Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 9G Type-R VTEC TURBO
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 28, 29, 30, 31, 32  Další 
Zaslat odpověď

Strana 29 z 32
CTR01 je teď offline  CTR01
PříspěvekZaslal: 13.11.2016 , 22:45   Citovat  

Chcel by som mat tu odvahu to dat s nim na snehu Mrk niekedy neviem co s nim na suchu Mrk verim,ze poslucha ,Ti verim,ze by Ti bolo luto OZ na zimu. Tak len opatrne;-) bolo by zaujimave s nim skocit do Pachfurtu.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.11.2016 , 22:23   Citovat  

jako tohle nezni spatne,ten motor sam osobe zni strasne ,ale s touhle vybavickou pripomina mi to wankel co je velkej kompliment tudy odkaz nekomu se povedl tuning a ktomu tech 400ps to musi bejt supersport killer Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 29.11.2016 , 23:20   Citovat  

Ne prostě ne. Ty otáčky a pořádný zvuk VTECu, který mají jenom Honda motory, tam chybí.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.11.2016 , 23:57   Citovat  

Petr 78 napsal:
Ne prostě ne. Ty otáčky a pořádný zvuk VTECu, který mají jenom Honda motory, tam chybí.

dle mne to neni o otackach ,ale o kompresi ..
muj accord toci stejne a kdyz prekracuje 7000ot ma stejnej zvuk jako mel muj CTR kdyz prekracoval 8000ot
to je proste zvuk plne otevrene klapky a vysoke komprese, tisic otacek je malej rozdil abys ho dokazal rozeznat uchem ..
pust jsi seriovy S2000 a K24 na brzde a poslouchej jestli poznas kdy je 7 nebo 9000ot ,
poznas jen tu spicku ktera zni cca stejne ..

ja bych chtel slyset novy CTR v serii ale s otervrenym sanim a dle mne to nemusi vubec znit spatne ..
mozna i lepe nez klasicky i-vtec ..
   Návrat  
Keak je teď offline  Keak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.11.2016 , 11:57   Citovat  

s2000 a k24 nezní stejně Ble
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.11.2016 , 12:39   Citovat  

Keak napsal:
s2000 a k24 nezní stejně Ble

ja nepsu v celem spektru otacek ,ale jen to ve spicce pred omezovacem ..ale kdyz se tak toho chytas ,tak staci K24 vs K20 ..
a neuslisis bez koukani ktery motor to je kdyz ti pustim poslednich 1000ot ze 7000ot a 8000ot ..
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.11.2016 , 13:19   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
ja nepsu v celem spektru otacek ,ale jen to ve spicce pred omezovacem ..ale kdyz se tak toho chytas ,tak staci K24 vs K20 ..
a neuslisis bez koukani ktery motor to je kdyz ti pustim poslednich 1000ot ze 7000ot a 8000ot ..

Velmi šťastný no "neuslišim" to máš pravdu..

hele to máš jedno,tohle téma je o ničem jiném a myslím že ten vysavač jede skvěle,po nějákých úpravách tak třeba bude i znít...
   Návrat  
Johnyka je teď offline  Johnyka
PříspěvekZaslal: 30.11.2016 , 14:30   Citovat  

Keak napsal:
Velmi šťastný no "neuslišim" to máš pravdu..

hele to máš jedno,tohle téma je o ničem jiném a myslím že ten vysavač jede skvěle,po nějákých úpravách tak třeba bude i znít...

Taky mi chybí "jekot" atmosféry od Hondy, ale po odstranění tlumiče z výfuku to není špatné Velmi šťastný meetallll
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.11.2016 , 15:08   Citovat  

Johnyka napsal:
Taky mi chybí "jekot" atmosféry od Hondy, ale po odstranění tlumiče z výfuku to není špatné Velmi šťastný meetallll

špatně to určitě nezní to je pravda OK Honda zase myslím že oproti atmosférám,se tam dá víc vyladit zvuk od výfuku..
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 30.11.2016 , 15:19   Citovat  

Keak napsal:
špatně to určitě nezní to je pravda OK Honda zase myslím že oproti atmosférám,se tam dá víc vyladit zvuk od výfuku..

Myslím si to taky. Jak se teď lehce ochladilo, tak to je úplně jiná "liga" hlavně si to užívám v tunelu, kde to doslova rve uši Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný, dám sem pak video z GoPra pro představu. VTEC
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.11.2016 , 15:42   Citovat  

Johnyka napsal:

nevim o jakem jekotu seriove hondy furt pisete Velmi šťastný pac jsem mel i CTR a ATS a obe v serii v interieru zni jako vysavace
a prvni a posledni jekot co jsem slysel od seriove hondy je jen s ITR Velmi šťastný mozna VTI je trochu mezi ,ale zeby to byl v serii nakej zavodni jekot to si nepamatuji Velmi šťastný taky jsem mel rad otackomer cejchovanej do 8500ot ale napriklad pri ATS mi to vubec nechyby pac ma lepsi prubeh a vysku tociveho momentu a verim ,ze ani pri novem CTR a jeho 400Nm to cloveka po par 100km ani nenapadne tocit pres 6500ot pac je to nesmysl.. a osobne si myslim ,ze i kdyby novy CTR tocilo o 1000ot vice tak by jsi ho koupil stejny pocet lidi jako do ted a nikdo by to neresil ,pac ve vetsine ti co palcou po otackach jsi ho nikdy nekoupy Velmi šťastný
a kdo chce rikot porad jsi muze pomoci sanim nebo vyfuku Úsměv u tehle znacky se to urcite povedlo a mne se to libi je to dobrý
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.11.2016 , 16:28   Citovat  

ty si chytrej jak rádio fakt Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný tvoje příspěvky jsou prostě vždycky spešl Velmi šťastný
Neznám moc atmosférických aut který zněj v sérii,tak krásně jako CTR a ostatní použiju slovo "sportovní" Hondy,protože závodní zvuk,který tady zmiňuješ v autech určený pro běžný provoz moc často neslyšíme...Pokud nechceš srovnávat Civica a ostatní se supersporty. Velmi šťastný

(slyším dokonale vyladěnou mechanickou techniku 4 válce,naprostá muzika pro každého petrolheada)do vysavače to má hodně daleko..Nemluvím o tom jak to zní po úpravě sání a výfuku..
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.11.2016 , 16:37   Citovat  

Odkaz

vím že to není série,ale na 4válec to není špatný ne?Moc aut co potkáš na streetu takhle nezní VTEC Velmi šťastný

edit:o žádném jekotu "sériové" Hondy nikdo nic vlastně neříkal,jen ty.Zmiňoval se pouze zvuk Vtecu VTEC
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.11.2016 , 17:43   Citovat  

Keak napsal:
ty si chytrej jak rádio fakt Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný tvoje příspěvky jsou prostě vždycky spešl Velmi šťastný
Neznám moc atmosférických aut který zněj v sérii,tak krásně jako CTR a ostatní použiju slovo "sportovní" Hondy,protože závodní zvuk,který tady zmiňuješ v autech určený pro běžný provoz moc často neslyšíme...Pokud nechceš srovnávat Civica a ostatní se supersporty. Velmi šťastný

(slyším dokonale vyladěnou mechanickou techniku 4 válce,naprostá muzika pro každého petrolheada)do vysavače to má hodně daleko..Nemluvím o tom jak to zní po úpravě sání a výfuku..

tak promin ja posledich 9 let mam jen sportovni hondy Velmi šťastný proto jine 4valce neresim jak zni Velmi šťastný

ja si pamatuji dobu kdy se nadavalo na EP3 jako na osklivy auto kteryho motor je sice perfektni ,ale neni tak pekne slyset do kabiny jako u ITR a vidis dneska vseobecne nejoblibenejsi tajpar Velmi šťastný pro mne taky Úsměv FN2 je natom podobne ...
a za par let to nebude jinak s novym CTR je to dobrý
takze kazdej si ponadava a za 7 let kdyz to bude dostupni ojetina tak se budou kluci oto prat a zapomenou na dnesni plac nad zvukem motoru HaHaaa HaHaaa HaHaaa
   Návrat  
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.11.2016 , 17:46  Naposledy upravil RIZ3K9 dne 30.11.2016 , 17:54, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Záleží na vkusu každého soudruha ...
ale mě spíš u performance tuningu těhle aut dostává jiná věc. Honda (a nejenom Honda i ostatní automobilky) to auto testovala na okruhu několik měsíců s kompletním týmem mekániků, inžnýru, jezdců... utzratilo za to miliony a pak přijde nějaký Pepík ze Zlámaný lhoty a dokáže z toho dostat několik desítek koní při udajném zachování stejné výdrže a charaktertistice motoru ... Vím, že každý motor má určité rezervy, ale kolik rezerv muže mít takový R4 2.0 motor s 228Kw? Proč to neboostli na 400 koní hned a nemuseli by tak pracně strhávat každou milisekundu na ringu? zmatenej
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 30.11.2016 , 17:49   Citovat  

rekl bych ze
1) vydrz - jestli cilej konstrukcne na rekneme 250tis km, ty jako tuner na to kadis, resp. to rad risknes za ten protazenej pindik.
2) prunik ruznych trhu, pocasi, teplot, jistoty neprehrivani v extremu, jistoty servisnich intervalu apod.
3) ( a to bych tipoval hlavne) - emisni limity.
   Návrat  
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.11.2016 , 23:33   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
a osobne si myslim ,ze i kdyby novy CTR tocilo o 1000ot vice tak by jsi ho koupil stejny pocet lidi jako do ted a nikdo by to neresil ,pac ve vetsine ti co palcou po otackach jsi ho nikdy nekoupy Velmi šťastný
....

Nový CTR o 1000 ot. víc nikdy točit nebude. To by ten motor od VW/Fordu nevydržel.
A máš pravdu, nové CTR si nikdy nekoupím. Nikdy si nekoupím auto s turbem.
Já budu jezdit v atmosférách dokud to půjde a pak už asi nezbyde nic než elektromobil....
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.11.2016 , 23:49   Citovat  

M@jk napsal:
Vážení,
a proč ty invektivy a narážky? Vždyť je to pravda, že to tak zní. Testuji teď K20A1, vím, není to Type R, ale žádné super zvuk to není. Normální zvuk, moc bych nad tím neonanoval.

Já mohu brát jako Tvůj názor na přes držku, ale protože mi to připadá na hlavu a nevhodné, tak necítím potřebu, tak konat.

Tak trocha klidu Vážení.

přátele

Tady se nikdo o K20A1 nebaví ani neonanuje
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 30.11.2016 , 23:58   Citovat  

Keak napsal:
Tady se nikdo o K20A1 nebaví ani neonanuje

Pardon,
že mám snahu, aby se tu lidi bavili normálně a neuráželi se. Ale vidím, že je zbytečná.

Keak napsal:
Velmi šťastný no "neuslišim" to máš pravdu...

Myslím, že na cizince, což DOHCVTEC je, dobrý, ono totiž zvládnout bez problémů gramatiku, má problém leckdy i řadový Čech.

přátele
   Návrat  
rudy5 je teď offline  rudy5
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.12.2016 , 10:43   Citovat  

Petr 78 napsal:
Nový CTR o 1000 ot. víc nikdy točit nebude. To by ten motor od VW/Fordu nevydržel.
A máš pravdu, nové CTR si nikdy nekoupím. Nikdy si nekoupím auto s turbem.
Já budu jezdit v atmosférách dokud to půjde a pak už asi nezbyde nic než elektromobil....

Auto dosiahne potrebný výkon a krúťak v nižších ot.načo to točiť o 1000ot viac nemyslím si žeby to motor nevydržal , v tom elektromobile si ale budeš musieť pustiť zvuk motora atmosféry z reprákov Mr. Green
   Návrat  
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.12.2016 , 10:50   Citovat  

rudy5 napsal:
Auto dosiahne potrebný výkon a krúťak v nižších ot.načo to točiť o 1000ot viac nemyslím si žeby to motor nevydržal , v tom elektromobile si ale budeš musieť pustiť zvuk motora atmosféry z reprákov Mr. Green

Jo no, pod kapotou 50Kw elektromotor a v repro bude hrát nějaká 5.0 V10 a když tě to přestane bavit, tak si tam na chvíli pustíš 1.2 HTP. HaHaaa
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.12.2016 , 21:55   Citovat  

zyx napsal:
jen trocha offtopic co je DOHCVTEC za narodnost?

belgican ,sam nevim pořádnej výtlem
   Návrat  
Merlin R je teď offline  Merlin R
PříspěvekZaslal: 3.12.2016 , 23:18   Citovat  

Tento čtvrtek malý ťukanec od koncernu z roku 1997, když vyjížděl ve městě z řady vozidel a neviděl mne. Koncern škoda 25.000,- Kč, R škoda cca. 350.000,- Kč (airbagy řidiče + spolujezdce) + to co je vidět na foto. Nyní jezdím půjčeným koncernem 1,2 TSI (na sekačku na trávu je to docela dobré). Oprava cca. 3 týdny, nejhorší bude ten interiér (nová palubka, pasy, volant, ....).
Prý jsem první kdo opravuje nové R.

IMG_20161202_141610.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMG_20161202_141610.jpg, 3.09 MB
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.12.2016 , 23:42   Citovat  

zyx napsal:
jen trocha offtopic co je DOHCVTEC za narodnost?

Hotentot... Velmi šťastný pořádnej výtlem
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 4.12.2016 , 0:36   Citovat  

Merlin R napsal:
Tento čtvrtek malý ťukanec od koncernu z roku 1997, když vyjížděl ve městě z řady vozidel a neviděl mne. Koncern škoda 25.000,- Kč, R škoda cca. 350.000,- Kč (airbagy řidiče + spolujezdce) + to co je vidět na foto. Nyní jezdím půjčeným koncernem 1,2 TSI (na sekačku na trávu je to docela dobré). Oprava cca. 3 týdny, nejhorší bude ten interiér (nová palubka, pasy, volant, ....).
Prý jsem první kdo opravuje nové R.

Zdarec,
twodine, to je slušná raketa za 350.000,- - když to hodně přitáhnu za vlasy, tak to je půlka ceny auta bez DPH, říkám to dobře?

První? Myslím, už tu jeden ťukanec někdo s "Rkem" byl. Škoda kolem 150.000,-. Ted si nejsem jistý.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 4.12.2016 , 2:37  Naposledy upravil Merlin R dne 4.12.2016 , 2:40, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Jo. Cena s DPH je 960.000,- Kč, takže je to necelá půlka bez DPH. Oprava je s DPH. Jde to ze zákonný viníka, takže za mnou jde jenom DPH, ale to mi v únoru vrátí FÚ. Jinak největší raketa je airbagy vč. příslušenství (čidla, řídící jednotka, palubka, pásy atd...), to ostatní vč. tyčky řízení a možná dvojitého čepu řízení nebude tak drahé, i když ten dvojitý čep jestli bude poškozen, taky nebude zadarmo.
Ono se to nezdá, ale opravit něco je dražší než to koupit nové. Bohužel 9G se již nevyrábí a skladové zásoby již také nejsou v ČR, takže se to opravit musí. A 10G se ještě pro EU nevyrábí. Na totálku to není, to bych musel trefit motor, a ten jsem na poslední chvíli úhybným manévrem zachránil, bohužel jsem krajem (chybělo cca. 5cm) trefil čidlo airbagů a ty vyletěli.
Jinak je to OK až na tu Fabii, to je za trest (66KW).
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 4.12.2016 , 2:39   Citovat  

Ohledně první opravy R 9G, info ze servisu Honda, ale nemohu ověřit.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 4.12.2016 , 20:43   Citovat  

M@jk napsal:
Zdarec,
twodine, to je slušná raketa za 350.000,- - když to hodně přitáhnu za vlasy, tak to je půlka ceny auta bez DPH, říkám to dobře?

První? Myslím, už tu jeden ťukanec někdo s "Rkem" byl. Škoda kolem 150.000,-. Ted si nejsem jistý.

Máš pravdu M@jku, byl jsem to já, ale nedával jsem to veřejně najevo. Každopádně, škoda byla cca 150 00 Kč s DPH. (Komplet předek). Podotýkám, že to bylo cca ve 20 km/h. Pán na Stopce přede mnou se rozjel a lekl se dalšího auta co jelo v prostředním pruhu a zadupl to. Nedalo se nic dělat. Byla to opravdu vteřina. Každopádně, na té křižovatce jsou denně tak 3-4 nehody. Což mě neomlouvá. Ale za 9 let co mám řídím první nehoda Úsměv. Mimo jsem byl cca 2 týdny. Každopádně přeji Merlinovi, x tisíc KM bez nehod. VTEC
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 4.12.2016 , 20:45   Citovat  

Johnyka napsal:
Máš pravdu M@jku, byl jsem to já, ale nedával jsem to veřejně najevo. Každopádně, škoda byla cca 150 00 Kč s DPH. (Komplet předek). Podotýkám, že to bylo cca ve 20 km/h. Pán na Stopce přede mnou se rozjel a lekl se dalšího auta co jelo v prostředním pruhu a zadupl to. Nedalo se nic dělat. Byla to opravdu vteřina. Každopádně, na té křižovatce jsou denně tak 3-4 nehody. Což mě neomlouvá. Ale za 9 let co mám řídím první nehoda Úsměv. Mimo jsem byl cca 2 týdny. Každopádně přeji Merlinovi, x tisíc KM bez nehod. VTEC

Ehm,
já s logických a taktických důvodů a také protože jsem slušně vychován, jsem to neventiloval, kdo to byl Honzo.

přátele
   Návrat  
JardaBar je teď offline  JardaBar
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.12.2016 , 22:07   Citovat  

Merlin R napsal:
Tento čtvrtek malý ťukanec ... škoda cca. 350.000,- Kč

To je šílená cena, asi v Hondě s díly nikdy nedostanou rozum. Ceny absolutně mimo realitu. Na té kastli je minimální škoda a přesto 350 tis. za opravu, airbagy s pásy? HaHaaa
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 9G Type-R VTEC TURBO
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 28, 29, 30, 31, 32  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina