Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 309, 310, 311 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 310 z 486
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 1.12.2016 , 18:15   Citovat  

Je tu někdo, kdy by výhledově (jaro) vyměnil mojí předface 2.4 za jeho poface 2.2 ? VTEC Klidně s menším doplatkem, dle stavu.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.12.2016 , 19:23   Citovat  

Střelec napsal:
Je tu někdo, kdy by výhledově (jaro) vyměnil mojí předface 2.4 za jeho poface 2.2 ? VTEC Klidně s menším doplatkem, dle stavu.

ty ses setkal z nakym nosorozcem Velmi šťastný neblazni chlape Úsměv jestli ses sklamanej z auta muze zato accord a ne motor Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.12.2016 , 19:25   Citovat  

Střelec napsal:

Můžu vědět proč? Klidně do SZ, at tu není flame war jako vždy, opravdu mě to jen a pouze zajímá Úsměv
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.12.2016 , 20:27   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
ty ses setkal z nakym nosorozcem Velmi šťastný neblazni chlape Úsměv jestli ses sklamanej z auta muze zato accord a ne motor Velmi šťastný

Ak by som jazdil dlhé trasy, ideálne diaľnice, tak narovinu poviem, diesel je tu proste fajn. Mám 2.4, predtým 2.2 a proste na diaľnici je ten motor naozaj krása, dvojito poface, 6 kvalt. S Chipom na cca 130 kW, bez diskusie, super voľba.

5 kvalt bol troška mrtvý pri 2500 ot, ale pri rýchlosti 160 km, cez 3000 ot, to bola proste stíhačka Úsměv - bez chipu
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.12.2016 , 20:33   Citovat  

Mne prišli ATRká Úsměv

Druhá fotka ako to bude vyzerať na finál. Farba nie je zatiaľ definovaná, túto modrú má kamoš.

Nasleduje čistenie a kompletný repas. Nájsť diely, dá naozaj prácu, pretože ceny OEM sú totálne totálne mimo...

ATR.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
ATR.jpg, 179.55 kB

ATR_@.jpg

ATR_@.jpg, 116.49 kB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.12.2016 , 21:19   Citovat  

markos napsal:
Ak by som jazdil dlhé trasy, ideálne diaľnice, tak narovinu poviem, diesel je tu proste fajn. Mám 2.4, predtým 2.2 a proste na diaľnici je ten motor naozaj krása, dvojito poface, 6 kvalt. S Chipom na cca 130 kW, bez diskusie, super voľba.

5 kvalt bol troška mrtvý pri 2500 ot, ale pri rýchlosti 160 km, cez 3000 ot, to bola proste stíhačka Úsměv - bez chipu

jezdim pravidelne dlouhe trasy pac za barakem mam vyjezd na dalnici a pojezdil jsem neco i na te "stihacce" ve serii pac u kamose se porad tenhle typ auta a motoru objevi a i ted ma takoveho na prodej, dle mne je to pocitove lepsi to ano ,ale jen pocitove ,dynamicky nikoliv .. zase netvrdim ,ze nemuze byt nakej jinej aspekt kde je "stihacka" vhodnejsi pro nekoho ,
no ja bych nemenil,prave dle mne je K24 taky dalnicni varianta idealni ,pri 130km/h toci asi 3100ot kde ten motor ma dost sily ktera tam prave zacina ,ale to urcite vis , jinou moznost jako treba do mesta bych volil Jazz nebo civic v benzinu .. nevim co ho ktomu vede ,ale kolikrat je clovek znechucen nakou veci ktera nema z motorem a jeho spolehlivosti nis polecneho ,nebo jen poslouzilo jak melo a chce zkusit neco jineho co mu mozna sedne vice no ...
   Návrat  
rudy5 je teď offline  rudy5
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.12.2016 , 21:40   Citovat  

možno že ho chce vymeniť práve kôli motoru že mu nevyhovuje
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.12.2016 , 0:57   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
jezdim pravidelne dlouhe trasy pac za barakem mam vyjezd na dalnici a pojezdil jsem neco i na te "stihacce" ve serii pac u kamose se porad tenhle typ auta a motoru objevi a i ted ma takoveho na prodej, dle mne je to pocitove lepsi to ano ,ale jen pocitove ,dynamicky nikoliv .. zase netvrdim ,ze nemuze byt nakej jinej aspekt kde je "stihacka" vhodnejsi pro nekoho ,
no ja bych nemenil,prave dle mne je K24 taky dalnicni varianta idealni ,pri 130km/h toci asi 3100ot kde ten motor ma dost sily ktera tam prave zacina ,ale to urcite vis , jinou moznost jako treba do mesta bych volil Jazz nebo civic v benzinu .. nevim co ho ktomu vede ,ale kolikrat je clovek znechucen nakou veci ktera nema z motorem a jeho spolehlivosti nis polecneho ,nebo jen poslouzilo jak melo a chce zkusit neco jineho co mu mozna sedne vice no ...

V sérii to je séria, ale pri 130 kW chipe, čo tento motor hravo vzládne, je už dynamika slušná. Ale každému čo vyhovuje Úsměv
Ja sa K24ky už nevzdám Velmi šťastný
   Návrat  
Tomik je teď offline  Tomik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.12.2016 , 9:30   Citovat  

Nerek bych, ze 2.2 je vylozene dalnicni. Ja s nim za pul roku co ho mam, jeste na dalnici nebyl, jezdim hlavne okresky do prace 30km, vyjedu z mesta, zaradim petku(predface)a jedu na pohodu, motor nejde skoro ani slyset ani cejtit, potkam sneka, prislapnu, turbina foukne, vystrelim a zase pohoda klidek, to vse za 5-6l nafty. At litam jak litam, nalozeny, nenalozeny, klima auto.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.12.2016 , 9:47   Citovat  

Tomik napsal:
Nerek bych, ze 2.2 je vylozene dalnicni. Ja s nim za pul roku co ho mam, jeste na dalnici nebyl, jezdim hlavne okresky do prace 30km, vyjedu z mesta, zaradim petku(predface)a jedu na pohodu, motor nejde skoro ani slyset ani cejtit, potkam sneka, prislapnu, turbina foukne, vystrelim a zase pohoda klidek, to vse za 5-6l nafty. At litam jak litam, nalozeny, nenalozeny, klima auto.

Okresky boli fajn, ale to mesto, peklo, takisto kolóny, tá krátka jednotka mi tam žrala nervy. Odkedy mám automat, tak jazda v meste je ťažká pohoda Úsměv
   Návrat  
Tomik je teď offline  Tomik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.12.2016 , 12:11   Citovat  

markos napsal:
Okresky boli fajn, ale to mesto, peklo, takisto kolóny, tá krátka jednotka mi tam žrala nervy. Odkedy mám automat, tak jazda v meste je ťažká pohoda Úsměv

Ono je mesto a mesto, ja s tim u nas problem nemam, ale verim, ze kdyz mas kazdej den jezdit a popojizdet nekde v kolonach a pomalou jizdou treba na jednicku-dvojku, tak to je naprd.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.12.2016 , 13:07   Citovat  

markos napsal:
Ja sa K24ky už nevzdám Velmi šťastný

to znam dobre a at premyslim tak premyslim ,prodavat to i kvuly tomu ,ze budu jezdit hlavne mesto ,mi prijde taky nesmysl Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.12.2016 , 13:13   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
to znam dobre a at premyslim tak premyslim ,prodavat to i kvuly tomu ,ze budu jezdit hlavne mesto ,mi prijde taky nesmysl Velmi šťastný

Viem že nie si fanda automaut, ale v meste to auto povyšuje na úplne iný level. Ano naprd sa s tým parkuje, ale inak mi to auto plne v meste vyhovuje (ak by som mam živit benzín tak je konečná, pri LPG to je jedno)
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.12.2016 , 13:31   Citovat  

markos napsal:
Viem že nie si fanda automaut, ale v meste to auto povyšuje na úplne iný level. Ano naprd sa s tým parkuje, ale inak mi to auto plne v meste vyhovuje (ak by som mam živit benzín tak je konečná, pri LPG to je jedno)

tak u mne automat dava smysl asi az od 3.0 nahoru nebo u nafty ,
ale proc ne u K24 ,nekdy bych ho i bral a ibcas jsem rad ze ho nemam VTEC
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 2.12.2016 , 14:13   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
......dle mne je to pocitove lepsi to ano ,ale jen pocitove ,dynamicky nikoliv...... K24 taky dalnicni varianta idealni ,pri 130km/h toci asi 3100ot kde ten motor ma dost sily ktera tam prave zacina......

k24@3100ot 130kmh cca 65kW
n22@2400ot 130kmh cca 80kW

ehm....ty p o c i t y jsou sviňa Úsměv
   Návrat  
von-pivoj je teď offline  von-pivoj
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.12.2016 , 14:24   Citovat  

markos napsal:
Mne prišli ATRká Úsměv

Druhá fotka ako to bude vyzerať na finál. Farba nie je zatiaľ definovaná, túto modrú má kamoš.

Nasleduje čistenie a kompletný repas. Nájsť diely, dá naozaj prácu, pretože ceny OEM sú totálne totálne mimo...

Tak ta barva není zas až tak špatná, ale na světlé jde vidět kdejaký smítko, takže bych šel do nějaké tmavší barvy. Nicméně, zajímalo by mě, možná to tu již bylo řečeno, jak je to s roztečí uchycení třmenu na stávající těhlici? Kotouč je původní nebo jiný s větším průměrem?
Nepřemýšlím o výměně, jen mě to po technické stránce zajímá. Již od pohledu je vidět rozdílný systém (uložení a zajištění) třmenu a velikost brzdné plochy.
   Návrat  
edy je teď offline  edy
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.12.2016 , 17:15   Citovat  

Ahoj,malá technická Úsměv
Má tourer type-s shodné plast. prahy se sedanem
A ještě,je rozdíl,liší se prahy mezi exclusive a type-s?
Díky!
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.12.2016 , 17:26   Citovat  

[quote="kandik"]k24@3100ot 130kmh cca 65kW
n22@2400ot 130kmh cca 80kW

ehm....ty p o c i t y jsou sviňa Úsměv[/quo

Ved pisal ze ta sila tam akurat zacina Mr. Green
   Návrat  
Trip je teď offline  Trip
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.12.2016 , 18:37   Citovat  

Ach jo, tak dalsi problem. Po tydnu sednu za volant a nejde nastartovat. Auto je celou dobu v klidu v garazi. Otocim klickem a s motorem to ani nehlo. Nic se nepohnulo, pouze jsem slysel hodne rychly cvakani od nejakeho rele asi pobliz kabiny. Clovek je sbalenej na vikend a tedka totok. Muze to byt baterka? Nejaka rychla rada, jak a co kde zkontrolovat? Zkusim zmerit napeti na baterce.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.12.2016 , 18:51   Citovat  

Trip napsal:
Ach jo, tak dalsi problem. Po tydnu sednu za volant a nejde nastartovat. Auto je celou dobu v klidu v garazi. Otocim klickem a s motorem to ani nehlo. Nic se nepohnulo, pouze jsem slysel hodne rychly cvakani od nejakeho rele asi pobliz kabiny. Clovek je sbalenej na vikend a tedka totok. Muze to byt baterka? Nejaka rychla rada, jak a co kde zkontrolovat? Zkusim zmerit napeti na baterce.

Video tudy odkaz
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.12.2016 , 19:26  Naposledy upravil Kendik dne 2.12.2016 , 19:31, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Sice mi nejde zvuk u toho videa, ale to same co popisujes mi delala baterie. To jsem tak jednou bez problemu nastartoval, dojel ke kramu a kdyz jsem se s nakupem vratil k aut a chtel odjet, uz to neslo Velmi šťastný Ani pres startovaci kabely se nepodarilo nastartovat, takze zbylo jedine, nova baterie. Doporucuji vzdy pred zimou dobit nabijeckou.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.12.2016 , 19:27   Citovat  

Je to baterka. Svetla se ani nerozsviti a ukazuje 11.8V. Poradi nekdo jakou baterii do dieselu? Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.12.2016 , 19:34   Citovat  

Trip napsal:
Je to baterka. Svetla se ani nerozsviti a ukazuje 11.8V. Poradi nekdo jakou baterii do dieselu? Úsměv

Baterku najvacsiu aka tam vlezie o znackach tu mas toho popisane dost staci hladat .
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.12.2016 , 19:47   Citovat  

Trip napsal:

Jo, baterie umírají náhle... Taky jsem to v létě měl...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.12.2016 , 20:53   Citovat  

von-pivoj napsal:
Tak ta barva není zas až tak špatná, ale na světlé jde vidět kdejaký smítko, takže bych šel do nějaké tmavší barvy. Nicméně, zajímalo by mě, možná to tu již bylo řečeno, jak je to s roztečí uchycení třmenu na stávající těhlici? Kotouč je původní nebo jiný s větším průměrem?
Nepřemýšlím o výměně, jen mě to po technické stránce zajímá. Již od pohledu je vidět rozdílný systém (uložení a zajištění) třmenu a velikost brzdné plochy.

Montáž je plug and play ( pasuje to bez uprav) , treba na to kotúč 300 mm, takže pri 2.4 a 2.2 d, netreba nič riesit, akurat platničky . Výhoda je že brzdiče sa zmestia aj pri použití R16 (OEM) , bez podložiek.

Brzdiče je treba dat dokopy a idealne repasnúť, čo teraz riešim- niektoré diely OEM su hodne drahé, napr vodítka, ale uvidím či ich treba menit.

Idealne je tiez použiť kotúč pre ATR ktorý je hrubší ale da sa použiť aj pôvodný z A7G.

V obrázku je porovnanie kontaktnej plochy A7g Vs ATR Vs A8G.

a8G s 320 mm kotúčmi su v tomto este dalej co ukazuje porovnanie plôch. Tu je však min R17 resp R18 a to je mimo mna.

Kľudne si klikni ATR Cl9 callipers a pod a nájde tí o tom články. Inakosť sa týka dizajnu tak červená este neni finálna, ale páci sa mi ten dizajn na obrszku

image.jpeg

image.jpeg, 63.66 kB

image.jpeg

image.jpeg, 91.49 kB
   Návrat  
HIGHTOWER je teď offline  HIGHTOWER
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.12.2016 , 21:12  Naposledy upravil HIGHTOWER dne 18.1.2017 , 20:30, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

...
   Návrat  
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.12.2016 , 21:24   Citovat  

Trip napsal:

Originál 3roky záruka a neomezený počet km
   Návrat  
petrp je teď offline  petrp
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.12.2016 , 13:45   Citovat  

Trip napsal:

tudy odkaz

Až mi ta moje doslouží, tak jdu do EXIDE. Vždy nabíjej před a po zimě Mrk
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.12.2016 , 17:38   Citovat  

petrp napsal:
Až mi ta moje doslouží, tak jdu do EXIDE. Vždy nabíjej před a po zimě Mrk

Mam tri kandidaty (diky Hightower za tip).

Yuasa 12V 80Ah 760A
Exide Premium 12V 77Ah 760A
Varta Silver Dynamic 12V 77Ah 780A

Exide a Varta vyjdou cenove plus minus stejne. Tu Exide jsem kupoval do Ufa a byla dobra. Yuasa je o neco drazsi, ale tezko rict jak moc bude znat Japonska kvalita a jestli je to dobra volba i do naseho podnebi, kdy obcas trochu vic prituhne. Nicmene si myslim, ze ani s jednou clovek neslapne vedle.
   Návrat  
edy je teď offline  edy
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.12.2016 , 17:53   Citovat  

Nechci kazit radosti Velmi šťastný ,ale mám obyčejnou BANNER a slouží luxusně už 5 roků bydlím v horské oblasti a nikdy jsem ji nenabíjel Ble ,ale třeba je to kus od kusu ....
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 309, 310, 311 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina