Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 310, 311, 312 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 311 z 486
Marián je teď offline  Marián
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.12.2016 , 18:22   Citovat  

Trip napsal:
Mam tri kandidaty (diky Hightower za tip).

Yuasa 12V 80Ah 760A
Exide Premium 12V 77Ah 760A
Varta Silver Dynamic 12V 77Ah 780A

Exide a Varta vyjdou cenove plus minus stejne. Tu Exide jsem kupoval do Ufa a byla dobra. Yuasa je o neco drazsi, ale tezko rict jak moc bude znat Japonska kvalita a jestli je to dobra volba i do naseho podnebi, kdy obcas trochu vic prituhne. Nicmene si myslim, ze ani s jednou clovek neslapne vedle.

Ahoj. S tím šlapaním vedle bych byl trochu opatrnější, měl jsem Vartu ve
Ś-130 a 4 roky KO a nešla nabít už. Kámoš ma Okt. 1g diesel, kupoval Vartu a po 4 letech mu děla problémy, takže teď kupoval novou, neporadil se a znovu koupil Vartu. Když mi odešla v c5g v roce 2012, tak jsem dost vybíral a načetl. Origo se davali Panasonic a právě Yuasa. Hodně se na diskuzích shodli, že Varta je poslední dobou shit a vydrží práve kole čtyř let, to mi přijde málo. Exide si naopak většinou pochvalovali a Yuasa, tu vynesli přímo do nebe Úsměv Tak jsem se rozhodl pro Yuasu, udržbovou. Mam ji 4 roky, a že bych ji dvakrát ročne dobíjel, tak to né, jestli třikrát do teď, tak je to moc. Furt točí, ani náznak že by se to horšilo, teď jsem jí dobíjel inteligentní procesorovou nabíječkou a po půl hodině byla full nabitá, nabíjčka ani nespusitila desufataci. U Fobie služební bylo potřeba 10 hodin.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 3.12.2016 , 18:42   Citovat  

Varta je shit, vyhnul bych se jí. Loni jsem kupoval do ctdi Exide...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.12.2016 , 19:00   Citovat  

edy napsal:
Nechci kazit radosti Velmi šťastný ,ale mám obyčejnou BANNER a slouží luxusně už 5 roků bydlím v horské oblasti a nikdy jsem ji nenabíjel Ble ,ale třeba je to kus od kusu ....
Mel jsem Bannerku a za rok a pul byla KO Úsměv Uz nikdy vice
   Návrat  
Mystic je teď offline  Mystic
PříspěvekZaslal: 3.12.2016 , 19:42   Citovat  

edy napsal:
Ahoj,malá technická Úsměv
Má tourer type-s shodné plast. prahy se sedanem
A ještě,je rozdíl,liší se prahy mezi exclusive a type-s?
Díky!

Nejsou shodné sedan je má kratší a ani executive a type-s nejsou stejné.
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.12.2016 , 20:51   Citovat  

Setkal se už někdo s vytahaným řetězem na K24? U kolika km k tomu je podle zkušeností vhodné měnit? Momentálně má natočeno necelých 260tkm. Na zahr. fórech píšou u vytahání už po cca 130tmil. Vetšinou se jim ale rozvítí MIL, chyba vzájemné polohy vaček a kliky - to už je asi extrém.
Chystám se na výměnu napínáku - na volnoběh a malé otáčky se začíná ozývat chrastění/cvakání (ventily jsou seřízené)- tak jestli to vzít při jednom?

Další věc - za studena je při přidání slyšet, že něco bzučí podle otáček motoru. Po ohřátí je vše OK. Ještě zkusím za studena shodit řemen a uvidím. Ložisko v napínací kladce jsem už dřív preventivně vyměnil, altík OK.

Napadá mě snad vodní pumpa, bzukot zmizí hodně rychle, aasi jak se začne ohřívat chladicí okruh. Cokoliv z příslušenství by se tak rychle nezahřálo.
   Návrat  
mawerick je teď offline  mawerick
PříspěvekZaslal: 4.12.2016 , 0:05   Citovat  

Trip napsal:
Mam tri kandidaty (diky Hightower za tip).

Mam Exide Premium 12V 77Ah 760A - A7G 2,2 i-CTDI a zatim maximalni spokojenost.

Yuasa 12V 80Ah 760A
Exide Premium 12V 77Ah 760A
Varta Silver Dynamic 12V 77Ah 780A

Exide a Varta vyjdou cenove plus minus stejne. Tu Exide jsem kupoval do Ufa a byla dobra. Yuasa je o neco drazsi, ale tezko rict jak moc bude znat Japonska kvalita a jestli je to dobra volba i do naseho podnebi, kdy obcas trochu vic prituhne. Nicmene si myslim, ze ani s jednou clovek neslapne vedle.
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.12.2016 , 1:10  Naposledy upravil DOHCVTEC dne 4.12.2016 , 1:30, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Takovej dotaz , stava se to jenom mne ? uz po druhy ,jsem jel autem po silne posypane silnici sterkem a najednou zvuky jako kdyz padne vyfuk a tahnes ho za sebou a ono se nejspis zasekly kameny mezi kotoucem a tim debilnim plechem ,
uz ,minulej rok se mi to stalo parkrat a mel jsem sto chuti ho vyndat ..
jako ja nechapu nekdy resim u accordu takovy prkotiny ,ze ani neverim ,ze to je stredni trida .. takovy veci nepamatuji u zadnyho civica ..

jo jeste me napadla dlasi vec , kdyz jedu delsi trasu do kabiny se line divnej smradek a mam podezreni,ze to je se rozhavenyho sani jak je zadelany spinou a pak to smrdi ,muze to byt ono ,minule jsem cistil motor,ale vsude jsem se nedostal tak nevim ..
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.12.2016 , 1:18   Citovat  

Stalo se mi to jednou s C7G...nic moc pocit Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.12.2016 , 1:27   Citovat  

Stepa napsal:
Stalo se mi to jednou s C7G...nic moc pocit Velmi šťastný

fakt, ja mel i EP2 i EP3 a ani jednou to mi hlava nebere jako ja myslel ,ze mi upad vyfuk a pak smradek ,ze myslis ,zes neco uvaril ...
jako mej jsem nervy diky bohu tenkrat to vypadlo az jsem najel na dalnici asi jsem je zbrousil,ale co ty kameny tam nandelaly za paseku ani nechci vedet ..
   Návrat  
HIGHTOWER je teď offline  HIGHTOWER
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.12.2016 , 10:15  Naposledy upravil HIGHTOWER dne 18.1.2017 , 20:29, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.12.2016 , 10:32   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
Takovej dotaz , stava se to jenom mne ? uz po druhy ,jsem jel autem po silne posypane silnici sterkem a najednou zvuky jako kdyz padne vyfuk a tahnes ho za sebou a ono se nejspis zasekly kameny mezi kotoucem a tim debilnim plechem ,
jako ja nechapu nekdy resim u accordu takovy prkotiny ,ze ani neverim ,ze to je stredni trida .. takovy veci nepamatuji u zadnyho civica ..

Buď rád, pokud řešíš jen takové blbosti, lepší než řešit třeba padlý motor u nějaké "echt" střední třídy. Ten kamínek mezi štítem a koutoučem jsem zažil několikrát i na Civicu a jiných značkách. Člověk se lekne, ale už ten zvuk znám a za chvíli to přejde, takže no problemo.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.12.2016 , 11:49   Citovat  

HIGHTOWER napsal:
Nemáš sjeté desky a neskřípal to ten detektor sjetí desek (plíšek na brzdové destiče)? Já to takto měl, dělalo to jen chvilkami a byly to sjeté destičky. Kamínek se mi nikdy mezi štít a kotouč nedostal.

nene brzdy komplet novy ..

to dopis:ja to jeste nezazil na zadnym aute ani na felde ne a jet pres celej okres jako pojizdny zelezarstvi to potesi porad ..
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.12.2016 , 15:20   Citovat  

Dopis napsal:
Setkal se už někdo s vytahaným řetězem na K24? U kolika km k tomu je podle zkušeností vhodné měnit? Momentálně má natočeno necelých 260tkm. Na zahr. fórech píšou u vytahání už po cca 130tmil. Vetšinou se jim ale rozvítí MIL, chyba vzájemné polohy vaček a kliky - to už je asi extrém.
Chystám se na výměnu napínáku - na volnoběh a malé otáčky se začíná ozývat chrastění/cvakání (ventily jsou seřízené)- tak jestli to vzít při jednom?

Další věc - za studena je při přidání slyšet, že něco bzučí podle otáček motoru. Po ohřátí je vše OK. Ještě zkusím za studena shodit řemen a uvidím. Ložisko v napínací kladce jsem už dřív preventivně vyměnil, altík OK.

Napadá mě snad vodní pumpa, bzukot zmizí hodně rychle, aasi jak se začne ohřívat chladicí okruh. Cokoliv z příslušenství by se tak rychle nezahřálo.

Pri týchto kilometroch je dôležité, ako často sa menil olej a aký olej sa tam lial. Niektoré oleje, s reťazou vraj nerozumia a potom to má priamy vplyv na životnosť.
   Návrat  
edy je teď offline  edy
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.12.2016 , 15:47   Citovat  

marcos:
To nikdy nezjistíš pokud nejsi první majitel....
Já měním každých 10tis/km ale podle servisky predemnou majitel lital 15tis běžně.
Nevíš jak jezdil a zda měl stále správnou hladinu oleje.
Když jezdim ČR nedolívám nic,jakmile jezdim služebně zahraničí a necumim na spotřebu a mastim to i 600km stále průměrem 160 km/h beru si kanystr s olejem Mrk
A jak píše dopis,že něco na volnoběh při nízkých otáčkách dělá zvuky,mám to samé a nájezd 230tis nevím zda to má cenu zatím řešit a co to obnáší za práci,ale asi bych to udělal možná komplet,nejsem ale mechanik tak nevím.
Ale docela mě zaujala tahle věcička .....
Všechno se odvíjí od množství oleje a tlaku s nim spojem ...

tudy odkaz
   Návrat  
villik je teď offline  villik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.12.2016 , 17:52   Citovat  

DOHCVTEC napsal:

jo jeste me napadla dlasi vec , kdyz jedu delsi trasu do kabiny se line divnej smradek a mam podezreni,ze to je se rozhavenyho sani jak je zadelany spinou a pak to smrdi ,muze to byt ono ,minule jsem cistil motor,ale vsude jsem se nedostal tak nevim ..

Velmi šťastný mě to jednou, ještě když byl čerstvě dovezený, dělalo takovej krávál (zrovna v obci mezi barákama), že jsem musel zastavavit a přemýšlet co to tvl je Velmi šťastný nakonec se ten plech rozhodnul opřít se o kotouč a zpívat..
kamínek se mi už dostal mezi plech a kotouč, ale na c6g polovičky.. ta měla takovej strach, že něco rozbila, že jsem musel 30km letět sundat kolo a brzdu.

jinak mi též příjde, že řeším jen ... slušne ... maličkosti Velmi šťastný
   Návrat  
Marián je teď offline  Marián
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.12.2016 , 18:01   Citovat  

Napadá mě snad vodní pumpa, bzukot zmizí hodně rychle, aasi jak se začne ohřívat chladicí okruh. Cokoliv z příslušenství by se tak rychle nezahřálo.[/quote]

Řešili jsme tady, jestli to je ono: tudy odkaz
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.12.2016 , 20:27   Citovat  

Marián napsal:

Řešili jsme tady, jestli to je ono: tudy odkaz

Tohle není ono, dělá mi to trochu něco jiného Ble
   Návrat  
Mino21 je teď offline  Mino21
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.12.2016 , 21:22   Citovat  

DOHCVTEC napsal:

Jo, tohle se mi na Primeře stalo několikrát. Na Accordu myslím ještě ne, ale co není, může být.
   Návrat  
Dandie33 je teď offline  Dandie33
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.12.2016 , 21:35   Citovat  

Zdarec bratri
Tak jsem tady dlouho nebyl a jak kokam tak problemy s nasimy acco jsou stale aktualni - taky neco pridam - pred par mesici jsem si nechal seridit ventili v honde - kara taha jak ma ale cvakani je tam stale,tak mam za to jestli uz nebude v haji retez,kontrolka mi sice zadna nesviti ale co jineho by to mohlo byt,snad jen nejaka vodni pumpa nebo tak neco? a pak taky slysim klapani ale to je slyset jen po dobu studeneho motoru,pri zahrati je klapani pryc tak si myslim jestli to nebude nejaka kladka prave na rozvodech - no a do toho co cert nechtel tak jsem po dvou dnech vlezl do auta,strcim klicek do zapalovani,ani s nim nepohnu a najednou my zacne radio prehazovat cd - pak nejake cvaknuti a CD EROR - a nejde ubec nic - jen poslouchat ty prasteny cesky vypalovacky z radia - no a do toho mam deravej vejfuk kterej po nastartovani po dobu asi deseti vterin tak debilne prdi ze mi prijde jak kdybych startoval veterana z 1 svetovy - nemate nekdo tipa na vejfuk nejlepe dil od katiku s lambdou az do duplexu ? dikes
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.12.2016 , 12:30   Citovat  

Ahojte, asi dost hloupa otazka, ale jak se zapina vyhrivani vnejsich zpetnych zrcatek? Zapl jsem vyhrivani zadniho okna a po pul hodine nic. Nikde jsem zadne tlacitko nenasel. U A6G se zapina vvyhrivani automaticky po rozsviceni svetel pokud vim a tady u roku 2004 to funguje jak? Dekuji Velmi šťastný
   Návrat  
petrp je teď offline  petrp
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.12.2016 , 12:47   Citovat  

PředFL má asi tlačítko zvlášť, u madla ve dveřích řidiče
FL současně s výhřevem zadního okna, na tlačítku jsou oba symboly
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.12.2016 , 13:09   Citovat  

Kendik napsal:
Ahojte, asi dost hloupa otazka, ale jak se zapina vyhrivani vnejsich zpetnych zrcatek? Zapl jsem vyhrivani zadniho okna a po pul hodine nic. Nikde jsem zadne tlacitko nenasel. U A6G se zapina vvyhrivani automaticky po rozsviceni svetel pokud vim a tady u roku 2004 to funguje jak? Dekuji Velmi šťastný

Ve dveřích řidiče,vedle ovladače seřizování zrcátek je tlačítko na vyhřívání zrcátek Úsměv
   Návrat  
von-pivoj je teď offline  von-pivoj
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.12.2016 , 14:08   Citovat  

Kendik napsal:

Před FL má tlačítko u ovládání zrcátek na panelu ve dveřích.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.12.2016 , 14:14   Citovat  

Dekuji moc vsem za odpovedi Úsměv je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.12.2016 , 0:00   Citovat  

Dandie33 napsal:
Zdarec bratri
Tak jsem tady dlouho nebyl a jak kokam tak problemy s nasimy acco jsou stale aktualni - taky neco pridam - pred par mesici jsem si nechal seridit ventili v honde - kara taha jak ma ale cvakani je tam stale,tak mam za to jestli uz nebude v haji retez,kontrolka mi sice zadna nesviti ale co jineho by to mohlo byt,snad jen nejaka vodni pumpa nebo tak neco? a pak taky slysim klapani ale to je slyset jen po dobu studeneho motoru,pri zahrati je klapani pryc tak si myslim jestli to nebude nejaka kladka prave na rozvodech - no a do toho co cert nechtel tak jsem po dvou dnech vlezl do auta,strcim klicek do zapalovani,ani s nim nepohnu a najednou my zacne radio prehazovat cd - pak nejake cvaknuti a CD EROR - a nejde ubec nic - jen poslouchat ty prasteny cesky vypalovacky z radia - no a do toho mam deravej vejfuk kterej po nastartovani po dobu asi deseti vterin tak debilne prdi ze mi prijde jak kdybych startoval veterana z 1 svetovy - nemate nekdo tipa na vejfuk nejlepe dil od katiku s lambdou az do duplexu ? dikes
Úsměv Ohledne hudby ja pouzivam Transmitter a muzu poslouchat cokoliv a nejsou potreba cd. Nekteri na to nadavaji, ale me to za ty penize staci. Ohledne vyfuku jsem toho moc nenasel. Asi nej je toto
   Návrat  
Trip je teď offline  Trip
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.12.2016 , 20:58   Citovat  

Stepa napsal:
Varta je shit, vyhnul bych se jí. Loni jsem kupoval do ctdi Exide...

Tak jsem dal baterce posledni sanci a o vikendu ji do plna nabil. Po cca 5ti hodinach oddychu a nasledovnem zapojeni v aute ukazovala 13.1V. Dneska po 3 dnech uz ukazuje jen 12.2V. Obavam se, ze jsou dve moznosti.

Bud je opravdu po ni a nebo mi ji neco vybiji to mi hlava nebere

Otazka za bludistaka... jak poznam, ze mi to neco vybiji? Staci zapojit do serie ampermetr mezi "-" baterky a kabel a namerit nejaky extra odber proudu? Vedel by nekdo jaky proud je standart a kolik moc? Urcite tam neco musi proudit kvuli centralu, alarmu, radiu, hodinam, atd.
   Návrat  
rudy5 je teď offline  rudy5
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.12.2016 , 21:06   Citovat  

zabehni niekde kde predávajú baterky alebo do servisu a vyskúšajú ti ju prístrojom pod záťažou hneď zistíš na čom si ale zrejme už stráca kapacitu .
   Návrat  
Datel je teď offline  Datel
PříspěvekZaslal: 6.12.2016 , 21:23   Citovat  

DOHCVTEC napsal:

Me se to stalo za rok uz asi 4x, u nas sypou porad jenom kaminkama, poprve jsem taky zastavil a premyslel co s tim. Pak asi 2x pomohlo zacouvat, ale letos uz jsem to nechal tak a kaminek po chvili vypadne, predpokladam, ze to na vnitrni strane kotouce necha nejakou ryhu. Je fakt, ze je to prvni auto, kde se mi tohle stava.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.12.2016 , 21:40   Citovat  

to Trip: na ty mrazy mi ten pokles zase tak strašný nepřijde, ale v úplné kondici taky není. Odběr je v řádu desítek mA, lepší to je měřit klešťovým ampermetrem, ale dej to na nějaký nižší rozsah z důvodu rozlišení.
   Návrat  
Trip je teď offline  Trip
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.12.2016 , 23:03   Citovat  

Stepa napsal:
to Trip: na ty mrazy mi ten pokles zase tak strašný nepřijde, ale v úplné kondici taky není. Odběr je v řádu desítek mA, lepší to je měřit klešťovým ampermetrem, ale dej to na nějaký nižší rozsah z důvodu rozlišení.

Kdyby mrazy, tak mozna... ale auto je celou dobu v garazi kde je hodne nad nulou. Zkusim nekde sehnat tu diagnostiku.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 310, 311, 312 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina