Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic přechod ze6G na 8G sedan
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
ZIP je teď offline  ZIP
PříspěvekZaslal: 3.12.2016 , 18:16   Citovat  

Ahoj už brzy přijde čas výměny 6G Anglán za 8G sedan je to pro moji paní na běžné ježdění za prací a za nákupy...Ale tyhle novější Hondy moc načtené nemám.Jde mi o to jestli už to má nějaké ty chytré vychytávky se kterýma se jezdí po servisech a oni mění a mění.. (hlídání tlaku v pneu,intraktivní podvozek výměna tlumičů=rána atd.atd.)Oba máme Civici 6G maximální spokojenost se spolehlivostí,ale už je to celé shnilé Smutný .Uvítám všechny rady na co dát pozor.Děkuji všem
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 3.12.2016 , 22:13   Citovat  

8g ještě senzory tlaku nemá. Sedan ani neměl problém se zadními tlumiči...
   Návrat  
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.12.2016 , 23:36   Citovat  

Dobrá volba, pokud nepotřebuješ nutně kombík nebo praktický hatchback.
Kromě malého kufru to auto nemá výrazné slabiny.
Přesto že je montované v Turecku, tak je kvalita zpracování velmi dobrá a většina dílů na autě je Made in Japan.
Oproti C8G Hatchback (Ufo) má větší rozvor, vzadu víceprvkovou nápravu, výrazně pohodlnější podvozek a znatelně tišší interiér.
Když si koupíš verzi LS, tak nebudeš mít ani stabilizaci, takže to bude jednoduché auto pouze s ABS. Ale ani auta se stabilizací s ní neměla problém.
Mám to auto 4,5 roku (najel jsem 50 000 km, nyní najeto 119 000 km) a za celou dobu mi odešlo pouze teplotní čidlo na chladiči (spíná saharu, nové 250,-Kč) a chladič (tekl ve spoji plast/hliník, cena 3500,-Kč).
Jinak pouze běžná údržba a servis, který se dá v pohodě zvládnout v domácích podmínkách.
I diagnostiku řídící jednotky si dělám přes Bluetooth adaptér z Aukra, který se propojí s aplikací v mobilu.
Je to hezké, neokoukané auto se spolehlivou a osvědčenou technikou.
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.12.2016 , 0:43   Citovat  

ZIP napsal:
Ahoj už brzy přijde čas výměny 6G Anglán za 8G sedan je to pro moji paní na běžné ježdění za prací a za nákupy...Ale tyhle novější Hondy moc načtené nemám.Jde mi o to jestli už to má nějaké ty chytré vychytávky se kterýma se jezdí po servisech a oni mění a mění.. (hlídání tlaku v pneu,intraktivní podvozek výměna tlumičů=rána atd.atd.)Oba máme Civici 6G maximální spokojenost se spolehlivostí,ale už je to celé shnilé Smutný .Uvítám všechny rady na co dát pozor.Děkuji všem

sedany 8G jsou krasny a spolehlivy , akorat by me stvalo mit verzi bez tempomatu ,co je skoda hatchbacky maji s 1.8 uz v zakladu .. aspon myslim , ale hodne sedanu na prodej to nema nebo tu stabilizaci nebo mlhovky .. ale nekdo to nepotrebuje ..
Mne se na sedanu s casit libi i nelibi interier ,je prostornejsi na sezeni jako v hatchi, hezci ale mene prakticky a svetle bezove potahy jsou sice krasny ,ale na draka kdyz vozis decka v zadu a tak ,ja ma kuzi a predni opreradla furt okopany ,nedovedu si predstavit jak to cistim na tech svetlych sedackach ,ale muzes si dat potahy ,zase to strati ten peknej tvar sedadel pokud tam nedas naky paradni na miru co je dneska taky mozny , videl jsem par verzi se tmavym sedivym potahem nebo cernym ,nebo dokonce v kuzi ,ale tech je malo a spis v polsku a jsou to posledni modely a hlavne hybridy ..
   Návrat  
Gotchi je teď offline  Gotchi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.12.2016 , 4:41   Citovat  

Sedana mám 4 roky, najel jsem s ním 41.tis.km ( momentálně najeto 108 tis.km ) a zatím bez jakýkoliv závad ( klepu si na šišku ).
Na co si ovšem dát pozor je koroze.Zadní-spodní část vozu, včetně podběhů, je asi "prokletá" či co to mi hlava nebere
Po případné koupi je nutnost ošetřit dutiny a spodek karosérie, jinak za chvíli dopadne jako ty Vaše 6géčka Mrk
   Návrat  
ZIP je teď offline  ZIP
PříspěvekZaslal: 4.12.2016 , 9:13   Citovat  

Děkuji za přímé info.od majitelů OK Já si ještě mojeho sedánka 6G nechám a paní přeložím některé odpovědi Velmi šťastný Děkuji
   Návrat  
2bep je teď offline  2bep
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 6.12.2016 , 17:00   Citovat  

Hondza na FB sdílel toto.
Nevypadá to zle.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic přechod ze6G na 8G sedan