Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Dlužníci
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14, 15  Další 
Zaslat odpověď

Strana 13 z 15
Monia je teď offline  Monia
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 17.12.2016 , 21:52   Citovat  

Nejde o to, kolik aut má v garáži, ale o to, co vůcec píšeš a že se ho jako jedinej zastáváš HaHaaa
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
chatek je teď offline  chatek
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.12.2016 , 22:02  Naposledy upravil chatek dne 22.12.2016 , 2:48, celkově upraveno 3 krát. Citovat  

Monia napsal:
Nejde o to, kolik aut má v garáži, ale o to, co vůcec píšeš a že se ho jako jedinej zastáváš HaHaaa

nezastvám se ho, jen jsem měl ktomuto tématu co říct.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Jame5h je teď offline  Jame5h
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.12.2016 , 22:13   Citovat  

Pokračujte, začíná se to dobře rozjíždět. Tohle by měli zfilmovat! Velmi šťastný
   Návrat  
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.12.2016 , 22:39   Citovat  

chatek napsal:
Jelikož bydlím na Jižním Městě tak je tam pošta do 21h a občas náhodně jsem se tam s Toshim několikrát potkal letos.

Monia: Honda v garáží měl letos 5 Honda ale letos říkal že hondy prodá a pořídí bmw.

soarera měl zapůjčeného od majitele jak psal majitel na FB který to prodává.

No nám tu tvrdil, že je jeho, že v tom má ten nejlepší motor, že ho má jediný v čr, že ho bude předělávat z automatu do manuálu, že bude driftovat, že stál pár korun, že ... atd Úsměv Mrk
   Návrat  
PeteZ je teď offline  PeteZ
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.12.2016 , 22:54   Citovat  

Monia napsal:
A to s ním pícháš, že se ho tak zastáváš???? pořádnej výtlem

pořádnej výtlem

RIZ3K9 napsal:
No nám tu tvrdil, že je jeho, že v tom má ten nejlepší motor, že ho má jediný v čr, že ho bude předělávat z automatu do manuálu, že bude driftovat, že stál pár korun, že ... atd Úsměv Mrk

Jo jo narozdíl od fb kde vždy vše smazal se tyhle pohádky zde daj dohledat Mrk

Sdružené příspěvky by M@jk
   Návrat  
xJoseph je teď offline  xJoseph
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.12.2016 , 16:57  Naposledy upravil xJoseph dne 18.12.2016 , 20:12, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

chatek napsal:
Jelikož bydlím na Jižním Městě tak je tam pošta do 21h a občas náhodně jsem se tam s Toshim několikrát potkal letos.

Monia: Honda v garáží měl letos 5 Honda ale letos říkal že hondy prodá a pořídí bmw.

soarera měl zapůjčeného od majitele jak psal majitel na FB který to prodává.

Velký hnědý smradlavý... dej si fakta dohromady.

Hondy má 2 - Acccord a Aerodeck, které jsou psané na něj (nejspíše), CRX, které je psané na někoho jiného a v garáží už pěkně dlouho C6G Sedan nějakého jeho kamaráda, který ne a ne auto složit a udělat prostor. Concerto prodal jednomu joudovi, který s ním před nějakou dobou boural.

A Soarer, to je kapitola sama o sobě. Auto koupil! Na kupní smlouvu na vlastní jméno. To, že ho teď nemá je věc bývalého, no defakto stále stejného majitele.

Tolik výmluv a keců okolo jsem nezažil... od toho, že mu bývalka utekla z penězi, přes to, že mu je pak má dát, pak, že je sama předá nebo, že už peníze vložil na účet, že je v zahraničí atd. atd. Keců milion, skutek žádný.

A vlastně jo, vyhrožování udáním na policii a trestním oznámením...
   Návrat  
vlan70 je teď offline  vlan70
PříspěvekZaslal: 18.12.2016 , 21:27   Citovat  

Jako člověka jsem poznal Toshiho přes Chosého, všechno bylo naprosto v pohodě, sundavali jsme tam u něj na dílně díly z mého a kamarádovo auta na díly pár věcí, pak sem ho tam měl uskladněné než mi ho odtáhnul jiný kamarád - všechno v pohodě, Toshimu jsem se snažil vijít vstříc, pomoct i na jeho autě když potřeboval jako tam on pomohl mě s tím kucháním RHD IS200.

Pak jsme narazil na aukci Soarera co se tu řešil, dal nějak peníze dohromady s tím, že si z auta vezmu věci co potřebuju já a mohly by se hodit (komplet bodykit, světla, interérové věci atd a zbytek prodám, kde jsme to řešil se Slávkem Sacherem, prostě byl plán vzít si co potřebuju, dát za věci v hodnotě třeba 30tis 10tis odpočtem z celkové ceny a prodat to na díly). Tak nějak jsem ale zjistil, že má auto dlouho mot, ze zápisu nemělo problémy a má být naprosto bez koroze. Měl jsem část penez půjčených od přítelkyně, bylo léto a chtěl jsem tak nějak aby to bylo co nejdřív zpátky, tak jsme to nadhodil i Toshimu při rozebírání ISka, slovo dalo slovo, pak jsme ho s tím seznámil, auto se mu zamlouvalo a domluvili jsme se, že by to šlo. Auto se dovezlo, bylo vážně super a moc toho nepotřebovalo, Toshi udělal pojistku, připravili jsme kupní smlouvu a já mu auto předal. Nemusím tu psát detaily, kupní smlouvu jsme psal já, nejsme právník a je sepsaná blbě pro obě strany (není tam popsáno kdo bude auto užívat a jak, je tam uvedeno, že se kupující musí starat o servis a platit pokuty což se neváže k tomu prvnímu a je tam reálně neplatná účinnost, která má nabýt až po podmínce splacení celého vozidla, ale já ji napsal v den podpisu (upravoval jsme smlouvu pro zaplacení auta cash) kde kdyby nabyla účinnosti v ten den podpisu, tak by s emusela splnit podmínka zaplacení celé častky, ale ve smlouvě bylo zase do nějaké doby.... ) Prostě vycházelo to z naší dohody, podle které se to stavělo a podle které jsem si říkal, že to bud že vše bude OK, splatím během měsíce peníze přítelkyni a zbytek klapne taky nějak rozumně, ale kdyby se neco pokazilo, tak jsem přidal měsíc, aby kdyby přišel nějaký servis, tak jsme s enmuseli dohadovat, jak jsme se domluvili, všechno bylo o dohodě. Podle kupní smlouvy je vozidlo moje až do doplacení celé částky, což je jasné.

Bohužel se to pak v průběhu 3 měsíců pokazilo a věci prostě neklaply podle plánu a dohody, vázalo se jedno s druhým, já se nejen díky tomu dostal do potíží a auto jsem převzal zpět. Nemám za potřebí to dál rozmazávat, vyhrožovat si, dohadovat se, prostě to neklaplo a tečka. Ti z Vás kdo jsou na Toyota klubu na FB jistě četli příspěvek o celé události, kde Toshi pedemnou varoval, pak se rozvedla debata která se minula účinkem a pak nezávisle na mě se odstatovalo tady a na FB pár debat o sporech nebo nedohodách s Toshim, do ničeho jsme se nezapojoval, neurážel, ale když mi napsalo poměrně hodně lidí, chtěli mi platit za informace co vím o něm aby ho mohli zničit v důsledku jejich přechozích sporů, nebo další co si to s ním chtějí vyříkávat fyzicky abych jim dal(resp.prodal) adresu a další skupina co chtěla kontakty na zmíněné exekutory aby mohli předat info o tom co má a nemá za majetek.... řekl jsme si a dost, vyjasním to tady. Prostě to neklaplo, pokazilo se to na obou stranách, ve finále jde o výsledek a ne o to proč a tím bych to uzavřel. Nemám zapotřebí nikomu říkat kde Toshi parkuje svoje Hondy, kde co má, někde ho práskat exekutorům nebo dávat někomu informace aby ho napráskal jak mě pár lidí prosilo a další věci. Řeším toho ted vážně dost, tak jsem popsal problém advokátní kanceláři a poprosil je o sepsání dohody, at to máme dořešené, srovnáno za všechy věci... prostě at můžeme tuhle kapitolu uzavřít a právně správně. Co mi psal jeden místní člen, tak Toshi startuje jinak a domluvil se na splacení pohledávek, někdy se to prostě na člověka nahrne hodně a neví jak z toho ven.

Na závěr chci říct, že jsem nikdy nezažil na nikoho větší hon, vážně reálně nevím o co šlo, jenom od lidí co mi psali a četl jsme tu tak mě to zarazilo. Vím, že exekucím se dá reálně vyhnout, stejně jako někomu k nim dopomoci nebo se stát charitativním asistentem věřitelů a bonzovat co se dá, ale narovinu říkám.... nikdy jsme toho nezažil tolik, resp. takovou motivaci nehoko potopit, zničit jako tady a po FB skupinách, zkuste si to lidi vyříkat v klidu nekde na srazu,ale z toho co tu čtu, tak se většia z Vás zná osobně, tak to nějak nepobírám, ale nevidím do toho, já se chtěl jenom vyjádřit kvůli tomu co jsem popsal s nějakým mým přístupem k věci.
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 18.12.2016 , 21:34   Citovat  

vlan70 napsal:
Jako člověka jsem poznal Toshiho přes Chosého, všechno bylo naprosto v pohodě, sundavali jsme tam u něj na dílně díly z mého a kamarádovo auta na díly pár věcí, pak sem ho tam měl uskladněné než mi ho odtáhnul jiný kamarád - všechno v pohodě, Toshimu jsem se snažil vijít vstříc, pomoct i na jeho autě když potřeboval jako tam on pomohl mě s tím kucháním RHD IS200.

Pak jsme narazil na aukci Soarera co se tu řešil, dal nějak peníze dohromady s tím, že si z auta vezmu věci co potřebuju já a mohly by se hodit (komplet bodykit, světla, interérové věci atd a zbytek prodám, kde jsme to řešil se Slávkem Sacherem, prostě byl plán vzít si co potřebuju, dát za věci v hodnotě třeba 30tis 10tis odpočtem z celkové ceny a prodat to na díly). Tak nějak jsem ale zjistil, že má auto dlouho mot, ze zápisu nemělo problémy a má být naprosto bez koroze. Měl jsem část penez půjčených od přítelkyně, bylo léto a chtěl jsem tak nějak aby to bylo co nejdřív zpátky, tak jsme to nadhodil i Toshimu při rozebírání ISka, slovo dalo slovo, pak jsme ho s tím seznámil, auto se mu zamlouvalo a domluvili jsme se, že by to šlo. Auto se dovezlo, bylo vážně super a moc toho nepotřebovalo, Toshi udělal pojistku, připravili jsme kupní smlouvu a já mu auto předal. Nemusím tu psát detaily, kupní smlouvu jsme psal já, nejsme právník a je sepsaná blbě pro obě strany (není tam popsáno kdo bude auto užívat a jak, je tam uvedeno, že se kupující musí starat o servis a platit pokuty což se neváže k tomu prvnímu a je tam reálně neplatná účinnost, která má nabýt až po podmínce splacení celého vozidla, ale já ji napsal v den podpisu (upravoval jsme smlouvu pro zaplacení auta cash) kde kdyby nabyla účinnosti v ten den podpisu, tak by s emusela splnit podmínka zaplacení celé častky, ale ve smlouvě bylo zase do nějaké doby.... ) Prostě vycházelo to z naší dohody, podle které se to stavělo a podle které jsem si říkal, že to bud že vše bude OK, splatím během měsíce peníze přítelkyni a zbytek klapne taky nějak rozumně, ale kdyby se neco pokazilo, tak jsem přidal měsíc, aby kdyby přišel nějaký servis, tak jsme s enmuseli dohadovat, jak jsme se domluvili, všechno bylo o dohodě. Podle kupní smlouvy je vozidlo moje až do doplacení celé částky, což je jasné.

Bohužel se to pak v průběhu 3 měsíců pokazilo a věci prostě neklaply podle plánu a dohody, vázalo se jedno s druhým, já se nejen díky tomu dostal do potíží a auto jsem převzal zpět. Nemám za potřebí to dál rozmazávat, vyhrožovat si, dohadovat se, prostě to neklaplo a tečka. Ti z Vás kdo jsou na Toyota klubu na FB jistě četli příspěvek o celé události, kde Toshi pedemnou varoval, pak se rozvedla debata která se minula účinkem a pak nezávisle na mě se odstatovalo tady a na FB pár debat o sporech nebo nedohodách s Toshim, do ničeho jsme se nezapojoval, neurážel, ale když mi napsalo poměrně hodně lidí, chtěli mi platit za informace co vím o něm aby ho mohli zničit v důsledku jejich přechozích sporů, nebo další co si to s ním chtějí vyříkávat fyzicky abych jim dal(resp.prodal) adresu a další skupina co chtěla kontakty na zmíněné exekutory aby mohli předat info o tom co má a nemá za majetek.... řekl jsme si a dost, vyjasním to tady. Prostě to neklaplo, pokazilo se to na obou stranách, ve finále jde o výsledek a ne o to proč a tím bych to uzavřel. Nemám zapotřebí nikomu říkat kde Toshi parkuje svoje Hondy, kde co má, někde ho práskat exekutorům nebo dávat někomu informace aby ho napráskal jak mě pár lidí prosilo a další věci. Řeším toho ted vážně dost, tak jsem popsal problém advokátní kanceláři a poprosil je o sepsání dohody, at to máme dořešené, srovnáno za všechy věci... prostě at můžeme tuhle kapitolu uzavřít a právně správně. Co mi psal jeden místní člen, tak Toshi startuje jinak a domluvil se na splacení pohledávek, někdy se to prostě na člověka nahrne hodně a neví jak z toho ven.

Na závěr chci říct, že jsem nikdy nezažil na nikoho větší hon, vážně reálně nevím o co šlo, jenom od lidí co mi psali a četl jsme tu tak mě to zarazilo. Vím, že exekucím se dá reálně vyhnout, stejně jako někomu k nim dopomoci nebo se stát charitativním asistentem věřitelů a bonzovat co se dá, ale narovinu říkám.... nikdy jsme toho nezažil tolik, resp. takovou motivaci nehoko potopit, zničit jako tady a po FB skupinách, zkuste si to lidi vyříkat v klidu nekde na srazu,ale z toho co tu čtu, tak se většia z Vás zná osobně, tak to nějak nepobírám, ale nevidím do toho, já se chtěl jenom vyjádřit kvůli tomu co jsem popsal s nějakým mým přístupem k věci.

Uf,
tohle popsání Vaší situace zní velmi laicky a jednoduše řečeno, jako jedno velké nedorzumění a shoda všech možných i nemožných špatných náhod, jen ne dobrých.

Tak to koukám!
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.12.2016 , 21:49   Citovat  

Hele ale tohle už jsou silný řeči. Když jde o exekutory, vyhrožování a fyzický násilí. Z mýho neutrálního pohledu (neznám ani jednoho z aktérů) je nejlepší půjčovat pouze přátelům, ne známým. Občas clověk musí umět říct razantní NE, protože pak to může takhle končit. Každopádně doufám, že se vám to podaří nějakým způsobem urovnat Úsměv Honda
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 18.12.2016 , 22:06   Citovat  

M@jk napsal:
Uf,
tohle popsání Vaší situace zní velmi laicky a jednoduše řečeno, jako jedno velké nedorzumění a shoda všech možných i nemožných špatných náhod, jen ne dobrých.

Tak to koukám!

Není potřeba podle me rozepisovat detaily a házet na sebe navzájem špínu, aspon za mě, chápu, že pro řadu lidí je to už hodně osobní, ale vážně nevím co se přesně stalo/děje, jak jsem psal v podledním odstavci a nechci se opakovat Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.12.2016 , 22:12   Citovat  

Takže se vlastně skoro nic nestalo,urovnáte spory,holky ke kterejm se choval jak dobytek mu odpustí,ti kterým vyhrožoval násilim mu odpustí,lidem kterým dluží nějaký peníze mu to taky odpustí protože ač si za to může sám je ve špatný situaci no a život půjde dál jakoby se nic nestalo......akorát se to bude opakovat za čas znovu
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 18.12.2016 , 22:12   Citovat  

Jame5h napsal:
Hele ale tohle už jsou silný řeči. Když jde o exekutory, vyhrožování a fyzický násilí. Z mýho neutrálního pohledu (neznám ani jednoho z aktérů) je nejlepší půjčovat pouze přátelům, ne známým. Občas clověk musí umět říct razantní NE, protože pak to může takhle končit. Každopádně doufám, že se vám to podaří nějakým způsobem urovnat Úsměv Honda

Mám stejný názor, ale nevidím do toho, téma vyhrožování osobní likvidací se tady řešilo o stránku zpět myslím. Z mého pohledu a zkušenosti se dostaneš do sporu i v rodině kde by tě to nenapadlo, prostě jediné řešení je mít věci ošetřené správně podle občanského zákonníku říct si všechno narovinu předem a problém nenastane. Úsměv Díky.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 18.12.2016 , 22:15   Citovat  

PeteZ napsal:
Takže se vlastně skoro nic nestalo,urovnáte spory,holky ke kterejm se choval jak dobytek mu odpustí,ti kterým vyhrožoval násilim mu odpustí,lidem kterým dluží nějaký peníze mu to taky odpustí protože ač si za to může sám je ve špatný situaci no a život půjde dál jakoby se nic nestalo......akorát se to bude opakovat za čas znovu

Beru svůj osobní pohled na zmíněný problém a píšu můj postoj, resp. ideální cestu jak to já chci vyřešit.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.12.2016 , 22:27   Citovat  

vlan70 napsal:
Beru svůj osobní pohled na zmíněný problém a píšu můj postoj, resp. ideální cestu jak to já chci vyřešit.

Já ti rozumím že bys rád urovnal spor v klidu a normálně je to dobrý
Otázka co protistrana?
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 18.12.2016 , 23:21   Citovat  

PeteZ napsal:
Já ti rozumím že bys rád urovnal spor v klidu a normálně je to dobrý
Otázka co protistrana?

Je toho fakt víc u mě a nesepíše mi nikdo všechno za hodinu, věřím, že i tohle bude další z rozumně dořešených sporů, s "protistranou" to budu řešit formou soukromé komunikace, tak nějak čekám, že stejně jako dřív se sem vyjádří ke zmíněným problémům co se tu řešily Mrk
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.12.2016 , 23:52   Citovat  

vlan70 napsal:
Je toho fakt víc u mě a nesepíše mi nikdo všechno za hodinu, věřím, že i tohle bude další z rozumně dořešených sporů, s "protistranou" to budu řešit formou soukromé komunikace, tak nějak čekám, že stejně jako dřív se sem vyjádří ke zmíněným problémům co se tu řešily Mrk

Bude lepší když rozhodně ne stejně jako dřív ale mnohem slušnější formou než tomu bylo přátele
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.12.2016 , 16:46   Citovat  

A je tu to, co jsem říkala a čeho jsem se obávala... HaHaaa z nejmenovaného zdroje mám info o Toshiho ,,přítelkyni", která vydělává jenom na to, aby se Toshinek měl dobře a nemusel si ukrajovat od pusinky... Nejen, že ji všude podvádí, ale tahá z ní prachy a chudák holka vydělává jenom na to, aby platila jeho dluhy a jeho rozmary a troufla bych si i říct, že i ji dostane do pěkných dluhů... ale kdo chce kam...
Doufám jen, že se každýmu dostane to, co si doopravdy zaslouží přátele
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.12.2016 , 17:31   Citovat  

Co když je ta holka v tom nevinně a vyhrožuje ji násilím například, nad tím jsi neuvažovala?
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 20.12.2016 , 18:24   Citovat  

xJoseph napsal:
Co když je ta holka v tom nevinně a vyhrožuje ji násilím například, nad tím jsi neuvažovala?

Ehm panie,
obě varianty jsou špatně, ta Tebou popsaná ještě horší.

Ach jo, Bůh ví, kde je pravda.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.12.2016 , 18:52   Citovat  

xJoseph napsal:

Nad tím jsem taky uvažovala. Oboje je pěkně na nic...
   Návrat  
Jofrey je teď offline  Jofrey
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.12.2016 , 18:56   Citovat  

M@jk napsal:
Ehm panie,
obě varianty jsou špatně, ta Tebou popsaná ještě horší.

Ach jo, Bůh ví, kde je pravda.

Pravda brzy vyjde najevo. Dal k teto osobe prosim nic nepiste a nevyjadrujte se k ni jakymkoliv zpusobem. Diky vsem predem.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.12.2016 , 21:45   Citovat  

Některý věci jsou dost citlivý na zveřejnění, nepřehánějte to zbytečně Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.1.2017 , 18:52   Citovat  

Tak jestli se nám to nějak posunulo? Mrk
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.1.2017 , 19:09   Citovat  

Pokud jde o mě, tak řemenici stále nemám a motor, ze které mi ji měl údajně vrátit, prý stejně majiteli ani nezaplatil. Ale to je prý.
Že se mi neozval a řemenici nevrátil, to je ale stoprocentně jisté Úsměv
   Návrat  
Jofrey je teď offline  Jofrey
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.1.2017 , 19:43   Citovat  

Jame5h napsal:
Některý věci jsou dost citlivý na zveřejnění, nepřehánějte to zbytečně Úsměv

To chce klid... Vsechny zmineny veci jsou totiz verejne dostupny z ruznych registru. Nektery informace zadarmo, nektery za penize, ale porad jde o naprosto verejnou vec prostou citlivych osobnich udaju. Kdo komu kolik jak dlouho dluzi, kdo ty dluhy spravuje, kdo je prevzal, kdo je koupil, kdo je vymaha, jak pokracuje vymahani... Vse je opravdu dostupne cele verejnosti. Takze nejde o citlivy veci, ale o varovny majak ostatnim lidem, ze maji byt na pozoru pri platebnim styku s takovou osobou, pripadne se jakemukoliv platebnimu styku s takovou osobou vyhnout velikym obloukem. A konkretne 19 exekuci, ted uz mozna 20, ci 21 u teto osoby je dost velkym varovanim Mrk O zkusenostech lidi z klubu s touto osobou nemluve.

Jen cekam, kdy se dotycny nejak vyjadri. Soukrome zpravy cte, obcas se prihlasi a forum prohlizi, predpokladam, ze tema Dluznici ma v merku, kdyz uz sem v minulosti psal neco na svoji obhajobu hodnou uspesne ukoncenym osmym rocnikem zakladni skoly sopťa sopťa

Zatim ma cas se nejak vyjadrit, nez prijde napriklad trvaly BAN. Mozne je vsechno...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.1.2017 , 10:34   Citovat  

Jofrey napsal:
To chce klid... Vsechny zmineny veci jsou totiz verejne dostupny z ruznych registru. Nektery informace zadarmo, nektery za penize, ale porad jde o naprosto verejnou vec prostou citlivych osobnich udaju. Kdo komu kolik jak dlouho dluzi, kdo ty dluhy spravuje, kdo je prevzal, kdo je koupil, kdo je vymaha, jak pokracuje vymahani... Vse je opravdu dostupne cele verejnosti. Takze nejde o citlivy veci, ale o varovny majak ostatnim lidem, ze maji byt na pozoru pri platebnim styku s takovou osobou, pripadne se jakemukoliv platebnimu styku s takovou osobou vyhnout velikym obloukem. A konkretne 19 exekuci, ted uz mozna 20, ci 21 u teto osoby je dost velkym varovanim Mrk O zkusenostech lidi z klubu s touto osobou nemluve.

Jen cekam, kdy se dotycny nejak vyjadri. Soukrome zpravy cte, obcas se prihlasi a forum prohlizi, predpokladam, ze tema Dluznici ma v merku, kdyz uz sem v minulosti psal neco na svoji obhajobu hodnou uspesne ukoncenym osmym rocnikem zakladni skoly sopťa sopťa

Zatim ma cas se nejak vyjadrit, nez prijde napriklad trvaly BAN. Mozne je vsechno...

To se myslím nestane to mi hlava nebere
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.1.2017 , 20:46   Citovat  

Minor napsal:
Pokud jde o mě, tak řemenici stále nemám a motor, ze které mi ji měl údajně vrátit, prý stejně majiteli ani nezaplatil. Ale to je prý.
Že se mi neozval a řemenici nevrátil, to je ale stoprocentně jisté Úsměv

Za motor samozřejmě nezaplatil, jeho poslední odpověď byla z loňska a zní následovně, cituji:
"Ahoj Josefe. S tvým bratrem jsem už domluven, to jest věc první, tudíž jelikož jsou dlužné peníze pro něj, nemusíš se o to už starat. A věc druhá... Chci ti moc poděkovat. Teď to myslím vážně a bez ironie.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.1.2017 , 21:09   Citovat  

xJoseph napsal:
Za motor samozřejmě nezaplatil, jeho poslední odpověď byla z loňska a zní následovně, cituji:
[i]"Ahoj Josefe. S tvým bratrem jsem už domluven, to jest věc první, tudíž jelikož jsou dlužné peníze pro něj, nemusíš se o to už starat. A věc druhá... Chci ti moc poděkovat. Teď to myslím vážně a bez ironie.

Tak pokud tři banány jsou BAN tak už sem nic nenapíše.....leda by si udělal novou registraci ale to si bude muset vymyslet nový cool jméno.....to jeho už asi po ČR zná kdekdo
   Návrat  
alvi je teď offline  alvi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.1.2017 , 22:03   Citovat  

a proc by mel dostat BAN kdyz se pravidlum
tady na HC nicim neprovinil ?

Vubec ho neznam , "su" z Moravy a nic zavadneho
jsem od nej necetl .

Dotazuji se tedy z principu
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.1.2017 , 22:55   Citovat  

alvi napsal:
a proc by mel dostat BAN kdyz se pravidlum
tady na HC nicim neprovinil ?

Vubec ho neznam , "su" z Moravy a nic zavadneho
jsem od nej necetl .

Dotazuji se tedy z principu

Nemyslím si že pokud dostal BAN že to bylo za příspěvky tady.docela se to tu před vánocemi probíralo
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Dlužníci
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14, 15  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina