Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[0]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 313, 314, 315 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 314 z 486
MAREKB je teď offline  MAREKB
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.12.2016 , 14:48   Citovat  

Dopis napsal:
Já jsem po 130tkm, za 3 roky a 4 měsíce na 153tKč (nepočítám celolak a opravu škrábanců). Je v tom všchno, snad kromě voňavých stromečků Velmi šťastný

Nechce se mi v tom hrabat, ale část byla "dobrovolná", např. štíty zadních brzd, silenty stabilizátorů, ložiska převodovky, LPG vstřikovače, tažné, dojezdová rezerva atd.

Moc mi to nepříjde, jsem spokojen Honda OK

Ja jsem po dvou letech na nejakych 70k najezd mam ted 15900,LPG 28,gumy, silenty, nejake raminka, tam to a tam to Je to tam. a ted jeste vyfuk a nekdy jako vsechny poloosy Se stydím
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 16.12.2016 , 16:41   Citovat  

Tak to vás docela lituji,takové prachy za servis. Já od koupě v 4/2014 jsem dělal: repas zadní brzdiče + desky + kotouče, výměna náplní, 6x výměna oleje, 2x čidlo ABS, 1x zapalovací cívka, 2x tyčky stabilizátoru vpředu, 2x silentbloky tyče stabilizátoru vzadu, 2x čidlo nivelace, 1x sada pneu letní. To je zhruba 20 tisíc + přestavba na LPG 23 tisíc,tím že jezdím přes 2 roky na LPG se mi ta přestavba už zaplatila a ty prachy za servis nejspíš taky. Takže já jsem v plusu. Protože kdybych jezdil celou dobu na benzin a do servisu nedal vůbec nic,tak mě to stálo možná víc. A teď jdu zaťukat na dřevo aby se mi něco nepo.... pořádnej výtlem
   Návrat  
MAREKB je teď offline  MAREKB
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.12.2016 , 20:04   Citovat  

Kmóďa napsal:
Tak to vás docela lituji,takové prachy za servis. Já od koupě v 4/2014 jsem dělal: repas zadní brzdiče + desky + kotouče, výměna náplní, 6x výměna oleje, 2x čidlo ABS, 1x zapalovací cívka, 2x tyčky stabilizátoru vpředu, 2x silentbloky tyče stabilizátoru vzadu, 2x čidlo nivelace, 1x sada pneu letní. To je zhruba 20 tisíc + přestavba na LPG 23 tisíc,tím že jezdím přes 2 roky na LPG se mi ta přestavba už zaplatila a ty prachy za servis nejspíš taky. Takže já jsem v plusu. Protože kdybych jezdil celou dobu na benzin a do servisu nedal vůbec nic,tak mě to stálo možná víc. A teď jdu zaťukat na dřevo aby se mi něco nepo.... pořádnej výtlem

Tak kdyz se podivas ke me do varaze, taky tam nemam nic co by se podelalo, jen údržba Velmi šťastný
   Návrat  
Mino21 je teď offline  Mino21
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.12.2016 , 19:44   Citovat  

Tak já jsem za 3,5 roku dal do údržby a oprav 57 tisíc korun (včetně dvou nových sad pneumatik). Jenže jsem to auto kupoval, když nemělo ani 50 tkm a teď má nějakých 83 tkm.

BTW. 300mm kotouče by měl mít i dvoulitr ve Sportu a Executive (280mm by měl mít jen Comfort).
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.12.2016 , 11:34   Citovat  

Predávam priečniky na A7G sedan.

tudy odkaz
   Návrat  
Marián je teď offline  Marián
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.12.2016 , 20:04   Citovat  

Ahoj, máte někdo zkušenost jaká alu kola a pneu na Acco sedan. Moje představa jsou kola r18 5x114.3 8Jx18 ET35 a gumy R18 225/40. Vejdou se s tím ET35 do blatníků? Mam 16-ky original Honda, tuším že mají ET 55 a jsou docela utopený v blatníku. Podvozek je serie.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.12.2016 , 21:54   Citovat  

Marián napsal:
Ahoj, máte někdo zkušenost jaká alu kola a pneu na Acco sedan. Moje představa jsou kola r18 5x114.3 8Jx18 ET35 a gumy R18 225/40. Vejdou se s tím ET35 do blatníků? Mam 16-ky original Honda, tuším že mají ET 55 a jsou docela utopený v blatníku. Podvozek je serie.

No 20mm víc ven ti udělá větší šířka disku a dalších 20mm víc ven ti udělá ET,celkem zhruba 40mm více ven vnější kraj disku Jinak na první straně tohoto téma jsou vypsané disky co by se měli ještě vejít...
   Návrat  
edy je teď offline  edy
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.12.2016 , 22:00   Citovat  

Marián:
proboha proč ET35? Akorát si přiděláváš na problémy s podvozkem,tedy časem...
Má zkušenost - ET40na18',45na18',48na16'mám zimaky,ET50, na léto mám originální ET55 na 17' a můžu potvrdit, že je to nejlepší nejlépe se mě na nich jezdí a nic tím netrpí.Ale samozřejmě je to můj subjektivní názor ...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.12.2016 , 22:38   Citovat  

Tak úplně rozhodnutý nejsem. Je mi jasný, že na podvozku se to projevi, ale nemyslím, ze ne nějak brutalně. Důležitej je rozměr et, udělá to jen těch 20 mm z auta ven, to je pevný rozměr u každého kola stejně, vzdálenost dosedaci plochy disku k svisle ose kola (střed šířky disku). Šířka ráfku je pak víc schovaná blíže k nápravě, možná pak muže být problém s plným rejdem.
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.12.2016 , 23:00  Naposledy upravil DOHCVTEC dne 18.12.2016 , 23:04, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Marián napsal:
Tak úplně rozhodnutý nejsem. Je mi jasný, že na podvozku se to projevi, ale nemyslím, ze ne nějak brutalně. Důležitej je rozměr et, udělá to jen těch 20 mm z auta ven, to je pevný rozměr u každého kola stejně, vzdálenost dosedaci plochy disku k svisle ose kola (střed šířky disku). Šířka ráfku je pak víc schovaná blíže k nápravě, možná pak muže být problém s plným rejdem.

ja mam ted dve sady OEM 18" 7,5 ET55 a vypada to jako kdyz jsem mel 17/7 ET45 a to mam sakra snizeno ,
tech 8" a ET35 pri seriove vysce bude pekna obludarna na predku tuplem bude to pekne cumet pres blatnik ...
ja jine nez OEM kola nechci na aute ani videt .. zadny tahani za volant ,zadny osplichany dvere ,zadna obludarna Velmi šťastný
tady mas OEM 18" pri seriove vyssce a je to pekne akorat je to dobrý

IMG_1072.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMG_1072.JPG, 1.95 MB

large_272592-2858790 (2).jpg

large_272592-2858790 (2).jpg, 245.27 kB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.12.2016 , 23:03   Citovat  

edy napsal:
Marián:
proboha proč ET35? Akorát si přiděláváš na problémy s podvozkem,tedy časem...
Má zkušenost - ET40na18',45na18',48na16'mám zimaky,ET50, na léto mám originální ET55 na 17' a můžu potvrdit, že je to nejlepší nejlépe se mě na nich jezdí a nic tím netrpí.Ale samozřejmě je to můj subjektivní názor ...

Inak len potom pozor, ak by si šiel do Showa podvozku, tak 18" tam Honda neodporúča. Je to v poznámke k podvozku.
   Návrat  
HIGHTOWER je teď offline  HIGHTOWER
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.12.2016 , 23:09  Naposledy upravil HIGHTOWER dne 18.1.2017 , 20:28, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.12.2016 , 23:56   Citovat  

Omlouvam se, špatná úvaha, ta šířka disku se tam projeví a to rozdílem šířky 6,5 a 8, děleno dvouma, tzn. ET-čkem o 20mm ven a pak + polovička rozdílu šířek a to je přesně 19,05 mm. Sakra Smutný Chtěl bych to vidět by to vypadalo. Jinak na obrázkách toho Tourera je to furt schovany dovnitř, ale lepší než R16 6,5 palce. A to je podle mého vkusu obludárna, vypadá to jako tramvaj s těma 16-kama. Kola musí být přesně zároveň s blatníkem, nebo trošku ven, aby to lahodilo memu oku. Kdysi dávno šla Škoda AZNP stejnou cestou, některé nové šírší M-kové karoserie smontovala s nápravama z "užovky" a doplnila disky R14 s pneumatikama, kterým se říkalo "žiletky" (byly snad výšší než byla jejich šiřka Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.12.2016 , 1:13   Citovat  

Marián napsal:
Omlouvam se, špatná úvaha, ta šířka disku se tam projeví a to rozdílem šířky 6,5 a 8, děleno dvouma, tzn. ET-čkem o 20mm ven a pak + polovička rozdílu šířek a to je přesně 19,05 mm. Sakra Smutný

Psal jsem ti to ve 20:54 stačilo jen číst Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.12.2016 , 1:48   Citovat  

Marián napsal:
Omlouvam se, špatná úvaha, ta šířka disku se tam projeví a to rozdílem šířky 6,5 a 8, děleno dvouma, tzn. ET-čkem o 20mm ven a pak + polovička rozdílu šířek a to je přesně 19,05 mm. Sakra Smutný Chtěl bych to vidět by to vypadalo. Jinak na obrázkách toho Tourera je to furt schovany dovnitř, ale lepší než R16 6,5 palce. A to je podle mého vkusu obludárna, vypadá to jako tramvaj s těma 16-kama. Kola musí být přesně zároveň s blatníkem, nebo trošku ven, aby to lahodilo memu oku. Kdysi dávno šla Škoda AZNP stejnou cestou, některé nové šírší M-kové karoserie smontovala s nápravama z "užovky" a doplnila disky R14 s pneumatikama, kterým se říkalo "žiletky" (byly snad výšší než byla jejich šiřka Úsměv

kdyz se ti libi kdyz to cumy z blatniku tak naco se ptas jestli to bude cumet ? cumet to bude pokud to nesnizis a neschovas do blatniku ,co nejspis neudelas ..takze pri seriove vysce to bude pekna prasarna pac accord neni skodovka Velmi šťastný
tohle je ET38 17/8 a jeste snizenej a dle mne uz cikan styla HaHaaa

DSC03595.jpg

DSC03595.jpg, 53.33 kB
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.12.2016 , 3:16   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
kdyz se ti libi kdyz to cumy z blatniku tak naco se ptas jestli to bude cumet ? cumet to bude pokud to nesnizis a neschovas do blatniku ,co nejspis neudelas ..takze pri seriove vysce to bude pekna prasarna pac accord neni skodovka Velmi šťastný
tohle je ET38 17/8 a jeste snizenej a dle mne uz cikan styla HaHaaa

Hele, pořád budu tvrdit, že prasárna jsou ty origo R16-6,5 a ty kola R18-8 budou vždycky vypadat líp, jde jen o to vybrat správné ET. "Ouzká kolesa" utopený hluboko v blatníku je fakt moje noční můra. Brutalnější snížení a velky kola schovaný v blatníku, že není vidět guma taky nic moc. Dále kola musí být stříbrný (světlé), černý kola taky děs (jako zimní plecháče bez poklic.) Ale nekomu se to může líbit, co jsem psal, je můj vkus, 100 lidí 100 názorů. Neptal jsem se jestli budou čumět, ale zda se tam vejdou. Na tom obrázku se mi to docela právě takle líbí, je to zároveň s blatníkama, ale tady to bude určitě škrtat. Takže jsem vyznavač Cikan Styl?? pořádnej výtlem
Takže jsem to propočítal a proměřil a ET35 při R18-8 bude oproti těm origo 16-kám přesně o 39,05 mm ven a to čumět bude, přibližne o 15mm z blatníku, záleží pak ještě na dezignu alu disku a gumě. Takže bych to upravil na 5x114,3 18" šíře 8J, ET 50 a to bude přibližně o 24mm ven oproti origo 16-kám a zárověn přibližně zároveň s blatníkem. Nicméně je to teoretický pročet, stejně by to chtělo odskoušet před koupí. Ty kola s ET35, mám nabídku za dobrou cenu a jsou nový, proto jsem se na to ptal.
Takže každopádně Vám děkuji za rady a pokec Úsměv
PS: Kmóďo, četl jsem to, jen jsem tomu nemohl nějak uvěřit Se stydím Při hlubším zamyšlení, jsem přišel na to že je to jak jsi mi psal Úsměv
   Návrat  
Tomik je teď offline  Tomik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.12.2016 , 8:21   Citovat  

Kdyz uz jsme u tech kol, co si myslite, slusely by Accordu tyhle origo 17" z Civika? Nemate je nekdo na aute?

C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_9735820-original-alu-17-26quot-3Bpalcove-kola-na-honda-civic-1.jpg

C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_9735820-original-alu-17-26quot-3Bpalcove-kola-na-honda-civic-1.jpg, 351.27 kB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.12.2016 , 8:51   Citovat  

HIGHTOWER napsal:
Honda Jarov, Acco diesel sedan po facelift 2006, Showa:

08W60-SEF-600, popis od výrobce :

JEN PRO 2,2 MT - SADA SPORTOVNICH PRUZIN A TLUMICU, LZE POUZIT PRO KOLA 18" JEN OD MODELU 2006. TUV/KBA SCHVALENI V NEMECKU

Myslím tak, že v tom prípade treba R18 pre letné aj zimné, resp. R17 a nižšie pre tú inú variantu Úsměv
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.12.2016 , 8:52   Citovat  

Tomik napsal:
Kdyz uz jsme u tech kol, co si myslite, slusely by Accordu tyhle origo 17" z Civika? Nemate je nekdo na aute?

Ty nesluší žádnému autu... Se stydím
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.12.2016 , 8:58   Citovat  

Neviem o akom cigán štýle hovoríte. Enzo R17,ET40, šírka disku 7J, znížené s Eibach kitom.

Mne osobne sa mi to veľmi páčilo a s ťažkosťami som sedan púšťal do sveta Smutný

2.jpg

2.jpg, 67.16 kB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.12.2016 , 9:04   Citovat  

...

image.jpeg

image.jpeg, 1.53 MB
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.12.2016 , 10:35   Citovat  

Tomik napsal:

Já je mám a jsem s nimi spokojený. Nevypadá to špatně a vše je zapsané v TP. Nechal jsem si je i na zimu a jen přezul.
   Návrat  
Tomik je teď offline  Tomik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.12.2016 , 10:58   Citovat  

Střelec napsal:
Já je mám a jsem s nimi spokojený. Nevypadá to špatně a vše je zapsané v TP. Nechal jsem si je i na zimu a jen přezul.

Nevypadaj spatne, takovy akoratni, decentni. Ted tam mam origo 16, ty se mi moc nelibi, pusobi uz hodne male a usedle, tak si je necham na zimu.

C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_68960510(1).jpg

C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_68960510(1).jpg, 51.44 kB

C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_68860360.jpg

C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_68860360.jpg, 43.27 kB

C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_68960510.jpg

C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_68960510.jpg, 41.13 kB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.12.2016 , 13:14   Citovat  

Tomik napsal:

jestli chces mam spoustu fotek tech kol na accordech ruznych barev ,jinak ty slusi dle mne jen na Ufonovi ,honda nedela osklivy kola ,jen je dela na urcity karoserie , na masivni masivni na maly tenky papprsky a kdyz to promichas nemusi to sedet a otom to je .. ja tyhle kola mel na ruznych autech a proste sedi jen na UFO idealne cerny .. ale na zimu v pohode ,taky jsem je mel na zimu ,ale na stribrnem vypada malo kol dobre proto jsem sehnal ty nejhezci OEM Velmi šťastný

To Markos : ale on nema snizeno a pise o 8" a to je sakra rozdil ,jak psal 1,5cm pres blatnik je prasarna a otom jsem psal Úsměv

To Marian : nevim proc za kazdou cenu chces 8" kolo kdyz davas 225 gumu ,tenhle prdackej styl je nesmysl ,zbytecne tezsi kolo a taky ti to bude nicit gumu a orves si akorat kolo Ble normalne si sezen 18/7,5 ET 45-50 a bude to az az ..
   Návrat  
mad_zed je teď offline  mad_zed
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.12.2016 , 15:36   Citovat  

Jsou to skarede tezke obludy.mam dve sady-letni i zimni Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.12.2016 , 15:51   Citovat  

Tiez nevidím zmysel v 8J
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.12.2016 , 17:06   Citovat  

mad_zed napsal:
Jsou to skarede tezke obludy.mam dve sady-letni i zimni Velmi šťastný

tak ver tomu ,ze kazdej gram na kole navic oproti tomu naco je nastaveny auto je minus pro vse ,
dynamiku ,spotrebu ,zivotnost podvozkovejch dilu atd. ale kdyz je duleziitejsi prdackej faktor neda se nic delat Velmi šťastný
   Návrat  
Dandie33 je teď offline  Dandie33
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.12.2016 , 20:49   Citovat  

Zdravim bratři Velmi šťastný
Tak dnes jsem po dvou dnech stání a nikam neježdění rano sedl do auta a chystal se odjet do prace- vložim kliček,otočím,nahodím budíky a ejhle - auto sice točí ale nechytá - tak jej chvili necham točit a nic.´Co se kruci děje´ říkám si a zkoušém to znova.Druhý celkem dlouhy pokus nestartovat motor a vyrazit do prace ještě podpořuji mačkáním plynového pedalu ktere se ale jeví jako neučiné.Druhý pokus take nevyšel.Tak už se pomalu chystam že vyrazím na bus ale zkouším to naposledy nakopnout...a po par zvlaštních skytnutích a kloknutich auto chyta,otacky vyletnou a drží,ale z vejfuku jde dým ktery smrdí jak nejaka spalenina nebo tak nejak hnusne ... nevim co to bylo ale fakt me to nepotesilo a netusim cim by to mohlo bejt - nemate nejakej tip - palivovej filtr nebo sýto ? svíčky ? ja netusim,nebo pricpanej katík
diky za pozornost a rady Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.12.2016 , 21:09   Citovat  

Ahoj ještě jsem nic nekoupil, jen jsem se koukal po netu, protože v létě chci dát ty 18-ky. Smozřejmě větší kolo = větší váha a s tím spojené věcy jak byly popsány. Nemusim vyloženě trvat na těch 8-palových alu, nechám si poradit, proto jsem nadhodil otázku. Nicméně auto dělá kola a beru to jako daň za lepší vzhled, jsem s tím smířený, že to bude o něco více namáhané a ty další faktory. Viděl jsem i 19-kola na Acco, ale to už jem fakt moc, už 18 je dost, nevim jaká alternativa je v techničku napsaná místo těch origo R16. U c5g coupe mam psany stndart plecháče R13, viděl jte to někdo na Civicu? To fakt nejde, mam tam zapsaný jako alternativu alu R15 (používám na zimu) a přesto jsem dal na léto R16 a spotřebu mam i tak v létě výrazně nižší. Na rozměr pneu R18 225/40 je psaná/doporučená šířka ráfku 7,5 - 9 palců, to píšou všude na netu. Taky se mi nelíbí, když je disk širší a patka pneu je rotažená nad rozměr pneu, s tím souhlasím, a nemyslím že to bude až rak hrozný v tomto případě. 8-palcový disk je široký přibližně 203mm mezi patkama alu, pneu má udajně měřenou šířku 225mm v nejširším místě pneu a patka má o něco míň, takže bych to viděl, že to bude akorát. Ale jak jsem psal, nemá problém i s alu 7,5 palce, zaleží na dezignu a co bude zrovna v nabídce. Ještě jednou díky za rady, pak se pochlubim, až koupim. Teď není sezoná alu kol s letníma a výběr je malý, ale zase možna ceny budou nižši. Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.12.2016 , 21:23   Citovat  

Dandie33 napsal:
Zdravim bratři Velmi šťastný
Tak dnes jsem po dvou dnech stání a nikam neježdění rano sedl do auta a chystal se odjet do prace- vložim kliček,otočím,nahodím budíky a ejhle - auto sice točí ale nechytá - tak jej chvili necham točit a nic.´Co se kruci děje´ říkám si a zkoušém to znova.Druhý celkem dlouhy pokus nestartovat motor a vyrazit do prace ještě podpořuji mačkáním plynového pedalu ktere se ale jeví jako neučiné.Druhý pokus take nevyšel.Tak už se pomalu chystam že vyrazím na bus ale zkouším to naposledy nakopnout...a po par zvlaštních skytnutích a kloknutich auto chyta,otacky vyletnou a drží,ale z vejfuku jde dým ktery smrdí jak nejaka spalenina nebo tak nejak hnusne ... nevim co to bylo ale fakt me to nepotesilo a netusim cim by to mohlo bejt - nemate nejakej tip - palivovej filtr nebo sýto ? svíčky ? ja netusim,nebo pricpanej katík
diky za pozornost a rady Úsměv

Stalo se mi jednou todle, přesně jak popisuješ, u c5g. Byla tma, takže dým jsem neviděl, třetí pokus vyšel a motor naskočil se škytáním a pomalu se rozběhl s pomocí plynu. Ale od té doby klid, dalším nespočet startů bez problému a bez smradu a dýmu, takle dobře mi nestrtuje ani Acco jako ten Civic. Palivový filtr jsem já ještě neměnil a svíčky měním dle doporučení.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 313, 314, 315 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina