Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 314, 315, 316 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 315 z 486
Newtom je teď offline  Newtom
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 19.12.2016 , 21:24   Citovat  

Marián napsal:
Ahoj, máte někdo zkušenost jaká alu kola a pneu na Acco sedan. Moje představa jsou kola r18 5x114.3 8Jx18 ET35 a gumy R18 225/40. Vejdou se s tím ET35 do blatníků? Mam 16-ky original Honda, tuším že mají ET 55 a jsou docela utopený v blatníku. Podvozek je serie.

Na sníženém sedanu jsem měl 8x18 ET40 a vepředu to bylo zároveň s blatníkem. Jedinkrát se mi stalo, že se mi auto při razantnějším projíždění zatáčky zhouplo na nerovnosti a vnější kolo škrtlo, nevím jestli o hranu blatníku nebo o plastové nadkolí (bez poškození). Teď mám 8x18 ET50 na Toureru a taky OK. V obou případech jsem kola vybíral taky podle hmotnosti a měly něco přes 10kg (pouze disk), což není špatné. Ale jak psali kluci, ideálně 7,5" a ET 40-45.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.12.2016 , 22:09   Citovat  

Newtom napsal:
Na sníženém sedanu jsem měl 8x18 ET40 a vepředu to bylo zároveň s blatníkem. Jedinkrát se mi stalo, že se mi auto při razantnějším projíždění zatáčky zhouplo na nerovnosti a vnější kolo škrtlo, nevím jestli o hranu blatníku nebo o plastové nadkolí (bez poškození). Teď mám 8x18 ET50 na Toureru a taky OK. V obou případech jsem kola vybíral taky podle hmotnosti a měly něco přes 10kg (pouze disk), což není špatné. Ale jak psali kluci, ideálně 7,5" a ET 40-45.

ze se ani nepochlubis ,at uz jsou fotky v tematu ukazte ... Velmi šťastný
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.12.2016 , 9:24   Citovat  

Kmóďa napsal:
Tak to vás docela lituji,takové prachy za servis. Já od koupě v 4/2014 jsem dělal: repas zadní brzdiče + desky + kotouče, výměna náplní, 6x výměna oleje, 2x čidlo ABS, 1x zapalovací cívka, 2x tyčky stabilizátoru vpředu, 2x silentbloky tyče stabilizátoru vzadu, 2x čidlo nivelace, 1x sada pneu letní. To je zhruba 20 tisíc + přestavba na LPG 23 tisíc,tím že jezdím přes 2 roky na LPG se mi ta přestavba už zaplatila a ty prachy za servis nejspíš taky. Takže já jsem v plusu. Protože kdybych jezdil celou dobu na benzin a do servisu nedal vůbec nic,tak mě to stálo možná víc. A teď jdu zaťukat na dřevo aby se mi něco nepo.... pořádnej výtlem

To si vše děláš sám a materiál máš za nákupku, ne? Tak to koukám!

Jenom těch 6 výměn oleje mě vyšlo na 14.000. Repas zadních brzdičů 1500,-, Tyčky stabíků vpředu i vzadu 3500,- a jsem skoro na 20. Desky a kotouče minimálně 6000 materiál a to bez práce, atd.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.12.2016 , 9:41   Citovat  

Střelec napsal:

Jenom těch 6 výměn oleje mě vyšlo na 14.000. Repas zadních brzdičů 1500,-, Tyčky stabíků vpředu i vzadu 3500,- a jsem skoro na 20. Desky a kotouče minimálně 6000 materiál a to bez práce, atd.
Olej menis v Honde, ze to stoji tolik penez? Pres 2300,-kc za vymenu? Tak to koukám!
   Návrat  
VenaRD je teď offline  VenaRD
PříspěvekZaslal: 20.12.2016 , 9:53   Citovat  

Ahoj,
řešili jste někdo nákup nového startéru na accorda 2,4 r.v. 2004. Nenašel jsem druhovýrobu, pouze z Ameriky ale nejsem si jistý zda bude pasovat. Máte někdo zkušenosti, případně odkaz na koupi?
Díky moc, Véna
   Návrat  
Fafos je teď offline  Fafos
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.12.2016 , 10:29   Citovat  

Kendik napsal:
Olej menis v Honde, ze to stoji tolik penez? Pres 2300,-kc za vymenu? Tak to koukám!

Olej (v mém případě 6l) plus filtr a rovnou i vzduchovej, kabinovej to je takovej základ, kterej měníme společně s olejem asi všichni. Takže si myslím, že ani nemusíš jezdit do Hondy aby Tě to ke 2t stálo...
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.12.2016 , 10:30   Citovat  

Střelec napsal:

Ano skoro vše sám. Olej+filtr zhruba 750,- krát 6 je 4500,-
repas zadních brzd zhruba 600,- za dvě repas sady s pístkama,kotouče a desky dozadu 2000,-
přední tyčky stabilizátoru zhruba 600,-/pár atd.
Taky dost ušetřím,protože jezdím na LPG,při mém nájezdu ušetřím zhruba 600,- za týden,což máš zhruba 30000,- za rok při dnešních cenách paliv,takže tyhle servisní věci jsou tím zaplacené...
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.12.2016 , 11:02   Citovat  

VenaRD napsal:
Ahoj,
řešili jste někdo nákup nového startéru na accorda 2,4 r.v. 2004. Nenašel jsem druhovýrobu, pouze z Ameriky ale nejsem si jistý zda bude pasovat. Máte někdo zkušenosti, případně odkaz na koupi?
Díky moc, Véna

Napíš užívateľovi " Alias ", on si ho zrepasoval, osobne by som radšej dal dokopy starý ako kupoval nejaké pofiderné veci...
   Návrat  
Marián je teď offline  Marián
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.12.2016 , 11:09   Citovat  

Kmóďa napsal:
repas zadních brzd zhruba 600,- za dvě repas sady s pístkama,kotouče a desky dozadu 2000,-
Taky dost ušetřím,protože jezdím na LPG,při mém nájezdu ušetřím zhruba 600,- za týden,což máš zhruba 30000,- za rok při dnešních cenách paliv,takže tyhle servisní věci jsou tím zaplacené...

Můžu potvrdit, výměna oleje Mobil super 5W-40 a filtr Mann ... 788,-
repas třmenu jsem nedělal, jen důkladné očištění třmene a držáku a promazání vodítek třmene
výměna destiček a kotoučů, oboje ATE ... 2042,-
v létě vyměním tyčky stablíku, muj typ je zatím LEMFÖRDER, přední pár ... 488,- zadní pár ... 576,-

Nákup u Cardo a dělal jsem to sám, jo ještě jsem si k tomu koupil rázový šroubovák YATO ... 585,- a sadu na zatlačení destiček, nejlevnější ... 460,- ale to bych do toho nepočítal, bo to použiju na Civica, kterýym jezdím když chci ušetřit Úsměv
   Návrat  
VenaRD je teď offline  VenaRD
PříspěvekZaslal: 20.12.2016 , 11:14   Citovat  

markos napsal:
Napíš užívateľovi " Alias ", on si ho zrepasoval, osobne by som radšej dal dokopy starý ako kupoval nejaké pofiderné veci...

Já ho právě na repasi už dával, oni ho rozebrali a vše je ok - motorek, cívka apod. Co nejsou schopni repasovat je ta kotva co se odpojuje když už motor běží. Nejsou schopni tu kotvu ani rozebrat a nic s tím udělat, takže mě napadá už jedině koupit novej startér. Auto startuje, asi napotřetí, jak kdy. Někdy to drží, někdy se ta kotva odpojí v průběhu startování, takže už motor netočí.
Každopádně díky, kdyby měl někdo ještě tip tak budu rád.
V
   Návrat  
Marián je teď offline  Marián
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.12.2016 , 11:29   Citovat  

Fafos napsal:
Olej (v mém případě 6l) plus filtr a rovnou i vzduchovej, kabinovej to je takovej základ, kterej měníme společně s olejem asi všichni. Takže si myslím, že ani nemusíš jezdit do Hondy aby Tě to ke 2t stálo...

Ty jako každých 8 až 10 tisíc km měníš spolu s olejem vzduchovej a pylovej filtr??? Jistě tím nic nepokazíš, ale není to zbytečný a neekonomický, nestačilo by jen profouknout vzduchem??? Intervaly na pylový je 30000km nebo rok a na vzduchovej každých 20000km
   Návrat  
nere91 je teď offline  nere91
PříspěvekZaslal: 20.12.2016 , 11:30   Citovat  

Čau, čtu tady, že 2.2 ctdi má problém se svody, chci se zeptat, zda to nějak řešil facelift nebo to nechali beze změny?
Díky za info Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.12.2016 , 11:31   Citovat  

VenaRD napsal:
Já ho právě na repasi už dával, oni ho rozebrali a vše je ok - motorek, cívka apod. Co nejsou schopni repasovat je ta kotva co se odpojuje když už motor běží. Nejsou schopni tu kotvu ani rozebrat a nic s tím udělat, takže mě napadá už jedině koupit novej startér. Auto startuje, asi napotřetí, jak kdy. Někdy to drží, někdy se ta kotva odpojí v průběhu startování, takže už motor netočí.
V

Čo takto allegro?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.12.2016 , 11:50   Citovat  

Kendik napsal:

350,- / litr plus filtr a práce u mého mechanika, který v Hondě dřív pracoval Velmi šťastný Mít na to jámu, nebo zvedák, udělám si to sám, ale bohužel.

Fafos napsal:

Vzduchový mám KN, který jen čistím, kabinový mi mění automaticky s výměnou oleje, to je dalších cca 1300,- vč. dezinfekce klimy.

Kmóďa napsal:

Tak to potom ano, pěkné ceny. To LPG jsem tam měl taky vrazit hned. Čekal jsem původně nižší spotřebu kolem 8l a benzín stál 25, takže jsem myslel, že to řešit nebudu muset. Ale nájezd se zvedl, spotřeba se ukázala jako nereálná a benzín stojí ke 30 Kč/l, takže jsem za toho 1,5 roku projel v benzínu přes 150.000 Kč Smutný Na jaře chci ale konečně přestavět, až udělám kritické komponenty bránici slušnému používání, jako je děravý tlumič výfuku a nefunkční 5. dveře...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.12.2016 , 13:30  Naposledy upravil Kendik dne 20.12.2016 , 13:45, celkově upraveno 4 krát. Citovat  

Ty ceny mi stejne nesedi, ale nebudeme tu rozebirat kazdou polozku a jestli nekdo dava za litr oleje 100,-kc, 250,-kc nebo 500,-kc a za kabinovy filtr 200,-kc nebo 1300,-kc to uz je kazdeho vec Velmi šťastný
Ja tak bohaty nejsem, abych platil za predrazeny servis, tak to holt mam levneji a tim padem dle nekterych mozna mene kvalitne. Nemam pocit, ze bych tim neco zanedbaval nebo delal autu nedobre.
Dokud jsem to zvladal sam, olej jsem si vzdy menil svepomoci a nemam jamu ani zvedak. je to dobrý

Strelec: Jaky pouzivas motorovy olej?
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.12.2016 , 13:35   Citovat  

Střelec napsal:
...Mít na to jámu, nebo zvedák, udělám si to sám, ale bohužel.

offtopic jámu ani zvedák nemám a přesto si olej měním sám...kdyby si si ho chtěl vyměnit, tak si ho prostě vyměníš.
   Návrat  
Fafos je teď offline  Fafos
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.12.2016 , 13:44   Citovat  

Marián napsal:
Ty jako každých 8 až 10 tisíc km měníš spolu s olejem vzduchovej a pylovej filtr??? Jistě tím nic nepokazíš, ale není to zbytečný a neekonomický, nestačilo by jen profouknout vzduchem??? Intervaly na pylový je 30000km nebo rok a na vzduchovej každých 20000km

Já měním olej +-15000km a to mi vychází tak nějak skoro na rok, takže to už rovnou měním všechno. Ale každý podle svého gusta...
   Návrat  
DaveScore je teď offline  DaveScore
PříspěvekZaslal: 20.12.2016 , 13:49   Citovat  

Ahoj všem,
hledal jsem procházel jsem...
rád bych se zeptal, jak je složité doinstalovat originální basový reproduktor do accord tourer executive? Co vse je pro to potreba? Asi nejvíce mne zajímá, jak je na tom kabeláž? Jestli byla stejné u všech a je to proste jen schovane...

Děkujji moc,
DaveScore Velmi šťastný Honda
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.12.2016 , 13:50   Citovat  

Stepa napsal:
offtopic jámu ani zvedák nemám a přesto si olej měním sám...kdyby si si ho chtěl vyměnit, tak si ho prostě vyměníš.

taky nemam jamu ,ale svara ji ma ,tak jednou rocne mu tam prekazim pořádnej výtlem
zvedak jsem si po 2 letech koupil novej ,pac starej odesel a uz me to nebavilo s OEM zvedakem menit kola ..
zbytek resim s kamosem kterej dela v honde .. ale ne kazdej ma k tomu vztah a pristup ,posledi leta ani ja uz moc ne ...
radeji to nekomu zaplatim ,nez se vtom vrtat bez vybaveni a pristupu ..
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.12.2016 , 13:50  Naposledy upravil Kendik dne 20.12.2016 , 13:58, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

DaveScore napsal:
Ahoj všem,
rád bych se zeptal, jak je složité doinstalovat originální basový reproduktor do accord tourer executive? Co vse je pro to potreba? Asi nejvíce mne zajímá, jak je na tom kabeláž? Jestli byla stejné u všech a je to proste jen schovane...

Děkujji moc,
Pripojuji se k dotazu, protoze to me take zajima je to dobrý
   Návrat  
Trip je teď offline  Trip
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.12.2016 , 13:50   Citovat  

Trip napsal:
Tak jsem dal baterce posledni sanci a o vikendu ji do plna nabil. Po cca 5ti hodinach oddychu a nasledovnem zapojeni v aute ukazovala 13.1V. Dneska po 3 dnech uz ukazuje jen 12.2V. Obavam se, ze jsou dve moznosti.

Bud je opravdu po ni a nebo mi ji neco vybiji to mi hlava nebere

Otazka za bludistaka... jak poznam, ze mi to neco vybiji? Staci zapojit do serie ampermetr mezi "-" baterky a kabel a namerit nejaky extra odber proudu? Vedel by nekdo jaky proud je standart a kolik moc? Urcite tam neco musi proudit kvuli centralu, alarmu, radiu, hodinam, atd.

Baterka po 7mi dnech nepouzivani mela 4.5V HaHaaa Takze je tam nejaky velky drain. Zmeril jsem, z mi to v klidu papa peknych 0.44A. Takze se nedivim, ze to za tyden vytahlo celou baterku. Nemohl by mi nekdo zmerit, kolik by to melo tahat v klidu? Na netu jsem se docetl, ze by to melo byt max 0.05A. Diky přátele
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.12.2016 , 15:08   Citovat  

DaveScore napsal:
Ahoj všem,

Děkujji moc,

Tahal som kabeláž všemožne po Accorde, či sedan či tourer, a natiahnuť kábel z rádia do kufra ja pomerne brnkačka... Oveĺa oveľa horšie to je s ťahaním káblov do dverí
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.12.2016 , 15:18   Citovat  

Kendik napsal:
Ty ceny mi stejne nesedi, ale nebudeme tu rozebirat kazdou polozku a jestli nekdo dava za litr oleje 100,-kc, 250,-kc nebo 500,-kc a za kabinovy filtr 200,-kc nebo 1300,-kc to uz je kazdeho vec Velmi šťastný
Ja tak bohaty nejsem, abych platil za predrazeny servis, tak to holt mam levneji a tim padem dle nekterych mozna mene kvalitne. Nemam pocit, ze bych tim neco zanedbaval nebo delal autu nedobre.
Dokud jsem to zvladal sam, olej jsem si vzdy menil svepomoci a nemam jamu ani zvedak. je to dobrý

Strelec: Jaky pouzivas motorovy olej?

Mobil Super 3000 X1 5W-40. Náhradní na dolevání si kupuju sám za cenu kolem 120 Kč litr. Když jsem si ho přinesl za jiným mechanikem, tak si rozdíl vzal zase na práci Úsměv
   Návrat  
rudy5 je teď offline  rudy5
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.12.2016 , 16:25   Citovat  

Minule bol v telke test na.vzduchove filtre najlepsie skoncili original aj mann bol dobry a mahle a bol tam aj KN filter a ten prepustal az 7 nasobok necistot ako original filter skoncil na.poslednom mieste to len tak k vzduchovym filtrom.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.12.2016 , 16:26  Naposledy upravil Kendik dne 20.12.2016 , 16:27, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Střelec napsal:
Mobil Super 3000 X1 5W-40. Náhradní na dolevání si kupuju sám za cenu kolem 120 Kč litr. Když jsem si ho přinesl za jiným mechanikem, tak si rozdíl vzal zase na práci Úsměv
Tak to Ti nezavidim. Ja nemam problem ani v Honde s mnou donesenymi dily. Ble
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.12.2016 , 16:27   Citovat  

rudy5 napsal:
Minule bol v telke test na.vzduchove filtre najlepsie skoncili original aj mann bol dobry a mahle a bol tam aj KN filter a ten prepustal az 7 nasobok necistot ako original filter skoncil na.poslednom mieste to len tak k vzduchovym filtrom.

Nějaký odkaz ?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.12.2016 , 16:36   Citovat  

Bol to myslim neviem posledny diel autosalonu len.neviem.ci na prime ci u nas na stv 1 teraz tusim cez vikend som to pozeral.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.12.2016 , 16:54   Citovat  

tudy odkaz

od 22min.
   Návrat  
Alias je teď offline  Alias
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.12.2016 , 17:01   Citovat  

VenaRD napsal:
V

ano repasovat se dá, ale pouze elektrická část Úsměv ty máš v pytly volnoběžku a tu má honda v katalogu, bohužel jsem nenašel žádný obchod co by jí nabízel. jinak jestli máš M/T tak budeš mít startér DENSO, a jsou 2 typy, to musíš ověřit přímo na něm, máš 1kW nebo 1,6kW Úsměv a v CZ jde sehnat druhovýroba Úsměv
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.12.2016 , 17:07   Citovat  

Trip napsal:
Baterka po 7mi dnech nepouzivani mela 4.5V HaHaaa Takze je tam nejaky velky drain. Zmeril jsem, z mi to v klidu papa peknych 0.44A. Takze se nedivim, ze to za tyden vytahlo celou baterku. Nemohl by mi nekdo zmerit, kolik by to melo tahat v klidu? Na netu jsem se docetl, ze by to melo byt max 0.05A. Diky přátele

To je hrozně moc. Standard je desítky mA. Odpojuj pojistky, aby si zjistil, co dělá tu spotřebu. Začal bych vším dodělávaným, potom rádio a zbytek...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 314, 315, 316 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina