Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 315, 316, 317 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 316 z 486
Mourl je teď offline  Mourl
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.12.2016 , 19:43   Citovat  

Alias napsal:
ano repasovat se dá, ale pouze elektrická část Úsměv ty máš v pytly volnoběžku a tu má honda v katalogu, bohužel jsem nenašel žádný obchod co by jí nabízel. jinak jestli máš M/T tak budeš mít startér DENSO, a jsou 2 typy, to musíš ověřit přímo na něm, máš 1kW nebo 1,6kW Úsměv a v CZ jde sehnat druhovýroba Úsměv

Máš nějaké fotky z repase? čekám mě to taky a pořád přemýšlím jestli nekoupit radši druhovýrobu to mi hlava nebere
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
martmix je teď offline  martmix
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.12.2016 , 20:02   Citovat  

Nevíte prosím někdo, jestli se dá tzv. vyblikáváním vymazat chyba motoru? Nepleťte si to s vymazáním chyby ABS. Zítra budu měnit lambda sondu a nechce se mi potom hledat někoho s diagnostikou kvůli vymazání chyby. Díky
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Tomik je teď offline  Tomik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.12.2016 , 20:28   Citovat  

Co tyhle kola, ty by se mi libily Se stydím Zkusil jsem upravit.

www.aaaalu.cz-alu-kola-elektrony-a-pneumatiky-nejlevneji-v-cr-[1].jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
www.aaaalu.cz-alu-kola-elektrony-a-pneumatiky-nejlevneji-v-cr-[1].jpg, 184.12 kB
   Návrat  
Alias je teď offline  Alias
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.12.2016 , 20:50   Citovat  

martmix napsal:
Nevíte prosím někdo, jestli se dá tzv. vyblikáváním vymazat chyba motoru? Nepleťte si to s vymazáním chyby ABS. Zítra budu měnit lambda sondu a nechce se mi potom hledat někoho s diagnostikou kvůli vymazání chyby. Díky

Já ji měnil taky a než jsem dojel do servisu, kontrolka sama zhasla Úsměv a pak byla jen ve sporadických závadách, což ničemu nevadí Úsměv

Mourl napsal:
Máš nějaké fotky z repase? čekám mě to taky a pořád přemýšlím jestli nekoupit radši druhovýrobu to mi hlava nebere

bohužel namám, je to hodně jednoduchý, takže jsem to ani nefotil Úsměv jak se ti projevuje startér? Úsměv já to měl jako když je špatná baterka, pomalu to točilo a pohasínaly hodně kontrolky, pak už jsem nenastartovat, a pomohla jedna dobře mířená kladivem Velmi šťastný po rozdělání jsem zjistil že se rozpadnul jeden uhlík, jinak bylo vše v pořádku Úsměv a tak mě teď napadlo, že na M/T převodovku nebyla ani možnost sehnat uhlíky zvlášť. jen celý startér. myslím, že to snad řešil i "kmóďa" Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.12.2016 , 21:00   Citovat  

Tak pokud by zhasla sama, tak je to super. Ale stejně. Není nějaký postup na to vymazání?
Třeba i pro příště a pro ostatní. Nikde jsem to nenašel.
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.12.2016 , 21:19   Citovat  

Tomik napsal:

to je o vkusu ,ale stou cernou dle mne ne a taky dizajn je uz moc mohutnej ,mel jsem podobny kola a nic moc ,ja na mem stribrnem accordu vyzkousel kde jaky OEM a neOEM kola a jen par OEM ich opravdu sedne k autu .. ale je to otazka vkusu no ..
tady je par OEM 17" co slusi stribrnemu accordu urcite a daji se v pohode sehnat ..
pro opticky zvetseni kol jsou idealni prave OEM kola a vzdy minimalne stejne barvy jako karoserie nebo svetlejsi kdyz to jde ..

57906_cl9.1.jpg

57906_cl9.1.jpg, 280.9 kB

acura-tsx-2006-white-wallpaper-5.jpg

acura-tsx-2006-white-wallpaper-5.jpg, 1.12 MB

cl9_24s_WYE_PakWheels(com).jpg

cl9_24s_WYE_PakWheels(com).jpg, 30.22 kB

garage (6).jpg

garage (6).jpg, 165.91 kB

IMG_0806.JPG

IMG_0806.JPG, 1.77 MB

11173525_695811383879531_846194430_n.jpg

11173525_695811383879531_846194430_n.jpg, 191.22 kB
   Návrat  
HIGHTOWER je teď offline  HIGHTOWER
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 20.12.2016 , 21:24  Naposledy upravil HIGHTOWER dne 18.1.2017 , 20:25, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

...
   Návrat  
Tomik je teď offline  Tomik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.12.2016 , 21:30  Naposledy upravil Tomik dne 20.12.2016 , 21:33, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

DOHCVTEC: Ty kola na tom kombiku (ten je tvuj?) ty jsou origo 17" ne? Taky jsem se na ne dival na vrakovisti, ale nasel jsem jen v takovy zatmaveny barve a ta by asi neladila na stribrnem aute, ale v tyhle klasicky stribrny jsou pekny covece.

HIGHTOWER: Jj, ty jsou pekny, ale tezko sehnatelny, nebo za pekny palky za novy kola.

C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_7611337-honda-accord-vii-2-4i-16v--28r-v-2004-190-ps-29-1.jpg

C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_7611337-honda-accord-vii-2-4i-16v--28r-v-2004-190-ps-29-1.jpg, 312.75 kB

C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_a7gkola_146.jpg

C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_a7gkola_146.jpg, 102.49 kB
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.12.2016 , 21:32   Citovat  

Tomik napsal:
Chudak auto. Za me KO
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.12.2016 , 21:33   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
to je o vkusu ,ale stou cernou dle mne ne a taky dizajn je uz moc mohutnej ,mel jsem podobny kola a nic moc ,ja na mem stribrnem accordu vyzkousel kde jaky OEM a neOEM kola a jen par OEM ich opravdu sedne k autu .. ale je to otazka vkusu no ..
tady je par OEM 17" co slusi stribrnemu accordu urcite a daji se v pohode sehnat ..
pro opticky zvetseni kol jsou idealni prave OEM kola a vzdy minimalne stejne barvy jako karoserie nebo svetlejsi kdyz to jde ..
Nejhezci kola jsou na Tvem
   Návrat  
MAREKB je teď offline  MAREKB
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.12.2016 , 21:52  Naposledy upravil MAREKB dne 20.12.2016 , 21:53, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Kdyby nekdo chtel 6000 R18x7

20160522_111430.jpg

20160522_111430.jpg, 3.97 MB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.12.2016 , 21:52   Citovat  

Tomik napsal:
DOHCVTEC: Ty kola na tom kombiku (ten je tvuj?) ty jsou origo 17" ne? Taky jsem se na ne dival na vrakovisti, ale nasel jsem jen v takovy zatmaveny barve a ta by asi neladila na stribrnem aute, ale v tyhle klasicky stribrny jsou pekny covece.

jo ten je muj ,pri schaneni jsem mel stesti ,ze byly stribrny original ,stejne jako ted se CTR8G 18" a vyrocni 18" sadou co se davala na C8G ve 2010 ikdyz premejslim co sni dal kdyz mam ted tri sady Velmi šťastný
..tak si sezen tyhle 17" type s kola z polska osoupany a dej je nalakovat ,dle mne nejhezci 17" pro A7G je to dobrý

IMG_0987.JPG

IMG_0987.JPG, 1.71 MB
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.12.2016 , 21:56   Citovat  

Ty 18ky z type-R chci Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.12.2016 , 21:59   Citovat  

martmix napsal:
Tak pokud by zhasla sama, tak je to super. Ale stejně. Není nějaký postup na to vymazání?
Třeba i pro příště a pro ostatní. Nikde jsem to nenašel.

vím, že to řeší vyndání pojistky BACK UP aspoň na 10 vteřin z pojistkového boxu v motorovém prostoru.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.12.2016 , 22:08   Citovat  

MAREKB napsal:
Ty 18ky z type-R chci Velmi šťastný

ty uz nepustim z ruky ikdybych je mel mit v obyvaku Velmi šťastný ale ted jsou zde na klubu na prodej co ti brani Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.12.2016 , 22:33   Citovat  

Alias napsal:
vím, že to řeší vyndání pojistky BACK UP aspoň na 10 vteřin z pojistkového boxu v motorovém prostoru.

Něco takového jsem ma youtube našel. Ale vždycky to bylo na starší Acco nebo na americkou verzi.
Ale vyzkouším, jestli tu pojistku najdu.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.12.2016 , 22:37   Citovat  

Alias napsal:
bohužel namám, je to hodně jednoduchý, takže jsem to ani nefotil Úsměv jak se ti projevuje startér? Úsměv já to měl jako když je špatná baterka, pomalu to točilo a pohasínaly hodně kontrolky, pak už jsem nenastartovat, a pomohla jedna dobře mířená kladivem Velmi šťastný po rozdělání jsem zjistil že se rozpadnul jeden uhlík, jinak bylo vše v pořádku Úsměv a tak mě teď napadlo, že na M/T převodovku nebyla ani možnost sehnat uhlíky zvlášť. jen celý startér. myslím, že to snad řešil i "kmóďa" Úsměv

Po nastartování nejspíš zůstává viset pastorek a točit by taky mohl víc.Po nastartování prostě divný zvuk,někdy i při startování. Zajímavý je,že to dělá jenom když auto déle stojí a je zima. Ještě podezřívám rozvody/napínák. Zvuk to udělá jenom 1x za den první nastartování,pak už ne. Zkoušel jsem i hned po "divném" nastartování hned zhasnout a startovat znovu ale pak je vše OK tak právě proto podezřívám i rozvody to mi hlava nebere
   Návrat  
Dandie33 je teď offline  Dandie33
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.12.2016 , 22:47   Citovat  

MAREKB napsal:
Kdyby nekdo chtel 6000 R18x7

pekny,kolikatky to jsou ?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.12.2016 , 22:54   Citovat  

Dandie33 napsal:
pekny,kolikatky to jsou ?

tudy odkaz
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.12.2016 , 0:09   Citovat  

Mourl napsal:
Po nastartování nejspíš zůstává viset pastorek a točit by taky mohl víc.Po nastartování prostě divný zvuk,někdy i při startování. Zajímavý je,že to dělá jenom když auto déle stojí a je zima. Ještě podezřívám rozvody/napínák. Zvuk to udělá jenom 1x za den první nastartování,pak už ne. Zkoušel jsem i hned po "divném" nastartování hned zhasnout a startovat znovu ale pak je vše OK tak právě proto podezřívám i rozvody to mi hlava nebere

Divný zvuk po nastartování,v okamžiku kdy se motor rozběhne mi to dělalo taky. Řekl jsem si že se pustím do repase,pro jistotu jsem sehnal držák uhlíků s uhlíky,kdyby byli v háji a rozebral jsem to. Vše jsem vyčistil,uhlíky byli OK tak jsem vrátil původní,vše jsem promazal,protože zůstával viset pastorek a po návratu na auto a nastartování jsem to nepoznával. Zvuk visícího pastorku byl pryč a navíc bylo startování o hodně tišší...

IMG_20161021_224507.jpg

IMG_20161021_224507.jpg, 343.4 kB

IMG_20161021_162336.jpg

IMG_20161021_162336.jpg, 355.63 kB

IMG_20161021_164506.jpg

IMG_20161021_164506.jpg, 334.75 kB
   Návrat  
VenaRD je teď offline  VenaRD
PříspěvekZaslal: 21.12.2016 , 8:43   Citovat  

Alias napsal:
ano repasovat se dá, ale pouze elektrická část Úsměv ty máš v pytly volnoběžku a tu má honda v katalogu, bohužel jsem nenašel žádný obchod co by jí nabízel. jinak jestli máš M/T tak budeš mít startér DENSO, a jsou 2 typy, to musíš ověřit přímo na něm, máš 1kW nebo 1,6kW Úsměv a v CZ jde sehnat druhovýroba Úsměv

Mám manuál a jeho výkon neznám, to zjistím až ho zase vymontuju Úsměv Pochopil jsem z Tvého komentáře správně, že jsem schopnej koupit druhovýrobu startéru, ale tu volnoběžku co mám špatnou stejně neseženu? Popravdě nenašel jsem obchod v Čr, který by nabízel ten startér, ale zatím jsem tomu nevěnoval moc času. Tak teď budu koumat jak to řešit Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.12.2016 , 9:48   Citovat  

VenaRD napsal:
Mám manuál a jeho výkon neznám, to zjistím až ho zase vymontuju Úsměv Pochopil jsem z Tvého komentáře správně, že jsem schopnej koupit druhovýrobu startéru, ale tu volnoběžku co mám špatnou stejně neseženu? Popravdě nenašel jsem obchod v Čr, který by nabízel ten startér, ale zatím jsem tomu nevěnoval moc času. Tak teď budu koumat jak to řešit Úsměv

Nechci dělat reklamu ale zkus tudy odkaz sezenou vse..
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.12.2016 , 11:12   Citovat  

Kmóďa napsal:
Divný zvuk po nastartování,v okamžiku kdy se motor rozběhne mi to dělalo taky. Řekl jsem si že se pustím do repase,pro jistotu jsem sehnal držák uhlíků s uhlíky,kdyby byli v háji a rozebral jsem to. Vše jsem vyčistil,uhlíky byli OK tak jsem vrátil původní,vše jsem promazal,protože zůstával viset pastorek a po návratu na auto a nastartování jsem to nepoznával. Zvuk visícího pastorku byl pryč a navíc bylo startování o hodně tišší...

Takový zvuk? tudy odkaz

Právě to řeší ve foru o 8G, že to dělají 2.4... Dělá mi to to samé. Takové lehké zachrastění, které trvá max sekundu po studeném startu a jen když auto déle stojí v zimě.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.12.2016 , 11:34   Citovat  

VenaRD napsal:

tudy odkaz
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.12.2016 , 12:08   Citovat  

Střelec napsal:
Takový zvuk? tudy odkaz

Právě to řeší ve foru o 8G, že to dělají 2.4... Dělá mi to to samé. Takové lehké zachrastění, které trvá max sekundu po studeném startu a jen když auto déle stojí v zimě.

Mě to teda dělá jiný zvuk,tohle je až po nastartování,mě to dělá už i během a ihned po nastartování.Dneska to zkusím snad natočit Velmi šťastný ale u mě to bude na 90% startér. Kdyby se aspoň tak špatně nevyndával :-/
EDIT: tak dnes zřejmně dobrá konstelace hvězd a startování bylo relativně ok Tak to valím bulvy tudy odkaz
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.12.2016 , 18:00   Citovat  

VenaRD napsal:

vyndávat by jsi ho teoreticky nemusel, když budeš mít štěstí a nebude moc špinavej, tak ten štítek uvidíš skrz sací mainford Úsměv jinak našel jsem OEM volkoběžku naprodej ale s poštovním asi za 6000,- Velmi šťastný a startér neorigo jsem měl nabídku na 4300,- bez dph, ale já mám A/T a tam je jiný, hůře sehnatelný Úsměv jinak stačí poptat obchody s repasovanýmy startéry a určitě něco nabídnou Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.12.2016 , 18:30   Citovat  

VenaRD napsal:
...Pochopil jsem z Tvého komentáře správně, že jsem schopnej koupit druhovýrobu startéru, ale tu volnoběžku co mám špatnou stejně neseženu? Popravdě nenašel jsem obchod v Čr, který by nabízel ten startér, ale zatím jsem tomu nevěnoval moc času. Tak teď budu koumat jak to řešit Úsměv

To si myslím pochopil špatně,volnoběžka o které píše Alias je součást startéru...
jinak nechápu proč tu pořád řešíte nějakou OEM volnoběžku,když se dá koupit startér...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.12.2016 , 22:17   Citovat  

z vlasní zkušenosti: měnili jsme za rok asi 8 startérů z repase, a 6 se vracelo zpátky, protože ty repase byly nekvalitní, proto se snažím vždy zachovat co nejvíc z původního startéru. a radši vyměním jen volnoběžku pokud je to ekonomicky výhodné Úsměv například: měnil jsem startér na ivecu a za 14 dní stržená volnoběžka, takže reklamace a znova výměna, tentokrát jiná značka od jiného obchodu a ten vydržel 3 týdny, pak odešlo vynutí Smutný takže já už jsem na tyhle repasy dost opatrný.
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.12.2016 , 0:16   Citovat  

Alias napsal:
z vlasní zkušenosti: měnili jsme za rok asi 8 startérů z repase, a 6 se vracelo zpátky, protože ty repase byly nekvalitní, proto se snažím vždy zachovat co nejvíc z původního startéru. a radši vyměním jen volnoběžku pokud je to ekonomicky výhodné Úsměv například: měnil jsem startér na ivecu a za 14 dní stržená volnoběžka, takže reklamace a znova výměna, tentokrát jiná značka od jiného obchodu a ten vydržel 3 týdny, pak odešlo vynutí Smutný takže já už jsem na tyhle repasy dost opatrný.

Tak tak - čo sa dá, zachovat OEM, tie druhvýroby a pod sú často ovela horšie ako opotrebované diely..
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.12.2016 , 9:43   Citovat  

Střelec napsal:
Takový zvuk? tudy odkaz

Dneska mi to udělalo taky ale vcera treba ne. Zamerim se na to.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 315, 316, 317 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina