Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 316, 317, 318 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 317 z 486
Alias je teď offline  Alias
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.12.2016 , 11:29   Citovat  

Ja jsem si to jeste neposlechnul, ale nejsou to rozvody? Přece chvíli trvá nez se natlakuje olej a našponuje řetěz. Me se to po seštelovaní ventilů dost utišilo a po výměně oleje to skoro zmizelo. Ale stejně mi to startu tak vteřinku zacvaká
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 22.12.2016 , 14:00   Citovat  

Alias napsal:
Ja jsem si to jeste neposlechnul, ale nejsou to rozvody? Přece chvíli trvá nez se natlakuje olej a našponuje řetěz. Me se to po seštelovaní ventilů dost utišilo a po výměně oleje to skoro zmizelo. Ale stejně mi to startu tak vteřinku zacvaká

Můžou být, víc jak vteřinu to u mě taky netrvá. Občas (vyjímečně) to trvá o chviličku déle a v tu chvíli problikne kontrolka oleje, i když je ho tam dost. Ale to už auto musí stát dlouho.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
VenaRD je teď offline  VenaRD
PříspěvekZaslal: 22.12.2016 , 14:18   Citovat  

Kmóďa napsal:
To si myslím pochopil špatně,volnoběžka o které píše Alias je součást startéru...
jinak nechápu proč tu pořád řešíte nějakou OEM volnoběžku,když se dá koupit startér...

Ok, tak už jsem pochopil jak je to tu myšleno. Po pravdě, vím že startér je ok, protože na repasi jsem ho už posílal a než dát 6 tis za origo volnoběžku to asi vážně koupím neoriginální celej startér když je za 3 tis. Přece i neoriginální díl musí nějakou dobu vydržet. Každopádně díky všem za rady a za odkazy. Asi natočím ještě krátké video, abyste mi potvrdili moje doměnky.
Diky! OK V
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.12.2016 , 14:27   Citovat  

VenaRD napsal:
Ok, tak už jsem pochopil jak je to tu myšleno. Po pravdě, vím že startér je ok, protože na repasi jsem ho už posílal a než dát 6 tis za origo volnoběžku to asi vážně koupím neoriginální celej startér když je za 3 tis. Přece i neoriginální díl musí nějakou dobu vydržet. Každopádně díky všem za rady a za odkazy. Asi natočím ještě krátké video, abyste mi potvrdili moje doměnky.
Diky! OK V

Koľko vydrží to je vo hviezdach .Aftermarket trh, to je jedna veľká lotéria. TO máš ako s čapmi - OEM vydrží 250 000 km napr, dáš tam náhradu a po 20 000 km KO (až na 555, ktorý zvládne čo viem oveľa viacej).
   Návrat  
MAREKB je teď offline  MAREKB
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.12.2016 , 16:09   Citovat  

Střelec napsal:
Můžou být, víc jak vteřinu to u mě taky netrvá. Občas (vyjímečně) to trvá o chviličku déle a v tu chvíli problikne kontrolka oleje, i když je ho tam dost. Ale to už auto musí stát dlouho.

To neni ani vterina, jen se to proste ozve a jen nekdy, dneska kdyz bylo-5.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.12.2016 , 21:05   Citovat  

já bych to vůbec neřešil Úsměv je to prostě vlastnost rozvodů s řetězem, že při startu zarachotí než se natlakuje olej a dopne se řetěz Úsměv slyšeli jste někdy HTP? Velmi šťastný to je teprve rachot Velmi šťastný
   Návrat  
Probos je teď offline  Probos
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.12.2016 , 10:15   Citovat  

Ano, jak píše Alias. Jestli tady nepletete trošku jablka a hrušky dohromady.

VTC ventil musí poznat každej, je to jasný zvuk a stačí se podívat na X videí na youtube "k24 cold start" nebo "VTC acurator noise". A hned musí být všem jasné, jestli jim takový zvuk to auto dělá nebo ne. Jinak mě to taky dělalo jen občas. V každém případě 5k za výměnu není až takový rachot. A stejně vám to zase třeba po 100-200k začne dělat znovu Úsměv Pravděpodobně. Akorát dřív někdo na fóru 8G psal, že to může u zkurvit motor když se to neřeší, ale mechanik nechápal jak. Když jsem to viděl, tak taky nevím jak. Je to prostě kus pořádnýho kovu. Mechanik říkal, že by se to jedině muselo nějak rozpadnout což silně pochybuju.

Rozvodový řetěz občas zarachotí při startu, to je asi normální. A auto s vyšším najezdem asi zarachotí trošku víc. Taky jsem se toho napřed bál. Protože jsem řetěz nikdy předtím neměl. A až bude řetěz hodně špatný, tak ho prostě vyměním a budu mít klid. Pokud si auto nechám a nebudu prodávat.
   Návrat  
rudy5 je teď offline  rudy5
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.12.2016 , 12:03   Citovat  

Ak je dobry rozvod auto nemoze vydavat pri studenom starte ziadne zvuky od rozvodu ,to je chyba ze si ludia myslia ze retaz je dozivotna
   Návrat  
Probos je teď offline  Probos
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.12.2016 , 12:23   Citovat  

rudy5 napsal:
Ak je dobry rozvod auto nemoze vydavat pri studenom starte ziadne zvuky od rozvodu ,to je chyba ze si ludia myslia ze retaz je dozivotna

Souhlas, doživotní není určitě. Hodně podle stylu jízdy. Nicméně nevím jak 7G ale 8G už má čídlo, že je rozvod po smrti. Do té doby asi není potřeba tolik řešit a jak jsem psal, nestojí to sice pár korun ale budu-li chtít si auto nechat, určitě ten rozvod udělám. VTEC
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.12.2016 , 15:24   Citovat  

Probos napsal:
Souhlas, doživotní není určitě. Hodně podle stylu jízdy. Nicméně nevím jak 7G ale 8G už má čídlo, že je rozvod po smrti. Do té doby asi není potřeba tolik řešit a jak jsem psal, nestojí to sice pár korun ale budu-li chtít si auto nechat, určitě ten rozvod udělám. VTEC

No u me je to spis ten VTC, uz jednou se mi rosvitila kontrolka a na diag jsem to nasel. Psal jsem tehda do hondy a mechanik mi rekl, ze pokud to zhaslo, nemam to resit. Kazdopadne pokid delat dal bude, vymenim to.
   Návrat  
Kynio je teď offline  Kynio
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.12.2016 , 8:43   Citovat  

Ahoj,

koupil jsem bráchovi dovezené Acco 7g 2.2 v dieselu, poface, ale narazili jsme hned na začátku na menší problém. Při zamčení/odemčení auta neblikají blinkry. Zkoušel jsem tu hledat, ale buď to neumím, nebo tohle forum má na prd hledání Úsměv) Díky za tipy k opravě/nastavení blikání při centrálu..
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.12.2016 , 9:13   Citovat  

Auto neblika, kdyz je problem na nejakem zamku/koncaku, jako znameni problemu.
   Návrat  
Dandie33 je teď offline  Dandie33
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.12.2016 , 11:14   Citovat  

MAREKB napsal:
Dneska mi to udělalo taky ale vcera treba ne. Zamerim se na to.

Acco 2003 2.4 K24A3 tak přesně tohle mi to občas uděla taky - co to kuva je?
   Návrat  
Dandie33 je teď offline  Dandie33
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.12.2016 , 11:31   Citovat  

Jinak teda štastný a veselý vám i těm našem plechovkám Mrk
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.12.2016 , 13:15   Citovat  

Stepa napsal:
Auto neblika, kdyz je problem na nejakem zamku/koncaku, jako znameni problemu.

a nejlépe to poznáš tak, že když otevřeš dveře, kde je špatný zámek, tak se ti nerosvítí stropní světlo. Úsměv
   Návrat  
mad_zed je teď offline  mad_zed
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.12.2016 , 14:19   Citovat  

To muze byt i koncak od kufru,nebo kapoty.To zkus zamknout,ono to neblikne,tak zkus pritlacit kufr,nebo kapotu,kdyz se spinac zmackne auto,nebo v tomto pripade naftak zablika.Staci to potom seridit.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.12.2016 , 11:45   Citovat  

Dandie33 napsal:
Acco 2003 2.4 K24A3 tak přesně tohle mi to občas as uděla taky - co to kuva je?

VTC, takova sranda koukni na youtube
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.12.2016 , 12:35   Citovat  

Střelec napsal:
Takový zvuk? tudy odkaz

Právě to řeší ve foru o 8G, že to dělají 2.4... Dělá mi to to samé. Takové lehké zachrastění, které trvá max sekundu po studeném startu a jen když auto déle stojí v zimě.

U mě to bylo trochu jiné. Řekl bych že se tu míchá více závad dohromady. V tomhle videu je slyšet jak točí startér,motor naskočí a vteřinku je ticho a pak se ozve ten zvuk. U mě motor naskočil a hned v tom okamžiku bylo slyšet zvuk pastorku který se nestihl vrátit protože zůstával zaseknutý. Po vyčištění a promazání startéru vše OK...
   Návrat  
Crash86 je teď offline  Crash86
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.12.2016 , 17:23   Citovat  

mad_zed napsal:
To muze byt i koncak od kufru,nebo kapoty.To zkus zamknout,ono to neblikne,tak zkus pritlacit kufr,nebo kapotu,kdyz se spinac zmackne auto,nebo v tomto pripade naftak zablika.Staci to potom seridit.

On je nějakej spínač i na přední kapotě? Mě to totiž také při zamknutí/odemknutí nebliká to mi hlava nebere .
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.12.2016 , 18:18   Citovat  

Crash86 napsal:
On je nějakej spínač i na přední kapotě? Mě to totiž také při zamknutí/odemknutí nebliká to mi hlava nebere .

Jasně že jo. Pokud máš otevřené jedny ze dveří,auto se vůbec nezamkne. Pokud máš otevřenou kapotu nebo kufr,auto se zamkne,ale bez blikání blinkrů. Když dodatečně tu kapotu nebo kufr zaklapneš,bliknou blinkry...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.12.2016 , 19:10   Citovat  

Kmóďa napsal:
Jasně že jo. Pokud máš otevřené jedny ze dveří,auto se vůbec nezamkne. Pokud máš otevřenou kapotu nebo kufr,auto se zamkne,ale bez blikání blinkrů. Když dodatečně tu kapotu nebo kufr zaklapneš,bliknou blinkry...

Aha, tak to už asi vím, kde problém hledat, kouknu na tu kapotu. A ještě mě napadá taková otázka - když je kapota otevřená, ukáže se to nějak na přístrojovce?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.12.2016 , 20:08   Citovat  

Crash86 napsal:
Aha, tak to už asi vím, kde problém hledat, kouknu na tu kapotu. A ještě mě napadá taková otázka - když je kapota otevřená, ukáže se to nějak na přístrojovce?

Ne
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.12.2016 , 20:30   Citovat  

Kmóďa napsal:
Ne

Díky OK
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.12.2016 , 12:26   Citovat  

Kmóďa napsal:

Tak jsem dneska rozebral zámek kapoty. Dostal jsem se až k tomu spínači. Je na něm takový plíšek, se kterým se dá štelovat. Ale stejně se tím můj problém nevyřešil. Auto stále při zamknutí/odemknutí nebliká. Takže buď je ten spínač úplně v řiti (nemám ale jak ho proměřit) nebo je problém někde jinde...
   Návrat  
rudy5 je teď offline  rudy5
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.12.2016 , 12:33   Citovat  

Dnes si s tym daj pokoj ved su sviatky.
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 26.12.2016 , 13:22   Citovat  

Crash86 napsal:
Tak jsem dneska rozebral zámek kapoty. Dostal jsem se až k tomu spínači. Je na něm takový plíšek, se kterým se dá štelovat. Ale stejně se tím můj problém nevyřešil. Auto stále při zamknutí/odemknutí nebliká. Takže buď je ten spínač úplně v řiti (nemám ale jak ho proměřit) nebo je problém někde jinde...

prosím tě, zajeď k někomu, kdo má Honda diagnostiku a řekne ti přesně kde je problém ... hledat to systémem pokus/omyl můžeš ještě v létě Úsměv
   Návrat  
Kynio je teď offline  Kynio
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.12.2016 , 18:31   Citovat  

Tak problém se zamykáním skoro vyřešen. Dveře spolujezdce nezamykají vůbec. Motorek je mrtvý. Čekám na nový a vyměníme. Odpojil jsem a zapojil znovu konektory u motorku a už alespoň bliká, ale stále nezamyká. Nový motorek to vyřeší..

Další věc. Tentokrát můj 7g 2.4 a studené starty. Koukám, že je to tu zase aktuální a já popravdě řeším to stejné. Auto musí alespoň 12hodin stát v zimě. Druhý den je startování peklo. Zvuk "škrčení" během startu, pak klid a po naskočení motoru opět. Video tudy odkaz snad to je trochu slyšet, já to v tom videu slyším. Je problém to natočit, protože Vám to nastartuje vždy OK, když se to člověk snaží natočit..klasika Úsměv

V každém případě jsem se rozhodl, že mrknu na startér. Nejspíše ho dám na repas, ale to uvidím, až ho sundám. Většinou tyhle věci nějak udělám sám. Tak rozdělám, vyčistím a promažu.
   Návrat  
Mourl je teď offline  Mourl
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.12.2016 , 20:14   Citovat  

Kynio napsal:
Další věc. Tentokrát můj 7g 2.4 a studené starty. Koukám, že je to tu zase aktuální a já popravdě řeším to stejné. Auto musí alespoň 12hodin stát v zimě. Druhý den je startování peklo. Zvuk "škrčení" během startu, pak klid a po naskočení motoru opět. Video tudy odkaz snad to je trochu slyšet, já to v tom videu slyším. Je problém to natočit, protože Vám to nastartuje vždy OK, když se to člověk snaží natočit..klasika Úsměv

V každém případě jsem se rozhodl, že mrknu na startér. Nejspíše ho dám na repas, ale to uvidím, až ho sundám. Většinou tyhle věci nějak udělám sám. Tak rozdělám, vyčistím a promažu.

Dělá mi to úplně stejný :-/ Jenom v zimě a po delším stání..
   Návrat  
Fafos je teď offline  Fafos
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.12.2016 , 12:17   Citovat  

Chtěl jsem se zeptat...kolik litrů cca zbývá v nádrži, když se rozsvítí "hladový oko"? Mě se ještě nestalo, že by jsem dostal do auta víc jak 57l. Přitom rafička už nějakou dobu leží a dojezd 0km. Při 65l nádrži mi to přijde divný. Ne že by to bylo nějaký zásadní. Jde spíš o to, aby měl člověk nějakou představu co si může v nějaké krit. situaci ještě dovolit. Celkově mi přijde palivoměr dost divně nakalibrovanej...při plný nádrži je rafička dost za maximem a trvá dost km, než na max. spadne...(cca 150km mimo město) do půlky vše v normálu, pak padá zase rychle a ve chvíli, kdy by člověk myslel, že by měl být skoro na suchu tam je ještě 8l...ne že by jsem toužil vyjíždět nádrž do sucha, ale 8l mi přijde dost. Nutno dodat, že v mém případě jde o diesel.
   Návrat  
Tomik je teď offline  Tomik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.12.2016 , 12:39   Citovat  

Pise se, ze po rozsviceni hladovyho oka, by melo byt v nadrzi kolem 8-10l.
Mam taky naftu a jakmile se rozviti, jedu natankovat plnou, rozsvicuje se mi po najezdu cca 850-900 km.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 316, 317, 318 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina