Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 9G Tourer
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 62, 63, 64 ... 135, 136, 137  Další 
Zaslat odpověď

Strana 63 z 137
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 30.12.2016 , 22:39   Citovat  

"Bohužel v dieselu byl Tourer o dost dražší ... "

No právě. Jak dlouho by trvalo, než bys ten cenový rozdíl projezdil ve vyšší spotřebě benzíňáku?
Buď rád, že máš R18. Poslední dobrý motor od Hondy.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.12.2016 , 0:49   Citovat  

michal.t napsal:
...Nejsem otrokem svého auta, abych ho upřednostňoval jen proto, že už jsem si ho koupil… To radši zvolím třeba ten vlak či MHD, když je to pro mě zrovna efektivnější a ještě něco ušetřím. Ale chápu, že toto má asi každý nastavené trochu jinak...

Užívat auto znamená být jeho otrokem? Máš zajímavé názory. Když už auto koupím,tak s ním jezdím a ne že ho nechám stát a jedu vlakem nebo MHD. Trochu mi připomínáš pana Nováka z filmu Zítra to roztočíme drahoušku! pořádnej výtlem
tudy odkaz
   Návrat  
michal.t je teď offline  michal.t
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.12.2016 , 14:05   Citovat  

Hláška v čase 14:20...
tudy odkaz
Typická ukázka české mentality... ale kdo chce, ať si jezdí autem třeba pro rohlík do sámošky přes ulici. HaHaaa
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.12.2016 , 14:13   Citovat  

michal.t napsal:
Hláška v čase 14:20...
tudy odkaz
Typická ukázka české mentality... ale kdo chce, ať si jezdí autem třeba pro rohlík do sámošky přes ulici. HaHaaa

"Koupíme si nové auto,sice ho nepotřebujeme a budeme s ním jezdit hodě zřídka,ale ať lidi vidí že na to máme" pořádnej výtlem
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.12.2016 , 14:33   Citovat  

No hezky si to obrátil proti mě OK
Ještě že nebydlím na vesnici.
Tak ses doufám aspoň trochu zasmál... hezkýho Silvestra přeju.
   Návrat  
trichopter je teď offline  trichopter
PříspěvekZaslal: 31.12.2016 , 23:01   Citovat  

zdravým sú tu už aj majitelia ojazdených Tourer z druhej ruky ?

Ja už mám vyhliadnuté toto auto , len chcem ojazdené.To som ešte nenašiel aspoň za polovičnú sumu...
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.12.2016 , 23:07   Citovat  

Za půl ceny? Leda bouraný...
   Návrat  
anunaki je teď offline  anunaki
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.1.2017 , 14:10   Citovat  

1) cena nového Tourera v comfortu bude určitě 430.000+, v eleganci 460.000+.
2) na cenu 230.000,-Kč se dostane, ale letos to nebude... HaHaaa
3) navíc ojetý civic v kombíku se téměř neprodává, není to holt bazarová masovka jako Okta v metle, na hlínách a f tédéíčku, kde si můžeš vybírat i barvu...

trichopter napsal:
zdravým sú tu už aj majitelia ojazdených Tourer z druhej ruky ?

Ja už mám vyhliadnuté toto auto , len chcem ojazdené.To som ešte nenašiel aspoň za polovičnú sumu...
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.1.2017 , 14:15   Citovat  

Za půlku ceny se teď prodávají C8G v pěkným stavu...na C9G s touhle cenovkou si budeš muset ještě pár let počkat.
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.1.2017 , 15:42   Citovat  

anunaki napsal:
1) cena nového Tourera v comfortu bude určitě 430.000+, v eleganci 460.000+.
3) navíc ojetý civic v kombíku se téměř neprodává, není to holt bazarová masovka jako Okta v metle, na hlínách a f tédéíčku, kde si můžeš vybírat i barvu...

no to nevim v DE jsou ich na prodej stovky v XY variantach ,samozrejme ne za polovicni cenu, to bude po zaruce Úsměv
nemuzes zase chtit aby spolehlivy auto kleslo za dva roky o 50% kdyz klesly max o 10% rocne tudy odkaz
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.1.2017 , 17:53   Citovat  

jasně, na západě je nabídka ojetých tourerů o několik řádů jinde. Kolik zánovních kombi iVTECů je ale na prodej v ČR? Myslím, že by mi stačily prsty jedný ruky... A pořád je myslím hodně lidí, kteří upřednostňují původ vozu ČR.

Když se podívám na ceny v DE, tak ve Sportu 4Q 2014 začínají ceny od 14tis €, to máš bratru 380 tisíc. Taky to není kdovíjak levný.

DOHCVTEC napsal:
no to nevim v DE jsou ich na prodej stovky v XY variantach ,samozrejme ne za polovicni cenu, to bude po zaruce Úsměv
nemuzes zase chtit aby spolehlivy auto kleslo za dva roky o 50% kdyz klesly max o 10% rocne tudy odkaz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.1.2017 , 18:48   Citovat  

anunaki napsal:
jasně, na západě je nabídka ojetých tourerů o několik řádů jinde. Kolik zánovních kombi iVTECů je ale na prodej v ČR? Myslím, že by mi stačily prsty jedný ruky... A pořád je myslím hodně lidí, kteří upřednostňují původ vozu ČR.

Když se podívám na ceny v DE, tak ve Sportu 4Q 2014 začínají ceny od 14tis €, to máš bratru 380 tisíc. Taky to není kdovíjak levný.

levny ani nemuze kdyz ty auta maj najetej rocni najezd .. a nevim kde si pocital ,ale jen na sauto jich je asi dvacet
..stim dovozem je to jen vec pohledu ,ale kdyz ti vec pohledu usetri 60-80000kc tak jsi to dvakrat rozmyslis Velmi šťastný
jnak si pamatuj ,ze hodne hond prodanych v DE maj takove doplnkove vybavy o ktere v CZ nezakopnes ani v katalogu Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.1.2017 , 19:48   Citovat  

20 jetých Tourerů v benzínu na sauto? Tak to koukám! A kde??? Napočítal jsem asi 3 ježděnky.

Na mobile.de jsem se koukal na výbavy Comfort a Sport a připadají stejné, jako byly u nás. Nic z čeho bych si sednul na zadek jsem tam neviděl. Mrk

DOHCVTEC napsal:
levny ani nemuze kdyz ty auta maj najetej rocni najezd .. a nevim kde si pocital ,ale jen na sauto jich je asi dvacet
..stim dovozem je to jen vec pohledu ,ale kdyz ti vec pohledu usetri 60-80000kc tak jsi to dvakrat rozmyslis Velmi šťastný
jnak si pamatuj ,ze hodne hond prodanych v DE maj takove doplnkove vybavy o ktere v CZ nezakopnes ani v katalogu Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.1.2017 , 21:05   Citovat  

anunaki napsal:
20 jetých Tourerů v benzínu na sauto? Tak to koukám! A kde??? Napočítal jsem asi 3 ježděnky.

Na mobile.de jsem se koukal na výbavy Comfort a Sport a připadají stejné, jako byly u nás. Nic z čeho bych si sednul na zadek jsem tam neviděl. Mrk

a jo ty to beres na km pro mne je jezdenka cokoliv prodavano jinde nez u dilera ,ale hlavne vetsina na CZ je komfort z gumovym volantem v de je sposta kusu ve sportu nebo elegance ..
jnak je znamy ,ze v DE se prodavaj ruzny edice mnohem vice nez v CZ nemluve o doplnkove vybave na kterou malokdo v CZ sahne
ukaz mi nakou jezdenku z aero paketem a podobne a otom mluvim, ze v DE koupis za stejnej peniz lepisi vybavu ..
ale nekdo radeji ceskou servisni knizku z jednou prohlidkou pořádnej výtlem
   Návrat  
C9G je teď offline  C9G
PříspěvekZaslal: 2.1.2017 , 20:58   Citovat  

Náhodou niekto z vás nevie akú váhu má klasický originál disk R17?
   Návrat  
JurajP je teď offline  JurajP
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.1.2017 , 9:59   Citovat  

nanasal uz niekto opravny lak? vcera som nabral konar a na prednom blatniku mi to sprvilo taku hlbsiu bodku. zaujimalo by ma, ci ste to nejak susili fenom alebo ohrievacom. technik v honde mi vravel, ze by som to mal robit niekde v teple (garaz), nakolko vonku su teraz minusove teploty.
   Návrat  
trichopter je teď offline  trichopter
PříspěvekZaslal: 14.1.2017 , 23:49   Citovat  

Chcel by som vediet ,ako je na tom karoséria Toureru oproti klasickej karosérii, či je podvozok na kombíku vyššie.

Mám Megane II a tam je mne sa zdá vyššie.Potrebjem občas jazdiť aj po vedlajších makadamových cestách a tam mi príde že táto Honda ako auto iba na rovné cesty.Mám výšku 191cm .Kolega je a dosť menší a sťažuje si na to že je tam nízke sedenie a hlava skoro pod stropom.On má ale klasickú Hondu civic.
Teraz zas ked napadalo snehu tak daval opravovať nejaké drobnosti na podvozku kôli snehu ...Utrhnute plecha alebo kryty zo spodu.
Podvozok je relatívne nízko.je tam rozdiel ak máte verziu sport ,alebo inú čo sa týka výšky podvozku od zeme ?
Vdaka.
   Návrat  
2bep je teď offline  2bep
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 15.1.2017 , 0:11  Naposledy upravil 2bep dne 15.1.2017 , 11:35, celkově upraveno 3 krát. Citovat  

DOHCVTEC napsal:
a jo ty to beres na km pro mne je jezdenka cokoliv prodavano jinde nez u dilera

Asi to bude pro Tebe novinka, ale zrovna na sautu nabízí spousta dealerů a právě nová auta Mrk Takže z těch 25 "ojetých" Tourerů je jich 22 nových Úsměv Ale podobně je tomu i na mobile.de, hromada těch aut, jsou nové kusy nabízení přímo dealerem. Je to jen další prodejní kanál. Maximálně se bude lišit poměr.

Ale hlavně lidi, Tourer se začal prodávat ani ne před 3 lety a Honda fakt moc často nekončí jako služebák, aby se točila po 3 letech...
   Návrat  
xenon04 je teď offline  xenon04
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.1.2017 , 0:19   Citovat  

tourer v naftě má světlou výšku 145mm, benzínovej 140mm
5D mají taky 140mm
zatím jsem nešktnul Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.1.2017 , 0:20   Citovat  

1) Světlá výška kombi bude stejná jako hatche. Stačí se podívat do technické specifikace obou vozů. Udávají světlou výšku při provozní hmotnosti 14cm.

2) Výška ke stropu na předním sedadle bude nepatrně větší u kombi, ale ne o moc. Zásadní rozdíl je na zadních sedadlech, tam pokud vím to je kolem 4-5cm.

3) Verze dle výbavy se, pokud vím, neliší. Snad jedině chrochták má o 5mm větší světlou výšku.

trichopter napsal:
Chcel by som vediet ,ako je na tom karoséria Toureru oproti klasickej karosérii, či je podvozok na kombíku vyššie.

Mám Megane II a tam je mne sa zdá vyššie.Potrebjem občas jazdiť aj po vedlajších makadamových cestách a tam mi príde že táto Honda ako auto iba na rovné cesty.Mám výšku 191cm .Kolega je a dosť menší a sťažuje si na to že je tam nízke sedenie a hlava skoro pod stropom.On má ale klasickú Hondu civic.
Teraz zas ked napadalo snehu tak daval opravovať nejaké drobnosti na podvozku kôli snehu ...Utrhnute plecha alebo kryty zo spodu.
Podvozok je relatívne nízko.je tam rozdiel ak máte verziu sport ,alebo inú čo sa týka výšky podvozku od zeme ?
Vdaka.
   Návrat  
JurajP je teď offline  JurajP
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.1.2017 , 9:47   Citovat  

trichopter napsal:

Vdaka.

191cm je uz dost podla mna na to, aby si sa citil pohodlne v Civicu. Ja mam 180cm a este mam mozno 15cm nad hlavou (mam trochu zdvihnutu sedacku). Cize je dost mozne, ze pre teba by to bolo nie moc pohodlne. Co sa tyka podvozku, tak Civic je znizeny oproti inym autam, uz som sa o tom aj ja presvedcil pri parkovani (nechapem tie vysoke obrubniky pri niektorych parkovacich miestach), preto parkujem vacsinou zadkom.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.1.2017 , 14:17   Citovat  

Pokud jde o parkování k obrubníku, moje zkušenost je taková, že tam kde už předkem mírně dřu firemní Oktávkou 1.6 TDI (jde o standardní, nikoliv sníženou Greenline verzi), tak na tom stejném místě je to s tourerem 1.8 stále ještě bez škrtnutí. Civic tedy na tom nebude úplně nejhůř v tomto ohledu.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.1.2017 , 14:56   Citovat  

tak to mě překvapilo, vsadil bych na oktávku, že ta bude předkem vejš. Hihi

michal.t napsal:
Pokud jde o parkování k obrubníku, moje zkušenost je taková, že tam kde už předkem mírně dřu firemní Oktávkou 1.6 TDI (jde o standardní, nikoliv sníženou Greenline verzi), tak na tom stejném místě je to s tourerem 1.8 stále ještě bez škrtnutí. Civic tedy na tom nebude úplně nejhůř v tomto ohledu.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.1.2017 , 15:27   Citovat  

Taky mě to překvapilo… ale nevím, jak byly na Oktávce nahuštěny pneu (ve firmě to nikdo moc nehlídá), mohlo jí to nějaký ten milimetr ubrat.
   Návrat  
unitak je teď offline  unitak
PříspěvekZaslal: 18.1.2017 , 15:51   Citovat  

Ahoj,
mám trochu problém s audiem. Přijdu nastartuju a jedu. Mám puštěné písničky z USB a třeba po 15s mi přeskočí skladba na další..pak hraje třeba minutu a skočí na další, pak zase 30s a skočí na další...tak to přeskakuje různě dlouho. Někdy se to ustálí a přestane to přeskakovat třeba po 2 minutách a někdy to trvá 15min. Nesetkali jste se někdo s podobným problémem? Nechce se mi zrovna dávat SW na přehrání v servisu, když tam mám nainstalovanou navigaci. Zas to vše od začátku přeinstalovávat...

Díky
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.1.2017 , 16:16   Citovat  

To jsou problémy s novými pixlami... Tak to koukám! Tak to koukám! Tak to koukám!

Abych si koupil snad Oktávku nebo co... to mi hlava nebere
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.1.2017 , 16:34   Citovat  

to vis ,cim vic hejblat ...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.1.2017 , 20:27   Citovat  

unitak: začal bych zkouškou jiný flashky (nebo přeformátováním stávající), pak řešil rádio

mě běží obě usb zároveň a v pořádku, ťuk ťuk
   Návrat  
C9G je teď offline  C9G
PříspěvekZaslal: 18.1.2017 , 21:19   Citovat  

xenon04 napsal:
unitak: začal bych zkouškou jiný flashky (nebo přeformátováním stávající), pak řešil rádio

mě běží obě usb zároveň a v pořádku, ťuk ťuk

U mňa tiež všetko, čo sa týka prehrávania, v klidu ale.. všimol som si, že pri zmene jazyka rádia/navigácie/connectu či jak sa tomu hovorí blbne bluetooth. Vytočil som číslo a hovor sa automaticky zrušil, už som chcel ísť do Hondy ale ani neviem prečo som si znovu zmenil jazyk na češtinu a bluetooth začal bez problémov frčať. Potom sa mi po dlhšom čase zasa zopakovala táto chyba, tentokrát sama od seba, tak som zmenil jazyk do slovenčiny a naspäť do češtiny a zasa všetko krásne funguje = som mechanik opravár Velmi šťastný

Xenon04 kolko si prosím ťa dal za striekanie lemov blatníkov? Mne to v Honde vyrátali na niečo málo cez 8000kč tak som to nechal na neskôr... Len by ma zaujímalo či je cena všade rovnaká.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.1.2017 , 21:45   Citovat  

mě to stříkali společně s předním nárazníkem, kterej byl na pojistku, za lemy si ke spoluúčasti řekli pro mě příjemný 2000,-Kč
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 9G Tourer
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 62, 63, 64 ... 135, 136, 137  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina