Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 8G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 107, 108, 109  Další 
Zaslat odpověď

Strana 33 z 109
louza je teď offline  louza
PříspěvekZaslal: 3.1.2017 , 11:55   Citovat  

Střelec napsal:
mimo město možná, bez předjíždění a vytáčení. Také ale máme ještě město a dálnice Mrk pak vypadá kombinace jinak.

Já mám s 2.0 dlouhodobě cca 7,3 litru. Je pravda, že jízdy po městě se snažím minimalizovat, protože mám jen jedny nervy, ale úplně se jim taky nevyhnu. Jezdím úplně normálně, rychlost kolem 100, předjíždím, občas jen tak pro radost motor vytočím víc. Na dlouhých trasách včetně 140 na dálnici se dostávám ještě níž. Nejezdím ani na šneka s přidušeným motorem, ani jako závodník s věčně řvoucím motorem, indikátor řazení ignoruju. Tož tak Úsměv.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Radek_KA7 je teď offline  Radek_KA7
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 3.1.2017 , 11:56   Citovat  

Za 9 kombinovaných jezdím když si ten motor vychutnávám Úsměv tj... když to občas vytáhnu na 150.

jinak když jedu 90 tak jezdím do sedmi....ať si říká kdo chce co chce.
   Návrat  
Probos je teď offline  Probos
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.1.2017 , 11:57   Citovat  

Radek_KA7 napsal:
Za 9 kombinovaných jezdím když si ten motor vychutnávám Úsměv tj... když to občas vytáhnu na 150.

jinak když jedu 90 tak jezdím do sedmi....ať si říká kdo chce co chce.

to by byl přece rozdíl 3l na 100 a to už je docela hodně. V tom případě bych musel zákonitě mít něco "špatně" na autě Úsměv Ale je fakt, že stabilně 90 delší trasu jsem jet nezkoušel.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.1.2017 , 11:58   Citovat  

Probos napsal:
Accord 8G v sedanu váží 1606 kg.

Takže jako Tourer 7G? A kolik važí tourer v 8G? Taky o těch cca 150kg víc ?
   Návrat  
Punisher je teď offline  Punisher
PříspěvekZaslal: 3.1.2017 , 12:03   Citovat  

Probos napsal:
Accord 8G v sedanu váží 1606 kg.

Já ho teda už prodal, ale myslím skoro na 100%, že v techničáku jsem měl u Tourera 2.4 Executive váhu cca 1485 kg kouř

EDIT: Tak na nějakým webu jsem našel 1554 kg sedan a 1559 kg Tourer.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.1.2017 , 12:09   Citovat  

Punisher napsal:
Já ho teda už prodal, ale myslím skoro na 100%, že v techničáku jsem měl u Tourera 2.4 Executive váhu cca 1485 kg kouř

Tak, že bych se pletl ? :o nemám ted technicak u sebe tak si to nepamatuju. Sorry za mystifikaci.

EDIT: Jo tak pardon, dle mého techničáku je provozné hmotnost sedana 1554 kg
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.1.2017 , 12:28   Citovat  

Punisher napsal:

EDIT: Tak na nějakým webu jsem našel 1554 kg sedan a 1559 kg Tourer.

Se mi noc nezdá... Že by tedy 8G byl lehčí, než 7G? 7G 2.4 tourer Type-S: provozní hmotnost dle TP: 1578-1652 kg. Když jsem byl na testu tlumičů a brzd, tak měřák ukázal i s mechanikem 1680 kg hmotnost.

Zvláštní také, že u 8G váží sedan i tourer stejně Úsměv
   Návrat  
rudy5 je teď offline  rudy5
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.1.2017 , 13:30   Citovat  

Střelec napsal:
OK OK

nu oni ti klidně budou tvrdit, že za těch 8 jezdí velmi svižně, dokonce to roztahují ke 170 km/h apod a samo i po městě a tak Velmi šťastný možná si to jen pletou s 2.2 pořádnej výtlem ať si to každej někde půjčí a udělá si obrázek sám...

Jeden taký tu naposledy predával A8G a tvrdil že to je cukrík a že to žere kombi do 7.5 pri velmi svižnej jazde Velmi šťastný vraj keby to žere 10L tak by to nikdy nechcel tak neviem ako sa mu na tu spotrebu darí dostať Tak to koukám!
   Návrat  
Sobuls je teď offline  Sobuls
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.1.2017 , 15:08   Citovat  

tak jsem se sel taky teda podivat do technicaku tourera 8g TOP Executive (line asist, adapt. tempomat..) a mam tam dost sileny cisla Velmi šťastný

provozni hmotnost 1710kg, a nejvetsi hmotnost 2255kg

ale mam to navic prihlaseny jako nakladni automobil, 1. majitel byla holt firma a odpocet dph delal celkem dost, dokonce mam ve velkem technickém průkazu napsano, ze mam cisternu na 1,2m3 Je to tam.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.1.2017 , 15:11   Citovat  

Sobuls napsal:
tak jsem se sel taky teda podivat do technicaku tourera 8g TOP Executive (line asist, adapt. tempomat..) a mam tam dost sileny cisla Velmi šťastný

provozni hmotnost 1710kg, a nejvetsi hmotnost 2255kg

ale mam to navic prihlaseny jako nakladni automobil, 1. majitel byla holt firma a odpocet dph delal celkem dost, dokonce mam ve velkem technickém průkazu napsano, ze mam cisternu na 1,2m3 Je to tam.

HaHaaa HaHaaa Ale ten TOP exe bych si nechal sakra na mým sedanu líbit Úsměv
   Návrat  
lukyn1982 je teď offline  lukyn1982
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.1.2017 , 15:28   Citovat  

1742kg prázdný, kdo má víc? Velmi šťastný
jinak, k těm spotřebě je asi nejlepší mrknout na spritmonitor.de, kde jsou data sprůměrované od 37 uživatelů:
Anzahl Kraftstoff min Ø max
37 Benzin 8,21 9,71 12,32
   Návrat  
mknismo je teď offline  mknismo
PříspěvekZaslal: 3.1.2017 , 16:41   Citovat  

Probos napsal:
No já čekal reálně kolem 9l. 10 mi přijde taky dost ae ten litr sem, tam... co už Úsměv

Mel jsem 2.0 benzin A7G a jezdil jsem 8-8,5 litru. Ted mam A8G 2,4 TypeS a pulrocni prumer mam 8,5 litru (Cista Praha je pres 9 litru). 80% mesto, zbytek dalnice a okresky. Jizda je to sviznejsi, ale nic extra. Fakt zalezi, jak clovek jezdi - toho staryho accorda jsem prodal kamaradovi a ten ted jezdi za 10 litru - ale jezdi kratsi a studeny trasy.
kombinovana dlouhodoba spotreba pres 10 litru mi i u 2,4ky prijde hodne.
   Návrat  
MAREKB je teď offline  MAREKB
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.1.2017 , 16:49   Citovat  

mknismo napsal:
Mel jsem 2.0 benzin A7G a jezdil jsem 8-8,5 litru. Ted mam A8G 2,4 TypeS a pulrocni prumer mam 8,5 litru (Cista Praha je pres 9 litru). 80% mesto, zbytek dalnice a okresky. Jizda je to sviznejsi, ale nic extra. Fakt zalezi, jak clovek jezdi - toho staryho accorda jsem prodal kamaradovi a ten ted jezdi za 10 litru - ale jezdi kratsi a studeny trasy.

2.4 u 8g ma upravený soft oproti 7g a v prumeru o litr mensi spotrebu
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.1.2017 , 17:10   Citovat  

mknismo napsal:

Jak vypadá ta jízda po Praze? Jakou spotřebu máš v TP pro město? Taky jezdím denně po Praze. Ráno nastartuji studené, zmrzlé auto a jedu s ním 6 km. Ohřáté je až skoro před prací. Na oběd jedu cca 3 km, opět studený motor, který se ani neohřeje. Když jedu zpět z oběda, tak se ručička teploty konečně zvedá. Stejně vypadá i cesta zpět. Občas si postojím v koloně v centru... Už vidím, jak s takovým městským provozem někdo jezdí za 9, když je v TP 13,4l a co si budeme povídat, většinou si ještě výrobci ubírají - je to v spotřeba v ideálních podmínkách. Já to poznám už i podle ručičky palivoměru. Beru vždy plnou dokud necvakne pistole na stojanu, žádné odhady dle PP. Když jedu mimoměsto, tak mi ručička z maxima, které je ze symbolem plné nádrže, padne pod rysku maximima po cca 130-140 km, když tomu nešlapu. Při čistě městském provozu je ve stejném bodě už po 80 km. Z čehož vyplývá těch cca 13l město a 8l mimo město. Jaká kouzla s tím děláte vy ostatní, že vám to žere o 1/3 méně, než udává výrobce, to by mě zajímalo Velmi šťastný A ne, městský provoz není zrovna to, že najedete na jižní spojku a tam na 6tku jedete 90 tempomat až do cíle.
   Návrat  
whizzz je teď offline  whizzz
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.1.2017 , 17:53   Citovat  

Střelec napsal:
Jak vypadá ta jízda po Praze? Jakou spotřebu máš v TP pro město? Taky jezdím denně po Praze. Ráno nastartuji studené, zmrzlé auto a jedu s ním 6 km. Ohřáté je až skoro před prací. Na oběd jedu cca 3 km, opět studený motor, který se ani neohřeje. Když jedu zpět z oběda, tak se ručička teploty konečně zvedá. Stejně vypadá i cesta zpět. Občas si postojím v koloně v centru... Už vidím, jak s takovým městským provozem někdo jezdí za 9, když je v TP 13,4l a co si budeme povídat, většinou si ještě výrobci ubírají - je to v spotřeba v ideálních podmínkách. Já to poznám už i podle ručičky palivoměru. Beru vždy plnou dokud necvakne pistole na stojanu, žádné odhady dle PP. Když jedu mimoměsto, tak mi ručička z maxima, které je ze symbolem plné nádrže, padne pod rysku maximima po cca 130-140 km, když tomu nešlapu. Při čistě městském provozu je ve stejném bodě už po 80 km. Z čehož vyplývá těch cca 13l město a 8l mimo město. Jaká kouzla s tím děláte vy ostatní, že vám to žere o 1/3 méně, než udává výrobce, to by mě zajímalo Velmi šťastný A ne, městský provoz není zrovna to, že najedete na jižní spojku a tam na 6tku jedete 90 tempomat až do cíle.

Přesně.

Ještě k té šířce auta vs SuperB - souhlas, v suberbech jezdím jenom jako pasažér protože to maj taxikáři a přesně jsem si říkal že je tam méně místa v šířce než v A8. Na délku naopak samozřejmě. Nejnovější SuperB jsem zatím nejel. Šířka má i nevýhodu, nedosáhnu moc na spolujezdkyně HaHaaa

Ad spolehlivost: nezapomínejte že se o to musíte starat a nějak se k němu chovat, některý lidi jsou hrozný lopaty. Já mám A8G od nula km, teď mám 75tis a za tu dobu se měnil VTC akurátor a to je vše Honda

Spotřeba: A8G AT - jezdím denně Prahu a pak dálnice, okresky skoro vůbec a prostě mám 12. 11,5-12,5 podle doby což je 12 dlouhodobě. Když jsem to měl nový a jel ze salonu domu bez pojistky v zimě jak důchodce pouze po dálnici, měl jsem myslím 7.8l to považuju za naprostý minimum co je schopný to auto udělat ale na to nepotřebujete 2.4l.

Ještě oproti A7G mě napadá o dost lepší stabilita jak tu někdo psal. Ve vysokých rychlostech je mnohem větší pohoda.
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.1.2017 , 18:02   Citovat  

whizzz napsal:
Přesně.

Ještě oproti A7G mě napadá o dost lepší stabilita jak tu někdo psal. Ve vysokých rychlostech je mnohem větší pohoda.

A7G sa mal proste dodávať v sérii s možnosťou bežného alebo športového podvozku Showa (bez príplatku), ktorý je v podstate ešte komfortný, ale podstatne presnejší.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.1.2017 , 19:17   Citovat  

markos napsal:
A7G sa mal proste dodávať v sérii s možnosťou bežného alebo športového podvozku Showa (bez príplatku), ktorý je v podstate ešte komfortný, ale podstatne presnejší.

To samé A8G. Honda Access Sports Suspension 8G prý funguje dobře (přesně jak píšeš)
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.1.2017 , 19:19   Citovat  

whizzz napsal:
Když jsem to měl nový a jel ze salonu domu bez pojistky v zimě jak důchodce pouze po dálnici, měl jsem myslím 7.8l to považuju za naprostý minimum co je schopný to auto udělat ale na to nepotřebujete 2.4l.

OK OK OK
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.1.2017 , 20:33   Citovat  

whizzz napsal:
To samé A8G. Honda Access Sports Suspension 8G prý funguje dobře (přesně jak píšeš)

Mal som možnosť sa zviesť na dvoch sedanoch a to je proste vtedy HONDA!

Od apríla to ide na moj Tourer- a za cenu 750 €, (tlmiče + pružiny, 4x), nenormálne dobrá cena na to ze to je OEM
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.1.2017 , 22:59   Citovat  

MAREKB napsal:
2.4 u 8g ma upravený soft oproti 7g a v prumeru o litr mensi spotrebu

ma toho vic ,vlastne min Velmi šťastný plastovy sani a vtecova vacka jen na sacich myslim a urcite je toho vice co ma jinak jako A7G
kazdopadne reflash ma smysl u jakyhokoliv motoru ktorej je uskrcen kvuli emisim a kdo vi jeste cemu ,takze i A8G ma propady vykonovy krivky ktery reflash vyhladi Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.1.2017 , 11:02   Citovat  

Nekupoval nekdo baterku do 2.2 i-dtec? Pripadne aspon rozmery, auto ted nemam na pomereni. Diky
   Návrat  
turkpet je teď offline  turkpet
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.1.2017 , 15:36   Citovat  

MAREKB napsal:
Nekupoval nekdo baterku do 2.2 i-dtec? Pripadne aspon rozmery, auto ted nemam na pomereni. Diky
Minulého roku v tomto obchode a túto :
tudy odkaz

Zatiaľ žiadny problém, z hľadiska polarity je treba vybrať: pravá.
Ale v profilu máš Acc7g kde nie je i-dtec( 8g), ale i-cdti, tak neviem, či by vlezla do Acc7g
   Návrat  
R4YNE8 je teď offline  R4YNE8
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.1.2017 , 19:46   Citovat  

Zdravím pánové,

čtu si tady komentáře na srovnání starší a novější generace Accordů a vesměs tady většina obhajuje novějšího Accorda. Napíšu teď můj pocit ze srovnání sedanů (poface 7g a 8g) v silnější benzínové verzi. Před nějakým časem jsem se rozhodoval, jakého sedana koupit.

Za mě musím konstatovat, že starší Accord mi připadá sportovnější a ve srovnání 2.4 motorů i agilnější (přes papírově o něco málo nižší výkon). U 2.0 je to přesně naopak, ale ty zde nesrovnávám.
Je pravda, že ve vyšších rychlostech je podvozkově novější generace o něco málo lepší, jistější, ale za velký rozdíl bych to osobně nepovažoval a v řízení mi připadá starší lepší, posilovač není tak umělý. A ani v 7g není rozhodně ideální, ve střední poloze polomrtvý. Celkově mě novější model jízdně nepřesvědčil, je o kousek komfortnější, ale není sportovnější. Ono také nejde srovnávat tourera se sedanem. Sedan měl odlišnou, propracovanější víceprvkovou zadní nápravu, co jsem zjišťoval. Tourera jsem neřídil ani v něm neseděl.

Ke spotřebě vím, že se dá jezdit s rozumem kolem 7-7,5l a zde uváděných 8,5-9l je při agresivní jízdě, kdy se motor často drží nad 4000 rpm. Kdo jezdí průměrně za 10l a víc, tak má nejspíše něco v nepořádku nebo jezdí hodně nad limity stylem brzda - plyn. Nebo je poface softwarově odladěnější než předface, kterých je tu více. To opravdu nevím. Je to možné. Úsměv

Novější generace je robustnější, rodinněji pojatý vůz a má hezčí interiér (hlavně oproti předface 7g). Tam vidím asi osobně nejzásadnější rozdíl. Exteriér se mi ale naopak více líbí u poface 7g generace, kde stále díky neokoukanosti působí skvělým, sportovnějším dojmem. Hlavně zadek u 8g je příliš nafouklý a s dynamickou přídí mi to moc nepasuje. Působí těžkopádně. Kombi se mi zdá hezčí, u starší generace to je naopak. Tam za mě jednoznačně sedan.

Něco pro zajímavost. V poslední době si všímám na parkovištích více 8g Accordů než třeba 7g poface, což si vysvětluji cenou, kde se skutečně pěkné poface sedany (hlavně v manuálu, těch je skutečně málo) prodávají prakticky za ceny dieselových 8g. Ale to srovnávám dvě rozdílné kategorie, vím. Benzínové 2,4 8g jsou cenově taky jinde než dieselové. Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.1.2017 , 20:54   Citovat  

turkpet napsal:
Minulého roku v tomto obchode a túto :
tudy odkaz

Zatiaľ žiadny problém, z hľadiska polarity je treba vybrať: pravá.
Ale v profilu máš Acc7g kde nie je i-dtec( 8g), ale i-cdti, tak neviem, či by vlezla do Acc7g

Ja mam 7g 2.4lpg ale otec 8g 2.2 i-dtec Úsměv tu baterku stacilo jen otocit?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.1.2017 , 21:44   Citovat  

R4YNE8 napsal:
Celkově mě novější model jízdně nepřesvědčil, je o kousek komfortnější, ale není sportovnější.

Tak jedno nebo druhý ne? Velmi šťastný S pocity souhlas, pokud ale někdo hledal komfortnější a jistější jízdu tak ho A8G naopak přesvědčí Mrk

R4YNE8 napsal:
Ke spotřebě vím, že se dá jezdit s rozumem kolem 7-7,5l a zde uváděných 8,5-9l je při agresivní jízdě, kdy se motor často drží nad 4000 rpm. Kdo jezdí průměrně za 10l a víc, tak má nejspíše něco v nepořádku nebo jezdí hodně nad limity stylem brzda - plyn.

Ne ne a ne. Tohle tu bylo probráno zprava, zleva, shora i spoda a tohle prostě nejde takhle tvrdit, kor ještě u AT které tu padaly.

R4YNE8 napsal:
Něco pro zajímavost. V poslední době si všímám na parkovištích více 8g Accordů než třeba 7g poface, což si vysvětluji cenou

A nebo alternativní vysvětlení, že A7G poface se dělal nějaká +- 2 roky zatímco A8G nějakých +- 8 takže těch aut bude asi víc Se stydím
   Návrat  
mknismo je teď offline  mknismo
PříspěvekZaslal: 5.1.2017 , 23:14   Citovat  

Resil jste uz nekdo vrzajici pate dvere u kombiku? Kdyz se zacinaji zvedat, ozve se vrznuti z leveho pantu. Lze to nak sikovne rozebrat, ten tapecirunk a maznout? Diky
   Návrat  
krtekm je teď offline  krtekm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.1.2017 , 8:27   Citovat  

R4YNE8 napsal:
Zdravím pánové,
Za mě musím konstatovat, že starší Accord mi připadá sportovnější a ve srovnání 2.4 motorů i agilnější (přes papírově o něco málo nižší výkon). Je pravda, že ve vyšších rychlostech je podvozkově novější generace o něco málo lepší, jistější, ale za velký rozdíl bych to osobně nepovažoval a v řízení mi připadá starší lepší, posilovač není tak umělý. A ani v 7g není rozhodně ideální, ve střední poloze polomrtvý. Celkově mě novější model jízdně nepřesvědčil, je o kousek komfortnější, ale není sportovnější.

Sportovnejsi znamena lepsi? Je to jen o uhlu pohledu. Pro tebe asi ano, na cemz není nic spatneho btw. Pro me třeba uz ne. Ja se v novym accu citim blize Legendu. Ve starem vůbec ne. A to je prave to, co mi v 8ce vyhovuje. Posilovac je otresnej! Hlavne teda citlivejsi stredni poloha a divny prechod z ni!

R4YNE8 napsal:

Ke spotřebě vím, že se dá jezdit s rozumem kolem 7-7,5l a zde uváděných 8,5-9l je při agresivní jízdě, kdy se motor často drží nad 4000 rpm. Kdo jezdí průměrně za 10l a víc, tak má nejspíše něco v nepořádku nebo jezdí hodně nad limity stylem brzda - plyn.

Muj motor je naprosto v poradku a za 7.5 ani nahodou! To je proste idealni okreskova trasa, a tu jedu tak jednou do mesice. Bohuzel ale tezko soudit když jezdim trasy co jezdim, a když muzu a je to bezpecne, tak to proste rozpalim. Uz pro ten pocit.

R4YNE8 napsal:

Novější generace je robustnější, rodinněji pojatý vůz a má hezčí interiér (hlavně oproti předface 7g). Tam vidím asi osobně nejzásadnější rozdíl. Exteriér se mi ale naopak více líbí u poface 7g generace, kde stále díky neokoukanosti působí skvělým, sportovnějším dojmem. Hlavně zadek u 8g je příliš nafouklý a s dynamickou přídí mi to moc nepasuje. Působí těžkopádně. Kombi se mi zdá hezčí, u starší generace to je naopak. Tam za mě jednoznačně sedan.

Zase uhel pohledu. Za me jednoznacne osma. Vevnitr bez diskuze. Zvenku, když se tomu nasadi pekny kola tak pecka. nepotrebujes zadny listy. Vypada majestatne. A7 bez plastovych paketu vypada v dnesni době uplne vsedne. Uz je to holt postarsi design, tak to proste je. S packetem vypada sedma peckovne, o tom zadna. Ale zas postav k tomu 8mu s Modulo packetem a papa

R4YNE8 napsal:

Něco pro zajímavost. V poslední době si všímám na parkovištích více 8g Accordů než třeba 7g poface, což si vysvětluji cenou, kde se skutečně pěkné poface sedany (hlavně v manuálu, těch je skutečně málo) prodávají prakticky za ceny dieselových 8g. Ale to srovnávám dvě rozdílné kategorie, vím. Benzínové 2,4 8g jsou cenově taky jinde než dieselové. Úsměv

Jj. Pofacu je strasne malo. Sam sem mel jednoho vyhlidnuteho. Moc pekny ale pak sem zahlidl 8mu a nemel jsem co resit. Je to všechno strasne subjektivni. Sto lidi, sto chuti!
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.1.2017 , 8:44   Citovat  

krtekm napsal:
Jj. Pofacu je strasne malo. Sam sem mel jednoho vyhlidnuteho. Moc pekny ale pak sem zahlidl 8mu a nemel jsem co resit. Je to všechno strasne subjektivni. Sto lidi, sto chuti!

Souhlasim se všemi body. Jako majitel A7 s mnoha jizdami v A8.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.1.2017 , 9:23   Citovat  

mknismo napsal:
Resil jste uz nekdo vrzajici pate dvere u kombiku? Kdyz se zacinaji zvedat, ozve se vrznuti z leveho pantu. Lze to nak sikovne rozebrat, ten tapecirunk a maznout? Diky

Dělá mi to i sedan. Ale na pravém pantu. Při pomalějím zvedání kufru se ozývá takové ne moc výrazné "křupání". Auto bylo v Hondě kde to vyčistili a byl na chvíli klid. Už to dělá zase. Ale člověk si toho skoro nevšimne. Nevím jak moc to jde slyšet u tourera.... Já to znova asi řešit nebudu.
   Návrat  
turkpet je teď offline  turkpet
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.1.2017 , 20:15   Citovat  

MAREKB napsal:
Ja mam 7g 2.4lpg ale otec 8g 2.2 i-dtec Úsměv tu baterku stacilo jen otocit?

Jednoducho som starú vymontoval a na jej miesto dal novú, hneď u obchodu, lebo cestou z práce som už na starej baterke už ani nenaštartoval
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 8G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 107, 108, 109  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina