Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Valašská Zima 2017: 17-19.2.2017
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 5
Nexus je teď offline  Nexus
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.1.2017 , 14:22   Citovat  

Jo a abych ještě nezapomněl...zde jeden ilustrační obrázek, jak je ve VM všechno strašně daleko Velmi šťastný

VZ_2017.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
VZ_2017.jpg, 179.57 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
mad_zed je teď offline  mad_zed
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.1.2017 , 15:29   Citovat  

Nexus napsal:
To mad_zed : V kolik Ti začíná směna?

V 17:30.No diky za ten rozpis uz mam trochu prehled.
Jak Vas znam za ty roky tak ti ubytovani od patku tam v 10hod nebudou,nebo se privezene slivovice budou bat Velmi šťastný.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.1.2017 , 17:06   Citovat  

Čoveče a největší průšvih je, že tam spousta lidí včetně mě bude řídit Velmi šťastný
   Návrat  
Hondik je teď offline  Hondik
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 5.1.2017 , 23:15   Citovat  

pokud se nic do té doby nestane tak jedu Velmi šťastný

edit: jedeme zapoměl bych na svou polovičku Se stydím
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.1.2017 , 7:47   Citovat  

Hondik napsal:
pokud se nic do té doby nestane tak jedu Velmi šťastný

edit: jedeme zapoměl bych na svou polovičku Se stydím

Počítám s Tebou (vámi), ubytko už máš zapsané. Ze so na ne, předpokládám...
   Návrat  
Hondik je teď offline  Hondik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.1.2017 , 13:59   Citovat  

Nexus napsal:

sakra to bylo rychlé OK to asi už mí kolegové zajistili jinak ano ze SO na NE - 2lůžka Velmi šťastný
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
PříspěvekZaslal: 6.1.2017 , 19:10  Naposledy upravil M@jk dne 6.1.2017 , 22:59, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Nexus napsal:

Ahoj Peti,
tak dnes dvě dobré zprávy:
1) asi bude Aero VTi, pokud to dopadne, tak příští pátek (kdyby ne, vlaky jedou)
2) dnes v práci zařízena ranní na 16.2. a dovolená na 17.-19.2.

Tudíž můžeme plán rozjet.

je to dobrý přátele
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.1.2017 , 21:37   Citovat  

Skvělé zprávy pánové! No mám to tak nějak spontánně v hlavě jak si to celé naplánovat, tak kdo se mě bude držet tak to bude asi zajímavé Velmi šťastný
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.1.2017 , 22:56  Naposledy upravil Dopis dne 6.1.2017 , 23:02, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

OK
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.1.2017 , 22:59   Citovat  

M@jk napsal:
Která Twle, jak zase nic? Sraz je jednou do roka a víš, že je zhruba mezi půlkou a koncem února. To to nelze nějak zařídit?

přátele

Ani nemluv, jedna rodinná oslava už mezi svátkama stála kluka hokejový turnaj.

Bohužel tentokrát je to 50ka téměř-švagra, takže zcela mimo moji kontrolu Smutný

Na sraz se těším celý rok a pak tohle naštvanej
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.1.2017 , 23:02   Citovat  

Nexus napsal:

To Dopis : V kolik začíná oslava?

Začíná to obědem, takže cca 12:00...Hodina cesty zpátky, takže to bych max. přijel ke Shellce, z okýnka zavolal "helou" a plnou parou domů Ble
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 6.1.2017 , 23:02   Citovat  

Dopis napsal:
Ani nemluv, jedna rodinná oslava už mezi svátkama stála kluka hokejový turnaj.

Bohužel tentokrát je to 50ka téměř-švagra, takže zcela mimo moji kontrolu Smutný

Na sraz se těším celý rok a pak tohle naštvanej

To si děláš zadnici?

Malý kvůli oslavě přišel o zápas?! Škoda.

Počkej, skoro švagra?! Pokud je to mimo Tvojí kontrolu, tak tam být nemusíš!? Nebo tam chceš být, na té oslavě?! Nikam nejezdíš, makáš jako hovado, žádné výlety a srazy, tak snad to jednou nebude nikomu vadit.

Tak kompromis, dáš oběd a přijedeš za námi na Pustevny či pak někam do města.

Jednoduché.

Nebo si mám pro Tebe dojet, příteli?!
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.1.2017 , 23:18   Citovat  

M@jk napsal:
To si děláš zadnici?

Malý kvůli oslavě přišel o zápas?! Škoda.

Počkej, skoro švagra?! Pokud je to mimo Tvojí kontrolu, tak tam být nemusíš!? Nebo tam chceš být, na té oslavě?! Nikam nejezdíš, makáš jako hovado, žádné výlety a srazy, tak snad to jednou nebude nikomu vadit.

Tak kompromis, dáš oběd a přijedeš za námi na Pustevny či pak někam do města.

Jednoduché.

Nebo si mám pro Tebe dojet, příteli?!

No skoro-švagrem (brácha od mojí lepší polovičky) už je víc než 15let, takže neboj, u nás stále status quo Cool

Bohužel je to trochu složitější, přes vánoce to byla skoro tichá domácnost kvůli tomu turnaji (byl v PCE) Smutný Někdo má holt priority jinak a jen myšlenka nejít na 50ku = tsunami Velmi šťastný

Ale naděje umírá poslední (pokud už teda nezdechla pořádnej výtlem ), zjistím přesný timing a nějakými plusovými body snad dosáhnu na variantu "kompromis".
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 6.1.2017 , 23:23   Citovat  

Dopis napsal:
No skoro-švagrem (brácha od mojí lepší polovičky) už je víc než 15let, takže neboj, u nás stále status quo Cool

Bohužel je to trochu složitější, přes vánoce to byla skoro tichá domácnost kvůli tomu turnaji (byl v PCE) Smutný Někdo má holt priority jinak a jen myšlenka nejít na 50ku = tsunami Velmi šťastný

Ale naděje umírá poslední (pokud už teda nezdechla pořádnej výtlem ), zjistím přesný timing a nějakými plusovými body snad dosáhnu na variantu "kompromis".

Sorry,
někdo má priority jinde? Pokud tuším odkud vítr vane, tak jedinou prioritou rodiny s dětmi, je zdraví fyzické a duševních všech a štěstí a spokojenost hlavně děti!

Já bych jel se synem na zápas a hotovo. My to tak máme. Snažíme se jak to jen jde.

Chápu a respektuji, že jinde, to je jiné. Pak to ale není kompromis, ale diktát.
Ble
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.1.2017 , 12:12   Citovat  

Ahojte,

snad se mi sem povede nějak zaintegrovat tabulku, která bude k dnešnímu dni vystihovat nejlépe obsazenost penzionu a počet a druh volných pokojů, zároveň všechny zůčastněné poprosím, aby mi napsali, zdali jim ubytování takto vyhovuje anebo by se rádi sdružili s někým jiným a přestěhovali se na některý z větších pokojů...bohužel na noc ze soboty na neděli máme pouze 5 dvoulůžkových pokojů. Takže aby se nás vešlo co nejvíce a pokud možno pohodlně, tak to bude bohužel jen otázkou kompromisu.

Tak tabulka jakožto přiložený obrázek Úsměv

VZ_2017_ubyt01.jpg

VZ_2017_ubyt01.jpg, 31.74 kB
   Návrat  
Prelude je teď offline  Prelude
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.1.2017 , 23:34   Citovat  

Ještě by mněl napsat Mystic a Flash. Zitra ti nejspíš napiše jeden z nich. Už jsem je upozornil. Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.1.2017 , 7:36   Citovat  

Prelude napsal:
Ještě by mněl napsat Mystic a Flash. Zitra ti nejspíš napiše jeden z nich. Už jsem je upozornil. Velmi šťastný

Super! Kluci nechcete si vzít čtyřlůžkáč?
   Návrat  
Mulder je teď offline  Mulder
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 10.1.2017 , 11:44   Citovat  

Pěkně to tu hoši organizujete i beze mne, to jsem rád. Sám to letos organizovat nestíhám, ale určitě dorazím(e). Chtěl jsem i psát, ať se začne hlásit ubytování, ale vidím, že i to má NEX podchycené. Tam jsem našel jen jednu drobnost - s Oplikem jsi mluvil, že bude přespávat i s rodinkou? Já bych tipoval, že spát bude asi sám a v tom případě bych ho někam "připlesknul", třeba k Minorovi.
Druhá věc co mě napadla - aby teda lidi začali hlásit ty snídaně. Nebo i ty máš "někde v Excelu"? Úsměv Každopádně bylo by dobré je nahlásit jak na neděli, tak i na sobotu, pokud by byla ta možnost (zjitit). Za nás si každopádně zájem můžeš psát, i na oba dny. Ale pokud v sobotu nebude, tak se projednou zase "spokojíme" s frgálama od Cyrila. HaHaaa
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Moderátor
PříspěvekZaslal: 10.1.2017 , 11:51   Citovat  

Mulder napsal:
Pěkně to tu hoši organizujete i beze mne, to jsem rád. Sám to letos organizovat nestíhám, ale určitě dorazím(e). Chtěl jsem i psát, ať se začne hlásit ubytování, ale vidím, že i to má NEX podchycené. Tam jsem našel jen jednu drobnost - s Oplikem jsi mluvil, že bude přespávat i s rodinkou? Já bych tipoval, že spát bude asi sám a v tom případě bych ho někam "připlesknul", třeba k Minorovi.
Druhá věc co mě napadla - aby teda lidi začali hlásit ty snídaně. Nebo i ty máš "někde v Excelu"? Úsměv Každopádně bylo by dobré je nahlásit jak na neděli, tak i na sobotu, pokud by byla ta možnost (zjitit). Za nás si každopádně zájem můžeš psát, i na oba dny. Ale pokud v sobotu nebude, tak se projednou zase "spokojíme" s frgálama od Cyrila. HaHaaa

Olééé,
kemo a co Váš příjezd, také bude až v pátek, abychom třeba šli se kúpat???

Naproti do DEZY???
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.1.2017 , 14:19   Citovat  

M@jk napsal:

2) dnes v práci zařízena ranní na 16.2. a dovolená na 17.-19.2.

je to dobrý přátele

Se nekdo ma.Asi mate schopnejsi personalisty Tak to koukám!
   Návrat  
Fleshak je teď offline  Fleshak
PříspěvekZaslal: 10.1.2017 , 21:38   Citovat  

Hlásím účast. Má maličkost, Mystic + jeden člobrdík jako bonus.Takže tři lidičky na dvě noci od pátku do neděle ohledně noclehu Velmi šťastný
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 11.1.2017 , 8:34   Citovat  

Nexus napsal:
S dovolením Muldera bych rád využil jeho harmonogram a s mírnýma úpravama jej použil i na letošní rok...

- Pátek -
15:00 a dále Příjezd do ValMezu, ubytování v zámckém penzionu. Doporučuji koupit na sobotní snídani výborné frgály z Cyrilova pekařství v nedalekém Hrachovci...
příjezd - 19:00 (nebo i déle dle libosti) návštěva plaveckého areálu, kdo bude chtít.
19:00-??? Návštěva některého oblíbeneho restauračního zařízení ve ValMezu s ochutnávkou místních lahodných moků a pokec o všem možném. Volil bych raději klidné místo s dostatečnou kapacitou pro všechny zájemce, abychom si mohli v klidu popovídat a odpočinout si na sobotu Velmi šťastný

- Sobota -
10:00 Sraz na parkovišti u benzínky Shell
11:00-11:30 Odjezd na Pustevny - pro milovníky zimních radovánek v autě možnost výjezd přímo až nahoru na parkoviště, lanovku letos riskovat nebudeme, pravděpodobně bude spousta sněhu a kruté mrazy, ale samozřejmě kdo bude chtít, klidně může. Zakázat vám to nemůžu.
12:00-14:00 sraz nahoře na Pustevnách - zimní radovánky (bobování, sáňkování, koulování a jiné -ání), výšlap za bohem Radegastem, pomodlení se za nízké ceny benzínu, položení obětí na obětiště a POTOM posezení v Kolibě Valaška (Libušín nám jaksi "vyhořel" Úsměv - oběd, čaj, GROG! Úsměv Nedávejte si žádné velké jídlo, spíš jen něco na zalepení břucha, poněvadž na opravdové jídlo pojedeme stejně jako loni do restaurace ve Valašském Meziříčí.
14:00-15:00 přesun zpět do Valašského Meziříčí, pro ubytované na zámeckém penzionu přebírání pokojů, pro ostatní bude zařízeno parkování na vyhrazené ploše na zadním zámeckém nádvoří s ostatními ubytovanými.
16:00-18:00 Posezení v restauraci Černý Orel na náměstí ve Valašském Meziříčí, pokec, večeře či pozdní oběd, čaj, pivo, slivovice, Legendário ap.
18:00-???? Bude otevřena společenská místnost, kam se budeme moct z restaurace Černý orel po večeři přesunout, volná zábava, pokec, velkoplošná projekce, byl zde vysloven super nápad, že každý donese flašku něčeho dobrého a budeme mít co pít. PIVO zařídím, dal bych na čep klasiku 10 Radegast za symbolických 20kč/0,5litru s tím, že budu vůči Vám Hondařům důvěřivý a každý si bude na lístek čárkovat co vypije a na závěr mi to zaplatí. Jedná se o soukromou akci, na které se to takhle udělat dá. Vzhledem k tomu, že minimálně ještě jednou dostaneme fakt velký hlad (nebo teda aspoň já a to bych pak sežral na dobrou noc i půl vola) je možnost nechat donést pizzu z Černého Orla snad až do jedné v noci. A to i pizzu klidně na přání Úsměv. Že Muldere...

- Neděle -
ráno - pokusím se na penzionu zařídit snídani, bude-li nás dost, dá se to domluvit. Neechávám to ještě velmi otevřené. Postupné střízlivění, odjezd.

Kdybych na cokoliv zapomněl anebo měl kdokoliv jakoukoliv připomínku, námět...sem s tím! (mě třeba napadl výlet na Pustevnách až dozadu ke kapli, ale spousta lidí neumí chodit a je to pro ně daleko Velmi šťastný )

-NEX-

Ahoj,
tak Aerodeck nebude, dnes pán psal, že si ho nechá, tudíž vlakem panie.

M.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.1.2017 , 13:17   Citovat  

M@jk napsal:
Ahoj,
tak Aerodeck nebude, dnes pán psal, že si ho nechá, tudíž vlakem panie.

M.

No tak to je ovšem mrzuté, ale i auto musí dobře uzrát jako víno a proto až to klapne, tak to bude stát za to. Jen já mám teďka nějaký uspěchaný pech už u druhého kusu...
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 11.1.2017 , 13:21   Citovat  

Nexus napsal:
No tak to je ovšem mrzuté, ale i auto musí dobře uzrát jako víno a proto až to klapne, tak to bude stát za to. Jen já mám teďka nějaký uspěchaný pech už u druhého kusu...

Ano, co se dá dělat, jdu objednat lístky na vlak.

M.
Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.1.2017 , 15:08   Citovat  

Právě jsem se jal upřesnit informace ohledvá kultůrní místnosti, kterou by jsme využili v sobotu po pozdním obědu a měli by jsme tam zázemí ve formě baru, projekce a spousty místa, což na Penzionu není (řekněme 25lidí a více)...ovšem problém je zakopaný v tom, že se platí poplatek za pronájem městu (což jsem předtím nevěděl, nezeptal jsem se a za to se omlouvám) a tento je fixní a činí rovných 2400kč včetně DPH. Otázkou tedy zůstává, jestli být optimisti, říct si "ale jo, to za to stojí" a třebas se složit poměrnými částkami anebo kultůrní zázemi večer odpískat?...Což by bylo dost mrzuté pro přespolní...no já nevím, ale kdyby nás bylo 25 bylo by to 100 korun na hlavu...pořád si říkám zdali to není moc, ale na druhou stranu kdyby jsme pořešili bar z toho, co kdo donese a levné pivo, byla by tam už jistá úspora...zkuste se mi k tomu, prosím, vyjádřit. Jednalo by se o druhou "past na peníze" ta první je parkování nahoře na Pustevnách...
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 11.1.2017 , 15:24   Citovat  

Nexus napsal:
Právě jsem se jal upřesnit informace ohledvá kultůrní místnosti, kterou by jsme využili v sobotu po pozdním obědu a měli by jsme tam zázemí ve formě baru, projekce a spousty místa, což na Penzionu není (řekněme 25lidí a více)...ovšem problém je zakopaný v tom, že se platí poplatek za pronájem městu (což jsem předtím nevěděl, nezeptal jsem se a za to se omlouvám) a tento je fixní a činí rovných 2400kč včetně DPH. Otázkou tedy zůstává, jestli být optimisti, říct si "ale jo, to za to stojí" a třebas se složit poměrnými částkami anebo kultůrní zázemi večer odpískat?...Což by bylo dost mrzuté pro přespolní...no já nevím, ale kdyby nás bylo 25 bylo by to 100 korun na hlavu...pořád si říkám zdali to není moc, ale na druhou stranu kdyby jsme pořešili bar z toho, co kdo donese a levné pivo, byla by tam už jistá úspora...zkuste se mi k tomu, prosím, vyjádřit. Jednalo by se o druhou "past na peníze" ta první je parkování nahoře na Pustevnách...

Ahoj,
může být. Ale muselo by nás být alespoň 20. A ne, že kvůli tomu všichni najednou odjedou po pozdním obědě.
Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.1.2017 , 13:54   Citovat  

Poprosím všechny, kteří váhají, zdali se srazu zúčastnit či nikoliv a přespat či nikoliv, tak je poprosím o rezervace ubytování nejpozději do neděle 22.1.2017 23:59:59. Tímto termínem se oficiálně uzavírají rezervace a od tohoto termínu se o ubytování bude jednat individuálně podle aktuální volné kapacity, neboť všechny zarezervované pokojíky, které se nezaplní ubytovanými do uzávěrky, budou uvolněny jakýmkoliv dalším případným zájemcům. Aktuální stav v přiloženém obrázku Úsměv...

VZ_2017_ubyt02.jpg

VZ_2017_ubyt02.jpg, 33.26 kB
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.1.2017 , 17:23   Citovat  

Co kluci Prostejovaci,ozvali se? Dlouho jsem je nevidel.

P.S.:Ted jsem si vzpomnel,jestli ti tu spolecenskou mistnost pronajmou i s kvetinama a keramzitem(Ravenova munice)? Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.1.2017 , 10:48   Citovat  

Bohužel nikdo další krom této diskuze až na lidi, co jsem kontaktoval na FB (Ravenovi a Pája HTB Paseková), se neozval, takže to nechávám velmi otevřené, každopádně asi tak moc, jak moc je otevřené toto téma Úsměv.

Se společenskou místností to vypadá tak, že se nenachází dostatek sponzorů a stalo by se to natolik finančně nevýhodné, že jsem se ji rozhodl zrušit. Náhradním prostorem bude stejně jako loni podzemní prostor restaurace Černý Orel na náměstí ve VM, který bude ovšem rozšířený o promítání tématických videí (což loni v podstatě pořádně neklaplo na žádném z míst). Výhodou je kompletní zázemí včetně kuchyně a velmi dobře vybaveného baru s barmankami Úsměv, loni nás bylo asi tak tolik, že nám pohodově vystačily tři stoly nejdále v tunelu, kde byl poměrně klid a dalo se diskutovat i na více frontách. Kdo si pamatuje tehdejší design, hned po našem srazu započala rekonstrukce boxů a letos jsou úplně nové Úsměv...
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.1.2017 , 11:04   Citovat  

Nexus napsal:
Bohužel nikdo další krom této diskuze až na lidi, co jsem kontaktoval na FB (Ravenovi a Pája HTB Paseková), se neozval, takže to nechávám velmi otevřené, každopádně asi tak moc, jak moc je otevřené toto téma Úsměv.

Se společenskou místností to vypadá tak, že se nenachází dostatek sponzorů a stalo by se to natolik finančně nevýhodné, že jsem se ji rozhodl zrušit. Náhradním prostorem bude stejně jako loni podzemní prostor restaurace Černý Orel na náměstí ve VM, který bude ovšem rozšířený o promítání tématických videí (což loni v podstatě pořádně neklaplo na žádném z míst). Výhodou je kompletní zázemí včetně kuchyně a velmi dobře vybaveného baru s barmankami Úsměv, loni nás bylo asi tak tolik, že nám pohodově vystačily tři stoly nejdále v tunelu, kde byl poměrně klid a dalo se diskutovat i na více frontách. Kdo si pamatuje tehdejší design, hned po našem srazu započala rekonstrukce boxů a letos jsou úplně nové Úsměv...

Ahoj, ahoj,
a že jsme se o tom bavili, viď.

Dopadne to dobře, už se těšíme na 'červený koberec' na nádraží... pořádnej výtlem
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Valašská Zima 2017: 17-19.2.2017
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina