Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Doporučte mi auto
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 4
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.1.2017 , 14:34   Citovat  

kandik napsal:
nic. Rozhejbani prednich brzd a promazani poloos. Auto bylo po krouz max investi čipach a svitilo ABS. Zacinajici lemy dole u prahu, nic, co by neumela napr. mazda 6Úsměv. To je vse. Za v podstate stejnou cenu jsem prodal, naslednika jsem obeznamil se vsim, tim spis ze je to kamarad. Pripominam ze to je legend, ne nejakej civic. Accorda 6g nas tady doporucovalo nekolik, vali se jich v cenovkach hrube pod padesat po netu dost.
A k tazateli - jiste , pise ze ma pade, ale predpokladam ze neni idiot, aby si myslel, ze Úsměv za padesat bude mit nejvetsi lestenku v ulici a pocita s tim, ze ojety auta potrebujou obcas nejakej servis, a ma nejakou zalozku.
Uz vidim, jak priste nekoho vyprudis, ze tu zalohu pripravenou nemel....

Tak je rozdil mit pripraveno 10 nebo pade .. a napr za pade koupis krasnyho civica z minimem koroze z max investici 10000kc u tridy vejs te vice stoji i vymena komplet naplni a filtru ,ale to po koupy ciziho auta meni jen paka zejo .. miluju jak zde na klubu dovedete zblbnout cloveka svymi recmi o svych zachovalych kusech a ten se pak macha v srakkach ktery jste mu doporucili ,zalezi od kusu a ne od modelu acim lepsi stav tim vyssi cena nebo nasledny opravy... jo koupit za pade nemenit nic a pak prodat po roce jako ze je treba delat jen tohle ,to je nic ...ja dobre vim ,ze u kazdy ojetiny musis pocitat z investici von chce auto z kterym kdyz prijede k zakaznikovy aby to nevypadalo ze prijely popelari a o velikost vubec nejde ale o stav .. a krasnyho legenda bez investic na delsi dobu nez na rok ? si priprav kilco minimalne a netvrd ze ne.. abych nebyl jen za prudila zde je peknej a6g tudy odkaz nebo targu tudy odkaz nebo preludu tudy odkaz nebo civica tudy odkaz tudy odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 20.1.2017 , 16:14   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
Tak je rozdil mit pripraveno 10 nebo pade .. a napr za pade koupis krasnyho civica z minimem koroze z max investici 10000kc u tridy vejs te vice stoji i vymena komplet naplni a filtru ,ale to po koupy ciziho auta meni jen paka zejo .. miluju jak zde na klubu dovedete zblbnout cloveka svymi recmi o svych zachovalych kusech a ten se pak macha v srakkach ktery jste mu doporucili ,zalezi od kusu a ne od modelu acim lepsi stav tim vyssi cena nebo nasledny opravy... jo koupit za pade nemenit nic a pak prodat po roce jako ze je treba delat jen tohle ,to je nic ...ja dobre vim ,ze u kazdy ojetiny musis pocitat z investici von chce auto z kterym kdyz prijede k zakaznikovy aby to nevypadalo ze prijely popelari a o velikost vubec nejde ale o stav .. a krasnyho legenda bez investic na delsi dobu nez na rok ? si priprav kilco minimalne a netvrd ze ne.. abych nebyl jen za prudila zde je peknej a6g tudy odkaz nebo targu tudy odkaz nebo preludu tudy odkaz nebo civica tudy odkaz tudy odkaz

no jak u kohosi na dvorecku.
1. nikde nerikam kolik je treba mit pripraveno, uvedl jsem jen jasnej priklad - Legend, jeho zavady, jeho cena, tecka. Dlouhodobe tim myslim desitky tisic km jezditelny auto za servis v radu jednotek tisic rocne. Mimochodem, ceny spotrebnich veci na Legenda (aspon 2g) me sokovaly svoji vesmes smesnou cenou.
2. ja konkretne nikde nedoporucoval Legenda onomu tazateli. Doporucoval jsem A6G, staci cist.
3. na tvoje pravdy typu "zalezi od kusu" snad nereagovat. To snad vi kazdy maly dite.
4. a na vyvonenou hlasku " si priprav kilco minimalne" mam priklad: Lexus LS400, koupenej mnou "na chodniku" - jelo to, zatacelo, brzdilo rovne, vrcelo, libilo, koupilo. 78000,- Kc. Velkej servis s perspektivou 50 az 100tis km 35000,- (olej motor a prevodovka, tesneni serva, diferak, kompletni rekonstrukce zadni napravy, castecna predni napravy, vymena vyfuku, ručky atd. atd.). Druhej vetsi servis 25000,- resila se prasarna na rozvodovych kolech po predeslym "mechanikovi" a minimalne pulka jsou rozvody a bezny naplne ktery se resily pritom. (Vsimni si - LS400 ma rozvodovou sadu ani ne za 10 tacu) Mam ho rok a pul, ujeto 25000km. Dá-li Panbuh vydrzi, zatim se tak tvari. Pokud lehne zejtra, jde na dily a ja odchazim smirenej s pocitem ze jsem se za radove 140t svezl v aute puvodne za 3 mičudy.
Jo a taky jsem resil predni sklo Úsměv Pojisteno na 10t, doplacel jsem 2 stovky( a musel se smirit s tim, ze na horni hrane uz nebude origo bauset, co uz...)
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.1.2017 , 17:15   Citovat  

kandik napsal:
no jak u kohosi na dvorecku.
1. nikde nerikam kolik je treba mit pripraveno, uvedl jsem jen jasnej priklad - Legend, jeho zavady, jeho cena, tecka. Dlouhodobe tim myslim desitky tisic km jezditelny auto za servis v radu jednotek tisic rocne. Mimochodem, ceny spotrebnich veci na Legenda (aspon 2g) me sokovaly svoji vesmes smesnou cenou.
2. ja konkretne nikde nedoporucoval Legenda onomu tazateli. Doporucoval jsem A6G, staci cist.
3. na tvoje pravdy typu "zalezi od kusu" snad nereagovat. To snad vi kazdy maly dite.
4. a na vyvonenou hlasku " si priprav kilco minimalne" mam priklad: Lexus LS400, koupenej mnou "na chodniku" - jelo to, zatacelo, brzdilo rovne, vrcelo, libilo, koupilo. 78000,- Kc. Velkej servis s perspektivou 50 az 100tis km 35000,- (olej motor a prevodovka, tesneni serva, diferak, kompletni rekonstrukce zadni napravy, castecna predni napravy, vymena vyfuku, ručky atd. atd.). Druhej vetsi servis 25000,- resila se prasarna na rozvodovych kolech po predeslym "mechanikovi" a minimalne pulka jsou rozvody a bezny naplne ktery se resily pritom. (Vsimni si - LS400 ma rozvodovou sadu ani ne za 10 tacu) Mam ho rok a pul, ujeto 25000km. Dá-li Panbuh vydrzi, zatim se tak tvari. Pokud lehne zejtra, jde na dily a ja odchazim smirenej s pocitem ze jsem se za radove 140t svezl v aute puvodne za 3 mičudy.
Jo a taky jsem resil predni sklo Úsměv Pojisteno na 10t, doplacel jsem 2 stovky( a musel se smirit s tim, ze na horni hrane uz nebude origo bauset, co uz...)

Ja se nehadam a nemynim prijmo tebe ja vim jaky to je taky jsem mel premiovku za cca 2 mega ,ale kdyz uz nekdo dava rady co za kolik jaky v jakem stavu mel,koupil ,tak by bylo k veci priznat barvu ohledne dilu a servisu u danyho auta, a objektivne srovnat bud ceny a dostupnost dilu nebo stavy vozu a pod..misto reci ,ze to nestoji moc a,zeto je v pohode,to me dovede vytocit .. ,ja treba vim ze i blbej a6g jako koupena ojetina z neznamym puvodem dokaze pekne potrapit penezenku oproti civicu ,v rade desettisicu ,pro soustu lidi to moc v pohode ani bezny neni ,ze das za za par let do auta temer to co stalo ,jo je to neco za neco ,ale hlavny je nemlzit a objektivne to obhajit.. oto mi jde Úsměv
   Návrat  
ma®vays je teď offline  ma®vays
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.1.2017 , 20:03   Citovat  

Tak uběhl nějaký čas, dost jsem přemýšlel a dost jsem hledal na internetu různé nabídky.

1. míním mít auto dlouho (co to půjde), proto počítám s nějakýma dalšíma nákladama. Byl bych rád, kdybych sehnal za 50 něco, co aspoň chvilku vydrží bez velkých investic. A když bude mít nějaké zjevné vady a neduhy, aby to byly věci, které se dají lehce opravit. Možná mám mylné představy, ale hodně koukám jak je zachovalý interiér a lak. to jsou podle mě věci, které jednoduše a levně neopravím.

2. Upustil jsem od kupé . . . už to není podmínka.

3. Pořád jsem si jistý, že to musí být honda.

4. asi bych nejraději toho legenda. sice žere jako tank, ale pokud to sním myslím vážně, tak ybch byl schopen investovat do LPG či něco podobného. Je to fakt limuzína a musela stát svýho času balík Úsměv

Co říkáte na tohle? To už člověk pomalu uvažuje o leasingu Úsměv odkaz
   Návrat  
Knedlik je teď offline  Knedlik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.1.2017 , 20:15   Citovat  

brat si leasing na legenda s najezdem 370t km asi nebude dobrej napad Velmi šťastný
   Návrat  
rudy5 je teď offline  rudy5
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2017 , 20:16   Citovat  

hlavne si kúp to načo máš lebo keď ti príde dať pade za servis asi zaplačeš
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Probos je teď offline  Probos
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2017 , 20:19   Citovat  

Legend je boží. Než jsem kopil accorda 8g, tak jsem o něm hodně přemýšlel, protože v podstatě stejný rok výroby, hodně podobný nájezd (legend asi o něco víc) a legend stál vždycky o dost méně než to acco co jsem sháněl (8g, 2.4 exe, manuál). No jo, vypadá to lákavě Úsměv

Ale jak mi tady bylo vysvětleno, ty náklady hrozně moc stoupají v momentě, kdy se něco pokazí. Je tam moc elektroniky, na všechno. S dílama to nebude podle mě o nic větší sláva než u Accorda, možná vlastně ještě horší. Jednou mi mechanik řekl, že například když se vysype (a teď nevím jestli to řeknu správně tak buďte prosím tolerantní) - buď to byl kulový čep nebo normální čep, tak se musí koupit celé rameno protože ten čep je jeho součástí, což už je položka fakt vysoká. Nechci Tě od toho odrazovat. Sám jsem legenda hrozně chtěl, ale nakonec jsem byl spíš tak nenásilně přesvědčen, že byť se cenově pohybují celkem nízko (na to, kolik je to muziky), potenciální náklady na servis jsou fakt velké. Ale nejsem zas tak znalý v oboru a možná, že mě tady řada lidí vyvede z omylu. Hondy mám rád, ale nejsem mechanik, jen uživatel Úsměv Jinak už i na accordovi mě hodně některý ceny dílů překvapily, tak, že jsem to nečekal. Přitom jsem si před koupí celkem dost věcí zjišťoval. I když na něco prostě člověk zapomene Úsměv

No a kupovat starýho legenda (myslím třeba kolem roku 2k), to je možná ještě horší neboť hlavně těch náhradních dílů bude méně než třeba na rok 2007. Ale to nemám zjištěné, to si prostě jen myslím Úsměv

OK
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2017 , 21:00   Citovat  

ma®vays napsal:
Tak uběhl nějaký čas, dost jsem přemýšlel a dost jsem hledal na internetu různé nabídky.

1. míním mít auto dlouho (co to půjde), proto počítám s nějakýma dalšíma nákladama. Byl bych rád, kdybych sehnal za 50 něco, co aspoň chvilku vydrží bez velkých investic. A když bude mít nějaké zjevné vady a neduhy, aby to byly věci, které se dají lehce opravit. Možná mám mylné představy, ale hodně koukám jak je zachovalý interiér a lak. to jsou podle mě věci, které jednoduše a levně neopravím.

2. Upustil jsem od kupé . . . už to není podmínka.

3. Pořád jsem si jistý, že to musí být honda.

4. asi bych nejraději toho legenda. sice žere jako tank, ale pokud to sním myslím vážně, tak ybch byl schopen investovat do LPG či něco podobného. Je to fakt limuzína a musela stát svýho času balík Úsměv

Co říkáte na tohle? To už člověk pomalu uvažuje o leasingu Úsměv odkaz

neblazni chlape Velmi šťastný to nemyslis vazne ,to abys sis vzal rovnou hypoteku na servis HaHaaa ,to jsou auta na ktera musis proste mit ,jinak bych nato ani nekouknul ,stim servisem nejsou jen reci , .. ja to volam nalestena bida koupit takovej kram na pujcku a nemit pak na prodrazenej servis ,pac nemas sajn co tomu autu je nebo jak se snim zachazelo , kdyz uz vyber si mensi zlo a kup accorda 1998-2002 neco jako jsem nize posilal stribrnej v TOP stavu ,kdyz uz zlo tak aspon nejmesi .. a jestli mas rozum koupis si za pade TOP civica kterej te nikdy nezrujnuje jako vyjeta vyssi trida ..
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.1.2017 , 22:44   Citovat  

Je třeba to nějak rozseknout. Asi počkám, došetřím na takových 80 a pořídím něco takového: tudy odkaz

Už jsem to měl a kvůli koupi barákujsem jej musel prodat. Je to super kára. Kór v automatu Úsměv
   Návrat  
Daxstr je teď offline  Daxstr
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.1.2017 , 23:00   Citovat  

[quote="ma®vays"]Je třeba to nějak rozseknout. Asi počkám, došetřím na takových 80 a pořídím něco takového: tudy odkaz

Už jsem to měl a kvůli koupi barákujsem jej musel prodat. Je to super kára. Kór v automatu Úsměv[/quote]

Accord Tourer 2.2 i-ctdi 103kw, rok vyroby 2004, 320tkm

podle mě zase kravina ... koupíš tuhle mrchu za 80k. Je to diesel, nalítáno 320tkm a ještě automat a hned na začátku bude potřeba nějaká investice aby si vůbec jezdil nebo když nebude tak se pravděpodobně vysepe v brzké době. Takže za 80 000 koupíš a pak xxxxx kč do toho nasypeš

bejt tebou koupím za 50 tisíc krásného accorda 6g a máš vystaráno ale nebudu nikomu nic vnucovat nakonec se rozhodneš sám co nejvíc chceš Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.1.2017 , 23:11   Citovat  

nemyslím přímo tuhle Úsměv Myslím Acco 8g tourer obecně.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2017 , 23:16   Citovat  

ma®vays napsal:

To je 7G Úsměv 8G je cenově zase trošku jinde.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.1.2017 , 23:17   Citovat  

ma®vays napsal:

Na odkazu je 7g... to mi hlava nebere
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.1.2017 , 23:38   Citovat  

Hellborn napsal:
Na odkazu je 7g... to mi hlava nebere

oprava . . . 7g
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2017 , 23:52   Citovat  

ma®vays napsal:
Je třeba to nějak rozseknout. Asi počkám, došetřím na takových 80 a pořídím něco takového: tudy odkaz

Už jsem to měl a kvůli koupi barákujsem jej musel prodat. Je to super kára. Kór v automatu Úsměv

z kaluze do blata Tak to valím bulvy si spocitej komplet spotrtebak jakej jsi umys predstavit,kterej pri te cene a km bude treba menit plus repasy turba ,nakej ten synchrom ,dvouhmotu a budes u pade ani nevis jak ..
ja menil po koupy accordu 2003 komplet spotrebak a nakej ten dil za 30000kc a to auto melo najeto 122000km.. papa
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.1.2017 , 8:51   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
z kaluze do blata Tak to valím bulvy si spocitej komplet spotrtebak jakej jsi umys predstavit,kterej pri te cene a km bude treba menit plus repasy turba ,nakej ten synchrom ,dvouhmotu a budes u pade ani nevis jak ..
ja menil po koupy accordu 2003 komplet spotrebak a nakej ten dil za 30000kc a to auto melo najeto 122000km.. papa

Ak bolo auto.servisovane a KM su skutocne tak je.jedno aj ked ma najazdene 300tis ten spotrebak tu uz mohol byt meneny 3x tiez turbo a dvojhmota vsetko zalezi od stavu a servisu km u nafty su len cislo treba pozerat na stav vozidla.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.1.2017 , 8:59   Citovat  

Hellborn napsal:
na bazoši je inzerát na Accorda coupe 3.0 (uživatel Jan), cena asi 70tis. a na h-c xichtbuku psal, že do konce týdne nechá za 50...

Tomuhle jsi psal?
   Návrat  
Tomik je teď offline  Tomik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.1.2017 , 10:13   Citovat  

Hele, Carina E na prodej! Neni co resit, ber Carinu a hura jezdit. Hotovo vyrizené.
tudy odkaz
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.1.2017 , 11:15   Citovat  

Ten stary cerep.moc.reprezentativny asi moc.neni aj tak ak sa chce trosku vozit.v niecom co aj vyzera bude musiet posetrit.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.1.2017 , 11:36   Citovat  

rudy5 napsal:
Ak bolo auto.servisovane a KM su skutocne tak je.jedno aj ked ma najazdene 300tis ten spotrebak tu uz mohol byt meneny 3x tiez turbo a dvojhmota vsetko zalezi od stavu a servisu km u nafty su len cislo treba pozerat na stav vozidla.

jo ale ne za tuhle cenu ,jsi uz videl auto pod cenu kde majitel pred prodejem vrazil do auta penize ? ja moc ne ,cena mluvi za vse a rika jiny auta v podobnem stavu stoji kolem 130000kc tak se priprav ze u ty sumy na 90% stejne skoncis .. nerikam ze to je spatne jen aby se pripravil u auta hluboko pod cenou .. kdyby byla pravda co rikas ze treba vse uz pomenil tak ver tomu ze zato chce aspon tech 120000kc
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.1.2017 , 11:47   Citovat  

rudy5 napsal:
Ten stary cerep.moc.reprezentativny asi moc.neni aj tak ak sa chce trosku vozit.v niecom co aj vyzera bude musiet posetrit.

asi tak ,to si rovnou muze koupit novou ochtavku v zakladu na leasing a bude vtom vypadat mnohem lepe ..
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.1.2017 , 12:55   Citovat  

Hellborn napsal:
Tomuhle jsi psal?

nepsal. Vypadá to pěkně. Uvidíme, jak se bude pohybovat cena.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.1.2017 , 13:41   Citovat  

ma®vays napsal:
nepsal. Vypadá to pěkně. Uvidíme, jak se bude pohybovat cena.

ta cerna strecha nastrikana plastidipem a oskliva stribrna Velmi šťastný tak to raci tohle tudy odkaz
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.1.2017 , 13:43   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
ta cerna strecha nastrikana plastidipem a oskliva stribrna Velmi šťastný tak to raci tohle tudy odkaz

Jo, tak ta 2.2 es je luxusní a vypadá bombarďácky. Do ní bych šel hned sopťa sopťa
   Návrat  
Hybatel je teď offline  Hybatel
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.1.2017 , 14:00   Citovat  

Probos napsal:
Jo, tak ta 2.2 es je luxusní a vypadá bombarďácky. Do ní bych šel hned sopťa sopťa

Bože už je to auto tady zase... HaHaaa
Kolikrát že už se prodávalo?
Kolikátého že už má majitele?
ale pokaždé nezapomenou zmínit že ho měl nějaký potomek po Ladovy "významný český umělec"
Něměl poslední majitel problém ho prodat pod 30.000 protože ho naboural, neměl na opravu
a auto několik měsíců stálo na větru dešti s rozmláceným předkem?
Jop myslím že to tak bylo je to dobrý
Tak aspoň už víme že se ho někdo ujal a slepil ho, never ending story pokračuje..
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.1.2017 , 14:20   Citovat  

Hybatel napsal:
Bože už je to auto tady zase... HaHaaa
Kolikrát že už se prodávalo?
Kolikátého že už má majitele?
ale pokaždé nezapomenou zmínit že ho měl nějaký potomek po Ladovy "významný český umělec"
Něměl poslední majitel problém ho prodat pod 30.000 protože ho naboural, neměl na opravu
a auto několik měsíců stálo na větru dešti s rozmláceným předkem?
Jop myslím že to tak bylo je to dobrý
Tak aspoň už víme že se ho někdo ujal a slepil ho, never ending story pokračuje..

No to auto o kterým mluvíš znám (ne osobně) ale myslel jsem, že tohle je jinej kus. V každým případě pokud je to ono, tak nebrat. Naposledy, kdy auto bylo ještě v top stavu tak to prodával myslím COKS.... bohužel.
   Návrat  
David.306 je teď offline  David.306
3 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 27.1.2017 , 14:38   Citovat  

DOHCVTEC napsal:

Velky fanousek hondy a vymenil by za golf,audi,atd...Velmi šťastný

Ja nejen fanousek hondy,ale i jinych japonskych znacek bych se tedy nikdy neponizil tim,ze bych do baraku pritahl koncern,nebo neco jinyho nemeckyho,francouzkyho nebo nedej boze italskyho Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.1.2017 , 14:48   Citovat  

David.306 napsal:
Velky fanousek hondy a vymenil by za golf,audi,atd...Velmi šťastný

Ja nejen fanousek hondy,ale i jinych japonskych znacek bych se tedy nikdy neponizil tim,ze bych do baraku pritahl koncern,nebo neco jinyho nemeckyho,francouzkyho nebo nedej boze italskyho Velmi šťastný

Neshazuj tak ty koncerny, jsou to skvělé winter-káry Velmi šťastný
Prelude už je 4 měsíce v garáži, stálá teplota min 21 stupňů a je nám dobře Je to tam.
Zatímco Seat Ibiza má už na sobě 4cm soli, rezne, na sedačku jsem rozlil kafe-> flek jako kráva.. a vůůůbec mi to nevadí Je to tam.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.1.2017 , 14:53   Citovat  

DOHCVTEC napsal:

LUXUS!
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.1.2017 , 15:01   Citovat  

ma®vays napsal:
LUXUS!

uteč, je to na 100% ta bouraná co jsem zmiňoval výše, už jen to věčné zmiňování umělce.. bordó barva a zlaté víko motoru
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Doporučte mi auto
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina