Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 10g
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 244, 245, 246  Další 
Zaslat odpověď

Strana 8 z 246
xps je teď offline  xps
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 1.2.2017 , 20:49   Citovat  

King napsal:
Co přesně způsobuje, že CR-V není "rodinné"?

Treba to, ze ani ja se svymi 189 cm nedosahnu doprostred strechy? Jak to asi odmete od snehu osoba mensiho vzrustu? Ma to vyhrivane celni okno? Ma to vyhrivany volant?

Jak to slouzi v zime? Neni clovek otrokem takoveho SUV?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
King je teď offline  King
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2017 , 20:49   Citovat  

xps napsal:
O to vic me mrzi, ze mne, cloveku, ktery sedlal nejakou dobu 212 hondich koni a planuje rodinu a prirustky, Honda nema co nabidnout.

CR-V je pro dedky, line, male, vysoke a tezke, ani osobak, ani terenak, kompromis od predni po zadni mlhovku.

212 koní? Rodina a přírůstky? Jak velké? Aktuální CTR roli rodinného auta pro menší rodinu bez problémů zastane, pokud nechceš slevit z dynamiky. Civic 1.5 VT nepojede o moc hůř, než ATR a bude ještě rodinnější.

CR-V už dávno není pro dědky a nikdy nebylo malé. Vysoké a těžké je, to ano. Ale dá se s ním jet pěkně svižně. Tedy když umíš řídit. Ono také co si budeme povídat, stárneme a časem hledáme u aut trošku jiné hodnoty. Na sobě to vidím velmi zřetelně. Se stydím
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Marián je teď offline  Marián
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.2.2017 , 20:54   Citovat  

King napsal:

Tak Je to jiná kategorie, je to SUV a tady v těch končinách je zvyk rodinného auta prostornej Kombi. Ale v podstatě ho muže do jisté míry nahrazovat
   Návrat  
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2017 , 20:55  Naposledy upravil RIZ3K9 dne 1.2.2017 , 21:14, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

A zase to skončilo u sortování kdo je Socka a kdo Milionář, při tom tady o to vůbec nejde nebo mě alespon ne. zmatenej Nemyslím, že se tu všichni tak dobře známe abychom si mohli hodnotit svojí finanční situaci sopťa sopťa

Já to spíš řeším z hlediska konkurence apod. když se tak vehementně snaží dostat na trh ...

Já Hondu mám fakt rád (a nejenom v autech, ale i ve strojích apod.), dokážu jí ledacos odpustit, ale právě proto že jí fandím, tak mě štve, že nemá co nabídnout, když je to obrovská automobilka plná vědomostí, patentů, dokonalosti?

Osobně místo co bych si měl koupit novýho civica 1.5T, tak budu mít radši pár starých jebek z řad Accordů a Legendů ač postarších ...

Nevím co to je, když se tu na klubu škrtne trochu o Hondu v negativním duchu, proč se začne hned urážet a hejtovat? Pročč??? zmatenej

Ted zamyšlení - mám rád vetší komfortní sedany ideálně s V6 (není podmínka), takže mám zítra jít do Hondy a co mám říct že chci za model??? Úsměv
   Návrat  
xps je teď offline  xps
PříspěvekZaslal: 1.2.2017 , 20:55   Citovat  

King napsal:
212 koní? Rodina a přírůstky? Jak velké? Aktuální CTR roli rodinného auta pro menší rodinu bez problémů zastane, pokud nechceš slevit z dynamiky. Civic 1.5 VT nepojede o moc hůř, než ATR a bude ještě rodinnější.

CR-V už dávno není pro dědky a nikdy nebylo malé. Vysoké a těžké je, to ano. Ale dá se s ním jet pěkně svižně. Tedy když umíš řídit. Ono také co si budeme povídat, stárneme a časem hledáme u aut trošku jiné hodnoty. Na sobě to vidím velmi zřetelně. Se stydím

Toto Ti priznavam a souhlasim. Jiste, ze jsem touzil po jednoduchem pouziti vykonneho a praktickeho kombiku a ze i s HB se da zit, kdyz se clovek omezuje.

Ale vadi mi, ze se budu muset omezovat, zbytecne, kombik neni nic sloziteho na vyrobu. Tak se ptam proc?
   Návrat  
jc je teď offline  jc
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.2.2017 , 20:58   Citovat  

King napsal:
Když se pohybuješ na hraně, může se lehce stát, že sklouzneš. 8G byl obrovský risk, co vyšel. Honda po úspěchu 8G usoudila, že je Evropa připravena na další krok, ale nebyla. Civic X je koncepčně a ideově návrat k Hondám z devadesátek, takže plošný hejting je tak trošku kakání do vlastního hnízda. A pláč bývalého majitele (na honďácké poměry) vydechlé 1.8 i-VTEC, že je nahrazena turbomotorem, je poněkud groteskní. HaHaaa Emisní peklo připravilo atmosféry o jiskru, není důvod pro ně plakat. Tedy důvod se vždycky najde, že... Však jednu takovou máš, porovnej jí s K20 blahé paměti. Úsměv

Nejsem zadny plosny hejter, ale design se mi nelibi, motor se mi nelibi. Mam hledat, jestli tam neni schovana treba nejaka vychytavka, ktera by to vyrovnala? No start-stop to nebude Úsměv

Ta vydechla 1.8 mi naprosto vyhovovala. Naopak mne strasne bavilo na okruhu pojizdet papirove vyrazne rychlejsi auta Úsměv BRZ jsem si koupil, protoze jsem se chtel posunout a zadokolka mne strasne lakala. Plus ty veci okolo - podvozek, vyvazeni, rizeni, celkova jednoduchost, hezky design, nizke provozni naklady. Ten motor, co asi teda nema jiskru, mi opet naprosto vyhovuje Úsměv Vykonu dostatek, spotreba prijatelna, hezky zvuk.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2017 , 20:59   Citovat  

King napsal:

Asi jo, ale třeba já bych takový auto pro rodinu nechtěl, zbytečně zbuzuje pozornost, na silnicích se s tebou snaží každý závodit atd.... Úsměv

Jinak co se týče 1.8 i-vtec, tak mě se třeba líbila, znám jí sice jen ve FR-v, ale i tak prostě normální spolehlivý motor ...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2017 , 21:04   Citovat  

xps napsal:
Takovy prispevek zavani pohrdanim. Jak vidno, kritika a pravda stale boli.

Ja muzu jen dekovat. Konecne vidim, jak clovek dopadne, kdyz zarputile vzhlizi k neustavajicim omylum. Diky, Kingu, uz vim, ze nechci dopadnout jako ty - do nekonecna omlouvat omyly a hledat ty zbytky dobreho v tom marasmu spatneho.

Jo a ten motor pro CTR pomahali vyvijet u Cosworthu ...

Pohrdáním? Pouze konstatuji. Honda vyrábí to, co prodá nebo si myslí, že prodá. Co si ti, co nekoupili a nekoupí, myslí, že by měla vyrábět, je irelevantní. Pro obě strany.

Neustávájící omyly? Jistě, omylů v posledních 15 letech pár bylo, ne náhodou se prodejně drasticky propadla. Trošku paradoxní je, že ty "omyly" do značné míry způsobilo lpění na vlastních tradicích - pozdní nástup turbodieslů, pozdní nástup turbomotorů, pozdní návrat do malých SUV, pozdní zaměření na infotainment atp. Byly tam i větší boty, jako kompletně zprasený Civic 7, zbláznění do hybridů a rozhodnutí neudělat Evropě malý hatchback.

Trošku k pláči je, že pro "zarytého hondaře" není v pořádku ani to, že Civic už je zase takový, jaký nikdy neměl přestat být a nemá proti silné evropské konkurenci žádnou slabou stránku. Nebo cokoli, co by evropský zákazník za slabinu považovat mohl.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2017 , 21:10   Citovat  

King napsal:
Pohrdáním? Pouze konstatuji. Honda vyrábí to, co prodá nebo si myslí, že prodá. Co si ti, co nekoupili a nekoupí, myslí, že by měla vyrábět, je irelevantní. Pro obě strany.

Neustávájící omyly? Jistě, omylů v posledních 15 letech pár bylo, ne náhodou se prodejně drasticky propadla. Trošku paradoxní je, že ty "omyly" do značné míry způsobilo lpění na vlastních tradicích - pozdní nástup turbodieslů, pozdní nástup turbomotorů, pozdní návrat do malých SUV, pozdní zaměření na infotainment atp. Byly tam i větší boty, jako kompletně zprasený Civic 7, zbláznění do hybridů a rozhodnutí neudělat Evropě malý hatchback.

Trošku k pláči je, že pro "zarytého hondaře" není v pořádku ani to, že Civic už je zase takový, jaký nikdy neměl přestat být a nemá proti silné evropské konkurenci žádnou slabou stránku. Nebo cokoli, co by evropský zákazník za slabinu považovat mohl.

Civic dejme tomu, na pojíždky do práce, po okolí, pro manželku - OK dejme mu čas se předvést, 8g se mi taky nelíbilo a ted se mi líbí Úsměv ale co dál? Chci větší bezpečné auto a nesedí mi SUV, takže?

Monia napsal:
A takových je dneska 80% klubu...jezdí ve starých polorozpadlých paštikách a budou hejtovat všechno nový... Tak to valím bulvy jako mně se taky většina nových aut nelíbí, ale c10g se jim docela povedlo Úsměv a tak jak všechno v dnešní auta jsou braný jako spotřební zboží, tudíž je tak všechno vyráběný, bohužel i auta, dokonce ani Hondy to nemají jinak... Ale pořád si myslím, že u H to auto jako takový i motor vydrží daleko víc než většina nových aut sopťa sopťa

Ty těch 80% klubu znáš, že víš že mají paštiky? Jinak se zbytkem s tebou souhlasím, krom toho civica X Velmi šťastný
   Návrat  
xps je teď offline  xps
PříspěvekZaslal: 1.2.2017 , 21:14   Citovat  

King napsal:

Kingu, ja jsem moc rad, ze 10g vypada jak vypada a je jaka je. Souhlasim.

Zaznivaji ruzne hlasy = primhourim oci a reknu, ze muze nahradit luxusne pojaty A8g. Ale do Rima - neni tu kombik, prakticke auto, a zakaznik se musi omezovat ...

Preju C10G uspech, zaslouzi si ho vic nez 9g, protoze je to konecne vyspele, a dospele auto a splni naroky mnoha zakazniku.

Proto jak jsme psal v prvnim prispevku - uzivejte si ho, dokud je. Kdo vi, co prijde jako C11G ??
   Návrat  
Marián je teď offline  Marián
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.2.2017 , 21:15   Citovat  

RIZ3K9 napsal:
Civic dejme tomu, na pojíždky do práce, po okolí, pro manželku - OK dejme mu čas se předvést, 8g se mi taky nelíbilo a ted se mi líbí Úsměv ale co dál? Chci větší bezpečné auto a nesedí mi SUV, takže?

No, Kingu odpověz Velmi šťastný , to by mě taky zajímalo, bo se já taky rád vozím vekým sedanem. Mazda i Toyota maj velký sedany, Nevím, možná Lexus. Tady to funguje, tak kam se poděl Accord a Legend??
   Návrat  
rudy5 je teď offline  rudy5
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2017 , 21:17   Citovat  

xps napsal:
Treba to, ze ani ja se svymi 189 cm nedosahnu doprostred strechy? Jak to asi odmete od snehu osoba mensiho vzrustu? Ma to vyhrivane celni okno? Ma to vyhrivany volant?

Jak to slouzi v zime? Neni clovek otrokem takoveho SUV?

Sa musím smiať teraz čo si napísal aj ja mám SUV a nodosáhnem na strechu a mám 187cm ale nato mám metlu aby som si ho pekne omietol celé a čo má vyhrievaný volant spoločné s rodinným autom Mr. Green podla mna je CR-V veľmi dobrá voľba ako rodinné auto hlavne už pre tých čo maju radi výšší posed za volantom
   Návrat  
xps je teď offline  xps
PříspěvekZaslal: 1.2.2017 , 21:19   Citovat  

Marián napsal:
No, Kingu odpověz Velmi šťastný , to by mě taky zajímalo, bo se já taky rád vozím vekým sedanem. Mazda i Toyota maj velký sedany, Nevím, možná Lexus. Tady to funguje, tak kam se poděl Accord a Legend??

V tomhle si zase myslim, ze C10G je supr svezeni. Pokud jde o sedan, tak za ty prachy je to ANO, ANO svezeni ... Bez legrace. Pokud o to stojite, kupujte, sice to montuje Turek, ale sedan je moc pekny ...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2017 , 21:20   Citovat  

rudy5 napsal:
Sa musím smiať teraz čo si napísal aj ja mám SUV a nodosáhnem na strechu a mám 187cm ale nato mám metlu aby som si ho pekne omietol celé a čo má vyhrievaný volant spoločné s rodinným autom Mr. Green podla mna je CR-V veľmi dobrá voľba ako rodinné auto hlavne už pre tých čo maju radi výšší posed za volantom

To je porvé co se zastáváš Hondy - Gratuluju přátele Velmi šťastný Bych čekal, že se přidáš na stranu "zla" Velmi šťastný
   Návrat  
xenon04 je teď offline  xenon04
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2017 , 21:21   Citovat  

asi mě trefil amorek Se stydím

14939355_826255057517275_2886527885009314004_o.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
14939355_826255057517275_2886527885009314004_o.jpg, 214.78 kB
   Návrat  
xps je teď offline  xps
PříspěvekZaslal: 1.2.2017 , 21:22   Citovat  

rudy5 napsal:

Ale zena ma 160 cm, a metla ji nepomuze. A kdyz jde o celni sklo a volant - blbej Focus to nabizi a co Honda na to? To je rodina - bezne pouzivani vsemi cleny ... Nerikam, ze je to zasadni, ale nejsou prakticke argumenty pro Hondu ...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2017 , 21:24   Citovat  

xenon04 napsal:

Jakože návrat k "pirates black" barvě? Tak tím si mě koupili je to dobrý
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2017 , 21:29   Citovat  

inak čo stretávam tak na CR-V jazdí tak minimálne polovica žien , myslíš že nejaká rozmýšla či si ometie strechu alebo ma vyhrievaný volant jazdia v nej preto pretože im sedí to auto celkovo , určite keby si kupujem auto tak pozerám na iné kritéria a nie či ometiem sneh zo strechy čo potom majitelia X5,X6 Q7 a iných SUV alebo 7 miestných rodinných MPV.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2017 , 21:30   Citovat  

RIZ3K9 napsal:
To je porvé co se zastáváš Hondy - Gratuluju přátele Velmi šťastný Bych čekal, že se přidáš na stranu "zla" Velmi šťastný

mne sa Honda páči a CR-V som aj chcel kúpiť
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2017 , 21:31   Citovat  

Monia napsal:
A takových je dneska 80% klubu...jezdí ve starých polorozpadlých paštikách a budou hejtovat všechno nový... Tak to valím bulvy jako mně se taky většina nových aut nelíbí, ale c10g se jim docela povedlo Úsměv a tak jak všechno v dnešní auta jsou braný jako spotřební zboží, tudíž je tak všechno vyráběný, bohužel i auta, dokonce ani Hondy to nemají jinak... Ale pořád si myslím, že u H to auto jako takový i motor vydrží daleko víc než většina nových aut sopťa sopťa

lip bych to sam nenapsal je to dobrý hejtovat umi kazdej ,ale najit v aute to dobry proc si tuhle znacku kupujem uz ne ..
i pro mne bude porad civic nejlepsi honda auto skrz vsechny generace a destitka je v ramci dnesnich moznosti a toho co zadaj lidi to nejlepsi co mohla honda dat do kupy je to dobrý a ti co jen hejtuou doma za klavesnici a nikdy jsi to nekoupy bud se stim smiri nebo proste budou davat do kupy to svy oblibeny auto nez se nerozpadne ..
ja mel ruzny modely a vetsinou ostry motory ,ale dneska mit poreseny ostatni veci jako bydleni a pod ,tak vemu klidne accorda prodam to co za nej dostanu dam jako akontacku a objednam jsi desitku v sedanu bez mrknuti oka ,mne se to auto strasne libi ,po 8 a 9G je to nebe a dudy ,dobre se v nem sedi ,pusobi drave, kvalitne a urcite i tak jezdi z toho co se prezentuje na webu z celyho sveta kde se to uz prodava ... chtit po honde aby delala to co chce par nadsencu nekde na nakym klubu ktera jsi to stejne nekoupy je prinejmensim utopie ..
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.2.2017 , 21:32   Citovat  

xenon04 napsal:

Jůůů... Fialová podobná jako na C6g...
   Návrat  
xenon04 je teď offline  xenon04
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2017 , 21:33   Citovat  

RIZ3K9: koukám do us konfigurátoru a jmenuje se "Burgundy Night pearl"
podle mě tomu neskutečně sekne je to dobrý
   Návrat  
xps je teď offline  xps
PříspěvekZaslal: 1.2.2017 , 21:34   Citovat  

rudy5 napsal:
inak čo stretávam tak na CR-V jazdí tak minimálne polovica žien , myslíš že nejaká rozmýšla či si ometie strechu alebo ma vyhrievaný volant jazdia v nej preto pretože im sedí to auto celkovo , určite keby si kupujem auto tak pozerám na iné kritéria a nie či ometiem sneh zo strechy čo potom majitelia X5,X6 Q7 a iných SUV alebo 7 miestných rodinných MPV.

Jo, taky znam takovou, sedla VW Polo, parkuje vedle nas. Neometa, jen to setre steracema a hura na cesty.

Ja vyzaduju, aby to zena ometala, takze musi dosahnout ... Vyhrivane okno pomaha, vyhrivany volant je komfort, to uznavam.

Ale znovu zopakuju - dejte sem rozumny argumemt proc podporit vyrobce, ktery tyto hodnoty prehlizi :la ani v priplatku jsem je nevidel Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.2.2017 , 21:36   Citovat  

King napsal:

Je to SUV - ala tereňák, který nezvládne o moc víc než polňačku... Transit se 5 sedačkama je rodinné auto? Podle mě ne...
   Návrat  
xps je teď offline  xps
PříspěvekZaslal: 1.2.2017 , 21:38   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
lip bych to sam nenapsal je to dobrý hejtovat umi kazdej ,ale najit v aute to dobry proc si tuhle znacku kupujem uz ne ..
i pro mne bude porad civic nejlepsi honda auto skrz vsechny generace a destitka je v ramci dnesnich moznosti a toho co zadaj lidi to nejlepsi co mohla honda dat do kupy je to dobrý a ti co jen hejtuou doma za klavesnici a nikdy jsi to nekoupy bud se stim smiri nebo proste budou davat do kupy to svy oblibeny auto nez se nerozpadne ..
ja mel ruzny modely a vetsinou ostry motory ,ale dneska mit poreseny ostatni veci jako bydleni a pod ,tak vemu klidne accorda prodam to co za nej dostanu dam jako akontacku a objednam jsi desitku v sedanu bez mrknuti oka ,mne se to auto strasne libi ,po 8 a 9G je to nebe a dudy ,dobre se v nem sedi ,pusobi drave, kvalitne a urcite i tak jezdi z toho co se prezentuje na webu z celyho sveta kde se to uz prodava ... chtit po honde aby delala to co chce par nadsencu nekde na nakym klubu ktera jsi to stejne nekoupy je prinejmensim utopie ..

Nechci hejtovat, chci C10G kombika, 1,5 turbo, 180 koni, to je vse. Chci, dejte to sem. Nemuzu, C9G jo, C10G ne. Nechapu.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2017 , 21:54   Citovat  

xenon04 napsal:
RIZ3K9: koukám do us konfigurátoru a jmenuje se "Burgundy Night pearl"
podle mě tomu neskutečně sekne je to dobrý

Vypadá luxusně. Ale jestli tady bude... Nu, mohla by je to dobrý
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2017 , 21:55   Citovat  

xps napsal:
Nechci hejtovat, chci C10G kombika, 1,5 turbo, 180 koni, to je vse. Chci, dejte to sem. Nemuzu, C9G jo, C10G ne. Nechapu.

Tourer 9g se prodává bídně, proto 10G nebude. CO na tom přesně nechápeš?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2017 , 21:57  Naposledy upravil King dne 1.2.2017 , 22:04, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Marián napsal:

Dovez si to z Kanady Hihi
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.2.2017 , 21:59   Citovat  

King napsal:
Tourer 9g se prodává bídně, proto 10G nebude. CO na tom přesně nechápeš?

A hlavně s 1.6... Jen blázní kupují 1.8... Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2017 , 22:00   Citovat  

jc napsal:
Nejsem zadny plosny hejter, ale design se mi nelibi, motor se mi nelibi. Mam hledat, jestli tam neni schovana treba nejaka vychytavka, ktera by to vyrovnala? No start-stop to nebude Úsměv

Ta vydechla 1.8 mi naprosto vyhovovala. Naopak mne strasne bavilo na okruhu pojizdet papirove vyrazne rychlejsi auta Úsměv BRZ jsem si koupil, protoze jsem se chtel posunout a zadokolka mne strasne lakala. Plus ty veci okolo - podvozek, vyvazeni, rizeni, celkova jednoduchost, hezky design, nizke provozni naklady. Ten motor, co asi teda nema jiskru, mi opet naprosto vyhovuje Úsměv Vykonu dostatek, spotreba prijatelna, hezky zvuk.

Ba jo, jsi. Hejtuješ první ligu. Velmi šťastný Zcela upřímně - kdybych si mohl dovolit - finančně i logisticky, taky bych si koupil 86 nebo MX-5. Ale fakt nevím, proč bych měl plivat na všechno ostatní. Jestli máš pocit, že ti to závidíme málo, tak se pleteš. Závidíme to hodně moc. zmatenej
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 10g
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 244, 245, 246  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina