Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 9G Tourer
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 64, 65, 66 ... 135, 136, 137  Další 
Zaslat odpověď

Strana 65 z 137
2bep je teď offline  2bep
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 5.2.2017 , 11:41   Citovat  

Njn... To je za to, jak se pořád brečelo, že má Honda špatné odhlučnění od kol Mrk
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Jopeeeno je teď offline  Jopeeeno
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.2.2017 , 11:53   Citovat  

Ono to je hlučné od kol i s tím kobercem Velmi šťastný
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 5.2.2017 , 17:51   Citovat  

Vím, že peršan tlumí, ale na podběhy... to mi hlava nebere
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 5.2.2017 , 18:54   Citovat  

To jako fuckt, jo? Takze promenliva pohotovstni hmotnost... kdyz prsi, tak o 20kg vice... Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.2.2017 , 18:57   Citovat  

HR-V 50 kg Velmi šťastný Ono má ten koberec pod celou podlahou cože cože ?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.2.2017 , 19:38   Citovat  

Asi bezpecnostni prvek za zhorseneho pocasi. Koberec nabere vodu, auto se zatizi a jednotliva kola pak maji lepsi trakci... Jsou to chytraci ti Japoncici...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.2.2017 , 19:59   Citovat  

Jj, proměnlivá světlá výška a zadarmo Velmi šťastný
Jako ono to asi cosi tlumit bude, ale kdyby to chlapci dotáhli do konce, což se Bohu žel ještě pořád neděje. Jsem si říkal 6G mi hnil od té debilní lemovky v zadních podbězích, teď mají lemy částečně z plastu, ale tím kobercem mě dostali. Ješte se to opírá na barvou sotva poprášený podběh, no šupa.
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.2.2017 , 20:18   Citovat  

2bep napsal:
Asi bezpecnostni prvek za zhorseneho pocasi. Koberec nabere vodu, auto se zatizi a jednotliva kola pak maji lepsi trakci... Jsou to chytraci ti Japoncici...

To není japonské,to okoukali ve světě pořádnej výtlem
Vždyť ještě A7g má podběhy tvrdé plastové...
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 5.2.2017 , 21:11   Citovat  

Jopeeeno napsal:
Jj, proměnlivá světlá výška a zadarmo Velmi šťastný

Takže už se v inzerátech nebude psát, že to má snížený podvozel Eibach Pro Kit, ale Honda H2O Kit... Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.2.2017 , 21:41   Citovat  

SaKaL napsal:
Takže už se v inzerátech nebude psát, že to má snížený podvozel Eibach Pro Kit, ale Honda H2O Kit... Úsměv

To každopádne Velmi šťastný Tím asi mj. odůvodní Honda cenu nové CXG pořádnej výtlem
   Návrat  
anunaki je teď offline  anunaki
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.2.2017 , 8:36   Citovat  

Ten obrovskej tépich jsem viděl v jedné recenzi HR-V na youtube. Mechanik měl HR-V na zvedáku a koukal na to jako puk. To se Hondě fakt povedlo. je to dobrý

V automotive nedělám, ale dát blbej nasákavej koberec pod auto nebo podběhy, to může jen magor co řeší zatlumení, ale neřeší životnost auta. Když bych chtěl zatlumit auto a řešil bych životnost (což je pro majitele až na prvním místě, pro výrobce na posledním), tak bych zkombinoval nástřik spodku (Tlumex apod.) a nalepení tlumících pásů dovnitř kastle.

Jopeeeno: ty jsi stříkal podvozek i pod tím kobercem?

ostatní: Civic má podvozek oplastovaný. Řešili jste někdo ochranný nástřik podvozku nebo je to zbytečné?

Chtěl jsem se vyhnout těm dodatečným antikorozním procedurám, které se řeší na fórech mazdy a mitsu, ale jak vidim, je to skoro na jedno brdo. Připadá mi to jak za komančů, DOdělej DOma zmatenej

Jopeeeno napsal:
HR-V 50 kg Velmi šťastný Ono má ten koberec pod celou podlahou cože cože ?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.2.2017 , 9:00   Citovat  

Ten koberec je sice pod celou podlahou, ale naštěstí je připevněn na jakési plovoucí konzoli, takže se nedotýká podlahy - plechu, jak v podbězích. Pod prostorem kufru je už klasický plast. Co se týče ochrany podvozku, očesal jsem celý spodek auta, včetně stínicích plechů výfuku a stříkl to úplně celé. Na 80% podvozku byl je slabý poprašek barvy, téměř žádná ochrana - hold by by bylo auto asi o 10 kg těžší Smutný A když už jsem byl u toho, tak jsem ještě vylil dutiny, i ve dveřích.
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.2.2017 , 9:09   Citovat  

to 2bep: Martine, hodil by ses do PR pořádnej výtlem

to anunaki: jestli ses tomu chtěl vyhnout, tak sis neměl kupovat Hondu. Je to jedna z automobilek, co má nejhorší ochranu podvozku. S těmi koberci to v pohodě vydrží "životnost" auta kalkulovanou automobilkou. Oni nechtějí, aby Ti to vydrželo 10 let. Kdyby to chtěli, nebudou každých 4-5let dělat nový model.

to jopeeeno: to že se nedotýká je bonus, ale mikroklima tam bude stále si myslím. Buď nenasákavý materiál, nebo nic a pořádně nastříkat. Nejde jim jen o váhu, ale také o cenu.
   Návrat  
anunaki je teď offline  anunaki
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.2.2017 , 10:01   Citovat  

Jopeeeno: Když jsi stříkal ten podvozek, to jsi měl auto na zvedáku nebo na montážní jámě? Stejně mi to přijde ujetý, auto za půl míče a člověk musí udělat ochranu podvozku, podběhů a odhlučnit motor na snesitelnou úroveň. pořádnej výtlem

Stepa: Co jsem četl, Honda na tom měla být z Japonců nejlíp, co se týká pozinku a ochrany obecně. Líbil se mi ten oplastovaný podvozek.

Jopeeeno napsal:
Ten koberec je sice pod celou podlahou, ale naštěstí je připevněn na jakési plovoucí konzoli, takže se nedotýká podlahy - plechu, jak v podbězích. Pod prostorem kufru je už klasický plast. Co se týče ochrany podvozku, očesal jsem celý spodek auta, včetně stínicích plechů výfuku a stříkl to úplně celé. Na 80% podvozku byl je slabý poprašek barvy, téměř žádná ochrana - hold by by bylo auto asi o 10 kg těžší Smutný A když už jsem byl u toho, tak jsem ještě vylil dutiny, i ve dveřích.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.2.2017 , 10:37   Citovat  

Stepa: tak doufám, že teď budu v klidu, přes ten plastizol a vosk na podvozky se snad už ta rezavá potvora nedostane. Viděl jsem zespod neupravované CR-V z roku 2008 a ani náznak rzi. Což moc nekorensponduje s tvrzením chlapů ze sekce Accord, který údajně hnije jak sviňa.

Anunaki: v první fázi jsem to měl na zvedáku u kámoše v dílně. Jeden den rozborka, nástřik, druhý den složení. Týden na to jsem pak dodělal místa, kde byly opřené ramena zvedáku. Na to už mi stačily nájezdy. Jasně, jsem nasraný, že to Honda trošku "ojebává", nicméně nebyla to težká práce, materiál vyšel na necelou trojku i s voskem. Kdybybych si koupil původně plánovanou Mazdu, drbal bych se s tím stejně Velmi šťastný Takže tohle jsem ochoten Hondě odpustit, pro tentokrát pořádnej výtlem
Co se týče odhlučnění to byla teda větší drbačka a celkově i trochu dražší. Ale teď spokojenost. Za osmičku i s nástřikem celkově, to auto teď splňuje mé požadavky, což je při ceně auta prd.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.2.2017 , 11:05   Citovat  

Jopeeeno napsal:
Stepa: tak doufám, že teď budu v klidu, přes ten plastizol a vosk na podvozky se snad už ta rezavá potvora nedostane. Viděl jsem zespod neupravované CR-V z roku 2008 a ani náznak rzi. Což moc nekorensponduje s tvrzením chlapů ze sekce Accord, který údajně hnije jak sviňa.

Záleží také na tom, jestli CR-Včko bylo garážované v teplé garáži, nebo ne a spousta dalších faktorů. Kdyby to takhle dělali z výroby, jako jsi to udělal Ty, tak by byl počet dobrých kusů podstatně vyšší.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.2.2017 , 11:41   Citovat  

Stepa napsal:
Záleží také na tom, jestli CR-Včko bylo garážované v teplé garáži, nebo ne a spousta dalších faktorů. Kdyby to takhle dělali z výroby, jako jsi to udělal Ty, tak by byl počet dobrých kusů podstatně vyšší.

Daily car, jen nutná údržba. Temperovaná garáž, dle nových norem s nějakými výduchy či co.
Thanks. Hrál jsem si takhle se všemi auty, od koncernu, přes Civica i Jimnyho, který to potřeboval asi nejvíce - tam je problém sehnat zdravý kus asi větší kumšt, než zdravého Accorda.
Když jsem se na to chystal u HR-V, tak jsem se ptal dealera a servisáka, jestli to náhodou nedělají a tak. Nedělají, nemají na to prostory - tzv. špinavou dílnu. Tak jsem se ptal, jestli nebude problém, když udělám ochranu svépomocí stím, že o záruku nepříjdu, spíše to jen kvitovali.
   Návrat  
Joystick je teď offline  Joystick
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.2.2017 , 15:41   Citovat  

Dneska se mi stala při dolívání kapaliny do ostřikovačů taková drobná nehoda a to, že mi zapadlo víčko kamsi do útrob motorového prostoru. Podle všeho to zapadlo až do podběhu kola. Nevíte někdo jak moc náročný je se tam pro něj skrz ten podběh dostat? Ze shora je to nemožný, není ani vidět. to mi hlava nebere
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.2.2017 , 15:59   Citovat  

Kluci (a holky) máte někdo pneu, co tam dala Honda (myslím, že potenzy) a jak jste spokojeni?

Přemýšlím, jestli koupit tlumič Supersprint na UFO a nechat sériová kola na Toureru nebo dát na Tourer jiná kola a pneu... Se stydím
   Návrat  
bphot0 je teď offline  bphot0
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.2.2017 , 17:31   Citovat  

Joystick napsal:
Dneska se mi stala při dolívání kapaliny do ostřikovačů taková drobná nehoda a to, že mi zapadlo víčko kamsi do útrob motorového prostoru. Podle všeho to zapadlo až do podběhu kola. Nevíte někdo jak moc náročný je se tam pro něj skrz ten podběh dostat? Ze shora je to nemožný, není ani vidět. to mi hlava nebere

Me se to stalo taky - u novyho auta pri prvnim dolivani, kdy mne sokovalo, ze to neni pridelane. Resil jsem to tak, ze jsem zajel do garaze na jamu, vlezl s baterkou pod auto a zjistil, ze je volne nekde na tom spodnim plastovem krytu pod motorem. Ten kryt je mekkej a postupnym tukanim jsem ho dostal smerem dozadu a ven z podbehu, kde jsem ho prstem vytahnul ven. Nastesti jsem nemusel nic rozdelavat.
   Návrat  
Rowen je teď offline  Rowen
PříspěvekZaslal: 9.2.2017 , 18:02   Citovat  

Tady to soudruzi s tím šetřením nedoladili - Hned jsem volal dealerovi, jestli mi tam tu měrku, co měl C8G a Accord zapomněli dát (která mimochodem bránila snadnému zapadnutí). Takže jsem to vyřešil jako špunt na vanu hned po prvním lovení z podběhu svatoušek Nebyl jsem první, a jak koukám, ani poslední. Když použiješ vlasec, ani nemusíš zvětšovat tu dírku ve středu... nebo myslím, že je tam ještě jedna díra skrz - tak si můžeš vybrat Velmi šťastný
   Návrat  
xenon04 je teď offline  xenon04
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.2.2017 , 18:20   Citovat  

před minulou zimou jsem si myslel, že jsem ho taky ztratil, na jaře při přezouvání na letní na mě koukalo napůl zapadnutý kolmo kdesi za pravým kolem Velmi šťastný
vydrželo mi na místě do letošní zimy a už je zase fuč Velmi šťastný
v pondělí jedu na kampaň, takže je objednané... přidělám ho definitivně přesně takhle OK
   Návrat  
Joystick je teď offline  Joystick
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.2.2017 , 19:22   Citovat  

No dneska mi ho nabídli v Hondě za 250 Kč. Tak zatím tomu dávám ještě šanci, že ho najdu.
   Návrat  
cport je teď offline  cport
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.2.2017 , 13:23   Citovat  

U toho vicka jsem mel ze ztraty taky obavu. Vyresil jsem to delsi buzirkou - nahratim se napevno pridela k vicku a ztrata nehrozi. Da se to pak pouzit i jako "odmerka".
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.2.2017 , 13:34   Citovat  

To už šetří tak, že tam nedávají měrku? To je komedie Velmi šťastný. C7G (hadička) i FR-V (žebříček) měrku mají. To co poslal xenon je pěkné řešení...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.2.2017 , 14:14   Citovat  

Odpustil bych absenci měrky (stejně na ní kulový poznám - ať u A7g nebo C8g), ale kdyby dali normální měrku oleje a ne ten umělý nesmysl... Ble
   Návrat  
bphot0 je teď offline  bphot0
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.2.2017 , 14:42   Citovat  

No měrku jako žebříček na Toureru nemám, ale když to začne docházet, tak palubní počitač to hlásí. Narozdíl od nové CX-3, která
nepozna nic (ale ma žebříček).
   Návrat  
xenon04 je teď offline  xenon04
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.2.2017 , 16:18   Citovat  

Hellborn napsal:
Odpustil bych absenci měrky (stejně na ní kulový poznám - ať u A7g nebo C8g), ale kdyby dali normální měrku oleje a ne ten umělý nesmysl... Ble

spořílci (i-dtec) mají plechovou Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.2.2017 , 16:20   Citovat  

Plastová měrka je holt fičura motorů R18, nevim jak to mají motory R20. CXG 1,5 VT už má zase drát Úsměv
   Návrat  
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.2.2017 , 14:53   Citovat  

A co je na tý plastový měrce špatně? Mně přijde v pořádku.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 9G Tourer
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 64, 65, 66 ... 135, 136, 137  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina