Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 326, 327, 328 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 327 z 486
Squixx je teď offline  Squixx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.2.2017 , 15:00   Citovat  

Kluci kde kupujete čidlo zatížení nápravy pro xenony? Dneska sem čuměl tak 1m před sebe..protože světla šly do spodní polohy a konec..teď to zvednu ručně, ale chci to do budoucna opravit..díky
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
MAREKB je teď offline  MAREKB
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.2.2017 , 15:03   Citovat  

Squixx napsal:
Kluci kde kupujete čidlo zatížení nápravy pro xenony? Dneska sem čuměl tak 1m před sebe..protože světla šly do spodní polohy a konec..teď to zvednu ručně, ale chci to do budoucna opravit..díky

Resim momentálně to stejne ale a svitil do nebe jak poznám, ktere to je?
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 9.2.2017 , 17:27   Citovat  

Střelec napsal:
Tak mám po výměně silentbloků spodních ramen a také uložení zadního stabilizátoru.

Rozdíl je obrovský:
- auto už netahá do strany při přidání/ubraní plynu
- zmizelo bouchání od kol při přejezdu nerovností
- přejezd nerovností je komfortnější
- volant je konečně rovně
- celkově se výrazně zlepšila stabilita a reakce na pohyb volantem

Co mě trochu trápí je to, že stále vnímám lehkou vůli kolem středové pozice volantu. Vím, že když jsem auto přivezl, tak to nedělalo a auto reagovalo i na milimetrový pohyb volantem. Teď vnímám cca 1-2 cm oběma směry, než se něco začne dít. Pokud na dálnici chci rychle změnit směr a trhnout volantem, tak je to sice výrazně lepší - už nekroutím jako kormidlem s tím, že se to ještě zhoupne, ale stále tomu něco chybí proti prvotnímu stavu...

Otázkou je, čím to může být? Axiální táhla řízení? Horní ramena, čepy v nich? Nebo se dá ta vůle nějak vymezit maticí ve volantu? Něco podobného myslím šlo u A5G/6G...

Nikdo neporadí? Do zatáček musím furt volantem hodně kroutit a i při jízdě rovně a pokusu o vyhnutí se výmolu mohu hýbat volantem cca 2-3cm na každou stranu, než se něco stane a auto začne reagovat.

Prakticky se řízení chová jako obyčejný koncern, odtažité, bez emocí... Kvůlu tomu jsem si Hondu nekupoval, takhle to na začátku nebylo Smutný Nedá mi to spát, dokud to nevyřeším. Za 10tis bych čekal více muziky, musím to dotáhnout.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.2.2017 , 18:17   Citovat  

A v době kdy ti to nedělalo jak píšeš,tak si měl stejná kola i pneumatiky?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.2.2017 , 18:19   Citovat  

MAREKB napsal:
Resim momentálně to stejne ale a svitil do nebe jak poznám, ktere to je?

Svítíš do nebe? Tak to není stejné. Nech si seřídit světla...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.2.2017 , 18:43   Citovat  

Kmóďa napsal:
Svítíš do nebe? Tak to není stejné. Nech si seřídit světla...

Tak ja si je posteloval... Ale to prece neni normalni aby obe svitila uplne nahoru... Otci se pidelalo cidlo a svitil do zeme. Mam za to ze je stejny problem ne? Kdyz si je posteluju do zeme tak svitit do zeme budou porad, proc tam jdou potom cidla logicky..
   Návrat  
scorpion je teď offline  scorpion
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 9.2.2017 , 21:07   Citovat  

Dopis napsal:
Pedál je elektronický, že by praskla vratná pružinka na pedálu?

Tak jsem to opravil, byl tam zaseklý kabel s lankem, který teda nevím k čemu byl, protože k ničemu nevede. Pokud někdo ví od čeho to bylo, celkem by mi to pomohlo. Předem děkuji Honda

IMG_20170209_182905.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMG_20170209_182905.jpg, 4.17 MB

IMG_20170209_182923.jpg

IMG_20170209_182923.jpg, 3.55 MB

IMG_20170209_182941.jpg

IMG_20170209_182941.jpg, 3.29 MB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.2.2017 , 21:36   Citovat  

MAREKB napsal:
Tak ja si je posteloval... Ale to prece neni normalni aby obe svitila uplne nahoru... Otci se pidelalo cidlo a svitil do zeme. Mam za to ze je stejny problem ne? Kdyz si je posteluju do zeme tak svitit do zeme budou porad, proc tam jdou potom cidla logicky..

Pokud se podělá čidlo,elektronika automaticky nastaví světla do nejnižší polohy,abys neoslňoval. Proč ti to svítí nahoru nevím. Mohlo by se stát,že odešlo čidlo,světla se sklopili,tys je ručně nastavil výš abys viděl a pokud se čidlo vymění a začne fungovat,tak se světla vrátí nahoru do původní polohy a tak když si je původně zvednul ručně svítíš teď moc nahoru. Jinak nevím. Jak víš že ti to nefunguje?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.2.2017 , 22:10   Citovat  

Kmóďa napsal:
Pokud se podělá čidlo,elektronika automaticky nastaví světla do nejnižší polohy,abys neoslňoval. Proč ti to svítí nahoru nevím. Mohlo by se stát,že odešlo čidlo,světla se sklopili,tys je ručně nastavil výš abys viděl a pokud se čidlo vymění a začne fungovat,tak se světla vrátí nahoru do původní polohy a tak když si je původně zvednul ručně svítíš teď moc nahoru. Jinak nevím. Jak víš že ti to nefunguje?

To se nechápete... Svetla najednou z niceho nic zacla svitit do nebe a ja je rucne nastavil do spravne polohy. Proto jsem myslel ze je špatné cidlo
   Návrat  
rudy5 je teď offline  rudy5
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.2.2017 , 22:44   Citovat  

Toto sa aj mne presne stalo na.jednom.aute zrazu svetla.svietili do nebies a bolo to vpredu cidlo naklonu xenonov.
   Návrat  
Petura je teď offline  Petura
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.2.2017 , 23:04   Citovat  

jak to tak čtu, tak jsem opravdu rád za sociální verzi comfort s halogenama, bez VSA, šíbru a jiných kravin... přitom jsem se jí strašně bránil a ohrnoval nos, že socku nechci... ale kde nic není, tak se nemá co... Cool
   Návrat  
kuznec82 je teď offline  kuznec82
PříspěvekZaslal: 9.2.2017 , 23:21   Citovat  

Squixx napsal:

jak to zvedáš ručně? já mám vykuchanej zadní snímač nic nevozim netaham stk ok tak pohoda.
   Návrat  
kuznec82 je teď offline  kuznec82
PříspěvekZaslal: 9.2.2017 , 23:29   Citovat  

Petura napsal:
jak to tak čtu, tak jsem opravdu rád za sociální verzi comfort s halogenama, bez VSA, šíbru a jiných kravin... přitom jsem se jí strašně bránil a ohrnoval nos, že socku nechci... ale kde nic není, tak se nemá co s*át... Cool

jako majitel executive no problem,to jen někdo si neumí poradit občas .. Velmi šťastný
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.2.2017 , 23:29   Citovat  

Petura napsal:
jak to tak čtu, tak jsem opravdu rád za sociální verzi comfort s halogenama, bez VSA, šíbru a jiných kravin... přitom jsem se jí strašně bránil a ohrnoval nos, že socku nechci... ale kde nic není, tak se nemá co s*át... Cool
Moje rec Úsměv je to dobrý přátele
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.2.2017 , 23:34   Citovat  

Závisí koľko jazdíte. Ja jazdím často v noci, od vtedy čo vlastním xenóny neviem čo je to bolesť očí po 5 hodinových trasách. VSa mi tiež pár krát pomohlo. Veci ako el. nastavenie sedačiek je mi k ničomu, ale to čo zvyšuje aktívne bezpečnosť, na škodu uplne nie je Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.2.2017 , 23:36   Citovat  

kuznec82 napsal:
jak to zvedáš ručně? já mám vykuchanej zadní snímač nic nevozim netaham stk ok tak pohoda.

Jj jednou jsem to snížil a cajk. Na stk tezko neco zjistí
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.2.2017 , 23:46   Citovat  

markos napsal:
Závisí koľko jazdíte. Ja jazdím často v noci, od vtedy čo vlastním xenóny neviem čo je to bolesť očí po 5 hodinových trasách. VSa mi tiež pár krát pomohlo. Veci ako el. nastavenie sedačiek je mi k ničomu, ale to čo zvyšuje aktívne bezpečnosť, na škodu uplne nie je Úsměv

to znam dobre taky sjem myslel ze ustojim zarovky ,ale neslo to videl jsem kulovy a ostatni me oslepovali ,proste k zblazneni ,jen me stacili xenony za 30e a zvednuty svetla Velmi šťastný a svitim jako ostatni a nikdo neblika a mam pocit ,ze nemusim ani zapinat dalkovy HaHaaa
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.2.2017 , 6:49   Citovat  

MAREKB napsal:
To se nechápete... Svetla najednou z niceho nic zacla svitit do nebe a ja je rucne nastavil do spravne polohy. Proto jsem myslel ze je špatné cidlo

Já tě chápu moc dobře. Ty mě ne. Pokud by řídící jednotka při poruše čidla naklopila světla nahoru,byla by to dementní jednotka. Koukal si třeba pod auto? Jestli není nějak porušené spojení čidla s nápravou? Asi bys to měl dát do servisu,tam si s tím poradí. Někdo na to prostě není...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.2.2017 , 7:21   Citovat  

Socku verzi Accorda bych nechtěl ani za nic..to,že se to 1x za moje vlastnictví pokazí není nic hroznýho..aspon vidím, v létě si otevřu střechu a pocit z auta je úplně někde jinde..
Světlo jde naštelovat ručně, zevnitř -> z motoru, je tam takový čepík, kterým se otáčí, na jedné straně to jde rukou a kde jsou hadice od klimatizace, tak tam doporučuju kleště s dlouhýma packama, jinak se s tím budeš štvát doooooost dlouho. A pokud si stím nějak moc nehýbal, tak to bude lehce zatuhlý, ale otáčením to rozchodíš.

A včera jsem to chtěl ručně zvednout, tak jsem odpoledne zkusil světla a v pohodě už, normálně se zvedly..dneska ráno taky v pohodě..takže jestli včera čidlo nějak zatuhlo..já nevím, jak to bude zlobit, odpojím čidla, nastavím ručně a pak ty čidla někde seženu, tohle zas tak nehoří Úsměv
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.2.2017 , 9:51   Citovat  

To Kmóďa: Nenapadlo Tě třeba, že to čidlo má načnuté a myslí si, že má čumák hodně dole? Pokud je hodnota odporu v pracovním rozsahu a čidlo je KO, tak to není přece o dementní jednotce Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.2.2017 , 11:13   Citovat  

Kmóďa napsal:
Já tě chápu moc dobře. Ty mě ne. Pokud by řídící jednotka při poruše čidla naklopila světla nahoru,byla by to dementní jednotka. Koukal si třeba pod auto? Jestli není nějak porušené spojení čidla s nápravou? Asi bys to měl dát do servisu,tam si s tím poradí. Někdo na to prostě není...

Ja nevim ale nemyslim si, ze bych byl dement. Prvni co bylo, sundal jsem kola, obe cidla jsem zkontroloval, spoje ktere se maji hybat jsem promazal. Svetla jsem snizil dolu, pomoci sroubovaku, ve svetlech je na to otvor... Chtel jsem jenom vedet, jestli je nejak mozne poznat, jestli je špatné predni ci zadní cidlo. Na diagnostice jsem taky byl, 0 zavad. Argument, ze na to nekdo neni mi nepomuze. Vypojit a zapojit nove cidlo zvladne opice.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.2.2017 , 11:21   Citovat  

Squixx napsal:
...Světlo jde naštelovat ručně, zevnitř -> z motoru, je tam takový čepík, kterým se otáčí, na jedné straně to jde rukou a kde jsou hadice od klimatizace, tak tam doporučuju kleště s dlouhýma packama, jinak se s tím budeš štvát doooooost dlouho.
..

To je legrace? Světla se seřizují křížovým šroubovákem,je tam na něj otvor...
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.2.2017 , 11:23   Citovat  

Zkusil bych odpojit raminka cidel a zmerit odpory v cele draze...predpokladam, ze odpory budou stejne pro predek i zadek. Pikud budou ok, tak bych sel po kabelech.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.2.2017 , 11:24   Citovat  

Stepa napsal:
To Kmóďa: Nenapadlo Tě třeba, že to čidlo má načnuté a myslí si, že má čumák hodně dole? Pokud je hodnota odporu v pracovním rozsahu a čidlo je KO, tak to není přece o dementní jednotce Úsměv

Aha. Prosím můžeš mi vysvětlit jak se to tak stane,že je čidlo KO a přitom je hodnota odporu v pracovním rozsahu?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.2.2017 , 11:28   Citovat  

MAREKB napsal:
Ja nevim ale nemyslim si, ze bych byl dement. Prvni co bylo, sundal jsem kola, obe cidla jsem zkontroloval, spoje ktere se maji hybat jsem promazal. Svetla jsem snizil dolu, pomoci sroubovaku, ve svetlech je na to otvor... Chtel jsem jenom vedet, jestli je nejak mozne poznat, jestli je špatné predni ci zadní cidlo. Na diagnostice jsem taky byl, 0 zavad. Argument, ze na to nekdo neni mi nepomuze. Vypojit a zapojit nove cidlo zvladne opice.

Nikde jsem nepsal že si dement! Divil by ses co sem chodí za lidi. Někteří si na autě neudělají nic,dokonce jsou líní se ohnout pod auto,tak se tu ptají i na blbosti...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.2.2017 , 11:33   Citovat  

Tady se trochu řešili čidla i nákup...

tudy odkaz
   Návrat  
Petura je teď offline  Petura
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.2.2017 , 12:14   Citovat  

narážka na sockovou verzi je jen můj osobní kec, protože se svojí povahou mi musí všechno fungovat 100% a i taková blbost jako náklon světel by mě dost trápil Cool jinak všechna čest našim autům v jakékoliv výbavě... já to auto mám hodně rád Úsměv

Jak na desinfekci klimatizace?
Kabinový filtr mám nový, ale tu a tam lehce cítím závan smrádku, takový vlhký a do nosu štiplavý vzduch (cítím to jen já a nikdo jiný). Zvládnu to sám nebo to mám někomu svěřit?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.2.2017 , 12:17   Citovat  

Kmóďa napsal:
To je legrace? Světla se seřizují křížovým šroubovákem,je tam na něj otvor...

Není to legrace..pokud nemáš křížák, tak to můžeš udělat takhle..neříkám, že to je ideál způsob, ale jde to.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.2.2017 , 12:20   Citovat  

Petura napsal:
Jak na desinfekci klimatizace?
Kabinový filtr mám nový, ale tu a tam lehce cítím závan smrádku, takový vlhký a do nosu štiplavý vzduch (cítím to jen já a nikdo jiný). Zvládnu to sám nebo to mám někomu svěřit?

Desinfekce klimy - to můžeš spláchnout na jaře s doplněním klimy..jsou na to hodně vouchery, takže se vyplatí počkat a udělají to naráz i s novým médiem za cca 500-600kč..
Jinak ten smrádek cítíš při jízdě nebo při stání? Pokud při stání, tak jestli máš naftu, tak to jsou možná svody..
   Návrat  
Tomik je teď offline  Tomik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.2.2017 , 12:32   Citovat  

Taky mi jde citit vlhkej zapach, nejvic kdyz mrzne a chvilku po nastartovani, pak prestane. Ventilaci pouzivam celorocne na AUTO. Kabinovej filtr sem menil v lete, takze taky z jara udelam udrzbu a desinfekci klimy a vetraku.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 326, 327, 328 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina