Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 328, 329, 330 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 329 z 486
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.2.2017 , 11:36   Citovat  

Môžu to byť kosti ale aj ramená.

- Kosti buď Lemforder alebo mayle HD (čo si poslal) alebo OEM.

Na obrázku máš zostavu. Máš tam 5 ramien, druhovýroba na ne existuje iba febest, prípadne ako som pozeral, iba silenty.

Tak veľa štastia pri hľadaní.

B__2900.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
B__2900.jpg, 47.22 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Trebor je teď offline  Trebor
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.2.2017 , 12:09   Citovat  

Ahoj, mám dotaz, jestli by někdo náhodou netušil.

Mám Accord, r.v. 2007, 2,2 i-ctdi.
O víkendu jsem jel na chalupu, cca 60 km svižné jízdy po dálnici a pak cca 20 km okrsky. Když jsem dorazil na místo, tak jsem vypnul na cca 15 minut motor, jelikož jsem musel jít odházet sníh. A když jsem pak nastartoval, tak jsem najednou (odněkud) asi někde z motoru ozývalo takové silné šustění. Tak jsem několikrát prošlápnul plyn, když klesly otáčky, po několikátém prošlápnutí plynu, tak to bylo ještě pár vteřin slyšet a pak to utichlo. Narovinu říkám, že byla tma, zima, plný auto krámů ..., takže se mi to nechtělo absolutně nijak zkoumat a říkal jsem si, že druhý den za světla to půjdu nastartovat a prozkoumat. Jenže to se už neozvalo. Pak když jsme stejnou cestu jeli v neděli domu, tak jsem to při zaparkování u baráku zkusil taky vypnout a pak nastartovat, jestli se to nezopakuje zase po delší jízdě, a ono nic. Od té doby jezdím jen kratší trasy cca 12 km do práce a taky nic.

Pak jsem si ještě vybavil zpětně, že stejný zvuk jsem jen krátce zaslech někdy před cca čtvrt rokem, ale to jsem jednou šlápnul na plyn a byl pryč a od té doby až do nyní nebylo nic takového slyšet.

Vím, že to tedy není vůbec nijak konkrétní popis, ale stejně se chci optat, jestli se s tím už někdo nesetkal a nenapadá vás, co by to mohlo být.

Předem dík Úsměv
   Návrat  
Vaciii je teď offline  Vaciii
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 15.2.2017 , 12:13   Citovat  

Trebor napsal:
.....

Nepřipomínalo to zvuk, kterej dělá startér, když s ním točíš chvíli po tom, co nastartuješ motor? Jakože nepustíš klíček hned po nastartování..
   Návrat  
durketa je teď offline  durketa
PříspěvekZaslal: 15.2.2017 , 13:21   Citovat  

caute potreboval by som od vas radu mam zly silentblok motora konkretne zadny ktory je za motorom no a original v honde stoji 270€ ja som nasiel na ebay nejake lacne za 30€ plus postovne atd z ameriky to mi pride az moc lacne a potom som naisel z anglicka okolo 110€ znacka febest co myslite mam dat radsej raz tolko za original alebo kupim to z anglicka? pripadne ten z ameriky ale ten mi pride z moc lacny neviem ci mam ist do origos ale ten febest bude v pohode a tie vydrzi nieco priklad 80 000 km nemusi 200 000 ako origos to ani necakam ale zase bojim sa toho aby hned po priklad 15 000 nebol ko ten febest? co myslite mam ist skor do original a mat pokoj? ci radsej usetrim dost a kupim febest? nemate niekto skusenosti s tou znackou alebo tak? dakujem Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
von-pivoj je teď offline  von-pivoj
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.2.2017 , 13:58   Citovat  

durketa napsal:
caute potreboval by som od vas radu mam zly silentblok motora konkretne zadny ktory je za motorom no a original v honde stoji 270€ ja som nasiel na ebay nejake lacne za 30€ plus postovne atd z ameriky to mi pride az moc lacne a potom som naisel z anglicka okolo 110€ znacka febest co myslite mam dat radsej raz tolko za original alebo kupim to z anglicka? pripadne ten z ameriky ale ten mi pride z moc lacny neviem ci mam ist do origos ale ten febest bude v pohode a tie vydrzi nieco priklad 80 000 km nemusi 200 000 ako origos to ani necakam ale zase bojim sa toho aby hned po priklad 15 000 nebol ko ten febest? co myslite mam ist skor do original a mat pokoj? ci radsej usetrim dost a kupim febest? nemate niekto skusenosti s tou znackou alebo tak? dakujem Úsměv

No a co máš za auto? Resp. jakou motorizaci?
Pokud je to 2.4VTEC tak se mrkni tady:
tudy odkaz
   Návrat  
durketa je teď offline  durketa
PříspěvekZaslal: 15.2.2017 , 14:03   Citovat  

ano 2.4 accord rocnik 2003 automat Úsměv praveze tam som nasiel a tiez aj s dopravou ccca 270€
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.2.2017 , 14:11   Citovat  

Nazdar, má někdo zkušenosti s demontáží tlačítka výstražných světel (troujuhelníku) ze středového panelu? Při zapnutí světel mi nesvítí a když jsem cestou do práce zastavoval u čerstvé dopravní nehody, tak jsem se nemohl trefit do tlačítka jelikož mně oslňovala protijedoucí vozidla. Přijde mi divné, aby toto tlačítko nebylo osvětleno když u všech aut, která jsem doposud řídil toto tlačítko bylo prosvětleno.
Zde jsem zjistil, že v tlačítku je žárovka
tudy odkaz
Každopádně mě jímá hrůza z toho, zda bych musel rozebrat celý střední tunel.

Palubni spinace.jpg

Palubni spinace.jpg, 100.33 kB
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.2.2017 , 14:22   Citovat  

von-pivoj napsal:
Nazdar, má někdo zkušenosti s demontáží tlačítka výstražných světel (troujuhelníku) ze středového panelu? Při zapnutí světel mi nesvítí a když jsem cestou do práce zastavoval u čerstvé dopravní nehody, tak jsem se nemohl trefit do tlačítka jelikož mně oslňovala protijedoucí vozidla. Přijde mi divné, aby toto tlačítko nebylo osvětleno když u všech aut, která jsem doposud řídil toto tlačítko bylo prosvětleno.
Zde jsem zjistil, že v tlačítku je žárovka
tudy odkaz
Každopádně mě jímá hrůza z toho, zda bych musel rozebrat celý střední tunel.

Plastovou obracečkou na palačinky vydloubni ten panel, ve kterém je tlačítko a se zbytkem si už poradíš Úsměv Nikde to nedrží, je to jen zacvaklý..

Step-by-step:
1) tudy odkaz
2) tudy odkaz
3) tudy odkaz

A středového panelu se taky neboj.. Začíná se odspoda - kryt kolem řadičky - kastlík - kryt kolem DVD - DVD - Radio.. Samozřejmě všude šroubky, takže magnetický nářadí ideálně a taky gola, teď si nepamatuji jestli s 10 nebo 8 ořech.. Je to na 20 min sundat a zase nandat, když neděláš nic kolem..
   Návrat  
edy je teď offline  edy
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.2.2017 , 18:20   Citovat  

Mám to samé, nesvítí mě výstražný trojúhelník a když jsem to rozdělal, nepodařilo se mě ten knoflík vyndat ven!
Smutný
   Návrat  
Dandie33 je teď offline  Dandie33
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.2.2017 , 19:49   Citovat  

MAREKB napsal:
Uz se stalo, cekam na odpověď z Ostravy.
Edit: Tento díl stojí 21 458,-Kč s DPH sleva 20% pro objednávku požaduji zálohu

Zdravim
taky jsem byl dnes v honde a cena vyfuku by odpovidala té same co rikali me - prava strana bezmala 18 tis a leva respektive tlumic 8,5tis - kdes nasel cenu 21 ?
dik
   Návrat  
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.2.2017 , 21:33   Citovat  

Trebor napsal:
Předem dík Úsměv

Načatá volnoběžka na alternátoru. Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.2.2017 , 21:39   Citovat  

Vaciii napsal:
Ahoj.. 2.2, poface po bouračce - vyměněny pásy, pytle vepředu a z boku, čidla v nadkolí + jednotka. Vše vypsané jsem dal z Anglána. Auto je v pohodě, všechno tuto tamto ok, jen mi zůstala svítit kontrolka na palubce. Resp. 2: I-čko jako že problem (musim vždy odkliknout, aby zmizel z palubaku) a pak červenej připoutanej panáček s koulí (jakože bagem) před sebou.. Tedy nemám ještě na palubce tu krytku přes pytel - není tam náhodou čidlo po ní nebo tak? Britskej Accord nebyl bouranej, s tím jsem normálně jezdil než se kuchnul na díly.. Rady a zkušenosti?

Díky Úsměv to mi hlava nebere
smazat chyby a propjit zkratovak na SRS. Ustí mohu pomoct. Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.2.2017 , 21:41   Citovat  

Střelec napsal:
Tak na radu Rimmsiho půjdu po čepech řízení a axiálních táhlech. To už není taková rána, abych to nezkusil. Pak už snad bude od podvozku a řízení na dlouho klid, už tam není co dalšího měnit, vše už jsem vyměnil...
však může být vůle jen v řízení,která se seřizuje. Když ti dělali geometrii tak ti nekontrolovali vůle?
   Návrat  
MAREKB je teď offline  MAREKB
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.2.2017 , 8:36   Citovat  

Dandie33 napsal:
Zdravim
taky jsem byl dnes v honde a cena vyfuku by odpovidala té same co rikali me - prava strana bezmala 18 tis a leva respektive tlumic 8,5tis - kdes nasel cenu 21 ?
dik

Je to cena bez slevy 20%.
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.2.2017 , 10:30   Citovat  

DworiBak napsal:
však může být vůle jen v řízení,která se seřizuje. Když ti dělali geometrii tak ti nekontrolovali vůle?

Nebyl jsem u toho, takže nevím. Tzn. se dotáhne ta matice?

Byl jsem v Honda v Roudnici.
   Návrat  
Squixx je teď offline  Squixx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.2.2017 , 11:29   Citovat  

Tak, svody jsou doma a následuje výměna Úsměv..to sem zvědavej, jak to půjde Úsměv

IMG_20170216_102414.jpg

IMG_20170216_102414.jpg, 3.2 MB
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.2.2017 , 11:46   Citovat  

edy napsal:
Mám to samé, nesvítí mě výstražný trojúhelník a když jsem to rozdělal, nepodařilo se mě ten knoflík vyndat ven!
Smutný
Zmáčknout packy na kratších stranách a vysunout směrem ven - k sobě když koukáš zapředu, na to tlačítko.. jakože face to face kouř
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.2.2017 , 13:38   Citovat  

Squixx napsal:
Tak, svody jsou doma a následuje výměna Úsměv..to sem zvědavej, jak to půjde Úsměv

To su originály? Lebo nejak sa mi nezdajú
   Návrat  
Squixx je teď offline  Squixx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.2.2017 , 15:17   Citovat  

Ne, originály to nejsou..nemám zbytečných 18tis na odlitek..jsou z anglie a přímo na Accorda..doufám, že sednou Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.2.2017 , 15:49   Citovat  

Squixx napsal:
Ne, originály to nejsou..nemám zbytečných 18tis na odlitek..jsou z anglie a přímo na Accorda..doufám, že sednou Úsměv

Ak sú to tie polské, čo žial aj tak vyzerajú tak tie už tu niekto reklamoval, volade mám i fotky, prečo - absolútne nesedeli diery (cca 1 cm presahovali diery, takže = zlé odvody spalín a je jasné že to nepomôže motoru kde sa rieši každý prd čo brzdí plyny), a celé to nevyzeralo moc vhodne.

Rieši sa to sadou na Civic, ktorá bola lacnejšia, a teraz v zľavovej kampani by to bolo ešte lacnejšie, bolo tam všekto v cene a myslím že to vychádzalo okolo 300 euro. Sada = zvody, kryt, skrutky, tesnenia (obidve).
   Návrat  
Trebor je teď offline  Trebor
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.2.2017 , 23:56   Citovat  

Takze tu mam dve odpovedi Úsměv
==========================================================
Nepřipomínalo to zvuk, kterej dělá startér, když s ním točíš chvíli po tom, co nastartuješ motor? Jakože nepustíš klíček hned po nastartování..

Načatá volnoběžka na alternátoru.
==========================================================
Ad starter) - jako ze by neco hned nezaskocilo nekam zpet? Kdyby to bylo ono, tak mam se to snazit radeji hned nejak resit, nebo mohu pockat, jestli se to nezacne vic stupnovat. Jo, a kdyby to bylo ono, tak se da nejak vymenit/opravit, nebo je to na vymenu celeho starteru

Ad volnobezka) A ze by to pak stichlo samo a treba zase jakou dobu nic? Nebylo by to spis slyset vzdy, kdyz by se to tocilo? A pokud by to bylo ono, tak mam se to snazit radeji hned nejak resit, nebo mohu pockat, jestli se to nezacne vic stupnovat. Jo, a kdyby to bylo ono, tak se da nejak vymenit/opravit jen ta volnobezka, nebo je to na vymenu celeho alternatoru.

Nesnasim zavady, co se vyskytuji nahodile - kdyz bych to ted nekam dal, tak s nejvetsi pravdepodobnosti nic nezjisti asi, co?

Trebor napsal:

O víkendu jsem jel na chalupu, cca 60 km svižné jízdy po dálnici a pak cca 20 km okrsky. Když jsem dorazil na místo, tak jsem vypnul na cca 15 minut motor, jelikož jsem musel jít odházet sníh. A když jsem pak nastartoval, tak jsem najednou (odněkud) asi někde z motoru ozývalo takové silné šustění. Tak jsem několikrát prošlápnul plyn, když klesly otáčky, po několikátém prošlápnutí plynu, tak to bylo ještě pár vteřin slyšet a pak to utichlo. Narovinu říkám, že byla tma, zima, plný auto krámů ..., takže se mi to nechtělo absolutně nijak zkoumat a říkal jsem si, že druhý den za světla to půjdu nastartovat a prozkoumat. Jenže to se už neozvalo. Pak když jsme stejnou cestu jeli v neděli domu, tak jsem to při zaparkování u baráku zkusil taky vypnout a pak nastartovat, jestli se to nezopakuje zase po delší jízdě, a ono nic. Od té doby jezdím jen kratší trasy cca 12 km do práce a taky nic.

Pak jsem si ještě vybavil zpětně, že stejný zvuk jsem jen krátce zaslech někdy před cca čtvrt rokem, ale to jsem jednou šlápnul na plyn a byl pryč a od té doby až do nyní nebylo nic takového slyšet.

Vím, že to tedy není vůbec nijak konkrétní popis, ale stejně se chci optat, jestli se s tím už někdo nesetkal a nenapadá vás, co by to mohlo být.

Předem dík Úsměv
Úsměv
   Návrat  
Tomik je teď offline  Tomik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.2.2017 , 11:01   Citovat  

2.2 Ctdi 103kw spolkla 2l oleje od vymeny k vymene 15tis.km, olej Castrol edge 5w40. Budu ted menit olej, myslite, ze by bylo vhodnejsi prejit na 10w40? Najeto 150tis. Motor krasne jede, tahne, je tichy, nikde zadne uniky.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.2.2017 , 13:56   Citovat  

Tomik napsal:
2.2 Ctdi 103kw spolkla 2l oleje od vymeny k vymene 15tis.km, olej Castrol edge 5w40. Budu ted menit olej, myslite, ze by bylo vhodnejsi prejit na 10w40? Najeto 150tis. Motor krasne jede, tahne, je tichy, nikde zadne uniky.

Není to moc vzhledem k ujetým km mezi výměnami, ale i tak mi to přijde dost. Zkus tam dát na další sezonu to samé a zkrať interval na 10tis, pokud se bude při další výměně situace obdobná, tak nech udělat výplach a přejdi na 10W40.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.2.2017 , 14:10   Citovat  

Tak už mám po prohlídce v rámci jarní kampaně. Mno, nezjistili nic co bych sám nevěděl. Takže závady v červeném poli jsou kosti stabilizátoru a uložení stabilizátoru. Naceněné komponenty mi přijdou docela drahé, tak to si to vyhledal sám:
- přední stabilizátory MEYLE 31-16 060 0015/HD + 31-16 060 0017/HD,
- přední uložení tyče stabilizátoru FEBI BILSTEIN 42038,
- zadní uložení tyče stabilizátoru FEBI BILSTEIN 42024,
- zadní stabilizátory MEYLE 31-16 060 0022/HD + MEYLE 31-16 060 0021/HD.
Jen mi přišlo divný, že v nabídce měl pro zadní kost/vzpěru stabilizátoru jedno číslo pro obě strany 52320-SED-003 a když jsem na to koukal pod autem tak mi přišlo, že levá strana není stejná jako pravá.
Měnil již někdo zadní vzpěry stabilizátoru na Acco tourer 2.4?
Ještě takový dotaz ohledně pryžového uložení přední tyče stabilizátoru, při výměně, resp. pro výměnu je nutné povolit tu ližinu ke které je to z vrchní strany přišroubováno? Koukal jsem na to při výměně kol a není tam místo pro klíč ani golu...
   Návrat  
edy je teď offline  edy
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.2.2017 , 14:49   Citovat  

[quote="von-pivoj"]Tak už mám po prohlídce v rámci jarní kampaně. Mno, nezjistili nic co bych sám nevěděl. Takže závady v červeném poli jsou kosti stabilizátoru a uložení stabilizátoru. Naceněné komponenty mi přijdou docela drahé

Co si za to řekli? Chtěl bych nechat udělat přední+zadní uložení stabilizátorů,tak abych tam nepsal meila zbytečně Úsměv
   Návrat  
fera2 je teď offline  fera2
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.2.2017 , 15:10   Citovat  

Zdravím vás pánové. Chtěl bych se vás zeptat, jaký máte kód převodovky na vašich 2.0 já mám sedan comfort RV 2005 a převodovku ARK5. Zajímalo by mě, do jakých aut se dávala ARK7. Díky moc za info
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.2.2017 , 15:15   Citovat  

fera2 napsal:
Zdravím vás pánové. Chtěl bych se vás zeptat, jaký máte kód převodovky na vašich 2.0 já mám sedan comfort RV 2005 a převodovku ARK5. Zajímalo by mě, do jakých aut se dávala ARK7. Díky moc za info

Tady to kluci v Accord Klub Polska rozlouskli, sice polski, ale s tím už si všichni poradíte Úsměv

tudy odkaz
   Návrat  
fera2 je teď offline  fera2
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.2.2017 , 15:41   Citovat  

Vaciii napsal:
Tady to kluci v Accord Klub Polska rozlouskli, sice polski, ale s tím už si všichni poradíte Úsměv

tudy odkaz

četl jsem to, ale moc moudrý jsem z toho nebyl...nepoznal jsem z toho, podle jakého klíče se ty převodovky používaly...jen jaký je mezi nimi rozdíl
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.2.2017 , 16:00   Citovat  

Jo uloženie predného stabíku je peklo, buď sa podarí to vymeniť tak že povolíte jednu skrutku, a nejako to odtiaľ vytlačíte (to isté pri montáži nového,plus ho treba namazať), alebo, ak to nepojde, čaká vás zloženie celej nápravnice...

Pre čísla stabíkov:

tudy odkaz

N22 a K24 majú tie isté, K20 asi tiež ale neviem
   Návrat  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.2.2017 , 18:50   Citovat  

Trebor napsal:
Takze tu mam dve odpovedi Úsměv
Ad volnobezka) A ze by to pak stichlo samo a treba zase jakou dobu nic? Nebylo by to spis slyset vzdy, kdyz by se to tocilo? A pokud by to bylo ono, tak mam se to snazit radeji hned nejak resit, nebo mohu pockat, jestli se to nezacne vic stupnovat. Jo, a kdyby to bylo ono, tak se da nejak vymenit/opravit jen ta volnobezka, nebo je to na vymenu celeho alternatoru.

Nesnasim zavady, co se vyskytuji nahodile - kdyz bych to ted nekam dal, tak s nejvetsi pravdepodobnosti nic nezjisti asi, co?

Úsměv

Ahoj,
ano je to s najvacsou pravdepodobnostou lozisko volnobezky alternatoru...tiez mi to tak chvilu sustilo, potom dlho nic, opakovane. Neskor to zacalo mat az taky piskavy zvuk. Vymena v Honde za cca pol hodinu, nic strasneho... pred vymenou si to najskor vypoculi (ako doktor so stetoskopom, taky lievik s dlhou trubkou)
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 328, 329, 330 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina