Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Valašská Zima 2017: 17-19.2.2017
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 
Zaslat odpověď

Strana 5 z 5
Nexus je teď offline  Nexus
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.2.2017 , 11:03   Citovat  

Pánové snažte se, já vím, je to šibeniční, ale nedá se nic dělat. Odměnou za to budiž bydlení na zámku Úsměv...kolem páté se budu snažit být na místě (před zavíračkou), tudíž kdyby něco, tak volejte. Oplíka směřujte taky na mě..
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Jofrey je teď offline  Jofrey
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 17.2.2017 , 21:34   Citovat  

Takže brzy ráno s prckem vyjíždíme je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.2.2017 , 9:49   Citovat  

No tak nám sněží, na Pustevnách dle webkamer je krásná mlha s viditelností cca 100m, ale i to má něco do sebe. Motlitba za levný benzín, výlety bez nehod a bezporuchové vozy u Radegastu zkrátka vyžaduje oběti Úsměv. Snad se cesta nahoru nezmění v brutální offroad Úsměv...
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.2.2017 , 16:51   Citovat  

Děkujeme, Nexi!!! je to dobrý
   Návrat  
Jofrey je teď offline  Jofrey
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.2.2017 , 19:23   Citovat  

Díky díky díky!!! je to dobrý Omlouvame se, ze jsme odjeli brzy rano, ale malyho chytly zase horecky ze zubu a pani G se ozvalo brisko ve ctvrtem. Takze jsme nejak po osme supajdili domu. Nexi? Co jsme dluzni za spolecenskou mistnost? Mam nekam poslat nejaky prasule?
   Návrat  
Prelude je teď offline  Prelude
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.2.2017 , 22:06   Citovat  

Perfektní akcička.Takových by bylo zapotřebí víc.Nexíku pošli mi do sz číslo účtu ať ti taky mohu proplatit místnost a konzumné. je to dobrý
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
PříspěvekZaslal: 20.2.2017 , 14:51   Citovat  

Zdarec,
uctivě děkujeme za komplexní support, i když srazu "Valašská zima" jsme se účastnili jen okrajově v sobotu.

Velký díky patří Péťovi a jeho žene Veronice, za domluvení ubytování, tipy na restauraci pro naší večeři k 10tému výročí svatby, půjčovnu lyží, sjezdovku, instruktory lyžování díky kterým jsme se na 5hodin dokázali naučit základy lyžování, za jejich logistickou pomoc, zajištění společenské místnosti a tak celkově za to, že jsou super lidičky a že jsou tací, jací jsou.

Mrzí mne spíše, že v sobotu jsem ve společenské místnosti viděl již jen fragmenty lidí z celé akce: buď se lidé rozjeli k domovům, anebo šli spát, alespoň zůstalo jádro až do konce.

P.S.: Lenča Vás moc ráda poznala je to dobrý
P.S.S.: Fotečky budou během pár dní, umřel nám modem, zítra dorazí technik UPC a pak už to budu UPloadovat. přátele
   Návrat  
Mulder je teď offline  Mulder
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 21.2.2017 , 8:15   Citovat  

No vida NEXíku, kolik se ještě najde správných přispěvatelů. Nakonec snad nebudeš tolik v mínusu. A já přidám ještě pár (opravdu jen pár) fotek ze srazu: tudy odkaz Bylo to fajn, příští rok určitě zas, nebál bych se nic.
Úsměv

Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.2.2017 , 9:24   Citovat  

No hurá!!! A já čekal, kdo dá nějaké fotky Mrk. Velmi šťastný.

Děkuji Vám všem za účast, všechny jsem vás rád opět viděl, sešlo se to správné zdravé jádro, které dokáže držet dlouhodobě dobrou náladu. Jsem také velmi potěšen, že i přes podmínky, ve kterých se sraz pořádá (myslím tím zimu Velmi šťastný) se nikdy za celých 15 let nestala žádná nehoda. Ani letos, i když sjezd z Pusteven byl náročnější. Jak dopadl večer, tak dopadl večer, to je těžko ovlivnit zvláštěpak zpětně, neboť minulost nezměníme, žijeme přítomností a na budoucnost se připravujeme...

Nicméně již delší dobu uvažuji o nějaké významnější změně, letos to bylo bydlení na zámku a společenská místnost a až na brouky v pokoji, upadlou kliku a nefunkční zámek docela dobré...ale furt to není ono. Posledních pár zim nestojí za řeč, dokonce to neovlivnil ani jedenáctiletý sluneční cyklus a tak jsem se rozhodl Valašskou zimu při jejím 15ctém ročníku zrušit...abych příští rok vytvořil první ročník srazu Valašské jaro Úsměv, kde budeme vítat příchod jednoho z nejpříjemnějších ročních období, kdy můžeme konečně obout letní pneumatiky, dá se konečně smýt sůl z aut a začít na nich pracovat...což přináší také změnu termínu, který se posune více do jarního období. Předpokládám nějaký březnový termín...a pak uvidíme.

Z mé strany však očekávejte spíše tipy a doporučení než velkou logistiku jako doposud, neboť vzhledem k mé pracovní náplni, kterou mám natolik vytíženou, že se mi práce přesýpá z jednoho roku do druhého a každá hodina je pro mě vzácná, nemohu trávit 7dní v roce (opravdu taková kravina jako jeden sraz, pokud to chcete mít pořádně, takhle zabere) přípravou a organizováním srazu, to se na mě nezlobte, to je spíš pro někoho mladého, kdo má spoustu času jako já kdysi před patnácti léty. Takže se rád postuju do návštěvníka srazu Úsměv. Padly i návrhy, proč neudělat sraz v jiném městě? Proč ne? Tak to někdo udělejte Úsměv...

Jak jsem v pátek povídal svůj příběh, kdy jsem při náhodném browzdání po internetu v roce 2003 narazil na stránky čerstvě založeného (asi dva týdny) Hondaclubu.cz a následně provedl ihned registraci, tak stále platí a pravděpodobně vždy bude platit, že tahle registrace byla ta nejlepší registrace, kterou jsem v životě mohl udělat. Díky tomu poznal spoustu lidí, s některýma to máme na doživotí Mrk...

Takže asi tak, tak Hondě zdar!
-NEX-
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 21.2.2017 , 11:06   Citovat  

Nápad s jarem považuju za dobrý.
A je mi jasný, že energie ubývá, sám to cítím na sobě, v sobotu mě bolel žaludek a hlava, tak jsem to zabalil brzo. Jak jsem říkal Kachnovi, závidím mu jeho "kachní" žaludek Úsměv
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 21.2.2017 , 11:13   Citovat  

Ahoj Peti,
jak jsem psal v SMS, tak i tady:

Cítím z toho Tvého příspěvku trochu únavy, ale i možná naštvání. I proto jsem přestal já organizovat svým způsobem naše výlety a začal to dělat jinak. Nikoho nenutit a hlavně nedávat možnosti. Každopádně my jsme Vám s Veru OBROVSKY VDĚČNÍ A MOC DĚKUJEME. I PROTO JSME ZŮSTALI VLASTNĚ JAKO POSLEDNÍ POMOHLI UKLIDIT. Chápu, že toho máš po ...., rodina, práce, koníčky atd.
Rád klidně pomohu, čas si na telefonáty udělám.

Jarní nápad se nám zamlouval, i když mi si tu pravou >>Valašskou zimu<< určitě užijeme na sjezdovce v čase sněhu. Tak, jak jsme se bavili.

přátele
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.2.2017 , 12:40   Citovat  

M@jku, rádo se stalo! Šak Ty víš. Dobří lidé mají u nás vždy dveře otevřené. Co se srazu týče...ono to není ani tak o telefonování, s tím problém nemám, ale spíš o osobním kontaktu a kontaktech všeobecně v místě konání akce, aby to nějak dopadlo. Těch věcí kolem a kolem je hodně a musí to do sebe zapadat jak zuby v převodovce a klapat to musí jako dobře namazaný stroj. Možná to tak ve finále nevypadá, ale myšlenka je nějaká, kterou se snažíš ztvárnit poté v reálu, ale tam je už jedna nejzásadnější proměnná. Lidi...ale to už jsme jinde a až tak rozvádět jsem to možná ani nechtěl, ale tak když už je to černé na bílém Mrk.

Ono když to tak vezmeme tak aby jste lyžovali na nejmenší a nejhorší sjezdovce co tu máme, nemusíte jezdit na Valachy Velmi šťastný, poblíž máte kopu jiných lepších sjezdovek, půjčovny i instruktory. Ale o to taky nešlo Úsměv...šlo prostě jen o to, aby se sešla kopa dobrých lidí a co jiného, než si předali zkušenosti a informace. Se sněhem je to těžké, letos aspoň začalo kolem Vánoc mrznout a mohli nasněžit kopu umělého, co tu napadlo přírodního půlmetru tak bylo za dva dny nepoužitelné. Zimy jsou divné a nedá se s nima počítat, nedá se jim věřit. Jara jsou na tom trochu lépe, i když taky poslední dobou ztrácí body důvěry, když se nám nebývale rychle překlopí do léta Velmi šťastný. Pak si vyber Velmi šťastný. Buď prší, nebo je horko.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 21.2.2017 , 12:50   Citovat  

Nexus napsal:
M@jku, rádo se stalo! Šak Ty víš. Dobří lidé mají u nás vždy dveře otevřené. Co se srazu týče...ono to není ani tak o telefonování, s tím problém nemám, ale spíš o osobním kontaktu a kontaktech všeobecně v místě konání akce, aby to nějak dopadlo. Těch věcí kolem a kolem je hodně a musí to do sebe zapadat jak zuby v převodovce a klapat to musí jako dobře namazaný stroj. Možná to tak ve finále nevypadá, ale myšlenka je nějaká, kterou se snažíš ztvárnit poté v reálu, ale tam je už jedna nejzásadnější proměnná. Lidi...ale to už jsme jinde a až tak rozvádět jsem to možná ani nechtěl, ale tak když už je to černé na bílém Mrk.

Ono když to tak vezmeme tak aby jste lyžovali na nejmenší a nejhorší sjezdovce co tu máme, nemusíte jezdit na Valachy Velmi šťastný, poblíž máte kopu jiných lepších sjezdovek, půjčovny i instruktory. Ale o to taky nešlo Úsměv...šlo prostě jen o to, aby se sešla kopa dobrých lidí a co jiného, než si předali zkušenosti a informace. Se sněhem je to těžké, letos aspoň začalo kolem Vánoc mrznout a mohli nasněžit kopu umělého, co tu napadlo přírodního půlmetru tak bylo za dva dny nepoužitelné. Zimy jsou divné a nedá se s nima počítat, nedá se jim věřit. Jara jsou na tom trochu lépe, i když taky poslední dobou ztrácí body důvěry, když se nám nebývale rychle překlopí do léta Velmi šťastný. Pak si vyber Velmi šťastný. Buď prší, nebo je horko.

Ola,
přesně tak, jak píšeš.

Já souhlasím. Počasí si nevybíráme, to je taková proměnná, s kterou tak trochu počítáš, ale lidi jsou taková proměnná, kde si nevybereš, i my měli na mále, jestli dorazíme, ale tak jsme zabrali, aby to vyšlo a ouha, ono to klaplo, aby vešekré snažení nepřišlo vniveč.
A o tom to je.

Nejhorší sjezdovka? Ehm, pro nás nelyžaře, byla luxusní, na učení určitě. Ehm, u nás v Prahééé? Nejblíže luxusní je Monínec a pak Harrachov. Proč to nespojit s výletem za přáteli, když jsme měli takovýto super support? To je k nezaplacení a za těch pár litrů benzínu navíc? To stojí za to!!!

My byli nadmíru spokojeni.
přátele
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.2.2017 , 15:24   Citovat  

M@jk napsal:
Proč to nespojit s výletem za přáteli, když jsme měli takovýto super support? To je k nezaplacení a za těch pár litrů benzínu navíc? To stojí za to!!!

My byli nadmíru spokojeni.
přátele

Ale veď hej! Mrk...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Valašská Zima 2017: 17-19.2.2017
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 
Zaslat odpověď