Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 330, 331, 332 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 331 z 486
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.2.2017 , 23:58   Citovat  

Dopis napsal:
Je z DE? Byl na Autoscout za dobrou cenu OK

jj videl jsem ho na mobile.de ,az moc dobra cena je to dobrý snad i stav bude dobrej ..
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Peliator je teď offline  Peliator
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.2.2017 , 8:20   Citovat  

Ano, je z Německa. V pondělí jsem pro něj byl. Je ve velmi dobrém stavu, své mouchy samozřejmě má, ale není to nic zásadního (prasklá mlhovka, ložisko v zadním kole, kotouče na výměnu). Má 175 tis. najeto, první majitel, do poslední chvíle (8/2016) servisováno v autorizovaném servisu. Když jsem před rokem a půl prodával A7G sedan tak jsem chtěl skočit do něčeho jiného v ceně cca 250 tis. Kč. Bohužel za ten rok jsem nebyl schopen vybrat a už mě to přestávalo pomalu bavit. Pak se objevil tenhle Tourer a znovu jsem se zamiloval Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.2.2017 , 8:22   Citovat  

Peliator napsal:
Ano, je z Německa. V pondělí jsem pro něj byl. Je ve velmi dobrém stavu, své mouchy samozřejmě má, ale není to nic zásadního (prasklá mlhovka, ložisko v zadním kole, kotouče na výměnu). Má 175 tis. najeto, první majitel, do poslední chvíle (8/2016) servisováno v autorizovaném servisu. Když jsem před rokem a půl prodával A7G sedan tak jsem chtěl skočit do něčeho jiného v ceně cca 250 tis. Kč. Bohužel za ten rok jsem nebyl schopen vybrat a už mě to přestávalo pomalu bavit. Pak se objevil tenhle Tourer a znovu jsem se zamiloval Velmi šťastný

Tak kľudne sa pridaj na tudy odkaz , a ukáž nám svojho miláčika Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.2.2017 , 9:29   Citovat  

to Markos: Brzy udělám nějaké fotky, momentálně je u bráchy v servisu a prolejzáme ho skrz na skrz Úsměv Do pátku se chci dostat na STK, abych to mohl přihlásit a pak VTEC
   Návrat  
Nabirak je teď offline  Nabirak
PříspěvekZaslal: 22.2.2017 , 15:31   Citovat  

Kluci mám problém,
moje s mojím autem (Acco 2007 2.2 nafta) jsem normálně zastavil u obchodu a když jsem se vrátil, tak už motor jen točil, ale nenaskočil. Začala svítit kontrolka motoru. Tak jsem to zavezl do servisu (naštěstí hned naproti) kdy zjistili že je vadný snímač na klice i vačce.
Co je divné, takže oba snímače po přeměření fungují a závady nejdou smazat. Tak to koukám!
Servisák říkal že je možné, že je zrat v kabeláži, nebo v jednotce.
Mimochodem, po aplikaci startovacího spreje motor běží, jen to prostě nechytá.

Je možné, že jsem projel kaluží a dostala se voda někde do kabeláže?
Setkal se někdo s něčím podobným? to mi hlava nebere
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 22.2.2017 , 15:40   Citovat  

Na Jazzu jsem měl nepatrný zkrat (opálení skoro neviditelné) mezi snímačem ot. kliky a kabelem - auto občas přestalo reagovat na plyn až ot. spadly na nulu a chcíplo... Ale natočit šlo - teda mně, Aldu nechalo 5km od dílny...
   Návrat  
František Přibyl je teď offline  František Přibyl
PříspěvekZaslal: 22.2.2017 , 15:59   Citovat  

Ahoj. Potřeboval bych poradit. Na jarní kampani mi doporučili vyměnit levé přední a zadní horní rameno.

Servis přední rameno v druhovýrobě sežene:
LPH rameno se u nás pohybuje značkový díl shodný s originálem stojí 2551,- ( Lomforder ), dále u náhrad 1635,- ( MEYLE ) a 1262,- ( AUDURA )

Zadní prý jedině originál.
Víte někdo o nějaké levnější variantě levého zadního horního ramene?
Originál nese označení 52400-SED-003

Honda Accord Tourer, 7G, 2,4 benzín, uvedení do provozu 2004, 6MT.

Díky.
   Návrat  
mad_zed je teď offline  mad_zed
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.2.2017 , 16:13  Naposledy upravil mad_zed dne 22.2.2017 , 16:42, celkově upraveno 3 krát. Citovat  

Zadni horni jde...poslu ti SZ

Moje chyba.Vim sedana kombi jsem nedelal :?Sedan ma toto 52390-SEA-013

zadnirameno.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
zadnirameno.jpg, 156.63 kB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.2.2017 , 16:39   Citovat  

Febest začal robiť tie diely.

Aj silenty aj ball joints oddelene,

tudy odkaz

Len mám pocit že zadné horné rameno je hliníkové (alebo to bolo u sedanu? ), takže neviem ako to bude s lisovaním....

0320-ODR.png

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
0320-ODR.png, 108.86 kB
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.2.2017 , 17:26   Citovat  

František Přibyl napsal:
Zadní prý jedině originál.
Víte někdo o nějaké levnější variantě levého zadního horního ramene?
Originál nese označení 52400-SED-003

Honda Accord Tourer, 7G, 2,4 benzín, uvedení do provozu 2004, 6MT.

Díky.

Vím, že dělal Febi zadní rameno na Tourera. Už se nevyrábí, ale lze ho ještě sehnat. Večer ti na to mrknu a případně pošlu objednací kód.
   Návrat  
Jarek je teď offline  Jarek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.2.2017 , 18:08   Citovat  

markos napsal:
Febest začal robiť tie diely.

Aj silenty aj ball joints oddelene,

Febest je největší odpad, nic to nevydrží. Doporučuji vyhnout se velkým obloukem.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.2.2017 , 18:38   Citovat  

Jarek napsal:
Febest je největší odpad, nic to nevydrží. Doporučuji vyhnout se velkým obloukem.

Díky za názor, neviem o nich nič.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.2.2017 , 20:17   Citovat  

Tady je to rameno Febi (číslo dílu 42185)
u nás nejlevněji asi zde: tudy odkaz ale je to na objednávku.
   Návrat  
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.2.2017 , 21:38   Citovat  

Nabirak napsal:
Kluci mám problém,
moje s mojím autem (Acco 2007 2.2 nafta) jsem normálně zastavil u obchodu a když jsem se vrátil, tak už motor jen točil, ale nenaskočil. Začala svítit kontrolka motoru. Tak jsem to zavezl do servisu (naštěstí hned naproti) kdy zjistili že je vadný snímač na klice i vačce.
Co je divné, takže oba snímače po přeměření fungují a závady nejdou smazat. Tak to koukám!
Servisák říkal že je možné, že je zrat v kabeláži, nebo v jednotce.
Mimochodem, po aplikaci startovacího spreje motor běží, jen to prostě nechytá.

Je možné, že jsem projel kaluží a dostala se voda někde do kabeláže?
Setkal se někdo s něčím podobným? to mi hlava nebere
Pokud nejsou přeskočené rozvody tak,kouknout po kabelch nebo studenák v ECU
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.2.2017 , 21:59   Citovat  

DworiBak napsal:
Pokud nejsou přeskočené rozvody tak,kouknout po kabelch nebo studenák v ECU

Tipuju tu první variantu s rozvodama.
   Návrat  
Nabirak je teď offline  Nabirak
PříspěvekZaslal: 22.2.2017 , 22:39   Citovat  

Peliator napsal:
Tipuju tu první variantu s rozvodama.

To se me nezda, kdyz jsem dojizdel, tak jsem jel normalne 50 po meste, v klidu dobrzdil na parkoviste. Zadne prudke brzdeni/akcelerace. Kdyz jsem se po 2min vratil, tak uz to proste jen neslo nastartovat... uvidime co servis to mi hlava nebere
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.2.2017 , 0:19   Citovat  

Však netvrdím, že to tak bude a ani nechci nic takového přivolávat. Jen znám pár podobných případů a na vině byly právě rozvody. Nic "významného" se krom svítící kontrolky motoru se stejnou chybou jako máš ty a problému se startováním neobjevilo, až jednou (což netrvalo dlouho) nenastartovalo auto vůbec.
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.2.2017 , 13:58   Citovat  

Tak už mám chuť to auto hodit ze skály...

Ani ne 3 týdny a 2500 km po výměně předních silentů a spodních silentů tlumičů u přední nápravy plus uložení stabíků vzadu se auto začalo chovat stejně, jako před výměnou - při přidání plynu táhne doprava a po ubrání doleva... k tomu opět vůle v řízení... už fakt nevím co s tím, dost jsem se do toho vysypal a je to furt na prd... v zatáčkách to nesedí,, když hýbu mírně volantem, tak auto jede rovně, když víc trhnu, tak se auto zhoupne a zatočí... kroutím s tím jak s kormidlem v ostřejších zatáčkách. Na nerovnostech to houpe a nebo odskakuje, je to dost tvrdý celkově, ale nepřenáší to žádnou zpětnou vazbu. Je možný, že by novej podvozek byl po smrti? Je to Kayaba Excel-G s pružinami K-flex a kupoval jsem jí před 14 měsíci, najel jsem na něm max 50.000 km... jestli je hotová, tak hnůj na ně, 25tis v loji... dělal jsem to komplet vč. veškerých uložení to mi hlava nebere lze to reklamovat?

Někdo tu psal, že mu KYB odešla po 40.000 km, možná to je i můj případ Smutný Měl jsem si radši koupit za podobný peníze Showu a byl klid. Jenže tehdy stála ranec.

Zlatej A5G, tam jsem co se týče podvozku na začátku koupil nový tlumiče a bez pružin, uložení atd. auto se jak se mnou - 2 roky, tak u známého x dalších let, jezdilo jak po kolejích.

Do auta sypu dost peněz, nejsem ten případ, co se chce jen vozit a pak to odjeté prodá, jenže už i mě dochází nervy... to není měsíc, aby do něj 5-10 tisíc za něco nezahučelo a to stále nejsem hotový a přidávají se další věci... jenom za ten servis už bych měl v klidu operák na nový, max. rok starý auto střední třídy, vč. pojistek a bez starostí, o amortizaci ani nemluvím... Jak jsem váhal, jestli do toho jít, nebo si ho nechat, zplynovat a pár let jezdit a udělat velký servis, tak toho pomalu začínám litovat...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.2.2017 , 14:10  Naposledy upravil DOHCVTEC dne 23.2.2017 , 14:16, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Střelec napsal:

Ani ne 3 týdny a 2500 km po výměně předních silentů a spodních silentů tlumičů u přední nápravy plus uložení stabíků vzadu se auto začalo chovat stejně, jako před výměnou - při přidání plynu táhne doprava a po ubrání doleva... k tomu opět vůle v řízení... už fakt nevím co s tím, dost jsem se do toho vysypal a je to furt na prd... v zatáčkách to nesedí,, když hýbu mírně volantem, tak auto jede rovně, když víc trhnu, tak se auto zhoupne a zatočí... kroutím s tím jak s kormidlem v ostřejších zatáčkách. Na nerovnostech to houpe a nebo odskakuje, je to dost tvrdý celkově, ale nepřenáší to žádnou zpětnou vazbu. Je možný, že by novej podvozek byl po smrti? Je to Kayaba a kupoval jsem jí před 14 měsíci, najel jsem na něm max 50.000 km... jestli je hotová, tak hnůj na ně, 25tis v loji... dělal jsem to komplet vč. veškerých uložení to mi hlava nebere
Zlatej A5G, tam jsem co se týče podvozku za 2 roky provozu koupil nový tlumiče a bez pružin, uložení atd. a auto dalších x let jezdilo jak po kolejích.

kdyz mas problem z rizenim ,tak nemyslim ,ze podvozek ti tahne auto do strany ,to uz spis muze byt auto tukly a odneslo to trochu rizeni a ikdyz ho seridis casem se rozsteluje nebo je proste uz unaveny ,buh vi ..
to ze ti auto odskakuje muze byt i tim ,zes to mel pekny meky pac to bylo ojety na podvozku a silentech ,vse jsi pomenil tak to stvrdlo ,uz jsem slysel ze kayaby jsou tvrdsi taky .. kolikkrat OEM jety dil je lepsi nez druhovyroba novy ..
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.2.2017 , 14:13   Citovat  

Já si tvrdej podvozek představuju tak, že cítíš sice každý kamínek, ale jinak to drží jako přibité. Tohle je ale přesně to, co nechceš - podvozek tvrdej jako prase, kterej ale v zatáčkách nedrží... už jsem z toho špatnej, na autě jsem vyměnil co se dalo a pořád se nechová tak, jako když jsem ho koupil. Měl jsem z něj radost přesně 2 měsíce. Do té doby, než jsem v kufru vezl asi 200 kg obrubníků. Pochopil bych, že se třeba nějaké silenty, nebo něco na podvozku utrhlo, ale i když jsem postupně vše povyměňoval, je to stále stejné. Jediné chvilkové zlepšení nastalo po výměně těch 4 silentů na spodních ramenou.

Auto jsem měl v Honda v Roudnici a dle nich je vše mimo těch silentů, co vyměnili, v pořádku. Stejný stav reportovali i u Danyho. Tak už nevím co s tím... Na ten podvozek bych si ještě zvykl, ale to řízení je hrozně odtažitý, nezábavný. Jako průměrná oktávka no Úsměv Jediné, co jsem ještě něměnil, jsou axiální táhla řízení, čepy řízení a komplet horní ramena. Bojím se ale po tomhle trochu toho, že do toho zase nasypu a zase to bude stejné. Metody pokus-omyl už mě, i mojí peněženku, přestávají bavit.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.2.2017 , 14:28   Citovat  

Střelec napsal:
Já si tvrdej podvozek představuju tak, že cítíš sice každý kamínek, ale jinak to drží jako přibité. Tohle je ale přesně to, co nechceš - podvozek tvrdej jako prase, kterej ale v zatáčkách nedrží...

to bys chtel asi moc od kayaby a unavených OEM pruzin ,tohle muzu mozna chtit po mem KONI ,at ti nekdo pujci svyho tourera at to muzes srovnat ,srovnavat to z necim jinym nema smysl ..
co znamena dle tebe podvozek nedrzi v zatackach ? v zatackach maj spis drzet gumy a podvozek by se nemel moc naklanet to je jeho ukol , Geometrii jsi delal po kazdem zasahu do podvozku? ,co gumy skus jsi pujcit jiny kola ,
co ja vim .. mozna to mam taky ,ale jsem nato zvyklej tak to neresim ..pred tim jsem mel Peugeot 607 Velmi šťastný
jestli jsi chtel 1700kilovou motokaru tak asi po tom aute chces moc , buh vi naco jsi zvyklej ..
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.2.2017 , 14:45   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
to bys chtel asi moc od kayaby a unavených OEM pruzin ,tohle muzu mozna chtit po mem KONI ,at ti nekdo pujci svyho tourera at to muzes srovnat ,srovnavat to z necim jinym nema smysl ..
co znamena dle tebe podvozek nedrzi v zatackach ? v zatackach maj spis drzet gumy a podvozek by se nemel moc naklanet to je jeho ukol , Geometrii jsi delal po kazdem zasahu do podvozku? ,co gumy skus jsi pujcit jiny kola ,
co ja vim .. mozna to mam taky ,ale jsem nato zvyklej tak to neresim ..pred tim jsem mel Peugeot 607 Velmi šťastný
jestli jsi chtel 1700kilovou motokaru tak asi po tom aute chces moc , buh vi naco jsi zvyklej ..

Nemám unavené OEM pružiny. Úsměv Kupoval jsem setup od Kayaby vč pružin, pružiny jsou K-flex. Mám obavy, že se i naklání - kord pokud rychle hýbu volantem pravá/levá, tak mimo prodlevy v řízení mi přijde, že se to houpe. Chtělo by to s někým srovnat no. Někdo z Prahy, kdo se hlásí? Úsměv Geometrie se dělala vždy, naposledy při výměně silentů před 3 týdny. Kola mám stejné od začátku.

Nu kdybych neviděl a nezažil, jak se to chovalo hned po koupi, tak bych to třeba neřešil. Na co jsem zvyklej? Měl jsem A5G, A6G, taky třeba Audi A4 B6, která také houpala a vůle v řízení kolem středu tam byla standard, právě proto jsem se vrátil k Accordu a šel do 7G, kvůli přesnému řízení, kde si trhl ve 180 na dálnici volantem a auto, aniž by se zhouplo, tak změnilo pruh, protože nebylo těžký na čumáku a nemělo ten mrtvej střed... ale to bývávalo...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.2.2017 , 15:00   Citovat  

Tak kludne dojdi do Bratislavy, a zreportujem ti to isté Velmi šťastný

OEM podvozok, skutočných 151 000 km ale
- R16 zimné, ET55 OEM disky Honda, 205/55, Continental to je húpajúca sa kraksňa, nakláňa sa to , a o mrtvej stredovej polohe volantu nehovoriac Velmi šťastný
- R17 Pirelli P7, ET 40 Enzo, R17 225/47, letné (5 ročné) - neskutočný rozdiel, troška tvrdšie ale razantne to viac poslúcha, lepšia odozba na volant.

Čo tam obúvaš na zimu?
   Návrat  
rudy5 je teď offline  rudy5
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.2.2017 , 15:08   Citovat  

Střelec napsal:

Ani ne 3 týdny a 2500 km po výměně předních silentů a spodních silentů tlumičů u přední nápravy plus uložení stabíků vzadu se auto začalo chovat stejně, jako před výměnou - při přidání plynu táhne doprava a po ubrání doleva... k tomu opět vůle v řízení... už fakt nevím co s tím, dost jsem se do toho vysypal a je to furt na prd... v zatáčkách to nesedí,, když hýbu mírně volantem, tak auto jede rovně, když víc trhnu, tak se auto zhoupne a zatočí... kroutím s tím jak s kormidlem v ostřejších zatáčkách. Na nerovnostech to houpe a nebo odskakuje, je to dost tvrdý celkově, ale nepřenáší to žádnou zpětnou vazbu. Je možný, že by novej podvozek byl po smrti? Je to Kayaba Excel-G s pružinami K-flex a kupoval jsem jí před 14 měsíci, najel jsem na něm max 50.000 km... jestli je hotová, tak hnůj na ně, 25tis v loji... dělal jsem to komplet vč. veškerých uložení to mi hlava nebere lze to reklamovat?

Někdo tu psal, že mu KYB odešla po 40.000 km, možná to je i můj případ Smutný Měl jsem si radši koupit za podobný peníze Showu a byl klid. Jenže tehdy stála ranec.

Zlatej A5G, tam jsem co se týče podvozku na začátku koupil nový tlumiče a bez pružin, uložení atd. auto se jak se mnou - 2 roky, tak u známého x dalších let, jezdilo jak po kolejích.

Do auta sypu dost peněz, nejsem ten případ, co se chce jen vozit a pak to odjeté prodá, jenže už i mě dochází nervy... to není měsíc, aby do něj 5-10 tisíc za něco nezahučelo a to stále nejsem hotový a přidávají se další věci... jenom za ten servis už bych měl v klidu operák na nový, max. rok starý auto střední třídy, vč. pojistek a bez starostí, o amortizaci ani nemluvím... Jak jsem váhal, jestli do toho jít, nebo si ho nechat, zplynovat a pár let jezdit a udělat velký servis, tak toho pomalu začínám litovat...

no veru to si mohol mať druhé auto teraz si do neho nasypal prachy a stojí to za prd ale máš LPG a vozíš sa lacno Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.2.2017 , 16:10   Citovat  

rudy5 napsal:
no veru to si mohol mať druhé auto teraz si do neho nasypal prachy a stojí to za prd ale máš LPG a vozíš sa lacno Úsměv

to jo, ale s nulovou zábavou, předpokladem dalších investic a s vidinou, že si ho budu muset nějaký čas nechat, to jsem to vyhrál Velmi šťastný

markos napsal:
Tak kludne dojdi do Bratislavy, a zreportujem ti to isté Velmi šťastný

OEM podvozok, skutočných 151 000 km ale
- R16 zimné, ET55 OEM disky Honda, 205/55, Continental to je húpajúca sa kraksňa, nakláňa sa to , a o mrtvej stredovej polohe volantu nehovoriac Velmi šťastný
- R17 Pirelli P7, ET 40 Enzo, R17 225/47, letné (5 ročné) - neskutočný rozdiel, troška tvrdšie ale razantne to viac poslúcha, lepšia odozba na volant.

Čo tam obúvaš na zimu?

zima i léto 225/45 R17, v tom to není.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.2.2017 , 16:14   Citovat  

Střelec napsal:
zima i léto 225/45 R17, v tom to není.

A značka pneu (zimné)
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.2.2017 , 16:18   Citovat  

markos napsal:
A značka pneu (zimné)

Nankang. Silně pochybuju, že to má vliv na to, že mám 10 cm vůli v řízení a že auto houpe Úsměv Kdyby byly špatný pneu, tak nedrží do zatáček, pískají, případně budeš mít problém se na mokru rozjet a zabrzdit.
   Návrat  
Jarek je teď offline  Jarek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.2.2017 , 16:25   Citovat  

Střelec napsal:
Je to Kayaba Excel-G s pružinami K-flex a kupoval jsem jí před 14 měsíci, najel jsem na něm max 50.000 km... jestli je hotová, tak hnůj na ně, 25tis v loji... dělal jsem to komplet vč. veškerých uložení to mi hlava nebere lze to reklamovat?

Pokud jsou tlumiče/pružiny skutečně KO, tak určitě reklamovat.
Jinak Showa je úplně jinej vesmír něž KYB. Ten už drahnou řádku let neprodukuje moc kvalitní věci.

Nicméně vůli v řízení těžko budou dělat tlumiče...
   Návrat  
rudy5 je teď offline  rudy5
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.2.2017 , 16:44   Citovat  

Střelec napsal:
Nankang. Silně pochybuju, že to má vliv na to, že mám 10 cm vůli v řízení a že auto houpe Úsměv Kdyby byly špatný pneu, tak nedrží do zatáček, pískají, případně budeš mít problém se na mokru rozjet a zabrzdit.

asi by si mal urobiť repas toho riadenia 10cm vôľa je kua veľa
   Návrat  
Robbie je teď offline  Robbie
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.2.2017 , 16:52   Citovat  

Asi blbej dotaz ale mas spravne nahustene pneu?Dokaze to delat divy to mi hlava nebere
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 330, 331, 332 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina