Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 297, 298, 299 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Strana 298 z 333
kubikula78 je teď offline  kubikula78
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 27.1.2017 , 10:32   Citovat  

Když by někdo chtěl pojízdné 6G jako zdroj náhradních dílů tak napište. Více viz.bazar.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.2.2017 , 21:09   Citovat  

Ahojte.
Řešil někdo světla pro denní svícení? Pořád nevím, kam je na nárazník dát, aby to splňovalo předpipsy a zároveň alespoň trochu aby to vypadalo, že tam ta světla jsou od výroby...Úsměv Máte někdo nějaký tip?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.2.2017 , 22:37   Citovat  

Pokud bych nemel mlhovky, dal bych je do originalnich zaslepek. Trebas kulate. Dokonce jsem to tu viděl a vypada to suprove, jako origos.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.2.2017 , 10:12   Citovat  

Aqwertzz napsal:
Pokud bych nemel mlhovky, dal bych je do originalnich zaslepek. Trebas kulate. Dokonce jsem to tu viděl a vypada to suprove, jako origos.

Někde jsem četl, že z mlhovek jde udělat světla pro denní svícení tím, že se sníží výkon na žárovkách. Elektricky to udělat asi není až tak problém, co potom ale s STK? S policajty?
   Návrat  
Daxstr je teď offline  Daxstr
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.2.2017 , 0:10   Citovat  

[quote="piskot"]Někde jsem četl, že z mlhovek jde udělat světla pro denní svícení tím, že se sníží výkon na žárovkách. Elektricky to udělat asi není až tak problém, co potom ale s STK? S policajty?[/quote]

uděláš si denní svícení z mlhovek ale furt zůstanou mlhovkama a policajt asi nebude moc chápat když mu budeš řikat já to ale předělal na mlhovky.... Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.2.2017 , 5:51   Citovat  

piskot napsal:
Někde jsem četl, že z mlhovek jde udělat světla pro denní svícení tím, že se sníží výkon na žárovkách. Elektricky to udělat asi není až tak problém, co potom ale s STK? S policajty?

Tohle je stejná "blbost", jako ten dimmovací modul do xenonů. Povolené to není, ale bránit Ti nikdo nebude Úsměv.
   Návrat  
forever222 je teď offline  forever222
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.2.2017 , 10:12   Citovat  

Čauete, kdo z Vás již dělal GO motoru, kvůli vysoké spotřebě oleje? Na kolik to tak vyjde cca, když se to dá do servisu? Aktuální spotřeba oleje je totiž 0,4l na 1000 KM, což už mi přijde dost. Sice mám díky práce olej zdarma, ale nebaví mě to furt kontrolovat. A to tam již dávám ten nejhustší olej 10W60.
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.2.2017 , 12:03   Citovat  

forever222 napsal:
Čauete, kdo z Vás již dělal GO motoru, kvůli vysoké spotřebě oleje? Na kolik to tak vyjde cca, když se to dá do servisu? Aktuální spotřeba oleje je totiž 0,4l na 1000 KM, což už mi přijde dost. Sice mám díky práce olej zdarma, ale nebaví mě to furt kontrolovat. A to tam již dávám ten nejhustší olej 10W60.

u toho motoru je ta spotreba jeste v norme Velmi šťastný videl jsem i horsi .. GO se zde uz resilo a neni to mala castka ,
coz u auta v cenove relaci 50000kc je temer cena auta a prej i tak to neni zaruka prej zde nekdo delal GO a spotreba oleje byla i tak vyssi ,braska ma tlaky kolem 14 a ma o neco mensi spotrebu oleje jako ty a 280000km .. a to jen diky 10W40 valvoline maxlife .. jako ja osobne bych do tak staryho auta tolik nevrazel co se tyce GO motoru .. raci si priplat a kup jiny v cajku .. nebo dolejvej a neres ..
   Návrat  
RASTA je teď offline  RASTA
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.2.2017 , 15:04   Citovat  

přesně tak Úsměv můžeš koupit třeba ode mě, který žere stejně jako tobě pořádnej výtlem
tím chci jen říct, že 0,4 mi připadá normální spotřeba na acco, při které bych neřešil ani GO ani výměnu, která
by mohla být z bláta do louže
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.2.2017 , 15:28   Citovat  

Musim se chudaka A6G zastat.Moje papa 0,7l na 8000km a mozna bude jednou na prodej.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.2.2017 , 15:52   Citovat  

Kendik napsal:
Musim se chudaka A6G zastat.Moje papa 0,7l na 8000km a mozna bude jednou na prodej.

no jo a v papirech je predesli majitel rocnik 55 Velmi šťastný a motor nevidel 6000ot Velmi šťastný

to samy jsem rekl brachovy,bud ho netoc nebo jen dolejvej a az se rozpadne kup druhy auto ..
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.2.2017 , 17:18   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
no jo a v papirech je predesli majitel rocnik 55 Velmi šťastný a motor nevidel 6000ot Velmi šťastný

to samy jsem rekl brachovy,bud ho netoc nebo jen dolejvej a az se rozpadne kup druhy auto ..
Jak to vis? S majitelem jsi se trefil. Jestli to tocil nevim, ale rekl bych, ze ne. Byl to doktor. Ja uz ho tolik nesetril, ale nikdy netrapil za studena. Koupili jssme ho s najetyma 85kkm a aktualne ma 165. Ma pravidelnou udrzbu a to asi take dela dost. V technickem stavu v jakem je to bude asi rarita jak tak koukam. Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.2.2017 , 20:39   Citovat  

Kendik napsal:
Jak to vis? S majitelem jsi se trefil. Jestli to tocil nevim, ale rekl bych, ze ne. Byl to doktor. Ja uz ho tolik nesetril, ale nikdy netrapil za studena. Koupili jssme ho s najetyma 85kkm a aktualne ma 165. Ma pravidelnou udrzbu a to asi take dela dost. V technickem stavu v jakem je to bude asi rarita jak tak koukam. Velmi šťastný

jen jsem si tipnul dle stavu motoru pac 90% tech motoru jsou olejnicky Velmi šťastný
   Návrat  
tukkan je teď offline  tukkan
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.2.2017 , 21:46   Citovat  

Olej papa asi kazdy z A6G. Moj od 0.1 po 0.3L na 1000km. Mam 226000km, LPG od 146000km a vyuzivam cele otackove spektrum, podla potreby. Svizne predbehnut auto na 5 alebo 4 prev stupni z rychlosti 70kmh je pre 1.8 nadludsky vykon, radime za 3.
Generalku urobi asi iba nadsenec. V tomto fandim M@jkovi ako pekne udrziava Civic 5g a stale daco na nom majstruje. Ja som rad, ze moj drzi po kope, nieje hrdzavy ani rozbity a vsetko na nom funguje. Teda caka ma vymena spojky, to bude penaziii...

A este mi napada, mam liftback a vzpery sice veko kufra drzia, ale dvihat sa im moc nechce. Kde take kupit nove ? Pripadne pasuju z nejakeho ineho, sucasneho modelu vozidla inej znacky alebo modelu ?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.2.2017 , 15:45   Citovat  

Stepa napsal:
Tohle je stejná "blbost", jako ten dimmovací modul do xenonů. Povolené to není, ale bránit Ti nikdo nebude Úsměv.

Dík za odpověď, jdu hledat, kam bych asi tak ta světla mohl dát...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.2.2017 , 15:56   Citovat  

Ja som dal denne svetla do zaslepiek na hmlovky. Vid foto v profile. Dnes by som volil iny variant. Predavaju 5ks samostatnych okruhlich led svetiel na stranu a tie by som tam nejako rozlozil. Pisem z mobilu link nemam.
Samozrejme ak nemas hmlovky, alebo by som ich dal do narazniku na kraje stredovej "papule" . Neviem ci niekto vobec vyraba na Acco6G nejake moduly denneho svietenia. Vzdy to bude dorabane. Ale drzim palce.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.2.2017 , 17:47   Citovat  

Stepa napsal:

taky jsem to denni sviceni doposud nepochopil .. co se tim setri doopravdy nevim ,jedine tak bezpecnost na silnici .. vyhozeny penize dle mne .. mas tam naky strasne drah xenony a chces je setrit ?
a i kdyby jo ,ty stejne odejdou .. sviceni dalkama, to samy koncernovej nesmysl a pak se vsichni opici aby byly cool .. ja koupyil accorda a mel jsem tam taky dodelany a svitily jak xenony a urcite byly strasne drahy ,ale neprisel jsem jim na chut ,byla to spis frajerina na leto a i tak neschvalena ..
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.2.2017 , 20:15   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
taky jsem to denni sviceni doposud nepochopil .. co se tim setri doopravdy nevim ,jedine tak bezpecnost na silnici .. vyhozeny penize dle mne .. mas tam naky strasne drah xenony a chces je setrit ?
a i kdyby jo ,ty stejne odejdou .. sviceni dalkama, to samy koncernovej nesmysl a pak se vsichni opici aby byly cool .. ja koupyil accorda a mel jsem tam taky dodelany a svitily jak xenony a urcite byly strasne drahy ,ale neprisel jsem jim na chut ,byla to spis frajerina na leto a i tak neschvalena ..

Ta jsem to počítal a reálná úspora benzínu je natolik marginální, že dál budu svítit normálně...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.2.2017 , 21:51   Citovat  

Vážení, bude to znít blbě, ale teprve dnes naše Acco předvedlo to, pro co bylo postavené. Fajnovou dálkovou jízdu s průměrem cca. 120 km/h. 17 let staré auto a místy 180 km/h dávalo sice ne už s prstem v nose, ale pořád v pohodě.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.2.2017 , 22:37   Citovat  

Denne svietenie nieje pre setrenie paliva. Jedine co usetri ak niekomu v aute casto odchadzaju ziarovky alebo xenony. Denne svietenie je vymysel EU, aby sme pocitili, ze daco robia a aby sa vyrabalo a tocili peniaze.

Piskot, a kde si bol na dialkovej jazde? Ja som na jar 2015 bol v Belgicku dialnica 99% cesty z celkovych takmer 3000km a tiez som slapal tachometrovych 140kmh. Potom 2x chorvatsko raz cca 1600km tam a nazad a druhy krat cca 2200km. Zvladaju to aj nase stare plechovky, ale ten moj na dialnici popri LPG mlsa aj olej. A pri dlhom sedeni ma boli kiss me . Pravda som na tychto cestach nestretol ani jeden A6G. Sme asi taka rarita na cestach. Za to som pri makarskej stretol Skodu 100 stav ako z mototechny a na slovenskych znackach.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.2.2017 , 21:58   Citovat  

To tukkan: Zatím jen Německo. Pořád a znova mě dostává ta nenucená samozřejmost, s jakou to auto funguje. Jistě, koncern funguje taky, ale je to u něj nějaké fádní nudné, vyvanulé, bez emocí.
Co se týče světel pro denní svícení, EU bych z toho vynechal, protentokrát. Když se s tím začalo, po LED neštěkl ani pes a povinné svícení tenkrát halogenkama znamenalo citelné napakování státní kasy na spotřební dani za benzín/naftu díky zvýšené spotřebě jednotlivcem vnímané jako nula-nula-prd, ale při počtu aut už jsou ta čísla někde jinde.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.2.2017 , 22:52   Citovat  

Viezol som sa v Audi A4 rv 2010 A6 2006. Sterilne. Octavia, detto. Ale je tam aspon ticho. Ale na A6 sa mi pacil aspon 3.0 V6 sice nafta, ale ked naftak tak aspon 6 valec, lebo tie 4 valce sa nedaju pocuvat. Som rad, ze sa chysta stop vyroby maloobjemovych naftovych motorov. A tu prichadza na realitu, naftovy motor NIKDY nebude plnit ziadnu emisnu normu v realnej prevadzke.
   Návrat  
Trhač je teď offline  Trhač
PříspěvekZaslal: 20.2.2017 , 23:56   Citovat  

Zdar všem accordistům...jako spokojený majitel 5G s F22Z2 o 6g pro sebe moc nepřemýšlím, ale sháním nějaký spolehlivý stroj pro přítelkyni (chudák má francouze z dob, kdy mě ještě neznala a hlavně nejela v Hondě)
Uvažujeme hlavně C7g 1.6, ale v téhle cenové relaci mi přijde A6g v 1.8 taky jako možný kandidát(možná i Lancer a Mazda 3, ale Honda je Honda) Co vaše zkušenosti se spotřebou paliva i oleje na tomhle motoru? ( Některé příspěvky mě tu děsí - já na té F22 nedolevám ani kapku- měním po 10K a na rysce ubude ~1mm)

P.S. jinak pokud někdo z vás jezdil F22Z2 v 5g a i F23z5 v 6g tak prosím o dojmy - jen by mě zajímalo, jestli se v tomhle případě jedná o posun vpřed či jen stagnaci?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.2.2017 , 8:35  Naposledy upravil tukkan dne 21.2.2017 , 8:49, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Ahoj, v uvedenych motorizaciach som nejazdil. 2.3 v A6G by som mal rad, ale nedaval sa do liftbacku a ten ako otec rodiny ocenim viac ako sedan. Moja 1.8 jazdi takmer od kupy iba na LPG a spotreba na 80tis km je medzi 9.5 a 12L LPG/100km. Ale olej papa tiez podla stylu jazdy, po meste a okreskach asi 0.1L na 1000km a dialnica kde tocis motor okolo 4000ot aj 0.2-0.3L na 1000km. Podla toho co tu citam, je to asi vlastnost toho motora. Tak ako aj 1.8 iVTEC v Civicu 8G . Pritom stara D15Z6 v civicu nebrala vobec olej.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.2.2017 , 8:38   Citovat  

Trhač napsal:
Zdar všem accordistům...jako spokojený majitel 5G s F22Z2 o 6g pro sebe moc nepřemýšlím, ale sháním nějaký spolehlivý stroj pro přítelkyni (chudák má francouze z dob, kdy mě ještě neznala a hlavně nejela v Hondě)
Uvažujeme hlavně C7g 1.6, ale v téhle cenové relaci mi přijde A6g v 1.8 taky jako možný kandidát(možná i Lancer a Mazda 3, ale Honda je Honda) Co vaše zkušenosti se spotřebou paliva i oleje na tomhle motoru? ( Některé příspěvky mě tu děsí - já na té F22 nedolevám ani kapku- měním po 10K a na rysce ubude ~1mm)

P.S. jinak pokud někdo z vás jezdil F22Z2 v 5g a i F23z5 v 6g tak prosím o dojmy - jen by mě zajímalo, jestli se v tomhle případě jedná o posun vpřed či jen stagnaci?

tak accord 5G je zcela jiny stroj Úsměv jinak dobre delas ,kup ji klidne 7G 1.4 ty jsou levnejsi a koupis i poface co je lepsi i hezci .. accorda 6G ji nekupuj tam bys byl oproti 5G o krok zpet .. a civic 7G je prekticky bezudrzbovy auto to ti rekne kazdej a dily jsou fakt levny a k dostani ...
   Návrat  
OPR je teď offline  OPR
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.2.2017 , 13:38   Citovat  

Ahoj

Sháním pravé přední ( z pohledu řidiče ) mlhové světlo na Acco. Je to r.v. 2001 - poface.

Pokud by někdo měl nebo o někom věděl ( díl nebo auto na díly ) prosím dejte vědět.

A6Gmlha.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
A6Gmlha.jpg, 34.55 kB
   Návrat  
Betjuska je teď offline  Betjuska
PříspěvekZaslal: 27.2.2017 , 20:15   Citovat  

Čauky,
víte někdo, jestli se dá starter z TypeRa zaměnit se startérem z jiné motorizace? Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.2.2017 , 22:35   Citovat  

Betjuska napsal:
Čauky,
víte někdo, jestli se dá starter z TypeRa zaměnit se startérem z jiné motorizace? Úsměv

Non TypeR startéry jsou s permanentním magnetem, mechanické upevnění k převodovce by mělo být stejné. Podle manuálu si startér TypeR řekne i o víc ampér.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.2.2017 , 22:42   Citovat  

Nakousl jsem tu dálkové ježdění. Na B-sloupku je uvedeno, že pro rychlosti >160 km/h se má předek tlačit na 2,6 bar, děláte to někdo?
   Návrat  
OPR je teď offline  OPR
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.3.2017 , 8:15   Citovat  

piskot napsal:
Nakousl jsem tu dálkové ježdění. Na B-sloupku je uvedeno, že pro rychlosti >160 km/h se má předek tlačit na 2,6 bar, děláte to někdo?

Ano, předek foukám 2,7 snese to. A zadek 2,5 bar. Pokud jezdíš s větrem o závod, oceníš to. Ale pozor na přefouknutý zadek, když už je zase moc tvrdý, na nerovnosti to uskočí v zatáčce. A pokud jezdíš normálně, spíš šetřivěji, udělá to i dobrou spotřebu.

Letní gumy 2,7/2,5 zimáky 2,5/2,4
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 297, 298, 299 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina