Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda a LPG
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
25
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 129, 130, 131 ... 156, 157, 158  Další 
Zaslat odpověď

Strana 130 z 158
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 5.2.2017 , 19:18   Citovat  

Jopeeeno napsal:
Myslím, že to musí být uchycené šroubem, jak z výroby. Taková rezerva při pecce na předek dokáže možná vylomit mechanismus záchytu sedaček a letí dál - v extrému Velmi šťastný
Ale olačka se sucháčem určitě při bežném ježdění lepší než nic OK Necestuje to kufrem sem, tam.

Jo vyletí stejně jako basa piva, balík coly atd.

No a pokud bude ta pecka tak velká, že prorazí zadní sedačky, který jsou mimochodem navrženy tak aby z kufru nic dovnitř neprošlo, tak už je to stejnak jedno, pac budeš dávno mrtvý z důvodu utržení vnitřních orgánů nebo budeš mít na klíně motor.
Až se začne používat selský rozum tak si všichni oddychnem....

Jinak já jezdím s opravnou sadou, kterou bych stejně nepoužil, rezervu beru když jedu dál Velmi šťastný
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
renda4 je teď offline  renda4
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.2.2017 , 19:36   Citovat  

Problém je v tom , že oni na STK selský rozum nepoužívají .

Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.2.2017 , 19:42   Citovat  

Já měl na STK rezervu připevněnou gumycukama k těm kovovým úchytům v kufru a vypadalo to že to technika vůbec nezajímalo,kdybych ji tam neměl vůbec tak mu to bylo jedno. I na povinnou výbavu se mě zeptal a když jsem mu ji chtěl ukázat,řekl že mi věří Velmi šťastný

Já myslím že se řešilo že Hondy od roku snad 1993 ani rezervu mít nemusí a stačí lepící sada. Ale nerad bych kecal...

David.306 je teď offline  David.306
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.2.2017 , 19:45   Citovat  

Me se na stk jen zeptal jestli mam rezervu nahustenou na predepsany tlak a bylo.Kdyby vedel,ze ji vubec v aute nemam,tak nevim Velmi šťastný V tu dobu sem nemel ani tu opravnou sadu Úsměv

Jopeeeno je teď offline  Jopeeeno
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.2.2017 , 20:08   Citovat  

Já si taky myslím, že by musel být fakt extrém, aby to vyletělo z kufru dovnitř. Ještě navíc, když mají sedačky negativní sklon. Ale jak jsem psal, to je zkušenost z naší milé Slezské STK Velmi šťastný
No, taky mám místo kola lepidlo a v záloze ještě Honda assistance, ale snad to nevyužiju Tak to koukám!

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.2.2017 , 21:50   Citovat  

David.306 napsal:
Me se na stk jen zeptal jestli mam rezervu nahustenou na predepsany tlak a bylo.Kdyby vedel,ze ji vubec v aute nemam,tak nevim Velmi šťastný V tu dobu sem nemel ani tu opravnou sadu Úsměv

Taky jsem jí dlouho neměl Velmi šťastný vozím jí jen kvuli orgánům Velmi šťastný

zitnyp je teď offline  zitnyp
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 5.2.2017 , 21:58   Citovat  

ja tahal rezervu z Nissanu z pod auta, doloval jsem ji doma hodinu a pul a stejne byla prazdna, po nafouknuti jsem zjistil ze utika Velmi šťastný takze za me opravna sada je vic, ale mozna ji dam na paty dvere.

John1657 je teď offline  John1657
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 6.2.2017 , 20:06   Citovat  

díky všem za zkušenosti a rady přátele

chalejkum je teď offline  chalejkum
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 6.2.2017 , 20:43   Citovat  

...takze otazka z ktere strany mam brat ze je to 1.-2.-3.-4. valec? ze strany ridice od rozvodu? Úsměv...

AFY

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.2.2017 , 19:29   Citovat  

...dotaz cislo dva...

...po prepnuti z lpg na plyn tlak reduktoru zacne pomalu klesat...kuprikladu ze stabilnich 1,2bar na 0,8...je to normalni? Velmi šťastný...

AFY

Jiřik je teď offline  Jiřik
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.2.2017 , 20:03   Citovat  

chalejkum napsal:
...dotaz cislo dva...

...po prepnuti z lpg na plyn tlak reduktoru zacne pomalu klesat...kuprikladu ze stabilnich 1,2bar na 0,8...je to normalni? Velmi šťastný...

AFY

Záleží v jakém režimu a kam až klesne. Pokud takto klesá při ustáleném volnoběhu, je to chyba. Pokud takto klesá
při zátěži a pod plným plynem níž neklesne, je to ještě v normě.

Pořadí válců- ptáš se jak to má Honda, nebo jak to namontoval nějaký plynař, kterého ani neznám? Úsměv
Normálně logicky je to jako když čteš zleva doprava. V případě použití lišty někdo kříží prostřední LPG vstřiky,
takže to bývá buď 1-2-3-4 nebo 1-3-2-4 POZOR: nejedná se o pořadí zapalování, jen číslování válců.
Víceválce to mají taky podobně, akorát vidlicáky 1---3---5
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx2---4---6
takže tam v případě LPG přestavby se to mění tak, že je jedna řada 1-3 a druhá 4-6 kvůli kabeláži.

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.2.2017 , 22:04   Citovat  

...no v rezime..zapnu lpg motor jede na lpg tlak reduktoru 1,22...prepnu na benzin a tlak v plynovem reduktoru klesne na 0,8 ??? :/...jedne by si myslel ze tlak zustane stejny kdyz to nema mit kam tlacit...

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 8.2.2017 , 15:44   Citovat  

chalejkum napsal:
...takze otazka z ktere strany mam brat ze je to 1.-2.-3.-4. valec? ze strany ridice od rozvodu? Úsměv...

AFY

Obecně
U drtivé většiny aut se pořadí určuje od rozvodu, krom Renaultu ten to má od převodovky.

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 8.2.2017 , 19:30   Citovat  

rizku...diky za potvrzeni Úsměv ja jsme nakonec prehazovanim vstikovacu zjistil ze je mam dat pekne do radu...

...jinak dneska jsem konecne udelal i zkusebni jizdu a vychytal proc se mi odpojuje lpg...ono pri rozlicnych situacii dochazi k poklesu reduktoru k 0,3-0,4...pak jsem mixloval vsim co slo a ejhle pri pohybani reduktorem doslo k poklesu skakani tlaku reduktoru...

...takze budu hledat kde to bud unika nebo proc reduktor takhle reaguje...nemate nekdo nejaky napad cim by to mohlo byt?...

AFY

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.2.2017 , 9:58   Citovat  

...tak STK mam za sebou a jeden den bezproblemovy nabeh LPG a na druhy den opet PIIIP Úsměv...zajimave ze ani chybu to nehazi Úsměv...
...tak jdu pekne od zacatku - kde by mohlo dojit k priskrceni LPG? zadni elektroventil jsem ocistil zevnitr kontakty poradne pridelal a uvidime Úsměv...jelikoz to v zadu uz jednou udrncalo merit na nadrzi tak mozno i kontakty dostali co proto :/...

AFY

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.2.2017 , 13:40   Citovat  

chalejkum napsal:
...tak STK mam za sebou a jeden den bezproblemovy nabeh LPG a na druhy den opet PIIIP Úsměv...zajimave ze ani chybu to nehazi Úsměv...
...tak jdu pekne od zacatku - kde by mohlo dojit k priskrceni LPG? zadni elektroventil jsem ocistil zevnitr kontakty poradne pridelal a uvidime Úsměv...jelikoz to v zadu uz jednou udrncalo merit na nadrzi tak mozno i kontakty dostali co proto :/...

AFY

rozpoj hadici ke vstřikům a pusť 12V na přední EV. Jestli to výrazně nefoukne, jdi dál- rozpoj to na vstupu k reduktoru, pokud to výrazně foukne ( hodně) máš to přicpaný v reduktoru. Pokud to stále foukne jen slabě, je to v trubce nádrž-předek nebo v MV. Musíš mít samozřejmě něco natankováno Velmi šťastný

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.2.2017 , 20:39   Citovat  

jiriku...tak na to se chystam cez vikend Úsměv pac v blave na ulici by tohle foukani bylo asi hodne velka sranda /jednou kdyz jsem dolejval olej si mne i fotili Velmi šťastný/...

...jinak da se zjistit merakem ze elektrocivka je "vadna"? ze nedrzi stale otevreny ventil? Úsměv...

AFY

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 23.2.2017 , 8:43   Citovat  

chalejkum napsal:
jiriku...tak na to se chystam cez vikend Úsměv pac v blave na ulici by tohle foukani bylo asi hodne velka sranda /jednou kdyz jsem dolejval olej si mne i fotili Velmi šťastný/...

...jinak da se zjistit merakem ze elektrocivka je "vadna"? ze nedrzi stale otevreny ventil? Úsměv...

AFY

pokud ventil otevře, měla by ho udržet. Otvírá ho? Jestli ne, nejdřív vyčisti pístek a pouzdro a pak změř cívku, jestli je průchozí.

Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 28.2.2017 , 10:21   Citovat  

Jaký máte systém a jak se vám proti benzínu zvedla spotřeba?

Já jezdil s 2.4 za 10l benzínu a teď, po prvních 5000 km, mám průměr 12,65l LPG, tzn. 27% nárůst. Plus mám změřeno cca 0,7l benzínu (starty+otáčky). V přilohách k TP se uvádí navýšení spotřeby o 15%. Jak jste na tom vy? Na dálnici při svižnější jízdě není problém 14-15l LPG (rychlost 160-180).

Dnes se chystám ještě na doseřízení, takže si to třeba ještě sedne. Systém Magic4.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 28.2.2017 , 10:26   Citovat  

Nemám palubák,takže kolik to bere na dálnici při určité rychlosti,nebo ve městě ti nepovím. Povím ti jen průměr na nádrž,což u benzínu bývalo mezi 8,5-9 litrů a LPG mezi 10-10,5 litru...

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 28.2.2017 , 10:31   Citovat  

Kmóďa napsal:
Nemám palubák,takže kolik to bere na dálnici při určité rychlosti,nebo ve městě ti nepovím. Povím ti jen průměr na nádrž,což u benzínu bývalo mezi 8,5-9 litrů a LPG mezi 10-10,5 litru...

Já ho taky nemám, dopočítávám to dle ujetých kilometrů stylem plná-plná. Takže u tebe je to těch 15%, co uvádí výrobce, ok Úsměv Co máš za systém?

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 28.2.2017 , 10:37   Citovat  

Teď bych to asi neměřil, je ještě málo výhřevná zimní směs PB, navíc zase hrozná kvalita. U některých čerpaček
je tak hrozná kvalita LPG, že motory nových (!!) přestaveb normálně vynechávaly. Po natankování jinde bylo po problémech. Počkejte tak na květen a dal bych přednost plynu z Ingolstadtu.
tudy odkaz
Osobně jsem nikdy s jejich plynem neměl problém, akorát k nim jezdím jen občas, protože nejbližší čerpačka je až v Ústí.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 28.2.2017 , 10:38   Citovat  

Střelec napsal:
Já ho taky nemám, dopočítávám to dle ujetých kilometrů stylem plná-plná. Takže u tebe je to těch 15%, co uvádí výrobce, ok Úsměv Co máš za systém?

Magic G4

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 28.2.2017 , 11:01   Citovat  

Jiřik napsal:
Teď bych to asi neměřil, je ještě málo výhřevná zimní směs PB, navíc zase hrozná kvalita. U některých čerpaček
je tak hrozná kvalita LPG, že motory nových (!!) přestaveb normálně vynechávaly. Po natankování jinde bylo po problémech. Počkejte tak na květen a dal bych přednost plynu z Ingolstadtu.
tudy odkaz
Osobně jsem nikdy s jejich plynem neměl problém, akorát k nim jezdím jen občas, protože nejbližší čerpačka je až v Ústí.

Ten beru na Barandově OK Problémy s poklesem výkonu v otáčkách mám občas taky, ale to spíš přisuzuji tomu, že se to ladilo, když jsem měl děravý výfuk a dost snížený výkon a ten už je teď ok. Uvidíme po seřízení.

Honcord je teď offline  Honcord
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 28.2.2017 , 11:39   Citovat  

Čaute,

soráček, že vám tady skáču do debaty, ale uvítal bych tip na firmu pro přestavbu Acco 8G v Brně a okolí.
Rád bych to dal někomu kdo tento model už dělal a samozřejmě není nad doporučení je to dobrý

Děkovanec

renda4 je teď offline  renda4
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 28.2.2017 , 13:25   Citovat  

tudy odkaz A pocitově nejlépe auto jezdí na PRIMAGAS v mém okolí...

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.3.2017 , 16:09   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
to bych nedelal,to poznas az budes potrebovat rychle predjet ze davat prepinani v krityckych otackach kdyz budes potrebovat par vterin na predjeti a ono ti to tam zacne prepinat a trhat motorem a podobne ... kdyz vis ze 90% casu jezdis do 4500ot tak jsi to dej spis od 4500ot anebo uplne zrus jako ja ,ten system to musi zvladnout az po omezovac jako mne dokonce az po 7600ot ,kdyby ne dal ti tam slaby vstrikovace nebo reduktor co bych mu omlatil o hlavu .. ,

Tak si měl pravdu. Dnes jsem to byl vyzvednout a prý se musel vyměnit reduktor za silnější, co běžně používá pro V8. Teď už to letí jako z praku.

Jinak na benzín to furt přepíná v 6500 otáčkách, ten přechod je neznatelný, žádné cukání, ani nic podobného. Řešil jsem s ním, jestli by to nemohlo jet na plyn až do omezovače a nejdřív říkal, že prý už je v těchto otáčkách problém s plnícím tlakem, že plyn narozdíl od benzínu nemá čerpadlo a má problém to pod omezovačem krmit a dnes jsem se při předání dozvěděl, že to nestíhají vstřiky. Padl dotaz, jak často se v takových otáčkách pohybuji, že to chci řešit, když jde o rozsah 700 otáček těsně před omezovačem, na což jsem argumentoval plánem na budoucí reflash, kdy to chci točit do 7600. Úsměv

Než udělám reflash, tak mu dorazí vstřiky silnější, které nebudou mít problém s provozem na plyn v celém spektru. Mám se zastavit. OK

DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.3.2017 , 16:16   Citovat  

Střelec napsal:
Tak si měl pravdu. Dnes jsem to byl vyzvednout a prý se musel vyměnit reduktor za silnější, co běžně používá pro V8. Teď už to letí jako z praku.

Jinak na benzín to furt přepíná v 6500 otáčkách, ten přechod je neznatelný, žádné cukání, ani nic podobného. Řešil jsem s ním, jestli by to nemohlo jet na plyn až do omezovače a nejdřív říkal, že prý už je v těchto otáčkách problém s plnícím tlakem, že plyn narozdíl od benzínu nemá čerpadlo a má problém to pod omezovačem krmit a dnes jsem se při předání dozvěděl, že to nestíhají vstřiky. Padl dotaz, jak často se v takových otáčkách pohybuji, že to chci řešit, když jde o rozsah 700 otáček těsně před omezovačem, na což jsem argumentoval plánem na budoucí reflash, kdy to chci točit do 7600. Úsměv

Než udělám reflash, tak mu dorazí vstřiky silnější, které nebudou mít problém s provozem na plyn v celém spektru. Mám se zastavit. OK

jo pro tyhle extremni pripady velkyho horka , neschopnisti LPG davat takovy tlak nebo vykon,
mam privstrek benzinu v kritických otackach ,dle mne dobra volba ..
nezere to tolik benzinu jako uplny prepinani a pomaha to z vykonem kdyz potrebujes Úsměv

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.3.2017 , 16:30   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
jo pro tyhle extremni pripady velkyho horka , neschopnisti LPG davat takovy tlak nebo vykon,
mam privstrek benzinu v kritických otackach ,dle mne dobra volba ..
nezere to tolik benzinu jako uplny prepinani a pomaha to z vykonem kdyz potrebujes Úsměv

Zvláštní, že jdeme ke stejnému plynaři oba dva se stejným autem, stejným motorem a každý z nás má jiné řešení Velmi šťastný

DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.3.2017 , 16:53   Citovat  

Střelec napsal:
Zvláštní, že jdeme ke stejnému plynaři oba dva se stejným autem, stejným motorem a každý z nás má jiné řešení Velmi šťastný

nene ja u nej nebyl ,doladovaj jsem u jinyho na slovensku ,prave to jak to naladili puvodni stalo za dve veci ..
bylo to stejne jako mas ty do 6500ot LPG pak benzin ,po roce to chcipalo na volnobehu a celkove blblo ,pak jsem to dal provizorne na volnobeh bezet jen na benzin ,pac uz me to stvalo a nebyl nikdo dobrej k mani a nakonec to ladil clovek kterej otom neco vi a jsem naprosto spokojenej .. 2 roky a nic ,jen vymena filtru, kontrola a posunuti omezovace kvuly reflashi a uprava privstriku ..

Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda a LPG
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
25
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 129, 130, 131 ... 156, 157, 158  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina