Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 8G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 39, 40, 41 ... 107, 108, 109  Další 
Zaslat odpověď

Strana 40 z 109
maverick je teď offline  maverick
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.3.2017 , 23:29   Citovat  

nevíte někdo kde sehnat servisní manual, odkazy tady z fora nefungují, díík
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Probos je teď offline  Probos
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.3.2017 , 14:00   Citovat  

Dřív tady proběhla diskuze ohledně ceny čelního skla. Minulý majitel accorda mi posílal dodatečně ještě fakturu za výměnu skla v autoelegance brno, kde celkově platil 25 150 Kč vč. DPH. je to dva roky zpět...

Nechal jsem si tedy pojistit sklo na 25 tisíc.

Minulý týden jsem jel po dálnici a kamínek mi sklo rozbil, prasklina víc jak 20cm. Tak jsem psal do Autoelegance Brno a cena za výměnu by byla 31680 Kč. Chápu, že mají vyšší hodinovou sazbu o 150 Kč (než před dvěma lety) ale když dva roky zpět jen práce byla něco přes 2000 kč, tak 150 Kč neudělá cenu za práci 4550 kč. Přijde mi to celkem hodně, když bych měl ještě cca 6800 kč doplácet ze svého.

Co si o tom myslíte ? Má někdo zkušenosti s výměnou z poslední doby ?

Potřebuji to samozřejmě na pojišťovnu když už tu pojistku platím...
   Návrat  
lukyn1982 je teď offline  lukyn1982
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 2.3.2017 , 14:15   Citovat  

Loni v létě čelní sklo s veškerýma senzorama v Auto Jarov na pojistku, faktura necelých 20tis, materiál, práce. Zaplatil jsem povinnou spoluúčast 500 kč.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.3.2017 , 14:17   Citovat  

lukyn1982 napsal:
Loni v létě čelní sklo s veškerýma senzorama v Auto Jarov na pojistku, faktura necelých 20tis, materiál, práce. Zaplatil jsem povinnou spoluúčast 500 kč.

Ten rozdíl se mi zdá opravdu hrozně moc velký. Jestli 20 tisíc nebo 32 tisíc. Navíc já si platím přímo pojištění skla, kde ani spoluúčast není. Bohužel, do auto jarov to mám z Brna trošku z ruky.

Smutný
   Návrat  
lukyn1982 je teď offline  lukyn1982
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.3.2017 , 14:19   Citovat  

Zeptal bych se zdali se nějak radikálně nezvýšila cena skla. Případně zkus jiného dealera. Přinejhorším neautorizovaný servis...?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.3.2017 , 14:32   Citovat  

lukyn1982 napsal:
Zeptal bych se zdali se nějak radikálně nezvýšila cena skla. Případně zkus jiného dealera. Přinejhorším neautorizovaný servis...?

Vyzkouším ještě napsat druhému dealerovi zde v brně a uvidím, s jakou cenovou příjdou. Do neautorizovaného servisu se mi tak moc nechce. Uvidím no...
   Návrat  
PaloSV je teď offline  PaloSV
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.3.2017 , 16:52   Citovat  

Trochu drahé to sklo by som povedal. Koncom roka som menil na mojom. V autorizovanom servise ale nie za oem ale Pilkington som zaplatil necelých 250€ t.j. cca 6750 Kč. S OEM by som sa dostal na cca 550-600€ t.j 16200Kč.
Tu sme o tom aj trochu popísali Čelné sklo /http://www.hondacc.eu/
Inak dnes som zaviezol auto do autorizovaného servisu, podarilo sa dobaviť výmenu strešného okna Je to tam.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.3.2017 , 17:18   Citovat  

PaloSV napsal:
Trochu drahé to sklo by som povedal. Koncom roka som menil na mojom. V autorizovanom servise ale nie za oem ale Pilkington som zaplatil necelých 250€ t.j. cca 6750 Kč. S OEM by som sa dostal na cca 550-600€ t.j 16200Kč.
Tu sme o tom aj trochu popísali Čelné sklo /http://www.hondacc.eu/
Inak dnes som zaviezol auto do autorizovaného servisu, podarilo sa dobaviť výmenu strešného okna Je to tam.

No mě to s tím sklem příjde taky hrozně moc, to se na mě nikdo nemůže zlobit. Schválně jsem nastavil pojistku na 25k - i to už je docela dost. A nakonec abych ještě doplácel 7k ze své kapsy. navíc se to kdykoli může opakovat Smutný

Co se týče toho šíbru - ty ale máš accorda ještě v záruce ne ? Pokud ano, tak tam byla prodloužená záruka tak to není problém. mě bohužel skončila v lednu a já to že je zrezlý nevěděl :/
   Návrat  
PaloSV je teď offline  PaloSV
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.3.2017 , 17:25  Naposledy upravil PaloSV dne 2.3.2017 , 17:32, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Cenu čo som dal nebola cez poistku. A auto už nie je v záruke. Najprv to neuznali, potom asi urobili nejakú výninku, lebo mal to v záruke vraj vyriešiť prechádzajúci servis a ten to neurobil. Na preberacom protokole píše pri popise poruchy "servisná informácia"
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.3.2017 , 17:29   Citovat  

PaloSV napsal:
Cenu čo som dal nebola cez poistku. A auto už nie je v záruke.

JJ čelní sklo je druhá věc - já jen píšu, že 32k se mi zdá fakt hodně.

Ale u toho šíbru nechápu - jak se ti povedlo ho vyměnit zdarma, když už auto není v záruce? Já psal do Autoelegance Brno na výměnu šíbru a napsali mi doslova "Bohužel už ani přes prodlouženou záruku vám nemůžeme sklo vyměnit". Mám to tedy zkusit jinde a třeba to vyjde ? Ty podmínky by snad každá Honda měla mít stejné.... nebo už fakt nic nechápu Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.3.2017 , 8:51   Citovat  

Tak jen info pro ostatní - můj mechanik (který ale nedělá výměny skla) mi psal, že original sklo vč. všeho příslušenství stojí 14500 Kč. Takže i kdyby práce stála nevím co, rozhodně bych se vešel do těch 25k.

Závěr je takový, že Hondě v Brně dávat 32k za sklo rozhodně nebudu. Teď je jen otázka, kde jinde to mám v okolí udělat.
   Návrat  
Radek_KA7 je teď offline  Radek_KA7
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.3.2017 , 9:39   Citovat  

kdyby náhodou tak auto stále prodávám....nebo vyměním za 7G + doplatek
   Návrat  
louza je teď offline  louza
PříspěvekZaslal: 7.3.2017 , 13:40   Citovat  

Radek_KA7 napsal:
kdyby náhodou tak auto stále prodávám....nebo vyměním za 7G + doplatek

Možná blbej dotaz, ale proč za 7g??
   Návrat  
rudy5 je teď offline  rudy5
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.3.2017 , 14:01   Citovat  

Probos napsal:
JJ čelní sklo je druhá věc - já jen píšu, že 32k se mi zdá fakt hodně.

Ale u toho šíbru nechápu - jak se ti povedlo ho vyměnit zdarma, když už auto není v záruce? Já psal do Autoelegance Brno na výměnu šíbru a napsali mi doslova "Bohužel už ani přes prodlouženou záruku vám nemůžeme sklo vyměnit". Mám to tedy zkusit jinde a třeba to vyjde ? Ty podmínky by snad každá Honda měla mít stejné.... nebo už fakt nic nechápu Velmi šťastný

Preco stale maturujes nad tym sklom za 250-300eur ho mas vymenene Pilkinkton,co si myslis ze v tej honde ti tam daju nejaky zazrak?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.3.2017 , 14:41   Citovat  

louza napsal:
Možná blbej dotaz, ale proč za 7g??

protože je to podle mě to samý Úsměv akorát levnější.... hodím tam reflash,kvalitní sání-kvůli zvuku Úsměv , 18" enkei kola a je vymalováno,
musí to být sedan 2.4, nejlépe černý a exe nebo top exe. to budu hledat až to prodám.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.3.2017 , 14:42   Citovat  

rudy5 napsal:
Preco stale maturujes nad tym sklom za 250-300eur ho mas vymenene Pilkinkton,co si myslis ze v tej honde ti tam daju nejaky zazrak?

To se netýkalo toho čelního skla. Šlo mi jen o názor ostatních co si myslí o ceně. Přední sklo vyřeším jinde. To jsem se ptal na ten šíbr. Ale to je fuk Úsměv přátele
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 7.3.2017 , 14:53   Citovat  

Radek_KA7 napsal:
protože je to podle mě to samý Úsměv akorát levnější.... hodím tam reflash,kvalitní sání-kvůli zvuku Úsměv , 18" enkei kola a je vymalováno,
musí to být sedan 2.4, nejlépe černý a exe nebo top exe. to budu hledat až to prodám.

Hmm, zajímavý názor... nemůžu se nějak zbavit dojmu, že je to krok zpátky... tím spíš, že máš A8g s 2.4 ve špičkovým stavu. Z venku je A7g pořád hezký auto (sedan), to jo, ale třeba interiér u osmičky je prostě jinde.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.3.2017 , 15:11   Citovat  

jo krok zpátky to je to určitě, už jenom těma rokama... ale já měl celej život 20ti letý herky takže si furt budu pískat Úsměv
mě se to auto líbí, interiér taky...a klidně ať to má najeto půl milionu km Úsměv důležitý je stav

ještě jsem pokukoval po BMW ale to jsou takový neohrabaný hovádka co maji v oblibě cikáni
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 7.3.2017 , 15:25   Citovat  

Radek_KA7 napsal:
jo krok zpátky to je to určitě, už jenom těma rokama... ale já měl celej život 20ti letý herky takže si furt budu pískat Úsměv
mě se to auto líbí, interiér taky...a klidně ať to má najeto půl milionu km Úsměv důležitý je stav

ještě jsem pokukoval po BMW ale to jsou takový neohrabaný hovádka co maji v oblibě cikáni

Tak jestli máš holou lebku, žádnej krk, zlatý řetězy a chodíš v teplákách, tak si to BMW klidně pořiď Velmi šťastný
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.3.2017 , 16:18   Citovat  

louza napsal:
Hmm, zajímavý názor... nemůžu se nějak zbavit dojmu, že je to krok zpátky... tím spíš, že máš A8g s 2.4 ve špičkovým stavu. Z venku je A7g pořád hezký auto (sedan), to jo, ale třeba interiér u osmičky je prostě jinde.

A8G som nemal, ale ak sa pozriem na tie komponenty a pod, tak A8G je prezlečený A7G...
   Návrat  
rudy5 je teď offline  rudy5
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.3.2017 , 22:00   Citovat  

Probos napsal:
To se netýkalo toho čelního skla. Šlo mi jen o názor ostatních co si myslí o ceně. Přední sklo vyřeším jinde. To jsem se ptal na ten šíbr. Ale to je fuk Úsměv přátele

Jaj tak soráč Mrk
   Návrat  
krtekm je teď offline  krtekm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.3.2017 , 19:59   Citovat  

markos napsal:
A8G som nemal, ale ak sa pozriem na tie komponenty a pod, tak A8G je prezlečený A7G...

Ty jo, to je vazne podivne... Kor kdyz je to porad stejny model u ktereho se za ty roky technika osvedcila a skok je jen jedna generace. pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem Ne ted vazne, jestli volit mezi generacema tak za me urcite 8smice Je to tam. Ted napriklad resim barak, a taky jsem si pohraval s myslenkou jit do generace starsi. Omlouvam se jestli se pletu, ale myslim ze Radek resi presne tuto situaci, nebo!?
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 8.3.2017 , 21:29   Citovat  

markos napsal:

A jel si v něm?Mam 2x typeS.Do 7g se nerad vracím kvůli pohodlí 8g,přestože ma 18" proti 16" u 7g.
Ale na druhou stranu mi 7g přijde hladovejsi po otáčkách a ochotněji se vytaci.To nevím,zda mám pricitat právě kolum nebo třeba jinak poskladany převodovce,nezkoumal jsem.. Mrk
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 9.3.2017 , 8:37   Citovat  

spoon napsal:
A jel si v něm?Mam 2x typeS.Do 7g se nerad vracím kvůli pohodlí 8g,přestože ma 18" proti 16" u 7g.
Ale na druhou stranu mi 7g přijde hladovejsi po otáčkách a ochotněji se vytaci.To nevím,zda mám pricitat právě kolum nebo třeba jinak poskladany převodovce,nezkoumal jsem.. Mrk

Asi i hmotnost, jen tak letmo koukám, že A7g je o cca 100kg lehčí než A8g (2.4), parametry motoru zase o tolik jiný nejsou...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.3.2017 , 9:47   Citovat  

krtekm napsal:
Ty jo, to je vazne podivne... Kor kdyz je to porad stejny model u ktereho se za ty roky technika osvedcila a skok je jen jedna generace. pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem Ne ted vazne, jestli volit mezi generacema tak za me urcite 8smice Je to tam. Ted napriklad resim barak, a taky jsem si pohraval s myslenkou jit do generace starsi. Omlouvam se jestli se pletu, ale myslim ze Radek resi presne tuto situaci, nebo!?

Ano přesně tuto situaci řeším Úsměv nevím čím jiným alespoň částečně nahradit 8G
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.3.2017 , 10:28   Citovat  

jj. me porad pripada skoda se toho zbavovat. taky potrebuju prachy protože barak sice stoji, ale není tam nic. jen za podlahy, dveře, kuchyni dam nehorzny prachy. takze se všechny drobny hodi. jenze si zas rikam ze vim co mam, auto v perfektim stavu... když prodam za 300, za 150 koupim sedmicu a dalších 50 do ni nasviham zbude me stovka. jako pekny, ale porad takova ta nejistota ze nevim kdo to mel a jak se k tomu za ty roky choval. casta začínající koroze atp. no nakonec se posnazim si to auto nechat a změna bude aktualni az budu potrebovat vetsi!
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.3.2017 , 10:56   Citovat  

krtekm napsal:
jj. me porad pripada skoda se toho zbavovat. taky potrebuju prachy protože barak sice stoji, ale není tam nic. jen za podlahy, dveře, kuchyni dam nehorzny prachy. takze se všechny drobny hodi. jenze si zas rikam ze vim co mam, auto v perfektim stavu... když prodam za 300, za 150 koupim sedmicu a dalších 50 do ni nasviham zbude me stovka. jako pekny, ale porad takova ta nejistota ze nevim kdo to mel a jak se k tomu za ty roky choval. casta začínající koroze atp. no nakonec se posnazim si to auto nechat a změna bude aktualni az budu potrebovat vetsi!

PŘESNĚ MŮJ PŘÍPAD!!!
teď jsem narval 300 do prázdnýho baráku (kuchyň, elektrika, schody, podlahy a dveře s obložkama) a říkám si jestli mi to pomůže když ho prodám, jestli to za těch 100-150 dotáhnu. Možná jo, ale zahrada a garáž určitě hotová nebude.

Možná že si nakonec koupím feldu a bude vymalováno( dva roky zpátky jsem v ní taky jezdil a přežil jsem to). Radši vrak za 10 než vrak za 100....
Taky si říkám že je to v dobrým stavu a že je to jen jezdit a měnit olej, budu se toho zbavovat s těžkým srdcem ale bohužel je to cesta menšího zla...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.3.2017 , 11:17   Citovat  

Presne vim co ted resis... Jeste me teda desi další věc.. Bude proste sem tam potřeba něco dovest na barak. No rozhodne nebudu davat pytle se sterkem třeba do auta! sopťa sopťa
   Návrat  
Robbie je teď offline  Robbie
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.3.2017 , 11:27   Citovat  

[quote="krtekm"]Presne vim co ted resis... Jeste me teda desi další věc.. Bude proste sem tam potřeba něco dovest na barak. No rozhodne nebudu davat pytle se sterkem třeba do auta! sopťa sopťa[/quote]

Hele ja ti klidne prodam 7G Je to tam.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.3.2017 , 12:14   Citovat  

HaHaaa Accous zustane tam kde je dokud to pujde. A když to prijde tak ses první za kym zajdu OK
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 8G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 39, 40, 41 ... 107, 108, 109  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina