Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 337, 338, 339 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 338 z 486
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.3.2017 , 18:46   Citovat  

Hellborn napsal:
Na klice nevím, ale připomněl jsi mi problém K20 s vydřenou vačkou... Měl to hlavně Stream, ale v A7g to taky někdo řešil...

to mas recht spatne jsem si to pamatoval ,na klice do byl jinej motor je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Tomik je teď offline  Tomik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.3.2017 , 18:48   Citovat  

Jak se tu sahne na 2.4, to je zle HaHaaa Napsal jsem to ze svy zkusenosti, kdy jsem asi rok hledal accorda, libovolny motorizace, slo mi hlavne o pekny stav. Zachovaly 2.4 proste byly bud prehnane drahy, az k 200 tis. anebo vylitany, nebo nejak napadeny ruznymi upravy. Takze proste najit peknou 2.4 bude slozitejsi, proto bych doporucil sledovat i 2.0.
   Návrat  
mildo je teď offline  mildo
PříspěvekZaslal: 14.3.2017 , 18:55   Citovat  

2.4 je podstatne lepsi Velmi šťastný
   Návrat  
Jarek je teď offline  Jarek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 14.3.2017 , 18:57   Citovat  

Tomik napsal:
nejak napadeny ruznymi upravy.

Jo, s tím se nedá než souhlasit. 2.4 napadenejch tunerama je bohužel hodně.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 14.3.2017 , 18:59   Citovat  

klasika nic vic a dat kvalitny servis.zadny tuner zmatenej
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.3.2017 , 19:20  Naposledy upravil DOHCVTEC dne 14.3.2017 , 19:30, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Tomik napsal:
Jak se tu sahne na 2.4, to je zle HaHaaa Napsal jsem to ze svy zkusenosti, kdy jsem asi rok hledal accorda, libovolny motorizace, slo mi hlavne o pekny stav. Zachovaly 2.4 proste byly bud prehnane drahy, az k 200 tis. anebo vylitany, nebo nejak napadeny ruznymi upravy. Takze proste najit peknou 2.4 bude slozitejsi, proto bych doporucil sledovat i 2.0.

nektery lidi nechapou jednoduchou vec ,honda ma atmo motory ktery je treba tocit a kde se vice toci motor ,tam je vyssi spotreba oleje ,kdo vice toci vyce dolejva ,kdo toci mene dolejva mene ,proste fyzika z velikosti motoru to nema nic ,spis stim jak casto se to tocilo za studena a to pred koupy moc nezistis ,osobne znam spoustu pilotu co toci vice 1.8,2.0 nez ty co toci vyssi obsahy .. protoze ten vykon tam proste chyby ..
koupe 2.0 neni zaruka niceho .. je to od kusu .. muzes koukat a merit co chces ,do motoru nevidis .. spis se ptat jak jezdi a jak bude nanem jezdit a jak auto bude zatizeny aby vedel co ho bude cekat ..

jinak by me zajimaly ty zasahy tunerama jaky jsou zasadni ,ze takovy auto nekdo nechce koupit ...
myslis nalepky ,kola ,zluty mlhovky ,folie ??? ja koupil accorta polepenyho napepkama,foliema ,plastidypem a nikdo to nechctel a reknu ti jedno ,mam najeto 140000km ma koni podvozek snad uz od 60000km ,spojka puvodni, na podvozku mam prakticky vse jeste puvodni ,ted se ohlasily tycky stabiku ,polosy jsou v pohode a motor mi ted bere tak 0,5l oleje na 10000km a tocim ho pravidelne .. pak koupis auto od starsiho pana v domeni ,ze natom jezdil jen von a ne jeho synator a bude to vybouchana olejnicka ,je to od kusu cokoliv jineho je nesmysl a blbej predsudek ..
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 14.3.2017 , 19:23   Citovat  

Přesně tak - 2.4 není potřeba tak točit, aby to jelo... Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.3.2017 , 19:37   Citovat  

Hellborn napsal:
Přesně tak - 2.4 není potřeba tak točit, aby to jelo... Úsměv

po reflashi tuplem ,kolikrat se pristihnu ,ze radim uz ve 2000-2500ot..
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.3.2017 , 19:53   Citovat  

Predsudky, nepredsudky. Chtel jsem auto v puvodnim stavu, neposkrabane, cistounke, uvnitr musi vonet, lesknout se,jakoby vyjelo z vyroy. Auto ktery jelo na vysokych pneumatikach, nejlepe na origo poklicich, vzadu plato od vajicek.
Takovych najdes ve 2.4 pramalo a pokud ano, priveze ho nejakej vexlak z nemecka a bude za nej chtit 200 tis.
Ve 2.0 se sance rapidne zvedaj v priznivy cene.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 14.3.2017 , 19:56   Citovat  

je to o aute jak se clovek stara ja delam Praha-Za cca 980km a olej v pohode.nemusim to tocit ale kdyz uz tak dam manual a to pak jede.krasa Hihi
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.3.2017 , 20:04   Citovat  

Tomik napsal:
Predsudky, nepredsudky. Chtel jsem auto v puvodnim stavu, neposkrabane, cistounke, uvnitr musi vonet, lesknout se,jakoby vyjelo z vyroy. Auto ktery jelo na vysokych pneumatikach, nejlepe na origo poklicich, vzadu plato od vajicek.
Takovych najdes ve 2.4 pramalo a pokud ano, priveze ho nejakej vexlak z nemecka a bude za nej chtit 200 tis.

a porad vtom neni zadna zaruka ,ze motor bude OK a ze se snim jezdilo lepe kdyz bude na plechacich a bude vonet ,porad nesmysly ... kdybys sis zajel pro nej sam mas takovych 2.4 vice nez dost za cenu slabybo 2.0 bez tempomatu v CR ..
   Návrat  
tomyks je teď offline  tomyks
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.3.2017 , 20:13   Citovat  

Mam cerstvou zkusenost se shanenim tourera. Od listopadu lonskeho roku krome nafty nebylo nic co by stalo za rec. V nemecku to same. Jediny tourer 2,0 v zakladu od dealera co by stal za vylet. Nakonec jsem jel na jednoho 2,0 mrknout v ramci CR. Majtel se zdal v klidu, tvaril se ze je Hondar, ale ve skutecnosti ani nevedel co ma za vybavu. A auto az na rozbite celni sklo Ble a otriskane kolem dokola se zdalo v pohode. Obrazek jsem si udelal kdyz po 1km jizdy chtel predvest jak to jede a studene tocil pres 5000. To me sice hned neodradilo, ale to celni sklo jsem nezkousnul. Navic se zjistilo ze stk je propadla. Nakonec jsem se ale dockal paradniho kousku je to dobrý
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 14.3.2017 , 20:14   Citovat  

jasne kupit jedine v Cr.je tu toho dost.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.3.2017 , 21:19   Citovat  

mildo napsal:
jasne kupit jedine v Cr.je tu toho dost.

to je ,ale kdyz se podivam ,tak 2.4 je minimalne tolik co 2.0 a popravde kdybych mel kupovat predface 2.0 koupim rovnou poface naftu ,dneska se prodavaj za smesny sumy a jako rodinny auto je prijatelnejsi ,pac kdyz ten 2.0 tourer nalozis tak zarucene nepbude jezdit za 7,5l benzinu .. ten kroutak tam proste chyby ,pro kluka co bude vozit max svoji kiss me a slecnu jeste to jde jinak ne ..
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.3.2017 , 21:27   Citovat  

Par 2.0 sem projel, kdyz sem hledal auto. Jelo to dost podobne, jako moje tehdejsi A5g. 1.8 85 kw.
Zadnej zavodak, ale v otackach to melo silu. Zalezi co kdo od auta ceka...
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.3.2017 , 21:31   Citovat  

tomyks napsal:
Mam cerstvou zkusenost se shanenim tourera. Od listopadu lonskeho roku krome nafty nebylo nic co by stalo za rec. V nemecku to same. Jediny tourer 2,0 v zakladu od dealera co by stal za vylet. Nakonec jsem jel na jednoho 2,0 mrknout v ramci CR. Majtel se zdal v klidu, tvaril se ze je Hondar, ale ve skutecnosti ani nevedel co ma za vybavu. A auto az na rozbite celni sklo Ble a otriskane kolem dokola se zdalo v pohode. Obrazek jsem si udelal kdyz po 1km jizdy chtel predvest jak to jede a studene tocil pres 5000. To me sice hned neodradilo, ale to celni sklo jsem nezkousnul. Navic se zjistilo ze stk je propadla. Nakonec jsem se ale dockal paradniho kousku je to dobrý

Heh, tak si zháňal slabo. V auguste som totižto predal svoj sedan a doviezol priamo z Mníchova tourer, 2.4i pofacelift type S za 6000 euro, kúpené od Nemca, žiadny turci a pod. Bol na mobile.de aj na autoscout24

A na tachometri svietilo 130 000 km. Teraz už je tam troška viacej Mrk

Ano má nejaké viz. vady, takže Tomik by ho asi nezobral Velmi šťastný . Ničmenej pre mňa kombinácia type S poface tourer s 2.4 motorom bola tak vzácna, že som neváhal ani minutu, a keďže nerieišm nejaké drobné vady tak som okamžite po ňom skočil Úsměv. AK môžem za seba povedať, tak type S packet je pre mňa oveĺa viacej ako nejaký ten oderok (i keď tu sa určite ozve DOHC že mu packet nevyhoval Velmi šťastný )
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.3.2017 , 22:02   Citovat  

markos napsal:
Heh, tak si zháňal slabo. V auguste som totižto predal svoj sedan a doviezol priamo z Mníchova tourer, 2.4i pofacelift type S za 6000 euro, kúpené od Nemca, žiadny turci a pod. Bol na mobile.de aj na autoscout24

Ano má nejaké viz. vady, takže Tomik by ho asi nezobral Velmi šťastný . Ničmenej pre mňa kombinácia type S poface tourer s 2.4 motorom bola tak vzácna, že som neváhal ani minutu, a keďže nerieišm nejaké drobné vady tak som okamžite po ňom skočil Úsměv. AK môžem za seba povedať, tak type S packet je pre mňa oveĺa viacej ako nejaký ten oderok (i keď tu sa určite ozve DOHC že mu packet nevyhoval Velmi šťastný )

da se sehnat vzdy a vsude ,musis ,ale hledat ne jen otevrit Bazos,sauto a rict nic neni ..
co se tyce paketu ten na poface je trochu jiny kafe jako na predface Úsměv
budu se opakovat,ale dneska bych spis volil civic a ne jen proto ,ze ja accorda nevyhledaval ,
proste mi padl do naruci za slusnej peniz ,tak jsem ho koupil a sedana bych accorda nekupoval urcite ,
ve 2.0 tuplem ne.. to uz oprvadu tu naftu poface a tourera ,za tu cenu co se prodava ,nejlepsi volba co se tyce accorda dneska ,jinak bych sel po civicu ,jezdi jako 2.0 accord a mna mnohem vice nabidnout co predface acccord ve 2.0 .. hlavne nizsi spotrebu a servisni nakjlady ..
   Návrat  
rudy5 je teď offline  rudy5
2 háčka
PříspěvekZaslal: 14.3.2017 , 23:20   Citovat  

Tomik napsal:

Podľa mňa auto aké popisuješ a zháňaš alebo si zháňal tak ta cena 200tis je na správnom mieste, za 100tis ti nikto také auto nepredá
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
tomyks je teď offline  tomyks
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.3.2017 , 23:26   Citovat  

markos napsal:

Nejsem puntickar a kdyz se s autem jezdi, tak nejaky sram to schyta, to je jasne. Jenze kdyz uz jsem se chtel smirit s 2,0 tak za tu cenu co chtel majitel by to muselo byt jine kafe. To jen na vysvetlenou.
Na mobile.de a pod. jsem vetsinou nasel max 2-3 type-S od soukromniku a do toho se mi nechtelo. Stale jsem daval sanci domacimu trhu, jelikoz koupe auta nebyla uplne priorita.
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.3.2017 , 23:59   Citovat  

mildo napsal:
Ahoj mam 2.4 automat a lpg rok 2003.najeto 324000 Lpg namontovano pri 62000 a zatim zadny problem.spotreba 9,3 lpg.super motor. je to dobrý

To máš 262 tisíc km na LPG? To si najel ty? Myslím jako za tvého vlastnictví?
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 15.3.2017 , 5:37   Citovat  

Auto kupovane nove v Plzni,pri 62tis delany nove Lpg.v 2015 revize a nova nadrz.ted ma auto cca 320.
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.3.2017 , 8:36   Citovat  

tomyks napsal:
Nejsem puntickar a kdyz se s autem jezdi, tak nejaky sram to schyta, to je jasne. Jenze kdyz uz jsem se chtel smirit s 2,0 tak za tu cenu co chtel majitel by to muselo byt jine kafe. To jen na vysvetlenou.
Na mobile.de a pod. jsem vetsinou nasel max 2-3 type-S od soukromniku a do toho se mi nechtelo. Stale jsem daval sanci domacimu trhu, jelikoz koupe auta nebyla uplne priorita.

Je pravda že ja som to mal tak trošku náhodne, lebo tam žije môj brat a hovorím mu pome ho pozriet. No a ked som tam prišiel, tak som vedel že je zle Velmi šťastný . Solídny predajca, horšie bolo že mi povedal že sa musím v ten deň rozhodnúť, no a ostávalo už len predať môj sedan, to sa mi naštastie podarilo veĺmi rýchle. Dneska keĎ vidím že aké šroty predávajú tak by som ho predal za tú istú cenu, o rok starší ...
   Návrat  
mi5 je teď offline  mi5
PříspěvekZaslal: 15.3.2017 , 10:22   Citovat  

Tak postupně doladuji, ještě pár věcí zbývá, do stropnice jsme objednal nové spínače, ale mám ještě jeden problém. Asi mi kleknul kroužek pod volantem, takže kabely jsou některý přelomený. Máte někdo tip, jestli novej, vrakáč nebo čína?
   Návrat  
VenaRD je teď offline  VenaRD
PříspěvekZaslal: 15.3.2017 , 12:28   Citovat  

Ahoj Pánové a dámy,
máte někdo zkušenosti s výměnou katalyzátoru na 2,4 ?
V Hondě mně nedávno tvrdili, že druhovýroba se nekoná z důvodu umístění lambda sondy, na webu jsem ale objevil druhovýrobu i s ďourou na lambda.
Vzhledem k současným emisním histeriím bych ho chtěl vyměnit, neb mně svítí snížená prahová účinnost a na STK čekám problém. Úsměv
Díky předem Véna
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.3.2017 , 12:34   Citovat  

Lambda je OK? Nemáš v háji tu?
   Návrat  
VenaRD je teď offline  VenaRD
PříspěvekZaslal: 15.3.2017 , 12:54   Citovat  

Stepa napsal:
Lambda je OK? Nemáš v háji tu?

Lambda by měla být OK
   Návrat  
von-pivoj je teď offline  von-pivoj
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.3.2017 , 13:49   Citovat  

mi5 napsal:
Tak postupně doladuji, ještě pár věcí zbývá, do stropnice jsme objednal nové spínače, ale mám ještě jeden problém. Asi mi kleknul kroužek pod volantem, takže kabely jsou některý přelomený. Máte někdo tip, jestli novej, vrakáč nebo čína?

Nechci se tě dotknout, ale přijde mi, že tam máš závad jako bychom byli na nějakém fóre s francouzskými vozy. V tomto bych se vrakáči vyhnul, jsou to povětšinou šmalináři, a nemáš jistotu, kolik toho má komponent za sebou. I ceny bývají poměrně dost vysoký. Škoda, že jsi na to nepřišel v době jarní kampaně (únor), mohl jsi si to nechat nacenit v Honda kdy by jsi dostal slevu cca 15%. Ale kolik to stojí opravdu nevím. Zks se tedy optat v několika Honda , porovnej nabídnuté slevy a pak koukni na čínu.
   Návrat  
von-pivoj je teď offline  von-pivoj
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.3.2017 , 13:55   Citovat  

VenaRD napsal:
Ahoj Pánové a dámy,
V Hondě mně nedávno tvrdili, že druhovýroba se nekoná z důvodu umístění lambda sondy, na webu jsem ale objevil druhovýrobu i s ďourou na lambda.
Vzhledem k současným emisním histeriím bych ho chtěl vyměnit, neb mně svítí snížená prahová účinnost a na STK čekám problém. Úsměv
Díky předem Véna

Mě se nějak nezdá, aby byl v háji katalyzátor. To by to auto musel být několikrát roztláčený aby se až ke KATU dostalo takové množství nespáleného benzínu aby se poškodil, když nepočítám mechanické poškození. Já bych nejdřív laboroval s Lambdou, ta se poškodit může, přeci jen je tam předehřev a odporová dráha a celé je to tepelně namáhané. Ale KAT...... Ble
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.3.2017 , 13:58   Citovat  

rudy5 napsal:
Ako vies ze tie kotuce su povodne ?

Protože na tomhle autě bylo původní úplně vše, snad mimo oleje, filtrů a desek. První majitel byl dobytek z východního německa, kterej na nic nehrábl, takže jsem se do auta parádně vysypal já. Kupováno ve 155tis km, teď mám 215 a na autě jsem kromě motoru vyměnil (a brzy ještě vyměním) snad úplně vše, co šlo...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.3.2017 , 14:09   Citovat  

VenaRD napsal:
Ahoj Pánové a dámy,
Díky předem Véna

ja to minule leto resil zde staci pohledat, jsou ruzny druhovyroby keramicky i jiny ,ceny slusny kolem 100e ,ale nakonec jsem se nato vydelal protoze mam LPG a stejne si STK pojistuji tak jsem ho vykuchal a neresim kouř
jinak jsem ho nekuchal pac neco svitilo ,ale jen tak ,kdyz ti neco sviti bude to nejspis lambda ..
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 337, 338, 339 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina