Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 10g
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 244, 245, 246  Další 
Zaslat odpověď

Strana 23 z 246
Mnauk je teď offline  Mnauk
PříspěvekZaslal: 30.3.2017 , 0:37   Citovat  

Zdravím pánové. Procházel jsem katalog a nevím jestli se nepletu, ale je to tak, že není možné mít CXG 1,5 zároveň s tažným zařízením a střešním nosičem?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
2bep je teď offline  2bep
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 30.3.2017 , 6:33   Citovat  

to Mnauk: Ano je to tak. 5D má 1,5 jen ve 3 výbavách, Sport, Sport Plus a Prestige. První 2 nemůžou mít tažné z důvodu centrálních výfuků a druhé 2 nemůžou mít střešní nosič kvůli otevíratelné prosklenné střeše (oficiálně).
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.3.2017 , 6:47   Citovat  

Jopeeeno napsal:
Tsk tohle vypadá tedy hodně dobře!!! Už Comfort je docela použitelný.

Ano i ne. Fakt by mě zajímalo čím v Hondě přemýšleli, když dávali dohromady specifikaci Civica.

Po bližším nahlédnutí do katalogu sedanu mě zarazilo pár drobností.
- střešní nosič u všech 3 výbav: "nelze" ?! Divné, když střešní okno má jen Executive. Zájemci o sedan můžou doufat v chybu tisku, kdy v ceníku je to rozděleno jen na MT/CVT...
- jiné rozměry 17" pneu. 5D má 235/45R17 93V vs. 4D 215/50R17 91H
- sedan má nejspíš rychlostní omezovač (stejně jako C8G sedan), když má Vmax jen 210km/h (čemuž odpovídá i rychlostní index na pneu) vs. 220km/h u 5D
- i zrychlení je o 0,2s horší u sedanu, při stejném výkonu u krouťáku
No uvidíme až budou detailnější informace v katalogu podle jednotlivých výbav. U 5G v tom má Honda taky trochu bordel...
   Návrat  
rudy5 je teď offline  rudy5
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.3.2017 , 7:54  Naposledy upravil rudy5 dne 30.3.2017 , 8:01, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

DOHCVTEC napsal:
sorry ale je videt ze neznas modely hondy ,pac honda delala i turba i trivalce a to drive nez se konkurenci o tech motorech zdalo Velmi šťastný

jo mas pravdu moc daleko tudy odkaz pořádnej výtlem tudy odkaz ani se neptam jestli jsi nekdy V6 mel jen nerikej ze od mazdy Velmi šťastný

Mám z teba taký pocit že honda keby aj vyrobý motor obsah 0.5L s biturbom tak by si to už chválil rok a pol späť si ma tu išiel kameňovať ked som spomenul turbo 1.4 a štvorvalec nebolo nad tvoj accord 2,4 nič iné si nechcel počuť a teraz ideš obsah 1.0 turbo trojvalec vyniesť do nebies Je to tam. a ešte tvrdiť že to je ako V6 mám dosť z teba a to auto tu je chvílku hovoríš aké bude sakra spolahlivé a ešte ani neni poriadne zabehnuté ty máš fakt v hlave len to H+ a počítam keby sa ten motor začal kaziť tak povieš že ved som hovoril že neni nad 2.4 atmosféru proste je jedno aký motor tam bude vždy bude dobrý lebo je to honda ten motor 1.0T trojhrnek neni papierovo ničim výnimočný od konkurencie a spoľahlivosť sa naozaj len ukáže a áno ty môžeš len veriť
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.3.2017 , 8:00   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
sorry ale je videt ze neznas modely hondy ,pac honda delala i turba i trivalce a to drive nez se konkurenci o tech motorech zdalo Velmi šťastný

jo mas pravdu moc daleko tudy odkaz pořádnej výtlem tudy odkaz ani se neptam jestli jsi nekdy V6 mel jen nerikej ze od mazdy Velmi šťastný

Nespomínam si žeby som písal niekde že honda nevyrábala trojvalce to si kde vyčítal ? napísal som že od zvuku V6 to ma poriadne ďaleko asi počuješ V6 všade čo má H znak
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 30.3.2017 , 8:17   Citovat  

2bep napsal:
Už je venku ceníku sedanu: tudy odkaz

Takže ceníkově si nejlevnější civic s 1,5 můžete pořídit již od 584.900,-

Hmmm... Tak z toho bych bral jen Executive - nějak se mi zalíbily led potkávací světla... Se stydím
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.3.2017 , 8:20   Citovat  

sandu_cz napsal:
Mám takový dojem že časem nabídek na prodej A7G budou víc a vic Honda Velmi šťastný

Taky je to už staré auto... Sedan by CXg mohl nahradit, ale pokud někdo potřebuje kombi,tak holt smůla...
   Návrat  
King je teď offline  King
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.3.2017 , 8:27   Citovat  

2bep napsal:
Když už je druhá část Kingova testu CXG 1,5 oficiálně venku, tudy odkaz tak to můžeme trochu rozvést Úsměv

Na jedné straně je nový seriový CXG 1,5 Sport Plus s nezajetým motorem s pohotovostkou 1.428kg (*1), no King má určitě víc než 75kg, já mám určitě 110kg a ikdyž druhý spolujezdec bude vážit míň, tak se ani v jednom stintu CXG pod 1.500kg nedostal.

Já dneska s hrůzou zjistil, že mám po zimě 97 kilo naštvanej Takže se 1450 si vystačím sám Se stydím
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.3.2017 , 8:36   Citovat  

King napsal:
Já dneska s hrůzou zjistil, že mám po zimě 97 kilo naštvanej Takže se 1450 si vystačím sám Se stydím

To ještě jde... Se stydím
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.3.2017 , 8:37   Citovat  

Jopeeeno napsal:
Tak dopovaný tříválec za atmo 2.0 l by vyměnil snad jen blboun nejapný a možná ani ten ne Ble

Záleží na tom, jaký dvoulitr. Mrk Všichni tu básní o Mazdě G120, ale nikdo s tím nejel HaHaaa
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.3.2017 , 8:38   Citovat  

King napsal:
Záleží na tom, jaký dvoulitr. Mrk Všichni tu básní o Mazdě G120, ale nikdo s tím nejel HaHaaa

Budu to muset v práci čmajznout kolegyni... Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.3.2017 , 9:12   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
treba jsem blboun Velmi šťastný ale taky mam duveru v kvalitu motoru honda a abych menil znacku z hondy na mazdu jen kvuli tomu ,ze ma honda turbo a mazda 88kw 2.0 tak jdu uz uplne jinym smerem pac jsem nepadl z visne .. pac kdyz uz bych chtel atmosferu na toceni tak uz bych chctel poradnou kterou se oplati tocit a uzijes si i podvozkove auto i motorove ,tohle ma daleko od poradny atmosfery ,jako sorry ,ale koupit takovou atmosku kvulit tomu abych to mohl tocit a ono se probira az kolem 4000ot a konci ve 6500ot .. to uz je pak jedno jestli to ma turbo nebo ne kdyz je to kvalityn produkt nebo ne ..?
a reci ze trivalec ma strasnej zvuk a podobne ,uz z vas nekdo slysel hondu beat ? dle mne ma mnohem blize sestivalcum jako k spatnymu zvuku ..

To píšeš o G120? Kdyby to tak bylo, bylo by to v pohodě, jenže on to balí už v 6. A že to není s ohledem na 120 k žádný zázrak, asi nemá smysl dodávat.
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.3.2017 , 10:00   Citovat  

King napsal:

no vtom testu psal jak je to vydechly do 3500ot tak to bych chtel videt tech 5l spotrebu natom ,
zrovna u zensky Velmi šťastný

to rudy5 : kdybys aspon cetl co jsem kdy psal a vedel opravdu neco o hondach tak mlcel ,ale tonouci se stebla chyta ... nevim co natom nechapes ,nebo chapes ,ale jen kolem sebe kopes a trolis jako jarda .
Ja psal ,ze se uvidi jestli ty motory budou spolehlivy a ,ze nemam duvod neverit ze nebudou diky dosavadni spolehlivosti vsech motoru hondy a historii trivalcu od hondy ...
...dale, jedna vec je krivndit turbomtoru pac ho hloupe srovnavame s konkurenci pac nic jinyho nezname a turboomotory od hondy jsou proste jiny a ja se svezl a doslo mi to co jsem vlatne kritizoval .Jinak ty tabulky jsi z jardou zabalte do obalky a vlozte do patricnyho mista,jsi vtom nejel tak neplacej .
Co se tyce zvuku tak nevim jestli jsi sedel v klasickem BMW ,ale trivalec ma uplne stejnou kulisu zvuku jako radovej sestivalec a taky jako 12valec ,to samy 4 a 8 valec a taky 5 a 10valec ,ale mozna jsi i hluchej ..
jinak zvuky sestivalcu od mazdy dobre znam pac kluci kolem mne je mneli a zni taky hodne podobne ,jen maj spis blize k R6 motorum toyoty ..
...dalsi vec je uprednostnovat atmosferu v aute pro pozitek z jizdy pred turbomotorem od jine znacky ,zatim si budu stat porad ,ze na atmo motory od hondy nema zadna mazda ani nic co se tyce fun to drive sedni jsi do DC2 a uvidis kde je oproti mazde ..
A co se tyce K24 ,u mne bude vzdy posledni dobry atmo motor ,at honda udela cokoliv, kapisto ..?
Ale abch nebyl jako ti uplakanci zde na klubu co placou pokazdy kdyz honda udela novy model a srovnavaj to se super motorama od hondy s kteryma ani nejezdili ,tak proste musim verit ,ze honda porad dela a bude delat dobre motory pac jsem jich uz asi deset mel a nic nenapovida tomu aby ted to bylo jinak i v budoucnu ,
..mam misto mozgu H+ a ty zase mazda kovovy piliny ,tak mame jasno a odkracej tam kde delaj dle tebe nej auta na svete a nespin tu vzduch a vem sebou rovnou i jardu pac jste si spletli stranku kluci pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.3.2017 , 10:05   Citovat  

King napsal:
To píšeš o G120? Kdyby to tak bylo, bylo by to v pohodě, jenže on to balí už v 6. A že to není s ohledem na 120 k žádný zázrak, asi nemá smysl dodávat.

celkove to plati i pro tu silnejsi verzi ..proste pokud to konci ve 6000-6500ot je fuk jestli tam je turbo nebo neni ,pokud hledas poradnou atmosku ,tak ta od mazdy ma ktomu na svetelny roky daleko .. a nemusim vtom ani sedet .. to je snad jasny ..
   Návrat  
Jopeeeno je teď offline  Jopeeeno
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.3.2017 , 10:12   Citovat  

2bep:
Dobře si to vypíchnul a docela chápu Tvé rozhořčení. Ty nakonfigurované výbavy nemusí sednout každému. Já jen narážel na skutečnost, že v cenovce pod 600.000 Kč je konečne Honda s pořádným motorem a má i nějakou výbavu, jak třeba srmtupeň "S".

King:
Už jsem to tu psal a Ty jsi reagoval. Skyactiv G120 je ve srovnáním s tím, co se o něm stále mluví a píše (čest výjimce auto.cz ), přidušenec s uřízlým vrškem, nebo jak to popsat. A co si budeme povidat, na dnešní poméry už ani G165 není žádná raketa. Ale pořád si stojím za svým - fakt bych radši jako daily car tohle, než 1.0l. O víkendu jsem viděl test nové CX-5 a tam redaktor doslova nadával a klel na 2.0l. Hlučný, uřvaný, letargický motor. Zbytek auta TOP. Prosil Boha, aby do EU brzy poslal tohle auto s 2.5l. Na 2.2l neřekl ani popel. Hm...
Hodně jsem o Mazdě uvažoval, jezdil s tím autem křížem krážem, ale doma je zpět Honda.

Ale zpět k desítce. Asi se většinou shodnem v tom, že cena sedanu je docela překvapením. Když jsem si letmo konfiguroval nanečisto new car, zprvu jsem byl nahlodaný 1.5 HB sport, ale 1.5 SDN Elegance by mě taky dokázala uspokojit Úsměv
   Návrat  
Mnauk je teď offline  Mnauk
PříspěvekZaslal: 30.3.2017 , 10:53   Citovat  

2bep napsal:
to Mnauk: Ano je to tak. 5D má 1,5 jen ve 3 výbavách, Sport, Sport Plus a Prestige. První 2 nemůžou mít tažné z důvodu centrálních výfuků a druhé 2 nemůžou mít střešní nosič kvůli otevíratelné prosklenné střeše (oficiálně).

Děkuju za odpověď. Je to zklamání, tohle, z mého pohledu, to auto zabilo. Na co skleněnou střechu, jako příplatek proč ne...

Dost jsem se na CXG těšil, že konečně vyměním za svůj letitý C8G 2.2 (nevím jak ho tady hodnotíte vy, ale za mě je to skvělé, zábavné a praktické auto). Magic seats bych oželel (a to je dost často využívám), i to, že bych si koupil nejvyšší výbavu, abych mohl mít kouli na nosič na kola a pak ... ono to musí mít skleněnou střechu (sbohem lyže, sbohem rakev) ... sbohem CXG Bueee
   Návrat  
JardaBar je teď offline  JardaBar
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.3.2017 , 10:58   Citovat  

2bep napsal:
Už je venku ceníku sedanu: tudy odkaz

Takže ceníkově si nejlevnější civic s 1,5 můžete pořídit již od 584.900,-

Za mě zatím nejlepší nabídka od Hondy! Reálně by se mohl přiblížit k 500k, slevy ale i třeba díky posílení koruny (samozřejmě v porovnání s konkurencí to nepomůže).
Kdyby byl u Comfort šíbr ...

Auto vypadá podstatně lépe než 5D, ve výbavě Comfort je dá se říct vše důležité, cena zajímavá. Jasně, někomu může vadit socka rádio a jiné věci, karosérie sedan nenabídne praktičnost 5D či kombi, ale prostě ... tohle je myslím pro dost lidí zajímavá nabídka. OK
Možná by měla Honda zvážit výbavu Comfort u 5D, protože sebevědomé nucení výbavy Sport a atakování nesmyslných cen u nás nemusí fungovat.
Také bude zajímavé sledovat, jestli bude sedan stejný jako v US? Myslím ohledně tlumení hluku, plastového zakrytování v motorovém prostoru apod. a nebo na tom bude stejně jako 5D, které se tímto více blíží EU zvyklostem.

Mazda 3 v sedanu silný motor nenabídne, konkurencí je tedy 5D v Revolution s G165 za 548k. Výbava samozřejmě vyšší než u Civicu, ten má zase jiné přednosti, ač třeba lepší světla nabídne až v Executive za šílených 715k což je o 167k(!) víc než Mazda 3 s BiXenony. (je otázka co si je blíž, jestli Executive s Revolution a nebo Executive s Revolution Top (618k), pak je Mazda stále o 97k levnější)

Levný sedan opět není, ale se základní výbavou začíná být zajímavější.

Každopádně pro tuning bude sedan jednou modla. Mrk
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.3.2017 , 12:29   Citovat  

to Jopeeeno: Nejde o rozhořčení. Pevně doufám, že až výjde katalog 4D, tak se tam například absence střešního nosiče bude týkat jen Executivu. Ikdyž ani tam to nechápu s ohledem na fakt, že místo panoramy u 5D má "jen" šíbr. to mi hlava nebere
A cena 5D vs. 4D, ano je to o výbavě co člověk chce. Jelikož třeba já chci lepší světla jak halogeny, tak je pro mě řešením 5D 1,5 Sport za 639.900,-. Za podobný peníze je jen 4D 1,5 Elegance, bez LED.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.3.2017 , 12:35  Naposledy upravil DOHCVTEC dne 30.3.2017 , 14:52, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

nevim kolik ma z toho spolecnyho z EU sedanem ,ale koukani je to zajimavy Úsměv tudy odkaz

dalsi peknej sedanek HKS ,dle mne jednou bude tenhle sedan ikona Úsměv tudy odkaz
   Návrat  
Jopeeeno je teď offline  Jopeeeno
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.3.2017 , 13:12   Citovat  

2bep: asi máš pravdu. Chce to počkat, vzít obě brožury a porovnávat. Svého času jsem tak po předváděcích jízdách měl na stole brožury Hondy, Mazdy, Suzuki a porovnával a porovnával. Když čtu, co za problémy mají majitelé ostatních značek, jsem rád, že mám comeback s Hondou.
Další auto bude zase Honda, tedy pokud se nějak nepokazí kurz a nebudou za to chtít nesmysl. S LED máš pravdu, ty H4 v malých světlech svítí hooodně slabě. Zbytek by mi až tak nevadil.
   Návrat  
xps je teď offline  xps
PříspěvekZaslal: 30.3.2017 , 18:53   Citovat  

Nejake ty Volky...

tudy odkaz
tudy odkaz

Tak at se libi Mrk
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.3.2017 , 18:58   Citovat  

Slušej, ale viděl bych to min na 18" a šířka tak 8-8,5" ET40 Mrk Moje 7,5x17" ET48 tam vypadaly menší.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.3.2017 , 20:01   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
no vtom testu psal jak je to vydechly do 3500ot tak to bych chtel videt tech 5l spotrebu natom ,
zrovna u zensky Velmi šťastný

to rudy5 : kdybys aspon cetl co jsem kdy psal a vedel opravdu neco o hondach tak mlcel ,ale tonouci se stebla chyta ... nevim co natom nechapes ,nebo chapes ,ale jen kolem sebe kopes a trolis jako jarda .
Ja psal ,ze se uvidi jestli ty motory budou spolehlivy a ,ze nemam duvod neverit ze nebudou diky dosavadni spolehlivosti vsech motoru hondy a historii trivalcu od hondy ...
...dale, jedna vec je krivndit turbomtoru pac ho hloupe srovnavame s konkurenci pac nic jinyho nezname a turboomotory od hondy jsou proste jiny a ja se svezl a doslo mi to co jsem vlatne kritizoval .Jinak ty tabulky jsi z jardou zabalte do obalky a vlozte do patricnyho mista,jsi vtom nejel tak neplacej .
Co se tyce zvuku tak nevim jestli jsi sedel v klasickem BMW ,ale trivalec ma uplne stejnou kulisu zvuku jako radovej sestivalec a taky jako 12valec ,to samy 4 a 8 valec a taky 5 a 10valec ,ale mozna jsi i hluchej ..
jinak zvuky sestivalcu od mazdy dobre znam pac kluci kolem mne je mneli a zni taky hodne podobne ,jen maj spis blize k R6 motorum toyoty ..
...dalsi vec je uprednostnovat atmosferu v aute pro pozitek z jizdy pred turbomotorem od jine znacky ,zatim si budu stat porad ,ze na atmo motory od hondy nema zadna mazda ani nic co se tyce fun to drive sedni jsi do DC2 a uvidis kde je oproti mazde ..
A co se tyce K24 ,u mne bude vzdy posledni dobry atmo motor ,at honda udela cokoliv, kapisto ..?
Ale abch nebyl jako ti uplakanci zde na klubu co placou pokazdy kdyz honda udela novy model a srovnavaj to se super motorama od hondy s kteryma ani nejezdili ,tak proste musim verit ,ze honda porad dela a bude delat dobre motory pac jsem jich uz asi deset mel a nic nenapovida tomu aby ted to bylo jinak i v budoucnu ,
..mam misto mozgu H+ a ty zase mazda kovovy piliny ,tak mame jasno a odkracej tam kde delaj dle tebe nej auta na svete a nespin tu vzduch a vem sebou rovnou i jardu pac jste si spletli stranku kluci pořádnej výtlem

Ty si Slovák alebo Čech , myslím že si Slovák čo žil rok v Cz a už začal mluvit lebo čech keby žil aj 20r na Sk tak nikdy nehovorí po slovensky to iba k tomu ako píšeš , druhá vec ja som vôbec neni vyslovene zástancom Mazdy ani si ju nejak nezastávam iba som porovnával tabuľkové hodnoty civic vs trojvalček to vsio a porvnávať spoľahlivosť teda nebudem pretože to nemá cenu po druhé ked som sa ja vozil na turbo motore v benzíne možno si ani nevedel že sa niečo také robí ja si nezastávam ani jednu značku som objektívny proste menim autá po 3 rokoch čiže už mám čo to vyskúšané aby som mal prehľad a ty si sa teraz zviezol na jednom trojlitr od hondy a si paf a možno keby sa zvezieš na iných značkách napríklad alfe 159 1.75TBI ktorá ide super a má nádherný zvuk ktorý nemá asi žiadne iné turbo v tej triede tak z neho ani nevystúpiš len ty máš v hlave len :honda a všetko ostatné je na p--- lebo si nikdy nič nevyskúšal teda okrem pegota 607 či čo si to mal
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.3.2017 , 21:39   Citovat  

rudy5 napsal:
Ty si Slovák alebo Čech , myslím že si Slovák čo žil rok v Cz a už začal mluvit lebo čech keby žil aj 20r na Sk tak nikdy nehovorí po slovensky to iba k tomu ako píšeš , druhá vec ja som vôbec neni vyslovene zástancom Mazdy ani si ju nejak nezastávam iba som porovnával tabuľkové hodnoty civic vs trojvalček to vsio a porvnávať spoľahlivosť teda nebudem pretože to nemá cenu po druhé ked som sa ja vozil na turbo motore v benzíne možno si ani nevedel že sa niečo také robí ja si nezastávam ani jednu značku som objektívny proste menim autá po 3 rokoch čiže už mám čo to vyskúšané aby som mal prehľad a ty si sa teraz zviezol na jednom trojlitr od hondy a si paf a možno keby sa zvezieš na iných značkách napríklad alfe 159 1.75TBI ktorá ide super a má nádherný zvuk ktorý nemá asi žiadne iné turbo v tej triede tak z neho ani nevystúpiš len ty máš v hlave len :honda a všetko ostatné je na p--- lebo si nikdy nič nevyskúšal teda okrem pegota 607 či čo si to mal

nevis nic tak neres.. , protoze jsi akorat trapnej,...ja mluvil trema jazyky ,kdyz ty jsi jezdil v tatovem pasiku za vesnici a delal pred klukama machra Velmi šťastný
.. a az jsi koupis hondu muzes si popovidat o hondach papa jinak jen placas do veteru ,pac vis o nich akorat to ,ze maj hacko na kapote jako hnujdej a ,ze moc nejedou ..
jezdil jsem v mnoha autech i na alfe 159 3.2 Q4 nebo BMW M3 a pod.,proto rikam Autech a ne kabelkach na kolech ,
nebo traktorech jako ty ,to fakt ne pořádnej výtlem
jo a zapomel jsem mel jsi MPS ... tak promin ,ze se ti neklanime pan TURBO... pořádnej výtlem

jako fakt jsem myslel ,ze mas jen mindrak proto jsi to kompenzujes tema kabelkama a ,ze jsi v pohode ,
ale ono to je horsi, jsi proste kiss me pořádnej výtlem

abch nebyl jen offtopic to xps: LUXUS je to dobrý a to jsem myslel,ze ty aftermarkety ala racing tomu nepadnou..
   Návrat  
sandu_cz je teď offline  sandu_cz
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.3.2017 , 22:19   Citovat  

Byl jsem dnes na Jarově, řekli že první sedany budou tam již ke konci dubna, pravděpodobně bude elegance a executive s 1,5t.. a sport plus už jde sehnat i za 639tis kč je to dobrý Úsměv

Jinak koukal jsem pod kapotou toho trivalce a měl jsem takový pocit že u služebního crv2016 dvoulitr vypadá objemové menši než CXG 1.0t Mr. Green
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 31.3.2017 , 8:27   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
nevis nic tak neres.. , protoze jsi akorat trapnej,...ja mluvil trema jazyky ,kdyz ty jsi jezdil v tatovem pasiku za vesnici a delal pred klukama machra Velmi šťastný
.. a az jsi koupis hondu muzes si popovidat o hondach papa jinak jen placas do veteru ,pac vis o nich akorat to ,ze maj hacko na kapote jako hnujdej a ,ze moc nejedou ..
jezdil jsem v mnoha autech i na alfe 159 3.2 Q4 nebo BMW M3 a pod.,proto rikam Autech a ne kabelkach na kolech ,
nebo traktorech jako ty ,to fakt ne pořádnej výtlem
jo a zapomel jsem mel jsi MPS ... tak promin ,ze se ti neklanime pan TURBO... pořádnej výtlem

jako fakt jsem myslel ,ze mas jen mindrak proto jsi to kompenzujes tema kabelkama a ,ze jsi v pohode ,
ale ono to je horsi, jsi proste kiss me pořádnej výtlem

abch nebyl jen offtopic to xps: LUXUS je to dobrý a to jsem myslel,ze ty aftermarkety ala racing tomu nepadnou..

Ale som trafil na pilu tymi troma je slovensky ,cesky ,a ceskoslovensky? Mr. Green Mr. Green podla mna si v ziadnom tom aute co ai napisal nesedel nie to ho este riadil pretoze by si taku kravinu ako zvuk 1.0 vs v6 nikdy nenapisal ale nejdes sa tu s tebou kiss me a nicit tu toto vlakno lebo ty si tu kral ako som pisal menis kabat som zvedavy co pride od teba nabuduce
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.3.2017 , 9:38   Citovat  

rudy5 napsal:
Ale som trafil na pilu tymi troma je slovensky ,cesky ,a ceskoslovensky? Mr. Green Mr. Green podla mna si v ziadnom tom aute co ai napisal nesedel nie to ho este riadil pretoze by si taku kravinu ako zvuk 1.0 vs v6 nikdy nenapisal ale nejdes sa tu s tebou kiss me a nicit tu toto vlakno lebo ty si tu kral ako som pisal menis kabat som zvedavy co pride od teba nabuduce

.. ja ti nevim ale BMW V6 nema ale R6 a zvuk se R3 je proste hodne pribuznej ,ale ja zapomel ty vis vse pac jsi jezdil na novych autech Velmi šťastný miluju lidi co maj penize a si mysli ,ze vi vse a maji na vse patent ,pritom jsi jen trapko co jsi kupuje EU krabice na tatikovou firmu ,udelas stim tri garancky a ani se nepodivas pod kapotu a prodas to ,ty jo ty musis byt mistr v autech ti povim pořádnej výtlem me uz fakt omejou z tvejch mačo kecu ..

omlouvam se za offtopic a prosim o promazani a smazte i toho nekonecnyho vola pořádnej výtlem
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 31.3.2017 , 16:35   Citovat  

DOHCVTEC napsal:

dalsi peknej sedanek HKS ,dle mne jednou bude tenhle sedan ikona Úsměv tudy odkaz

Sakryš to je to pěkně natočené. A co neudělají velká kola a menší snížení. Jinak je to asi série, až na to křidélko. Pěkné, moc pěkné OK
   Návrat  
xenon04 je teď offline  xenon04
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.3.2017 , 18:10   Citovat  

tak jsem ho byl dneska vyzkoušet Úsměv
byl to 1.0 executive v manuálu a v kůži
projel jsem to i po dálnici a vyzkoušel adaptivní tempomat a udržování v jízdních pruzích... já jsem na takový hračičky, takže za mě super je to dobrý
uvnitř paráda, kůže + černý interiér + panorama je luxusní je to dobrý
od 11ti repro - 465watt audia jsem čekal víc, třeba to bylo tím, že nebylo rozehrátý
pozice za volantem lepší jak v 9G, posez niž + řadička výš, hned po ruce u volantu je to dobrý
ovládání na volantu ok, palubka perfektní, budíky takový no nevim... prostor pro zlepšení tam je velikej
výhled z auta do všech stran taky v pořádku

a ten tříválec... po městě ok, jen ten zvuk v otáčkách při rychlejším odpichu, nelíbí Ble po dálnici ustálenou rychlostí ok
zrychlování ze 110ti, 130ti vlažný, není to na žádný závodění... nevim, kolik by tomu pomohla vypnutá klima a větší nájezd (mělo to tuším 340km)

červenou 1,5 jsem nestihnul, už má majitele, byla vyměněna za 9G fl sport, který byl vyměněn za 9G 2,2 a předtím netuším... starší pán, fanda je to dobrý
no uvidíme, jak dlouho mě nechá chladnym muhehe

IMG_20170309_080205-2.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMG_20170309_080205-2.jpg, 141.65 kB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.3.2017 , 18:57   Citovat  

no ja jsem docela zvedavej na srovnani dynamiky 1.0T vs 1.8i-vtec ,pac to vlazny a nelibivej ,
bych od majitele C9G moc necekal ,kdyz jsem prvne jel v sedanu 1.8i-vtec myslel jsem ,ze jedu v nafte ,
ze prodejce vybral spatny auto.. nebo,ze motor byl uz po smrti jak ho tocil za studena aby mi ukazal,
ze je to Honda .. pak kdyz jsem jel koupit ufona a projel jse v nem tak mi to doslo .. ale proti gustu ..
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 10g
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 244, 245, 246  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina