Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 10g
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 244, 245, 246  Další 
Zaslat odpověď

Strana 24 z 246
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 31.3.2017 , 19:06   Citovat  

Mně se zvuk 1.8 v 9g líbí víc než v 8g...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.3.2017 , 19:29  Naposledy upravil DOHCVTEC dne 31.3.2017 , 19:46, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Hellborn napsal:

tam je i rozdil ? Mozna lepsi odhlucneni ,ale zaklad motoru je stejnej ,tak nevim ,co by tam zvuk zmenilo ,
ale necham se podat ,...je to vec vkusu ,ale dle mne litr zni rozhodne lepe ,nez 1.8 i-vtec .. proste ty valce je slyset ja nevim ,mozna jsem divnej ,ale dle mne lepsi ,co jsem videl videa vyfuku nebo sportovniho sani 1.5 T nezni to moc lakave jako v serii ..

zde polsky test litru tudy odkaz

zde cernej litrik z doplnkovými koly a modulo paketem .. tudy odkaz

a sedivej se stejnymi koly tudy odkaz
   Návrat  
xenon04 je teď offline  xenon04
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.3.2017 , 19:39   Citovat  

mě ten zvuk litru v reálu přišel spíš jako "vrčení", který navíc ani neodpovídalo zrychlení Ble
jinej tříválec jsem nikdy nejel, tak nevím, jak špatný/dobrý to ještě může být
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.3.2017 , 19:46   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
no ja jsem docela zvedavej na srovnani dynamiky 1.0T vs 1.8i-vtec ,pac to vlazny a nelibivej ,
bych od majitele C9G moc necekal ,kdyz jsem prvne jel v sedanu 1.8i-vtec myslel jsem ,ze jedu v nafte ,
ze prodejce vybral spatny auto.. nebo,ze motor byl uz po smrti jak ho tocil za studena aby mi ukazal,
ze je to Honda .. pak kdyz jsem jel koupit ufona a projel jse v nem tak mi to doslo .. ale proti gustu ..

Tak teď už chápu, že nepoznáš rozdíl mezi warťasem a V6 je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.3.2017 , 20:04   Citovat  

xenon04 napsal:
mě ten zvuk litru v reálu přišel spíš jako "vrčení", který navíc ani neodpovídalo zrychlení Ble
jinej tříválec jsem nikdy nejel, tak nevím, jak špatný/dobrý to ještě může být

no a to prave myslim ,ze neni hladky jako klasicka honda na jakou jsme byly leta zvykly ,ze ma zrnity zvuk ,
ikdyz R18 hladky zvuk taky nema ,proto mi prislo divny ,ze ti nepripomina spis R18 nez klasickou treba D16 ..
mne se treba libil zvuk starych pezotu ctyrvalcu tudy odkaz pac byl zvuk charakteristickej ne jen takovy bzuceni jako maj klasicky jednovacky ..
proto si vetsina kdysi na hondy davala otevrene sani aby zvyraznilo zvuk motoru ..
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.3.2017 , 20:22   Citovat  

hopit napsal:
Tak teď už chápu, že nepoznáš rozdíl mezi warťasem a V6 je to dobrý

no kdyz jsem do toho sednul z CTR tak to byl zvuk na hony vzdalenej od K20 a rozdil od V6 znam ,to jsem taky nepsal ze zni stejne Tak to valím bulvy ,jen ,ze maj stejnou zvukovou kulisu coz maj ,staci se podivat a mi ted rekni ze nemaj stejnou zvukovou kulisu tudy odkaz tudy odkaz
   Návrat  
King je teď offline  King
2 háčka
PříspěvekZaslal: 31.3.2017 , 20:33   Citovat  

Hellborn napsal:

To se ti líbí správně. Mrk
   Návrat  
Jopeeeno je teď offline  Jopeeeno
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.3.2017 , 20:42   Citovat  

DOHCVTEC:
To, že má Honda své zástupce v kei cars jsem věděl, ale že to je tak točivé, jsem netušil. Ten Beat je šílený Velmi šťastný

tudy odkaz
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 31.3.2017 , 20:45   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
no kdyz jsem do toho sednul z CTR tak to byl zvuk na hony vzdalenej od K20 a rozdil od V6 znam ,to jsem taky nepsal ze zni stejne Tak to valím bulvy ,jen ,ze maj stejnou zvukovou kulisu coz maj ,staci se podivat a mi ted rekni ze nemaj stejnou zvukovou kulisu tudy odkaz tudy odkaz

Touge s Beatem je mazec, netušil jsem, že to dokáže tak upalovat. Velmi šťastný OK Zní to fakt podobně, ale na druhou stranu to NSX nezní úplně jako klasický šestiválec, spíš jako V10.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.3.2017 , 20:59   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
tam je i rozdil ? Mozna lepsi odhlucneni ,ale zaklad motoru je stejnej ,tak nevim ,co by tam zvuk zmenilo ,

Ano, je tam rozdíl, v 9g zní sportovněji a je to příjemné poslouchat.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 31.3.2017 , 21:03   Citovat  

xenon04 napsal:
tak jsem ho byl dneska vyzkoušet Úsměv
muhehe

Jo, kravinky jsou super, taky si rád hraju. Úsměv Myslíš, že se audio může rozehrát? Budu ho mít v Premium, zkusím ten zvuk otestovat.

Motor je ve městě slyšet, na dálnici už ne, to máš pravdu. Ten motor jsi točil nebo jsi zrychloval na vyšší kvalty? Klima u turbomotoru? Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.3.2017 , 21:08  Naposledy upravil DOHCVTEC dne 31.3.2017 , 21:52, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

King napsal:
Touge s Beatem je mazec, netušil jsem, že to dokáže tak upalovat. Velmi šťastný OK Zní to fakt podobně, ale na druhou stranu to NSX nezní úplně jako klasický šestiválec, spíš jako V10.

to nevim i klalsicky Vanos zni taky podobne ,vis ja taky nemluvil o V6 ,ale o sestivalci ,nevim kde ctou to V6 a hlavne jsem nemyslel motory jako VR6 ,R32 ,3.2 vts a podobne o tech nebyla rec,to uz jsi domyslel kazdy svoje .. a at se na mne nikdo nezlobi ,ale kdyz nekdo rekne ze R18 ma peknej zvuk a takovej trivalec nema tak nevim ,pak jsem asi jedinej divnej ja ,hlavne kdyz R18 prislo to bylo zde kecu o zvuku motoru ,ze to zni jako francouzak v pracce a po letech se lidem libi HaHaaa uznavam taky jsem si nanej casem zvykl kdyz jsem ho mel ,ale abych rekl ,ze se mi libil ,kdyz jsem mel B16,B18,K20 to fakt ne .. proto jsem psal ,ze mi prisel poprvy jako "nafta" ne doslovne ,proste divnej zvuk motoru vzdalenej od vsech zvuku hondamotoru doposud ,zato mi zvuk hondiho trivalce nezni tak divne pac ho znam dele nez zvuk R18 tak asi proto ..

to hellborn: a neni to tim ,ze uz dele jezdis se R18 a uz tito prijde jako labuti pisen Velmi šťastný ,
ale ne fakt by me zajimalo cim zmenili ten zvuk ,jedine ,ze ma jiny sani to mi hlava nebere

to jopeeeno :no ja by to chtel,tomu rikam stelesneni FUN TO DRIVE ,zadny dalnicny rychlosti kde necitis ani jakym smerem ti jdou kola a neslisis nic krome aero hluku,
ale pul tuny ,sto koni, 9000ot, zvukova kulisa NSX , spotreba nula nula Velmi šťastný
motor uprostred a zadni nahon co vic si prat pro pravou zabavu VTEC
japonci proste vedi co je dobry at jsi rika kdo co chce kouř
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.3.2017 , 21:50   Citovat  

R18A mám skoro rok a cca 15tis.km, R18Z 1700km.. Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 31.3.2017 , 21:54   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
to nevim i klalsicky Vanos zni taky podobne ,vis ja taky nemluvil o V6 ,ale o sestivalci ,nevim kde ctou to V6 a hlavne jsem nemyslel motory jako VR6 ,R32 ,3.2 vts a podobne o tech nebyla rec,to uz jsi domyslel kazdy svoje .. a at se na mne nikdo nezlobi ,ale kdyz nekdo rekne ze R18 ma peknej zvuk a takovej trivalec nema tak nevim ,pak jsem asi jedinej divnej ja ,hlavne kdyz R18 prislo to bylo zde kecu o zvuku motoru ,ze to zni jako francouzak v pracce a po letech se lidem libi HaHaaa uznavam taky jsem si nanej casem zvykl kdyz jsem ho mel ,ale abych rekl ,ze se mi libil ,kdyz jsem mel B16,B18,K20 to fakt ne .. proto jsem psal ,ze mi prisel poprvy jako "nafta" ne doslovne ,proste divnej zvuk motoru vzdalenej od vsech zvuku hondamotoru doposud ,zato mi zvuk hondiho trivalce nezni tak divne pac ho znam dele nez zvuk R18 tak asi proto ..

to hellborn: a neni to tim ,ze uz dele jezdis se R18 a uz tito prijde jako labuti pisen Velmi šťastný ,
ale ne fakt by me zajimalo cim zmenili ten zvuk ,jeden ,ze ma jiny sani to mi hlava nebere

to jopeeeno :no ja by to chtel,tomu rikam stelesneni FUN TO DRIVE ,zadny dalnicny rychlosti kde necitis ani jakym smerem ti jdou kola a neslisis nic krome aero hluku,
ale pul tuny ,sto koni, 9000ot, zvukova kulisa NSX , spotreba nula nula Velmi šťastný
motor uprostred a zadni nahon co vic si prat pro pravou zabavu VTEC
japonci proste vedi co je dobry at jsi rika kdo co chce kouř

Já ti rozumím. On totiž oproti vžité představě není konstrukčně tříválec čtyřválec bez válce, ale řadový šestiválec bez tří. Velmi šťastný Spíš je zvláštní ta podobnost zvuku s NSX, které je V6.

Hellborn má pravdu, v 9G zní R18 výrazně lépe, proč, to nevím. A ještě se to zlepšilo po faceliftu. Důvody neznám. Ale jinak souhlas, na R18 jsme si všichni zvykli. Jak by řekl jeden rejpal, převlékají se nám tu kabáty ve velkém. nesouhlas
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.3.2017 , 21:55   Citovat  

Hellborn napsal:
R18A mám skoro rok a cca 15tis.km, R18Z 1700km.. Úsměv

tak mozna proto pac nebzuci jako D16 ,ale spis vrni Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 31.3.2017 , 21:59   Citovat  

Jopeeeno napsal:
DOHCVTEC:
To, že má Honda své zástupce v kei cars jsem věděl, ale že to je tak točivé, jsem netušil. Ten Beat je šílený Velmi šťastný

tudy odkaz

Jo, Beat točil 9000. A S800 svého času snad dokonce přes 10. VTEC Mimochodem současná S660 točí 7700 je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.3.2017 , 22:05   Citovat  

Tohle je série?
tudy odkaz

Nezní to zle.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.3.2017 , 22:07   Citovat  

King:
Právě jsem prolezl na tubku snad všechna videa, týkající se Beatu a S660. Ta původní je taky dělo. Snad se Honda zase někdy vrátí... Bueee
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.3.2017 , 23:10   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
tak mozna proto pac nebzuci jako D16 ,ale spis vrni Úsměv

Ne, ty motory mají prostě jiný zvuk.
   Návrat  
xenon04 je teď offline  xenon04
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.4.2017 , 13:32   Citovat  

King napsal:
Jo, kravinky jsou super, taky si rád hraju. Úsměv Myslíš, že se audio může rozehrát? Budu ho mít v Premium, zkusím ten zvuk otestovat.

Motor je ve městě slyšet, na dálnici už ne, to máš pravdu. Ten motor jsi točil nebo jsi zrychloval na vyšší kvalty? Klima u turbomotoru? Velmi šťastný

určitě, až to bude mít něco nahráno povolí se závěsy membrány bude to o něco lepší, obzvlášť u wooferu OK

jezdil jsem i po městě, takže jsem zrychloval z křižovatek, kruháčů apod. i od jedničky a tam mi to přišlo asi nejhorší (myslím zvukově)
do auta je to vrčení slyšet hodně, resp. bych to asi tolik nevnímal, kdyby to odpovídajícím způsobem zrychlovalo Ble
nevím, jak moc to dokáže maskovat rychlost, každopádně pocitově bych tomu s naftou ujel a je jedno jestli z 50km/h nebo ze 130km/h

příští pátek snad vyzkouším 1.5 VTEC
   Návrat  
jenda200 je teď offline  jenda200
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.4.2017 , 16:04   Citovat  

Jopeeeno napsal:
Tohle je série?
tudy odkaz

Nezní to zle.

Těžko říct, nikdy jsem za svým autem nestál jak zní na místě...ale asi to bude serie.
   Návrat  
rudy5 je teď offline  rudy5
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.4.2017 , 17:05   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
.. ja ti nevim ale BMW V6 nema ale R6 a zvuk se R3 je proste hodne pribuznej ,ale ja zapomel ty vis vse pac jsi jezdil na novych autech Velmi šťastný miluju lidi co maj penize a si mysli ,ze vi vse a maji na vse patent ,pritom jsi jen trapko co jsi kupuje EU krabice na tatikovou firmu ,udelas stim tri garancky a ani se nepodivas pod kapotu a prodas to ,ty jo ty musis byt mistr v autech ti povim pořádnej výtlem me uz fakt omejou z tvejch mačo kecu ..

omlouvam se za offtopic a prosim o promazani a smazte i toho nekonecnyho vola pořádnej výtlem

Chlape aké EU krabice? na to si ako prišiel? ved mám doma doma momentálne mazdu a nissana? aj ked aj EU auta boli a vôbec by som sa im nebránil a ja čo viem o autach ? myslím že som sa za mlady v nich nahrabal dosť čo ty by si v živote nezložil dokopy a posunul som sa niekam aby som si ich iba užíval zato ty si nevieš ani výbojky vo svetlách vymeniť tak koho tu ty ideš súdiť? ty vidíš v každom aute to čo tam nie je polovica ludí ti napíše niečo o zvuku ja stále tvrdím že je to ako HTP a iba ty v tom vidíš niečo iné porovnávať 1.0 zvuk s BMW napr. 3.0i chlape ty by si mal ísť na kompletné vyšetrenie nech ti na tu diagnózu niečo dajú alebo to máš vrodené? ty len čítaš na nete kde čo vysnoríš a chytrý to som nepíšeš aký si múdry pritom vieš akurát na tom aute tu kapotu otvoriť nič iné lebo človek čo si nevie ani len výbojku vymeniť a ide tu niekoho riešiť je podľa mňa -------.toď končím s tebou debatu meetallll
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.4.2017 , 20:44   Citovat  

Nový test CXG

tudy odkaz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.4.2017 , 21:02   Citovat  

rudy5 napsal:
Chlape aké EU krabice? na to si ako prišiel? ved mám doma doma momentálne mazdu a nissana? aj ked aj EU auta boli a vôbec by som sa im nebránil a ja čo viem o autach ? myslím že som sa za mlady v nich nahrabal dosť čo ty by si v živote nezložil dokopy a posunul som sa niekam aby som si ich iba užíval zato ty si nevieš ani výbojky vo svetlách vymeniť tak koho tu ty ideš súdiť? ty vidíš v každom aute to čo tam nie je polovica ludí ti napíše niečo o zvuku ja stále tvrdím že je to ako HTP a iba ty v tom vidíš niečo iné porovnávať 1.0 zvuk s BMW napr. 3.0i chlape ty by si mal ísť na kompletné vyšetrenie nech ti na tu diagnózu niečo dajú alebo to máš vrodené? ty len čítaš na nete kde čo vysnoríš a chytrý to som nepíšeš aký si múdry pritom vieš akurát na tom aute tu kapotu otvoriť nič iné lebo človek čo si nevie ani len výbojku vymeniť a ide tu niekoho riešiť je podľa mňa -------.toď končím s tebou debatu meetallll

kdyz ctes kiss me je to tvuj problem ,ja nic nesrovnaval ani netvrdil ,ze to zni stejne papa
..pokud jsi nemel poradnou H+ tak se posun treba do nakyho macho honic ega tecka com fora kde ty tvoje vykriky do tmy budou nekoho zajimat ..ja nemel novy auta ,ale zase jsem jezdil a jezdim v atech jako .. IT-R, S2000 , A-TR ,A-TS, VTI-S , VTI, CT-R , az se svezes v NSX nebo ITR pak mi povidej o zvuku auta jasny ? ja sedel a slysel jsem i trivalec turbo ve 8000ot a taky v NSX n vlastni usi, na naky HTP ti seju, chces zazit turbo ,sedni do sobika od HIRCHE a uvidis co je to Turbo a zatah do sedacky voe a ne trapny MPS .. jezdil jsi hodinu v AT-S a jsi odbornik na hondy .. ja mam treba jinej pohled nez kluci zde na ruzny veci ,pac jsem proste jinej a taky jsem kazdou hondu nemel nebo nerozebiral ,ale mam k nim respekt pac neplacej do vetru jako ty a co se tyce ostrych hond vim ocem mluvim ty o H+ vis wc a to je fakt ne domenka .. nestarej se do H+ a hled si svych kabelek HaHaaa

jinak abych nebyl jen offtopic jako vúúl5.. nevim jestli to jsem daval , accelerace mazda 3 2.5 vs civic 1.5T tudy odkaz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.4.2017 , 21:09   Citovat  

Jopeeeno napsal:
Nový test CXG

tudy odkaz

pekny rychlotest , me treba taky prijemne prekvapilo CVT z nizsim tocivym momentem ,
ktery v realu dynamictejsi nez manual ikdyz reakce jsou vuci dnesni dobe DSG proste spomaleny ..
   Návrat  
sandu_cz je teď offline  sandu_cz
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.4.2017 , 22:46   Citovat  

Všude kde čtu recenze nového CXG píšou o ceně, že je hodně vysoká, že prý je blízko segmentu premium a že konkurence(koncern,atd.) je na tom lepší... buď já jsem slepý nebo nevím, kdo z konkurence nabízí stejnou výbavu/výkon motoru/atd za lepší cenu vs 1.5t sport plus třeba? Renault? Kia? Peugeot? Vážně? zmatenej
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.4.2017 , 20:24   Citovat  

Tak pres tyden se svezu i v litru z manualem tak uvidíme , kamos co dela v honde jezdi leta na UFU a rikal ,ze to jezdi a zni lepe jako UFO ,aspon z jeho postrehu ,jinak co jezdi na ufu tak jezdi nanem do sesti litru okresky mesto a to samy rikal ,ze se da i z litrem ..
   Návrat  
xps je teď offline  xps
PříspěvekZaslal: 2.4.2017 , 21:25   Citovat  

Pokracujeme necim motivacnim...

Bila bila, komu by se nelibila...
tudy odkaz

Nejake ty BBS...
tudy odkaz

A bonus...
tudy odkaz
tudy odkaz
tudy odkaz
   Návrat  
rudy5 je teď offline  rudy5
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.4.2017 , 22:47   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
kdyz ctes kiss me je to tvuj problem ,ja nic nesrovnaval ani netvrdil ,ze to zni stejne papa
..pokud jsi nemel poradnou H+ tak se posun treba do nakyho macho honic ega tecka com fora kde ty tvoje vykriky do tmy budou nekoho zajimat ..ja nemel novy auta ,ale zase jsem jezdil a jezdim v atech jako .. IT-R, S2000 , A-TR ,A-TS, VTI-S , VTI, CT-R , az se svezes v NSX nebo ITR pak mi povidej o zvuku auta jasny ? ja sedel a slysel jsem i trivalec turbo ve 8000ot a taky v NSX n vlastni usi, na naky HTP ti seju, chces zazit turbo ,sedni do sobika od HIRCHE a uvidis co je to Turbo a zatah do sedacky voe a ne trapny MPS .. jezdil jsi hodinu v AT-S a jsi odbornik na hondy .. ja mam treba jinej pohled nez kluci zde na ruzny veci ,pac jsem proste jinej a taky jsem kazdou hondu nemel nebo nerozebiral ,ale mam k nim respekt pac neplacej do vetru jako ty a co se tyce ostrych hond vim ocem mluvim ty o H+ vis wc a to je fakt ne domenka .. nestarej se do H+ a hled si svych kabelek HaHaaa

jinak abych nebyl jen offtopic jako vúúl5.. nevim jestli to jsem daval , accelerace mazda 3 2.5 vs civic 1.5T tudy odkaz

ak si si nevšimol vždy som bol za turbo a teraz sem hodíš atmošku 2.5 vs turbo civic 1.5, prečo sem nedáš mazdu 3 2.0 vs 1.0 kde 88kw vs 95 je na tom lepšie , aj ked mi to je úlne fuk nemám 20rokov aby som porovnával zrýchlenie z 0-100 kde je rozdiel pár desatín alebo porovnávať max rýchlosť ked nejazdím alebo 99% ludí stým jazdiť nebude na okruhu 95% ludí takéto veci nezaujímajú pretože to nikdy riešiť nebudú dôležité je pružné zrýchlenie na jednotlivých prevodových stupňoch pri bežnej premávke či myslíš že s tým 1.0 T bude niekto dupať na dialnici na plný kotol stále čo to dá? alebo čo križovatka to stále 1-2 plný? iba ak nejkaý nevyblázený 18r chalan je to úplne normálne bežné auto ako každé iné ako opel ako ford ako VW ako mazda akurát každému sa páči niečo iné každý preferuje u auta niečo iné ale nijako to auto v dnešnej dobe neni ničím výnimočné a vôbec nie motorom 1,0T a duplom si myslieť že ja jazdím na tom najlepšom a všetko ostatné je nanič je trošku mimo.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.4.2017 , 23:43   Citovat  

rudy5 napsal:
ak si si nevšimol vždy som bol za turbo a teraz sem hodíš atmošku 2.5 vs turbo civic 1.5, prečo sem nedáš mazdu 3 2.0 vs 1.0 kde 88kw vs 95 je na tom lepšie , aj ked mi to je úlne fuk nemám 20rokov aby som porovnával zrýchlenie z 0-100 kde je rozdiel pár desatín alebo porovnávať max rýchlosť ked nejazdím alebo 99% ludí stým jazdiť nebude na okruhu 95% ludí takéto veci nezaujímajú pretože to nikdy riešiť nebudú dôležité je pružné zrýchlenie na jednotlivých prevodových stupňoch pri bežnej premávke či myslíš že s tým 1.0 T bude niekto dupať na dialnici na plný kotol stále čo to dá? alebo čo križovatka to stále 1-2 plný? iba ak nejkaý nevyblázený 18r chalan je to úplne normálne bežné auto ako každé iné ako opel ako ford ako VW ako mazda akurát každému sa páči niečo iné každý preferuje u auta niečo iné ale nijako to auto v dnešnej dobe neni ničím výnimočné a vôbec nie motorom 1,0T a duplom si myslieť že ja jazdím na tom najlepšom a všetko ostatné je nanič je trošku mimo.

to video jsem dal jen proto aby bylo videt ,ze ta 1.5T jede lepe nez si lidi mysli a srovnavaj to z konkurenci a ver az bude video na YouTube 1.0T tak to jsem dam na srovnani a lidi snad pochopy ,ze to neni zadny HTP a treba nakonec bude lepsi nez oblibena 1.8 nebo skyactiv 2.0 ,zatim ,nejsou ani data v eu katalógu pruzneho zrychleni a pod .. ja hlavne verim ,ze ten motor pojede lepe kterej ma 200Nm v spektru 3000ot nez ten kterej ma 200Nm v spektru 1000ot ,ale uvidíme ,rad bych to projel na dalnici ,ale minule s 1.5T mi prodejce nedovolil , to musi udelat nakej cersvtej majitel.. takze si nato jeste pockame..
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 10g
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 244, 245, 246  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina