Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 10g
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 244, 245, 246  Další 
Zaslat odpověď

Strana 25 z 246
King je teď offline  King
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.4.2017 , 10:16   Citovat  

xenon04 napsal:
určitě, až to bude mít něco nahráno povolí se závěsy membrány bude to o něco lepší, obzvlášť u wooferu OK

jezdil jsem i po městě, takže jsem zrychloval z křižovatek, kruháčů apod. i od jedničky a tam mi to přišlo asi nejhorší (myslím zvukově)
do auta je to vrčení slyšet hodně, resp. bych to asi tolik nevnímal, kdyby to odpovídajícím způsobem zrychlovalo Ble
nevím, jak moc to dokáže maskovat rychlost, každopádně pocitově bych tomu s naftou ujel a je jedno jestli z 50km/h nebo ze 130km/h

příští pátek snad vyzkouším 1.5 VTEC

Tak je pravda, že B&O hraje trošku líp. Velmi šťastný V autě přede mnou seděl někdo s hudebním hluchem (a to i v mém měřítku HaHaaa ) a totálně to přebasoval. Naladil jsem si výšky a basy dílek nad výchozí nastavení a středy dva dílky a hraje to tak nějak ...uspokojivě. Nadšený nejsem, ale špatné to není. Akorát ty basy trochu huhlají, tak jestli ten woofer časem povolí...

Jednička je zvukově trošku hardcore, ale nevím, možná jsem úchyl, ale mě se ten zvuk líbí. muhehe A to jsem se před časem hádal s pár kolegy v práci, že všechny tříválce znějí šíleně. Tak je pravda, že HTP šíleně opravdu zní, tady je ten projev jiný, takový syrový, nakřáplý. Akorát by to mohlo adekvátně tomu zvuku jet - viz dříve vložené video NSX od DOHCVTEC. Mr. Green

S tou naftou - to zní jako výzva. Lucy První dojem je takový, že je to příjemné na cestování. A ta špička tam mezi 4800-5600 fakt je. VTEC
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.4.2017 , 11:55   Citovat  

King napsal:
Jednička je zvukově trošku hardcore, ale nevím, možná jsem úchyl, ale mě se ten zvuk líbí. muhehe A to jsem se před časem hádal s pár kolegy v práci, že všechny tříválce znějí šíleně. Tak je pravda, že HTP šíleně opravdu zní, tady je ten projev jiný, takový syrový, nakřáplý. Akorát by to mohlo adekvátně tomu zvuku jet - viz dříve vložené video NSX od DOHCVTEC. Mr. Green

S tou naftou - to zní jako výzva. Lucy První dojem je takový, že je to příjemné na cestování. A ta špička tam mezi 4800-5600 fakt je. VTEC

no je nas vice a myslim ,ze zajem o litr poroste Velmi šťastný dle mne prijemna zmena co se tyce zvuku ,ta 1.5 mohla byt taky trival jako u i8 HaHaaa a taky pocitam ,ze kdyz 1.5 se nabizi v EU se 184ps a 240Nm a v Pakistanu v zaruce se 204ps a 260Nm tak i litr bude mit výkonovou rezervu a pujde v pohode dat na nakych 147ps a 220Nm bez vetsiho omezeni zivotnosti .. co se tyce toho srovnani 1.6 nafty a 1.0T bych to chtel taky videt v realu..
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.4.2017 , 12:16   Citovat  

Na youtube se nějak množí videa , kde majitelé ukazují různé problémy s C10G Smutný

Odkaz
   Návrat  
JardaBar je teď offline  JardaBar
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.4.2017 , 12:35   Citovat  

Podobné potíže byly už i u 8G. Tam se zase stává, že neodemkneš auto dálkou, tak stiskneš tlačítko otvírání kufru auta (vzadu na pátých dveřích) a najednou dálka auto odemkne. Úsměv
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 4.4.2017 , 12:54   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
no je nas vice a myslim ,ze zajem o litr poroste Velmi šťastný dle mne prijemna zmena co se tyce zvuku ,ta 1.5 mohla byt taky trival jako u i8 HaHaaa a taky pocitam ,ze kdyz 1.5 se nabizi v EU se 184ps a 240Nm a v Pakistanu v zaruce se 204ps a 260Nm tak i litr bude mit výkonovou rezervu a pujde v pohode dat na nakych 147ps a 220Nm bez vetsiho omezeni zivotnosti .. co se tyce toho srovnani 1.6 nafty a 1.0T bych to chtel taky videt v realu..
Nechtel jsi napsat misto 147PS 247PS? Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.4.2017 , 13:01   Citovat  

JardaBar napsal:
Podobné potíže byly už i u 8G. Tam se zase stává, že neodemkneš auto dálkou, tak stiskneš tlačítko otvírání kufru auta (vzadu na pátých dveřích) a najednou dálka auto odemkne. Úsměv

Snad si počáteční problémy 10G vychytají v USA , EU už bude ladit jen warťase Velmi šťastný
   Návrat  
Rowen je teď offline  Rowen
PříspěvekZaslal: 4.4.2017 , 13:28   Citovat  

[quote="DOHCVTEC"]no je nas vice a myslim ,ze zajem o litr poroste Velmi šťastný dle mne prijemna zmena co se tyce zvuku ,ta 1.5 mohla byt taky trival jako u i8 HaHaaa a taky pocitam ,ze kdyz 1.5 se nabizi v EU se 184ps a 240Nm a v Pakistanu v zaruce se 204ps a 260Nm tak i litr bude mit výkonovou rezervu a pujde v pohode dat na nakych 147ps a 220Nm bez vetsiho omezeni zivotnosti .. co se tyce toho srovnani 1.6 nafty a 1.0T bych to chtel taky videt v realu..[/quote]

No já být Vámi, tak bych se až tak moc netěšil. Tříhrnek bych nechal v továrním nastavení. Obávám se, že pokud nebudete měnit turbo a vstřiky za větší, tak tam toho až tolik nevymyslíte. Jo a kalibraci na Boschacké jednotce číslujte radši od 3000 nahoru, abyste jako navázali na to vývojové číslování Je to tam.

Jo a kdo si nechá dát na CVT mapu z manuálu, tak ať se pak nediví, že mu odešla převodovka dříve než čekal Bueee
   Návrat  
xenon04 je teď offline  xenon04
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.4.2017 , 14:30   Citovat  

King napsal:
S tou naftou - to zní jako výzva. Lucy

můžem zatím pozávodit virtuálně Velmi šťastný
vedle v tématu jsem dával dvě videa, ze 30km/h na 2st a z 50km/h na 3st
rovinka, tempomat a pak plnej plyn
možná je to tím, že u 9G to skáče po 5km/h a u 10 to skákalo po menších krocích to mi hlava nebere jak jsem psal, pocitově mi tříhrnek přišel pomalejší (změřený to samozřejmě nemám Úsměv )
tudy odkaz
tudy odkaz
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.4.2017 , 18:21   Citovat  

xenon04 napsal:

Nepochybuju, že bude v pružnosti rychlejší, má o polovinu větší točák. Kouknu do kolika jsi to drtil. Sice nemám kameru, ale aspoň změřím. Problém 1.0VT při sportovní jízdě jsou dlouhé převody, jede to ca 4700-5600, ale po přeřazení to padá na 4000, takže pak zase chvíli trvá, než se vzpamatuje. Jako kdysi u ATR. Paradoxně líp je na tom se sdmikvaltovým CVT, tam to padne myslím na 4500.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.4.2017 , 20:41   Citovat  

Rowen napsal:
No já být Vámi, tak bych se až tak moc netěšil. Tříhrnek bych nechal v továrním nastavení. Obávám se, že pokud nebudete měnit turbo a vstřiky za větší, tak tam toho až tolik nevymyslíte. Jo a kalibraci na Boschacké jednotce číslujte radši od 3000 nahoru, abyste jako navázali na to vývojové číslování Je to tam.

Jo a kdo si nechá dát na CVT mapu z manuálu, tak ať se pak nediví, že mu odešla převodovka dříve než čekal Bueee

no to muzem oba jen hadat ,jak to bude ,ja jen dedukuji z 1.5T ,ze vzhledem k tomu ze jinde se stejnym vnitrkem ma o 20ps a 20Nm vice nez UK verze a v zahranici uz dostali v pohode se komplet serioveym hardwarem 240ps a 310Nm a to jako reflashem ECU .. zadny sani vyfuk, turbo nic .. neni duvod neverit ze trihnek je uz na limitu ,to honda nikdy nedelala ... to ze konkurence je slabsi neznamena ,ze je 1.0T uz ted na hranici moznosti ..
   Návrat  
marwek201 je teď offline  marwek201
PříspěvekZaslal: 4.4.2017 , 20:43   Citovat  

test od Rasta Chvalu
tudy odkaz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.4.2017 , 20:59   Citovat  

marwek201 napsal:
test od Rasta Chvalu
tudy odkaz

zrovna nato koukam ,ale byls rychlejsi Velmi šťastný a dal mu pekne za usi Velmi šťastný akorat jsem cekal od nej vic nez jen rychlotest ,ale v podstate ohodnotil to podstatny Úsměv
   Návrat  
Jopeeeno je teď offline  Jopeeeno
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.4.2017 , 21:11   Citovat  

Test je to dobrý Ty sedačky budou fakt tak marné?
   Návrat  
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.4.2017 , 21:20   Citovat  

Jopeeeno napsal:

Zda budou, to nevím, ale rozhodně je ta látka na omak slabší, než u sedaček C9G.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.4.2017 , 21:37   Citovat  

24.4. jsem objednaný na roční prohlídku s háervem. Musím tu předváděčku podusit, nedá mi to. Jsem snad jediný hondofil z tohoto vlákna, co to neřídil Úsměv Staticky mě ty sedačky až tak neurázely. Dík za info.
   Návrat  
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.4.2017 , 21:45   Citovat  

Jopeeeno napsal:
24.4. jsem objednaný na roční prohlídku s háervem. Musím tu předváděčku podusit, nedá mi to. Jsem snad jediný hondofil z tohoto vlákna, co to neřídil Úsměv Staticky mě ty sedačky až tak neurázely. Dík za info.

Určitě zdaleka nejsi sám, kdo s tím ještě nejel...Úsměv Tipnul bych si, že tak 80 % příspěvků je na základě zkušeností "od stolu" či ze statické prohlídky.
   Návrat  
2bep je teď offline  2bep
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 4.4.2017 , 21:53   Citovat  

Materiál bych moc neřešil, jak je odolný ukáže jen čas. Bohužel ale tvarování a tím dané boční vedení jsou spíš pro 1,0 warťase Smutný 1,5 minimálně ve výbavách Sport/Sport+ by si zasloužila něco sportovnějšího.
Na normální ježdění budou ok, ale když si bude chtít někde člověk trochu zablbnout, tak jsou asi tím nejslabším článkem auta... Smutný
   Návrat  
Rowen je teď offline  Rowen
PříspěvekZaslal: 4.4.2017 , 21:59   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
no to muzem oba jen hadat ,jak to bude ,ja jen dedukuji z 1.5T ,ze vzhledem k tomu ze jinde se stejnym vnitrkem ma o 20ps a 20Nm vice nez UK verze a v zahranici uz dostali v pohode se komplet serioveym hardwarem 240ps a 310Nm a to jako reflashem ECU .. zadny sani vyfuk, turbo nic .. neni duvod neverit ze trihnek je uz na limitu ,to honda nikdy nedelala ... to ze konkurence je slabsi neznamena ,ze je 1.0T uz ted na hranici moznosti ..

Ja hadat nemusim, nemusim, nemusim Je to tam.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.4.2017 , 22:05   Citovat  

Čekal bych, že nekonstruktivní kritika se bude týkat spíše čtenářů auto.cz Velmi šťastný Na to auto se fakt těším, je tam i litr, ten zkusím taky.

Sedačky, když už to je tak, bych třeba zkusil potunit potahy MAD, resp. probrat s výrobcem potahů, jestli by nevšili do boků opěradel trošku molitanu... Potahy dělají fakt pěkné, a to by mohlo být snad i technicky proveditelné Mrk
   Návrat  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.4.2017 , 22:09   Citovat  

2bep napsal:
Materiál bych moc neřešil, jak je odolný ukáže jen čas. Bohužel ale tvarování a tím dané boční vedení jsou spíš pro 1,0 warťase Smutný 1,5 minimálně ve výbavách Sport/Sport+ by si zasloužila něco sportovnějšího.
Na normální ježdění budou ok, ale když si bude chtít někde člověk trochu zablbnout, tak jsou asi tím nejslabším článkem auta... Smutný

Zial nie len asi...ako uvadzas, na beznu jezdu su uplne v pohode, ale ked sa chces vyblaznit, tak nedrzia v zakrutach ale vobec. Ble naštvanej Neviem co to napadlo japonskych inzinierov, ale ked uz vycibrili podvozok auta na takuto uroven, tak sedackami to uplne zabili to mi hlava nebere Sportova jazda sa dlho neda uzivat, pretoze sa na sedaku smyka z jednej strany na druhu...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.4.2017 , 22:15   Citovat  

Honda v Turecku nabízí C10G s 1,6 LPG Tak to koukám! tudy odkaz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.4.2017 , 22:17  Naposledy upravil DOHCVTEC dne 4.4.2017 , 22:23, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Jopeeeno napsal:

marne spis vtom smyslu jak to rekl ,za motorem ,brzdama a podvozkem jsou pevnosti bocnic pozadu ,pac kazdej ceka ,ze to bude neco mezi type R a obyc modelem coz torchu je kdyz se to srovna se sedanem tak jsou tuzsi,
ale ne tak jak cekaj lidi od oznaceni SPORT ,ono ty sedacky jsou spis na denni jezdeni takze jsou pohodlny a rozmery dostacujici pro vetsinu a oproti starsim generacim nejsou bocnicema nijak pozadu a na 80% casu za volantem dle mne postacujou .. horsi to je na okruhu a pod ,ale reknem si narovinu v hostorii hondy oznaceni sport nemely nikdy vylozene sportovni sedacky .. jenom type R .

to hopit : pocitam ,ze se jedna o klasiku R16 .. coz vtom nevidim nejmensi problem Úsměv
   Návrat  
2bep je teď offline  2bep
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 4.4.2017 , 22:22   Citovat  

R16B
Found in:
2016 Honda Civic-X (Singapore, Egypt, Turkey, Cyprus and South Africa - FC series)
Displacement: 1,597 cc (97.5 cu in)
SOHC IVTEC (Chain driven cam)
Compression: 10.7:1
Bore & stroke: 81.0 mm × 77.5 mm (3.19 in × 3.05 in)
Power: 125 PS (92 kW; 123 bhp) @ 6,500 rpm
Torque: 15.6 kgf·m (152 N·m (112 ft·lbf)) @ 4,300 rpm
7 Speed CVT Transmission
Redline: 6700 rpm
tudy odkaz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.4.2017 , 22:38   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
to hopit : pocitam ,ze se jedna o klasiku R16 .. coz vtom nevidim nejmensi problem Úsměv

Já problém vidím , proč si nemůžeme koupit tady spolehlivý prověřený motor s LPG ? Z mého pohledu mnohem lepší volba než 1,0 turbo.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.4.2017 , 22:59   Citovat  

hopit napsal:
Já problém vidím , proč si nemůžeme koupit tady spolehlivý prověřený motor s LPG ? Z mého pohledu mnohem lepší volba než 1,0 turbo.

no nevim jakou bys mel spotrebu se 1400kg a 152Nm ,toceni do zblbnuti a dynamika mdla ,
co jsem zde od nekoho cetl jako popis dynamiky 1.0T .. dle mne nesmysl ,ale kazdej ceka od motoru neco jineho ..
treba by tobe 152Nm stacilo ,ale pochybuji ,ze vetsine taky.. dale nechapu jak uz vsichni do predu vite ze litr bude nespolehlivy to mi hlava nebere
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.4.2017 , 23:06   Citovat  

Byl jsem dneska vyvencit 1.0 VTEC Turbo VTEC
Auto. cz se prý nedostalo pod 7... to mi hlava nebere

_20170404_203612.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
_20170404_203612.JPG, 614.28 kB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.4.2017 , 23:16   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
no nevim jakou bys mel spotrebu se 1400kg a 152Nm ,toceni do zblbnuti a dynamika mdla ,
co jsem zde od nekoho cetl jako popis dynamiky 1.0T .. dle mne nesmysl ,ale kazdej ceka od motoru neco jineho ..
treba by tobe 152Nm stacilo ,ale pochybuji ,ze vetsine taky.. dale nechapu jak uz vsichni do predu vite ze litr bude nespolehlivy to mi hlava nebere

Spolehlivost se ukáže časem . Bavím se o základním motoru , proč mít pod kapotou komplikovaný tříválec , když to samé dostanu z jednoduchého motoru a ještě díky LPG budu mít lepší emise a mnohem nižší náklady na palivo.
   Návrat  
JardaBar je teď offline  JardaBar
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.4.2017 , 23:27   Citovat  

King:

Acco 2,4
tudy odkaz
5,1l

CTR8G
tudy odkaz
5,7l

U 1.0 bych čekal při tvé snaze alespoň 3,9 Úsměv, vzhledem k tomu, co má psáno od výrobce a o jakou udušenou malorážku jde.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.4.2017 , 23:34   Citovat  

JardaBar napsal:
King:

Acco 2,4
tudy odkaz
5,1l

CTR8G
tudy odkaz
5,7l

U 1.0 bych čekal při tvé snaze alespoň 3,9 Úsměv, vzhledem k tomu, co má psáno od výrobce a o jakou udušenou malorážku jde.

To nebylo ecorallye, musel jsem do Phy. Na cestu ke tchýni a zpět se chystám zítra Velmi šťastný

Koukám, že jsem decku nad kombinovanou, tak to odpovídá.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.4.2017 , 23:48   Citovat  

King napsal:
To nebylo ecorallye, musel jsem do Phy. Na cestu ke tchýni a zpět se chystám zítra Velmi šťastný

Koukám, že jsem decku nad kombinovanou, tak to odpovídá.

Nechceš mi to půjčit na pár dnů? Umím také hezká čísla Úsměv

DSC02059.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
DSC02059.JPG, 457.57 kB
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 10g
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 244, 245, 246  Další