Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o CR-V 3G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 34, 35, 36  Další 
Zaslat odpověď

Strana 13 z 36
vinco je teď offline  vinco
PříspěvekZaslal: 3.3.2017 , 21:37   Citovat  

Tá úprava by až taký problém nebol ... ale hľadám ďalej, ak to nenájdem u nás na webe, tak budem zisťovať koľko by ma to vyšlo v kamennom obchode s autodielmi ak by niečo také mali, prípadne vedeli objednať.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
RXC90 je teď offline  RXC90
PříspěvekZaslal: 15.3.2017 , 22:46   Citovat  

Zdravim,nevi nekdo prosim kde by se dal sehnat kryt pod motor a delici policka do kufru? obvolal jsem vrakace co jsem nasel na netu ,nic nemeli Smutný ,A jeste se chci zeptat ohledne zapalovacich svicek, co doporucite?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 15.3.2017 , 23:57   Citovat  

RXC90 napsal:
Zdravim,nevi nekdo prosim kde by se dal sehnat kryt pod motor a delici policka do kufru? obvolal jsem vrakace co jsem nasel na netu ,nic nemeli Smutný ,A jeste se chci zeptat ohledne zapalovacich svicek, co doporucite?

Kryt pod motor (resp. spíš okrasný plech) se tu řešil o stránku dříve, nicméně benzinové motorizace ho prostě nemají. A police do kufru, to bude spíš o náhodě, ale třeba se toho bude chtít někdo zbavit. (Když jsem se ptal proč to není i u 4G, tak mi bylo řečeno, že to spousta lidí beztak vyndala a vůbec to nepoužívala. Já mám a jsem za to rád.)
Svíčky jedině NGK IZFR6K-11S nebo Denso IK22G. Prostě Iridium...
   Návrat  
mistepik je teď offline  mistepik
PříspěvekZaslal: 17.3.2017 , 9:07   Citovat  

Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda nemáte někdo zkušenosti s výměnou oleje v automatické převodovce u CR-V 3G. Kolik si tak mám orientačně našetřit než se budu objednávat. Dík za odpovědi.
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.3.2017 , 9:11   Citovat  

mistepik napsal:
Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda nemáte někdo zkušenosti s výměnou oleje v automatické převodovce u CR-V 3G. Kolik si tak mám orientačně našetřit než se budu objednávat. Dík za odpovědi.

Troška offtopic , ale na A7G to v Honde Bratislava zvládli komplet celé za 120 euro. Luxusná cena!
   Návrat  
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.3.2017 , 22:35   Citovat  

mistepik napsal:
Máš face nebo poface? nezapomenout i na hypoid, 4-5l ATF DW1 pak ještě filtr a necelý pul litru hypoid oleje u face a ješte nové podložky.
   Návrat  
michalb je teď offline  michalb
PříspěvekZaslal: 5.4.2017 , 19:08   Citovat  

Chtěl bych se dotázat, jestli tady někdo řešil opravu kožené (černé) loketní opěrky na předních dveřích, případně někdo koženou objednával třeba přes ebay. Na ebay jich je dost, ale nejsem si jistý se stejným odstínem jako u originálu.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 5.4.2017 , 22:55   Citovat  

michalb napsal:
Chtěl bych se dotázat, jestli tady někdo řešil opravu kožené (černé) loketní opěrky na předních dveřích, případně někdo koženou objednával třeba přes ebay. Na ebay jich je dost, ale nejsem si jistý se stejným odstínem jako u originálu.

Když se podíváš o dvě stránky dříve, tak jsem tam dával nějaké odkazy právě na eBay a i návod jak rozebrat dveře a vyměnit to. Odstínu bych se zase tolik nebál, když vyměníš rovnou obě dvě Úsměv
Někde na začátku tématu, kde se řeší sukýnka řadičky, tak tam někdo psal, že si ji objednával (i právě tu loketku na dveřích) u Volantechu - cenu si již nepamatuju, ale kvalitou bude určitě výš než ty z eBay...
edit: Naposled si tu loketku na dveřích objednával marek.82
   Návrat  
marek.82 je teď offline  marek.82
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.4.2017 , 16:04   Citovat  

ja ji nekupoval , daval sem opravovat
   Návrat  
michalb je teď offline  michalb
PříspěvekZaslal: 6.4.2017 , 23:43   Citovat  

Jestli to není tajné, kde jsi ji nechal opravit a na kolik to vyšlo. Prodejce Honda chce třeba za to kolem 2.500,-.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.4.2017 , 7:14   Citovat  

michalb napsal:
Jestli to není tajné, kde jsi ji nechal opravit a na kolik to vyšlo. Prodejce Honda chce třeba za to kolem 2.500,-.

daval sem to do volantechu, tu ze dveri i tu co je na prave strane ridicoveho sedadla, celkem to stalo myslim 1300,- ale nevim jestli bych to tam jeste nekdy poslal, ta ze dveri je udelana celkem dobre, i kdyz taky by to slo lip ale tu ze sedadla to je primo hnus, musim zjistit kolik stoji nova nebo se poptat kdyz pojedu do kurniku vedle bielska
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 7.4.2017 , 8:15   Citovat  

marek.82 napsal:
ja ji nekupoval , daval sem opravovat

A jakym zpusobem se to da opravit jinak nez ze Ti podle stare usiji novou?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.4.2017 , 12:05   Citovat  

SaKaL napsal:
A jakym zpusobem se to da opravit jinak nez ze Ti podle stare usiji novou?

nijak, jen ze sem ji neobjednaval z ebay
   Návrat  
Pavel jazz je teď offline  Pavel jazz
PříspěvekZaslal: 19.4.2017 , 15:48   Citovat  

Kam si jet nechat vyměnit patrony v airbagach, Jarov (ne moc dobrý zkušenosti), Kolín nebo Roudnice nad Labem? Diky
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 19.4.2017 , 18:43   Citovat  

Pavel jazz napsal:
Kam si jet nechat vyměnit patrony v airbagach, Jarov (ne moc dobrý zkušenosti), Kolín nebo Roudnice nad Labem? Diky

Myslim, ze tady asi nemusis snad moc vymejslet. Na tom neni zase tak nic slozityho, ja byl v Auto Jarov Kunratice...
   Návrat  
stevezzz je teď offline  stevezzz
PříspěvekZaslal: 19.4.2017 , 19:34   Citovat  

Zdravím, mám novou resp. lehce ojetou Hondu CR-V 2,2 a chtěl bych lít při každém tankování do nádrže Aditiva do nafty, jsem tak zvyklý, měl jsem předtím vždy koncernová auta. V manuálu jsme si přečetli, že strkáním tam nějakého trychtýře, aby se ten "bezpečnostní kryt" nebo co to je otevřel by se to mohlo poškodit. Nějaké rady? Je na to něco originálního, nebo nějaký trychtýř který simuluje tu trubici z tankovací pistole, přez který by se to tam dalo lít? Děkuji moc za rady.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 19.4.2017 , 22:52   Citovat  

stevezzz napsal:
Zdravím, mám novou resp. lehce ojetou Hondu CR-V 2,2 a chtěl bych lít při každém tankování do nádrže Aditiva do nafty, jsem tak zvyklý, měl jsem předtím vždy koncernová auta. V manuálu jsme si přečetli, že strkáním tam nějakého trychtýře, aby se ten "bezpečnostní kryt" nebo co to je otevřel by se to mohlo poškodit. Nějaké rady? Je na to něco originálního, nebo nějaký trychtýř který simuluje tu trubici z tankovací pistole, přez který by se to tam dalo lít? Děkuji moc za rady.

Mám sice benzinovou variantu, ale předpokládám, že to je podobné. Selským rozumem - pokud použiji plastový trychtýř, tak tím zcela jistě nenapáchám "větší škodu" (pokud bych už měl použít takto silná slova) než tím, že tam strčím kovovou tankovací pistoli... Takže no stress... přátele
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 19.4.2017 , 23:09   Citovat  

ale nafta nemá záklopku jako benzín ... leju tam aditiva před každým tankováním to mi hlava nebere
   Návrat  
bphot0 je teď offline  bphot0
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.4.2017 , 23:38   Citovat  

Tady jsme to resili:
tudy odkaz

Ja mel ten trychtyr (je to spis trubicka) v prislusenstvi noveho Tourera, ale jak se doctes, jde to i bez nej
   Návrat  
stevezzz je teď offline  stevezzz
PříspěvekZaslal: 20.4.2017 , 8:27   Citovat  

Po tom co jsi psal že jsi to měl jako příslušenství jsme zapátrali a našli jsme tu nálevku zasunutou v heveru, takže problém vyřešen, díky OK
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 14.5.2017 , 22:37   Citovat  

Ahoj vsem, chci se zeptat jaka je spotreba motoroveho oleje ve vasIch CRV-ckach? a taky poradi mi nekdo odbornika na Honda nejlip v Praze?
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 15.5.2017 , 20:01   Citovat  

RXC90 napsal:
Ahoj vsem, chci se zeptat jaka je spotreba motoroveho oleje ve vasIch CRV-ckach? a taky poradi mi nekdo odbornika na Honda nejlip v Praze?

Maximálně pár deci od výměny k výměně, což je někde kolem 15.000km.

Odborníků v Praze moc neni, ale já jezdím už nějaký čas do Slaného do tudy Type R a spokojenost na max. Nově mají i na půjčení náhradní auto, takže není problém se dostat zpět kam potřebuješ.
Můžeš ještě zkusit Alda servis, tam jsem jezdil předtím, ale po přestěhování Aldy do jiného působiště už to pro mě neni moc logistické...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 15.5.2017 , 21:09   Citovat  

Dik za typ, a po 10000 lehce pod půlkou na merce už je asi hodně? Tak to valím bulvy
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 15.5.2017 , 22:32   Citovat  

RXC90 napsal:
Dik za typ, a po 10000 lehce pod půlkou na merce už je asi hodně? Tak to valím bulvy

No nevím jak to přesně myslíš, jakože pod půlkou toho "pole" kde to má být nebo pod půlkou úplně někde tam, kde nejsou ty kosočtverce?
Záleží kolik máš najeto, jak moc auto dře (rozuměj je v zátahu), zda jezdíš dlouhé či krátké trasy, co tam je za olej atd. Všechno má nějaký vliv, že. Pokud Ti nesvítí kontrolka (nejdříve žlutě - dolít, do červena už bych to určitě nehnal Úsměv , to už bývá u Hond většinou pozdě), tak bych z toho nedělal vědu, dolil 1/3 až 1/2 litru a jedu dál...
   Návrat  
rotker je teď offline  rotker
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.5.2017 , 13:20   Citovat  

marek.82 napsal:
ten povlak sem zahledl na ebay a jinak opet volantech, ted mi delali do dveri a na sedacku

jak ti dopadly ty loketky sedaček ve volantechu? a cena?
na dveře jsem objednal ty z ebaye, tak vyzkouším...nebo je tu někdo, kdo to už dělal?
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 21.5.2017 , 22:37   Citovat  

SaKaL napsal:
No nevím jak to přesně myslíš, jakože pod půlkou toho "pole" kde to má být nebo pod půlkou úplně někde tam, kde nejsou ty kosočtverce?
Záleží kolik máš najeto, jak moc auto dře (rozuměj je v zátahu), zda jezdíš dlouhé či krátké trasy, co tam je za olej atd. Všechno má nějaký vliv, že. Pokud Ti nesvítí kontrolka (nejdříve žlutě - dolít, do červena už bych to určitě nehnal Úsměv , to už bývá u Hond většinou pozdě), tak bych z toho nedělal vědu, dolil 1/3 až 1/2 litru a jedu dál...

Ano mel jsem na mysli presne to pole kde jsou ty kosoctverce Úsměv,najeto je 30000 ale mam ho z bazaru tak nevim co je na tom pravdy Tak to valím bulvy ,zadna velka drina, normalni bezny provoz, jezdim tak 50/50+- mesto dalnice. Olej je Castrol 0w30, ani moc ve vysokych otackach nejezdim tak max do 4000. Resim to z toho duvudu, ze je mi divne ,ze motor z takovymi km ma vetsi spotrebu oleje Smutný
   Návrat  
hamo je teď offline  hamo
PříspěvekZaslal: 11.6.2017 , 14:35   Citovat  

Caute hondaci, mate niekto skusenosti s tymto motorom 2,4 benzin a vedel by niekto ako mam aktualizovat mapy na navigacii, resp. slo by tam nahrat nejaku inu navigaciu? Honda CRV 3g, 2010 r.v, 2,4 benzin, EXECUTIVE

20170611_100126.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
20170611_100126.jpg, 3.5 MB

20170611_131735.jpg

20170611_131735.jpg, 3.37 MB

20170607_181011.jpg

20170607_181011.jpg, 2.69 MB
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 11.6.2017 , 21:22   Citovat  

hamo napsal:
Caute hondaci, mate niekto skusenosti s tymto motorom 2,4 benzin a vedel by niekto ako mam aktualizovat mapy na navigacii, resp. slo by tam nahrat nejaku inu navigaciu? Honda CRV 3g, 2010 r.v, 2,4 benzin, EXECUTIVE

Čaues,
tak zrovna tahle 2,4 v CR-V je všeobecně tady u nás dost exot, takže záleží na tom, co konkrétního Tě zajímá...
A ohledně navigace - nejsem si jist, zda je to origo, ale tady je článek tudy odkaz
   Návrat  
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.6.2017 , 22:16   Citovat  

hamo napsal:

Navigace není originál.
2.4 je převážně v US nebo ruskych modelech. Nemusís se ničeho bát je to spolehlivý motor,zeptej se třeba v sekci A7G
   Návrat  
Turin je teď offline  Turin
PříspěvekZaslal: 18.6.2017 , 15:44   Citovat  

hamo napsal:

S motorem 2.4 a automatem jsem jezdil 8 let s accord tourer 7G r.v.2003. Motor je skvělý. Před měsícem jsem inovoval na CRV 3G 2011 2.0MT.
Auto v pohodě, ale motor 2.4 je jinde. Tiše závidím. Jede líp, podstatně. Přitom Tourer je ještě o 30kg těžší než CRV. Spolehlivost jak motoru tak automatu bez problémů.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o CR-V 3G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 34, 35, 36  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina