Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Civic 6G Anglánech
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 77, 78, 79 ... 90, 91, 92  Další 
Zaslat odpověď

Strana 78 z 92
Majkl_MB je teď offline  Majkl_MB
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 8.4.2017 , 0:08   Citovat  

Dobrá tak já tam zatím dam tu druhou sadu která ještě nevypadá tak hrozně a pudu shánět plastový Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
sumy je teď offline  sumy
2 háčka
PříspěvekZaslal: 8.4.2017 , 10:43   Citovat  

Herdek filek naštvanej mravenec
Co vsechno misim "urvat, abych se dostal k zarovce od hodin?!?
Musi ven i radio?
Zatim jsem vyrubal stredovej tunel z boku a ve spoji u rucky, zkusil jsem i srouby pod vystraznejma a topenim zadniho okna a porad mi to nekde vysi sopťa sopťa
Predem diky za zchranu mich nervu. Dnes uz mi stacila rozborka/sborka pajera, abych sundal snorchl kvuli mereni emisi na STK, kde meli stejne plno az do vecera a tak me poslali domu.
Uz zacinam byt nervozni svatoušek
   Návrat  
David vti je teď offline  David vti
2 háčka
PříspěvekZaslal: 8.4.2017 , 12:01   Citovat  

Vyndavám jen rádio. Přístup hrozný,ale dá se to. Žárovička jde nahmátnout,dvěma prsty s ní otočit,vyjmout a zpětně nandat novou...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
2 háčka
PříspěvekZaslal: 8.4.2017 , 13:24   Citovat  

Hmm, to jsem nechtel slyset Velmi šťastný
Ta mrcha Kenwoodi tam drzi a nechce ven Smutný
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 8.4.2017 , 14:51   Citovat  

sumy napsal:
Hmm, to jsem nechtel slyset Velmi šťastný
Ta mrcha Kenwoodi tam drzi a nechce ven Smutný

Ahoj,
vidličky na Kenwood mam doma a žárovku také, je to letovana 12V 1.2W. Také jsem to měnil.
Je to tam.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 8.4.2017 , 18:03   Citovat  

M@jk napsal:
Ahoj,
vidličky na Kenwood mam doma a žárovku také, je to letovana 12V 1.2W. Také jsem to měnil.
Je to tam.

Neni treba Kenwood vidlicek, tenky michatko na kafe staci HaHaaa Samoze to drzelo na poslednim sroubku pod radiem mravenec
Dostat tam tu potvoru svitici tak, aby kontakty nezalezly pod folii s vodivejma drahama zmatenej
Ale uz sviti OK Ta dokonala "retro" oranz barva me moc bavi. Pravda kolegove, co jezdi sluzebakama si zavidej kdo ma lepsi displej a ja jsem vyplesklej z oranzovych hodin pořádnej výtlem
Asi uz starnu a moderni auta me uz nebavi, jen se bojim dalsiho progresu, abych za par let nejezdil C1g a deti nevozil Ertakem pořádnej výtlem
A nasel jsem v palubce poklad Tak to koukám! Parkovaci listek z Bayereuthu z cervna 2006 HaHaaa
   Návrat  
DrSlimm je teď offline  DrSlimm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.4.2017 , 19:30   Citovat  

Obi Vti napsal:
Čau kluci mám otázku. Čeká mě výměna všech brzd (Aerodeck VTI) a tim pádem i brzdový kapaliny. Nevíte prosím kolik kapaliny je potřeba na výměnu? V manuálu jsem hodnotu nikde nenašel a na anglických fórech píšou pokaždý jiný číslo. Klidně můžete i nějakou doporučit pokud máte zkušenosti, tady na foru sem našel chválu na brzdovku ATE. Auto slouží většinou na běžné ježdění, ale i na občasný vyblbnutí na okreskách a okruhu. Přední brzdy sem vybral od ATE a zadní budou od Bremba tak snad nešlápnu vedle. Tak to valím bulvy

Bremba dozadu jsem dal na 1.4 a nikdy vic. Nerozumi si dormalnini deskami (Ate nebo TRW desky ted nevim) a jeste k tomu maji takove priblble vybrani aby bylo poznat kdy jsou sjete. Musel jsem auto na 3tydny odstavit a na tech vybranich kotouc oreznul vic nez jinde protoze vetsi plocha a od te doby kopou, takze je muzu vyhodit hned.
   Návrat  
Obi Vti je teď offline  Obi Vti
PříspěvekZaslal: 8.4.2017 , 19:47   Citovat  

DrSlimm napsal:
Bremba dozadu jsem dal na 1.4 a nikdy vic. Nerozumi si dormalnini deskami (Ate nebo TRW desky ted nevim) a jeste k tomu maji takove priblble vybrani aby bylo poznat kdy jsou sjete. Musel jsem auto na 3tydny odstavit a na tech vybranich kotouc oreznul vic nez jinde protoze vetsi plocha a od te doby kopou, takze je muzu vyhodit hned.

Aho, no já kombinovat značky destiček a kotoučů nebudu. Na kotouče ATE příjdou destičky ATE a stejně tak na zadek kotouče Brembo a destičky Brembo. Já právě ty Bremba mám vzádu i teďka a kopání nepociťuju a to už jsou sjetý až to hezký není. Neni možný že to způsobily ty destičky od jiný značky, nebo třeba nějaký smetí, který se tam dostalo při montáži?
   Návrat  
keis09 je teď offline  keis09
PříspěvekZaslal: 8.4.2017 , 19:57   Citovat  

sumy napsal:
Ta dokonala "retro" oranz barva me moc bavi. Pravda kolegove, co jezdi sluzebakama si zavidej kdo ma lepsi displej a ja jsem vyplesklej z oranzovych hodin pořádnej výtlem

Mňa celkom tá farba bavila, ale dosť rýchlo ma to prešlo a šiel som do bieleho LED podsvietenia celej prístrojovky aj palubovky. Takto sa mi to páči viac, aj cez deň budíky vídím svietiť a pocitovo to auto je z vnútra mladšie Velmi šťastný
   Návrat  
DrSlimm je teď offline  DrSlimm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.4.2017 , 9:19   Citovat  

To ze si desky nesedli s kotoucem bych pochopil, ale to ze zacnou kopat po 3 tejdnech bez pohybu je proste problem kotoucu/toho pitomeho vybrani pro "detekci" tenkych kotoucu.

Chtel jsem oboji TRW, ale kotouce nemeli dostupne a tak jsem se nechal ukecat na alternativu, protoze jsem material na vymenu potreboval.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.4.2017 , 13:16   Citovat  

DrSlimm napsal:
To ze si desky nesedli s kotoucem bych pochopil, ale to ze zacnou kopat po 3 tejdnech bez pohybu je proste problem kotoucu/toho pitomeho vybrani pro "detekci" tenkych kotoucu.

Chtel jsem oboji TRW, ale kotouce nemeli dostupne a tak jsem se nechal ukecat na alternativu, protoze jsem material na vymenu potreboval.
ATE maj taky odfreznuty vybrani a zadnej trabl. Teda pokud ti je mech neda na neocisteny naboje HaHaaa Ale to je jina kapitola Mr. Green Ted je to uz jen urazeny exmech Velmi šťastný
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 9.4.2017 , 15:28   Citovat  

sumy napsal:
ATE maj taky odfreznuty vybrani a zadnej trabl. Teda pokud ti je mech neda na neocisteny naboje HaHaaa Ale to je jina kapitola Mr. Green Ted je to uz jen urazeny exmech Velmi šťastný

je to dobrý

My dnes jsme na výletě v Týnci nad Sázavou, děláme zadní lampy, pohoda děti jsou v přírodě a chlapi se věnuji elektrice.

IMG-20170409-WA0016-1600x900.jpeg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMG-20170409-WA0016-1600x900.jpeg, 387.08 kB

IMG-20170409-WA0014-1600x900.jpeg

IMG-20170409-WA0014-1600x900.jpeg, 433.21 kB
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.4.2017 , 19:32   Citovat  

Copak tam na tech svetlech dratujete?
Ono jde zaridit, aby bylo videt ze sviti i za dne? HaHaaa
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 9.4.2017 , 20:25   Citovat  

sumy napsal:
Copak tam na tech svetlech dratujete?
Ono jde zaridit, aby bylo videt ze sviti i za dne? HaHaaa

Sumy,
přesně toto:

20170409_201524-1600x900.jpg

20170409_201524-1600x900.jpg, 257.89 kB

20170409_193029-1600x900.jpg

20170409_193029-1600x900.jpg, 300.76 kB

20170409_201542-1600x900.jpg

20170409_201542-1600x900.jpg, 303.51 kB
   Návrat  
Obi Vti je teď offline  Obi Vti
PříspěvekZaslal: 9.4.2017 , 20:46   Citovat  

M@jk napsal:
Sumy,
přesně toto:

To vypadá moc pěkně Úsměv OK
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.4.2017 , 20:52   Citovat  

Tyyy jooo Tak to koukám!
Jak jsi toho dosahnul? To sviti vic nez vetsina anglanu prednima HaHaaa
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 9.4.2017 , 21:25   Citovat  

sumy napsal:
Tyyy jooo Tak to koukám!
Jak jsi toho dosahnul? To sviti vic nez vetsina anglanu prednima HaHaaa

Ehm,
no měl jsem pár (mnoho) dílů z C5G, a to doslova všeho i elektriky s potřebnými konektory pro dvoupaticové žárovky, šikovný kamarád udělal přepojení, eliminaci záslepky v P zadní lampě. Nyní svítí 4x obrys, a 5x brzdové, ještě se bude dělat udělátko s odporovou diodou, aby svítila jen 1x mlhovka, neboť nyní svítí 5x Velmi šťastný, takže nepoužívám. Svítí to normálně, v předu stačilo dál Osram Nightbreaker Unlimited 3tí generace a pohoda.

Ukáži na Chodově příští týden.

M.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.4.2017 , 22:09  Naposledy upravil Majkl_MB dne 9.4.2017 , 22:11, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Dnes sem zjitil že na mé MB6 je řízení v horším stavu, než jsem čekal... Tudíž na výmenu. Rad bych se zeptal zda je shodne s řízením z MB3 (D15), jelikož mi jedna leží v rosti za dílnou. Díky Úsměv
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 9.4.2017 , 22:11   Citovat  

Majkl_MB napsal:
Dnes sem zjitil ze na me MB6 je rizeni v horsim stavu, nez jsem cekal... Tudiz na vymenu. Rad bych se zeptal zda je shodne s rizenim z MB3 (D15), jelikož mi jedna leží v rosti za dílnou. Diky Úsměv

Ahoj,
a co přesně z řízení máš na myslí, přímo hlavní mechanismus řízení, hřeben či?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.4.2017 , 22:15   Citovat  

No asi tak, že mi teče stylem loužička pod autem. Zatím přesně nevím viníka, zítra se to bude zkoumat do podrobna. Jde mi jenom o to zjistit zda by byly díly, popř. celý mechanizmus zaměnitelné a rovnou by se to při rozebírání prohodilo. Víc napíšu až zítra večer.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 9.4.2017 , 22:22   Citovat  

Majkl_MB napsal:
No asi tak, že mi teče stylem loužička pod autem. Zatím přesně nevím viníka, zítra se to bude zkoumat do podrobna. Jde mi jenom o to zjistit zda by byly díly, popř. celý mechanizmus zaměnitelné a rovnou by se to při rozebírání prohodilo. Víc napíšu až zítra večer.

Aha, to samé mam já, měnili jsme axiální táhla, čepy a manžety, mechanik říkal a já to viděl, že to v tom pouzdře rosí, že jsou to gufera řízení, zatím jsem v hodně nezjišťoval.

Bohužel zaměnitelnost nepotvrdim.
Smutný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.4.2017 , 22:30   Citovat  

Mě mechanik varoval na podzim, že je vidět jak trochu rosí. No teď se dělal olej a nátěr brzd a jak bylo auto přes noc na zvedáku se svěšenými koly, tak pod autem lehká loužička. A je znát, že od podzima ubylo, takže už to bude jen horší... Díl od TRW 23000, děkuji. Tohle by pro mě byla nejsnazší cesta, takže budu pátrat. Ale děkuji Mrk
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 10.4.2017 , 8:31   Citovat  

Majkl_MB napsal:
Mě mechanik varoval na podzim, že je vidět jak trochu rosí. No teď se dělal olej a nátěr brzd a jak bylo auto přes noc na zvedáku se svěšenými koly, tak pod autem lehká loužička. A je znát, že od podzima ubylo, takže už to bude jen horší... Díl od TRW 23000, děkuji. Tohle by pro mě byla nejsnazší cesta, takže budu pátrat. Ale děkuji Mrk

Nooo dobré ráno, nesmysl.

Mohu se zeptat podle VINka, zda-li HONDA neumí gufera řízení pro "ekonoma" a "VTi" a dám vědět.

Může být?
   Návrat  
Shimmi je teď offline  Shimmi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.4.2017 , 9:05   Citovat  

Ahoj,měl bych dotaz na zadní náboj u civic aerodeck. Začlo mi hučet v zadním pravém kole,při zatížení kola se to zhoršovalo,takže si říkám,to je jasný - ložisko. Vyměnil jsem náboj,značka SNR a během pár km jsem to slyšel znovu. Pak už jsem to před zimou nechtěl řešit,dal zimáky 185/60/14 a najednou bylo ticho. Před týdnem jsem přezul na letní 195/50/15 a je to slyšet znovu a ještě víc. Zkusil jsem i jiné alu ve stejném rozměru a dělá to pořád. Nenapadá Vás,co by to mohlo být. Třeba jsem při výměně udělal chybu a zničil i nový náboj,ale proč to při zimákách nedělalo.Díky
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 10.4.2017 , 9:13   Citovat  

Shimmi napsal:
Ahoj,měl bych dotaz na zadní náboj u civic aerodeck. Začlo mi hučet v zadním pravém kole,při zatížení kola se to zhoršovalo,takže si říkám,to je jasný - ložisko. Vyměnil jsem náboj,značka SNR a během pár km jsem to slyšel znovu. Pak už jsem to před zimou nechtěl řešit,dal zimáky 185/60/14 a najednou bylo ticho. Před týdnem jsem přezul na letní 195/50/15 a je to slyšet znovu a ještě víc. Zkusil jsem i jiné alu ve stejném rozměru a dělá to pořád. Nenapadá Vás,co by to mohlo být. Třeba jsem při výměně udělal chybu a zničil i nový náboj,ale proč to při zimákách nedělalo.Díky

Hm, zajímavé, zkus tam dát, ALU 185/60 R14. Ale tohle, co popisuješ, je klasická záměna závady. "Letní pneumatiky" byly vždy nové či?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.4.2017 , 10:33   Citovat  

M@jk napsal:
Hm, zajímavé, zkus tam dát, ALU 185/60 R14. Ale tohle, co popisuješ, je klasická záměna závady. "Letní pneumatiky" byly vždy nové či?

Co jsou tam teď uplně nové nejsou a ty co jsem zkoušel byly už na vyhození. Alu nové. Ještě mě napadá rozhozená geometrie a na těch větších kolách to dělá čurbes a nebo jestli to není druhé kolo a přenáší se to. Ale proč né na těch zimákách. Alu ve 14-kách na vyzkoušení nemám.
   Návrat  
Jarek je teď offline  Jarek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.4.2017 , 10:39   Citovat  

Shimmi napsal:
Co jsou tam teď uplně nové nejsou a ty co jsem zkoušel byly už na vyhození.

Některý starý gumy prostě začnou po čase hučet...
Když jsem kupoval Civic, při zkoušební jízdě nehučelo nic. Po ujetí cca. 500km začal šílený hukot, že jsem myslel na výměnu všech ložisek. Ale byli to jen gumy.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.4.2017 , 11:56   Citovat  

Jarek napsal:
Některý starý gumy prostě začnou po čase hučet...
Když jsem kupoval , při zkoušební jízdě nehučelo nic. Po ujetí cca. 500km začal šílený hukot, že jsem myslel na výměnu všech ložisek. Ale byli to jen gumy.

To chápu,ale proč hučí jen jedno kolo na 2 typech letních gum. Zkusím znova rozborku a zborku ,geometrii a kdyžtak další nový náboj,tentokráte asi SKF.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 10.4.2017 , 12:36   Citovat  

Shimmi napsal:
To chápu,ale proč hučí jen jedno kolo na 2 typech letních gum. Zkusím znova rozborku a zborku ,geometrii a kdyžtak další nový náboj,tentokráte asi SKF.

Ehm,
opotřebení, nějaké probržděné plochy pneumatik?

Nooo, SNR je francouz, který fúzoval v roce 2007/8 s NTN, takže reaději SNR/NTN či jen NTN, Koyo. Ale, že by Ti ložisko odeslo po "pár kilometrech"???
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.4.2017 , 12:57   Citovat  

M@jk napsal:
Ehm,
opotřebení, nějaké probržděné plochy pneumatik?

Nooo, SNR je francouz, který fúzoval v roce 2007/8 s NTN, takže reaději SNR/NTN či jen NTN, Koyo. Ale, že by Ti ložisko odeslo po "pár kilometrech"???

Pneu jsou OK. Teď jsem dával na předek nové,ale jinou značku,tak můžu ještě prohodit předek zadek. Tak tohle je jen SNR.Moc pravděpodobné to není,ale stát se může a nebo jsem to špatně dotáhnul. Náboj se utahuje na 181Nm. Utahoval jsem to bez momenťáku a co to šlo.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Civic 6G Anglánech
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 77, 78, 79 ... 90, 91, 92  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina