Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 9G Tourer
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 69, 70, 71 ... 135, 136, 137  Další 
Zaslat odpověď

Strana 70 z 137
anunaki je teď offline  anunaki
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.3.2017 , 14:20   Citovat  

jojo, trysky tam jsou, kapalina je krásně rozprášená po skle. Proto mě právě zarazilo, že i po krátkém roztřiku zhola nic nevidím a stěrače se nespustí. Velmi šťastný

piskot napsal:
Fungovalo to stejně i na předface...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
cport je teď offline  cport
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.3.2017 , 0:08   Citovat  

unitak napsal:
Ahoj,
mám takový asi trochu blbý dotaz, ale už toho mám plné zuby s mým C9G. První problém - odlepily se boční lišty na dveřích (výměna za nové), pak neustálé lupání a praskání úplně všude...středový tunel, pod displejem, u zpětného zrcátka, na straně u řidiče ve středovém sloupku...další problém s přehráváním USB, seká se nebo po znovu nastartování začne přehrávat úplně od první písničky a ne od místa kde přehrávání skončilo (nepomohlo ani přehrátí SW ani jiná flashka)...další problém z auta mi neustále něco teče (parkuju v garáži v baráku, kde mám na zemi kachličky a vypozoroval jsem, že se náhodně na zemi objeví malá kapka oleje, ne úplně pravidelně, ale jednou za dva týdny tam něco odněkud ukápne....další problém pískající brzdy (řešeno nanesením nějaké vrsty - nepomohlo, takže výměna brzdových destiček).
Auto mám rok a má to více závad než naše 15 let stará fabie. Neexistuje aspoň nějaká teoretická naděje na výměnu kusu za nový, protože jsem z toho extrémně rozčarovaný a neskutečně zklamaný, protože aby toto auto dělalo po roce provozu (nemám najeto ani 10tis...), tak se bojím co bude po skončení záruky...

KO KO KO Honda KO KO KO

Hmm, tak to nastve. Na brzdy pry pomaha cas od casu je poradne proslapnout. USBcko mi funguje, tam bych je (stejne jako s tou kapajici veci), proste otravoval, dokud to nebude ok. Pazvuky se prokazuji blbe, ja pri podezreni na pazvuky vetsinou nasel nejakou hracku po detech v bocnich kapsach u dveri.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.4.2017 , 10:52   Citovat  

Na takové využití "Magic seats" asi inženýři Hondy ani nepomysleli...Úsměv

17668711_753840164779269_1032177351_o.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
17668711_753840164779269_1032177351_o.jpg, 118.25 kB
   Návrat  
Johnyss je teď offline  Johnyss
PříspěvekZaslal: 4.4.2017 , 14:09   Citovat  

Zdravím,

chci se jen zeptat, jak je to s klimou. Mám hatch Civica 2016 od listopadu, mám to jet teď na jaře někde do servisu překontrolovat, vydenzifikovat atd. nebo to dělají na garančce (podzim) a nebo stačí až příští rok na jaře? Mám první auto s klimou, tak nevím.

Potom jsem byl domluvený s uživatelem doktorem, že mi z eBay objedná krytky na dveře (na ty panty, co se tu probíraly dříve) a 5 měsíců se neozval. Tak se chci zeptat, jestli by někdo nebyl ochotný mi je objednat? S eBayem si nějak nerozumím. Na platbě bychom se domluvili, jinak jsem z Ostravy, kdyby se někdo chtěl domluvit i na osobním předání, děkuji.

A náhodou neví někdo, který zvedák a klíč na kola pasuje do kufru v té přihrádce vlevo? Originál nevím, kde sehnat. Kola si měním sám a je to tam takové nevyužité místo.

Díky.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 4.4.2017 , 14:15   Citovat  

Klimu vždy na jaře - přes zimu se spíš dostane a drží vlhkost.

Zvedák - originál v Hondě nebo vrakoviště (já bral od Iteho za 300,- + PPL - chtěl jsem z Acca 7g, ale přišel nějaký větší než jsem měl v Accu já,takže úplně nepasuje, ale nelítá, tak neřeším. Každopádně Ite už by měl vědět, jaký poslat - menší).
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.4.2017 , 19:10   Citovat  

Johnyss napsal:
Zdravím,

chci se jen zeptat, jak je to s klimou. Mám hatch Civica 2016 od listopadu, mám to jet teď na jaře někde do servisu překontrolovat, vydenzifikovat atd. nebo to dělají na garančce (podzim) a nebo stačí až příští rok na jaře? Mám první auto s klimou, tak nevím.

Potom jsem byl domluvený s uživatelem doktorem, že mi z eBay objedná krytky na dveře (na ty panty, co se tu probíraly dříve) a 5 měsíců se neozval. Tak se chci zeptat, jestli by někdo nebyl ochotný mi je objednat? S eBayem si nějak nerozumím. Na platbě bychom se domluvili, jinak jsem z Ostravy, kdyby se někdo chtěl domluvit i na osobním předání, děkuji.

A náhodou neví někdo, který zvedák a klíč na kola pasuje do kufru v té přihrádce vlevo? Originál nevím, kde sehnat. Kola si měním sám a je to tam takové nevyužité místo.

Díky.

Pasuje tam originál hever z C4G...Úsměv I s klíčem...
   Návrat  
Joystick je teď offline  Joystick
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.4.2017 , 19:23   Citovat  

Kontrolní dotaz. Vy vozíte rezervu? Nebo z jakého důvodu potřebujete hever co se vejde do kufru? to mi hlava nebere
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.4.2017 , 19:41   Citovat  

Joystick napsal:
Kontrolní dotaz. Vy vozíte rezervu? Nebo z jakého důvodu potřebujete hever co se vejde do kufru? to mi hlava nebere

Jen jsem to zkoušel, kdysi u předfaceliftu. Nejspíš se nenamáhali ten výlisek měnit po změně legislativy, kdy pro auto s lepicí sadou hever není nutný.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.4.2017 , 20:43   Citovat  

Joystick napsal:
Kontrolní dotaz. Vy vozíte rezervu?

Ano.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 5.4.2017 , 12:54   Citovat  

Moc díky, asi zkusím sehnat ten z C4G, jestli tam opravdu pasuje. Rezervu já nevozím, ale kola si budu přezouvat sám, a nechce se mi to pořád někde tahat, uskladňovat atd. V paneláku moc místa není, v C9G na to určené místo je, zavázet tam nebude a nikdy člověk neví, kdy se mu bude hever v autě hodit.
   Návrat  
cport je teď offline  cport
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.4.2017 , 17:18   Citovat  

Johnyss: s Ebay problem nemam. A byvam pravidelne v OVe, takze by s predanim nebyl problem.
   Návrat  
jenda200 je teď offline  jenda200
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.4.2017 , 17:27   Citovat  

Joystick napsal:

Jasně že ano !
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 6.4.2017 , 13:08   Citovat  

Mohl bych se ještě zeptat, jakou rezervu vozíte (plnohodnotná, dojezdová, rozměr)?

Neví někdo obj. číslo těch krytek na pojezdy od předních sedadel? Vím, že tu bylo foto i s číslem, ale nemohu to dohledat. Ať to nehledáme v autosalonu celý den. Díky.

A pořád se rozhoduji, jestli udělat nebo neudělat nástřik spodku?
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.4.2017 , 13:29   Citovat  

Dojezdovou, co jsem si vyndal před prodejem z Accorda 7g..

Co jsem koukal vzadu do podběhu, jak je šlendriánsky udělaný ten "koberec", tak nástřik půjde...
   Návrat  
Joystick je teď offline  Joystick
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.4.2017 , 23:32   Citovat  

Hellborn napsal:
Dojezdovou, co jsem si vyndal před prodejem z Accorda 7g..

Co jsem koukal vzadu do podběhu, jak je šlendriánsky udělaný ten "koberec", tak nástřik půjde...

Kdo ti to bude helbíku dělat:?
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.4.2017 , 7:21   Citovat  

Pokud neklapne někdo od tchána, tak zvažuju tuhle firmu.
   Návrat  
Jarek je teď offline  Jarek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.4.2017 , 19:50   Citovat  

Hellborn napsal:
Pokud neklapne někdo od tchána, tak zvažuju tuhle firmu.

V tobě budí důvěru?

Cituji ze stránek: "K ochraně dutin používáme vlastní směs (základem je osvědčený Resistin ML). Zásadně nedoporučujeme aplikovat přípravky na bázi vosku, které po čase vyschnou a neplní tak svou ochranou funkci."

Přitom Resistin ML je taky na voskový bázi (všechny ML jsou) a je známej tím, že velmi špatně vzlíná resp. spíš nevzlíná.

A ten týpek na fotce co drží plechovku barvy z Lidlu Velmi šťastný
Za 9tis nekup to!
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.4.2017 , 11:20   Citovat  

Sám si přehazuji kola a tak mám čas i "okoukat", jak spodek auta po zimě/létě vypadá.
Obhlídka zadku u dvouletého auta "garážovaného" venku a denně provozovaného neodhalila nic, co by signalizovalo nějaký problém. Kotouče hezky obrzděné, sem tam nánosy uschlého prachu, bahna, na tepichu krusta díky jeho chlupům.
Osobně nevěřím, že tepichy v podběhu jsou tam pro snížení hlučnosti, je to jen low cost řešení pro zakrytí podběhu.
Pro odstranění/snížení hlučnosti zadní příčky použili např. hydraulické silentbloky, včetně tolik vychvalovaného jejího nastavení.
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.4.2017 , 11:50   Citovat  

piskot napsal:
...Osobně nevěřím, že tepichy v podběhu jsou tam pro snížení hlučnosti, je to jen low cost řešení pro zakrytí podběhu...

Tak zkus kamýnky a bordel z kola odhazovat do plastu a do koberce. Chceš říct že to bude slyšet stejně? A hluk taky lépe utlumí koberec než plast...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.4.2017 , 12:46   Citovat  

Kmóďa napsal:
Tak zkus kamýnky a bordel z kola odhazovat do plastu a do koberce. Chceš říct že to bude slyšet stejně? A hluk taky lépe utlumí koberec než plast...

Tak pojem plast je velice široký... To, co se normálně dává do podběhů je umělá guma, která nárazy kamínků tlumí v pohodě. Mít tam něco z materiálu, jako je např. zadní nárazník, to by nepřeslechl ani hluchej...Úsměv
Prostě tepichy na autě za bezmála půl melounu je low cost řešení jak Brno... I když je to podle mě řešení funkční. Dostatečně... Úsměv
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.4.2017 , 12:53   Citovat  

piskot napsal:
...To, co se normálně dává do podběhů je umělá guma, která nárazy kamínků tlumí v pohodě. Mít tam něco z materiálu, jako je např. zadní nárazník, to by nepřeslechl ani hluchej...Úsměv

Pojem umělá guma si asi zrovna vymyslel,můžeš mi napsat na které Hondě to je? Na C5g i na A7g mám tvrdé plastové podběhy...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.4.2017 , 13:45   Citovat  

Kmóďa napsal:
Pojem umělá guma si asi zrovna vymyslel,můžeš mi napsat na které Hondě to je? Na C5g i na A7g mám tvrdé plastové podběhy...

No, nevymyslel, ale budiž, syntetický (umělý) kaučuk->vulkanizace->guma.
Třeba přední gumový podběh v C4G rozhodně tvrdý plast nebyl...Úsměv Ale to už je z dnešního pohledu historie.
Když se vrátím k podběhům Tourera.
Šlo by z důvodu větší (předpokládané) odolnosti nahradit ty tepichy? Dělá někdo na zakázku z té (pro mě umělé...Úsměv) gumy?
   Návrat  
Jarek je teď offline  Jarek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 8.4.2017 , 14:16   Citovat  

piskot napsal:

Šlo by z důvodu větší (předpokládané) odolnosti nahradit ty tepichy? Dělá někdo na zakázku z té (pro mě umělé...Úsměv) gumy?

Mazďáci to řeší gumoasfaltem, koberec prostě z obou stran natřou.
   Návrat  
JurajP je teď offline  JurajP
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.4.2017 , 9:05   Citovat  

Mozem pri vymene oleja a filtra naliat 4l? niekde som videl 3.9 v US jednotkach, co predstavuje 3.7lit. Mam v tom trosku hokej, lebo pri prvej garancke mi uctovali 4l
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.4.2017 , 9:32   Citovat  

Já vždy nalil po horní rysku, na chvíli natočil, aby se olej dostal do fitru, nechal stéct a nalil zas na horní rysku. Jestli to bylo 3,9l nebo 4,1l jsem teda nějak neřešil... Se stydím
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.4.2017 , 11:12   Citovat  

Pytam sa preto, lebo podla mazacich planov roznych vyrobcov olejov, tak tam pisu pri servisnej vymene 3.7lit plus uvadzaju este ol. filter 0.2lit. Ci je to vratane tych 3.7lit alebo je to este navrch. Zas mat v motore viac oleja, ako je potreba, nie je dobre
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.4.2017 , 11:25   Citovat  

Pokud nemáš přelito o centimetry (na rysce), ale jen o pár mm, tak to problém není...
   Návrat  
PatoM je teď offline  PatoM
PříspěvekZaslal: 12.4.2017 , 15:36   Citovat  

Ahojte
Chcem si aj ja zabezpecit dojazdove koleso. Chcem sa spytat Vas ktori ho uz mate ze po akom rozmere sa obzerat aby mi napriklad nesuchalo alebo podobne problemy.
Inak s vrzgajucim krytom senzorov na skle mam aj ja problemy a takisto ani podbehy nevyzeraju najlepsie po prvej zime. Od Hondy som cakal lepsiu kvalitu...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.4.2017 , 15:54   Citovat  

Rozměr se podívám v garáži a večer napíšu, ale problém s koly z C8g jsem měl vpředu (dřelo o třmen), zatímco dojezdovka se dává na zadní nápravu (protože těžký předek nemusí udržet - máme takovou zkušenost z jednoho HONDAye, kde si Wayne odskočil s Preludou 4g na louku), tak tam problém nepředpokládám...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.4.2017 , 16:24   Citovat  

Tak vymenil som si olej sam. Kupil som si original olejovy filter Honda a olej Shell Helix Ultra 5w-30 ACEA A3. Cca. 3.8l som nalial, pockam este po zajazdeni, popr. dolejem zvysok. Hadam vsetko prebehlo uspesne Mr. Green
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 9G Tourer
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 69, 70, 71 ... 135, 136, 137  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina