Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 10g
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 244, 245, 246  Další 
Zaslat odpověď

Strana 27 z 246
sandu_cz je teď offline  sandu_cz
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.4.2017 , 23:18   Citovat  

Dnes jsem byl na Jarově, na testovací jízdu s 1.5T CVT Sport Plus...no, co mám říct, nádhera! Motor, podvozek, brzdy, interier - dle mého názoru super Honda Mrk Zalíbilo se mi hodně, chtěl bych ji mít jen v Sport Plus a v červené barvě! Ohledně dynamiky - zdálo se mi že i s tím CVT by byl lepší než A7G k24, s n22a1 co mám já to ani nemá cenu porovnavat Se stydím fakt přemýšlím že bych začal za nějakou dobu řešit prodej svého A7G Se stydím

Nevíte náhodou co je "asistent při couváni z parkovacího místa"? Ten prodavač mi řekl že u evropských modelů to je jakoby ta jediná zadní kamera, ale v katalogu to vidím zvlášť..řekl že to je jen u amerických modelů, jsou tam jakoby víc těch kamer atd Tak to valím bulvy
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
2bep je teď offline  2bep
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 9.4.2017 , 8:44   Citovat  

No varianty bych viděl 2.
U CR-V má couvací kamera 3 režimy, kdy jeden z nich byl dost širokoúhlý, že zabíral i silnici kolmo do stran, kam si vycouvával.
Na C9G Tourer byly navíc senzory v rozích zadního nárazníku, které snímají do boku silnici kam vystrkuješ kufr a to dál, než standartní couvací senzory.
   Návrat  
rudy5 je teď offline  rudy5
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.4.2017 , 9:18   Citovat  

sandu_cz napsal:
Dnes jsem byl na Jarově, na testovací jízdu s 1.5T CVT Sport Plus...no, co mám říct, nádhera! Motor, podvozek, brzdy, interier - dle mého názoru super Honda Mrk Zalíbilo se mi hodně, chtěl bych ji mít jen v Sport Plus a v červené barvě! Ohledně dynamiky - zdálo se mi že i s tím CVT by byl lepší než A7G k24, s n22a1 co mám já to ani nemá cenu porovnavat Se stydím fakt přemýšlím že bych začal za nějakou dobu řešit prodej svého A7G Se stydím

Nevíte náhodou co je "asistent při couváni z parkovacího místa"? Ten prodavač mi řekl že u evropských modelů to je jakoby ta jediná zadní kamera, ale v katalogu to vidím zvlášť..řekl že to je jen u amerických modelů, jsou tam jakoby víc těch kamer atd Tak to valím bulvy

Daj svojmu trošku kvalitný chip a uvidíš ako sa ti začne páčiť ta dynamika Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.4.2017 , 9:49   Citovat  

2bep napsal:
No varianty bych viděl 2.
U CR-V má couvací kamera 3 režimy, kdy jeden z nich byl dost širokoúhlý, že zabíral i silnici kolmo do stran, kam si vycouvával.
Na C9G Tourer byly navíc senzory v rozích zadního nárazníku, které snímají do boku silnici kam vystrkuješ kufr a to dál, než standartní couvací senzory.

Přesně, CRV 2016 co mám v práci tak má 3 režimy, druhá varianta se mi zda jak asi to co mělo by mít CXG. I na oficiálním video o CXG to tam takhle ukazovali, navíc ještě jsem viděl různá videa na YT kde bylo vidět jak jeden vyjížděl z parkoviště a potom nějakých 10 vteřin na display bylo stále vidět 2 uhly(pravý/levý), i když auto už normálně jelo rovně Tak to valím bulvy
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.4.2017 , 9:59   Citovat  

rudy5 napsal:
Daj svojmu trošku kvalitný chip a uvidíš ako sa ti začne páčiť ta dynamika Úsměv

Tak všichni asi znají jak rychle odchází spojka+setrvák i když je auto stock, přidáme tam ještě CHIP tak už by to chtělo mít lepší brzdy(nevím jak je u A8G, u sedmicky je to na h##no) a lepší podvozek, tak že investice jsou už dost Úsměv offtopic

Chci prostě nové auto, do kterého nebudu muset investovat na opravy/tuning těch 3-5 let a nabídka od Hondy se mi zda přijatelná, včera jsem se dozvěděl že budou mít Sport Plus s 6MT již za 635 tis, koukám že ceny trochu už začínají být zajímavější Úsměv

A ještě na financování teď dávají nízký úrok, cca mezi 2 až 3% což na rovinu - je hodně příjemné. Za 5 let zaplatím navíc 40tis kč(záleží na akontace)
   Návrat  
rudy5 je teď offline  rudy5
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.4.2017 , 12:24   Citovat  

sandu_cz napsal:
Tak všichni asi znají jak rychle odchází spojka+setrvák i když je auto stock, přidáme tam ještě CHIP tak už by to chtělo mít lepší brzdy(nevím jak je u A8G, u sedmicky je to na h##no) a lepší podvozek, tak že investice jsou už dost Úsměv offtopic

Chci prostě nové auto, do kterého nebudu muset investovat na opravy/tuning těch 3-5 let a nabídka od Hondy se mi zda přijatelná, včera jsem se dozvěděl že budou mít Sport Plus s 6MT již za 635 tis, koukám že ceny trochu už začínají být zajímavější Úsměv

A ještě na financování teď dávají nízký úrok, cca mezi 2 až 3% což na rovinu - je hodně příjemné. Za 5 let zaplatím navíc 40tis kč(záleží na akontace)

Tak neviem o tom žeby spojka na ICTDI vydržala málo je to skôr ako s tým zaobchádzaš sú autá čo majú aj cez 300tis pôvodnú ale ak sa bojíš prípadnej investície do spojky čo je spotrebák a s tým treba počítať že časom sa bude meniť a poprípade lepších brzd a chceš nové a máš cez 600tis na nové tak treba brať nové
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.4.2017 , 21:16   Citovat  

Tak dnes jsem viděl poprvé CXG v tmavě šedé barvě s nějakým oranžovými zrcadla, přední lip a ještě oranžové boční práhy..viděl jsem ho na Jarově jel směrem do centra, u Kauflandu, určitě nebyla testovací jízda(nebyl nikdo v červené košile a auto nemělo nálepky jak u ostatních) Honda Se stydím

Vypadal asi stejný jak na fotce níže

IMG_2407.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMG_2407.JPG, 95.17 kB
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.4.2017 , 23:39   Citovat  

sandu_cz napsal:
Tak dnes jsem viděl poprvé CXG v tmavě šedé barvě s nějakým oranžovými zrcadla, přední lip a ještě oranžové boční práhy..viděl jsem ho na Jarově jel směrem do centra, u Kauflandu, určitě nebyla testovací jízda(nebyl nikdo v červené košile a auto nemělo nálepky jak u ostatních) Honda Se stydím

Vypadal asi stejný jak na fotce níže

ja dneska jel jenom v cervenem litru Velmi šťastný
   Návrat  
xenon04 je teď offline  xenon04
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 11.4.2017 , 21:05   Citovat  

au, že by ten novinářskej? Bueee
fotka je podle názvu ze dneška
z fora garaze.autorevue tudy odkaz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.4.2017 , 21:25   Citovat  

Brzy v Áčkách Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.4.2017 , 23:20   Citovat  

xenon04 napsal:
au, že by ten novinářskej? Bueee
fotka je podle názvu ze dneška
z fora garaze.autorevue tudy odkaz

honda sensing zlyhal HaHaaa nebo fakt jel jako ... Velmi šťastný proto kdyz to mam pujceny jezdil radeji klido Velmi šťastný

jinak litrik jezi pekne a par veci me prekvapilo ..

Nejdrive me dostal fakt ,ze S vybava nebsahuje klimatizaci ,zadnou to mi hlava nebere to jsem necekal ,bez ostatni vybavy se hodne lidi obejde ,ale klima je zaklad, takze vybava S je fakt jen pro reklamu nizke ceny .Klidne mohly z toho vyhodit sensing a misto toho tam dat klimu ,ale.. ze pry uz byly lidi co jsi prisli pro 1.5 nakonec objednali litr ,nebo prisli pro manual a objednali CVT ,coz chapu motor pekne staci i se nalozenym autem ,do kopce pokud tam je nad 2000ot bez problemu .Par lidi sahlo i po CVT ve spojeni z litrem .Majitel salunu ho objednal manzelce.. ten projedu az dorazi zatim neni .S manualem to pro mne byl po 1.5 trochu nezvyk a pro ostatni bude taky ,hlavne tim ,ze to tahne do 2000ot jako atmosfera ,ne jako klasicky turbo ,ale to uz vime .Prislo mi to do 2000ot jako neco mezi mym 2.4 pred reflashem a po .. , taky to obcas necham na 2.4 padnout na 1500ot a pokud nejedu do kopce tak se to da v pohode ,ale spis se drzim nad 2000ot coz bude delat i kazdej na litru a nebude to problem pac motor prekvapive do nakych 3500ot neni temer slyset a sam jsem musel koukat na otackomer abych videl ,ze muzu preradit vejs Velmi šťastný Takze z jedny strany plus za odhlucneni z druhy minus zato ,ze si lidi budou muset aspon ze zacatku hlidat otackomer . Sprevodovani manualu , na 50km/h na trojku neco pres 2000ot .. na 130km/h toci temer 3000ot .. ten motor bude mozna jeste lepsi s CVT a vylozene pro mestky presun se spojenim aut. popojizedni v kolonach idealni kombinace, ikdyz popojizdeni v kolonach ani z manualem nebylo zadne utrpeni ,ale kvuly atmo projevu motoru do oných cca 2200ot trochu mdle .Ono fakt mohly to posunout na tech 1700ot i za cenu jeste nizsiho otackovyho spektra o 500ot ,u toho litru je to uz jedno jestli by tocil mene,dynamiku by mel slusnou i tak .Motor se toci pekne ,zadnej pokles ,pekne tahne linearne od cca 2200-5500ot bez nakyho zavahani ,kvalty padaj celkem rychle .Jen v koutku doufam ze s CVT bude mit prvni kvalty o malinko kratsi a sedmicku delsi Úsměv kdyz ma mit jeste lepsi dynamiku oproti manualu ,tak uvidíme .Co se tyce zvuku motoru je to klasika ,pokud pomackavate plyn neni temer slyset az do dalnicnich rychlosti , pedal na podlaze tak se ozve jaderny zvuk sani kterej je silnejsi jako u 1.5 kterej je spise mixerovej nez basovej .Na poslech dle mne osobne hezci zvuk a dle slov majitele salunu tez se mu vice libi zvuk trivalce a prej se jednou tydne se nanem poradne projede ,coz prej se sportem nedelal Velmi šťastný ..
spotreby se pohybovali od 7-9l stim ,ze az si clovek zvykne a naucise stim radit pujde to dle mne dolu ,dle mne na rychlotest normalni spotreba ..
Jsem zvedavej ve spojeni s CVT ,dle mne osobne mohla by to byt do mesta ta nejlepsi volba Úsměv
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.4.2017 , 0:04   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
.Co se tyce zvuku motoru je to klasika ,pokud pomackavate plyn neni temer slyset az do dalnicnich rychlosti , pedal na podlaze tak se ozve jaderny zvuk sani kterej je silnejsi jako u 1.5 kterej je spise mixerovej nez basovej .

Asi motor ladila Dana Drábová Úsměv
   Návrat  
Rowen je teď offline  Rowen
PříspěvekZaslal: 12.4.2017 , 0:58   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
..

Nejdrive me dostal fakt ,ze S vybava nebsahuje klimatizaci ,zadnou to mi hlava nebere to jsem necekal ,bez ostatni vybavy se hodne lidi obejde ,ale klima je zaklad, takze vybava S je fakt jen pro reklamu nizke ceny .Klidne mohly z toho vyhodit sensing a misto toho tam dat klimu ,ale.. Úsměv

U základního modelu musí chybět klimatizace, jinak by se honda nevešla do CO2 limitů, které chtěla pro homologaci. Proto je tam jen řemenice nahrazující řemenici klimy, aby mohl řemen zůstat ten samý. Počítalo se, že jich moc neprodá, ale nabízet je musí...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.4.2017 , 7:02   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
honda sensing zlyhal HaHaaa nebo fakt jel jako ... Velmi šťastný ...

Nebo absolutně netušíme jak k nehodě došlo a tudíž můžeme těžko soudit, co bylo příčinou Mrk
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.4.2017 , 10:14   Citovat  

hopit napsal:
Asi motor ladila Dana Drábová Úsměv

no to nevim HaHaaa ale je to klasika jako na mem accordu ,kdyz v nizkych prislapnes pedal k podlaze je to takovy spis duneni a vtomhle smyslu je litr "hlucnejsi " oproti 1.5 ,ale pak po prekroceni 3000ot uz jen pekne vrni oproti 1.5 .Toceni po omezovac je prakticky zbytecny pac otacky pri razeni na cca 5000ot padnou do okna max tociveho momentu kolem 3000ot , taky ten omezovac je trochu neprijemny , neni klasicky kopani na ktery sme u straryich modelu zvykly .. je spis natazenej do 300ot , ale jak pisu je zbytecny to do nej tahat ..

stou nehodou jsem si delal jen srandu ,vim dobre jak se dneska jezdi ,ja jsi pro jistotu koupil i kameru HaHaaa

stou klimou me to prekvapilo no , zase ta vybava je bezne pouzitelna pro hodne lidi si myslim ,ne kazdej prahne po scifi ficurach a svihadla to zas nema ..
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.4.2017 , 11:11  Naposledy upravil DOHCVTEC dne 13.4.2017 , 15:53, celkově upraveno 5 krát. Citovat  

civic...1.0T..............129 tudy odkaz 50-130km/h cca 12s
civic...1.8i-vtec.........140 tudy odkaz 50-130km/h cca 12s
civic...2.0i-vtec.........155 tudy odkaz 31-80MPH cca 10s
mazda3..2.0skyac..........120 tudy odkaz 50-130km/h cca 11s
megane..1.2Tce............130 tudy odkaz 50-130km/h cca 13s
ceed....1.0t-gdi..........120 tudy odkaz 50-130km/h cca 14s
focus...1.0ecoB...........125 tudy odkaz 50-130km/h cca 13s
astra...1.0T..............105 tudy odkaz 50-130km/h cca 14s
Octavia.1.0Tsi............115 tudy odkaz 50-130km/h cca 14s
BMW.318i..1.5T............136 tudy odkaz 50-130km/h cca 12s
co jsem koukal tak vetsina trivalcu jsou do 2000ot mdlejsi i Tsi dost se to spomina ,takze neni to nic vsem je honda jedina ,nevyjimaje G120 od mazdy .. pridal jsem tam US civica se 2.0i-vtec a BMW se trivalcem 1.5T ...
at si udela otom kazdej svuj nazor Úsměv
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.4.2017 , 12:12   Citovat  

Koukám že už i CXg s tříválcem jede brutálně,ne jen 1.5ka. Z 50-160 km/h za 12 vteřin,to je jak 310 koňový Type-R skoro pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.4.2017 , 12:26   Citovat  

Kmóďa napsal:
Koukám že už i CXg s tříválcem jede brutálně,ne jen 1.5ka. Z 50-160 km/h za 12 vteřin,to je jak 310 koňový Type-R skoro pořádnej výtlem

chybycka opravena Velmi šťastný berte to hlavne s rezervou jen pro porovnani ,ze honda trivalcem nijak neni pozadú oproti konkurenci ,stopky jsem u toho nemel Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.4.2017 , 12:48  Naposledy upravil 2bep dne 13.4.2017 , 14:57, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Koho by zajímal rozdíl v tlumičích mezi 1,5 Sport s klasickými a 1,5 Sport Plus s adaptivními, tak dle Jarova by mělo nastavení klasických tlumičů odpovídat režimu Normal u adaptivních.
Zatím si to člověk na vlastní kůži asi moc nevyzkouší, jelikož většina předváděček 1,5 v CZ jsou výbavy Sport Plus.
   Návrat  
bphot0 je teď offline  bphot0
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.4.2017 , 13:46   Citovat  

Vzpominate si nekdo, jak je tomu u Tourera 9g? Myslim s tema tlumicema, uz jsem to nejak zapomnel. At vim, co mam. Za "komfort"
to totiz nepovazuju.
   Návrat  
xenon04 je teď offline  xenon04
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.4.2017 , 14:16   Citovat  

2bep napsal:
Koho by zajímal rozdíl v tlumičích mezi 1,5 Sport s klasickými a 1,5 Sport Plus s adaptivními, tak dle Jarova by mělo nastavení klasických tlumičů odpovídat režimu Comfort u adaptivních.
Zatím si to člověk na vlastní kůži asi moc nevyzkouší, jelikož většina předváděček 1,5 v CZ jsou výbavy Sport Plus.

10G má jenom normal a dynamic, takže bych předpokládal, že normal bude jako verze s neadap. tlumičema Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.4.2017 , 14:26   Citovat  

2bep napsal:
Koho by zajímal rozdíl v tlumičích mezi 1,5 Sport s klasickými a 1,5 Sport Plus s adaptivními, tak dle Jarova by mělo nastavení klasických tlumičů odpovídat režimu Comfort u adaptivních.

Minulý týden jak jsem byl na Jarově na testovací jízdu, tak jsem zkoušel oba režimy a na rovinu - nepoznal jsem obrovský rozdíl mezi comfort a dynamic, asi by to chtělo nějakou delší jízdu aby se dalo poznat...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.4.2017 , 14:29  Naposledy upravil DOHCVTEC dne 13.4.2017 , 14:55, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

sandu_cz napsal:
Minulý týden jak jsem byl na Jarově na testovací jízdu, tak jsem zkoušel oba režimy a na rovinu - nepoznal jsem obrovský rozdíl mezi comfort a dynamic, asi by to chtělo nějakou delší jízdu aby se dalo poznat...

dle mne rozdil je poznatelnej spis v tom drncani Velmi šťastný jinak auto se nenaklani moc a podvozek je citelnej v obou rezimech ..
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.4.2017 , 14:52   Citovat  

bphot0 napsal:
Vzpominate si nekdo, jak je tomu u Tourera 9g? Myslim s tema tlumicema, uz jsem to nejak zapomnel. At vim, co mam. Za "komfort"
to totiz nepovazuju.

Údajně (info od prodejce) je C9g bez adapt tlumičů na úrovni normal. Comfort je o chlupa měkkčí (na našich cestách využívám nejčastěji).
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.4.2017 , 14:57   Citovat  

to xenon04: Z projížďky si nepamatuju jak se Ty 2 režimy nazývají a v katalogu Hondy jsem to nenašel. Takže za Comfortem jsem myslel Normal. Každopdáně díky za doplnění, opraveno OK
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.4.2017 , 16:25   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
civic...1.0T..............129 tudy odkaz 50-130km/h cca 12s

Nevím jestli mám při pohledu na to video plakat nebo zvracet.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.4.2017 , 16:37   Citovat  

hopit napsal:

pro mne za mne muzes se i podelat HaHaaa
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.4.2017 , 16:40   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
pro mne za mne muzes se i podelat HaHaaa

To zvládne jistě warťas brzy sám Mrk
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.4.2017 , 16:58   Citovat  

hopit napsal:
To zvládne jistě warťas brzy sám Mrk

jojo jasne hnedka se rozpadne pac ma o valec min nez 1.5 HaHaaa
   Návrat  
JardaBar je teď offline  JardaBar
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.4.2017 , 20:02   Citovat  

hopit napsal:

Jak mlejnek na kafe Velmi šťastný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 10g
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 244, 245, 246  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina