Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 360, 361, 362 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 361 z 486
Jarek je teď offline  Jarek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.6.2017 , 18:34   Citovat  

jakubM napsal:
je cena 3500,- za výměnu obou čepů (pouze práce) hodně nebo akorát?

To je brutální cena, v Hondě chtěli něco přes 2t.

Jehla23 napsal:
Ja to delaval na fabii Velmi šťastný

Jenže na fábii je čep na třech šroubech, tam se nic nelisuje Mrk
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 7.6.2017 , 11:13   Citovat  

jakubM napsal:
je cena 3500,- za výměnu obou čepů (pouze práce) hodně nebo akorát?

Je to dost.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
edy je teď offline  edy
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.6.2017 , 20:27   Citovat  

Dopis napsal:
Já mám už přes tři roky NRF 35780, ceny od 1.800,-

Nepamatuješ si rozměry,jsou udávané často rozdílné,co je potřeba při demontáži a montáži,je potřeba sundat chladič? Díky
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.6.2017 , 22:26   Citovat  

edy napsal:
Nepamatuješ si rozměry,jsou udávané často rozdílné,co je potřeba při demontáži a montáži,je potřeba sundat chladič? Díky

Rozměy nevím, ale je k nerozeznání od originálu. Sedlo to bez problémů.

Ideální je demontovat saharu a motorový chladič, ale dá se to zvládnout i bez, jen se to odklopí. Je to sice pěkná šuk , ale jde to...
   Návrat  
scorpion je teď offline  scorpion
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 8.6.2017 , 21:42   Citovat  

Chtěl bych se zeptat, jak máte se spotřebou oleje? Mám teď od výměny najeto 3000 km a dnes jsem dolil zbytek z 5 l kanystru, takže takových 800 ml si to vzalo. Dávám tam 5W30 od Valvoline, předtím tam byl asi 5W40 a jak byla často dělaná výměna vůbec netuším. Motor je to K20A6 (2003) a najeto by měl mít teď 190k. Auto slouží hlavně jako daily, takže zas tak moc ho netočím, ale občas když se dá tak se taky vyblbnu. Co jsem tak pozoroval, tak snad nikde nic neteče. Moc normální mi ta spotřeba nepřijde, tak bych se chtěl zeptat, jestli jste to neřešili? Jinak si to snažím hlídat, aby hladinka byla mezi ryskami a kontrolka oleje se mi ještě nikdy nerozsvítila.
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.6.2017 , 21:54   Citovat  

scorpion napsal:
Chtěl bych se zeptat, jak máte se spotřebou oleje? Mám teď od výměny najeto 3000 km a dnes jsem dolil zbytek z 5 l kanystru, takže takových 800 ml si to vzalo. Dávám tam 5W30 od Valvoline, předtím tam byl asi 5W40 a jak byla často dělaná výměna vůbec netuším. Motor je to K20A6 (2003) a najeto by měl mít teď 190k. Auto slouží hlavně jako daily, takže zas tak moc ho netočím, ale občas když se dá tak se taky vyblbnu. Co jsem tak pozoroval, tak snad nikde nic neteče. Moc normální mi ta spotřeba nepřijde, tak bych se chtěl zeptat, jestli jste to neřešili? Jinak si to snažím hlídat, aby hladinka byla mezi ryskami a kontrolka oleje se mi ještě nikdy nerozsvítila.

Keď sa ti rozsvieti kontrolka, už si dávno v kiss me , lebo to je kontrolka tlaku oleja a nie hladiny. To už mohli procesy nedostatočného mazania začať robiť galibu.

Ja lejem 0W40, a za 12000 som nedolival ani kvapku. K24A3 , 160 000 km
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.6.2017 , 22:29   Citovat  

scorpion napsal:

Litr oleje na 3000 km bych řekl, že je u vyšších nájezdů standard. Zvlášť u 2.4 a pokud to rád točíš. Oprava, aby to nežralo, se ti nezaplatí ani za 5 let...

Mě se dnes stala zvláštnost. Podařilo se mi omylem nechat auto 2 dny na blikačkách, takže baterie KO. Jelikož jsem neměl čas jí dobíjet, tak jsem koupil novou. No a jedu, ujedu tak 150 km a najednou cítím smrad a hle - po roce z ničeho nic začala fungovat klima cože cože ? A to přesto, že je tam jen zbytek média. Ráno jí jedu nechat doplnit. Dává to nějakou logiku? Co se mohlo stát? ECU jsem předtím resetoval tak 10x kvůli kufru, ale nikdy ne po totálně vybité baterii...

Jak dlouho vůbec trvá, než se ECU znovu naladí jízdou na patřičné hodnoty? Mám reflash a jezdím na LPG a těch prvních 100 km mi přišlo dost letargických, jako bych reflash neměl. Musí se znovu naladit LPG dle ECU po totálním vybití baterie? Když jsem dřív ve 4500 otáčkách sešlápl plyn, tak mě to zarazilo do sedačky a teď mi to přišlo takový mdlý... Postupně se to ale lepšilo. Otázkou je, jestli to nebylo tím sepnutým kompresorem? Velmi šťastný
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.6.2017 , 23:48   Citovat  

scorpion napsal:

davam 10W40 valvoline maxlife a sezere mi tak litr na 10000km zalezi od delky tras a toho jak to tocim ,najeto cca 140000km .
mam dojem ,ze uz novej motor ma nakou odchylku ve spotrebe oleje danou od vyrobce ,neco jako nulova spotreba je dle mne nesmysl ,proste kdyz tocis hondu nakej olej dle mne spali kazdej takovej motor ,mel jsem vti a ctr najzdy kolem 100000km a bylo to to samy ,dle jizniho stylu par deci az litr ,ale nekomu to asi maze jenom vzduchem a benzinem Velmi šťastný
   Návrat  
scorpion je teď offline  scorpion
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 9.6.2017 , 0:02   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
davam 10W40 valvoline maxlife a sezere mi tak litr na 10000km zalezi od delky tras a toho jak to tocim ,najeto cca 140000km .
mam dojem ,ze uz novej motor ma nakou odchylku ve spotrebe oleje danou od vyrobce ,neco jako nulova spotreba je dle mne nesmysl ,proste kdyz tocis hondu nakej olej dle mne spali kazdej takovej motor ,mel jsem vti a ctr najzdy kolem 100000km a bylo to to samy ,dle jizniho stylu par deci az litr ,ale nekomu to asi maze jenom vzduchem a benzinem Velmi šťastný

Asi příště zkusím taky něco hustšího. To jak píšeš s tím benzínem, tak já tankuji na ONU, tak jestli to nebude aj tím, ale zas 28,5 Kč/l no neber to Velmi šťastný . Mám naježděno hodně na Loganovi (nebyl můj - nikdy bych si nic takového nepořídil) Velmi šťastný a toho jsem nešetřil vůbec a ten motor nic nebral, popř. úplné minimum. Ještě mě napadlo nějaké aditivum jestli by tomu nepomohlo? Nemáte něco odzkoušené co dopřává motoru?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.6.2017 , 6:46   Citovat  

Tak preco mne ta riedka brečka absolútne nemizne? Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  
rudy5 je teď offline  rudy5
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.6.2017 , 9:52   Citovat  

markos napsal:

Pretože tvoj stav na budíkoch je origo Úsměv a nezhumplovaný motor
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.6.2017 , 11:26   Citovat  

Podle mě taky záleží na jaký olej kdo jezdil a jak často ho měnil. Ono unavený stírací kroužky a ještě zakarbonované dírky v drážce pro ně,udělají své...
Mě to taky bere olej,zhruba litr na 2 tisíce km. Liju Elf 5w-30. Mezi výměnami proplachuju přípravkem od TEC2000 a ještě jsem koupil přípravek do nového oleje,ale to jsem nenalil,protože mi to přijde jako zahušťovadlo. Zítra jdu mměnit a budu zkoušet na léto Mobil1 5w-50,tak uvidím co to udělá se spotřebou oleje...
   Návrat  
von-pivoj je teď offline  von-pivoj
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.6.2017 , 13:15   Citovat  

scorpion napsal:

Spotřebu máš poměrně vysokou. Já jsem přešel na jinou značku Mobil1 5W40 a spotřeba mi klesla na neměřitelnou hodnotu. Předchozí majitel tam dával jiný olej (značku si nepamatuji) taktéž 5W40 a měl spotřebu kolem 300-400ml za 15tis, motor K24. Je teda pravdou, že já jsem se již vybouřil a jezdím spíše klidněji. Každý motor má spotřebu oleje, záleží jen jak jsou na tom gufera, stírací kroužky atd... a to nejvíc ovlivní majitel HaHaaa
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.6.2017 , 13:53   Citovat  

von-pivoj napsal:
Spotřebu máš poměrně vysokou. Já jsem přešel na jinou značku Mobil1 5W40 a spotřeba mi klesla na neměřitelnou hodnotu. Předchozí majitel tam dával jiný olej (značku si nepamatuji) taktéž 5W40 a měl spotřebu kolem 300-400ml za 15tis, motor K24. Je teda pravdou, že já jsem se již vybouřil a jezdím spíše klidněji. Každý motor má spotřebu oleje, záleží jen jak jsou na tom gufera, stírací kroužky atd... a to nejvíc ovlivní majitel HaHaaa

Spotřeba 4 dcl/15000 km je nic. Mě to 4 dcl vezme za necelých 1000 km. Docela by mě zajímalo jak spotřebu ovlivní majitel...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.6.2017 , 14:26   Citovat  

Kmóďa napsal:
Spotřeba 4 dcl/15000 km je nic. Mě to 4 dcl vezme za necelých 1000 km. Docela by mě zajímalo jak spotřebu ovlivní majitel...

Tím, že udělá GO motoru Velmi šťastný Nebo řadí ve 3000 otáčkách a nechodí do VTECu. U mě je také rozptyl 1l na 1500-3500km dle toho, jak moc to točím.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.6.2017 , 18:04   Citovat  

Jezdit do 3 tisíc otáček není řešení. Tak jezdil můj Civic,ten se málokdy točil a spotřeba oleje se z normální vyšplhala po letech na litr na 400 km a vnitřek byl dost zakarbonovaný. Takže občasné vytáčení,aby se zamezilo karbonu možná funguje...
   Návrat  
rudy5 je teď offline  rudy5
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.6.2017 , 21:40   Citovat  

Uz som to tu niekde pisal tatko ma civic rok 96 motor 1.4 66kw anglican olej dava 10W 40 olej meni po 15 tis od vymeny do vymeny nedoleje ani kvapku oleja auto ma asi 250tis bol to dovoz ci to je pravda neviem je to proste od stavu
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.6.2017 , 23:17   Citovat  

markos napsal:

pac mas automat a ten zabiji jakoukoliv dynamiku tak to majitel z tocenim vzdal uz na zacatku Velmi šťastný

je to otom jak se zajede motor a o servisu jak bylo psano XY krat ,proste to ,ze nekdo blbe zajel motor uz pri 120000km nikdo nezmeni ikdyby tam dal cerny uhly HaHaaa ja mel taky spotrebu v mezich a pak po reflashi cca litr na partisic km ,ale to jsem to tocil jako CTR a az jsem se sklidnil tak spotreba klesla a presel jsem ze 5W na 10W maxlife ,ale obcas spotreba poskoci ikdyz to netocim ,uz fakt jezdim jako z naftou radim ve 2500-3000ot pak za sest 90% dalnice a obcas to protocim na trojku , napr do 3000km vzalo tak 3deci a pak zase najednou za 3000km 6deci ,jizda vicemene stejna ,na naky nalady ve svem veku uz narok myslim Velmi šťastný jako s LPG to neresim , ted budu serizovat ventily a fuci mi asi od svodu tak kdo vi .. hlavne at maze a kdo nemaze ten nejede pořádnej výtlem
   Návrat  
R4YNE8 je teď offline  R4YNE8
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.6.2017 , 23:41  Naposledy upravil R4YNE8 dne 10.6.2017 , 0:10, celkově upraveno 4 krát. Citovat  

Proboha, co je tak drahého na maskách pro poface ACC7g? to snad ne To se jako pod 5000 Kč nedá sehnat starší zachovalá maska? Chtěl jsem dát tak 2000,- a to se mi zdálo za použitou masku hodně. Buď teda masky nejsou vůbec a když už ano, tak Allegro nebo pan Major něco mají a ty jejich představy o ceně jsou jako ze špatného snu?! HaHaaa . Nejvíce mě rozesmál inzerát na Allegro za Type S masku. Cenovka 10 000 Kč. To nestojí ani maska pro nový Lexus IS (prémiovka z Japonska). Vždyť i na ACC8g, C Mercedes, Mazdu 6 se dají sehnat masky v chromu do těch 2000 Kč. Materiál je +- stejný. Druhovýroba neexistuje vůbec.

Jako je mi jasné, že celkově těch poface modelů tolik nebylo, ale opravdu nikomu nepřeji něco shánět. Je to za trest. Xenony nejsou, masek jen pár (za nesmyslný ceny), nárazníky nejsou. Snad jen kapoty se najdou.

Jak jsem s autem spokojený, tak se budu bát každého vyjetí na silnici. to mi hlava nebere
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.6.2017 , 23:48   Citovat  

R4YNE8 napsal:
Proboha, co je tak drahého na maskách pro poface ACC7g? to snad ne To se jako pod 4000 Kč nedá sehnat starší zachovalá maska? Chtěl jsem dát tak 2000,- a to se mi zdálo za použitou masku hodně. Buď teda masky nejsou vůbec a když už ano, tak Allegro nebo pan Major něco mají a ty jejich představy o ceně jsou jako ze špatného snu?! HaHaaa . Nejvíce mě rozesmál inzerát na Allegro za Type S masku. Cenovka 10 000 Kč. To nestojí ani maska pro Lexus IS. Vždyť i na ACC8g, C Mercedes, Mazdu 6 se dají sehnat masky v chromu do těch 2000 Kč. Materiál je +- stejný. Druhovýroba neexistuje vůbec.

Jako je mi jasné, že celkově těch poface modelů tolik nebylo, ale opravdu nikomu nepřeji něco shánět. Je to za trest. Xenony nejsou, masek jen pár, nárazníky nejsou. Snad jen kapoty se najdou. Jak jsem s autem spokojený, tak se budu bát každého vyjetí na silnici. to mi hlava nebere

vitej v klubu accord 7G pořádnej výtlem

ja kdyz schanel poface naraznik tak 400e byla top cena za kompletni naraznik plus maska asi 100e Velmi šťastný a to jsem byl proto v polsku osobne .. kapota byla za asi 400e ale byla osoupana tak jsem ji tam nechal .. ted je to kousek lepsi ,pac je zde na prodej asi 30 ks A7G na dily tak to jde Úsměv napis majorhonda SZ do komercni inzeraty a uvidis do 2000kc by ses mel vejit v pohode pokud ji ma.. jinak A8G ma levnejsi dily paradoxne a A6G drazsi jao A7G Velmi šťastný ja prodaval predface naraznik za 100e a pan si pro nej prilel 400km tak se mu to vyplatilo Velmi šťastný prej pravidelne meni ,pac jezdi na srny HaHaaa
   Návrat  
R4YNE8 je teď offline  R4YNE8
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.6.2017 , 23:59  Naposledy upravil R4YNE8 dne 10.6.2017 , 0:25, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

DOHCVTEC napsal:
vitej v klubu accord 7G pořádnej výtlem

ja kdyz schanel poface naraznik tak 400e byla top cena za kompletni naraznik plus maska asi 100e Velmi šťastný a to jsem byl proto v polsku osobne .. kapota byla za asi 400e ale byla osoupana tak jsem ji tam nechal .. ted je to kousek lepsi ,pac je zde na prodej asi 30 ks A7G na dily tak to jde Úsměv napis majorhonda SZ do komercni inzeraty a uvidis do 2000kc by ses mel vejit v pohode pokud ji ma.. jinak A8G ma levnejsi dily paradoxne a A6G drazsi jao A7G Velmi šťastný ja prodaval predface naraznik za 100e a pan si pro nej prilel 400km tak se mu to vyplatilo Velmi šťastný prej pravidelne meni ,pac jezdi na srny HaHaaa

Pan Major chce za masku 4000 Kč. Volal jsem mu v týdnu a byl asi jediný z větších vrakovišť Honda. To je pořád hodně vysoko.

Říkám, kdyby to bylo za ty 2000+ Kč, tak to ještě chápu. Jeden pán, který prodával na bazoši masky pro ACC7g, už si nevzpomínám přesně jméno, mi sám říkal, že když tu masku před rokem měl a prodával, chtěl za ní ty 2000 Kč. I jemu samotnému to přišlo hodně a říkal, že je to nesmyslná cena. Takže asi tak. Mrk
   Návrat  
villik je teď offline  villik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.6.2017 , 0:09   Citovat  

Zdravím, neřešil někdo, že zámky v poho otevřu dálkovým, ale nezamknu, ani zevnitř (dalkou, klíčem, cudlikem na panelu dveří)?
Musim to zamykat teď růčo..
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.6.2017 , 10:22   Citovat  

R4YNE8 napsal:
Pan Major chce za masku 4000 Kč. Volal jsem mu v týdnu a byl asi jediný z větších vrakovišť Honda. To je pořád hodně vysoko.

Říkám, kdyby to bylo za ty 2000+ Kč, tak to ještě chápu. Jeden pán, který prodával na bazoši masky pro ACC7g, už si nevzpomínám přesně jméno, mi sám říkal, že když tu masku před rokem měl a prodával, chtěl za ní ty 2000 Kč. I jemu samotnému to přišlo hodně a říkal, že je to nesmyslná cena. Takže asi tak. Mrk

nevim ja si pamatuji cenu masky pred rokem u nej do 2000kc a to jsem vahal ,kazdopadne tu moji asi jen vybrousim a nalakuji Velmi šťastný uz ma sramy z kaminku ..
   Návrat  
LinkinPark je teď offline  LinkinPark
PříspěvekZaslal: 10.6.2017 , 13:41   Citovat  

zdravím, potrebujem vymenit silentbloky v predných ramenách...

Otazkou je či nebude lepšie rovno kupiť nové ramená, no nemôžem nikde najsť OEM kod, pripadné aku druhovyrobu by ste my odporučili ?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.6.2017 , 14:16   Citovat  

Kúp OEM v Honde, cca 500 Kčs/ ks, kódy ti da Honda. Ta cena je super - nacenil mi to tak v Honda Liberec pred cca rokom
   Návrat  
LinkinPark je teď offline  LinkinPark
PříspěvekZaslal: 10.6.2017 , 14:48   Citovat  

troška som študoval a našiel som firmu MEYLE ktora ich výraba, mali by byť lepšie ako OEM a idem od nich brať tyčky stabilizatora. Tak by som to chcel spraviť naraz ... nema niekto skusenosti so silentblokmy od nich ?

našiel som toto
tudy odkaz

ale su to len na predne rameno v pravo, a teraz neviem či budu sedieť na OEM a či su ja na pravu stranu.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.6.2017 , 15:10   Citovat  

Tu máš stránku s komplet OEM kódami pre silenty, čapy a všetko možné

tudy odkaz

Písal som to ja, kódy a pod som si overoval v Honde.

Ale to čo píšeš, že Meyle je kvalitnejšie ako OEM, tak to by som bol naozaj opatrný toto tvrdiť. Predával som A7G 2004 ku, 200 000 km, na pôvodných silentoch! Čo viacej k tomu napísať, 12 ročné, a stále boli v OK stave, nevravím že ako nové, ale službu plnili! Teraz mám tourer, 2006 ku, a znova, všetko pôvodné, a ani náhodou sa ničoho nejdem chytať (160 000 km)

áno, samozrejme, Meyle má krásne videá o ich HD sérii produktov, ako to vydrží a pod, zaujímavé že OEM Honda tyčka stabíka je velkosťou štandardná, teda nie je veľká ako Meyle HD, a vydrží 200 000 km! Prečo? Lebo to je proste Made in Japan OEM kvalita.
Všetko to je o kvalite materiálov, o procesoch obrábania a podobne.

Ja nechcem tvrdiť že Meyle je zlý, a pod. Na niektoré aplikáckie, napr. tyčky stabíka, sa to oplatí (tyčky stojí Honde asi 70 euro, Meyle HD asi 20, takže ak vydrží len 2, 3 roky, stále sa to oplatí).

Chris z hondacc.eu dával od nich silenty, myslím že držia, ale cenovo stoja asi 20 euro/ks. No a za to sa dajú zohnať OEM.
   Návrat  
Tommy919 je teď offline  Tommy919
PříspěvekZaslal: 11.6.2017 , 9:53   Citovat  

Zdravim.
Řešim problém s vibracemi při přidání plynu (plný výkon auta) a chtěl sem se zeptat jestli má někdo zkušenosti druhovýrobou poloos, obzvlášť BLUE PRINT levá,pravá poloosa.
tudy odkaz
tudy odkaz
Nebo popř. jiná značka která vydrží a nestojí tolik co originál ? Úsměv
Nebo zkusit vyměnit jen klouby u kola ?
Dík za rady Honda

IMG_20170515_172235_HDR_1494880848590 (1).jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMG_20170515_172235_HDR_1494880848590 (1).jpg, 433.54 kB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.6.2017 , 11:17   Citovat  

Co jsem tak slyšel,měli by to dělat vnitřní klouby a ne ty u kola. Je mi to tedy divné,že by to dělali poloosy. Taky mi to začalo. Mě by spíš zajímalo,jestli to dělají přímo ty klouby,nebo vůle v těch tisícíhranech co se strkají do převodovky?
   Návrat  
Tommy919 je teď offline  Tommy919
PříspěvekZaslal: 11.6.2017 , 12:39   Citovat  

Tak Blue print poloosy prej šmejd, nebrat. Neměl někdo zkušenost s těmito nipparts ?

tudy odkaz

Zajímavá cena, 6,5 za jednu Tak to valím bulvy
Jinak zkusit vyměnit vnitřní klouby, proč ne, de o to jaký koupit aby to vydrželo Ble
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 360, 361, 362 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina