Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Dovolená v zemích Západního Balkánu :-)
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Další 
Zaslat odpověď

Strana 11 z 12
Fafos je teď offline  Fafos
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 30.8.2016 , 11:22   Citovat  

Ahoj. Taky by jsem se rád podělil o zkušenosti z dovolené a i cesty do Černé Hory.

Takže předně chci poděkovat Jofreymu za tip. Lovac Azurina je super a to z velký části hlavně díky Násirovi. Co si budeme nalhávat bez něj by byl podnik poloviční. Velka Plaža nás absolutně neoslovila a hned druhý den jsme si našli jinou krásnou malou plážičku,kam jsme potom až do konce pobytu dojížděli.

Teď to horší a to je cesta. Cestu tam jsme naplánovali s přespáním v Omiši. Tím, že jsme vyjeli v sobotu v 1h jsme si mysleli, že se vyhneme největšímu náporu. Což byla mýlka. První zácpy byli na konci Slovinské dálnice, která se dostavuje a pak až k hranicím. Dálší zácpy na Chorvatské dálnici a to nejen před mýtnými branami. Takže 1200km nám trvalo 16h. Já chtěl jet tedy jinudy, ale posádka druhého vozu měla trochu obavy, takže jsme absolvovali peklo. Zbytek do Ulcinju 460 km nám trval 7h.
Nazpátek jsme jeli v neděli ve 4h ráno a poučeni z předchozích nezdarů jeli stejnou cestou. Přeci nemůže být ta zkur..ná cesta být zasekaná i v neděli...ba jo může a taky byla. Takže počínaje Záhřebem opět zácpy. Slovinské staveniště jsme nakonec dobrodružně objížděli po polní cestě ve stylu Collin Mcrae. Vídeň zasekaná, ale alespoň to nestálo. Doma jsme byli v 1h (takže 21h což nakonec není tak špatný)
Takže to shrnu: klasickou cestou přes Slovinsko a Chorvatsko již nikdy více. Možná by šlo o tom přemýšlet ve středu či čtvrtek. Jinak ne. Moje chyba. Měl jsem trvat na svém.

Najeto celkem 3300km poplatky 3100kč náklady na naftu 5900kč
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 27.1.2017 , 14:16  Naposledy upravil M@jk dne 27.1.2017 , 14:55, celkově upraveno 3 krát. Citovat  

Zdravím Vážení,
tak máme nový rok a už je čas rezervací. Tak kdopak se chystá letos do BiH, HR či MNT (SRB)???

Já právě řeším s Adi Hasicem rezevaci. Pokud nám nezruší v práci dovolenou, tak:

- dovolená odjezd: 22.8. út
- pobyt TAM BiH 1 noc: Jajce či Međugorje (případně Mostar)
- pobyt Ulcinj: 24.8.-1.9. čt-pá
- pobyt ZPĚT BiH 1 noc: Mostar (případně Sarajevo)
- dovolená příjezd 2./3.9. so/ne

Plánuje někdo dovolenou v tom termínu?

přátele

Zatím plán je takový:
- BiH navštívit TAM a ZPĚT pár míst: vodopády Jajce, Međugorje, Blagaj Tekke, Trebinje, Nikšič, případně Sarajevo a Goražde
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
jakubM je teď offline  jakubM
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.1.2017 , 14:27   Citovat  

M@jk napsal:
Zdravím Vážení,
tak máme nový rok a už je čas rezervací. Tak kdopak se chystá letos do BiH, HR či MNT???

Já právě řeším s Adi Hasicem rezevaci. Pokud nám nezruší v práci dovolenou, tak:

- dovolená odjezd: 22.8. út
- pobyt TAM BiH 1 noc: Jajce či Međugorje (případně Mostar)
- pobyt Ulcinj: 24.8.-1.9. čt-pá
- pobyt ZPĚT BiH 1 noc: Mostar (případně Sarajevo)
- dovolená příjezd 2./3.9. so/ne

Plánuje někdo dovolenou v tom termínu?

přátele

Zatím plán je takový:
- BiH navštívit TAM a ZPĚT pár míst: vodopády Jajce, Međugorje, Blagaj Tekke, Trebinje, Nikšič, případně Sarajevo a Goražde

tož to vypadá moc pěkně Úsměv
   Návrat  
thomast je teď offline  thomast
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.1.2017 , 23:02   Citovat  

Ahoj, letos plánujeme cestu do Bosny a Hercegoviny na motorkách, cestou zpět to vzít přes Chorvatsko. Nemáte nějaké typy na co se podívat? přemýšlel jsem nad Mostarem a Sarajevem. Velmi šťastný
   Návrat  
alvi je teď offline  alvi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.1.2017 , 23:43   Citovat  

letos pojedu jako doprovodne vozidlo motorkaru (uloziste chlastu atd. ) , nasim prioritnim cilem je zkouknout pyramidy v Srbsku (potom Cer.Hora) .
Mozna se potkame .....
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.1.2017 , 9:14   Citovat  

alvi napsal:
letos pojedu jako doprovodne vozidlo motorkaru (uloziste chlastu atd. ) , nasim prioritnim cilem je zkouknout pyramidy v Srbsku (potom Cer.Hora) .
Mozna se potkame .....

Tak na ty pyramidy se chceme taky podívat Velmi šťastný, měli by jsme jet v půlce července Velmi šťastný
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 28.1.2017 , 11:34   Citovat  

thomast napsal:
Ahoj, letos plánujeme cestu do Bosny a Hercegoviny na motorkách, cestou zpět to vzít přes Chorvatsko. Nemáte nějaké typy na co se podívat? přemýšlel jsem nad Mostarem a Sarajevem. Velmi šťastný

Ahoj,
určitě, je toho kvantum, stačí googlit, ale pár Ti jich dám, loni jsme byli a stojí to za to.
Nebát se centrální BiH i okrajových částí, tzv. Republika Srpska je tam dost památek všude z osmanské říše i pravoslavné historie:

Jedny z hlavních pamaátek:
Jajce - vodopády tudy odkaz
Međugorje - poutní místo, zjevení panny Marie tudy odkaz
Mostar - střet kultur, náboženství, historie tudy odkaz
Kravice - vodopády tudy odkaz
Blagaj - nejsilnější pramen řeky v Evropě - řeky Buny tudy odkaz
Sarajevo - hlavní město, "Sedm kulí v Sarajevu" - atentát na následníka trůna CK Rakouska-Uherska F. Ferdinanda D´Este (Konpiště) 1914 tudy odkaz
Manastir Tvrdoš tudy odkaz

A další a další a další ...
Trebinje - katedrály (pravoslavná, křesťanská), most z Osmanské říše tudy odkaz
Radmilja - nekropole tudy odkaz
Stolac - vodopády a hrad tudy odkaz
Pocitelj - středověké městečko tudy odkaz
Konjic - zajímavý mostem a nedalekým bunkrem Jozip Bros Tita (jugoslávského vůdce, který snad jako jediný uměl sjednotit a vést "Jugošku") tudy odkaz

A několik také milníků a památek z války, které na Vás dýchnou z dost míst. A můžeme pokračovat. Mám doma průvodce z Mostaru z ľoňského srpna, tak na to kouknu a pokusím se Ti ho sem postnout.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.1.2017 , 13:26   Citovat  

M@jk napsal:
Ahoj,
určitě, je toho kvantum, stačí googlit, ale pár Ti jich dám, loni jsme byli a stojí to za to.
Nebát se centrální BiH i okrajových částí, tzv. Republika Srpska je tam dost památek všude z osmanské říše i pravoslavné historie:

Jedny z hlavních pamaátek:
Jajce - vodopády tudy odkaz
Međugorje - poutní místo, zjevení panny Marie tudy odkaz
Mostar - střet kultur, náboženství, historie tudy odkaz
Kravice - vodopády tudy odkaz
Blagaj - nejsilnější pramen řeky v Evropě - řeky Buny tudy odkaz
Sarajevo - hlavní město, "Sedm kulí v Sarajevu" - atentát na následníka trůna CK Rakouska-Uherska F. Ferdinanda D´Este (Konpiště) 1914 tudy odkaz
Manastir Tvrdoš tudy odkaz

A další a další a další ...
Trebinje - katedrály (pravoslavná, křesťanská), most z Osmanské říše tudy odkaz
Radmilja - nekropole tudy odkaz
Stolac - vodopády a hrad tudy odkaz
Pocitelj - středověké městečko tudy odkaz
Konjic - zajímavý mostem a nedalekým bunkrem Jozip Bros Tita (jugoslávského vůdce, který snad jako jediný uměl sjednotit a vést "Jugošku") tudy odkaz

A několik také milníků a památek z války, které na Vás dýchnou z dost míst. A můžeme pokračovat. Mám doma průvodce z Mostaru z ľoňského srpna, tak na to kouknu a pokusím se Ti ho sem postnout.

Diky moc Velmi šťastný, už jsem Googlil Velmi šťastný takže polovinu z toho už vím, ale nikdy jsem tam ještě nebyl a na Googlu není všechno Bueee
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 28.1.2017 , 13:31   Citovat  

thomast napsal:
Diky moc Velmi šťastný, už jsem Googlil Velmi šťastný takže polovinu z toho už vím, ale nikdy jsem tam ještě nebyl a na Googlu není všechno Bueee

Ahoj,
jasná jasná.

No my byli v/na:
Mostar: 80tá léta, 2016
Jajce: 80tá léta
Trebinje: 2016
Konicj: 2016
Manastir Tvrdoš: 2016
Sarajevo: 80tá léta
a dále si nepamatuji bylo toho více za YU

Ale mohu doporučit.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.1.2017 , 18:59   Citovat  

M@jk napsal:
Ahoj,
jasná jasná.

No my byli v/na:
Mostar: 80tá léta, 2016
Jajce: 80tá léta
Trebinje: 2016
Konicj: 2016
Manastir Tvrdoš: 2016
Sarajevo: 80tá léta
a dále si nepamatuji bylo toho více za YU

Ale mohu doporučit.

Díky za odkazy, a to místo atentátu v Sarajevu jde najít dobře? A je tam něco zajímavého? Velmi šťastný
Ještě by mě zajímali nějaké antické památky, ale nic jsem v Bosně nenašel, popřípadě nějaké typy na antické památky v Chorvatsku Velmi šťastný
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 30.1.2017 , 11:16   Citovat  

thomast napsal:
Díky za odkazy, a to místo atentátu v Sarajevu jde najít dobře? A je tam něco zajímavého? Velmi šťastný
Ještě by mě zajímali nějaké antické památky, ale nic jsem v Bosně nenašel, popřípadě nějaké typy na antické památky v Chorvatsku Velmi šťastný

Ahoj Ahoj Tome,
myslím, že dá.

Je to v centru, na nábřeží řeky Mijlacka v Sarajevu, dnes se ulice jmenuje Zelenih Beretki, u Latinského Mostu (Latinska Ćuprija (Principov most)

tudy odkaz - za mého mládí v 80tých letech tam byly i šlápoty na chodníku, odkud střílel Gavrilo Princip
tudy odkaz
tudy mapka s vyznačením místa, kde byl arcivévoda Ferdinand smrtelně zraněn: hvězdička označuje místo neúspěšného bombového útoku; smrtka místo, kde Princip smrtelně zasáhl arcivévodu Ferdinanda i s chotí.

Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.2.2017 , 14:39   Citovat  

Super, díky moc Velmi šťastný
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 29.5.2017 , 0:12   Citovat  

jakubM napsal:
tož to vypadá moc pěkně Úsměv

Ahoj Kubo a všichni,
tak už se nám to blíží.

Včera jsme rezervovali ubytování pro cestu TAM do Ulcinju, a to v Međugorje (BiH), Pansion Ivan: tudy odkaz pro cestu zpět zatím vybíráme ubytování v Sarajevu (BiH).

Cesty TAM a ZPĚT Ti sem nahodím, jak jsme se bavili.

je to dobrý přátele
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 30.5.2017 , 14:30   Citovat  

ak Kubo,
jak jsem sliboval:

- cesta TAM den 1.: tudy odkaz - 1.151km
- Praha - Balaton (H) - Banja Luka (BiH) - vodopády Jajce (BiH) - nejsilnější pramen řeky ve Střední Evropě Vrelo Bune (BiH) - vodopády Kravice (BiH) - Međugorje (BiH)
- cesta TAM den 2.: tudy odkaz - 391km
- Pansion Ivan Međugorje (BiH) - Počitejl (BiH) - Stolač (BiH) - Dubrovnik (HR) - Trebinje (BiH) - Manastir Kosijerevo (MNT) - Lovac Azurina (MNT)
- cesta ZPĚT: tudy odkaz - 1.338km
- Lovac Azurina/Ulcing (MNT) - Nikšič (MNT) - Pivski Manastir (MNT) - Goražde (BiH) - Sarajevo (BiH) - Praha
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 20.6.2017 , 11:26   Citovat  

Zdravíčko,
jak to s Vámi letos vypadá? Jede někdo do Bosny a Hercegoviny a Černé Hory případně Chorvatska, že bychom se někde setkali na cestách???

přátele
   Návrat  
milan m je teď offline  milan m
PříspěvekZaslal: 6.8.2017 , 10:14   Citovat  

hoj, tak pro loňský velký úspěch jedeme znovu Velmi šťastný vyjíždíme v úterý HaHaaa chtěli jsme něco jiného letecky, ale nějak jsme zaspali a po 14dnech obvolávání cestovek všechno prodané nebo pro 4 lidi nesmyslně předražené, jsme se rozhodli opět pro černou horu (apoň nám zůstanou peníze ještě i na zimu Velmi šťastný ) děcka nadšený, tak uvidíme. týden máme přes cestovku s jídlem. pak si to ještě protáhneme o 3 dny přes booking. jinak jsem zvědavej na cestu, zda bude lepší jak loni. to jsme měli vcelku smůlu na zdržení, obě cesty. má smysl cestu plánovat tak, abychom stíhali přechod maďarsko-srbsko ten vedle mimo hlavní tah ?
   Návrat  
Endrix je teď offline  Endrix
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.8.2017 , 14:26   Citovat  

My jsme byli v Chorvatsku minulý týden. Na ostrově RAB. Proti Černý hoře 'kousek'. Jel jsem to letos bez dálnic po okreskách a přes horské průsmyky. Cesta je o pár hodin delší, ale neunavuje to jako dálnice a nikde nejsou kolony na sjezdech a u mýtných bran.
Projeli jsme Sölkpass a Loiblpass. Ty výhledy a silnice jsou úžasný. Jen mě mrzelo, že jsem tam neměl CRXo Velmi šťastný .
Přidávám jednu 'od moře' a dvě z Rakouska Úsměv)

P1300059.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
P1300059.JPG, 968.54 kB

P1300040.JPG

P1300040.JPG, 2.95 MB

20476062_10211665622893518_5181909359958777684_n.jpg

20476062_10211665622893518_5181909359958777684_n.jpg, 70.15 kB
   Návrat  
rudy5 je teď offline  rudy5
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.8.2017 , 16:15   Citovat  

Endrix napsal:
My jsme byli v Chorvatsku minulý týden. Na ostrově RAB. Proti Černý hoře 'kousek'. Jel jsem to letos bez dálnic po okreskách a přes horské průsmyky. Cesta je o pár hodin delší, ale neunavuje to jako dálnice a nikde nejsou kolony na sjezdech a u mýtných bran.
Projeli jsme Sölkpass a Loiblpass. Ty výhledy a silnice jsou úžasný. Jen mě mrzelo, že jsem tam neměl CRXo Velmi šťastný .
Přidávám jednu 'od moře' a dvě z Rakouska Úsměv)

To si tam isiel ako.dlho po okreskach taku streku ?
   Návrat  
Endrix je teď offline  Endrix
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.8.2017 , 16:38   Citovat  

Jeli sme to asi 15,5 hodiny, včetně trajektu a zastávek po cestě.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 6.8.2017 , 21:53   Citovat  

Výborně Vážení.

Milan M: nó, letos je to nějaké více akční i kolegyně nemá štěstí na rezervaci do Tunisu, Egypta. Prostě vyprodáno. S tím přechodem Ti nevím, prostě jednoduše děláš dobře, že jedeš uprostřed týdne: úterý, středa a čtvrtek. My letos vyrážíme v úterý také. Kdy razíte?

Endri: Hezky pěkně, moje řeč. Tyhle dva pasy jsme jeli s rodiči v 90tých letech do Chorvatska těsně po válce, kdy ještě pořádně nestála celá dálnice. Moc krásné a parádní. Fotky Tvé mi připomněly, má mladá léta, to mi bylo tak 15-16, prostě o 20 let méně.

je to dobrý
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.8.2017 , 10:38   Citovat  

Kolko Vás asi víde taká dovolenka na 10 dní ked idete autom , bývanie + strava ? v Chorvatsku to pre nás vychadzalo pre dvoch na 10 dní okolo 800-1000EUR len cesta benzín + poplatky a ubytko bez stravy, čo nie je málo až tak plus strava tak za to sadá ísť na dofču aj niekde letecky all inclusive na 10 dní .
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 7.8.2017 , 11:50   Citovat  

rudy5 napsal:
Kolko Vás asi víde taká dovolenka na 10 dní ked idete autom , bývanie + strava ? v Chorvatsku to pre nás vychadzalo pre dvoch na 10 dní okolo 800-1000EUR len cesta benzín + poplatky a ubytko bez stravy, čo nie je málo až tak plus strava tak za to sadá ísť na dofču aj niekde letecky all inclusive na 10 dní .

Zdravím,
noo, my to mali vlani 23.8.-2.9.2016 takto:
- 2 dopělí, 2 děti
- 1 nocleh Žabljak (Černá Hora) bez snídaně, 8 nocí Lovac Azurina, Ujcinj (Černá Hora) včetně bohaté snídaně, 1 nocleh Mostar (Bosna a Hercegovina) včetně snídaně
- veškeré jídlo, občerstvení a pití
- veškeré PHM
- veškeré dálniční poplatky: SK, H, SRB, MNT a BiH (Chorvatsko nikoliv, jeli jsme po státní bez poplatků)
- veškeré parkování
- veškeré vstupy
- veškeré suvenýry, pohledy, nákupy
- veškeré pojištění

Cena cca 27.000,- Kč, což je cca Kč 675,- osobu a den.

přátele

je to dobrý
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.8.2017 , 16:51   Citovat  

Tak to ste mali v pohode tie Chor. dialnice sú drahé 70 eur sme myslím do Splitu platili tam a späť aj Slovinsko 30 eur mesačná , späť sme išli cez Maďarsko to bola celkom v pohode cesta len na pumpe slečna nevedela vysvetliť nikomu nič o platbe dialničnej ona len po maďarsky.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 8.8.2017 , 9:27   Citovat  

mno, vyjizdime zachvili, asi ve 12 Úsměv jinak 2 dospeli, 2 deti, jeden uz je branej za dospelyho, tak to mam napocitano na 10dni cca na 38tis. ubytko s plnou penzi a napoji, cesta vc. poplatku a plus jeste berem samozrejme nejake kapesne. resktive ubytko s plnou penzi 7 noci za 25400, 2 noci bez jidla 1700, cesta cca 6000-7000. takze do tech 38 nejaka rezerva
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 8.8.2017 , 10:44   Citovat  

no sú to rozdiely kámošovi rodičia boli 7 noci cez cestovku s polopenziou na Krku v Júni v polovici ešte nebola až tak sezóna a 280eur pre oboch bez cesty .Jul -august je najdrahší asi
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 8.8.2017 , 14:11   Citovat  

rudy5 napsal:
no sú to rozdiely kámošovi rodičia boli 7 noci cez cestovku s polopenziou na Krku v Júni v polovici ešte nebola až tak sezóna a 280eur pre oboch bez cesty .Jul -august je najdrahší asi

Ehm,
nene, jde o to, že čo, kedy a kde a s kým si hlavne dohovoríš.

My máme 24.8.-2.9. noc v Apartmánu Lovac Azurina za € 50,- pre všetkých s bohatými ranajkami, s rodinou atmosférou a super rodinným prístupom, v rátanie parkovania. To je pre nás cca Kč 1.200,-. Určite sa dá aj lacnejšie, ale ...

Milan M: Prosím Tě, to se někde cestou potkáme, až pojedeme my, hoď mi prosím do SZ tel., dáme si vědět, kdyby byla chuť, můžeme zkusit se domluvit třeba na krátkou pauzu někde???
Což???

přátele
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.8.2017 , 18:06   Citovat  

M@jk napsal:
Ehm,
nene, jde o to, že čo, kedy a kde a s kým si hlavne dohovoríš.

My máme 24.8.-2.9. noc v Apartmánu Lovac Azurina za € 50,- pre všetkých s bohatými ranajkami, s rodinou atmosférou a super rodinným prístupom, v rátanie parkovania. To je pre nás cca Kč 1.200,-. Určite sa dá aj lacnejšie, ale ...

Milan M: Prosím Tě, to se někde cestou potkáme, až pojedeme my, hoď mi prosím do SZ tel., dáme si vědět, kdyby byla chuť, můžeme zkusit se domluvit třeba na krátkou pauzu někde???
Což???

přátele

Tak to nebudeme daleko od sebe (pouhých 390km) Velmi šťastný jedeme 26.8. - 2.9. Omiš...
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 8.8.2017 , 18:09   Citovat  

Dopis napsal:
Tak to nebudeme daleko od sebe (pouhých 390km) Velmi šťastný jedeme 26.8. - 2.9. Omiš...

Ahoj příteli,
to zní dobře, co si udělat někde setkání, třeba Kotor?

Dubrovnik bereme cestou tam spí cestě.

přátele
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 9.8.2017 , 12:38   Citovat  

ctu az ted panove. tak my na miste. vyjezd vcera ve 14hod. prijezd v 7:30. zhruba hodinu zastavky apod. takze letos slusny, o 7hod min jak loni. cesta uplne v pohode, bez jedinyho problemu. pred Cacakem novej usek dalnice cca. 40km, krasna a usetri mozna i hodinu.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 10.8.2017 , 15:18   Citovat  

milan m napsal:
ctu az ted panove. tak my na miste. vyjezd vcera ve 14hod. prijezd v 7:30. zhruba hodinu zastavky apod. takze letos slusny, o 7hod min jak loni. cesta uplne v pohode, bez jedinyho problemu. pred Cacakem novej usek dalnice cca. 40km, krasna a usetri mozna i hodinu.

Hmmm,
paráda panie. Tak užívejte dovču. My valíme právě 22.8. na večer.

Nooo, ta A2, už měla být loni (přeloni). Nooo, teď, aby dostavěli zbytky A2 severně od Ljigu přes Lajkovac k Bělehradu a bude to porno. Pak už nebude mít smysl se trápit do Černé Hory vůbec přes předražené dálniční spojení A->SLO->HR, kde dálnice stejně končí v Metkovič/Ploče.

A do roku 2019 by měla být hotová část dálnice Sever-Jih, Autoput Beograd - Bar v Černé Hoře cca 165km v úsečích:
Smokovac - Veruša - Uvač 34 km 0 km 34 km 05/2019
Uvač - Mateševo 7 km 0 km 7 km 05/2019

tudy odkaz

Tak uvidíme.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Dovolená v zemích Západního Balkánu :-)
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Další