Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 363, 364, 365 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 364 z 486
von-pivoj je teď offline  von-pivoj
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.6.2017 , 11:41   Citovat  

benza napsal:
Zjistil jsem, že mám jednu kost na předním stabilizatoru KO. Co jsem se dívál, tak jsou 3 varianty délek - 70,80 a 90mm. Koukal jsem tady na foru, že udajně by měly být 80mm.

Mám snížený podvozek a původní kost měla 70mm, tak mě to vedlo k úvaze jestli vy, kteří máte snížené podvozky máte původní 80mm kosti.

Mno, já jsem v tom měl taky hokej. Já dával MeyleHD (podle referencí a hodnocení a se stejným OEM číslem). Ono ve výsledku je jedno jak jsou vzpěry velké, podstatné je aby měly obě stejnou délku. U 2.2 byl jiný typ než u 2.4, já tedy dával na 2.4 tyto Meyle 31-16 060 0053/HD (51321-SED-003) které mají 70mm, nafta má tyto Meyle 31-16 060 0021/HD, které mají vybrání pro klíč a délku 80mm. Nechce se mi rozlišovat levá/pravá.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.6.2017 , 12:08   Citovat  

Meyle v tom má bordel! už som im písal, nech si to opravia! 2.2 a 2.4 má rovnaké!

tudy odkaz

tudy odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.6.2017 , 12:21   Citovat  

markos napsal:
Meyle v tom má bordel! už som im písal, nech si to opravia! 2.2 a 2.4 má rovnaké!

tudy odkaz

tudy odkaz

Díky za osvětu a uvedení na pravou míru.
   Návrat  
Kein je teď offline  Kein
PříspěvekZaslal: 20.6.2017 , 15:13   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
a co pridrena vacka ,tyhle motory na to trpely ikdyz predface ..

No tak to bych si moc přál Ble Mám tam motor K20Z2 tak jen doufám, že ten problém nebude uvnitř jak píšeš. Celkový projev motoru je totiž klidný (akorát ty nešťastný 2000 otáček).

Nejprve zkusím vyměnit to přední zavěšení motoru a uvidím. Bohužel se mi nedaří nikde na netu najít a když tak "no možná někdy bude". Netuší tady někdo kde by se dal sehnat? (Tourer 2.0 2006 manuál) Díky.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.6.2017 , 15:16   Citovat  

Kein napsal:
No tak to bych si moc přál Ble Mám tam motor K20Z2 tak jen doufám, že ten problém nebude uvnitř jak píšeš. Celkový projev motoru je totiž klidný (akorát ty nešťastný 2000 otáček).

Nejprve zkusím vyměnit to přední zavěšení motoru a uvidím. Bohužel se mi nedaří nikde na netu najít a když tak "no možná někdy bude". Netuší tady někdo kde by se dal sehnat? (Tourer 2.0 2006 manuál) Díky.

tudy odkaz

Tam máš zostavy, potom z linku hore vymažeš " _pfk " a dáš enter a nahodia sa ti OEM kódy.
   Návrat  
Jehla23 je teď offline  Jehla23
PříspěvekZaslal: 20.6.2017 , 15:33   Citovat  

Ahoj, obcas se mi rozsviti kontrolka motoru a ukaze chybu P2004. Reakce na plyn se mi zda vcelku opozdena. Ceho se tato chyba presne tyka? Nejake klapky nebo neco podobneho, diky Úsměv
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 20.6.2017 , 16:54   Citovat  

Jehla23 napsal:
Ahoj, obcas se mi rozsviti kontrolka motoru a ukaze chybu P2004. Reakce na plyn se mi zda vcelku opozdena. Ceho se tato chyba presne tyka? Nejake klapky nebo neco podobneho, diky Úsměv
Ze by EGR?
   Návrat  
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.6.2017 , 21:32   Citovat  

Jehla23 napsal:

vadný IMRC Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.6.2017 , 21:37   Citovat  

Kmóďa napsal:
Chceš říct,že na některých kloubech není nic vidět a přesto vibrace přestali po výměně za nové?? Nebo to bylo něčím jiným??
většinou není nic vidět jen je prostě opotřebovaný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.6.2017 , 21:40   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
nevi nekdo jestli jsou stefty kol u accordu stejny ? myslim A6G a A7G ..
Průměr jo ale délka záleží jestli PN nebo ZN.
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.6.2017 , 22:13   Citovat  

DworiBak napsal:
Průměr jo ale délka záleží jestli PN nebo ZN.

delka nevadi mam delsi matky a ted tam mam ulomenesteft a pritom drzi na 9zavitech co je prakticky na cele matce ..
hlavne aby tisichran sedel ..
   Návrat  
Jehla23 je teď offline  Jehla23
PříspěvekZaslal: 20.6.2017 , 23:40   Citovat  

DworiBak napsal:
vadný IMRC Velmi šťastný

Tak EGR nebo IMRC? K čemu je teda IMRC dobrej? A vyměnit nebo vyčistit (popř. rozhejbat)? Velmi šťastný
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.6.2017 , 6:47   Citovat  

Jehla23 napsal:
Tak EGR nebo IMRC? K čemu je teda IMRC dobrej? A vyměnit nebo vyčistit (popř. rozhejbat)? Velmi šťastný
Radeji se rid Dworibakem. Ja jsem laik a jen jsem nahodil to co me napadlo Úsměv
   Návrat  
FlyawayMonkey je teď offline  FlyawayMonkey
PříspěvekZaslal: 21.6.2017 , 20:35   Citovat  

- Zdravím všechny jakožto nový uživatel, ikdyž forum čtu delší dobu Úsměv
Pro rychlost : Jsem Martin, bydlím kousek od Zábřeha na Moravě a mám Hondu Accord Tourer 2.2 - 2006
Google ani prohledávání fora nepomohlo, tak poprosím o radu a zkušenost od vás odborníků...

- Něco málo jsem tady našel ale ne přímo můj problém...
Přestalo mi fungovat stahování oken spolujezdce a obě dvě vzadu. Tlačítko pro zamčení oken mám samozřejmě odemčeno. Když zkouším tyto 3
okna stahovat od řidiče tak v ovladači určitého okna to jenom cvaká (jak kdyby byly okna dojety do maxu a chtěli ste s něma jet dál). Když zkusím
okna přímo z jejich místa tak stahovat také nejdou a ani nejde slyšet cvakání. Okno u řidiče funguje v pořádku bez ohledu na tlačítko zamčení.
Občas když jedu a nechám tlačítko odemčené, tak začně nějaky relátko cvakat a okna někdy jdou a někdy ne. Přijde mi že se někde zkratujou
vodiče, nebo někde špatný kontakt... Nechávám si teď tlačítko zamčené aby relátko zbytečně samovolně necvakalo. Zkoušel jsem se dívat na
ovladač oken, konektory a vodiče vypadají v pořádku. Sundal jsem tapec na dveřích a tam jsem nic taky nenašel. Ani pod volantem v tom chumlu
vodičů taky nic. Podezříval jsem průchodku mezi dveřma a autem a tam jsou vodiče taky v cajku. I konektory na přechodu ve dveřích taky OK
(kromě toho že tam je oproti druhým dveřím o dost více toho béžového mazu).
- Na netu jsem četl že s tím má hodně lidí problém ale řeší to jenom nějakým proklemováním kontaktů v ovladači ale to mi přijde blby řešení, chtěl
bych spíš najít příčinu než něco klemovat, možná to udělám jako poslední možnost...
- Nemáte/neměl jste s tím někdo problém ??

- Moc se omlouvám za delší příspěvek a snad jsem nedal do špatného tématu.
Díky moc za všechny odpovědi a rady, mějte se pěkně Hihi

edit : Ještě jsem se dočetl že je dobré zkusit to klemování jak jsem psal, v ovladači u řidiče. Na tom větším konektoru spojit 1+3 pin. Pokud s propojkou budou okna fungovat tak je špatný ovladač... Takže to zítra zkusím
   Návrat  
jakubM je teď offline  jakubM
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.6.2017 , 21:02   Citovat  

jaká axiální táhla řízení pro accorda? Koukám, že lemforder má 100mm, trw zas 140mm...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.6.2017 , 21:03   Citovat  

Jehla23 napsal:

IMRC ovládá klapku v sání,která otevírá velkou nebo malou dráhu v sání. Bude vadný ventil(solenoid) nebo drhne klapka.
bacha liší se face a poface
DOHCVTEC napsal:
delka nevadi mam delsi matky a ted tam mam ulomenesteft a pritom drzi na 9zavitech co je prakticky na cele matce ..
hlavne aby tisichran sedel ..

Většinou má honda stejný průměr. liší se jen v délkách.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.6.2017 , 7:45   Citovat  

DworiBak napsal:
Většinou má honda stejný průměr. liší se jen v délkách.

uz tam je a sedel jen pro info Úsměv
   Návrat  
Dandie33 je teď offline  Dandie33
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.6.2017 , 12:09   Citovat  

Zdarec partáci
Dneska budu nasazovat novej vejfuk a pak se chci vrhnout na ty občasný špatný opětovný starty - chtěl bych vyčistit vzduchovou klapku ale jak jsem si všiml je tam nejaky papírový těsnění či co takže asi nejdřív někde zkusím sehnat a pak se na to mrknout páč si myslím že to začlo až po tom co tam šel vzduchovej KN - a ješte mě napadlo jestli na to nema vliv třeba baterie - jestli tam nejsou při startu nutné nějake tvětší proudy a ta baterie je nedává - co myslíte - jo a jak ze se děla ten reset řídící jednotky?? Ještě doplním že palivovej filtr i sejto jsem vymenil,origo honda včetně svíček - benzín tankuju jen Verva 100 nebo Shell - vstřiky by zanešený bejt nemohly?? Jasně,neni to Diesel ale tak normalní starty jsou v poho,jen ty ktere udělam třeba po minute kdy chcípnu motor jsou na ho...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.6.2017 , 13:20   Citovat  

Čau občasne horšie štarty trápia aj mna tak som zvedavy ci na nieco prídeš. Klapka vycistena, nove sviečky, štartér točí Ok, baterka nabitá ...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.6.2017 , 21:29   Citovat  

Tak vejfuk nasazen,a to TICHO JE K NEZAPLACENÍ B-)
   Návrat  
edy je teď offline  edy
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.6.2017 , 21:33   Citovat  

Neví někdo zda pasují přední dveře ze sedan na tourera ? Dík
   Návrat  
hudeec je teď offline  hudeec
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.6.2017 , 8:10   Citovat  

horsi teple starty resi amici na forech taky, co jsem tak vypozoroval (jen z rychliku) tak by melo jit nejspis o nejake rele palivoveho systemu, nahrada na ebay za par $. zkus mrknout na youtube, tech navodu na k24 motory a a7g/tsx je tam obecne nekonecno
   Návrat  
hudeec je teď offline  hudeec
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.6.2017 , 8:12   Citovat  

jinak taky mi to blbe chyta pri teplem motoru... jakoby by byl uduseny a ne a ne se nadechnout a chytit hne. trva to tak 2s nez se poradne roztoci. taky tak?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.6.2017 , 9:39   Citovat  

je pravda ,ze hustci viskozita oleje ma natom castecnou zasluhu, ale uz zde bylo vice krat reseno ,ze K24 ma jinej zdvih jako K20 a proto neskitne okamzite jako naka D16,dle mne obcas se zde resi veci ktery jsou proste pro ten motor charakteristicky ..
   Návrat  
LK7R je teď offline  LK7R
Administrátor
PříspěvekZaslal: 27.6.2017 , 9:47   Citovat  

Potvrzuji stejné chování u mého tourera. Vždy nastartuji, takže to neřeším...
   Návrat  
Probos je teď offline  Probos
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.6.2017 , 9:58   Citovat  

Já potvrzuji úplně stejné chování na mém C6G. Nikdy jsem to neřešil, ale o problému vím. Studený start na drc. Kdyz ujedu řekněme 20km a více, na chvíli motor vypnu, odejdu na 10min a pak mám zase jet, tak musím natočit tak 2-3x než to chytne. Ale taky by mě zajimalo cím to je Úsměv

K24 mi to zatím nedělá.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.6.2017 , 10:20   Citovat  

hudeec napsal:
jinak taky mi to blbe chyta pri teplem motoru... jakoby by byl uduseny a ne a ne se nadechnout a chytit hne. trva to tak 2s nez se poradne roztoci. taky tak?

Přesně tohle mam na mysli,ale mam za to že mi to ještě tak před rokem,rokem a pul nedělalo - myslím jestli to nezačlo až po tom co jsem dal KN vzduchovej filtr nebo tu obič baterku - jako mám najeto 330 tis takže se dá čekat že se začne něco dít ale jak říkam svíčky,palivovej filtr i sejto origo honda vyměněny takže to na to vliv nema
   Návrat  
TheLastUnicorn je teď offline  TheLastUnicorn
PříspěvekZaslal: 27.6.2017 , 10:36   Citovat  

Ahoj, jsem tu nový, auto je ACC 7G Tourer 2.2 i-ctdi poface. Předešlý auta byly různý, dost Suzuki a zejména pak Mercedes.
Nejsem nějak znalý honďáckýho vstřikování benzínu, ale popsané problémy znám se startováním chvilku odpočatého zahřátého motoru znám i z benzínových merglů celkem dobře - a to jak z mechanicko-elektrické stříkačky KE-Jetronic, tak z klasického Motronicu (MPI). Co bych hned na začátek podotkl, že váhy vzduchu typu "HFM" jsou velmi háklivé na olej, který se používá ve sportovních filtrech. U motorů řízených HFM nedoporučuju KN používat. Druhá věc je ta, že celý system (u Accordu bude systém asi velmi podobný, jako Bosch ME Motronic)je velmi háklivý na dokonalou těsnost sacího traktu (za škrticí klapkou). Stačí ji prasklá hadička někde na sacích zvodech apod. a už to dělá tyhle brikule. Takže krom vyčistění a kontroly "nulové" polohy škrtící klapky doporučuji důkladně prolézt celý sací systém, zda se tam nevyskytuje nějaká netěsnost. Až pak má asi smysl řešit to ostatní... Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.6.2017 , 10:59   Citovat  

Dandie33 napsal:
Přesně tohle mam na mysli,ale mam za to že mi to ještě tak před rokem,rokem a pul nedělalo - myslím jestli to nezačlo až po tom co jsem dal KN vzduchovej filtr nebo tu obič baterku - jako mám najeto 330 tis takže se dá čekat že se začne něco dít ale jak říkam svíčky,palivovej filtr i sejto origo honda vyměněny takže to na to vliv nema

tak v tech km by to chtelo zkontrolovat veci vice a hlavne rozvody ,starter ,altik ,klapku ,EGR, atd..
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.6.2017 , 12:05   Citovat  

Dandie33 napsal:
Zdarec partáci
Dneska budu nasazovat novej vejfuk a pak se chci vrhnout na ty občasný špatný opětovný starty - chtěl bych vyčistit vzduchovou klapku ale jak jsem si všiml je tam nejaky papírový těsnění či co takže asi nejdřív někde zkusím sehnat a pak se na to mrknout páč si myslím že to začlo až po tom co tam šel vzduchovej KN - a ješte mě napadlo jestli na to nema vliv třeba baterie - jestli tam nejsou při startu nutné nějake tvětší proudy a ta baterie je nedává - co myslíte - jo a jak ze se děla ten reset řídící jednotky?? Ještě doplním že palivovej filtr i sejto jsem vymenil,origo honda včetně svíček - benzín tankuju jen Verva 100 nebo Shell - vstřiky by zanešený bejt nemohly?? Jasně,neni to Diesel ale tak normalní starty jsou v poho,jen ty ktere udělam třeba po minute kdy chcípnu motor jsou na ho...

Stejný nebo obdobný jev zde řešilo mnoho uživatelů. Zmíněné věci , pokud by byly nějakým způsobem opotřebované nebo poškozené, by zapříčinily spíše to, že bys nenastartoval vůbec nebo jen s velkými problémy. Jev, který zde popisuješ se dá nazvat jako vlastnost vozu, pokud to startuje hned napoprvé neřeš to,spíše začni řešit, proč musíš po minutě motor chcípnout. Když už motor natočíš, tak jej nech jet, je to dobré pro baterii ale o tom se nebudu rozepisovat.
Dle mého mínění bych spíše hledal problém v katu, resp. v nastavení ECU. Při nastartování se bere v potaz mnoho aspektů/paramtrů, hlavně teplota nasávaného vzduchu a pak to co leze z katu, který není dostatečně prohřátý atd, atd, atd... proto ECU nastaví jinou směs....
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 363, 364, 365 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina