Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 366, 367, 368 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 367 z 486
Peliator je teď offline  Peliator
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.7.2017 , 16:40   Citovat  

R4YNE8 napsal:
Chtěl bych odstranit jeden škrábanec (malý, ale štve mě) na nástupní hraně a dočetl jsem se, že lze použít zapalovač případně horkovzdušná pistole. to mi hlava nebere

No pokud u toho odstraňování škrábance budeš chtít kouřit a škrábat starej lak z oken tak ty věci asi využiješ Velmi šťastný Nejsem odborník na odstraňování škrábanců tímto způsobem, ale asi bych šel jinou cestou Úsměv Jsou rozumnější metody.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.7.2017 , 19:05  Naposledy upravil DOHCVTEC dne 19.7.2017 , 8:18, celkově upraveno 3 krát. Citovat  

takze chladic klimy vymenen taky byla pretesnena naplnena a KLIMA KOMPRESOR je taky KO Bueee

prosel jsem tema ,ale nikdo jsem nenapsal po vymene kterej prave pouzil ,pac pod stejnym OEM cislem jsem napr zde tudy odkaz
nasel vice delek remenice to mi hlava nebere potrebuji na 2003, 2.4 manual type S ,menil uz nekdo celej kompresor a zna tyhle parametry ktery jsou spravny ..nebo fakt spravny OEM cislo s kterym to muzu nejak sparovat tudy odkaz
fakt bych byl vdecnej pac mi jde o cas abych to mohl hnedka rano objednat ,predem moc dekuji přátele
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 18.7.2017 , 19:15   Citovat  

R4YNE8 napsal:
...Ještě se zeptám, jestli máte někdo zkušenosti se škrábanci v interiéru. Chtěl bych odstranit jeden škrábanec (malý, ale štve mě) na nástupní hraně a dočetl jsem se, že lze použít zapalovač případně horkovzdušná pistole. Řešil jste to někdo? to mi hlava nebere

To chceš říct,že v celém interiéru máš jeden jediný malý škrábanec? To máš skoro nové auto ne?
   Návrat  
Mourl je teď offline  Mourl
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.7.2017 , 20:03   Citovat  

Stále řeším problém s křupnutím do volantu. Občas to udělá náhodně ale spíš to dělá při ostřejší jízdě brzda plyn kdy jdu třeba na brzdy do zatáčky nebo naopak přidám. Stejně tak se to projevuje když vyparkovávám z místa, couvám, kola do rejdu,pak srovnám, rozjíždím se do předu a křup....Zdá se mi že to křupne někde mezi podlahou a volantem.
Obě tyčky řízení jsem měnil, na axiálních vůle není, na nápravě je taky všechno vyměněné..Už nevím co zkontrolovat.Poloosy by byli spíš cítit do podlahy a spíš pokaždé kdybych se rozjížděl ne?
Nějaká rada,nebo nechce se na to někdo podívat? Velmi šťastný
   Návrat  
Jehla23 je teď offline  Jehla23
PříspěvekZaslal: 18.7.2017 , 20:52   Citovat  

Mourl napsal:
Stále řeším problém s křupnutím do volantu. Občas to udělá náhodně ale spíš to dělá při ostřejší jízdě brzda plyn kdy jdu třeba na brzdy do zatáčky nebo naopak přidám. Stejně tak se to projevuje když vyparkovávám z místa, couvám, kola do rejdu,pak srovnám, rozjíždím se do předu a křup....Zdá se mi že to křupne někde mezi podlahou a volantem.
Obě tyčky řízení jsem měnil, na axiálních vůle není, na nápravě je taky všechno vyměněné..Už nevím co zkontrolovat.Poloosy by byli spíš cítit do podlahy a spíš pokaždé kdybych se rozjížděl ne?

Tohle může dělat přímo ta tyč, vedoucí od volantu k posilovači. Měl jsem to na předchozím autě, můžeš tam mít buď málo mazacího tuku nebo je tam vůle. Jestli tě to hodně drtí, tak to zkontrolovat, rozebrat volant a dál a dál Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.7.2017 , 8:19   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
takze chladic klimy vymenen taky byla pretesnena naplnena a KLIMA KOMPRESOR je taky KO Bueee

prosel jsem tema ,ale nikdo jsem nenapsal po vymene kterej prave pouzil ,pac pod stejnym OEM cislem jsem napr zde tudy odkaz
nasel vice delek remenice to mi hlava nebere potrebuji na 2003, 2.4 manual type S ,menil uz nekdo celej kompresor a zna tyhle parametry ktery jsou spravny ..nebo fakt spravny OEM cislo s kterym to muzu nejak sparovat tudy odkaz
fakt bych byl vdecnej pac mi jde o cas abych to mohl hnedka rano objednat ,predem moc dekuji přátele

nikdo nic ani cislo co je na kompresoru ,poprípade spravnej rozmer remenice jestli to je 100mm,118mm, 120mm nebo 130mm bohuzel nejsem u auta ...
   Návrat  
scorpion je teď offline  scorpion
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 19.7.2017 , 8:48   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
nikdo nic ani cislo co je na kompresoru mpoprípade spravnej rozmer remenice jestli to je 100mm nebo 120mm nebo 130mm bohuzel nejsem u auta ...

Měnil jsem, ale u 2.0. Počítám, že to bude stejné. Šel jsem po ceně, a tak jsem tam dal tento. I se servisem jsem se vešel do 10K. Popř. mám doma ten starý, kde by měla být špatná jen klima spojka, tak mi to řekli v servise, ale ta se dá sehnat v ceně nového kompresoru, tak jsem to řešil takto. Zadřený není, pokud by jsi měl zájem.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.7.2017 , 9:33   Citovat  

scorpion napsal:
Měnil jsem, ale u 2.0. Počítám, že to bude stejné. Šel jsem po ceně, a tak jsem tam dal tento. I se servisem jsem se vešel do 10K. Popř. mám doma ten starý, kde by měla být špatná jen klima spojka, tak mi to řekli v servise, ale ta se dá sehnat v ceně nového kompresoru, tak jsem to řešil takto. Zadřený není, pokud by jsi měl zájem.

No resim to samy ,nebudu davat za spojku 400e kdyz je kompresor za 200e a pak odejde na kompresoru neco jineho ..
Ja to nechapu furt s tema dilama ,accord ma 3 motory a pet druhu kompresoru ,si pripadam kolik krat jak u pezotu..
nedavno zde nekdo psal ze tam dal novej a ma volnej remen ,nic ve zlem ,ale nekdy me ta honda pekne ....

dik za snahu ,vidim ze 118mm remenice ,rad bych nato spolehal ,ale vetsi jistotu bych mel u 2.4 ..
tak predpokladam ze se da remen napinat aspon ty 2mm takze tech 118 a 120mm nebude nejspis problem ,horsi bude kdyz tam ma byt 120 a bude tam 100 nebo 130mm.. ale mohu se plest ..
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.7.2017 , 10:53   Citovat  

DOHCVTEC napsal:

OEM číslo je: 38810RBA006

No a to pasuje LEN k tomu Delphi / z tej stránky čo si poslal/

Na partacus.de to píše náhradu aj Wezel, našiel som toto: tudy odkaz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.7.2017 , 11:44   Citovat  

markos napsal:
OEM číslo je: 38810RBA006

No a to pasuje LEN k tomu Delphi / z tej stránky čo si poslal/

Na partacus.de to píše náhradu aj Wezel, našiel som toto: tudy odkaz

nevim ten Delphi ma 130mm a ten Wezel 118mm ..nakej mi objednal svara dle VIN, dorazi rano tak jsem zvedavej ..
snad to bude ten pravej .. a az v sobotu dojedu domu bude auto hotovy ,jezdit o dovoleny bez klimy bych nechtel ..
   Návrat  
turkpet je teď offline  turkpet
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.7.2017 , 11:55   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
No resim to samy ,nebudu davat za spojku 400e kdyz je kompresor za 200e a pak odejde na kompresoru neco jineho ..
Ja to nechapu furt s tema dilama ,accord ma 3 motory a pet druhu kompresoru ,si pripadam kolik krat jak u pezotu..
nedavno zde nekdo psal ze tam dal novej a ma volnej remen ,nic ve zlem ,ale nekdy me ta honda pekne ....

dik za snahu ,vidim ze 118mm remenice ,rad bych nato spolehal ,ale vetsi jistotu bych mel u 2.4 ..
tak predpokladam ze se da remen napinat aspon ty 2mm takze tech 118 a 120mm nebude nejspis problem ,horsi bude kdyz tam ma byt 120 a bude tam 100 nebo 130mm.. ale mohu se plest ..

V minulosti som riešil aký kompresor do Acc7g a aj keď ťažko, dokázal som v motorovom priestore krkolomne očistiť a mobilom vyfotit štítok na pôvodnom kompresore a tak som zistil,čo tam patrí.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.7.2017 , 12:06   Citovat  

turkpet napsal:
V minulosti som riešil aký kompresor do Acc7g a aj keď ťažko, dokázal som v motorovom priestore krkolomne očistiť a mobilom vyfotit štítok na pôvodnom kompresore a tak som zistil,čo tam patrí.

Tak dom našiel v starých SZ na H klube ako dom komunikoval s jedným Honďakom a u mňa bol typ Keihin HS-110R. priemer řemenice 118mm,on vtedy zisťoval a u 2.4 a 2.0 je rovnaký a aj mne vtedy predal z 2.4 varianty a do 2.0 sadol ako pr..del na nočník.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.7.2017 , 12:42   Citovat  

turkpet napsal:
Tak dom našiel v starých SZ na H klube ako dom komunikoval s jedným Honďakom a u mňa bol typ Keihin HS-110R. priemer řemenice 118mm,on vtedy zisťoval a u 2.4 a 2.0 je rovnaký a aj mne vtedy predal z 2.4 varianty a do 2.0 sadol ako pr..del na nočník.

supr dik moc za potvrzeni je to dobrý
   Návrat  
Jarek je teď offline  Jarek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.7.2017 , 14:55   Citovat  

Kdysi mi mechoš z Honda říkal, že jsou 2 varianty. Keihin 118mm a Denso 130mm. Nicméně zatím ve všech benzínových A7G co jsem viděl byl Keihin, ale jestli nevíš, kterej z těch dvou máš, tak bude nejjistější to změřit.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.7.2017 , 17:46   Citovat  

Jarek napsal:
Kdysi mi mechoš z Honda říkal, že jsou 2 varianty. Keihin 118mm a Denso 130mm. Nicméně zatím ve všech benzínových A7G co jsem viděl byl Keihin, ale jestli nevíš, kterej z těch dvou máš, tak bude nejjistější to změřit.

Denso s remenicou 130mm je pre dieslovu variantu i-CTDi.Teleso kompresoru je už na prvý pohľad iné, čo sa týka vstupu resp.výstupu hadic z kompresoru a tak stačí prostý pohľad pod kapotu v motorovom priestore a človek vidí, čo tam má.
   Návrat  
Jarek je teď offline  Jarek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.7.2017 , 18:09   Citovat  

Diesel má sice Denso, ale určitě ne 130mm, tam je menší řemenice než u benzínu.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.7.2017 , 23:02   Citovat  

Jarek napsal:
Diesel má sice Denso, ale určitě ne 130mm, tam je menší řemenice než u benzínu.

Je to možné, ja som mal 118mm a to je verzia pre benzín..a tu bolo uvedené, že su dve verzie, tak som myslel, že ta 130 je pri i-.CTDi, pretože viem, že ma iný priemer akurát som nevedel priemer.Každopádne 118mm je pre benzín, sám som to menil a ako som uviedol, dá sa v motorovom priestore dostať k štitku na telese kompresoru a zistiť presný typ..
   Návrat  
Mc.Master150 je teď offline  Mc.Master150
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.7.2017 , 23:37   Citovat  

caute kluci. koupil sem si acco 7g a potreboval bych vedet kde najdu aux kabel.nebo si ho tam musim dodelat ? na radiu je psanej tak by me to zajimalo.diky
   Návrat  
Jehla23 je teď offline  Jehla23
PříspěvekZaslal: 20.7.2017 , 0:46   Citovat  

Mc.Master150 napsal:
caute kluci. koupil sem si acco 7g a potreboval bych vedet kde najdu aux kabel.nebo si ho tam musim dodelat ? na radiu je psanej tak by me to zajimalo.diky

Musíš si ho dodělat, návody by jsi tu měl najít. Na ebay koupíš vše co je potřeba l tomu Úsměv
   Návrat  
Fafos je teď offline  Fafos
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.7.2017 , 12:31   Citovat  

Minulý týden jsem začal v kabině cítit smrad z výfuku (diesel). Měl jsem obavy, jestli se nejedná o tolik diskutované svody, ale jelikož mám model po faceliftu tedy litinový místo plechových, tak padlo podezření spíše na vlnovec. Po poměrně dlouhém zkoumání v servise kdy nemohli žádnou netěsnost najít nakonec přišli na vadnou podložku u jednoho vstřiku. Po výměně zatím vše ok.
Jen taková zkušenost, která by mohla v budoucnu možná někomu pomoci. Čus... papa
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.7.2017 , 16:27   Citovat  

takze parada ,kompresor nesedel ,sice remenice jo ,ale prej trubky nesedeli ,ja se z toho uz picnu normalne naštvanej
dil objednavanej dle VIN to snad ne ... od pondeli jsem doma tak to bude objednat dil skusit zalozit a vratit do te doby nez nebude nakej sedet nebo ja uz nevim ty woe .. mam rad hondy ,ale co je moc to je moc ..chladic se objednaval na trikrát ..
   Návrat  
alvi je teď offline  alvi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.7.2017 , 20:58   Citovat  

dotaz :

jak je [u]asi[/u] casove narocna vymena tlakove hadice serva (2.2-iCTDi) .
Nehrozi nejaky zasadni "zá*er" ?

Dotazuji se z duvodu , ze mechanik je velmi vytizeny a potrebuji se vejit
pred dovolenou mezi jina a druha auta (na zvedaku) s vymenou .
Predpokladam , ze vsechny potrebne sroubky/matice pujdou bezne pvolit .....
   Návrat  
scorpion je teď offline  scorpion
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 21.7.2017 , 21:03   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
takze parada ,kompresor nesedel ,sice remenice jo ,ale prej trubky nesedeli ,ja se z toho uz picnu normalne naštvanej
dil objednavanej dle VIN to snad ne ... od pondeli jsem doma tak to bude objednat dil skusit zalozit a vratit do te doby nez nebude nakej sedet nebo ja uz nevim ty woe .. mam rad hondy ,ale co je moc to je moc ..chladic se objednaval na trikrát ..

Který jsi tam dával? Ten NRF?
   Návrat  
Mara008 je teď offline  Mara008
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.7.2017 , 22:45   Citovat  

alvi napsal:
dotaz :

jak je asi casove narocna vymena tlakove hadice serva (2.2-iCTDi) .

Nevím, jestli je nějaký rozdíl u nafty, ale u benzínu to šlo vpohodě zvládnout doma za půl až hodinu vč. odvzdušnění. Zvedák v servisu snad ani nebude potřeba. Stačil jen klasický zvedák a zvednout čumák při odvzdušňování. Nejhorší bylo vyndat (a dát z5) hadici (resp. tu část s trubkou). Takový ježek v kleci Velmi šťastný .
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.7.2017 , 11:17   Citovat  

scorpion napsal:
Který jsi tam dával? Ten NRF?

NRF nemely skladem tak jsem objednal co bylo ,ale porad dle VIN ..

v pondeli objednavam co dokazou poslat ,snad jeden sedne..

IMG_1730.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMG_1730.JPG, 3.12 MB

IMG_1731.JPG

IMG_1731.JPG, 2.13 MB

IMG_1733.JPG

IMG_1733.JPG, 2.26 MB

IMG_1734.JPG

IMG_1734.JPG, 2.52 MB

IMG_1738.JPG

IMG_1738.JPG, 1.31 MB
   Návrat  
PeterAccord je teď offline  PeterAccord
PříspěvekZaslal: 22.7.2017 , 11:54   Citovat  

DOHCVTEC napsal:

Skoda, ze NRF nemali skladom. Na Carde, alebo Automobilovedily24 ho maju za 6 300 Kč a je overene, ze sedi.

Inac v tych katalogoch maju celkom bordel a aj podla OEM cisla 38810RBA006 to ponuka kompresory, ktore nebudu

sediet. Aspon keby sa to dalo rozlisit, len podla dlzky remenice... Tak to valím bulvy
   Návrat  
Acxe je teď offline  Acxe
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.7.2017 , 12:01   Citovat  

DOHCVTEC napsal:

Tak dle fotek je vidět že je úplně jiný než Keihin HS110R. Musí to být náhrada za keihin.
Jako tady například tudy odkaz
   Návrat  
Trip je teď offline  Trip
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.7.2017 , 17:34   Citovat  

Ahoj, nesetkal jste se někdo s tím, že by vám pocukával posilovač hnedka po nastartování při otáčení volantem? Jakoby škytal nebo bafal. Jakmile se víc rozjedu, tak už to neslyším ani nevnímám.
   Návrat  
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.7.2017 , 10:21   Citovat  

alvi napsal:
dotaz :

jak je asi casove narocna vymena tlakove hadice serva (2.2-iCTDi) .

Je to o trochu horší než na benzínových verzí,překáží turbo a katalizátor. Ale zas nemáš tlakové čidlo na hadici. Zádrhel je chytit hadici z5 na nápravnici.

Trip napsal:
Ahoj, nesetkal jste se někdo s tím, že by vám pocukával posilovač hnedka po nastartování při otáčení volantem? Jakoby škytal nebo bafal. Jakmile se víc rozjedu, tak už to neslyším ani nevnímám.

Oleje máš dost? Přisává ti to vzduch pod o kroužkem na čerpadle.
   Návrat  
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.7.2017 , 10:24   Citovat  

Mourl napsal:
U face to dělali špatně dotažené poloosi. Popřípadě přímo volantová tyč. Je na to specíální vazelína, která vymezí vůli.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 366, 367, 368 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina