Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 10g
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 41, 42, 43 ... 244, 245, 246  Další 
Zaslat odpověď

Strana 42 z 246
sandu_cz je teď offline  sandu_cz
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.7.2017 , 10:35   Citovat  

Umyto a vylešteno Se stydím Honda ❤️

IMG_4079.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMG_4079.JPG, 2.23 MB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
xenon04 je teď offline  xenon04
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 22.7.2017 , 10:51   Citovat  

jak psí kulky je to dobrý

sandu_cz napsal:
Pak jak včera byl v Praze silný déšť, tak objevila se na palubaku něco že "radar" nefunguje(viz foto), a to bylo jen na 2-3minuty, nefungoval Honda Sensing vůbec...

podle obrázku bych řekl, že to chtělo očístit tu plošku před radarem, resp. se to jízdou vysušilo samo

Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.7.2017 , 10:59   Citovat  

par blbinek o civicu Úsměv tudy odkaz
   Návrat  
marwek201 je teď offline  marwek201
PříspěvekZaslal: 22.7.2017 , 19:34   Citovat  

sandu_cz napsal:
Tak dnes jsem tankoval zase plnou nádrž, spotřeba vyšla dle mého výpočtu 8,3, palubak ukazuje 8,1 Mr. Green ale těch dalších 450km jsem jezdil docela dost po Praze a pražský okruh, s tím že již několikrát zkoušeli davat sprinty ochcavky a další modely koncernu, pravděpodobně v 1,9tdi co jezdí za 4L, výsledek byl jasny Velmi šťastný

Pak jak včera byl v Praze silný déšť, tak objevila se na palubaku něco že "radar" nefunguje(viz foto), a to bylo jen na 2-3minuty, nefungoval Honda Sensing vůbec...

Auto mi děla fakt jen radost a každá jízda s Civicem je prostě super zábavná a pohodlná Se stydím s autem jsem nadmíru spokojen, rozhodně udělal jsem nejlepší výběr Mrk

Již několikrát v Praze na parkovištích nákupních centru se ptají jak se mi auto líbí, jestli jsem spokojen, že se chtějí podívat na auto,interiér a další otázky, např proč jsem si vybral CXG a ne třeba OchcavkuRS apod)) zatím autíčko se všem hodně libi Se stydím Cítím se jak bych řídil červené Ferrari F430 Velmi šťastný Cool

Sandu pises ako mas dost velku spotrebu, skusas sprinty atd, ale vzdy odfotis palubak a mas zapnuty ECON rezim Velmi šťastný to fakt pouzivas? 1x som to zapol a to auto neslo aj ked ma 180 koni, uz to v zivote nepouzijem:D
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.7.2017 , 20:24   Citovat  

marwek201 napsal:
Sandu pises ako mas dost velku spotrebu, skusas sprinty atd, ale vzdy odfotis palubak a mas zapnuty ECON rezim Velmi šťastný to fakt pouzivas? 1x som to zapol a to auto neslo aj ked ma 180 koni, uz to v zivote nepouzijem:D

Já ho používám jen občas, na sprinty mám ho vypnutý Velmi šťastný

Ale se spotřebou jsem víc jak v pohodě, jen pozoruji rozdíl mezi tím co mi ukazuje palubak a tím co si změřim sám Mrk
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.7.2017 , 8:14   Citovat  

jak znicit type R Velmi šťastný

20228678_1259390450838493_5642312889620265733_n.jpg

20228678_1259390450838493_5642312889620265733_n.jpg, 50.37 kB
   Návrat  
rudy5 je teď offline  rudy5
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.7.2017 , 10:55   Citovat  

Kmóďa napsal:
Přesně,ono ve dne je vidět spousty aut s LED denními,ale jak se setmí a přepnou na potkávací,tak je všude žluto od halogenu Velmi šťastný

Nedela noc cesta Salzburg -Zilina iba po Linz som ich napocital min 40 uz som.to.ani.neratalVieden Bratisla namraky kazdy blavak mal.pomaly xenon alebo led "nie denne " tych aut je viacej a viacej
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.7.2017 , 12:41   Citovat  

už jenom kvůli tomu vzhledu LED Velmi šťastný

Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.7.2017 , 12:52   Citovat  

Jo, Němci jsou spořílci... Občas pokud chystají prodej, tak ani neopraví drobnosti.. no pokud někdo nejel nikdy s xenony, tak věřím, že mu nové halogeny oproti ojetině stačí. Ale jinak i ty zašlé lampy A7g svítili líp než C8g... Proto byly led potkávačky podmínkou na novém autě...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.7.2017 , 13:34   Citovat  

rudy5 napsal:
Nedela noc cesta Salzburg -Zilina iba po Linz som ich napocital min 40 uz som.to.ani.neratalVieden Bratisla namraky kazdy blavak mal.pomaly xenon alebo led "nie denne " tych aut je viacej a viacej

nevim kudy kde kdo jezdi ,ale jezdim 3-4x mesicne pres slovensko a rakousko ,hlavne pres noc a sice novy auta pribyvaj ,hlavne na slovensku ,ale zebych videl nejak casto auta co sviti ledkama v noci to nemohu rict ,spis dennim svicenim za sera Tak to valím bulvy .. ledkama spis mercedesy taxiky a podobny premyovky , tech halogenu je porad velka prevaha i na novych autech a xenony pres blavu to jo to je videt hodne hlavne ti co jezdi celej cas po okruhu pod lampama HaHaaa
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.7.2017 , 21:34   Citovat  

jeden zlutasek

image.jpeg

image.jpeg, 107.4 kB
   Návrat  
jirkach je teď offline  jirkach
PříspěvekZaslal: 26.7.2017 , 16:53   Citovat  

Zdravím, nemáte někdo zkušenost se základním motorem 1.0 (tento) v kombinaci s automatem? Celkem mě to láká z hlediska ceny a 95kW se nezdá úplně jako málo, jen si nejsem jistý, jak může fungovat litrový motor s CVT automatem... Cooo???
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.7.2017 , 17:21   Citovat  

jirkach napsal:
Zdravím, nemáte někdo zkušenost se základním motorem 1.0 (tento) v kombinaci s automatem? Celkem mě to láká z hlediska ceny a 95kW se nezdá úplně jako málo, jen si nejsem jistý, jak může fungovat litrový motor s CVT automatem... Cooo???

tudy odkaz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.7.2017 , 21:31   Citovat  

jirkach napsal:

vtehle kombinaci je CVT mnohem lepsi kombinace jako manual ,vybava S ma pro mne jednu chybu ,nema klimatizaci co je od hondy v dnesni dobe totalni nesmysl .. pockal bych jsi na slevy nebo skladove vozy .. idealni je comfort nebo elegance s CVT ..
   Návrat  
jirkach je teď offline  jirkach
PříspěvekZaslal: 27.7.2017 , 9:04   Citovat  

OK, díky, recenzi jsem přehlédl a asi tedy není čeho se bát Úsměv Zkusím poptat a uvidím na jakou cenu se dostanu...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.7.2017 , 10:30   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
nevim kudy kde kdo jezdi ,ale jezdim 3-4x mesicne pres slovensko a rakousko ,hlavne pres noc a sice novy auta pribyvaj ,hlavne na slovensku ,ale zebych videl nejak casto auta co sviti ledkama v noci to nemohu rict ,spis dennim svicenim za sera Tak to valím bulvy .. ledkama spis mercedesy taxiky a podobny premyovky , tech halogenu je porad velka prevaha i na novych autech a xenony pres blavu to jo to je videt hodne hlavne ti co jezdi celej cas po okruhu pod lampama HaHaaa

Ty nerozoznas xenon u auta pod lampou na ceste ? Presne tak to je kto xenon - led nikdy nemal tak mu to nechyba ma novy halogen je z totho paf ako to svieti voci staremu ale kto to raz vyskusa uz ine nechce a samozrejme aj vzhlad je lepsi .
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.7.2017 , 11:41   Citovat  

rudy5 napsal:
Ty nerozoznas xenon u auta pod lampou na ceste ? Presne tak to je kto xenon - led nikdy nemal tak mu to nechyba ma novy halogen je z totho paf ako to svieti voci staremu ale kto to raz vyskusa uz ine nechce a samozrejme aj vzhlad je lepsi .

ja netvrdim ,ze to neni lepsi a nezvyka se nato rychle ,je to jako ,ze vsim co je lepsi . Xenon a zlutej halogen jeste rozeznam a vim co vidim na silnicich a LED tuplem ,to bych kolikrat dotycneho nakopal co ty LED bez zatemnovani protijedouciho auta ma , ale hlavne ,ze ma vybavu z LED ,ze ano .. a ty oproti aby jezdili se slunecnimy brejlama v noci ..
Uznavam LED ,ale ne naky denni blikacky co vetsina lidi uziva i za sera a mlhy a vzadu tma ,ale LED ktery fungujou na urovni ne ty co jako xenony v halogénových parabolách .. "rentgenuje" vse co je pred nim a je mu to fuk ..
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.7.2017 , 12:38   Citovat  

btw. půjčil jsem si zatím na zkrácení dlouhých večerů nějaký čtení Úsměv
zkusím to odfotit a přidat do sekce manuálů

jak píše rudy5, zvyká se na lepší lehce a zpět se nikomu moc nechce... není to jen o ježdění v noci, kolikrát i v zimě jezdí člověk do práce/z práce v šeru/tmě...

20170727.jpg

20170727.jpg, 236.59 kB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.7.2017 , 21:14   Citovat  

jason honda pro a hondata reflash Úsměv tudy odkaz
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.7.2017 , 21:51   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
jason honda pro a hondata reflash Úsměv tudy odkaz

Už davno sleduji video ohledně Hondata, ale mám obavu že záruka tím flashem muže skončit..jinak výsledek velice dobrý (ale ten reflash asi nepatří do EU verzi) OK
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.7.2017 , 22:43   Citovat  

sandu_cz napsal:
Už davno sleduji video ohledně Hondata, ale mám obavu že záruka tím flashem muže skončit..jinak výsledek velice dobrý (ale ten reflash asi nepatří do EU verzi) OK

tak s tou zárukou je to snad jasny Úsměv pro usa je lepsi si priplatit za Si ,pro evropu pockat po zaruce Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.7.2017 , 20:11   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
ja netvrdim ,ze to neni lepsi a nezvyka se nato rychle ,je to jako ,ze vsim co je lepsi . Xenon a zlutej halogen jeste rozeznam a vim co vidim na silnicich a LED tuplem ,to bych kolikrat dotycneho nakopal co ty LED bez zatemnovani protijedouciho auta ma , ale hlavne ,ze ma vybavu z LED ,ze ano .. a ty oproti aby jezdili se slunecnimy brejlama v noci ..
Uznavam LED ,ale ne naky denni blikacky co vetsina lidi uziva i za sera a mlhy a vzadu tma ,ale LED ktery fungujou na urovni ne ty co jako xenony v halogénových parabolách .. "rentgenuje" vse co je pred nim a je mu to fuk ..

ale ved sám maš HID sadu v aute ak som dobre čítal takže tiež nemáš záťažové snímače na nápravách
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.7.2017 , 21:51   Citovat  

rudy5 napsal:
ale ved sám maš HID sadu v aute ak som dobre čítal takže tiež nemáš záťažové snímače na nápravách

tak sam rikas ,ze je sakra rozdil mit xenon a LED tak kdyz uz maj auta LED mely by mit automaticky zatemnovani a hlavne takovy co funguje.. ano mam HID sadu ikdyz nemam snimace ,ale v noci jezdim na 99% sam a pres den vetsinou taky ,
svetla mam nastaveny tak ,ze ani v nejvyssi poloze nesvitim tak zebych nekoho oslnoval ..pritom mam auto snizeny o 50mm , jeste se mi nestalo ,zeby na mne nekdo blikal ,xenony mam hlavne kvuly ouzkym okreskam bez car a chodcum a cyklistum , kdyz jsem leta jezdil po Plzni nebo po dalnici do Prahy bylo mi v noci fuk jestli mam halogeny nebo xenony .. mne hlavne vadi lidi co maj crossovery nebo SUV co sviti panu bohu do oken a je jedno jestli maj sezloutly halogeny ,xenony v obyc parabolách bez cocky nebo LED bez radnyho zatemnovani ..
   Návrat  
pata je teď offline  pata
PříspěvekZaslal: 29.7.2017 , 22:09   Citovat  

Tak zatím max. spokojenost, neuvěřitelně to jede..pokuta v rakousku + trocha laškovaní s Type R...v rakouských Alpách

IMG_20170722_094423.jpg

IMG_20170722_094423.jpg, 3.95 MB
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.7.2017 , 6:45   Citovat  

pata napsal:
Tak zatím max. spokojenost, neuvěřitelně to jede..pokuta v rakousku + trocha laškovaní s Type R...v rakouských Alpách

Pěkná fotka OK Škoda že na Sport Plus nejde dávat střešní box, teď jak jezdím tam-sem tak mi kočárek bere trochu víc místa než jsem očekával..
   Návrat  
JardaBar je teď offline  JardaBar
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.7.2017 , 8:00   Citovat  

Hory krásný, ale s tím designem Honda ztratila soudnost. Boční lišta vypadá, jako když jí na auto někdo nalepil zcela omylem. Tak to koukám! Vůbec bych jí tam nedával.
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.7.2017 , 9:17   Citovat  

pata napsal:

Ty boční lišty,to je nějaké příslušenství na tvoji žádost,nebo sis tam dokonce sám nalepil nějaké univerzální?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.7.2017 , 10:42   Citovat  

sandu_cz napsal:
Pěkná fotka OK Škoda že na Sport Plus nejde dávat střešní box, teď jak jezdím tam-sem tak mi kočárek bere trochu víc místa než jsem očekával..

co bys pak delal s konkurenci civiku Velmi šťastný ,mel na strese kocarek na zahradce Velmi šťastný
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 30.7.2017 , 13:27   Citovat  

Líšta na bocích na mé přání, člověk nikdy neví co za individua zaparkují vedle.

IMG_20170722_102450.jpg

IMG_20170722_102450.jpg, 4.85 MB
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 30.7.2017 , 13:35   Citovat  

sandu_cz napsal:

Ptal jsem se v Hondě, ty příčníky tam jdou i na Sport+, ale....neotvírat....Jinak jsem jed dále do Chorvatska nepotkal jsem za celou dobu ani jednoho, spousta lidí si ukazovalo co to jede, holky co na čerpačkách co myli okna, říkali super, super...tak docela to auto budí pozornost.

IMG_20170722_094435.jpg

IMG_20170722_094435.jpg, 3.39 MB
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 10g
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 41, 42, 43 ... 244, 245, 246  Další 
Zaslat odpověď