Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 10g
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 44, 45, 46 ... 244, 245, 246  Další 
Zaslat odpověď

Strana 45 z 246
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 6.8.2017 , 0:32  Naposledy upravil Hellborn dne 6.8.2017 , 0:33, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Kmóďa napsal:
Nevím kde si vzal 50 mm rozdíl a kde si vzal to "mnohem mnohem prostornější".

A7g Tourer má delší rozvor než sedan a je na tom s místem na zadních sedačkách o něco líp.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
rudy5 je teď offline  rudy5
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.8.2017 , 0:33   Citovat  

Ja si predstavujem ako idealne rodinne auto ford s max .:Z
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.8.2017 , 0:34   Citovat  

rudy5 napsal:

To je spíš do MHD... Velmi šťastný
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.8.2017 , 0:59  Naposledy upravil Kmóďa dne 6.8.2017 , 1:07, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Hellborn napsal:
A7g Tourer má delší rozvor než sedan a je na tom s místem na zadních sedačkách o něco líp.

To si osobně měřil a porovnával? Myslím to místo na zadních sedačkách...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.8.2017 , 1:02   Citovat  

Jo, vždy si sedám "za sebe", protože občas vozím rodiče, i když teď spíš děti..
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.8.2017 , 1:16   Citovat  

Hellborn napsal:

Sedan vzadu 610-850 mm,Tourer vzadu 630-820 mm podle Auto.cz,rozměry sedanu souhlasí,Tourer nemám kde přeměřit,ale nevím proč by zrovna u něj lhali. Ale bohužel to sem nepatří,takže končím...
   Návrat  
2bep je teď offline  2bep
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 6.8.2017 , 10:03   Citovat  

piskot napsal:
Jejda, to jsem šláp do h....Úsměv
Pro někoho je rodinné auto Fiat 500, Maluch, někdo zase pod X5 nejde.
Proto jsem ani neodpověděl, a "odbočil" k Accordu, proč je/není CXG rodinné auto. To ať si rozhodne každý sám. A mám pocit, že rozhoduje zejména peněženkou.

Ano trochu Mrk Hihi , jelikož potřeby na "rodinný prostor" jsou podobně subjektivní jako názory na design Úsměv
Ale v dnešní době my to spíš příjde, že jsou lidé až moc zmlsaní velkými MPV či SUV a kombi. Má se jim narodit první dítě a oni by hned kupovali S-maxe pořádnej výtlem Osobní dlouhodobá zkušenost je taková, že víc prostoru máš, tím víc bordelu vozíš/skladuješ Velmi šťastný

Kmóďa napsal:
Sedan vzadu 610-850 mm,Tourer vzadu 630-820 mm podle Auto.cz,rozměry sedanu souhlasí,Tourer nemám kde přeměřit,ale nevím proč by zrovna u něj lhali. Ale bohužel to sem nepatří,takže končím...

piskot napsal:
Prostornost v kabině je diskutabilní, protože jak řidič, tak spolujezdec mají pořád ten svůj prostor, jen jsou oddělení širším tunelem. Jak tu zaznělo, docela vadí řidiči tunel u pravé nohy, za mě přidám, že je tunel vysoký a omezuje mi pohyb pravé ruky. Vzadu jo, tam je CXG oproti předchozím generacím lepší. Ale nemůžu si zasunout nohy pod sebe, u dveří je schod, že můžu strčit nárty pod přední sedačku je znehodnoceno pak blbým posedem, C-sloupky mám nebezpečně blízko hlavy...

Já na měření moc nedám, podstatnější je pro mě fakt, jak dobře poskládám svou maličkost (187cm/110kg) na přední sedačky a pak za sebe na zadní Úsměv A to je trochu víc než jen základní 3 rozměry.
Ale nejdříve trochu hrubých čísel z auto.cz:
Auto -> podélně vpředu / podélně vzadu / výška vpředu / výška vzadu / šířka vpředu / šířka vzadu (vše v mm)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
A7G 4D -> 890-1.080 / 610-850 / 960 / 920 / 1.490 / 1.480 -> (rozdíl ve výšce vpředu bude dán šíbrem)
A7G T -> 940-1.090 / 630-820 / 1.040 / 990 / 1.490 / 1.490
C8G 5D -> bohužel tehdy ještě neměřili Smutný
C9G 5D -> 860-1.080 / 630-860 / 950 / 860 / 1.450 / 1.450
CXG 5D -> 950-1.180 / 630-870 / 930 / 915 / 1.550 / 1.510 -> (auto.cz zatím testovalo jen 2ks CXG a oba s panoramou, verze s pevnou střechou bude mít vpředu o 2-3cm více)
přídavek
A8G 4D -> 860-1.080 / 600-820 / 960 / 920 / 1.550 / 1.510
Takže z čísel vidíme, že má z těchto 5 aut nejvíce podélného a příčného prostoru právě CXG. Dokonce je vnitřními rozměry na úrovni A8G to mi hlava nebere

A za sebe musím říct, že to odpovídá mým subjektivním zkušenostem (C8G 5D mám 6 let, A7G 4D jsem měl týden jako náhradní vozidlo, C9/XG jsem x krát vyzkoušel a projížděl u dealera a A8G jsem jen vyzkoušel staticky u dealera Cool )
Kdybych to měl za sebe seřadit od nejmenšího po nejprostornějšího, tak:
C9G -> Bohužel je to tak. Snižený strop, zúžený kokpit a o něco méně podélného prostoru vzadu oproti předchůdci (C9G má -25mm kratší rozvor) nevyrovná ani možná o trochu více prostoru v úrovni ramen.
C8G/A7G 4D -> Za mě tato 2 auta uhrají plichtu. Civic je o něco prostornější na nohy, Accord v ramenou, Civic za mě vyhrává větší škálou nastavení pozice za volantem.
A7G Tourer -> Delší rozvor je delší rozvor Úsměv
CXG/A8G 4D > Za mě plichta, možná má Accord trochu navrch, ale mám ho nejméně odzkoušeného, tak spíš odhaduju.

ad středový tunel/panel u CXG:
Ano staticky má člověk pocit, že bude vadit kolenu. Za jízdy (celkem asi 300km) jsem problém neměl, nejspíše dáno možnosti sedět pěkně na "rovné nohy".
Co se výšky tunelu týče, fungovalo se mi s tím dobře. Možná bych upřednostnil rozložení "víc z kopce" od loketky směrem k šaltpáce jako má Mazda 3, ale nic co by mě nějak trápilo.

ad prostor vzadu u CXG:
Hele nevim, sedělo se mi tam v pohodě a neměl jsem problém "kam s nohama". Holt záleží jak je kdo zvyklý.
Na ten C-sloupek se budu muset při příští návštěvě zaměřit, když to vadí i Encapu. Mě to tam nijak hrozné oproti C8G nepřišlo. Co se týče případné nebezpečnosti, tak to nejspíš Honda vyřeší přepracováním hlavových airbagů.

piskot napsal:
Co se týče dovozu, znamená to tedy, že devítkovýho Accorda si z USA přivézt nemůžu? Protože nejspíš pro Evropu nebyl homologovaný, když tu ani nebyl v nabídce?

Já o koze a Ty o voze. Individuální dovoz a oficiální prodej na území EU je trochu něco jiné.
Když se rozhodneš si přivézt A9G, tak po Tobě budou jen chtít aby si ho upravil dle EU norem a pak to v EU přihlásíš. Takže předěláš světla a asi máš vystaráno. Honda by Ti snad měla umět říct, co musíš udělat. Ale nemám s tím osobní zkušenosti.
Nepočítá se s tím, že se do EU budou takto dostávat desetitisíce takových aut.
Ale prodejce, který zde chce daný model prodávat oficiálně musí projít homologačním procesem a to dokonce zvlášť pro každou kombinaci "karoserie X motor". Jak už to bývá, je to spojené s vysokými administrativními poplatky.
Defakto to funguje jako "ochrana vnitřního trhu EU" před zahraničními výrobci. Evropské automobilky většinou mohou počítat s vyšší prodejnosti a tudíž vědí, že tyto poplatky rozpustí v množství. Importéři často takové prodeje správně neočekávají. Už chápeš, proč by bylo Coupe jen další zářez na straně nákladů?
Pokud po něm opravdu toužíš, můžeš zkusit denker.cz Mrk
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.8.2017 , 10:24   Citovat  

rudy5 napsal:

dit pisu dodavku nebo VAN Velmi šťastný takovy lidi by nemely vubec koukat po nizsi tride pac neni zadna co by splnovala pro ne komplexni parametry ,jako podelny prostor vyska ,kufr,velikost nakladaci hrana atd.. akorat to jen ofrfllou..
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.8.2017 , 10:33   Citovat  

Kmóďa napsal:

nevim co je kde napsano na netu ,to me moc nezajima ,pac vsude pisou neco jineho, ja dam na osobni zkusenost a tourer tam ma urcite vice mista oproti sedanu, rozvor je vetsi o 50mm tak nevim proc by prodlouzili rozvor aby bylo auto vice pro rodinu a pak tam bylo mene mista, nevim kolik presne ,ale vice tam je, kvuly kufru asi tezko tam je taky prodlouzeni o 85mm oproti sedanu ,merim jako kazdej ,sednu za volant najdu idelani pozici za volantem a pak zato sednu do zadu ,to same plati pro CXG, nevim ceho je to zasluha jestli sklonem sezeni nebo lepsi pozice za volantem nebo vseho dohromady ,ale i nastupovani je lepsi jako v accordu, proto rikam mnohem vice pac vim kdyz jsi takhle sednu tak vidim jak se mi nastupuje a jestli mam pred kolenama 2 prsty nebo celou pest ,zasnenej nejsem vse jsi promeruji dle mych hnatu Velmi šťastný
   Návrat  
2bep je teď offline  2bep
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 6.8.2017 , 10:38   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
dit pisu dodavku nebo VAN Velmi šťastný takovy lidi by nemely vubec koukat po nizsi tride pac neni zadna co by splnovala pro ne komplexni parametry ,jako podelny prostor vyska ,kufr,velikost nakladaci hrana atd.. akorat to jen ofrfllou..

A pak končej nějak takhle:

Odkaz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.8.2017 , 11:17   Citovat  

2bep napsal:
A pak končej nějak takhle:

Odkaz

jojo porad podkavam naky jedince v galaxy nebo S,C-maxu z nalepkou dite v aute co zapomely ,ze sedi v autobusu na vysokých gumach .. minule takovej na c-maxu miskoval mezi kamionama v zatackach na certovici na plny care ,proste MPV shumacher jak vysitej ,furt se takovej najde , hlavne ve meste co je na mne nalepenej a miskuje mezi autama a pak vyjede na dalnici a jede 90km/h pac spotreba pořádnej výtlem neco takoveho potkavam furt tudy odkaz tudy odkaz
   Návrat  
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.8.2017 , 15:30   Citovat  

To 2bep:
Vzal jsi to sakra od podlahy... OK
Proti prostoru v kabině, a vzadu, u CXG jsem ani nepípl, poukázal jsem na věci, které mi při sezení oproti C9G vadí.

Dík za odkaz na denker, a pokec k tomu. je to dobrý
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.8.2017 , 17:05   Citovat  

DOHCVTEC napsal:

Tak ked.budes mat tri deti a budes s nimi chodit na.dovolenku a chces sa zbalit urcite si nekupis civic ze ,ale.budes.hladat nieco.co je.priestranne zmestis tam.dost batoziny tri detske.sedacky a luxusne sa vozis a s max toto vsetko jednoducho splna s velmi dobrym podvozkom .ked si sam tak.ti je jedno co si kupis
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.8.2017 , 17:39   Citovat  

rudy5 napsal:
Tak ked.budes mat tri deti a budes s nimi chodit na.dovolenku a chces sa zbalit urcite si nekupis civic ze ,ale.budes.hladat nieco.co je.priestranne zmestis tam.dost batoziny tri detske.sedacky a luxusne sa vozis a s max toto vsetko jednoducho splna s velmi dobrym podvozkom .ked si sam tak.ti je jedno co si kupis

nerikam ,ze je to spatny auto ,sam jsem ho svarovy doporucoval ,ale pak koupil voyagera .. a potom ho stejne prodal pac vetsinu dni v roku stal a kupoval ho hlavne pro takovy dovoleny a vylety , pak chtel koupit oddysey nebo pilota ,ale mu doslo ,ze ikdyz to auto ma 3,5 V6 a nakych 260koni na blazneni to neni a koupil M5ku a zene koupil 530 touring .
Bohuzel taci co maj jen jedno takovy auto a chtej se blaznit ,pro takovy vyuziti to je nebezpecny pac ty auta nato nejsou staveny,hlavne ne pro miskovani v kolonach a ten co ma tri a vice deti nekouka po nizsi tride ,ale rovnou po MPV nebo dodavkach ,pak jsou tyhle reci ,ze v CXG neni mista a nanic kufr k nicemu, kdyz pro tri deti tohle nespnuje zadna nizsi trida ze ano.. dle mne pro jedno dve decka do 18let uplne postacujici auto .. mas recht ,az se prestehuju do mesta uplne mi postaci takovej jazz nebo civic z litrem ,zatim jezdim 90% dalnice tak accord mi prijde vhod ikdyz jezdim sam ..
   Návrat  
Jopeeeno je teď offline  Jopeeeno
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.8.2017 , 21:08   Citovat  

Poláci testli akceleraci 1.5 s CVT. Na první pohled vláčné, možná se mi to ale zdá

tudy odkaz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.8.2017 , 22:23   Citovat  

Jopeeeno napsal:
Poláci testli akceleraci 1.5 s CVT. Na první pohled vláčné, možná se mi to ale zdá

tudy odkaz

to je na Decko ,na eSko to jede lepe i na jinych videách .. Krisztof nameril dokonce 7,2s s CVT ,s manualem za 7,8s ,
vcera jsem nato akorat koukal.. tudy odkaz dle mne udelat na dvojku kilo civic by to mel kolem 6,5s ,ale tohle je relevantni , v realu je hlavni pruzne zrychleni prave na 3,4,5..
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.8.2017 , 23:32   Citovat  

Tu samou motorizaci jsem měl doma na tři dny. Proto ta úvaha, mě to pocitově táhlo líp, akorát jsem to neměřil, jedná se o ten pocit. Kus od kusu, zřejmě...
Videjka od Krzystofa znám (bavili jsme se o nich pár stran zpět), v podstatě vše jelo líp, než tvrdí výrobce Honda
A jasně, pružné zrychlení je více vypovídající hodnota, to bez debat. Já jen, že se mi to zdálo nějaké "mdlejší", protože když jsem si dělal záznam akcelerace z toho půjčeného, zdál se mi dynamičtější (i když to natáčení probíhalo do táhlého kopce)

tudy odkaz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.8.2017 , 0:14   Citovat  

Jopeeeno napsal:
Tu samou motorizaci jsem měl doma na tři dny. Proto ta úvaha, mě to pocitově táhlo líp, akorát jsem to neměřil, jedná se o ten pocit. Kus od kusu, zřejmě...
Videjka od Krzystofa znám (bavili jsme se o nich pár stran zpět), v podstatě vše jelo líp, než tvrdí výrobce Honda
A jasně, pružné zrychlení je více vypovídající hodnota, to bez debat. Já jen, že se mi to zdálo nějaké "mdlejší", protože když jsem si dělal záznam akcelerace z toho půjčeného, zdál se mi dynamičtější (i když to natáčení probíhalo do táhlého kopce)

tudy odkaz

myslel jsem si ,ze uz jsem to sem jedou daval.. bude to tim Deckem a eSkem ,nebo i zaplou klimoskou ..
ono staci ze byl hic a auto proste nejede tak jako kdyz je nakych 16 stupnu .. sam to citim na accordu ,
dvacetistupnovej rozdil dela svoje .. ja kdyz jezdil na sportu tak mi prislo ,ze to decko netahne tak jako kdyz radis ty v manualnim rezimu a netahnes to pres 5500ot .. pres to tahat uz je na skodu zrychleni ..
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.8.2017 , 10:19   Citovat  

D/S o.k. Vliv venkovní teploty... Máš recht, opomenul jsem to. Ta má samozrejmě také výrazný vliv na chování motoru auta. V těch nedávných 35 jsme byli na výletě na horách, klima, vedro a auto jelo jak bych měl na palubě půl tuny na víc.
   Návrat  
xenon04 je teď offline  xenon04
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.8.2017 , 12:59   Citovat  

Civic 1.5 VTEC Turbo MT vs. Mustang 2.3 EcoBoost AT
jen tak pro zajímavost, jak může automat zabít celkem potentní auto

Odkaz
   Návrat  
sandu_cz je teď offline  sandu_cz
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.8.2017 , 13:39   Citovat  

S tou teplotou mate pravdu, ve dnech kdy bylo +30-38 šlo cítit že výkon klesá..jednou jsem jel nějak kolem 12h v noci, venku bylo 16stupnu a jelo to perfektně OK Honda
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.8.2017 , 14:23   Citovat  

Tak sa správa každé auto s klímou na každom je cítiť rozdiel na niečom viacej na niečom menej ked ideš na nejakej 1.2HTP vonku +35 klíma a 4 v aute tak to dochne aj na križovatke Velmi šťastný
   Návrat  
xps je teď offline  xps
PříspěvekZaslal: 9.8.2017 , 14:41   Citovat  

rudy5 napsal:
Tak sa správa každé auto s klímou na každom je cítiť rozdiel na niečom viacej na niečom menej ked ideš na nejakej 1.2HTP vonku +35 klíma a 4 v aute tak to dochne aj na križovatke Velmi šťastný

Myslím, že kolegové narážejí na jiný efekt než zapnutá klimatizace. Půjde o souvislost teploty a hustoty vzduchu s dosažitelným objemem nasávaného vzduchu, stechiometrickým poměrem pro vznícení, lambda sondou, atd ...

ECM dokáže do jisté míry podle teploty nasávaného vzduchu, tlaku turba apod. upravit množství paliva, ale zřejmě to má svá omezení. To omezení nebude 50% výkonu, ale bude postřehnutelné, a to je zřejmě to, co kolegové pociťují. Zkrátka v jednu chvíli je vzduchu tak málo, že i s krátkodobými korekcemi výkon klesá.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.8.2017 , 15:25   Citovat  

Ano to citim aj ja na mojich autach rozdiel je ked idem cez 35 ked je vonku a v noci ked idem ked je 18 najlepsie ide motor ked je po dazdi
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.8.2017 , 22:44   Citovat  

xps:
Přesně tak, o tohle tu běží je to dobrý Markantní rozdíl ve výkonu auta v souvislosti s vysokou okolní teplotou vs. "běžnou".
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.8.2017 , 13:17   Citovat  

Přehled spotřeby s CVT (polský test)

tudy odkaz
   Návrat  
sandu_cz je teď offline  sandu_cz
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.8.2017 , 13:55   Citovat  

Jopeeeno napsal:
Přehled spotřeby s CVT (polský test)

tudy odkaz

+/- takhle je i u mě na MT, krome:
1. jizda pri 90kmh - 4L..jen ofce f topu a s 1.9tdi 77kW může za 4L jezdit))) ale važne, pri 90kmh myslim si že je to hrozně malo 4L/100km, ja si myslim že to skutečně žere kolem těch 5,5-6
2. jizda po měste 6,1l/100km - zajima mě po jakem měste jel že se dostal na tak nizkou hodnotu, v Praze jak řidim sem-tam tak pod 8 bych se nedostal(a to je ted v lete když hodně lidi maji dovolenu a jsou prýč, představte si co bude někdy v zaři-řijnu)... ano, nejezdim uplně podle předpisu a obcas se dostanu i na 5000rpm, ale 6L/100km bych udělal asi jen nekde na prazskem okruhu v dobe kdy nejsou zacpy nebo v nejakem mensím městě, kde je 100% jenom rovina,nejsou semafory a provoz chybí

to je stejně jak někdo na foru psal že ma A7G s K24 a jezdi po Praze za 6-7 litru, chtěl bych to vidět jak je možne.. Mr. Green
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.8.2017 , 15:00   Citovat  

sandu_cz napsal:
+/- takhle je i u mě na MT, krome:
1. jizda pri 90kmh - 4L..jen ofce f topu a s 1.9tdi 77kW může za 4L jezdit))) ale važne, pri 90kmh myslim si že je to hrozně malo 4L/100km, ja si myslim že to skutečně žere kolem těch 5,5-6
2. jizda po měste 6,1l/100km - zajima mě po jakem měste jel že se dostal na tak nizkou hodnotu, v Praze jak řidim sem-tam tak pod 8 bych se nedostal(a to je ted v lete když hodně lidi maji dovolenu a jsou prýč, představte si co bude někdy v zaři-řijnu)... ano, nejezdim uplně podle předpisu a obcas se dostanu i na 5000rpm, ale 6L/100km bych udělal asi jen nekde na prazskem okruhu v dobe kdy nejsou zacpy nebo v nejakem mensím městě, kde je 100% jenom rovina,nejsou semafory a provoz chybí

to je stejně jak někdo na foru psal že ma A7G s K24 a jezdi po Praze za 6-7 litru, chtěl bych to vidět jak je možne.. Mr. Green

dle mne paradni spotreby na fakt kolik to ma koni a jak to jezdi ,v dnesni dobe bych kaslal na naftu pac nakej litr navic oproti naftam je prinejmensim na pousmati ..znam lidi co jezdi i novou naftou za 6-8l bezne ..

osobne si myslism ,ze az zajedes motor a se casem sklidnis a naucis se pracovat z motorem budes jezdit v prumeru mene i o litr dva uplne s prehledem .. mas to novy a nevis se nabazit te zmeny,az se to stane rutinou bude to jina vec ..
podobne jsem reagoval jako cerstvej majitel zanovniho civica se R18 a fakt je ,ze kdybych se casem natom naucil jezdit jezdil bych jako vetsina dlouhodobych majitelu kolem 6l .. takze spotreby mozne jsou hlavne na novych motorech ktere si zajizdis sam a staras se o ne .. ja napríklad tezko zajedu s mou 2.4 tourer pod 8l kdyz to auto zajizdel nekdo jinej a jinak jak bych to asi delal ja ,ale u novyho auto je to jina vec.. ale nekdo kupoval tourer z automatem a dokazal stim jezdit i za 7l takze zalezi na mnoha vecech ..
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.8.2017 , 17:50   Citovat  

sandu_cz: tak to, co máte v Praze za provoz, se provozem ani nazvat nedá, to je masakr. Tady jezdím do 6.5 l, jednodenní výlet po Práglu a byl jsem na 8.5 l. Bydlet v Praze, kupuji plug in hybrida, fakt Velmi šťastný
Ještě k té spotřebě... Všimni si, jak ta CVT v módu D docela dost podtáčela motor, ono to pak není problém v takovýchto lážo - plážo podmínkách zajet to, co zajeli. Sedm vitruálů vcelku dlouhých...
Já s CVT jezdil dlouhodobě kolem 6.3 l i s výkonovými choutkami, ale Ostrava je oproti Praze obec, to nelze srovnávat.
Ti borci (poláci) jsou tuším z Krakowa, to moc malé město není, ale kde a kdy natáčejí... Těžko říct.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.8.2017 , 18:23  Naposledy upravil DOHCVTEC dne 10.8.2017 , 20:11, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Jopeeeno napsal:
sandu_cz: tak to, co máte v Praze za provoz, se provozem ani nazvat nedá, to je masakr. Tady jezdím do 6.5 l, jednodenní výlet po Práglu a byl jsem na 8.5 l. Bydlet v Praze, kupuji plug in hybrida, fakt Velmi šťastný
Ještě k té spotřebě... Všimni si, jak ta CVT v módu D docela dost podtáčela motor, ono to pak není problém v takovýchto lážo - plážo podmínkách zajet to, co zajeli. Sedm vitruálů vcelku dlouhých...
Já s CVT jezdil dlouhodobě kolem 6.3 l i s výkonovými choutkami, ale Ostrava je oproti Praze obec, to nelze srovnávat.
Ti borci (poláci) jsou tuším z Krakowa, to moc malé město není, ale kde a kdy natáčejí... Těžko říct.

ja bydlet v Praze tak tam uz nebydlim pořádnej výtlem mne furt stacilo jen pres ni prejizdet..nebo fakt koupit jak pises hybrid nebo EV Velmi šťastný ten od hyundaje je prej dobrej ,lepsi jako e-golf ..
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 10g
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 44, 45, 46 ... 244, 245, 246  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina