Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
S2000 ovládání aftermarket rádia z volantu
Fórum: Interiér a Hi-Fi
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
LK7R je teď offline  LK7R
Administrátor
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 11.9.2017 , 8:58   Citovat  

Válelo se mi doma lepší rádio, než je v základu v S2000, tak jsem se rozhodl jej do auta nainstalovat. Jedním z požadavků bylo zachování OEM ovládacích prvků, což je možné pokud použijete "stalk adaptor". Na trhu je více značek a variant. V S2000 komunitě se nejvíce používá MODIFRY (http://www.modifry.com/), je to vychytané a pasuje to na všechny S2000, nicméně s dopravou z US to vyjde poměrně draho ($118 + doprava).

Hledal jsem tedy dále a nalezl u AHIFI.cz kit od Connect2 (1400Kč), nicméně ten měl jiný konektor než moje Sko. Nakonec jsem tedy našel výrobce AUTOLEADS (http://www.autoleads.co.uk/), který vyrábí adaptér s označením "Autoleads PC99-X61 Honda S2000 Steering Wheel Stalk adaptor". Koupil jsem přes eBay z UK za 800Kč. Tento adaptér pasuje perfektně na US S2000 AP2 2,2 rv. 2004. Ovládání OEM tlačítek je trochu přemapované, aby bylo možné s malým počtem tlačítek provádět více akcí (FFWD, RWD, ATT, přeskakování adresářů). Jediné co nefunguje je tlačítko "MUTE". Při jeho stlačení je sice slyšet sepnout relé, nicméně Kenwood se neztlumí a LED dioda na tlačítku se nerozsvítí. Funkce ATT/MUTE je však dostupná pokud se dlouze podrží tlačítko "Audio control/ Mode push", takže tímto je to vyřešeno. Ještě zkusím kontaktovat výrobce stalk adaptéru, zda nemají nějaký fígl jak na to.

pc99-x61.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
pc99-x61.jpg, 40.11 kB
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
markos je teď offline  markos
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.9.2017 , 10:00   Citovat  

Tiež zaujímavá voľba je PAC SWI RC. Univerzálny ovládač, z USA asi za 40 dolárov a je to na 99% aftermarket rádií. Nastaví sa to, prípadne sa použíjú nejaké odpory, na všetko majú schémy na stránke, a výhoda je že sa namapujú signály podľa toho ako človek chce. napr. ja som si prehodil "source" na "mute", plus som si domapoval aj tlačidlá na ovládanie telefónu (príjmanie hovorov).

Sket je teď offline  Sket
0
PříspěvekZaslal: 3.10.2017 , 8:54   Citovat  

Tak jsem po vzoru LK7R také objednal z eBay Autoleads PC99-X61. Včetně propojovacího káblíku na Kenwood a poštovného z GB to přišlo na 850,- Včera jsem namontoval do mojí S2K a vše bez problémů funguje tak jak popsal LK7R. Mohu doporučit jedná se asi o nejlevnější řešení připojení aftermarket rádia na origo ovládání u volantu.

Obsah fóra Honda-club.cz   
S2000 ovládání aftermarket rádia z volantu
Fórum: Interiér a Hi-Fi
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina