Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 10g
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 59, 60, 61 ... 244, 245, 246  Další 
Zaslat odpověď

Strana 60 z 246
xenon04 je teď offline  xenon04
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 8.11.2017 , 19:54   Citovat  

CTR top speed Tak to koukám! VTEC

Odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.11.2017 , 21:44   Citovat  

mensi reflash a pojede i 300km/h jako polazene devitky ..

mne spis zaujalo tohle video ,ocividne se se toho neboji a pekne mu dava do tela ikdyz to neni zadnej rekord tudy odkaz ale dobre se nato koukalo ,je videt ,ze tam je to auto proste doma VTEC
   Návrat  
JardaBar je teď offline  JardaBar
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.11.2017 , 9:36   Citovat  

Levá střídá pravou, přední s pláčem tečou ... ouuuuuu ... pravá ... ouuuuuu ... k tomu volant z Playstation. Jak tam ty přední hrne Smutný. Je prostě neskutečný, kam se ta auta posouvají, úplně na míle vzdálené tomu co by člověk od sportovního auta čekal. Když si vezmu co nabízela ITR, a čím se dnes profiluje CTR10G. Z auta pro řidiče se stalo auto pro ******* .
Čím to skončí? Autonomním řízením i na okruhu, aby se konečně "svezl" kdokoliv?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.11.2017 , 11:43   Citovat  

JardaBar napsal:
Levá střídá pravou, přední s pláčem tečou ... ouuuuuu ... pravá ... ouuuuuu ... k tomu volant z Playstation. Jak tam ty přední hrne Smutný. Je prostě neskutečný, kam se ta auta posouvají, úplně na míle vzdálené tomu co by člověk od sportovního auta čekal. Když si vezmu co nabízela ITR, a čím se dnes profiluje CTR10G. Z auta pro řidiče se stalo auto pro ******* .
Čím to skončí? Autonomním řízením i na okruhu, aby se konečně "svezl" kdokoliv?

z auta pro ridice se stalo zavodni civilni auto ..,ono to je tak leta kdyz hondy byly zabavni,ale oproti konkurenci lehce pomaly svet kricel vice vykonu a kroutaku a bezpecnosti ,tak honda vyhovela jako vetsina znacek a taky kdyz je jednou kastle bezpecna a ma deformacni zony nemuze byt zabavna at je pod kapotou vykonu kolik chce ,tohle uz poznali majitele CTR 8G kdyz auto sice bylo rychly jako stary ,
ale za volantem jsi to necitil ,skrz to tlumeni a kila navic ,taky to znam z accordu ,to auto je rychly ,ale cloveku to tak neprijde proste dokud nejedes vedle vticka ktera te nemuze dohnat ..
Kdyby jsme chtely dneska opravdu zabavny auto nebylo by to nejspis do beznyho provozu jestli opomenu lotus a podobny drahy polozavodaky ,muselo by se to prodavat jako eN skupina a nejspis bez omezeni emisi ,pac dle mne ty vysoky otacky k tomu adrenalinu proste patri ,nestaci jen vykuchat kastli nebo hodit pohon na zadet nebo vsechyn ctyri ,pac to muzes udelat i z novym CTR a porad to bude hlavne rychly auto a neco tomu bude porad chybet ..
Reknem jsi ,ale na rovinu kde se da dneska nejak uzit bezpecne takove auto v beznem provozu bez rizika ztraty papiru nebo neohrozovani lidi kolem ..dneska to nemuzes ani protahnout na mestkem okruhu bez toho abys nenarazil na maskovanou hlidku, ale kdo chce muze si i dneska postavit takovej vuz a pritahnout ho na plataku na okruh .. nebo koupit motorku ..
kdo nato nema ..postaci i motokara tam se toho adrenalinu da taky uzit dost .. bohuzel dneska je to obracene ,ten kdo chce zazit vubec nakej zabavni faktor za volantem tak musi jet proste rychleji aby citil aspon to malo adrenalinu z vedomi ze jede rychle ,nasledne z pretizeni a samotnyho zatahu auta a tam to smeruje k vetsimu riskovani v beznem provozu ,takze ono smutny neni ,ze ty auta nejsou zabavny ,pac to ovplivnit uz nejde kdyz musi byt bezpecny ,ale problem je spis v lidech jak natom pak jezdi .. kdo chce zazit opravdovou zabavu za volantem ten jsi poradi jinak .. kdo ne muze jen nadavat..
   Návrat  
vavron je teď offline  vavron
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.11.2017 , 11:17   Citovat  

Černé CTR v TrendCar Olomouc.

2796E5FF-4253-4EF3-8CE5-7F048F5322C9.jpeg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
2796E5FF-4253-4EF3-8CE5-7F048F5322C9.jpeg, 1.09 MB
   Návrat  
sandu_cz je teď offline  sandu_cz
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.11.2017 , 15:48   Citovat  

Tak jsem dnes v Špíndlu měl možnost vyzkoušet jak jsou Nexeny WinGuard 2 a mužů říct že jsou super! Poměr cena/kvalita prostě top OK

7FC71C2E-61AC-4DD1-9DD6-F0272A3854B8.jpeg

7FC71C2E-61AC-4DD1-9DD6-F0272A3854B8.jpeg, 2.19 MB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.11.2017 , 18:46   Citovat  

dneska tam padla tisícovka Úsměv a poprvý zaštěkal omezovač Velmi šťastný
ve vysokejch to jezdí parádně VTEC

20171111_162800.jpg

20171111_162800.jpg, 295.75 kB
   Návrat  
Keak je teď offline  Keak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.11.2017 , 19:07   Citovat  

sandu_cz napsal:
Tak jsem dnes v Špíndlu měl možnost vyzkoušet jak jsou Nexeny WinGuard 2 a mužů říct že jsou super! Poměr cena/kvalita prostě top OK

Fakt?Dost uvažuju že je taky koupím,jsou za dobrou cenu
   Návrat  
sandu_cz je teď offline  sandu_cz
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.11.2017 , 8:08   Citovat  

Keak opravdu, jinak bych nedorazil do hotelu (cesta nebyla snadná, tolik sněhu jsem neočekával) Velmi šťastný Mr. Green
   Návrat  
King je teď offline  King
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.11.2017 , 10:03   Citovat  

JardaBar napsal:
Levá střídá pravou, přední s pláčem tečou ... ouuuuuu ... pravá ... ouuuuuu ...

Vem si prášek Je to tam.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.11.2017 , 16:36   Citovat  

Honda Civic Type R Transmission Problems

Odkaz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.11.2017 , 16:44   Citovat  

myslím, že hezký čísla je to dobrý v TOP 10 hned 3 modely
toto-jsou-aktualne-nejprodavanejsi-auta-usa

8. Honda Accord
Počet prodaných kusů v říjnu 2017: 26 740
Rozdíl oproti minulému roku: +4,7 %
Počet prodaných kusů v roce 2017: 277 542
Rozdíl oproti minulému roku: -2,3 %

7. Honda CR-V
Počet prodaných kusů v říjnu 2017: 27 773
Rozdíl oproti minulému roku: -8,4 %
Počet prodaných kusů v roce 2017: 308 706
Rozdíl oproti minulému roku: +5,1 %

5. Honda Civic
Počet prodaných kusů v říjnu 2017: 30 319
Rozdíl oproti minulému roku: +15 %
Počet prodaných kusů v roce 2017: 314 699
Rozdíl oproti minulému roku: +1,5 %
   Návrat  
jenda200 je teď offline  jenda200
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.11.2017 , 9:47   Citovat  

Tady je snad chyba v cene... cože cože ? tudy odkaz
   Návrat  
2bep je teď offline  2bep
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 16.11.2017 , 10:09   Citovat  

Proč, klidně může jít o konkrétní modrej kousek, co mají na showroomu už někdy od března/dubna.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.11.2017 , 10:19   Citovat  

jenda200 napsal:
Tady je snad chyba v cene... cože cože ? tudy odkaz

Bez proti účtu 389.000 Kč vč. DPH. Příplatek za perleťový / metalický lak je 13.900 Kč... Můj tourer jako salonovka byl taky o cca těch 100tis. levnější oproti ceníku... Úsměv
   Návrat  
jenda200 je teď offline  jenda200
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.11.2017 , 16:11   Citovat  

Přijde mi to jako velmi slušná cena, oproti tomu co vidím jinde. Druhý nejlevnější 1,0 je tak za 430 tkč...Moje výprodejová skladovka byla taky o minimalně 100 tkč levnější, podle faktury asi o 115 tkč...
   Návrat  
2bep je teď offline  2bep
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 16.11.2017 , 16:21   Citovat  

Taky je možné, že už je "moc" ošahaný a osezený. Za tu teoretickou půlroční šichtu jím mohla projít spousta lidí Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.11.2017 , 13:54   Citovat  

skoro měsíc a 1500km za mnou Úsměv
trošičku si postěžuju, ať to není jen vychvalování, třeba bude něco řešitelný a na něco si budu muset nejspíš zvyknout Velmi šťastný

- ovládání audia na volantu (měl jsem 8g i 9g) nechápu, proč to pokaždý musí vymýšlet jinak Tak to valím bulvy
jde mi hlavně o ovládání hlasitosti, na hlazení čudlíku jsem si doteď nějak nezvyknul a celkově mi přijde pro palec to ovládání dál než by měl být...

- k vypínání stop/startu mi přibyl další úkon a to zapínání break holdu
super funkce, jen se musí po každym startu aktivovat až po zapnutí bezpečnostního pásu... asi to má i hlavu a patu (po odpoutání se automaticky spustí ruční brzda), ale zajíždění do garáže je u mě pěknej opruz... člověk si na tu funkci zvykne, ale je línej se při couvání do garáže pásat a pouštět to znovu (mám garáž trochu šikmo a z kopce)...

- automatické přepínání dálkových světel...
tady naopak nechápu, proč je to po každým startu defaultně zapnutý Velmi šťastný vypínám podržením světelný houkačky...

- navigování v palubním počítači Ble nevím, jak to vypnout a rozkopal bych za to někomu hračky naštvanej
neskutečně mě to vytáčí... člověk jede podle navi na velkým LCD a na palubním počítači chce hledat pomocí tl. volantu třeba písničku nebo tel. kontakt... no může pokud se nebude blížit změna směru Velmi šťastný
automaticky vyskočí navigování a zruší stávající hledání... člověk se k tomu proklikává znovu a zase ho to přeruší a vrátí na začátek Tak to valím bulvy

- ovládání klimatizace/ventilace, už jsem si zvyknul, stejně na to moc často člověk nesahá
mohl být alespoň hw čudl na výkon fukaru (u novýho cr-v už na to nejspíš přišli)
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.11.2017 , 14:22   Citovat  

Všechny tyhle věci by měly být konfigurovatelné v menu, když v H nemají svého Jobse, který by to promyslel tak, aby vše fungovalo přesně dle očekávání uživatele. Jsou to prkotiny, ale pak kazí celkový dojem.
Třeba to někdo hackne a budeš si moci vše nastavit sám. On by možná stačil "root" a najít nějaké konfigurační soubory apod..
   Návrat  
marwek201 je teď offline  marwek201
PříspěvekZaslal: 22.11.2017 , 14:43   Citovat  

xenon04 napsal:
skoro měsíc a 1500km za mnou Úsměv
trošičku si postěžuju, ať to není jen vychvalování, třeba bude něco řešitelný a na něco si budu muset nejspíš zvyknout Velmi šťastný

- ovládání audia na volantu (měl jsem 8g i 9g) nechápu, proč to pokaždý musí vymýšlet jinak Tak to valím bulvy
jde mi hlavně o ovládání hlasitosti, na hlazení čudlíku jsem si doteď nějak nezvyknul a celkově mi přijde pro palec to ovládání dál než by měl být...

- k vypínání stop/startu mi přibyl další úkon a to zapínání break holdu
super funkce, jen se musí po každym startu aktivovat až po zapnutí bezpečnostního pásu... asi to má i hlavu a patu (po odpoutání se automaticky spustí ruční brzda), ale zajíždění do garáže je u mě pěknej opruz... člověk si na tu funkci zvykne, ale je línej se při couvání do garáže pásat a pouštět to znovu (mám garáž trochu šikmo a z kopce)...

- automatické přepínání dálkových světel...
tady naopak nechápu, proč je to po každým startu defaultně zapnutý Velmi šťastný vypínám podržením světelný houkačky...

- navigování v palubním počítači Ble nevím, jak to vypnout a rozkopal bych za to někomu hračky naštvanej
neskutečně mě to vytáčí... člověk jede podle navi na velkým LCD a na palubním počítači chce hledat pomocí tl. volantu třeba písničku nebo tel. kontakt... no může pokud se nebude blížit změna směru Velmi šťastný
automaticky vyskočí navigování a zruší stávající hledání... člověk se k tomu proklikává znovu a zase ho to přeruší a vrátí na začátek Tak to valím bulvy

- ovládání klimatizace/ventilace, už jsem si zvyknul, stejně na to moc často člověk nesahá
mohl být alespoň hw čudl na výkon fukaru (u novýho cr-v už na to nejspíš přišli)

jednoznacne mega najviac zle na tom aute je auto dazdovy senzora stierace, to take nervy som nemal este Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.11.2017 , 14:48   Citovat  

JardaBar: žít se s tím dá, obzvlášť, když tomu člověk zatopí pod kotlem, hned na všechny ty blbosti zapomene Velmi šťastný
já jen, aby to tu nevypadalo na fanatiky Velmi šťastný
zkoušel jsem projít veškerý nastavení už dvakrát, jak v manuálu, tak v autě, dokonce i ve skrytém menu, zatím marně Smutný
boj s connectem (root, instalace vlastních aplikací) bude složitější než v 9g, na to, že už se s tím patlají v us přes rok jsou pokroky minimální
resp. jsou, ale pro hoodně pokročilé uživatele
je vidět, že bezpečnost je na prvním místě a vrtat se v tom honda jen tak nedovolí

na druhou stranu musím pochválit Android Auto je to dobrý všechno funguje parádně bez dětských nemocí

marwek201: na ten jsem zapomněl, občas funguje asi podle generátoru náhodnýho chování...
   Návrat  
vavron je teď offline  vavron
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.11.2017 , 15:54   Citovat  

Ad dešťový senzor, ten mi funguje blbě už v C8G. Stačí pár rychlých kapek za sebou a minutu "jede plnej" pořádnej výtlem
   Návrat  
stofesz je teď offline  stofesz
PříspěvekZaslal: 23.11.2017 , 2:50   Citovat  

Ten destovy senzor je na pikacu ( aneb rad bych si popovidal s panama co to programovali).
Kazdopadne keby ste niekdo znaly jednoduchy hack ze jak to prepnut na klasickej cyklovac, tak sem s tym ( totoz jedina funkcia co mi chyba z octavky).

Jinak koukam ze soudruhum v japonsku u toho cr-v uz doslo ze hlasitost se nastavuje koleckem ....skoda ze im to nedoslo trosku drive
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.11.2017 , 23:41   Citovat  

Pitva turba .

Odkaz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.11.2017 , 0:25   Citovat  

vzhledem ktomu,ze dneska repas turba stoji prt ,tak to je to nejmensi ceho bych se vtom motoru bal... kdyz jednou natom bude jezdit nekdo kdo s turby nejezdil ,tak oddelas takovy turbo za par tisíc km v pohode..
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.11.2017 , 8:50   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
vzhledem ktomu,ze dneska repas turba stoji prt ,tak to je to nejmensi ceho bych se vtom motoru bal... kdyz jednou natom bude jezdit nekdo kdo s turby nejezdil ,tak oddelas takovy turbo za par tisíc km v pohode..

Video je zajímavé z jiného důvodu , nikde jinde jsem turbo z C10G rozebrané neviděl. Když už řešíš repase turba , není nic neobvyklého, když vadné turbo poškodí i motor .
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.11.2017 , 10:53   Citovat  

hopit napsal:
Video je zajímavé z jiného důvodu , nikde jinde jsem turbo z C10G rozebrané neviděl. Když už řešíš repase turba , není nic neobvyklého, když vadné turbo poškodí i motor .

to uz je vec majitele ,ja taky resim vse za tepla ne az kdyz auto nejde nastartovat a jezdi natom ,vsak ono to jede ,je to honda to vydrzi HaHaaa
   Návrat  
rudy5 je teď offline  rudy5
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.11.2017 , 12:30   Citovat  

Na.niektorich autach da turbo dopredu o. Sebe vediet su aj, auta kde sa proste rozleti bez toho aby predtym cosi tomu napovedalo cas ukaze do ktorej skupiny patri.honda
   Návrat  
DusanUsan je teď offline  DusanUsan
PříspěvekZaslal: 24.11.2017 , 12:30   Citovat  

DOHCVTEC napsal:

Ahoj nechcem mat blby dotaz, ale zatial jazdim atmo benzin, turbo benziny som mal pozicane tak max na 2 tyzdne, ale existuju teda nejake zlate pravidla jazdy s turbom? Cital som o stlacani plynu, ked turbo nie je roztocene atd a nerad by som nieco pokazil Úsměv

Diky
   Návrat  
rudy5 je teď offline  rudy5
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.11.2017 , 12:32   Citovat  

Studene nevytacat ,po nahanani zase nechat dochladit.nic ine
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 10g
Fórum: Pokec o autech