Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 384, 385, 386 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 385 z 486
mi5 je teď offline  mi5
PříspěvekZaslal: 21.11.2017 , 23:27   Citovat  

Me se accord docela sype, takže asi záleží na kusu. Třeba octavia co jsem měl byla taky poruchova a to byla vyhlášena rotacka, kde kromě motoru a pohonu 4x4 se furt něco řešilo. Sám třeba nevím co už koupit kromě nového auta. Jo a toho accorda mám v 2.2 nafta plus doma na stole leží cipovaci jednotka na těch 125 kW. Ale mám obavy ji tam dát, po tom co se všechno řeší.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.11.2017 , 0:02   Citovat  

Jedna vec je istá, čo tomu 2.2 vôbec neprospieva, je tá odpadová nafta, čo sa kde kade tankuje. Je to to isté, ako keď dáte športovci dlhodobo nekvalitnú stravu. Darmo bude jesť doplnky výživy (aditíva), nič to nemení na tom že zanáša telo bordelom. Nemožno potom čakať od neho že bude stále zdravý.

Bordel následne ovplyvňuje všetko. Vstreky, turbo, chod motora a XXX daľších vecí.

Skúšal som na Slovensku Shell, OMV ale nič nechutilo mojej Accorde tak ako nemecký Aral, a ani nemusel byť prémiový. Accord som predával s 200 000 km, a ten motor priadol. Je pravda že som sním nezávidol a nerobil sprostosti, primárne používaný na dlhšie trasy. Po zahriatí, iba šuštal, žiadne rapotanie ani nič.

Takže je podľa mňa naozaj dôležité v akom stave to dotyčný človek kupuje. Pretože keď niekto do toho lial Jurki a pod, tak po 200 000 km by som to auto URČITE nikdy nekupoval....
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.11.2017 , 1:04   Citovat  

tommy6g napsal:
2.0 proste nechci, bude to slabé a vím, ze bych toho litoval, když bych věděl ze jsem mohl vzít silnější, mám rad auto, které už trochu jede. Láká me nejvíce ta 2.2 nafta, vidím v okolí lidi co jezdí také krátké vzdálenosti a to každý den, já bych nejezdil denodeně. O auta se starám a rad jim dopreju to co je potřeba, pokud slouží. Výměnu oleje provádím po max 10 tis, to samé filtry, svíčky, případně co je potřeba ihned dělám. Nějaké vážně závady u té 2.2 jsou? Jasné... spojka, vstriky, turbo, ale něco dalšího co by se mohlo pokazit a je to nákladné?

Jako svoje druhé auto mám Octavii 1.8 Turbo a přes to, ze říkají, jak nenakladne auto to je, tak řeším pořad něco, přes bouchani na naoravach, rozbitych stahovackach, zamkach a různé prkotiny, které když se nascitaji tak člověka otravuji více nežli vyměnit cerpadlo a mít pokoj.

tak jestli mas na peknou poface 2.4 a LPG prestavbu jasne ,ze nebudes resit levnejsi 2.0 .. co se tyce accordu je dost majitelu kterym se sype a to v cetne me a je jen par tech ktery maj dobre zabehnuty kusy .. jestli chces prakticky bezudrzbovou hondu ,accord nekupuj to ti rikam rovnou ,pac to bys musel najit fakt paradni kus ,nebo takovej co nekdo uz menil prakticky vse ,treba jako ja , ja pocitam jeste tak rok a bude pomeneny prakticky vse dulezity krome motoru .. na tvem miste bych hledal civic se 2.2 v peknem stavu a peknou výbavou a mas vmnohem vetsi jistotu ,ze tam nemas cim slapnout vedle a da se to cipnout taky .. porad lepsi jako kdyz narazis na spatnej kus accordu ,pac tam ti pak zustanou jen oci pro plac a dira v penezence .. zde jeden peknej pribrousenej kousek tudy odkaz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.11.2017 , 1:21   Citovat  

markos napsal:
Mal som 2.2 sedan, teraz 2.4 tourer automat:

Do mesta je diesel katastrofa, sprevodovanie je na mesto nevhodné, mne teda nevyhovovalo, hlavne poťahovanie v zápchach, proste to nie je auto do mesta! Na okresky a diaľnice, podla mňa úplna paráda a pri jemnom poladení na 125 kW, dobrý konkurent 2.4!

2.4 nemám skúsenosť v manuáli, ale na jazdenie po meste je automat blaho, rozbehy aj všetko sú proste krásne plynulé, nevadia ti zápchy, ale pri automate počítaj s vyššou spotrebou a o meste nehovoriac, nemám problém na 2-3 km trasu mať 12 litrov, proste studený motor, zápcha. LPG rieši tento problém a mám ho tiež

s tim konkurentem 2.4 bych se krotil,pac ani 140kw 2.2 icdti nedosahuje dynamiku 2.4 .. pocitove urcite ,casove tezko..
pro srovnani BMW E61 530d 218koni a 500Nm ma cca stejnou dynamiku jako 200konova 2.4 s ani ne polovicnim kroutakem ..
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 22.11.2017 , 1:25   Citovat  

DOHCVTEC ty budeš mít asi docela brutální stočenku co? Že na tom všechno měníš a přitom nemáš na tachometru ještě ani 150 tisíc...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.11.2017 , 3:22   Citovat  

Akože nepoznám nikoho kto by do 150 000 km riešil to co ty. Neviem aký mas pôvod auta ale to co popisuješ riešia ľudia pri 250 000+. Mam kamoša co ma 2.4 uz asi 6 rokov, skoro 300 000 km a odišiel mu alternátor a štartér. Ano z času načas môže nieco odísť ale allegro je plne dielov ktoré su nove drahé a motor samotný pri rozumnom užívaní vydrží mraky
   Návrat  
MAREKB je teď offline  MAREKB
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.11.2017 , 8:37   Citovat  

Accord ma dvě bolesti, které finančně bolí a čekají časem téměř každého u 2.4. Klouby poloos a výfuk, to máš 40tisic ani nevíš jak... Zbytek je vesměs v pohodě pokud neodejde řetěz nebo tak...
   Návrat  
tommy6g je teď offline  tommy6g
PříspěvekZaslal: 22.11.2017 , 9:01   Citovat  

Začínám být pěkné v rozpacích. Co jsem četl recenze, tak si accorda všichni chválí jak 2.2 tak 2.4.. z hlediska financí by bylo nejlepší sehnat 2.4 již v lpg nebo potom ta 2.2 nafta. Otazka teda zní zda není koupit lepší auto s vyšším najezdem, kde již bude vyměněna spojka apod. než koupit nějaké, které to za 20 tis. čeká. Jiní stále tak nějak nevím co je na tom autě poruchové. V posledním příspěvku poloosy a výfuk ( ten bych stejně pak vyřešil nějakou náhradou za sportovni
   Návrat  
Stangy je teď offline  Stangy
PříspěvekZaslal: 22.11.2017 , 9:01   Citovat  

Nevíte kde seženu horní spodní a čep řízení 555 nemůžu to nikde najít. Děkuji za odpověď
   Návrat  
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.11.2017 , 9:03   Citovat  

Kmóďa napsal:
DOHCVTEC ty budeš mít asi docela brutální stočenku co? Že na tom všechno měníš a přitom nemáš na tachometru ještě ani 150 tisíc...

Spíš mi přijde, že trochu neví co chce nebo má opici a nechce se mu platit za banány Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.11.2017 , 9:34   Citovat  

tommy6g napsal:
Začínám být pěkné v rozpacích. Co jsem četl recenze, tak si accorda všichni chválí jak 2.2 tak 2.4.. z hlediska financí by bylo nejlepší sehnat 2.4 již v lpg nebo potom ta 2.2 nafta. Otazka teda zní zda není koupit lepší auto s vyšším najezdem, kde již bude vyměněna spojka apod. než koupit nějaké, které to za 20 tis. čeká. Jiní stále tak nějak nevím co je na tom autě poruchové. V posledním příspěvku poloosy a výfuk ( ten bych stejně pak vyřešil nějakou náhradou za sportovni

Riešenie je kúpiť nízky nájazd. A nestočené. Teda, najlepšie takýto kus z Nemeckej predajne, ktorý tam nechal niekto ako protihodnotu. A takéto autá sú preverené.

V Accorde platí desaťnásobne: Priplať si na začiatku, a ušetríš. Kúpiš "nejaký kus" a môžeš ťažko preplatiť.

tudy odkaz
   Návrat  
tommy6g je teď offline  tommy6g
PříspěvekZaslal: 22.11.2017 , 9:41   Citovat  

Něco takového jsem chtěl slyšet, nevěřím tomu že Accord je kašička, když se mu dopreje. Na každém autě je něco... na tohohle jsem přesně koukal. Bud bych si zkusil dat požadavek tady v ČR až někdo půjde pro nové auto a stáre, které jezdilo na servis tam nechal nebo něco z Německa, tam mají alespoň kvalitní naftu a je vysoká pravděpodobnost na pěkný kousek.
   Návrat  
rudy5 je teď offline  rudy5
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.11.2017 , 9:48   Citovat  

Hlavne by som.ked uz benzin ho nekupil uz s lpg a duplom ak ma 300tis
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.11.2017 , 12:39  Naposledy upravil DOHCVTEC dne 22.11.2017 , 19:32, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

RIZ3K9 napsal:
Spíš mi přijde, že trochu neví co chce nebo má opici a nechce se mu platit za banány Velmi šťastný

ja vim co chci ,ja chtel civic 8G ,ale accord mi padl do klina za vyhodnou cenu tak jsem v domeni jako vetsina myslel,ze to bude servisove jako vetsina mych civiku co jsem mel pac je to honda a nevahal jsem to koupit ,byla to dobra koupe to zase nerikam ,ze jsem koupil kocku v pytly a taky opakuji znovu ,stocenka to neni , jen se prvni majitel k tomu asi nechoval nejlepe ,uz predesli majitel mi rikal ,ze prvni majitel natom mel 19" kola a uz nevim kdy menil OEM podvozek a proto tam je ted KONI prakticky od 80000km ,tak kdo vi jak natom a kde jezdil , proste neni kus jako kus to snad chape kazdej normalni clovek .Ja hlavne resim veci za tepla ,neco zaslechnu co se mi nelibi a resim hnedka a nekupuji levny dily nejsem trozkar a nejezdim natom dalsich 100000km pac to je honda pac to musi vydrzet, ja takovy cunarny nedelam jako vetsina .. samozrejme jsou i zachovaly kusy kde se clovek oto auto opravdu staral a jezdi stim "v rukavickach " ,taky kamos mel naftovyho accorda po prvnim majitely a sice auto bylo strasne obouchany , menil to co ja o cca 100000km pozdeji zase delal repasy turba ,svody a zase dalsi jiny veci ktery ja jeste neresil .. ja nepisu ,ze accord je spatny auto nebo ze nemam na banany pac ja temer z kazdy vyplaty dam 200-300e na auto plus pohonny hmoty samozrejme , nedavno jsem melnil komplet klimatizaci s chladicem a tesnici sadou cca 20000kc ,takze nato mam ,jen rikam ,ze tohle u civiku proste nezazijes a ikdyz je to paradni vykonni vozeni ,priste bych urcite volil civic ,pac co jsem narval za servis do accorda ,zato jsme mohl mit jine auto v TOP TOP stavu co nevyzaduje tak drahej servis ,rikat o bananech a blbost pac svara a bracha nemaj na BMW 5 tak drahe dily a ty auta vydrzi mnohem vice a otom to je ... taky je proste skupina dilu co se do tech 150000km meni ,neni to ze srandy napsany v servisce a pak zase skupina dilu co se meni treba po tech 200-250000km ,samozrejme plus minus dle toho jak a kde se natom jezdi .. ale at mi nikdo nerika ,ze nic krome brzd a oleje na aute nebylo meneno za 250000km .. to muze rict jen ten kdo koupil auto kolem tech oných 200000km a ty veci uz byly meneny.. ja ted treba menil spodni cepy a cepy rizeni ,nebyl tam prakticky zadnej vetsi problem ,ale naco cekat ,az se kolo potka z blatnikem kdyz mam pocit ,ze to neni 100% .. Rad se na auto spolehnu a proto ho musim mit ve 100% tech stavu ,kazdej se stara o auto inak ,nekdo resi az je pozde a nekdo brzy ,pak to o necem vypovida ..
Kdyz "bezudrzbovou" hondu tak vylucne civic .. a vtomhle nazor nezmenim .. zase nebudu vychvalovat do nebe neco jen proto ,ze je to honda a ,ze to mam v garazi jako ponekteri
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.11.2017 , 12:44   Citovat  

rudy5 napsal:

Koukám že pro mě jako potencionálního prodejce Accorda to bude neprodejné auto. Mám to v plynu,starám se o to,ještě jsem nepotřeboval seřizovat ventily,nic se s tím neděje,je to spolehlivé,ale bohužel budu mít asi smůlu s prodejem. Za 2 roky to těch 300 tisíc bude mít Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.11.2017 , 12:50  Naposledy upravil DOHCVTEC dne 22.11.2017 , 18:43, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

rudy5 napsal:

ja bych accorda s timhle najezdem ani nekupoval ,at rika kdo co chce ,ano to auto snese hodne otom zadna ,ale ne kazdej kus co se prodava ,otom se uz nemalo majitelu presvedcilo ,kdyz nato nema at to proste nekupuje .. LPG je lepsi si vybrat sam ten nej system ,ale kdyz je tam dobrej a dobre udelanej nevidim vtom problem ,ja to tak koupil a bez problemu ,motoricky jsi nemam nac stezovat a usetril jsem 1000e na prestavbu .. ,ale osobne bych kupoval auto vylucne z malym najezdem a vyplnenou serviskou u nas v TOP stavu ,pac to co jsem usetril na cene auta to jsem doplatil na zanedbanem servisu a kdyz to sectu tak bych mel ted za ty penize auto v zanovnim stavu ..
   Návrat  
rudy5 je teď offline  rudy5
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.11.2017 , 13:11   Citovat  

[quote="Kmóďa"]Koukám že pro mě jako potencionálního prodejce Accorda to bude neprodejné auto. Mám to v plynu,starám se o to,ještě jsem nepotřeboval seřizovat ventily,nic se s tím neděje,je to spolehlivé,ale bohužel budu mít asi smůlu s prodejem. Za 2 roky to těch 300 tisíc bude mít Velmi šťastný[/quote

Ja.by som to nekupil.ale.za.nejky cas si hadam kupca najde sledujem jednu.co je.na nete uz pekne.dlho.za 100tis.v lpg v automate po.repase.vymena rozvodu atd a kupca si este nenasla a lazdeny lpg pre.mna.neni.este ked si.ho.clovek.sam.namontuje a jazdi ako tak ale.auto.s 200tis.na.lpg by ku.mne.nemohlo ono uz ked.je.problem.az sa.kadzy vyhovara.chyba plynu atd je to.len.moj nazor tak to neber.osobne
   Návrat  
VenaRD je teď offline  VenaRD
PříspěvekZaslal: 23.11.2017 , 12:27   Citovat  

Ahoj
budu mít zase pár dotazů, které možná budou působit směšně, ale zkusím to.
Pořídil jsem si tažné: tudy odkaz
a na doporučení prodejce universální elektroinstalaci.
První věc je, že mě překvapilo, jak samotné to tažné je těžké Mrk
Nemáte někdo fotky z montáže tažného podobného typu? U tažného je jednoduchý manuál podle kterého to zřejmě zvládnu, ale fotka by nebyla špatná.
U elektroinstalace ale návod není, ty kabely se napojují na svazek? Najdu svazek příslušný drát a napojím to na něj?
Je něco na co si dát pozor například při demontáži nárazníku?
Díky Vašek
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.11.2017 , 13:02   Citovat  

VenaRD napsal:
Ahoj
budu mít zase pár dotazů, které možná budou působit směšně, ale zkusím to.
Pořídil jsem si tažné: tudy odkaz
a na doporučení prodejce universální elektroinstalaci.
První věc je, že mě překvapilo, jak samotné to tažné je těžké Mrk
Nemáte někdo fotky z montáže tažného podobného typu? U tažného je jednoduchý manuál podle kterého to zřejmě zvládnu, ale fotka by nebyla špatná.
U elektroinstalace ale návod není, ty kabely se napojují na svazek? Najdu svazek příslušný drát a napojím to na něj?
Je něco na co si dát pozor například při demontáži nárazníku?
Díky Vašek
Na prvni strance tohoto tematu najdes postup pri montazi tazneho zarizeni od Dutche.
   Návrat  
VenaRD je teď offline  VenaRD
PříspěvekZaslal: 23.11.2017 , 13:31   Citovat  

Kendik napsal:
Na prvni strance tohoto tematu najdes postup pri montazi tazneho zarizeni od Dutche.

Úsměv Díky moc.
To je super návod i s fotkama.
Sorry, že jsem zaplevelil fórum zbytečným dotazem.
V
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.11.2017 , 15:32   Citovat  

VenaRD napsal:
Úsměv Díky moc.
To je super návod i s fotkama.
Sorry, že jsem zaplevelil fórum zbytečným dotazem.
V
Nemas za co přátele Ono se to tady v tom zmatku stejne ztrati Velmi šťastný
   Návrat  
MattiK je teď offline  MattiK
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.11.2017 , 16:15   Citovat  

nemate nekdo na accu kola 8,75x18 et35? pripadne s pneu 225/40 R18? potreboval bych overit ze se to vleze...
   Návrat  
koty1989 je teď offline  koty1989
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.11.2017 , 16:51   Citovat  

Nejspíš budeš mít problémy to tam dát. Bude ti určitě někde vadit lem. Na 1. stránce je max 8 palce tak nevím jak na tom budeš.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.11.2017 , 16:57   Citovat  

koty1989 napsal:
Nejspíš budeš mít problémy to tam dát. Bude ti určitě někde vadit lem. Na 1. stránce je max 8 palce tak nevím jak na tom budeš.

nejspis me nepomuze, takovy nejaky problem cekam... ptam se protoze to potrebuju vedet najisto...
   Návrat  
koty1989 je teď offline  koty1989
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.11.2017 , 20:09   Citovat  

Pokud ty kola máš u sebe tak to jde namerit na autě. Dělal jsem si to i já mám totiž 18" kola od KIA a měřil jsem to dle origo kola o kolik je venku a rejdy. Pak jsem přepočet gumu a cajk.
   Návrat  
Newtom je teď offline  Newtom
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.11.2017 , 22:17   Citovat  

MattiK napsal:
nemate nekdo na accu kola 8,75x18 et35? pripadne s pneu 225/40 R18? potreboval bych overit ze se to vleze...

Na fotce je rozměr 8x18 ET45. Ty tvoje by byly ještě o cca 20mm ven. Vepředu už budou přes blatník a zadek už myslím bude taky chytat.

8x18_ET45.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
8x18_ET45.jpg, 1.08 MB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.11.2017 , 22:46   Citovat  

MattiK napsal:

koukni na TSX forach tam je toho mraky z obrazkama ,ale dle mne predek bude couhat bez upravy .. napr . tudy odkaz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.11.2017 , 10:12  Naposledy upravil MattiK dne 24.11.2017 , 10:39, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Newtom napsal:
Na fotce je rozměr 8x18 ET45. Ty tvoje by byly ještě o cca 20mm ven. Vepředu už budou přes blatník a zadek už myslím bude taky chytat.

kdyz chci ET35 a ty mas ET45 tak to snad musi byt 10mm ne? sirka disku prece na ET nema vliv ne?
ne vlastne kecam ono se to bere od stredu kola a kdyz je kolo sirci tak to ma vliv... ted sem nasel na netu ET kalkulacku a je to opravdu oproti tvemu o 20mm ven
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.11.2017 , 10:12   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
koukni na TSX forach tam je toho mraky z obrazkama ,ale dle mne predek bude couhat bez upravy .. napr . tudy odkaz

diky Úsměv
   Návrat  
Newtom je teď offline  Newtom
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.11.2017 , 10:42   Citovat  

MattiK napsal:
kdyz chci ET35 a ty mas ET45 tak to snad musi byt 10mm ne? sirka disku prece na ET nema vliv ne?

No disk, který si psal je o 0,75" širší, tj.19mm, takže na každou stranu 9,5mm, +10mm rozdíl ET je těch 19,5mm ven. Teda takhle to počítám já...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 384, 385, 386 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina