Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 393, 394, 395 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 394 z 486
Jehla23 je teď offline  Jehla23
PříspěvekZaslal: 27.12.2017 , 23:34   Citovat  

Tak u accorda by kontrolka DPF ani nesvitila ne? Nema typicky DPF, ale neco vy stylu jen nejakyho sita co zachytava ty srajdy? Takze zadnej vstrikovac u toho nejspis neni nebo cidla a podobny vykzenosti
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
PříspěvekZaslal: 27.12.2017 , 23:37   Citovat  

A co se tyce oleje ja jsem daval DIVINOL a myslim, ze na kanystru bylo napsano i pro DPF. Jestli mas najeto tak malo, dal bych si asi zalezet a vzal kvalitnejsi a pokud mozno ten co se priblizuje doporuceni vyrobce.5W30 by slo mozna i ta 5W40 by sla.
   Návrat  
tommy6g je teď offline  tommy6g
PříspěvekZaslal: 28.12.2017 , 9:09   Citovat  

Rozhodne si chci dat záležet, proto vás tu taky obtěžují Tak to valím bulvy , chci mít jistotu, že motor bude mít to nejlepší, tudíž pokud pouziji 5w30 acea C3, tak to bude správně i dle výrobce jak pro dpf tak bez něj případně. Klidne bych dal 0w30, ale přijde mi to už hodně řídké..

Ještě budu nechávat měnit olej v převodovce a tam asi není o čem, prostě origo Honda, že?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Jopeeeno je teď offline  Jopeeeno
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.12.2017 , 10:33   Citovat  

OW30 dej jen v případě velmi krátkých, mrazivých jízd (navíc v ACEA C3 jich opravdu moc není).

Olej do převodovky - tam moc nespekuluj. Máš manuál? Jistota je originál, a nebo vynikající Ravenol, ten má taky Hondí normu. Tam je to jejich MTF-2 75W80

tudy odkaz

Do novějších špajzek pak patří MTF-3 (to ale Ty neřeš).

Nově Hondí normu splňuje i Valvoline

tudy odkaz (9422)/valvoline_gear_oil_75w-80

Good luck OK
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 28.12.2017 , 11:15   Citovat  

Super, děkuju za rady, člověk je zvyklý z Octavky ( tu mám doma v 1.8 T), že tam není moc nad čím spekulovat, kdežto u Hond vím, že kolikrát originál je lepší a levnější nežli nějaká naharada z kelly...

Ještě náhodou nějaký dobrý tip na objednání origo prevodoveho oleje Honda nemáte? V Hondě to bude asi raketa zrovna a málo ho tam taky není.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.12.2017 , 11:29   Citovat  

Nemáš zač. V Hondě to je raketa, litr stojí skoro litr Úsměv Pokud vím, tak zdejší člen Rom. měl nějaké převoďáky na prodej. A neboj se i toho Ravenolu, je to fakt dobrý olej a normu splňuje. Ale to už je na Tobě, návrhy (ověřené) jsem Ti dal.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 28.12.2017 , 12:01   Citovat  

Dobrá, dam na vaše odzkoušene rady. Každopádně jsem z auta opravdu nadšený, to se nedá srovnávat s nějakým Volkswagnem apod.. určitě zase s něčím prijdu, teď po údržbě přijde na řadu xcarlink na flashku.
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 28.12.2017 , 15:20   Citovat  

tommy6g napsal:
Super, děkuju za rady, člověk je zvyklý z Octavky ( tu mám doma v 1.8 T), že tam není moc nad čím spekulovat, kdežto u Hond vím, že kolikrát originál je lepší a levnější nežli nějaká naharada z kelly...

Ještě náhodou nějaký dobrý tip na objednání origo prevodoveho oleje Honda nemáte? V Hondě to bude asi raketa zrovna a málo ho tam taky není.
Za me prevodovy olej jedine original. Nemeni se kazdy mesic a jistota je jistota. je to dobrý
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.12.2017 , 16:19   Citovat  

Dal som vymeniť prevodový Olej do Hondy a spolu s čistením škrtiacej klapky som platil 150 euro (spolu = aj s materiálom)!!!

Tu nie je čo riešiť, rovno to šupni do Hondy a daj si zatiaľ kávu. Toto keď som povedal majiteľom audi alebo BMW koľko ma stála výmena prevodového oleja v automate, skoro odpadli..
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.12.2017 , 16:39   Citovat  

Jopeeeno napsal:
Nemáš zač. V Hondě to je raketa, litr stojí skoro litr Úsměv Pokud vím, tak zdejší člen Rom. měl nějaké převoďáky na prodej. A neboj se i toho Ravenolu, je to fakt dobrý olej a normu splňuje. Ale to už je na Tobě, návrhy (ověřené) jsem Ti dal.
Pokud je rec o MTF, tak ten ani Honde nestoji 1000,-kc litr.Vyjde okolo 600,-k litr a u ROMa 400,-kc
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.12.2017 , 17:10   Citovat  

markos napsal:
Dal som vymeniť prevodový Olej do Hondy a spolu s čistením škrtiacej klapky som platil 150 euro (spolu = aj s materiálom)!!!

Tu nie je čo riešiť, rovno to šupni do Hondy a daj si zatiaľ kávu. Toto keď som povedal majiteľom audi alebo BMW koľko ma stála výmena prevodového oleja v automate, skoro odpadli..
Skoro odpadli, protoze je to drahe nebo levne? Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.12.2017 , 18:01   Citovat  

Kendik:
V listopadu jsem kupoval v Hondě MTF do HR-V (po záběhu měním v každém autě) a cena (po 50% slevě) 1.9 litru za 970 Kč. Není to hoax, ten olej mě tolik vyšel. Nebýt to v záruce, beru Ravenol (na oil fóru panuje domněnka, že Ravenol bude přebal pro OEM Honda).
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.12.2017 , 19:26   Citovat  

Jopeeeno napsal:
Kendik:
V listopadu jsem kupoval v Hondě MTF do HR-V (po záběhu měním v každém autě) a cena (po 50% slevě) 1.9 litru za 970 Kč. Není to hoax, ten olej mě tolik vyšel. Nebýt to v záruce, beru Ravenol (na oil fóru panuje domněnka, že Ravenol bude přebal pro OEM Honda).
Tak to stale nevychazi litr za 1000kc i bez slevy Úsměv Me stal v Honde bez slevy 600,-kc litr a tak nejak by to bylo v Tvem pripade bez slevy. 1,9 litru jsou skoro 2 litry a ne 1. Ty ceny v Hondach maji nastaveny + - podobne.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.12.2017 , 20:00   Citovat  

Kendik:
Nechápu Tě. Když potřebuji do skříně skoro 2 litry a chtějí po mě (oficiálně, bez slevy) za ty 2 litry 2.000 Kč, tak je to pořád tisíc korun za litr (čili litr za litr). Nevím, jak se aplikují slevy jinde a jak komu, pokud prodávají všem OEM olej a ostatní kapaliny za 50% ceny, to je pak jiná. Bavim se tu o ceníkových cenách.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.12.2017 , 20:10  Naposledy upravil Kendik dne 28.12.2017 , 22:25, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Jopeeeno napsal:
Kendik:
Nechápu Tě. Když potřebuji do skříně skoro 2 litry a chtějí po mě (oficiálně, bez slevy) za ty 2 litry 2.000 Kč, tak je to pořád tisíc korun za litr (čili litr za litr). Nevím, jak se aplikují slevy jinde a jak komu, pokud prodávají všem OEM olej a ostatní kapaliny za 50% ceny, to je pak jiná. Bavim se tu o ceníkových cenách.
Do ktere Hondy jezdis, abych se ji radeji obloukem vyhnul kdybych nahodou jel okolo a zrona neco potreboval, protoze tohle neni normalni bezna cena.Me vysly 2 litry na 1200,-kc bez slevy a co tu kluci pisou, tak maji zhruba stejne ceny jako uvadim ja.
Kuprikladu, kdyz jsem resil tlumice a pruziny a odeslal dotazy do ruznych Honda salonu v CR na ceny, tak byly ceny plus minus nejake drobne stejne. Ale takovy rozdil to uz neni moc v poradku. I kdyz je to samozrejme jejich vec jak si nastavi ceny, kdyz tam zakaznici jezdi.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.12.2017 , 20:27   Citovat  

Kendik:

Honda Ostrava, žádné tajemství. Výsledek beru jako plichtu, oba máme olej Honda za stejnou cenu.
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.12.2017 , 5:24   Citovat  

Kendik napsal:
Skoro odpadli, protoze je to drahe nebo levne? Velmi šťastný

Megalacné! Skús ísť s Audi alebo BMW do autorizáku a pod 500 sa nedostaneš ani náhodou.

ALe zas je pravda stačí si ísť kúpiť napr. kryktu ostrakovača svetlometov a hneď sa to vyvažuje Velmi šťastný .
   Návrat  
scorpion je teď offline  scorpion
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 29.12.2017 , 8:01   Citovat  

markos napsal:
Megalacné! Skús ísť s Audi alebo BMW do autorizáku a pod 500 sa nedostaneš ani náhodou.

ALe zas je pravda stačí si ísť kúpiť napr. kryktu ostrakovača svetlometov a hneď sa to vyvažuje Velmi šťastný .

Mám taky zajímavou zkušenost Velmi šťastný, za seřízení ventilů v Hondě jsem dal 1500 Kč, taťka v Dacii dal 2500 Kč, a to má Logana Velmi šťastný
   Návrat  
koty1989 je teď offline  koty1989
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.12.2017 , 8:31   Citovat  

scorpion napsal:
Mám taky zajímavou zkušenost Velmi šťastný, za seřízení ventilů v Hondě jsem dal 1500 Kč, taťka v Dacii dal 2500 Kč, a to má Logana Velmi šťastný

To si platil za práci, protože Honda nemá kalisky. Obávám se že na ty dachne jsou. Pokud by tam byl mimo toleranci tak musí kvůli tomu sundavat váčky. Buď rád za Hondu. Kalisky dávají už snad všechny japonský a evropský značky když to nemá hydroštely.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.12.2017 , 12:19  Naposledy upravil Kendik dne 29.12.2017 , 12:53, celkově upraveno 4 krát. Citovat  

Jopeeeno napsal:
Kendik:

Honda Ostrava, žádné tajemství. Výsledek beru jako plichtu, oba máme olej Honda za stejnou cenu.
Do Ostravy jsem "nastesti" nepsal. Pro me invalidniho duchodce je rozdil 800,-kc v cene nezanedbatelny detail Úsměv
Za to koupim treba 5l motoroveho oleje a filtr a jeste mi zbyde na pivo pifko
Na druhou stranu clovek nekdy nema na vyber a musi jet tam. kde to je nejbliz, protoze jet treba 100km do dalsiho nejblizsiho servisu se nevyplati Ble
   Návrat  
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.12.2017 , 12:37   Citovat  

Ceny originál olejů jsou různé. Kupují 25l kanystr a vychází pak litera na 370kc.
Co se týká DPF u 2.2 tak je zde řešen klasicky přes nespalenou naftu,teplotní i rozdílové čidlo tlaku tam namontované je.
   Návrat  
Stangy je teď offline  Stangy
PříspěvekZaslal: 29.12.2017 , 16:04   Citovat  

Zdar mám takovej problém. Do týdne se mi vždy vybije baterie. Baterie je nová. U prodejce baterie mi změřili odběr a ejhle 0.37 A. Doma jsem postupně odpojoval pojistky a u pojistky na centrál to kleslo na nulu. Stalo se to někomu nebo co s tím nějaký nápady. Díky za nápady
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.12.2017 , 18:49   Citovat  

Stangy napsal:
Zdar mám takovej problém. Do týdne se mi vždy vybije baterie. Baterie je nová. U prodejce baterie mi změřili odběr a ejhle 0.37 A. Doma jsem postupně odpojoval pojistky a u pojistky na centrál to kleslo na nulu. Stalo se to někomu nebo co s tím nějaký nápady. Díky za nápady

Nemáš tam něco dodelavaneho. Třeba čidla, alarm a jiné věci.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 29.12.2017 , 18:52   Citovat  

Alarm tam je ale jestli je dodelavany to nevím. Bude asi z výroby ne.
   Návrat  
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.12.2017 , 19:03   Citovat  

Jopeeeno napsal:
Kendik:

A já zase v zahraničí vyčet, že by semělo jednat o Texaco + dodatečná Honda aditivace Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.12.2017 , 19:14   Citovat  

Alarm si myslím accord nemá. Pouze klasický když otevřeš dveře.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 29.12.2017 , 19:18   Citovat  

A nevíte kde se vypíná?
   Návrat  
r4zer je teď offline  r4zer
PříspěvekZaslal: 29.12.2017 , 19:25   Citovat  

Stangy napsal:

Mně něco podobného dělal bluetooth modul, pokud ho tam teda máš... Při zamčeném autě odběr >200mA, takže po týdnu stání jsem běžně nenastartoval. Odpojil jsem ho a je klid (stejně jsem ho nepoužíval) - najdeš ho tady tudy odkaz .
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 29.12.2017 , 19:27   Citovat  

Tohle jsem cetl na foru u koncernu. Blbnul central, ze nesli zamknout nektere ze dveri. Zkratka se snazil porad zamknout a nic,jen to odebiralo proud. Mas vsechny zamky funckni?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.12.2017 , 19:32   Citovat  

Pokud máš dodelany alarm tak nevím. Pokud to dělal elektrikář tak to montoval k pojistkam.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 393, 394, 395 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina