Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Honda Jazz
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 21, 22, 23  Další 
Zaslat odpověď

Strana 7 z 23
anunaki je teď offline  anunaki
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.12.2017 , 0:37   Citovat  

Nevím na čem jedou ti, co tohle schválili do výroby, ale musí to být fakt hustej matroš. pořádnej výtlem Ty lichoběžníky na blatnících, to je pecka, ale ta malá kruhová úseč na zadních dveřích, to je majstrštyk. Chce se mi blejt, velebnosti. Teda pardon, Hondo. pořádnej výtlem
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Jopeeeno je teď offline  Jopeeeno
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.12.2017 , 1:13  Naposledy upravil Jopeeeno dne 2.1.2018 , 13:08, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Je pravda, že tohle také není úplně můj šálek čaje. Vždyť už i ta Dačka se poprala symetričtěji se svými "outdoorovými" verzemi

2017-dacia-facelift-uk-12.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
2017-dacia-facelift-uk-12.jpg, 190.55 kB
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.12.2017 , 19:20   Citovat  

v celku zajimavej individual Velmi šťastný tudy odkaz
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.12.2017 , 22:12   Citovat  

DOHCVTEC: mě spíš překvapilo, že do toho kufru narval kola. HaHaaa Předpokládám, že vzhledem k výbavě to jsou 16".
Když jsem uviděl tu boční ochrannou lištu na zadních dveřích, tak jsem myslel, že to je přilepený totálně nakřivo. Velmi šťastný A ejhle, není. Za mě ne...

Líbí se mi poface Jazzu neDynamic v té stříbrné. Přijde mi elegantní.

2018_honda_fit_003_medium.jpg

2018_honda_fit_003_medium.jpg, 60.44 kB

2018_honda_fit_015_medium.jpg

2018_honda_fit_015_medium.jpg, 60.47 kB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.12.2017 , 22:45   Citovat  

DOHCVTEC:
Pěkný kousek, asi bývalý majitel už vyhlíží (nebo má objednán "Dynamic" Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.12.2017 , 23:12   Citovat  

mne se to docela libi aspon to zestihluje ten krabicoidni tvar ty cerny prahy akorat bych nato dal bily 17" a bylo by to enonuno ,ten interier jsem taky nevedel ze takovej je i ty prahy a lipy ,ale mozna jsou to jen potahy ,kazdopadne za mne je to dobrý
preci jen mam radeji agresivnejsi vzhled ,kdyby ne koupim jsi polo Velmi šťastný coz neni tak spatny auto..
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.12.2017 , 23:27   Citovat  

Ty potahy budou asi od MADu, origo nee. Sluší tomu i Elegance ventilace, a ne ta obrovská ovládací old school kolečka z verze Trend. Kola - bez debat 17", otázkou zůstává, jak by utrpěl komfort na 40-45 profilu.
Polo GTI vs. Jazz Dynamic... Kacířská otázka. Polo 2.0 TSI 200 PS za cca +- 500.000 Kč vs. Jazz Dynamic 1.5 131 PS za 470.000 Kč... Hm?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.12.2017 , 23:38   Citovat  

Jopeeeno napsal:
Ty potahy budou asi od MADu, origo nee. Sluší tomu i Elegance ventilace, a ne ta obrovská ovládací old school kolečka z verze Trend. Kola - bez debat 17", otázkou zůstává, jak by utrpěl komfort na 40-45 profilu.
Polo GTI vs. Jazz Dynamic... Kacířská otázka. Polo 2.0 TSI 200 PS za cca +- 500.000 Kč vs. Jazz Dynamic 1.5 131 PS za 470.000 Kč... Hm?

tak polo gti je uz jina liga , to je snad stejne dobry jako golf tudy odkaz .. obavam se ze jazz dynamic spotrebou nebude daleko od pola ,tam to bude spis atmosfera vs turbo a exotika vs strohej dizajn ..
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.12.2017 , 23:51   Citovat  

Ale ano, to bez debat. Dynamic se už "nebezpečně" blíží cenou kupodivu zajímavě naceněnému Polu GTI. Kdybych byl cílovkou, silně se ve mě bude bít otázka, zda masové GTI, nebo míň rozšířené old school atmo "RS".
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.12.2017 , 0:11   Citovat  

Jopeeeno napsal:
Ale ano, to bez debat. Dynamic se už "nebezpečně" blíží cenou kupodivu zajímavě naceněnému Polu GTI. Kdybych byl cílovkou, silně se ve mě bude bít otázka, zda masové GTI, nebo míň rozšířené old school atmo "RS".

to jo ,ale jak uz jsem psal kdyz agresivni vzhled do pulmega tak radeji hondu a civic v litru ,jazz bych stejne asi chtel jen 1.3 , preci tech tricet koniku a pres sto kilo navic uz bude papat jako silnejsi turbomotory .. a tam uz koukat po jazzu kvuly spotrebe uz nema smysl jako to bylo se 1.3 ktera dokazalôa jezdit i za 4l .. a polo hlavne pusobi dospeleji jako jazz .. a nemuselo by byt gti ,stacil by trivalec s DSG a ve fulce ..
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.12.2017 , 0:18   Citovat  

To asi ano. Těžko říct, kde by srdce a peněženka nakonec zavedla Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 31.12.2017 , 18:23   Citovat  

Jarov uz ma ceny a terminy faceliftovaneho Jazze 2018. Dynamic dodani brezen za 425 tisic. To je za lidovku, to se bude prodavat jak housky. pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.12.2017 , 18:38   Citovat  

Mě to zase za 131PS warm hatche moc nepříjde Velmi šťastný Honda Navíc, pokud to je zaváděcí cena.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 31.12.2017 , 20:44   Citovat  

Trh ukaze, jak to micro hot mpv bude uspesne. Motor ma vykon dost slusnej, ale kroutak na dnesni dobu slabota. Takze radis a radis, vytacis a vytacis. Na blbnuti na okreskach asi jo, ale na bezne jezdeni? Lide jsou zmlsani a i s trivalecem tsi se pojede prijemneji.

Edit: jinak co jsem koukal na HR-V na Jarove, tak tam maji skladovky Elegance v bile perleti za 465 tisic. Jeste dat dolu tak 10 tisic na samodomo odhlucneni.... HaHaaa
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.1.2018 , 15:03   Citovat  

Jazzík 1.5 je cca 150 kg lehčí, než HR-V, takže pro běžné ježdění jej nebudeš muset tak točit, jak to HR-V. Podle mě to bude zajímavé svezení a až taková mrtvola to "dole" nebude, litrovou Fábku si dá Jazz k snídani Velmi šťastný Je leden, pomalu bude Dynamic v demu, nechme se překvapit, třeba mile.

Ad HR-V. Padá to, padá. Však je načase, za "chvíli" tu máme FL. Až tak moc jsem za těch 20 měsíců "neprodělal". Moje bylo bez navi v 4/2016 s pořizovačkou za 512.000 Kč.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.1.2018 , 15:40   Citovat  

Mluvil jsem pred vanoci s dealerem, a rikal, ze se mu v posledni dobe nekolikrat stalo, ze prisel zakaznik prakticky rozhodnuty pro HRV v zakladu (stoji ted pod 430 tisic) a po zkusebce si jeste vyzkouseli Civic v trivalci. A svete div se, vzali toho Civica. To nerikal, aby me lamal na trihrnek. Vi moc dobre, ze Civica nechci.

Ohledne toho Jazze Dynamic jsem asi fakt zbytecne moc pesimisticky. Je pravda, ze 150kg je celkem dost. Mas pravdu, uvidime. OK

Ceny trochu padly a uz je to zase zajimavejsi.
Jenze na druhou stranu to HR-V v 1.5T by musela byt pecka. Jestli to teda zase nepo*erou cenou....

Jopeeeno napsal:
Jazzík 1.5 je cca 150 kg lehčí, než HR-V, takže pro běžné ježdění jej nebudeš muset tak točit, jak to HR-V. Podle mě to bude zajímavé svezení a až taková mrtvola to "dole" nebude, litrovou Fábku si dá Jazz k snídani Velmi šťastný Je leden, pomalu bude Dynamic v demu, nechme se překvapit, třeba mile.

Ad HR-V. Padá to, padá. Však je načase, za "chvíli" tu máme FL. Až tak moc jsem za těch 20 měsíců "neprodělal". Moje bylo bez navi v 4/2016 s pořizovačkou za 512.000 Kč.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.1.2018 , 16:05   Citovat  

anunaki:
Však o tom to je... HR-V se musí k vůli dynamickým požadavkům točit a jak jsme se bavili, "nahoře" řve. To je spousty lidem proti srsti a nedivím se. Kdyby bylo tišší, tak by ta jízda "nahoře" příjemnější. Proto člověk HR-V do otáček nepošle a má tak pocit že vůbec nejede. To u Civica není. Táhne už dole a stačí tak využívat otáčkové pole ve středu, aby jel. Takže, volba je pak nasnadě...
Uvidíme co facelift. Jestli hlavu zase otočí (jak u současného HR-V) výfukovými svody ke kabině, nezesílí okna, budou potřebovat u Turba tunu tlumících materiálů, aby to odhlučnili. Cena bude asi řacha, snad něco třeba zase něco usmlouvám (-40 down by bylo zase fajn:-)

Jazz Dynamic bude skvělé auto, jen člověk nesmí až tak řešit cenu. Tohle auto se nebude kupovat rozumem. Bude to, jak psal DOHCVTEC, auto pro milovníky VTíček, nostalgie Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.1.2018 , 19:12   Citovat  

Jopeeeno: jasne, me spis prekvapila ta odlisnost, HRV vs. Civic. Jdou si pro crossovera a skonci u (extravagantniho) sportovniho hatchbacku. Dve uplne jina auta. Ono i kdyby do HRV dali ten trivalec, tak by to pro spoustu zakazniku bylo zajimavejsi nez ta atmosfericka 1.5. Stejne si myslim, ze ten trival tam daji jako zakl. motorizaci.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.1.2018 , 20:42   Citovat  

anunaki:
To potvrzuje skutečnost, že se určitá část lidí tříválců "přestává bát". Ale že až tak, že si půjdu pro crossover a odejdu s tříválcovým hatchem, no to mi hlava nebere. Tohle se mi ale určitě hodně dlouhou dobu vyhne. Neříkám, že první Hondí Swindon tříválec je úplně špatný, ale to není pro mě. A fakt si Tome nemyslím, že ten motor nakonec nastěhují i do HR-V. Spíše do Jazze 2021.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.1.2018 , 21:43   Citovat  

Jopeeeno napsal:
anunaki:
To potvrzuje skutečnost, že se určitá část lidí tříválců "přestává bát". Ale že až tak, že si půjdu pro crossover a odejdu s tříválcovým hatchem, no to mi hlava nebere. Tohle se mi ale určitě hodně dlouhou dobu vyhne. Neříkám, že první Hondí Swindon tříválec je úplně špatný, ale to není pro mě. A fakt si Tome nemyslím, že ten motor nakonec nastěhují i do HR-V. Spíše do Jazze 2021.

ale tohle jsem slysel taky od naseho prodejce ze fakt lidi jsi prisli pro jazze nebo HR-V a objednali jsi civic v litru ...
popravde ja bych se rozhodl taky tak ,ja uz videl litra pod styrista tisic a to je pulroku v prodeji .. takze takovej clovek kdyz koukne na jazz a civic je rozhodnuto jsi myslim.. nemluve o abseci sensing v jazzu ..
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.1.2018 , 22:14   Citovat  

DOHCVTEC: je pravda, ze ty pokrocile asistenty jsou u Jazzu standardne az v Comfortu. Ten se pohybuje kolem 380 tisic, coz je na maly auti dost. Pokud se skladovka Civicu v litru necha koupit i pod 400 tisic, tak kdyz se tyhle dve auta postavi vedle sebe, tak neni fakt co resit. Koncovou cenu Jazze 2018 bych videl: Trend 310 tisic, Comfort 350 tisic, Elegance (Dynamic) 390 tisic. Dat na to peknou reklamu a uz by se prodavalo urcite lip. Jeste kdyby Honda davala tu 7-letou zaruku, jako v Australii...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.1.2018 , 23:34   Citovat  

anunaki napsal:
DOHCVTEC: je pravda, ze ty pokrocile asistenty jsou u Jazzu standardne az v Comfortu. Ten se pohybuje kolem 380 tisic, coz je na maly auti dost. Pokud se skladovka Civicu v litru necha koupit i pod 400 tisic, tak kdyz se tyhle dve auta postavi vedle sebe, tak neni fakt co resit. Koncovou cenu Jazze 2018 bych videl: Trend 310 tisic, Comfort 350 tisic, Elegance (Dynamic) 390 tisic. Dat na to peknou reklamu a uz by se prodavalo urcite lip. Jeste kdyby Honda davala tu 7-letou zaruku, jako v Australii...

porad nema jazz honda sesning co vim ,ale jen upozorneni nebo tak neco co je velkej rozdil a mne psaly z hondy ,ze davaj prodlozenou zaruku ,v CR to mozna jeste neni ..
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.1.2018 , 10:18   Citovat  

Jazz má od střední výbavy to samé, jak HR-V, tedy kompletní ADAS - čtení dopravních značek, inteligentní tempomat, protikolizního asistenta + parsenzory, hlídání jízdních pruhů.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.1.2018 , 11:42   Citovat  

Jopeeeno napsal:
Jazz má od střední výbavy to samé, jak HR-V, tedy kompletní ADAS - čtení dopravních značek, inteligentní tempomat, protikolizního asistenta + parsenzory, hlídání jízdních pruhů.

ale full sensing to neni nebo jo ? ja to na strankach hondy nenasel ,pac hlidani a drzeni v pruhu asi neni to same.. popojizdeni v kolonach asi taky nema a otom pisu ..
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.1.2018 , 11:58   Citovat  

Tady se uvádí, že Honda Fit/Jazz pro US má mít Honda Sensing. Ve výbavě Jazze 2018 pro EU od Libora je uveden pouze ADAC, tzn. Varování před čelní srážkou (FCW), Varování před neúmyslným opuštěním jízdního pruhu (LDW), rozpoznávání dopravních značek a inteligentní omezovač rychlosti. Na plný Honda Sensing mu chybí: Lane Keeping Assist System (LKAS), Road Departure Mitigation System (RDM), Adaptive Cruise Control (ACC) a Collision Mitigation Braking System™ (CMBS™).

Jak jsi to myslel ohledně té záruky? To davají už někde v EU?

DOHCVTEC napsal:
ale full sensing to neni nebo jo ? ja to na strankach hondy nenasel ,pac hlidani a drzeni v pruhu asi neni to same.. popojizdeni v kolonach asi taky nema a otom pisu ..
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.1.2018 , 13:02   Citovat  

DOHCVTEC:
Ne. Pruhy pouze hlídá, zpět to vrátit neumí. Předkolizní systém funguje (garantují funkci) pouze při nebezpečí kolize do cca 30 km/h. "Aktivní" tempomat se umí orientovat pouze na základě dopravních značek, upravujících rychlost a funguje docela spolehlivě. Jakmile zastavíš, musíš ho opět aktivovat (to samé, podle mě, i u CVT, ale třeba se mýlím). Od aut si automaticky distanc nedrží. Vše vychází z HR-V (auta mají stejný technický základ).

anunaki:
LKAS a CMBS má v HR-V taky (při startu se krátce rozsvítí symboly), ale bude to asi jen "okleštěná" berlička pro výše uvedené systémy.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.1.2018 , 13:05   Citovat  

anunaki:
u nás je, pokud vím, jen Honda Premium Quality. Někde, snad Austrálie (jestli jsem dobře četl) je prodloužená plná záruka na 7 let?

HONDA PREMIUM QUALITY
Jste rozhodnuti se dobře postarat o vaši Hondu? Vaše rozhodnutí vítáme, podpoříme vás v něm naším exkluzivním 8letým věrnostním programem.

8letý věrnostní program
Pokud budete během celého provozování vozidla vykonávat jeho údržbu podle doporučení Hondy, použitím doporučeného servisního materiálu a originálních náhradních dílů Honda v autorizovaném servisu Honda v České republice, bude vaše vozidlo kryto věrnostním programem Honda Premium Quality.

Na která vozidla se věrnostní program vztahuje:
Věrnostní program je poskytován na vozidla prodaná autorizovaným prodejcem Honda v České republice jejichž stáří nepřevyšuje 8 let, nebo jejichž nájezd nečiní více jak 150.000 km, podle skutečnosti, která nastane dříve. Předepsaná údržba vozidla musí být po celou dobu provozu vykonávána v autorizovaném servisu Honda za použití originálních náhradních dílů a doporučeného materiálu.

Výhody věrnostního programu
Jaké výhody vám poskytuje věrnostní program:
V případě poruchy specifikovaných částí vozidla, které jsou kryté tímto programem, vám Honda poskytne náhradní díly na opravu zdarma.

Jaké další výhody vám poskytuje věrnostní program:
Kromě toho, že věrnostní program zabezpečí správnou údržbu vašeho vozidla, použitím nejlepších dílů a materiálu, který vašemu vozidlu můžete dát, zároveń zvyšuje jeho tržní hodnotu po uplynutí záruky, protože v případu prodeje může program využít další majitel. Při prodeji ojetého vozidla vám tedy účast v programu dává další významný argument a výhodu.

8 letý věrnostní program Honda Premium Quality můžete uplatnit v každém autorizovaném servisu Honda v České republice.

Co je kryté věrnostním programem:
Porucha musí mít charakter výrobní nebo materiálové vady, která nebyla způsobena vnějším vlivem, poškozením, nepovolenými úpravami, hrubým zacházením, používáním vozidla v rozporu s pravidly uvedenými v uživatelské příručce nebo použitím vozidla pro soutěžní účely.

V případě takovéto poruchy věrnostní program kryje následující části:

Motor a jeho vnitřní časti (s výjimkou příslušenství motoru)
Manuální nebo automatickou převodovku a její vnitřní části (s výjimkou příslušenství převodovky)
Hnací hřídele (kromě gumových manžet)
Řízení – převodku řízení (kromě spojovacích tyčí a manžet)
Jednotku DPS – diferenciál 4WD (kromě gumových manžet)
Elektronické řídící jednotky pro motor (ECU), komfortní příslušenství a multiplex (MICU), převodovku (TCU), řízení (EPS), airbagy (SRS) a ABS (modulátor ABS)

Co není kryto věrnostním programem:
Práce spojená s opravou
Spotřební materiál, náplně a maziva
Spotřební díly a díly, jejichž výměna je předepsána při pravidelné údržbě
Příslušenství motoru (startér, alternátor, turbodmychadlo, vysokotlaké čerpadlo, vstřikovače, palivové čerpadlo, silentbloky a ostatní příslušenství motoru)
Příslušenství převodovky (řadící páka s mechanismem, spínače, senzory a ovládací prvky, které nejsou vnitřními částmi převodovky, ostatní příslušenství převodovky)
Podvozek, části náprav a podvozku (s výjimkou převodky řízení a hnacích hřídelí)
Části brzdového systému (s výjimkou řídící jednotky/modulátoru ABS)
Výfukový systém (potrubí, katalyzátor, DPF filtr, tlumiče výfuku,O2 senzory a pod.)
Karosářské části, části interiéru, čalounění a lak
Elektroinstalace (s výjimkou specifikovaných částí)
Části systému IMA včetně baterie IMA (části hybridního pohonu u hybridních modelů)
Příslušenství a doplňky (tažná zařízení, střešní nosiče, elektronika, audio, navigace a pod.)
Ostatní části, které nejsou specifikované v seznamu částí krytých věrnostním programem
Zeptejte se vašeho dealera Honda na další podrobnosti týkající se 8 ročního věrnostního programu Honda Premium Quality.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.1.2018 , 13:15   Citovat  

Jasně, mrkni sem

Nějak detailně jsem to teda nečetl, každopádně je to dokonce bez omezení kilometrů! A kryje to všechno, kromě pneu a akumulátoru. Tam je to řešeno zárukou na nový vůz (baterku kryje Honda, pneu výrobce).
   Návrat  
Kutlas je teď offline  Kutlas
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 2.1.2018 , 13:29   Citovat  

Ahoj H+ H+

Máme doma Jazze rv. 2005.
Mám problém, v kufru se objevuje velké množství vody.
Hledal jsem příčinu, kde by to mohlo téct.
Sundal jsem tapce, koukal jsem pod stropnici a všude to je čisté.
Ani přes světla není nikde známka toho že by tam protékala voda.
Máte někdo typ na co se zaměřit ?
Děkuji všem za odpověď Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.1.2018 , 13:32   Citovat  

Tak jsem se tím prokousal a vypadá to fakt na plnou sedmiletou záruku. Hm, tu kdyby Honda přihodila i v Evropě, hned by ty své ceny mohla i odůvodnit. No, a teď vážně. Všichni víme, jak je tom Kia a Hyundai (nebo alespoň byli s tím jejich 7 let bez starostí), sice delší záruka fajn, ale ten servis po tu dobu stojí raketu. Viz kolegův Sportage 2016, já roční prohlídka bez pár haléřů 3.000 Kč, Sportážka 6.000 Kč. Ale i tak, 7 let pro toho, kdo by to využil, proč ne, když by byla ta možnost.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Honda Jazz
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 21, 22, 23  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina