Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 395, 396, 397 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 396 z 486
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 3.1.2018 , 10:18   Citovat  

Kmóďa napsal:
Tak to by bylo super,jde o to že všude nabízí kroužky pod repro na Civic 7g ale na Accorda ne. Díky
Krouzky na Civic a Accorda se pouzivaji stejne. Civicove. Je pravda, ze vsude maji jen na Civica a nemaji uvedeno na jake dalsi vozy pasuji.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.1.2018 , 10:34   Citovat  

Už som to tu písal X krát tiež, že podložky pod reproduktory pasujú zo Civic, stačí ich len troška obrúsiť po krajoch...

IMG_0471.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMG_0471.JPG, 2.59 MB
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.1.2018 , 14:19   Citovat  

markos napsal:
Už som to tu písal X krát tiež, že podložky pod reproduktory pasujú zo Civic, stačí ich len troška obrúsiť po krajoch...

Ty jo ty tam máš ještě nějaké jiné kroužky,tyhle tam možná vlezou lépe...

d.38_.jpg

d.38_.jpg, 16.07 kB

1_176.jpg

1_176.jpg, 100.59 kB
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.1.2018 , 18:31   Citovat  

Ty si postnul ramecky na pekare a markos na ufona Úsměv
   Návrat  
peterrrpn je teď offline  peterrrpn
PříspěvekZaslal: 3.1.2018 , 21:17   Citovat  

Chalani taká otázka dá sa zapnúť na accorde čisto pri prvom zapnutí iba ventilácia lebo mi to pripadá také blbé že keď vypnem komplet klímu respektíve ventiláciu tak vždy pri zapnutí sa zapne aj klíma. Ne iem či ste ma pochopili. Teraz fungujem tak že to ani nevypinam nechám iba ventiláciu a vypnem motor a keď nastartujem ide mi iba ohrev a ventilácia.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Pepino_Honda je teď offline  Pepino_Honda
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.1.2018 , 21:33   Citovat  

vypnout skrz tlačítko ACC ? Na displei pak bude ACC Off, tím dojde k vypnutí automatiky a jedeš jen dle nastavené teploty... mám to tak nastavený normálně, i po zapnutí zůstalo poslední nastavení..
   Návrat  
peterrrpn je teď offline  peterrrpn
PříspěvekZaslal: 3.1.2018 , 21:47  Naposledy upravil peterrrpn dne 3.1.2018 , 21:52, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Áno ona si pamätá posledné nastavenie. Dám príklad. Teraz v zime mám klímu vypnutú a nastavenú požadovanú teplotu iba kúrim. No a keby som chcel úplne všetko vypnúť a dám OFF a potom si zapnem znova iba kurenie tlačidlom regulácia rýchlosti ventilátora tak sa vždy zapne klimatizácia. Musím dať A/C off a toto je to čo potrebujem vedieť či to dokážem bez toho. Teraz vzdy iba vypnem motor. Prv som dal off na ovládaní potom šípku na zvýšenie otáčok zapla sa klíma tak som dal ac off proste také blbé to je. Pri vypnutom ovládaní klímy, kúrenia pričom ste ju vypli tlačidlom OFF dokážete zapnúť čisto iba ventiláciu lebo mne sa to nepodarilo vždy sa mi zapne klíma tu musím vypnúť a potom už vypinam iba komplet motor.
   Návrat  
Pepino_Honda je teď offline  Pepino_Honda
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.1.2018 , 21:50   Citovat  

to nevím, musel bych zkusit, ale nevidím jediný důvod, proč to komplet vypínat přes tlačítko Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.1.2018 , 23:01   Citovat  

peterrrpn napsal:
Áno ona si pamätá posledné nastavenie. Dám príklad. Teraz v zime mám klímu vypnutú a nastavenú požadovanú teplotu iba kúrim. No a keby som chcel úplne všetko vypnúť a dám OFF a potom si zapnem znova iba kurenie tlačidlom regulácia rýchlosti ventilátora tak sa vždy zapne klimatizácia. Musím dať A/C off a toto je to čo potrebujem vedieť či to dokážem bez toho. Teraz vzdy iba vypnem motor. Prv som dal off na ovládaní potom šípku na zvýšenie otáčok zapla sa klíma tak som dal ac off proste také blbé to je. Pri vypnutom ovládaní klímy, kúrenia pričom ste ju vypli tlačidlom OFF dokážete zapnúť čisto iba ventiláciu lebo mne sa to nepodarilo vždy sa mi zapne klíma tu musím vypnúť a potom už vypinam iba komplet motor.
Mam to same a dost mi to vadi naštvanej
   Návrat  
Mara126 je teď offline  Mara126
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.1.2018 , 23:49   Citovat  

Mě to funguje normálně, jen šipkami pouštím ventilátor bez toho abych vypínal klimu. Na kolečku mam nastaveno 19, ale to asi na ruční provoz nemá vliv.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.1.2018 , 0:23   Citovat  

peterrrpn napsal:

Nějak nechápu,pokud máš vypnutou klimu a jen topíš,proč máš potřebu mačkat tlačíko OFF ?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.1.2018 , 7:40   Citovat  

Kdyz mam uplne vyple topeni a chci zapnout pouze topeni a zmacknu sipku nahoru, zapne se mi k tomu i klima a musim ji neustale pri kazdem zapinani topeni vypinat coz je dost otravne. Pokazde se zapina zbytecne kompresor klimy.
   Návrat  
Tomik je teď offline  Tomik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.1.2018 , 9:14   Citovat  

Mate pouzivat ventilaci na AUTO, jak je psane v navodu a stelovat jen teplotu, nic vic, zadnou klimu, smer foukani, intenzitu foukani, nic. Samotni Japonci na automat vedi lip, co je pro vas nejlepsi. Hihi
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 4.1.2018 , 11:01   Citovat  

Nevim jak kdo, ale ja klimu v podstate nepouzivam vubec (jen kdyz potrebuju odmlzit sklo), nicmene mam trvale zapnuty vetrak na 1 dilek. Vlastne nevim v jakych pripadech bych to mel uplne vypinat OFFem. Beztak se vsude doporucuje, ze bys mel nechat stale alespon nejaky prutok vzduchu skrze potrubi, aby se tam nedrzela vlhkost a jine sajrajty, at uz klimu pouzivas ci ne...
Tudiz moje rada zni, nevypinat OFFem vubec, jen ve zcela nejnutnejsich pripadech a jet stale na jeden dilek ci vice, dle aktualni potreby...
   Návrat  
Mc.Master150 je teď offline  Mc.Master150
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.1.2018 , 12:12   Citovat  

caute kluci. hele mam problem kdyz startuju za studena tak me chvilicku po startu zustane vyset starter a de prez zuby. co se stim da delat ? musim ho vymenit nebo bude treba stacit jenom rozebrat a promazat ? diky
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.1.2018 , 13:11   Citovat  

Tomik napsal:
Mate pouzivat ventilaci na AUTO, jak je psane v navodu a stelovat jen teplotu, nic vic, zadnou klimu, smer foukani, intenzitu foukani, nic. Samotni Japonci na automat vedi lip, co je pro vas nejlepsi. Hihi

Proč bych měl celý rok používat klimatizaci? A ještě tady tvrdíš že je to v návodu???
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.1.2018 , 13:14   Citovat  

Kendik napsal:
Kdyz mam uplne vyple topeni a chci zapnout pouze topeni a zmacknu sipku nahoru, zapne se mi k tomu i klima a musim ji neustale pri kazdem zapinani topeni vypinat coz je dost otravne. Pokazde se zapina zbytecne kompresor klimy.

Topení vypneš otočením kolečka teploty na nejnižší stupeň LO,není důvod vypínat celý panel tlačítkem OFF Tak to koukám!
   Návrat  
JardaBar je teď offline  JardaBar
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.1.2018 , 13:27   Citovat  

Tomik: "ventilace na AUTO" ... pak chcípneš motor a vše v klimatizaci krásně vlhne a plesniví. Já nechávám řídit automat jen teplotu, ale otáčky ventilátoru, A/C i směr foukání si ovládám sám. (u každého auta) Většinou mám stejně furt zvoleno "okno/nohy". Když používám klimu, vypnu jí ještě před dojezdem, abych jí tzv. "vyfoukal" a výměník nezůstal příliš studený (nekondenzovala na něm zbytečně voda). Z ventilace mi pak nejde nikdy žádný zápach.

Kendik: "Pokazde se zapina zbytecne kompresor klimy." ... Mě se tak chová tlačítko "odmlžení předního okna". Ale stačí to tlačítko stisknout před nastartováním motoru (po zapnutí zapalování) a vypnout klimu také než nastartuješ. Je to hned a kompresor se ti samozřejmě nespustí, když není nastartováno. V Civicu když mám A/C off, tak se ani při dalším startu kompresor nespouští, volba se pamatuje.
Jinými slovy, když zapnu režim AUTO, vše se řídí samo dle čidel. Pokud na cokoliv sáhnu (směr foukání, teplota, ovladač A/C) "zmanuální se" Úsměv jen ta daná funkce.
   Návrat  
mad_zed je teď offline  mad_zed
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.1.2018 , 14:04   Citovat  

JardaBar napsal:
Tomik: "ventilace na AUTO" ... pak chcípneš motor a vše v klimatizaci krásně vlhne a plesniví. Já nechávám řídit automat jen teplotu, ale otáčky ventilátoru, A/C i směr foukání si ovládám sám. (u každého auta) Většinou mám stejně furt zvoleno "okno/nohy". Když používám klimu, vypnu jí ještě před dojezdem, abych jí tzv. "vyfoukal" a výměník nezůstal příliš studený (nekondenzovala na něm zbytečně voda). Z ventilace mi pak nejde nikdy žádný zápach

Delam to zrovna tak.Jinak kdyz chci v lete auto rychle vychladit,nebo jedu dal,tak je Auto volba v accordu super,ale pri zasteveni vypnunmanualne a/c a necham vyfoukat.Kupodivu je v accordu tohle auto na klime i na steracich vychytane.
Na superbu 2 to bylo otravne ty auto rezimy-musi se do steracu i klimy neustale zasahovat.
   Návrat  
rudy5 je teď offline  rudy5
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.1.2018 , 16:09   Citovat  

Kmóďa napsal:
Proč bych měl celý rok používat klimatizaci? A ještě tady tvrdíš že je to v návodu???

Pri automatickej klime to v navode v kazdom aute je pisane, nesmrdi ti klima ale hlavne v zime rychlo vysusi vnutornu vlhkost a zarosene okna cize odpodstatnenie to pouzivat v rezime auto urcite ma aj v zime .
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.1.2018 , 16:20   Citovat  

Me to prijde jako prezitek u AUTO ventilaci (ktere funguji vyborne), porad stelovat neco manualne. Mam verzi s navigaci a displej nepotrebuji vubec rozvicovat. to mi hlava nebere
A pro klimatizaci je myslim lepsi, kdyz jede i v zime, ani nevim ze se spina, auto rezim bude vedet lip, co je pro ni a pro jizdu dobré. Nesnazte se byt chytrejsi, nez japonsti inzenyri Hihi
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.1.2018 , 19:23   Citovat  

Tomik napsal:
Me to prijde jako prezitek u AUTO ventilaci (ktere funguji vyborne), porad stelovat neco manualne. Mam verzi s navigaci a displej nepotrebuji vubec rozvicovat. to mi hlava nebere
A pro klimatizaci je myslim lepsi, kdyz jede i v zime, ani nevim ze se spina, auto rezim bude vedet lip, co je pro ni a pro jizdu dobré. Nesnazte se byt chytrejsi, nez japonsti inzenyri Hihi

To není auto ventilace,ale auto klimatizace. A jestli o ní nevíš tak jsi hluchej a bez citu. A teď mi napiš na které straně v návodu je psáno,že ji máš mít zapnutou celoročně. To bych si připadal jako blázen,venku chladno a mě hučí klimatizace a ventilátory Velmi šťastný
   Návrat  
Mara126 je teď offline  Mara126
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.1.2018 , 19:34   Citovat  

Ještě jednou pro nechápavce. Když dam AUTO, tak teda běží i klima ? A k čemu je tedy to A/C tlačítko, to také spíná automatickou klimu ne ?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.1.2018 , 19:45   Citovat  

Tomik napsal:
Tlacitkem AUTO se zapina i klimatizace a v tom nevidim smysl. Takhle sikovne jsme oddelali behem par mesicu kompresor na A6G Velmi šťastný Ze byla zapla cely rok v kuse na urcitou teplotu.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.1.2018 , 19:47   Citovat  

Kmóďa napsal:
Topení vypneš otočením kolečka teploty na nejnižší stupeň LO,není důvod vypínat celý panel tlačítkem OFF Tak to koukám!
Dekuji za informaci. To jsem nevedel je to dobrý Nemecky neumim cist z prirucky Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.1.2018 , 19:49  Naposledy upravil Kendik dne 4.1.2018 , 20:36, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

JardaBar napsal:
Tomik: "ventilace na AUTO" ... pak chcípneš motor a vše v klimatizaci krásně vlhne a plesniví. Já nechávám řídit automat jen teplotu, ale otáčky ventilátoru, A/C i směr foukání si ovládám sám. (u každého auta) Většinou mám stejně furt zvoleno "okno/nohy". Když používám klimu, vypnu jí ještě před dojezdem, abych jí tzv. "vyfoukal" a výměník nezůstal příliš studený (nekondenzovala na něm zbytečně voda). Z ventilace mi pak nejde nikdy žádný zápach.

Kendik: "Pokazde se zapina zbytecne kompresor klimy." ... Mě se tak chová tlačítko "odmlžení předního okna". Ale stačí to tlačítko stisknout před nastartováním motoru (po zapnutí zapalování) a vypnout klimu také než nastartuješ. Je to hned a kompresor se ti samozřejmě nespustí, když není nastartováno. V Civicu když mám A/C off, tak se ani při dalším startu kompresor nespouští, volba se pamatuje.
Jinými slovy, když zapnu režim AUTO, vše se řídí samo dle čidel. Pokud na cokoliv sáhnu (směr foukání, teplota, ovladač A/C) "zmanuální se" Úsměv jen ta daná funkce.
Dekuji přátele Pokud uz mam zaplou klimatizaci, vypinam ji alespon 2-3 minuty pred vypnutim motoru, aby se vysusilo potrubi. Jinak klimu pouzivam jen kdyz je potreba odmlzit nebo odvlhcit auto a kdyz je vedro. Preventivne ji zapinam na chvilku zhruba kazdy mesic dva, aby nezatuhla.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.1.2018 , 20:08   Citovat  

Mara126 napsal:
Ještě jednou pro nechápavce. Když dam AUTO, tak teda běží i klima ? A k čemu je tedy to A/C tlačítko, to také spíná automatickou klimu ne ?

Samozřejmě že běží klima. Tlačítko A/C zapíná a vypíná klimatizaci. Ale v poloautomatickém režimu,takže můžeš zvolit z jakých vydechů a jakou intenzitou bude foukat vzduch...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.1.2018 , 21:00   Citovat  

Na AUTOventilaci se klima spina dle potreby, neni tedy zapla neustale.
Hosi, doba jde dal. Zabrzdili jste se v dobach favoritu s uzivanim manualni ventilace HaHaaa
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.1.2018 , 21:12   Citovat  

Tomik napsal:
Na AUTOventilaci se klima spina dle potreby, neni tedy zapla neustale.
Hosi, doba jde dal. Zabrzdili jste se v dobach favoritu s uzivanim manualni ventilace HaHaaa
Ano predpokladam, ze je vypla jen po tu dobu co je uvnitr vozu Tebou nastavena teplota, ktera moc dlouho nevydrzi. A to hlavne v parnych letech. V zime se asi moc casto nezapne, pokud neumi i topit.
Pro me zbytecne zvysovani spotreby benzinu. Klimu pouzivam jen, kdyz je to opravdu nutne.
   Návrat  
Crash86 je teď offline  Crash86
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.1.2018 , 21:21   Citovat  

A ještě NOVINKA pro ty, co mají i-CTDi (možná i benzín, to nemám zjištěné) = když je venku pod pět stupňů, tak klima spíná i když je ACC OFF.
ANO, klimatizace umí i topit....
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 395, 396, 397 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina