Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 10g
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 68, 69, 70 ... 244, 245, 246  Další 
Zaslat odpověď

Strana 69 z 246
Jopeeeno je teď offline  Jopeeeno
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.12.2017 , 17:28   Citovat  

Dodatečné tlumení dveří má opravdu smysl, a to u jakéhokoli auta, nejen z pohledu car hifi, ale i co se týče jízdního komfortu. Míň jde slyšet okolní hluk a o přidané, docela výrazné basové složce v hudbě, ani nemluvím (fakt je to o dost znát). V podstatě za cca 5.000 Kč je posun tak výrazný, že jsem upustil od plánované montáže subwooferu pod sedadlo spolujezdce.

Nevím, jak je na tom s laky CXG, to se ale brzy dozvíme, majitelů přibývá. HR-V nic moc, je to měkký lak, vyžadující docela pečlivou údržbu. U paneláku bych jí nedocílil Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Aviaczek je teď offline  Aviaczek
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 26.12.2017 , 21:38   Citovat  

King napsal:
Tak to mě zajímá Úsměv (y) U Sopťova C5G udělalo dodatečné odhlučnění hotové zázraky

Nevím, jak je na tom HR-V s kvalitou laku, ale u Civicu X se Honda chlubila, že mezigeneračně výrazně zvýšila kvalitu laku, který prý dosahuje téměř standardu Acury.

Rad bych tomu veril, ale po dvou c9g jsem trochu skepticky. Velmi šťastný Uvidi se casem Úsměv
   Návrat  
pata je teď offline  pata
PříspěvekZaslal: 26.12.2017 , 21:42   Citovat  

Jopeeeno napsal:
Dodatečné tlumení dveří má opravdu smysl, a to u jakéhokoli auta, nejen z pohledu car hifi, ale i co se týče jízdního komfortu. Míň jde slyšet okolní hluk a o přidané, docela výrazné basové složce v hudbě, ani nemluvím (fakt je to o dost znát). V podstatě za cca 5.000 Kč je posun tak výrazný, že jsem upustil od plánované montáže subwooferu pod sedadlo spolujezdce.

Nevím, jak je na tom s laky CXG, to se ale brzy dozvíme, majitelů přibývá. HR-V nic moc, je to měkký lak, vyžadující docela pečlivou údržbu. U paneláku bych jí nedocílil Úsměv

V Ústí jsme se sešli dva červený Sport, druhý červený Prestige,já měl fleky v laku na kapotě a druhý zákazník na boku dveří.... ale vyřešeno, prý Honda měla správu, že nejaké kyselé deště by to mohli způsobit....auto jsem tam nechal, nejakou metodou to odstranily....byl u toho I nějaky člověk ze zastoupení od Hondy z Prahy....
   Návrat  
King je teď offline  King
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.12.2017 , 21:46   Citovat  

Jopeeeno napsal:

OK

Zamlada jsem lak docela řešil, teď na to nemám čas. Bueee
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.12.2017 , 21:47   Citovat  

Aviaczek napsal:
Rad bych tomu veril, ale po dvou c9g jsem trochu skepticky. Velmi šťastný Uvidi se casem Úsměv

Oni by nekecali, teď jde spíš o to, jaký standard pro lak má ta Acura Mr. Green
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.12.2017 , 22:19   Citovat  

pata:
Mohlo to být zalešťováním smítek prachu, vniklých do laku při továrním lakování. Na fabrickém videu je vidět při kontrole laku, jak kolem káry chodí leštiči a zalešťují to malými leštičkami. Na svém autě jsem měl dva takovéto flíčky, až se divím, že to prošlo PDI. Nicméně, dalo se to odstranit poměrně lehce leštící pastou, do Hondy jsem s tím ani nešel, nechtěl jsem v laku hologramy. V Tvém případě bych to viděl taky na jednokrokové leštění. Alespoň podle mě, těžko říct.
Další defekt v laku jsem měl u kliky řidiče, lak byl takový krabatý, podivně strukturovaný. To už vypadalo podstatně hůř, měl jsem domluvené přelakování dveří. Podivné je, že to během léta zmizlo a samo. Nechce se mi však věřit, že by Honda aplikovala samozacelující laky, to se děje u podstatně dražších aut. Vysvětlit si to ale nedokážu.
King:
Ani já už nejsem uplný mladík, beru to jako důležitou odreagovačku, abych se nezblaznil z práce Velmi šťastný
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 26.12.2017 , 23:02   Citovat  

Jopeeeno napsal:
pata:
Mohlo to být zalešťováním smítek prachu, vniklých do laku při továrním lakování. Na fabrickém videu je vidět při kontrole laku, jak kolem káry chodí leštiči a zalešťují to malými leštičkami. Na svém autě jsem měl dva takovéto flíčky, až se divím, že to prošlo PDI. Nicméně, dalo se to odstranit poměrně lehce leštící pastou, do Hondy jsem s tím ani nešel, nechtěl jsem v laku hologramy. V Tvém případě bych to viděl taky na jednokrokové leštění. Alespoň podle mě, těžko říct.
Další defekt v laku jsem měl u kliky řidiče, lak byl takový krabatý, podivně strukturovaný. To už vypadalo podstatně hůř, měl jsem domluvené přelakování dveří. Podivné je, že to během léta zmizlo a samo. Nechce se mi však věřit, že by Honda aplikovala samozacelující laky, to se děje u podstatně dražších aut. Vysvětlit si to ale nedokáž
King:
Ani já už nejsem uplný mladík, beru to jako důležitou odreagovačku, abych se nezblaznil z práce Velmi šťastný

Rozleštit to nešlo, byla to nějaká mastonta v laku, v Hondě si nevěděli rady, prý se to muselo odstranit horkým vzduchem, nevím přesně, byl jsem z toho smutný, hned po 14 dnech nové auto skoro za 600 klacků....a flekaté jak starý klump.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.12.2017 , 23:34   Citovat  

To by mě zajímalo, co to bylo za masnotu, zvláštní vada, ale budiž. Nicméně, to jen potvrzuje skutečnost, že by si tu kvalitu mohla Honda trochu lépe hlídat a ke koncovému zákazníkovi by se takové excesy dostat neměly. U Dacie bych to ještě chápal, ale u aut s hodnotou nad půl mega, to je ostuda.
   Návrat  
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.12.2017 , 14:01   Citovat  

Tak trochu offtopic
Popisované problémy s lakem jsou společné jak pro metalízu tak pro perleť?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.12.2017 , 15:10   Citovat  

Rallye red je bezpříplatková barva (ani perla, ani metalic), tudíž se to týká i běžných barev. Abych Hondě nekřivdil, máme zatím "jen" 2 vzorky z Swindonu (2 červené Civiky) a jeden z Mexika (HR-V s crystal black pearl) s vadami laku. To nemá téměř žádnou vypovídací hodnotu.
   Návrat  
rudy5 je teď offline  rudy5
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.12.2017 , 15:30   Citovat  

Jopeeeno napsal:
To by mě zajímalo, co to bylo za masnotu, zvláštní vada, ale budiž. Nicméně, to jen potvrzuje skutečnost, že by si tu kvalitu mohla Honda trochu lépe hlídat a ke koncovému zákazníkovi by se takové excesy dostat neměly. U Dacie bych to ještě chápal, ale u aut s hodnotou nad půl mega, to je ostuda.

Aj Dacia stojí cez pol mega Úsměv
   Návrat  
sandu_cz je teď offline  sandu_cz
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.12.2017 , 17:29   Citovat  

Na mým CXG nic takového s lakem jsem neviděl, podívám se později až půjdu umýt od soli a špíny Velmi šťastný
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 27.12.2017 , 17:56   Citovat  

Jopeeeno napsal:
Rallye red je bezpříplatková barva (ani perla, ani metalic), tudíž se to týká i běžných barev. Abych Hondě nekřivdil, máme zatím "jen" 2 vzorky z Swindonu (2 červené Civiky) a jeden z Mexika (HR-V s crystal black pearl) s vadami laku. To nemá téměř žádnou vypovídací hodnotu.

Je možné, že ty dva červené Civici byli z Ústí nad.L. O té Hrv jsem totiž slyšel od nich,že to Honda řešila,,,,,
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.12.2017 , 12:31   Citovat  

pekna srovnavacka Úsměv tudy odkaz
   Návrat  
JardaBar je teď offline  JardaBar
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.12.2017 , 15:42   Citovat  

V posledním GrandTour se mihnul i nový CTR, v "soutěži" o nejošklivější zadek. Ale nevyhrál, vítězství si odnesl LandRover Discovery. Asi právem Úsměv

p.s.: A co se ještě Hondy týká, v testovaném Ariel Nomad odešla spojka/převodovka ... To bylo veškeré představení Hondy v tomto díle. Chválu si tentokrát odneslo Audi TT RS, hlavně za TFSI motor "the engine in this car is absolute masterpiece". Kdo by to byl čekal, od "Golfa". Holt, časy se mění.

Návrat  
kane012 je teď offline  kane012
PříspěvekZaslal: 31.12.2017 , 2:56   Citovat  

[quote="JardaBar"]V posledním GrandTour se mihnul i nový CTR, v "soutěži" o nejošklivější zadek. Ale nevyhrál, vítězství si odnesl LandRover Discovery. Asi právem Úsměv

Můj názor je, že civic X hatch má opravdu ošklivý zadek(sedan je moc hezký), nechápu že se jim nelíbí discovery...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.12.2017 , 12:12  Naposledy upravil DOHCVTEC dne 31.12.2017 , 13:53, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

[quote="kane012"]
JardaBar napsal:
V posledním GrandTour se mihnul i nový CTR, v "soutěži" o nejošklivější zadek. Ale nevyhrál, vítězství si odnesl LandRover Discovery. Asi právem Úsměv

Můj názor je, že civic X hatch má opravdu ošklivý zadek(sedan je moc hezký), nechápu že se jim nelíbí discovery...

me se libi vsechny tri zadky jako celek a discovery bylo vzdy pekne auto .. zadek sedanu mi prijde moc vejcovej ,
vypada spis jako pes kterej kadi Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.12.2017 , 12:43   Citovat  

DOHCVTEC:
Ty máš bujnou fantazii, chlape. Kadící pes Velmi šťastný

Jinak k tomu novému Discu. Předešlým generacím ten vyosený plát pro RZ slušel, u nové generace to je děs běs. Německý Startech přišel s vkusným řešením, které tu podivnou pr.el trochu zcivilizuje

tudy odkaz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.12.2017 , 13:58   Citovat  

Jopeeeno napsal:
DOHCVTEC:
Ty máš bujnou fantazii, chlape. Kadící pes Velmi šťastný

Jinak k tomu novému Discu. Předešlým generacím ten vyosený plát pro RZ slušel, u nové generace to je děs běs. Německý Startech přišel s vkusným řešením, které tu podivnou pr.el trochu zcivilizuje

tudy odkaz

prave ta nesymetrie ho dela jedinecnym ,pak je to jen dalsi EU krabice .. tobe se libi ,ze dneska jsou vsechny auta na jedno kopyto ? Pak je fuk co mas za znacku ,kdyz je z dalky nerozeznas co to je a vtom to je ,jestli jsi clovek kterej se chce svym vyberem odlisit nebo vyjadrit tak chces prave jedinecnost a ver ze civic,CH-R a disco jsi z nicim nespletes
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.12.2017 , 16:17   Citovat  

DOHCVTEC:
Nechci situaci, kdy budou všechna auta stejná, toho se beztak nedožijí ani naše děti. Ale na autě ale nesmí být nic, co neladí mému oku (asi jako každému). U toho Disca mi paradoxně nevadila záď předchůdce, u nového mi tam "něco nesedí". Nemyslím si, že po tom Startech zásahu auto bude tuctové, pořad bude jedinečné. Ale co clověk, to názor, o tom to je, všem se do vkusu netrefíš. Nesmí být ale u "masového auta" překročena ta hranice disproporce, disharmonie...
No a tohle mě trklo, když jsem prvně viděl CXG, naštěstí se ten pocit časem (po osobním shlédnutí) vytratil. Nerazím cestu rádoby čistoty designu, a la VW studený psí čumák, naopak C-HR se mi líbí, Civic a AXG taky, ale zmiňovaná záď Disca mi "nesedí". S Velarem problém nemám.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.12.2017 , 18:01   Citovat  

Jopeeeno napsal:
DOHCVTEC:
Nechci situaci, kdy budou všechna auta stejná, toho se beztak nedožijí ani naše děti. Ale na autě ale nesmí být nic, co neladí mému oku (asi jako každému). U toho Disca mi paradoxně nevadila záď předchůdce, u nového mi tam "něco nesedí". Nemyslím si, že po tom Startech zásahu auto bude tuctové, pořad bude jedinečné. Ale co clověk, to názor, o tom to je, všem se do vkusu netrefíš. Nesmí být ale u "masového auta" překročena ta hranice disproporce, disharmonie...
No a tohle mě trklo, když jsem prvně viděl CXG, naštěstí se ten pocit časem (po osobním shlédnutí) vytratil. Nerazím cestu rádoby čistoty designu, a la VW studený psí čumák, naopak C-HR se mi líbí, Civic a AXG taky, ale zmiňovaná záď Disca mi "nesedí". S Velarem problém nemám.

velar je luxus a disco.. je hold krabice ,ale otom je disco.. ma to bejt obyvak z ktrym se dostanes vsude, linie ma ale cisty a ne nakej zmatek jako je vide u jinych znacek casto vcetne,oplu, mazdy a pod. popravde kazdy auto ma nakej spatnej detail a zadne neni dokonale ,na kazdem aute najdes neco .. kdyz jsem videl prvni nacrty civic X byl to hnus ,ale videt to na zivo je uplne jina vec ikdyz ma par veci co se mi nelibi ..
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 31.12.2017 , 18:18   Citovat  

Tohle vypadá pěkně.... tudy odkaz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.12.2017 , 18:35   Citovat  

DOHCVTEC:
Ale ano, ta auta jsou odlišná, nejen zaměřením, to bez debat. I kdybych ty prachy náhodou měl, stejně bych to nebral (teď neřeším slabší spolehlivost LR a RR), ale status, kterým ta auta jsou prezentována. Můj favorit by byl Landcuiser V8 Velmi šťastný
tudy odkaz
A jsme u toho, pro někoho neohrabaná krabice, pro mě zajímavý tank Úsměv Pokud jsme u těch divných, míň hezkých míst, ano, spousty aut je mají, na mém HR-V nijak zvlášť nemusím záď, ta se moc nepovedla.

pata:
Zajímavý doplněk, jsem ale zvědavý, co s tím udělá teplo.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.1.2018 , 10:11   Citovat  

Sakra tady je mrtvo, ještě že sem Kašpárek hází ty jedovaté sliny a trošku to oživuje. je to dobrý

DOHCVTEC: No, takhle by se pes moc nevykadil, k tomu Chrysleru Crossfire to přece jen sedí líp. Mrk

Jopeeeno: LC V8 byl starý už v roce 2011 po prvním faceliftu. Obávám se, že "oldschool" (a to po všech stránkách) v této kategorii není dobrá strategie. Ale Asie a Blízký východ to furt kupuje ve velkém, tak Toyotu nic netlačí. Ale v Detroitu bude koncept velkého Lexusu, takže předpokládám, že nejpozději příští rok už bude nová V8.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.1.2018 , 14:55   Citovat  

King:
Vím, je to kontrukčně staré auto, ale i tak se mi prostě v té šedi X6, RR, Q7 prostě líbí. Jak píšeš, oldschool, je prostě jiný (a nejezdí v něm hojně mafiáni), proto jsem psal o tom společenském statusu.

Koncept Lexe vypadá zajímavě.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.1.2018 , 15:22   Citovat  

Jopeeeno napsal:
King:
Vím, je to kontrukčně staré auto, ale i tak se mi prostě v té šedi X6, RR, Q7 prostě líbí. Jak píšeš, oldschool, je prostě jiný (a nejezdí v něm hojně mafiáni), proto jsem psal o tom společenském statusu.

Koncept Lexe vypadá zajímavě.

Já jsem dalek slintat nad designem německých aut, ale tihle jmenovaní naopak "šedí" vůbec nejsou, V8 si vystačí za ně všechny, taková auta už se dělají jen v Číně a Indii. Velmi šťastný Společenský status je stejný, ani s LC nezapřeš, že jsi vatař. A půlka mafiánů východně od našich hranic jezdí právě s nimi. HaHaaa Ale design ven čert, horší je, že to má interiér z devadesátek, je to hlučné a nemá podvozek. Sice je mi LC taky sympatický, ale peníze bych za něj neutratil.
   Návrat  
xenon04 je teď offline  xenon04
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 5.1.2018 , 15:36   Citovat  

tudy 20 nejprodavanejsich aut usa v roce 2017 - zaplava u nas skoro neznamych monster

nás zajímají monstra na 10., 8. a 7. místě Mr. Green

8. Honda Civic
Počet prodaných kusů celkem v roce 2017: 377 286

Rozdíl proti roku 2016: +3,2 %

Generace Civicu s jubilejním pořadovým číslem 10 je založena na sofistikované globální platformě. Nezvyklý design exteriéru si odbyl premiéru před více než rokem, ale to nezastavilo japonskou značku v navýšení prodejů. O verzi Type-R je dokonce tak velký zájem, ze ji dealeři dodnes prodávají za vyšší než ceníkové ceny.
   Návrat  
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.1.2018 , 16:18   Citovat  

Názorná ukázka toho, že prodeje v Evropě Hondu neživí. Takže se nepotřebují podbízet cenou, která je na naše evropské poměry vysoká, ať to kdo bude okecávat jak bude chtít.
Co jsem koukal při měsíčním pobytu v Kanadě, tak tam je CXG pomalu tuctový automobil, kolik jich tam je vidět. Ale prsty na jedné ruce po dvaceti letech práce na pile by mi stačily k tomu, abych dal dohromady všechny 5D, co jsem tam potkal.
   Návrat  
JardaBar je teď offline  JardaBar
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.1.2018 , 16:37  Naposledy upravil JardaBar dne 5.1.2018 , 16:42, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Protože chtějí socka auta prodávat v EU za nesocka ceny Velmi šťastný . Ale řekl bych, že prodávat by v EU chtěli, nebo je jiný důvod být na trhu, než kvůli prodejům? Úsměv

Prosinec 2017 v ČR
====================
Civic 30ks podíl 0.72 %
Mazda 3 44ks podíl 1.05 %

Jazz 6ks podíl 0.20 %

HR-V 35ks podíl 0.61 %
Mazda CX-3 65ks podíl 1.14 %

Nosné modely stále pod 1% podílu trhu ... borci v Honda ČR KO

ROK 2016 vs 2017 vs 2008 v ČR
===============================

2017
Civic 501ks 0.89 %

2016
Civic 739ks 1.36 %

2008
Civic 1170ks 5.06 %
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.1.2018 , 16:41   Citovat  

King:
Nepoužil jsem to správné slovo, šeď jako nudu ne, myslel jsem spíše stereotyp, velké množství, prostě na "každém rohu" Q7, RR, X6...
Ještě bych chtěl dodat, že se mi v LC právě zamlouvá atmo V8, namísto foukaček. Vím, je to dynosaurus v dnešním technokratickém světě, ale Pilot se mi nelíbí Úsměv Kdyby mělo XC90 normální motory, alespoň V6, byla by to druhá volba. Banditos jsem v tom ještě neviděl.

Jinak prodeje Hondy jsem čekal mírně horší, ale i tak - slušné. CTR je to dobrý
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 10g
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 68, 69, 70 ... 244, 245, 246  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina