Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 396, 397, 398 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 397 z 486
tommy6g je teď offline  tommy6g
PříspěvekZaslal: 4.1.2018 , 21:31   Citovat  

Neuměl nebo neví někdo, kde sehnat tento disk nebo případně jeho originální barvu?

IMG_5959.PNG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMG_5959.PNG, 3.58 MB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 4.1.2018 , 21:45   Citovat  

Crash86 napsal:
A ještě NOVINKA pro ty, co mají i-CTDi (možná i benzín, to nemám zjištěné) = když je venku pod pět stupňů, tak klima spíná i když je ACC OFF.
ANO, klimatizace umí i topit....
U dieselu vim, ze umi i topit, ale u benzinu jsem nikdy nepostrehl, ze bych slysel kompresor.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Crash86 je teď offline  Crash86
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.1.2018 , 22:08   Citovat  

Kendik napsal:
U dieselu vim, ze umi i topit, ale u benzinu jsem nikdy nepostrehl, ze bych slysel kompresor.

To buď rád. Spínání klimatizace je při jízdě znát a vypnout to nejde. Pouze natvrdo tlačítkem OFF. Ale to je pak za chvíli uvnitř auta zamlženo jak ve skleníku a ještě k tomu zima.
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.1.2018 , 23:35   Citovat  

Tomik napsal:
Na AUTOventilaci se klima spina dle potreby, neni tedy zapla neustale.
Hosi, doba jde dal. Zabrzdili jste se v dobach favoritu s uzivanim manualni ventilace HaHaaa

Nepiš o ventilaci ale o klimatizaci. My právě víme jak to funguje. Celé léto jezdím s klimou v AUTO režimu a hýbu jen teplotou. Ale v zimě hochu? Velmi šťastný Žádná klima nejede pořád v kuse,to je jasné že se zapíná a vypíná Velmi šťastný
   Návrat  
Tomik je teď offline  Tomik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.1.2018 , 8:57   Citovat  

Zamerne pisu o AUTO ventilaci, protoze to automaticky udrzuje navolenou teplotu, at uz to dela klimatizaci, teplotou motora, nebo udrzovanim proudeni venkovniho vzduchu. Je to proste automaticke udrzovani navolene teploty. Takze mi prijde nesmysl v lete pouzivat automat a v zime jak ve 120 tocit cudlama Mrk
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.1.2018 , 9:43   Citovat  

Kmóďa napsal:
Nepiš o ventilaci ale o klimatizaci. My právě víme jak to funguje. Celé léto jezdím s klimou v AUTO režimu a hýbu jen teplotou. Ale v zimě hochu? Velmi šťastný Žádná klima nejede pořád v kuse,to je jasné že se zapíná a vypíná Velmi šťastný

Tento typ nie, ale iné typy používajú kontinuálny reguláciu výkonu (ak sa nemýlim tak VW group) a tam sa pomocou 4 cestného ventilu reguluje pomer medzi krátkou vetvou (teda naprázdno) a štandardnou vetvou. Tým je možné plynule meniť výkon chladiacej sústavy a nie sú tam teda potom také kopance.
   Návrat  
-toyo- je teď offline  -toyo-
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.1.2018 , 11:13   Citovat  

v zimě v režimu auto se kompresor nespina ,aspon ne na mojem aute, v lete se spina samozrejmě aby ochladil, ale taky nejde v kuse přece kouř
   Návrat  
MattiK je teď offline  MattiK
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.1.2018 , 12:51   Citovat  

-toyo- napsal:
v zimě v režimu auto se kompresor nespina ,aspon ne na mojem aute, v lete se spina samozrejmě aby ochladil, ale taky nejde v kuse přece kouř

spina, hlavne kdyz je v aute vlhko tak pomoci klimatizace vysusuje vzduch...
   Návrat  
-toyo- je teď offline  -toyo-
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.1.2018 , 13:14   Citovat  

asi tam nemam vlhko HaHaaa
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.1.2018 , 13:24   Citovat  

Tomik napsal:
Zamerne pisu o AUTO ventilaci, protoze to automaticky udrzuje navolenou teplotu, at uz to dela klimatizaci, teplotou motora, nebo udrzovanim proudeni venkovniho vzduchu. Je to proste automaticke udrzovani navolene teploty. Takze mi prijde nesmysl v lete pouzivat automat a v zime jak ve 120 tocit cudlama Mrk

Jakýma čudlama chlape? V létě mám režim AUTO a jen reguluji teplotu knoflíkem,takže buď klima sama zapne a dochladí nebo vypne a tudíž jde teplo z venku.Takto si to samo reguluje. V zimě mám A/C na off a jen reguluji teplotu knoflíkem. V zimě totiž buď topení přitopí nebo se to dochladí zvenku když je ZIMA. Takhle se to samo reguluje,v zimě to nepotřebuje dochlazovat klima,jde to zvenku. Jinak abych zas nekecal,jediná doba kdy mám v zimě zaplou klimu na AUTO režim je,když je hodně vlhko a za deště,když se mi začnou mlžit okna,ale to je málokdy. Takže netočím žádnýma čudlama,mám nastavenou teplotu a to je vše...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.1.2018 , 13:34   Citovat  

Abych mohl vypnout klimu na off (ne ventilaci), musim pockat, nez najede dvd, odsouhlasit navod nebo co, najet do nabidky ventilace a na dotykovym displeji zmacknout AC off.
Blbost. Jet se ma na AUTO imrvere.
Kazdy ale dle sveho, mame tu demokracii, bohuzel. Hihi
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.1.2018 , 13:48   Citovat  

Tomik napsal:
Abych mohl vypnout klimu na off (ne ventilaci), musim pockat, nez najede dvd, odsouhlasit navod nebo co, najet do nabidky ventilace a na dotykovym displeji zmacknout AC off.
Blbost. Jet se ma na AUTO imrvere.
Kazdy ale dle sveho, mame tu demokracii, bohuzel. Hihi

Tlačítko A/C máš snad vedle displeje ne? Ale jezdi si na co chceš. Hlavně mi napiš kde v návodu je že máš jezdit celý rok na AUTO. Já našel jen že AUTO mám zmačknout když chci zapnout KLIMATIZACI v automatickém režimu...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.1.2018 , 13:55   Citovat  

Tlacitkem AC se dostanes do nabidky ovladani ventilace. Chtel jsem jen, aby si ostatni, kuprikladu novacci, ci mene znali motoristi, nebrali z tebe priklad a jezdili jak se ma. HaHaaa
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.1.2018 , 14:03   Citovat  

Tomik napsal:
Tlacitkem AC se dostanes do nabidky ovladani ventilace. Chtel jsem jen, aby si ostatni, kuprikladu novacci, ci mene znali motoristi, nebrali z tebe priklad a jezdili jak se ma. HaHaaa

Jo třeba jezdit s klimatizací v zimě. Nevím kdo ti to poradil,ale kdyby to tak bylo,mohla by se zrušit spousta tlačítek,ani to AUTO by tam nemuselo být a frčelo by to se zapnutou klimou zapojenou napřímo. Pořád si nenapsal kde v návodu to je,když je to tak správně jak píšeš.
Jinak tlačítkem A/C se dostaneš do nabídky a tam zmačkneš OFF. Složité to udělat na podzim a na jaře zas zmačknout AUTO. Nedělej tady z lidí blbce že točí kolečkama. Pro tebe je to asi moc složité...
   Návrat  
rudy5 je teď offline  rudy5
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.1.2018 , 14:40   Citovat  

Ale načo budem stále klímu prepínať ako blb manuálne ked mám automatickú klímu ,na každom aute mám klímu na AUTO či leto či zima ako som písal zima ked je vlhko v aute pekne zopne kompresor a rýchlejšie vysuší vzduch v aute aj rýchlejšie rozmrazí auto a rýchlejšie sa auto zahreje či leto či zima iba nastavujem teplotu kolu čomu točiť kolečkami vidíš v tom výhodu? ja len nevýhodu či sa bojíš že to má viacej spotrebu?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.1.2018 , 14:44   Citovat  

A je toho plný net či klímu používať aj cez zimu treba čítať a každý výrobca to doporučuje zvlášť pri automatickej
   Návrat  
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.1.2018 , 16:23   Citovat  

Když už se tu diskutuje klima, tak jsem si zvykl na Auto režim u C9G Tourera, že už ani nevnímám, jak klimatizace jede. Po nastartování zapne ofuk předního skla, po zahřátí vody začne zvyšovat otáčky ventilátoru, aby se interiér prohřál, pak se přepne na foukání dolů, a nějaké zamlžení oken po delším stání neřeším, neboť není. A to máme gumové koberce, pytlíky s čajem doma v kuchyni a škrabka ve víčku nádrže chybí docela...Úsměv je to dobrý
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.1.2018 , 18:08   Citovat  

presne tak aj ja , nato je ta automatická klíma mením iba teplotu nič viac
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.1.2018 , 18:40   Citovat  

Já mám nastavenou teplotu na 22 stupňů,A/C off a do května nebo kdy začne teplo na to nesáhnu. V květnu jen zmáčknu AUTO a do října na to nesáhnu. V říjnu zmáčknu A/C off a hotovo. Tak kdo s čím točí jak blb?? V zimě nemusí jet klima aby udržela 22 stupňů...
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.1.2018 , 18:53   Citovat  

mne AUTO nevyhovuje a ty tlacitka a kolecka tam jsou aby se pouzivaly ,kdyz jedu tunelem je to neco jineho ,kdyz chci zahrat auto co nejdrive je to neco jineho, kdyz jezdim sam mam jinou teplotu kdyz z nekym teplotu menim i smer ofuku , ne kazdej to ma rad stejne ,ze jsou lidi ktery nato celej rok nesahaj to nikomu neberu ,ale ne kazdej to ma stejne ..
   Návrat  
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.1.2018 , 19:27   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
mne AUTO nevyhovuje a ty tlacitka a kolecka tam jsou aby se pouzivaly ,kdyz jedu tunelem je to neco jineho ,kdyz chci zahrat auto co nejdrive je to neco jineho, kdyz jezdim sam mam jinou teplotu kdyz z nekym teplotu menim i smer ofuku , ne kazdej to ma rad stejne ,ze jsou lidi ktery nato celej rok nesahaj to nikomu neberu ,ale ne kazdej to ma stejne ..

Teď jsi na to kápl, každému vyhovuje něco jiného. Také jsem si hrál s tlačítky a páčkami, jednak podle situace, jednak podle chuti, ale když jsem párkrát nechal AUTO a zjistil, že klimoška vlastně funguje dle toho, co od ní očekávám, tak už to tak nějak neřeším.
   Návrat  
Mara126 je teď offline  Mara126
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.1.2018 , 19:33   Citovat  

Já to bohužel musím vypínat a zapínat každý den jak vůl páč mam prasknutý svody a brzy bych se otrávil. pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.1.2018 , 22:22   Citovat  

Kmóďa napsal:
Já mám nastavenou teplotu na 22 stupňů,A/C off a do května nebo kdy začne teplo na to nesáhnu. V květnu jen zmáčknu AUTO a do října na to nesáhnu. V říjnu zmáčknu A/C off a hotovo. Tak kdo s čím točí jak blb?? V zimě nemusí jet klima aby udržela 22 stupňů...
Tak nejak to delam i ja. je to dobrý akorat 22 je na me moc horko, takze mam 19 Úsměv Krome toho, ze v lete moc klimu nezapinam a ani AUTO.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.1.2018 , 23:14   Citovat  

celkom zaujímave že moc horko nemáš rád v zime 19°C a v lete ju ani nezapínaš Velmi šťastný
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.1.2018 , 23:37   Citovat  

rudy5 napsal:
celkom zaujímave že moc horko nemáš rád v zime 19°C a v lete ju ani nezapínaš Velmi šťastný

ale ten dobrej pocit ze nato nesaha a setri freony pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.1.2018 , 9:16   Citovat  

rudy5 napsal:
Nikde nevidim, ze bych napsal, ze ji nezapinam. Tak to koukám! A ze na to nesaham take nikde nevidim Velmi šťastný
Panove ctete vsechno a ne jen to co se Vam hodi k flame wokurka
Kazdopadne at si kazdy zapina nebo nezapina co chce. Jen se tu za wc zbytecne uz tolik za wc stranek zbytecnyma tlachama o tom kdo je chytrejsi to snad ne
Je to kazdeho vec Mrk pifko
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.1.2018 , 16:12   Citovat  

Admini prosím premazať...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.1.2018 , 17:25   Citovat  

Pujcte mi na rok oci a admina tohoto tematu. Zkusim si s tim pohrat a smazat 300 stranek zbytecnych prispevku. Úsměv
   Návrat  
Stangy je teď offline  Stangy
PříspěvekZaslal: 6.1.2018 , 19:24   Citovat  

piska vam taky nekomu remenice? menil jste ji nekdo? a kde ji koupit? nejak jsem ji nenasel...

IMG_20180106_154134.jpg

IMG_20180106_154134.jpg, 199.28 kB
   Návrat  
Jarki je teď offline  Jarki
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.1.2018 , 20:06   Citovat  

Ahoj lidi, nevím jestli to někomu pomůže ale našel jsem na Accorda 2.4 střední díl výfuku. Je to od katu až dozadu kromě jednoho zadního dílu výfuku. Viz příloha
O cenu napište do SZ

Honda Accord.jpg

Honda Accord.jpg, 186.1 kB
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 396, 397, 398 ... 484, 485, 486  Další