Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 411, 412, 413 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 412 z 486
Meda je teď offline  Meda
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 2.5.2018 , 18:40   Citovat  

sakybuky napsal:
Koukám že to má každý trochu jinak. By mě tedy zajímalo co tvoří ostatním to červené tlačítko když mě ostrikuje
No z výroby je to zapojený tak jak jsem psal ostřik světel funguje při ostřiku čelního okna Úsměv
To že tam jsou dodělané vypínače a tlačítko na samostatný ostřik světel je asi proto že při každém ostříknutí skla neni potreba zlejt celou kapotu z ostřiku světel Velmi šťastný Já osobně mám třeba pojistku na ostřik světel vyndanou HaHaaa
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
sakybuky je teď offline  sakybuky
PříspěvekZaslal: 3.5.2018 , 13:20   Citovat  

Meda napsal:
No z výroby je to zapojený tak jak jsem psal ostřik světel funguje při ostřiku čelního okna Úsměv
To že tam jsou dodělané vypínače a tlačítko na samostatný ostřik světel je asi proto že při každém ostříknutí skla neni potreba zlejt celou kapotu z ostřiku světel Velmi šťastný Já osobně mám třeba pojistku na ostřik světel vyndanou HaHaaa
No to se ti nedivím. Jako přijde mi padlé nahlavu že se to už v základu nedá vypnout. Takže jsem rád že to je pod samostatným tlačítkem. Jo a tlačítko z boku pod volantem je tedy automatické rozsvícení. Nezjistil jsem to protože když jsem ho zkoušel tak už jsem vždy svítil jak už to člověk dělá automatické. Hi. Takže ještě tlačítko u vsa nevím. Ale už možná tuším. Na autě je tažné zařízení. By to mohlo být vypínání proudu do zástrčky u koule.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
PříspěvekZaslal: 3.5.2018 , 13:35   Citovat  

Jo ještě bych měl něco na srdci. Auto jinak skvělé. Vykonsuper i když jsem čekal ještě trošku víc ale jinak super. Podvozek skvost. Prostor skvost, kufr obří. Výhled přes čelní sloupky chtěj tedy opravdu zvyk. Je přes ně hodně blbě vidět. Boční přední okénka jsou neustále turch špinavý. Hrozně po nich litá bordel. To se mi ještě u žádného auta nestalo
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 3.5.2018 , 17:18   Citovat  

sakybuky napsal:
Jo ještě bych měl něco na srdci. Auto jinak skvělé. Vykonsuper i když jsem čekal ještě trošku víc ale jinak super. Podvozek skvost. Prostor skvost, kufr obří. Výhled přes čelní sloupky chtěj tedy opravdu zvyk. Je přes ně hodně blbě vidět. Boční přední okénka jsou neustále turch špinavý. Hrozně po nich litá bordel. To se mi ještě u žádného auta nestalo
jo a co mě ruší u jízdy je víko v kufru. Pořád klape a palubka vrze. Nevíte co s tím? Jo a vnitřní zpětně zrcátko mi mírně vibruje při jízdě tudíž pak je obraz v něm rozmazaný a nedá se do něj koukat.
   Návrat  
Crash86 je teď offline  Crash86
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.5.2018 , 18:18   Citovat  

Víko v kufru jsem taky myslel že klepe, nakonec to byl stabík. U mě občas vrže radio, jakoby ten vrchní krycí plast, když na něj pomačkám prsty, tak to vrže. A taky klepal plast za středovým panelem (co je u plynového pedálu) o plast pod ním - stačilo jej podlepit tlustou lepenkou a je po klepání.

Co se týče zrcátka tak já žádné vibrace nepozoruji.

Co máš za motor a rok výroby?
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.5.2018 , 20:12  Naposledy upravil DOHCVTEC dne 3.5.2018 , 21:25, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

sakybuky napsal:

tak A7G neni zadna krabice tak proto ,mne napriklad drnci skla ve dverich kdyz jsou spustena a zabouchnu dvere a kolem prednich oken je slyset jak to netesni ,nevim jestli by vubec pomohlo nove tesneni a taky mi vrze rucni brzda kdyz sedam do auta je to jako stara pruzinova matrace ,vselku na nervy ,ale co nadelas neni to nove auto .. co se tyce hluku mne nejvice stve hluk od vyfuku a kol ,po zime jsem dal letni conti5 a oproti cinam na zimu huci jako krava ani bych to neveril nezazit to ..
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.5.2018 , 20:46   Citovat  

Tak ohledně věku by hodně lidí řeklo, že jsou to už starý popelnice. Já osobně si myslím, že i po těch letech auto funguje velmi slušně - ťuk ťuk. Okolo předního skla v řidičových dveřích mi taky fouká, ale minulý rok v létě jsem zjistil, že mám roztržené to venkovní spodní těsnění (dle plzeňské Hondy se dá objednat pouze spolu s chromovanou lištou a celé to vyjde na 2tis.), takže si myslím, že problém bude tam.
   Návrat  
mad_zed je teď offline  mad_zed
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.5.2018 , 20:49   Citovat  

Ja kdyz ctu tvoje prispevky,co uz se ti vsecko vysypalo a co ti tam vrze a ze ti fouka dovnitr,tak myslim,ze to bylo po pekne bouracce,nekde to delsi dobu stalo nez sehnali dily a pak to prodali. Velmi šťastný
Ja mam 313tis a zadne vrzani a foukani jak u skodarny. S tim hlukem od kol a od vyfuku u 2.4,ale souhlasim.To jsou veci komentovane uz kdyz auto testovali nove.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.5.2018 , 21:34   Citovat  

mad_zed napsal:
Ja kdyz ctu tvoje prispevky,co uz se ti vsecko vysypalo a co ti tam vrze a ze ti fouka dovnitr,tak myslim,ze to bylo po pekne bouracce,nekde to delsi dobu stalo nez sehnali dily a pak to prodali. Velmi šťastný
Ja mam 313tis a zadne vrzani a foukani jak u skodarny. S tim hlukem od kol a od vyfuku u 2.4,ale souhlasim.To jsou veci komentovane uz kdyz auto testovali nove.

no neni to zadny foukani ,ale je to slyset a vadi to ,na tu tridu je to vcelku nepripustne a neni to jen muj , jedzil jsem v dalsich dvou sedanech A7G a bud to bylo horsi nebo stejny z hlukem v kabine nebo povrzavani a ruzny pazvuky ,jak rikam nejsou to novy auta a hlavne jsou to japonci ,proste i ta blba guma kolem oken tvrdne a netesni jak nova ,jsou to drobnosti ,rikam tomu hondoviny a po presednuti z jinych aut to fakt nastve ..
   Návrat  
R4YNE8 je teď offline  R4YNE8
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.5.2018 , 0:07  Naposledy upravil R4YNE8 dne 4.5.2018 , 0:21, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Je to zajímavé tady číst ty vaše problémy. Můj sedánek z konce 2007 je pořád skoro jako nový. Nikde nic nevrže kromě silného stisku displeje panelu rádia, nikde nic nefouká (tichounko, klidně si užívám PSS při slabé hlasitosti), gumy těsnění na jedničku (dveře dovírají už při slabém zabouchnutí a těsnění není popraskané, stačí se o něj starat a ošetřit ho silikonem), sedačky jako nové, nevržou, na palubce taky nic. Nikde známka rzi, prošel jsem veškerá riziková místa. Podvozek od novoty ošetřen, takže taky bez rzi. Všechno do posledního z výbavy funguje jako má. Klima je servisovaná a fouká taky hodně slušně, kufr smrdí novotou. O barvě Dark Mocha nemusím snad mluvit vůbec, ta barva je zkrátka zajímavá a působí moderně narozdíl od těch šedých metalíz, které jsou už malinko out (nikdy se mi ani nelíbily Hihi ) nebo té zelenkavé. Spojka mi taky nevrže jako spoustě majitelů tady. Možná je to tím, že je to servisovaný poface a má relativně málo najeto, v zimě nejezdí (4 roky určitě). Možná má přece jen ten poface celkově tyhle nemoci za sebou. Je to zkrátka taková 7,5 generace Velmi šťastný. Vůbec bych do toho auta 10 roků stáří netipoval. Z výbavy mi nic nechybí. Hrozně nadčasové auto. Musel jsem se pochlubit, jak to tady čtu. muhehe

Jinak s tím foukáním při vyšších rychlostech to tak mám u Civouše, ale vím, že se tam už něco měnilo a rovnal se sloupek, tak to možná bude opravdu po té nehodě. Jen to někdo dobře namaskoval. Ble
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.5.2018 , 0:19   Citovat  

R4YNE8 napsal:
Je to zajímavé tady číst ty vaše problémy. Můj sedánek z konce 2007 je pořád skoro jako nový. Nikde nic nevrže kromě silného stisku displeje panelu rádia, nikde nic nefouká (tichouko, klidně si užívám rádio při slabé hlasitosti), gumy těsnění na jedničku (dveře dovírají už při slabém zabouchnutí a nejsou popraskané, stačí se o ně starat a ošetřit je silikonem), sedačky jako nové, nevržou, na palubce taky nic. Všechno do posledního z výbavy funguje jako má. Klima je servisovaná a fouká taky hodně slušně, kufr smrdí novotou. O barve Dark Mocha nemusím snad mluvit vůbec, ta barva je zkrátka zajímavá a působí moderně narozdíl od těch šedých metalíz, které jsou už out. Spojka mi taky nevrže jako 95% majitelů tady. Možná je to tím, že je to poface a má relativně málo najeto a v zimě nejezdí 4 roky vůbec. Možná má přece jen ten poface celkově tyhle nemoci za sebou. Je to zkrátka taková 7,5g Velmi šťastný. Zkrátka bych na první dobrou vůbec do toho auta 10 roků neřekl. Hrozně nadčasové auto. Musel jsem se pochlubit, jak to tady čtu. muhehe

Jinak s tím foukáním při vyšších rychlostech to tak mám u Civiuše, ale vím, že se tam už něco měnilo a rovnal se sloupek, tak to možná bude opravdu po té nehodě. Jen to někdo dobře namaskoval. Ble

jo mam to trikrat na strechu obraceny jako vsechny A7G ve kterch jsem jel pořádnej výtlem ja vim vy vsichni mate uplne topky novy auta bez chyby ,sedni jsi do Sabu 9.5 Aero nebo BMW petky a pak zpet to toho svyho accordu 7.5 v topu a uvidis co je odhlucneny auto a co je honda pořádnej výtlem ja videl zrezlejch a opotrebovanejch A7G jak predface tak poface ,uz pred sesti lety jsem videl vyvarovat tourera .. proste zalezi jak se stim jezdi a kde a jak se oto stara prvni majitel ,kdyz jsi uz treti nebo paty majitel uz stim houby nadelas .. jako jsem hondar a hondy jsou dobry motorove a podvozkove otom zadna ,ale co se tyce ochrany nebo vyssi odolnosti materialu je to proste bida .. ale jsme hold na HC a to neni proste pravda pořádnej výtlem
   Návrat  
R4YNE8 je teď offline  R4YNE8
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.5.2018 , 0:34   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
jo mam to trikrat na strechu obraceny jako vsechny A7G ve kterch jsem jel pořádnej výtlem ja vim vy vsichni mate uplne topky novy auta bez chyby ,sedni jsi do Sabu 9.5 Aero nebo BMW petky a pak zpet to toho svyho accordu 7.5 v topu a uvidis co je odhlucneny auto a co je honda pořádnej výtlem ja videl zrezlejch a opotrebovanejch A7G jak predface tak poface ,uz pred sesti lety jsem videl vyvarovat tourera .. proste zalezi jak se stim jezdi a kde a jak se oto stara prvni majitel ,kdyz jsi uz treti nebo paty majitel uz stim houby nadelas .. jako jsem hondar a hondy jsou dobry motorove a podvozkove otom zadna ,ale co se tyce ochrany nebo vyssi odolnosti materialu je to proste bida .. ale jsme hold na HC a to neni proste pravda pořádnej výtlem

Nemám rád to slovo top, ale mnozí, kdo moje auto viděli by ho tím slovem označili. Ale chápu, že pokud někdo auto využívá každodenně, tak se prostě na něm opotřebení podepíše. Já to mám jako auto číslo 2, tak proto to vypadá, jak to vypadá. A každý nedostatek se snažím ihned řešit, byť chybí jen nějaká příchytka. Pod slovem TOP si ale představuju nové auto nebo auto těsně po celé generálce. Taky je rozdíl mít rok 2003 nebo konec 2007. Jsou to skoro 4 roky, což je poměrně dlouhá doba. A ten facelit obecně dotahuje nedostatky předfacelitu, byť zůstaly i stejné věci.... Tak zkus otestovat ten. Jasně, jsou i tišší auta, ale beru to vzhledem k zaměření auta. Jel jsem v kupéčku a to určitě tišší nebylo a dokonce mu vrzaly plasty. Mazda 6 MPS taky byla hlučnější, byť to má být sportovně, pohodlný vůz. Saab jsem netestoval, tam věřím, že to bude zase o něco tišší. Já jsem ale naprosto spokojen. V nizkých je to auto krásně tiché a ve vyšších sie line hodně pěkný zvuk od K24A3. S tím foukáním nebude něco dobře. Mně to určitě nedělá a co vím o dalším pěkném Accordu, tak ten je taky tichý. Možná je slyšet malinko víc hluk od kol (tam Honda ztrácí obecně), ale určitě to není nic, proč bych se měl rozčilovat. Dobrými pneu se to dá hodně řešit. Jezdím 17" Potenzy od Bridgestone a nestěžuju si. Pokud si tam někdo rve třeba 19" a ještě si snižuje podvozek, jak je dneska v módě, tak ať si pláče. To je blbost.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.5.2018 , 7:37   Citovat  

Sakra, já se asi budu muset Tommykovi omluvit, že jsem mu prodal rozbitý auto... Nejen, že mi to jezdilo za 9l, ale nic nevrzalo ani nedrnčelo "jak je to obvyklé"... Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.5.2018 , 9:39   Citovat  

Hellborn napsal:
Sakra, já se asi budu muset Tommykovi omluvit, že jsem mu prodal rozbitý auto... Nejen, že mi to jezdilo za 9l, ale nic nevrzalo ani nedrnčelo "jak je to obvyklé"... Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný

ono jak clovek jezdi leta v hondach neobvykle to neni to je jasny ,ja mam sportovni podvozek napr a neprijde mi to vubec tvrde ,mel jsem i o hodne tvrdsi podvozky a jsem mel sportovni podvozky ve vsech hondach a kdyz do toho sedne kdo neni zvyklej na hondy tak ti urcite nerekne ,ze je to pohodlny a tichy ,to same plati o hluku v kabine od kol ,vyfuku, oken zrcateka atd ... je to o zvyku ,sam jezdim i na jinych vozech a kolikrat vice nez na hondach a tam uz to clovek pozna ,...
mne to taky zere 8,5l ,ale ja takhle nejezdim pac nemam duvod jezdit setrne ,nato hondy nemam ... da se i za 8,5l jezdit "svizne" ,ale takovy svizne je pro mne malo kdyz vim ze mam pod kapotou 140kw+ ,tak nekoukam na otacky a jak moc na podlaze mam plyn a zere mi to cca 10l ..
   Návrat  
Spacir je teď offline  Spacir
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.5.2018 , 9:50   Citovat  

Ahoj,
prosím o radu, už si vážně nevím rady. zmatenej
2,2 nafta před face, proběhla výměna motoru, můj zaklepal, komplet náplně filtry, repase vstřiků a čerpadla.
Motor jede výborně, ale čas od času po ubrání plynu ztratí výkon a jede jako by na 1/3. Počítač nic nehlásí, hodnoty vstřiků na diagnostice ok.
Vyměnila se váha vzduchu a vloni čidlo plynovýho pedálu(padalo do nouzáku).
Po zhasnutí a opětovném nastartování jede zase stadartně. Už si nevíme rady, počítač nic, hadice jsme prolezli.
Nesetkal se někdo s něčím obdobným?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.5.2018 , 10:08   Citovat  

Za mě to jsou povedený a trvanlivý auta. Na svém jsem musel řešit pouze problémy, které ale hlavně zapříčinil nebo zanedbal předchozí majitel. Takže auto je v tom nevinně. Jednalo se ale jen o pár drobností, takže si myslím, že jsem měl jednoduše štěstí na kus.

Samozřejmě kusy, které přes zimu stojí a jsou provozovány jen jako "víkendovky", se nemůžou objektivně srovnávat s kusy, které jsou denně v provozu. Za těch minimálně deset let provozu se to nasčítá a rozdíl je jasně zřetelnej.
   Návrat  
edy je teď offline  edy
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.5.2018 , 9:11   Citovat  

LAMBDA SONDA NA K24A3 MA NĚKDO TADY ODZKOUŠENÉ NÁHRADU ZA ORIGO CO FUNGUJE? CO TA DENSO?
DÍKY

tudy odkaz
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.5.2018 , 14:03   Citovat  

edy napsal:
LAMBDA SONDA NA K24A3 MA NĚKDO TADY ODZKOUŠENÉ NÁHRADU ZA ORIGO CO FUNGUJE? CO TA DENSO?
DÍKY

tudy odkaz

Ano, tato funguje, ověřeno.
   Návrat  
edy je teď offline  edy
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.5.2018 , 17:43   Citovat  

Dopis napsal:
Ano, tato funguje, ověřeno.

Dobré vědět,díky za potvrzení
   Návrat  
Mc.Master150 je teď offline  Mc.Master150
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.5.2018 , 16:56   Citovat  

ahoj. Resil ste nekdo na k24a3 druhou kontrolni lambdu za katalizatorem ? vyhazuje mi poruchu motoru.kdyz to vymazu z chyb tak se mi po naky dobe obevi znova. ptam se kde je problem jeslti lambda nebo neco jinyho.a jestli vite kcemu tam vubec ta druha je 1 je pred katikem a druha hned nakonci katu. diky
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.5.2018 , 20:39   Citovat  

Mc.Master150 napsal:
ahoj. Resil ste nekdo na k24a3 druhou kontrolni lambdu za katalizatorem ? vyhazuje mi poruchu motoru.kdyz to vymazu z chyb tak se mi po naky dobe obevi znova. ptam se kde je problem jeslti lambda nebo neco jinyho.a jestli vite kcemu tam vubec ta druha je 1 je pred katikem a druha hned nakonci katu. diky

zalezi co za chybu ukazuje ,bez toho se nehnes , ja menil obe ,pac je hlasilo obe ..
   Návrat  
edy je teď offline  edy
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.5.2018 , 20:58   Citovat  

Tak nakonec prozradila diagnostika knock senzor,tak jsem objednal nový,jsem zvědavý kdy přijdou i ty lambda sondy,dle mechanika jsou původní a už mají nalítáno 240 tis(celkem paráda) potěšil Úsměv
   Návrat  
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.5.2018 , 21:02   Citovat  

Mc.Master150 napsal:

Druhá lambda je kontrolní, hlídá co jde z katalyzatoru. Takže buď může být KO výhřev, nebo lambda samotná nebo špatný katalyzator. Napiš kód chyby.
   Návrat  
Moooog je teď offline  Moooog
PříspěvekZaslal: 6.5.2018 , 22:56   Citovat  

Aqwertzz napsal:
Snímač polohy plynu u 2.2cdti r.v.2005. Uz podruhé odešel. Máte tip co s tím? Nebo zase sehnat nahradní díl a vyměnit? PS: nový 7000kč. Kdyby někdo měl starší, beru. Nebo beru i tip kde koupit. Díky

Rozlousknout, dráhy vyčistit isopropanolem a ošetřit Diavou (ano, leštěnka na podlahy - technici mě budou chtít zabít, ale je to osvědčené), složit a po odzkoušení zatmelit.
Pokud jsou dráhy vydřené, pomůže velmi opatrně přihnout sběrače - lehce změnit dráhu.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 6.5.2018 , 22:59   Citovat  

Roman Juřík napsal:
Zdarec chci se zeptat zda někdo nemáte příčníky na accorda 2003 sedan nebo kde by se dalo koupit za rozumnou cenu? Potřebuji na auto skrze kola. Díky

Mám tu nevyužité Thule, ale na Tourera. Předpokládám, že by měly rozměrově sedět.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.5.2018 , 23:02   Citovat  

A máš Tourera bez hagusů? Většina má hagusy... Se stydím
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 6.5.2018 , 23:19   Citovat  

Hellborn napsal:

Jasně..

BTW řekl bych, že většina 7G Tourerů je naopak bez hagusů. Auto s nimi vypadá divně, na rozdíl od koncernu jsou jakoby krátké, takové "madlo na střeše" HaHaaa
   Návrat  
Meda je teď offline  Meda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.5.2018 , 23:51   Citovat  

Hellborn napsal:

Já mám Tourera taky bez hagusů Velmi šťastný někdo mi říkal že byli za příplatek HaHaaa
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.5.2018 , 7:24   Citovat  

Moooog napsal:
Jasně..

BTW řekl bych, že většina 7G Tourerů je naopak bez hagusů. Auto s nimi vypadá divně, na rozdíl od koncernu jsou jakoby krátké, takové "madlo na střeše" HaHaaa

Co na to tomto vyzera divne? cože cože ?

D1F623E2-109E-48DD-B894-345749BBFAE5.jpeg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
D1F623E2-109E-48DD-B894-345749BBFAE5.jpeg, 2.13 MB
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.5.2018 , 7:33   Citovat  

Moooog napsal:
Rozlousknout, dráhy vyčistit isopropanolem a ošetřit Diavou (ano, leštěnka na podlahy - technici mě budou chtít zabít, ale je to osvědčené), složit a po odzkoušení zatmelit.
Pokud jsou dráhy vydřené, pomůže velmi opatrně přihnout sběrače - lehce změnit dráhu.

To uz jsem tady psal nekolikrat, ale vsichni rafeji kupuji z vrakace, ktery se za chvili wc znovu, nebo novy. Tak uz jsem to vzdal a nepisu to Úsměv.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 411, 412, 413 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina