Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 412, 413, 414 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 413 z 486
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 7.5.2018 , 8:38   Citovat  

Meda napsal:
Já mám Tourera taky bez hagusů Velmi šťastný někdo mi říkal že byli za příplatek HaHaaa

U nižších výbav a myslím v Německu...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.5.2018 , 10:07   Citovat  

Meda napsal:
Já mám Tourera taky bez hagusů Velmi šťastný někdo mi říkal že byli za příplatek HaHaaa
Pridavam se. Mam Tourera bez hagusu Úsměv Nastesti.
   Návrat  
Mc.Master150 je teď offline  Mc.Master150
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.5.2018 , 11:16   Citovat  

tak ta chyba motoru je P0420 Catalyst Účinnost systému podlimitní (Bank 1) . jinak tu hondu mam v lpg, nemuze to nejak haldit ten katik ? .diky za poznatky.a jeste jsem videl nejake videa na youtube ze vyndaj tu lambdu daj tam nejakou opravu zavitu schovaj tu lambdu jako by do toho zavitu a daj zpatky a melo by to prej fungovat. nemate to nekdo vyzkousene ?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
mad_zed je teď offline  mad_zed
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.5.2018 , 12:21   Citovat  

Jo dava se tam to prodlouzeni,kdyz to vyhodnocuje,ze kat je KO.Otazka,jestli ho fakt nemas KO,pak bys neprosel na emisich.Ta druha lambda je kontrolni kvuli katu.Prvni ridi smes.Pokud bys mel reflash od Marka,tak je druha lambda vypnuta(pocita se s tim,ze tam das svody bez katu),tak abys to nemusel resit tema nastavcama.
Z readlines to na STK nepoznaji,protoze se chyba nezapisuje.
Spravne by melo byt:promerit lambdu,co dava za hodnoty,pokud dava hodnoty jako u vadneho katu vymeni se kat,pokud visi vymeni se lambda.
Pozn.je fakt,ze nutne neznamena,ze kdyz druha lambda vyhodnocuje mrtvy kat a ty tam das tu prodluzku,aby to nepsalo chybu,ze neprojddes na emisich=zkusenost od subaristu
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.5.2018 , 18:25   Citovat  

Mc.Master150 napsal:
tak ta chyba motoru je P0420 Catalyst Účinnost systému podlimitní (Bank 1) . jinak tu hondu mam v lpg, nemuze to nejak haldit ten katik ? .diky za poznatky.a jeste jsem videl nejake videa na youtube ze vyndaj tu lambdu daj tam nejakou opravu zavitu schovaj tu lambdu jako by do toho zavitu a daj zpatky a melo by to prej fungovat. nemate to nekdo vyzkousene ?

Tuhle chybu jsem měl taky - špatně naladěné LPG. Nejdřív jsem to jednoduše řešil tím lambda spacerem, ale nevěřil jsem, že je KO kat. a tak jsem se v tom hrabal až jsem došel k doladění LPG a bylo po problému. Že je kat. v pořádku jsem si ověřil záměrným velkým rozhozením LPG modelu - chyba se objevila znovu. Docela zajímavé je, že ECU vůbec nehlásila chudou/bohatou směs.

Najeto mám skoro 190tkm na LPG a hodnoty na emisích bez problémů.

Jinak po těch lambda spacerech jdou na TK jak po uzeném...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.5.2018 , 0:25   Citovat  

diky za vysvetleni. Dneska nez jsem jel do prace sem to vzal prez kamose a chybu me vymazal. kdyz sme koukali na voltaz co ukazovala kazda ta lambda , tak prvni mela proud stalej jakej ma mit , a ta druha kontrolni ukazovala divny hodnoty skakalo to v rozmezi 0.120mv-0.405mv . rikal ze nevi jestli lambda bo v haji kat. |

A jinak jak psal dopis. Tak po vymazani te chyby sem dneska nalital pres 100km jenom na benzin a zatim zadna chyba motoru se na me nerozblikala , takze to nejspis jak rikas bude tim spatnym serizenim. zkusim zajet to seridit a uvidime . tak dikec přátele
   Návrat  
sakybuky je teď offline  sakybuky
PříspěvekZaslal: 8.5.2018 , 16:36   Citovat  

Crash86 napsal:
Víko v kufru jsem taky myslel že klepe, nakonec to byl stabík. U mě občas vrže radio, jakoby ten vrchní krycí plast, když na něj pomačkám prsty, tak to vrže. A taky klepal plast za středovým panelem (co je u plynového pedálu) o plast pod ním - stačilo jej podlepit tlustou lepenkou a je po klepání.

Co se týče zrcátka tak já žádné vibrace nepozoruji.

Co máš za motor a rok výroby?
mam 2,4 a rok 2003 .Jo taky mi vrze ten dekl co je na stredu palubky co jde oknu.a dale kombinace tech plastu co jsou za budikama.Kdyz tak premyslim tak nechapu proc tech dílu plastu te palubky je tolik.Byt jich méne nebo jak je z meho pohledu obvykle ze palubka byva z jednoho kusu tak by urcite ubylo takovych pripadu Velmi šťastný no zkusim to nejspis taky necim podlepit.a to zrcatko nevim jak podlepit.je to dost neprijemne kdyz v nem vrní obraz a koukat do nej se opravdu za jizdy v klidu nedá Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 8.5.2018 , 16:44   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
tak A7G neni zadna krabice tak proto ,mne napriklad drnci skla ve dverich kdyz jsou spustena a zabouchnu dvere a kolem prednich oken je slyset jak to netesni ,nevim jestli by vubec pomohlo nove tesneni a taky mi vrze rucni brzda kdyz sedam do auta je to jako stara pruzinova matrace ,vselku na nervy ,ale co nadelas neni to nove auto .. co se tyce hluku mne nejvice stve hluk od vyfuku a kol ,po zime jsem dal letni conti5 a oproti cinam na zimu huci jako krava ani bych to neveril nezazit to ..
skla mi tedy vylozene nedrnčí ,ale je videt že provedení tech oken patri mezi slabší stranky.Kdyz mam porovnat s konkurenci tak ty okna zde nejezdi az tak komfortne,ale nebudu kvuli tomu brečet. Velmi šťastný Jinak jestli mužu doporučit tak nikdy a to u žadneho auta asi neni dobre zabouchávat dveře se spuštenym oknem uplne dole.Vnitrnim dilum to rozhodně nepřidá.stači nechat alespon okno mirně vyjeté pri zabouchávání pak nedochází tolik k námaze vnitrních dílu okna,stahovacky atd.Jo rucni brzda mi taky obcas vrzne kdyz vlezu do vozu.No s tim se dokažu nejak smirit neni to nove auto.Co se tyče hluku od vyfuku se mi nezdá nijak hlucný.Hluk od kol je brutalni pokud treba projedete bahnem.Zimni gumy taky hlučí.Ale letni jsem ted koupil Falkeny a jsou znatelne tichounké Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.5.2018 , 11:14   Citovat  

caute . kluci nevite nekdo kde bych nasel drazkovany/vrtany kotouce za slusny penize . co ja koukam tak je to furt okolo 2k za 1 kus kotouce. nekupoval jste uz je nekdo nebo pouzivate normalni klasicky kotouc.
   Návrat  
Crash86 je teď offline  Crash86
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.5.2018 , 11:40   Citovat  

sakybuky: Ruku na srdce, v drtivé většině jsou všechny tyhle pazvuky způsobeny neodborným a zfušovaným zásahem majitele nebo garážového mechanika, kteří si předem nezjistí, jak se co rozebírá, pak někde něco urvou, zlomí a díl vrátí zpět se starými příchytkami nebo ještě hůř bez nich.

No a pak se divíme a nadáváme, jak nám v tý Hondě všechno strašně vrže apod.

V autokelly se dají koupit snad všechny přichytky na Hondu, nikdy jsem neměl problém je sehnat. A hlavně jedna příchytka vyjde v průměru na 10,- Kč. Ve srovnání s Hondou, kde jedna příchytka vyjde klidně na 100,- Kč, je to pakatel.

Ten horní plast je podlepenej takovou spešl textilní páskou (kobercovkou). Plast vyndej (video jak se vyndavá najdeš na youtube) a zkontroluj, zda na všech dosedacích místech máš nalepenou tu pásku.

S budíkam ti neporadím. A to zrcátko taky nevím. Je divný, že ti vybruje.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.5.2018 , 12:12  Naposledy upravil Kendik dne 12.5.2018 , 21:21, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Crash86 napsal:
sakybuky: Ruku na srdce, v drtivé většině jsou všechny tyhle pazvuky způsobeny neodborným a zfušovaným zásahem majitele nebo garážového mechanika, kteří si nezjistí, jak se co rozebírá, pak někde něco urvou, zlomí a díl vrátí zpět se starými příchytkami nebo ještě hůř bez nich.

Priklanim se k tomu co jsi napsal.

Nic mi v interieru nevrze ani nepraska a zrcatko nevibruje.
Huceni od kol to je klasika hlavne na zimnich a o fuceni vetru nevim. Hlucnost vyfuku pro me v norme pokud je v poradku. Okna jsou v drahach zadny problem bez vule. Najeto 210000km. Nestezuji si. Slouzi skvele. Je to preci jen rok 2004 a uz ma neco za sebou. je to dobrý
Co od toho cekate, neni to limuzina za 3mil.
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.5.2018 , 12:13   Citovat  

Crash86 napsal:
...V autokelly se dají koupit snad všechny přichytky na Hondu, nikdy jsem neměl problém je sehnat. A hlavně jedna příchytka vyjde v průměru na 10,- Kč. Ve srovnání s Hondou, kde jedna příchytka vyjde klidně na 100,- Kč, je to pakatel...

V Autokelly určitě nemají všechny příchytky a pokud náhodou najdu na e-shopu něco co je přibližně stejné a podle objednacího kódu si pro to jdu,tak ve finále ty rozměry jsou jiné,než je uvedeno na e-shopu. To by mi museli na pult přinést celý sortiment a možná bych něco vybral. Takže druhovýroba fakt ne...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.5.2018 , 12:24   Citovat  

Prevazna vetsina prichytek se da koupit z Ciny za zanedbatelne ceny.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.5.2018 , 12:34   Citovat  

Kmóďa: Nabídl jsem možnost. Já v autokelly něměl problém. Chlapík vždy přinesl katalog, nalistoval Hondu, srovnal originál, (který jsem donesl) s tím, co bylo v katalogu (mají tam uvedené i přesné rozměry), a buď mi řekl, že mají na krámě, nebo je objednal a já si je druhej den vyzvedl. Naprostá pohoda a na pohled k nerozeznání od originálu.

Jo a v příspěvku jsem nikde nenapsal, že mají ÚPLNĚ VŠECHNY příchytky....
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.5.2018 , 12:45   Citovat  

Kendik napsal:
Prevazna vetsina prichytek se da koupit z Ciny za zanedbatelne ceny.

Ted jsem objednával příchytky do kufru tudy odkaz
Originál má při měření přes plochy 7x7 mm a přes hrany 8 mm. Toto má přes plochy 7x6,5 mm a přes hrany za které to má držet 7 mm. Tedy jsou v dírách volné a vypadávají. K ničemu,bohužel...
Mrzí mě to,byla by to levná varianta a doplnil bych všechny příchytky co chybí. Ale do Hondy pro ně nepůjdu,protože bych za ně dal balík. V Hondě nemají žádné akce dílů pro stará auta,spíš mají ceny dílů brutálně drahý,kdybych nakoupil vše abych poskládal komplet Accorda,tak vyjde na 5 milionů pořádnej výtlem
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.5.2018 , 12:53   Citovat  

Ne všechno je dobrý řešit přes internet:
1.) na eshopu nepočítej s kompletním sortimentem,
2.) máš možnost osobní kontroly.

S těma cenama v Hondě máš bohužel pravdu.
   Návrat  
plesky3 je teď offline  plesky3
PříspěvekZaslal: 9.5.2018 , 12:57   Citovat  

Ahoj nevíte jestli se na Accorda 7g dělaly i paté dveře, které nebyly elektricky ovládané? Už jsem jednou ten zámek se servem měnil za použitý z vrakoviště, ale cca měsíc po opravě tam skočila opět chyba PTG. Potřeboval bych prostě odemknout zámek přes klíček a manuálně kufr zvednout.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.5.2018 , 13:05  Naposledy upravil Kendik dne 9.5.2018 , 13:09, celkově upraveno 3 krát. Citovat  

Kmóďa napsal:
Ted jsem objednával příchytky do kufru tudy odkaz
Originál má při měření přes plochy 7x7 mm a přes hrany 8 mm. Toto má přes plochy 7x6,5 mm a přes hrany za které to má držet 7 mm. Tedy jsou v dírách volné a vypadávají. K ničemu,bohužel...
Mrzí mě to,byla by to levná varianta a doplnil bych všechny příchytky co chybí. Ale do Hondy pro ně nepůjdu,protože bych za ně dal balík. V Hondě nemají žádné akce dílů pro stará auta,spíš mají ceny dílů brutálně drahý,kdybych nakoupil vše abych poskládal komplet Accorda,tak vyjde na 5 milionů pořádnej výtlem
5mil to je Velmi šťastný pořádnej výtlem je to dobrý
To je pekna lumparna. Reklamovat Smutný Podobne jem kupoval v Kelly na A6G. Vzal jsem jeden z kufru a pohledali s ochotnym prodavacem a nasly se. Staly par korun.

Musim zaklepat, me zatim vsechny pasovaly. A co jsem nesehnal tam jsem objednal v Honde. Napriklad sroubek s hranatou plastovou podlozkou za 127,-kc. Velmi šťastný
V Kelly maji tisice prichytek a ruznych spojovacich materialu i s rozmery. Treba by se takove nasly, ale je to na dlouhe hledani.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.5.2018 , 13:06   Citovat  

plesky3 napsal:
Ahoj nevíte jestli se na Accorda 7g dělaly i paté dveře, které nebyly elektricky ovládané? Už jsem jednou ten zámek se servem měnil za použitý z vrakoviště, ale cca měsíc po opravě tam skočila opět chyba PTG. Potřeboval bych prostě odemknout zámek přes klíček a manuálně kufr zvednout.
Pate dvere na Tourer se delaly i neelektricke.
   Návrat  
plesky3 je teď offline  plesky3
PříspěvekZaslal: 9.5.2018 , 13:48   Citovat  

Kendik napsal:
Pate dvere na Tourer se delaly i neelektricke.

Dík moc za rychlou radu.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.5.2018 , 14:27   Citovat  

plesky3 napsal:
Dík moc za rychlou radu.
Nemas zac. drzim se jen toho co jsem cetl. Pro overeni 100% zavolej do Hondy. je to dobrý
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 10.5.2018 , 12:39   Citovat  

Crash86 napsal:
sakybuky: Ruku na srdce, v drtivé většině jsou všechny tyhle pazvuky způsobeny neodborným a zfušovaným zásahem majitele nebo garážového mechanika, kteří si předem nezjistí, jak se co rozebírá, pak někde něco urvou, zlomí a díl vrátí zpět se starými příchytkami nebo ještě hůř bez nich.

V autokelly se dají koupit snad všechny přichytky na Hondu, nikdy jsem neměl problém je sehnat. A hlavně jedna příchytka vyjde v průměru na 10,- Kč. Ve srovnání s Hondou, kde jedna příchytka vyjde klidně na 100,- Kč, je to pakatel.

Ten horní plast je podlepenej takovou spešl textilní páskou (kobercovkou). Plast vyndej (video jak se vyndavá najdeš na youtube) a zkontroluj, zda na všech dosedacích místech máš nalepenou tu pásku.

S budíkam ti neporadím. A to zrcátko taky nevím. Je divný, že ti vybruje.
jo to máš pravdu. To zní logicky. No tak to byl asi nějaký fuser v honde. Poněvadž ta moje kára byla opravována celou životnost u Hondy. Nechci tím hanit hondu jako takovou spíš mě zajímal vás názor a případně jak ho řešit. Je to v podstatě titerna závada co půjde relativně snadno odstranit.
   Návrat  
mad_zed je teď offline  mad_zed
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.5.2018 , 19:33   Citovat  

Crash86 napsal:

Naprosta pravda.Ted jsem opravoval Nissana(Pomerne raritni model) auto ktere proslo autorizovanym servisem a byl spatne seskladany stredovy tunel.Ty nevzhledne packy ktere mely byt zacvakle pod tunelem trci ridicovi a pasazerovi do nohy
   Návrat  
Meda je teď offline  Meda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.5.2018 , 19:39   Citovat  

V nejblžší době mě asi čeká výměna spojky,sice neklouže ale vystavuje až skoro u podlahy a začíná to být nepříjemné Ble
Jakou značku by ste mi doporučili na K24 (krom origa HaHaaa )
Vím že se to tu už řesilo ale na mobilu to fakt nedohledám Velmi šťastný
Díky za každou podnětnou odpověď je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.5.2018 , 21:42   Citovat  

Originál je Aisin,takže kup Aisin na autorozvody.cz jako spoustu z nás,vyjde asi na 4 tisice...
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.5.2018 , 21:43   Citovat  

Meda napsal:
V nejblžší době mě asi čeká výměna spojky,sice neklouže ale vystavuje až skoro u podlahy a začíná to být nepříjemné Ble
Jakou značku by ste mi doporučili na K24 (krom origa HaHaaa )
Vím že se to tu už řesilo ale na mobilu to fakt nedohledám Velmi šťastný
Díky za každou podnětnou odpověď je to dobrý

aisin oem ,stoji 150€
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.5.2018 , 21:45   Citovat  

Jinak zkus jestli nemáš velkou vůli na pedálu než se vůbec opře o pístek hlavního válce,dá se to doštelovat,já pak najel ještě 50 tisíc km...
   Návrat  
Meda je teď offline  Meda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.5.2018 , 22:07   Citovat  

Kmóďa napsal:
Jinak zkus jestli nemáš velkou vůli na pedálu než se vůbec opře o pístek hlavního válce,dá se to doštelovat,já pak najel ještě 50 tisíc km...
vůli jse nikde nepozoroval a upřímně nevím kde by se to tam dalo štelovat Ble
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.5.2018 , 22:59   Citovat  

Meda napsal:
vůli jse nikde nepozoroval a upřímně nevím kde by se to tam dalo štelovat Ble

Na pedalu...
   Návrat