Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 9G Tourer
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 91, 92, 93 ... 135, 136, 137  Další 
Zaslat odpověď

Strana 92 z 137
xenon04 je teď offline  xenon04
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 28.6.2018 , 13:42   Citovat  

Robik: to co jsem psal teď jako poslední jsem myslel na bphot0vo novýho tourera Úsměv
z tvýho nic nenabízeli, příčníky byla jen shoda náhod Úsměv

kola sis na něj dal předpokládám svoje Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Robik je teď offline  Robik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.6.2018 , 13:45   Citovat  

skyline napsal:
Robik: na co Tourer? Pro rodinu je ideál A8G sedan, šílení s kombíkama nechápu (drahá polovička má ježdění okolo komína C9G hatch). Nicméně když už ses na to upnul, tak chápu, že A8G Tourer je mimo, ten se z pohledu praktičnosti moc nepovedl. Každopádně si nedovedu představit, že bych kvůli kufru obětoval prakticky všechno ostatní, co má Acco o kus lepší (hlavně motor, převodovku, podvozek a sedačky). Do sedanu jsme se vešli vždycky v pohodě vč. kočárku, u hatche chápu, že je to malé (teď máme v Lexu kufr ještě o něco větší než měl Acco a na dovolenou jsem musel pár věcí zabalit zvlášť, abych zaplnil dno a nelítalo to tam - a to jsme měli taky kočárek).

bphot0: to mohla být pravda v daném případě, ale je to tak, jak píše xenon04, auto přijede na salon bez koberečků. Např. Autoelegance dává (nebo prodává za 500, už nevím, bylo to pár kaček) neorigo (ale sedí a na zimu ideální) a k tomu jsme si koupili ještě lepší s logem (tuším se jmenují Elegance).

No kombík pro 4členou rodinu (dvě malé děti). Velmi šťastný
Sedan A8G se mi líbí ještě vice než combi, ale prostě ten kufr je nepraktický, pokud musím s sebou tahat kočárek s vaničkou (pro nejmenší dítě), dětskou postýlku s madrací a další věci tak u sedanu ta příčka nahoře je hodně limitující. Nemluvě o dalších věcech jako odrážedlo a podobně Velmi šťastný tak jednoduše praktičnost vyhrála, časem se možná k Accordu vrátím Úsměv
   Návrat  
bphot0 je teď offline  bphot0
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.6.2018 , 13:45   Citovat  

xenon04 napsal:
skyline: spíš tam zbylo na ceně ještě nejaký sádlo, to se pak přihazujou věci "zadarmo" Velmi šťastný

ja nevim, ale ja myslim, ze tam na tom uplne novem 1.6 i-DTec v Eleganci za rovnych 465 klacku zrovna moc sadla nebylo. Rozhodne ja jsem s cenou byl a jsem fakt spokojen
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.6.2018 , 13:48   Citovat  

xenon04 napsal:
Robik: to co jsem psal teď jako poslední jsem myslel na bphot0vo novýho tourera Úsměv
z tvýho nic nenabízeli, příčníky byla jen shoda náhod Úsměv

kola sis na něj dal předpokládám svoje Velmi šťastný

Aha Velmi šťastný

No kola tam byly taky nějaké neoriginál, údajně si je majitel nechal pro C10G ale čert ví jak to bylo Velmi šťastný tak jsem si tam dal kola z mého Ufona, potažmo z Accordu TypeS, no a k té černé se mi tam docela ta antracitová líbí včetně designu Úsměv
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.6.2018 , 14:56   Citovat  

Robik: no však, máme dvě děti, 3.75 a 1.75 roku. Vše jmenované (kočárek, cestovní postýlka s matrací, odrážedlo) se do A8G sedan vejde (plus pochopitelně oblečení atd.). Neříkám, že to někdy nebylo slušně narvané, ale zase nejezdíme na dovolenou ani na prodloužené víkendy každý den. Naopak do práce každý den jezdím a tak je jasné, co si vyberu Úsměv Myslím, že k Accordu už se nevrátíš, za pár let budou i ty poslední poface staré jak metuzalém, bohužel.

Prahové lišty byly taky za příplatek a to dost tučný (máme nesvítící a stály pěkných pár tisíc).
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.6.2018 , 15:14   Citovat  

skyline: pokud to tam naskladas, mas můj obdiv Úsměv jinak ja mam kluky 3 roky a ted čerstvé narozeného 1,5 měsíce starého prcka.

Jen pro info, byl jsem na Jarove vyzvednout koberecky a ptal jsem se na dojezdovku, pneu 11t. a 4t. kolo Mr. Green
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.6.2018 , 18:58   Citovat  

Robik: na tom není co obdivovat, tetris jsi určitě už někdy hrál Velmi šťastný Ale vážně - ono je to primárně o tom, kolik zbytečností člověk "potřebuje". Těch cca 500 litrů co Acco má je prostě víc než dost. Navíc lze sklopit sedačky a drobnostmi tak využít kufr do posledního litru (člověk naskládá větší věci "dolů", odklopí sedačky a to, co by tam už přes kufr nedal "dotetrisuje" zevnitř - takto jsme se do A7G sedan sbalili na hory, 4 lidi vč. docela dost jídla na týden - a to jsou hory asi to nejhorší z pohledu množství krámů, lyžáky, hadry...).

Je to hlavně o prioritách, já jsem byl vždycky nepřítel "vození vzduchu". Radši jednou-dvakrát za rok zahraju tetris než bych se trápil každý den v kombíku (ale jak jsem psal, teď jsme byli do Lexe tak sbalení, že jsem ještě něco vybalil, abych vůbec zaplnil dno).

Ta rezerva je naprosto šílená. Nikdy jsem to neřešil a kdyby se mě někdo zeptal, co to stojí, tak bych tipnul tak dva-tři litry... 11k za gumu na dojezdovku a 4k za plechový disk, to je snad horší než ty naše serepetičky (nejdražší matroš v Hondě není zlato, ale plast - máme Shiny Black packet vevnitř, nerezové prahy, Rally Red zvenku a chromovou linku na oknech, radši nevzpomínám, kolik to stálo Velmi šťastný )
   Návrat  
anunaki je teď offline  anunaki
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.6.2018 , 6:57   Citovat  

skyline: Co myslíš tím trápením se každý den v kombíku?

To zmíněné vození vzduchu v kombi je úsměvné. Accord v sedanu má 4.73m, Civic tourer 4.54m. Accord má kufr 464 litrů a Tourer 624 litů. Těch 160 litrů navíc, to je rozdíl hodný dodávky. pořádnej výtlem pořádnej výtlem

Tourer na kompaktnějším podvozku nabídne větší kufr. Za cenu vnitřního prostoru. Není to pohodlný manažerský dálniční koráb, ale kompaktní rodinný kombík, který ve své třídě, co se týká praktičnosti, neměl konkurenci. papa
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.6.2018 , 9:33   Citovat  

anunaki: A8G je jeden z mála kombíků, který má jízdní vlastnosti hodně dobré, ale jako kombi je to auto na nic. Všechna ostatní kombi, která jsem řídil (a že jich bylo) byla na míle vzdálena řízení sedanů. A když se k tomu přidá změna třídy, tak to je nebe a dudy. Jezdit s C9G je fajn, ale to je tak všechno. S Accordem je to úplně jiná liga - motoricky, podvozkově, převodovkou, kvalitou sedaček (obrovský rozdíl), pocitem za volantem (Civic je vedle Accorda plasťák). Takže budu raději skládat věci do sedanu A8G než denně řídit C9G Tourer.

"Vození vzduchu" se říká prázdnému kombíku, neznáš? Ale jinak dík za potvrzení, že ten rozdíl v praktičnosti Tourera je vlastně o ničem Mrk

Nakonec, v poslední větě sis v podstatě odpověděl sám - Tourer je volba rozumem. Já si radši užívám, když můžu (v rámci možností a v tomto směru je A8G o parník jinde ve všem. Teda nemá ten super kufr, no. Který neřeším).
   Návrat  
bphot0 je teď offline  bphot0
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.6.2018 , 10:22   Citovat  

Obavam se, ze Skyline ma ve vsem pravdu Smutný Chtel bych k tomu napsat dve veci.

1. variabilita a prakticnost Tourera je neuveritelna. Vzadu na rovine se da spat. Spolkne velke naklady, odvozil jsem v nem hromady nabytku z nejmenovaneho svedskeho retezce v kombinacich velka krychle, dlouhe placky, kterym jsem neveril, ze jsem schopen naraz nalozit. Totez Hornbach, vc. SDK. Magic Seats jsou super, jednak pro psa, jednak kdyz chci vozit vysoke kytky v kvetinaci nastojato. Nebo i hromadu tasek na sobe. Nebo deti s bagazi, velkou kleci s kralikem a malou s kreckem k babicke. Nedelal jsem si fotky, co jsem tam nacpal, coz je asi skoda. Osobne se dobre bavim prave v tom obchode s placatyma skrinema Velmi šťastný , jak to lidi do beznych aut koncernu nakladaji. Oktavka III se rozhodne nechyta. Proste porad neco vozim, i kdyz se tomu vlastne branim a rodine nadavam. Ale nakladat me to bavi, beru to jako vyzvu. Napriklad v MX-5 jsem dal do kufru 7 kartonu vina Velmi šťastný Kolik jich skoncilo jeste vpredu pod nohama spolujezdce, se uz nepamatuji.

2. hodne si pujcuji auta tridy C v zahranici. Vetsinou Seat, Opel, Renault. Vsechno je to nepohodlne, tvrde, i v benzinu hrozne hlucne, hlucne od podvozku. Jedine, co je lepsi, tak podvozkove kraluje Fiesta (ok, trida B). Jedine auto, ktere mi v hlediska pohodli utkvelo na dlouhou dobu v pameti, byl "placaty" Citroen C4 (ten posledni, s normalnim volantem, co pak prestali delat). Jinak kdyz vylezu z letadla a rozjedu zase svuj Tourer, tak se mi vyrazne ulevi, a to i presto, ze ho mam v nafte. Dale: v Nemecku na dalnici v desti 160 km/h - zadnej spatnej pocit. Kdyz jsem mel Superb II kombi, tak pocit za stejne situace ve 120 km/h? Pomoc, asi se zabijeme (ano, uznavam, na aute byly Michelin Energy Saver, ale presto).

Proto me hodne stve, ze mi kombinace Honda - evropsky trh neumoznila koupit si Accorda, byt by byl urcite v kombajnu a asi s naftou. Smutný

Edit: Vlastne ted si uvedomuji, ze A9 v kombiku neni, aspon myslim. No tak jsem to proste propasl a mel jsem si koupit novej A8 kombi, kdyz to jeste slo.
   Návrat  
cport je teď offline  cport
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.6.2018 , 12:18   Citovat  

terminus technikus "vozeni vzduchu" je pitomost Úsměv C9G vs C9G tourer je tusim 30kg vozeni navic, takze nevozi se vzduch, ale nejaky material navic, ktery se pak vrati v uzitnosti. Jizdni vlastnosti jsou +- stejne. Variabilita a prakticnost Tourera je opravdu neskutecna. Obdobne to bude +- stejne u vsech kombi vs nekombi variant STEJNEHO auta.

Ty rozdily mezi Accordem a Civicem nejsou rozdily mezi kombi a nekombi verzi. To jsou proste rozdily mezi vyssi stredni a stredni tridou a tam to samozrejme rozdil je. Jak v hlucnosti, prostoru, bezpecnosti ... tak je treba rict i to, ze v porizovaci cene Mrk

Ja si poridit kombi ve stredni tride a pak ho porovnavat s cimkoliv v nizsi stredni ... tak taky nebudu delat zavery, ze kombi je lepsi Úsměv

A propos: my meli 14 let stareho Accorda a ten byl komfortem, jizdnimi vlastnostmi o tri parniky pred C8G, takze C8G se nekoupilo. Nasledoval Avensis ... no a ted mame Tourera, ktery s tim Avensisem vysel +- nastejno.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.6.2018 , 16:03   Citovat  

bphot0: ad 2 - zkušenosti mám svého času stejné, vždycky jsem rád sedl do Hondy.

Nicméně A8G Tourer by to nevyřešil, to bys ještě v ikea závistivě koukal na majitele ochcávek všech ročníků a ti by se smáli, že máš takovou káru a nic se tam nevejde Úsměv Ale do sedanu se kupodivu taky vešlo hodně. Hlavní rozdíl je ve chvíli, kdy nemůžeš sklopit sedačky - pak je výrazně lepší mít sedan, kde je kufr snad o 100 litrů větší a to už je poznat. Svého času jsem se díval, že (můžu se plést a jsem líný to hledat) A8G Tourer má kufr cca jak C9G hatch.

cport: vození vzduchu není pitomost, ale realita každodenního dojíždění do práce s prázdným kombíkem (odhadem 90% všech kombíků v ranní špičce).
   Návrat  
cport je teď offline  cport
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.6.2018 , 8:59   Citovat  

Samozrejme to je pitomy argument proti kombikum. V ranni spicce ma 90% aut volna zadni sedadla a taky nikdo nerika, ze se maji kupovat jen dvoumistne Smarty ...
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.6.2018 , 9:25   Citovat  

Právě... MX5 by byly lepší než Smart.. Velmi šťastný
   Návrat  
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.6.2018 , 15:53   Citovat  

Tohle skončí buď povinným užíváním bicyklů, kde je obsazenost stoprocentní, nebo nařízením EU, že v od-do ve městech musejí být auta naplněná podle jejich papírové seat kapacity. Další důvod navíc, proč využívat kamerové systémy...Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.6.2018 , 15:59   Citovat  

Ještě "dlužím" své řešení držáku mobilu.

IMG_20180629_192212.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMG_20180629_192212.jpg, 240.81 kB

IMG_20180629_192218.jpg

IMG_20180629_192218.jpg, 284.39 kB
   Návrat  
anunaki je teď offline  anunaki
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.7.2018 , 5:45   Citovat  

piskot: pekny, jaky je to vyrobce/typ?
Presel jsem na novy mobil a uz se nechci vracet k magnetickemu drzaku. Fungovalo to bezvadne, ale nejsem si jisty, ze to magn. pole je pro mobil OK.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.7.2018 , 8:13   Citovat  

anunaki napsal:
piskot: pekny, jaky je to vyrobce/typ?
Presel jsem na novy mobil a uz se nechci vracet k magnetickemu drzaku. Fungovalo to bezvadne, ale nejsem si jisty, ze to magn. pole je pro mobil OK.

Jejda, výrobce už netuším, máme to tak dlouhou, že už fakt nevím. Díky sklonu skla jsem kdysi hledal přes net držáky, které mají co nejdelší "nohu", aby po přicucnutí ke sklu byl telefon na dosah. Našel jsem, ale i když délka byla OK, tak ať je "noha"
pocitově dost tuhá, přeci jen se telefon klepal podle toho, po jaké silnici jsem jel. Takže to dopadlo, viz. ten obrázek. Výhoda je, že se těmi mech. drapáčky dá eliminovat sklon palubky, takže je teď mobil pěkně na dosah, rozumný sklon, že se v něm neleskne sluníčko, mobil nevadí výhledu kamkoliv...
   Návrat  
out73lander je teď offline  out73lander
PříspěvekZaslal: 3.7.2018 , 10:05   Citovat  

xenon04 napsal:
skyline: spíš tam zbylo na ceně ještě nejaký sádlo, to se pak přihazujou věci "zadarmo" Velmi šťastný
koberce elegance jsem taky hned dokupoval, spolu s prahovejma lištama a krytkama šroubů kolejnic u sedaček

jinak mi to přivezli s papírovejma kobercema pořádnej výtlem

Kde jsi prosím tě sehnal kryty šroubů sedaček?
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.7.2018 , 10:41   Citovat  

out73lander napsal:
Kde jsi prosím tě sehnal kryty šroubů sedaček?

V servisu... Úsměv Najdeš to někde na začátku tématu... Se stydím Se stydím
   Návrat  
xenon04 je teď offline  xenon04
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.7.2018 , 11:48   Citovat  

jj, v servisu, jako náhradní díl, obj. kód musí hledat u předfl hatche
nebo můžeš zkusit ty, podle kterých mi to dorazilo Mrk

20150615.jpg

20150615.jpg, 258.84 kB
   Návrat  
out73lander je teď offline  out73lander
PříspěvekZaslal: 3.7.2018 , 12:47   Citovat  

Díky pánové přátele
   Návrat  
W.T.Riker je teď offline  W.T.Riker
PříspěvekZaslal: 8.7.2018 , 16:26   Citovat  

Zdravím všechny. Taky už nějaký čas vlastním Civica Tourera s 1.8 bezínem. Auto je supr praktycký, ale sedl jsem do něj z 7G Tourera Accorda a na dlouhý cestování je to trochu hlučný. Neřešil jste někdo dodatečné odhlučnění, případně neexistuje někde třeba jiný výfuk, který by motor na dálnici trochu zklidnil (přeci jenom dost duní). Koukal jsem, že verze s 1.6D má dokonce aktivní potlačení hluku z repro. Nedá se nějak aktivovat i pro 1.8 benzín?

Další věc, která mi trochu vadí, je audio. Přeci jenom nehraje úplně nejlíp. Zkoušel někdo dodatečně něčím vystlat dveře? Pomůže to?

Poslední věc, kterou řeším, je výkon motoru. Měl jsem dřív 8G civica s 1.8 a tam to tak nějak líp jelo. Chápu, emisní normy to dost přiškrtily, ale neexistuje nějaká cesta, jak motor trochu oživit a zároveň to nebude mít vliv na záruku? Filtr, čip, výfuk? Trochu předpokládám, že ani jedno, ale jen to zkouším, jestli někdo něco neobjevil Velmi šťastný .

Díky a mějte se Honda
   Návrat  
Jopeeeno je teď offline  Jopeeeno
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.7.2018 , 19:26   Citovat  

Ahoj, co se týče hlučnosti - koukni třeba na stránky ahifi.cz. Jsou tam detailní fotky postupů a materiály při tlumení aut (i nějaké Hondy).
Já se právě u nich inspiroval a tlumil s jejich materiálem HR-V, které je v sérii hlučné docela dost. Pomohlo - tlumil jsem kapotu, motorovou příčku, podlahu vpředu i všechny dveře. Vytlumení dveří docela dost pomohlo i akustice, zejména basové složce.
Co de týče zvýšení výkonu u atmosféry, hm... Tady zázrak nečekej. Ani ne jednotky koní s tím rádoby chipem a filtrem. Od toho bych dal ruce pryč. Na placebo nehraji Úsměv
   Návrat  
W.T.Riker je teď offline  W.T.Riker
PříspěvekZaslal: 9.7.2018 , 12:13   Citovat  

Díky za reakci. Na ahifi jsem koukal. Trochu se bojím, abych při demontáži obložení dveří atd. něco nezničil/neulomil. Existují někde na 9G Civica nějaké návody, kde a co vycvaknout?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.7.2018 , 14:48   Citovat  

Není zač OK
Civic 9G moc detailně prolezlý nemám, ale bude to podobné, jak u ostatních Hond, tzn. že pod klikou bude jeden vrut a další budou pod madlem, kde odkládáš loket a kde je spínač stahovačky. Zbytek "tapecíra" bude po obvodu zajištěn klasickými nacvakávacími klipy. Co jsem se díval na tubko, tak tam jsou desítky videí "remove door panel" pro 10G a 9G, ale u toho jen pro US verzi, ne pro Evropu. Tipl bych ale, že to bude obdobné. Chtělo by to plastovou sadu páčidel a zkusit to. Když na to půjdeš opatrně není se zapotřebí obávat poničení, na HR-V jsem nic nepodřel a ani nezlomil, chce to fakt cit a cvik.
Devítky tu kluci zatím moc nerozebírají.

IMG_20180709_155146.jpg

IMG_20180709_155146.jpg, 410.73 kB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.7.2018 , 15:52   Citovat  

Jopeeeno napsal:
Není zač OK

Devítky tu kluci zatím moc nerozebírají.

Ono zatím nebylo ani potřeba... HaHaaa

Troufám si tvrdit, že nedobré ozvučení je (bohužel) způsobeno vadou repra, než vibrujícími plechy dveří, či tenkým plechem pro uchycení repra. Kdysi tu bylo, že kvalita reproduktorů je podle stupně výbav (určitě výškáče).
Audio má schopnost aut. přidávání hlasitosti podle otáček (nebo okolního hluku?), hodně záleží na kvalitě nahrávky, s MP3 jdou dělat "divy", hlavně směrem k neposlouchatelnosti. Co mám odzkoušené, varhanní koncert nebo metal znějí, tak jak znít mají, a to jak na dálnici, tak i na okresce. Jasně, že oboje z CD.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.7.2018 , 16:04   Citovat  

Tak aby Ti ten optimismus vydržel co nejdéle Velmi šťastný Ne, teď vážně, problémy se stahovačkama Hondy masivně netrpí, takže dveře rozebírají jen k vůli reprákům a tlumení (potažmo aplikaci ML vosků).
Já tlumil dveře a měnil repro u nového auta, tedy v době, kdy neměly vady. Tudíž Ti s klidným svědomím mohu potvrdit, že přednes sériových repráků (mimochodem s minimagnetem), jejichž akustický tlak (bass) se opírá, odráží pouze o holý plech, nikdy nedosáhnou kvalit reproduktorů alespoň střední třidy, doplněné navíc o tlumení dveří. Chlape, hraje to fakt o mnoho lépe, než OEM setup.
Samozřejmě souhlas - totálně osekaná MP3 je šunt. Snažím se stáhnout alespoň v 360-kové kvalitě. CD jsem v autě ještě nezkoušel Velmi šťastný Měl bych.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.7.2018 , 16:47   Citovat  

W.T.Riker: audio - záleží, jaké máš, Premium hraje slušně, bylo v Lifestyle a Exe, v ostatních za příplatek. Zlepšit jde vše, taky to lze hodit do audioshopu a vytlumení za pár tisíc udělají za Tebe.

Pokud jde o výkon, 9G nejede hůř než 8G, to se možná zdá, ale není to tak. Rozdíl bude spíš v tom, žes měl 5D a teď máš Tourera - ten jede logicky o něco hůř, i když ne o moc (prázdnej). Tuning bych řešil koupí jiného auta, v našich podmínkách to pro R18 (emise, STK) nemá smysl.

A pokud jde o hluk, tak ten sice nějakým výfukem řešit jde, ale nemám zkušenosti (svého času jsem v DE viděl aftermarket, ale to bylo spíš o přidání zvuku než o menším hluku na dálnici).

R18 je prostě ideální na ježdění "okolo komína" - okresky, příměstský provoz. Tam slušně jede, málo žere a celkově se auto chová do cca 110 km/h velice civilizovaně. Na dálnici s tím jezdím nerad. Naložené v Toureru bych to nechtěl používat vůbec, zvlášť na dlouhé dálniční přesuny. Na to jsou jiná auta.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.7.2018 , 19:10   Citovat  

To Jopeeeno: Právě, že na sériové repráky Tourer hraje fajn. Je jasné, že když použiji něco lepšího, tak bude audio hrát líp snad v každém autě. Zažil jsem troubu v kufru, a to byl pak přednes jak v koncertním sále. A právě srovnáním s lepší muzikou jinde si troufám říct, že sériové repráky a celkově audio (zesík v rádiu) Tourera je na slušné úrovni.

To skyline: S tím "ježdění okolo komína" bych nesouhlasil ve spotřebě, 7,4 dlouhodobý průměr. Manželky... Úsměv Naopak, cestování, i dálniční, je v pohodě, první týden prázdninového cestování všude možně, okresky, město, dálnice, ve dvou, plný, znamenají 6,4 l. Na dálnici je blbý, že dunění motoru je právě kolem povolené stotřicítky, takže jezdíme tempomatově 125 km/h.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 9G Tourer
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 91, 92, 93 ... 135, 136, 137  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina