Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o CR-V 3G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 34, 35, 36  Další 
Zaslat odpověď

Strana 23 z 36
Jopeeeno je teď offline  Jopeeeno
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.7.2018 , 14:46   Citovat  

Tak to mají dobře vymyšlené. Ze zvědavosti bych se tam koukl, preventivně. Nevím, zda je to možné i u CDTI, ale už jsem na vlastní oči viděl hořet Passata, který si htnul olej, zřejmě z cooleru.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
michalb je teď offline  michalb
PříspěvekZaslal: 13.7.2018 , 14:17   Citovat  

Dík, mrknu se na ten intercooler. Mám ale ještě jeden dotaz ohledně klimatizace. Občas jde, občas zase ne. Loni jsem doplňoval médium. Selfdiagnostika neukazuje chybu. Někdy se klima zapne nebo vypne během jízdy. Máte někdo s tím zkušenosti?
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 13.7.2018 , 18:07   Citovat  

Tak to s klimou vyřešeno. Médium mi za rok kleslo na 330 asi z 465 a musel jsem doplňovat na 485. Zatím funguje. Těsnost je OK.
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 13.7.2018 , 18:49   Citovat  

Těsnost ok nebude, kdyz to uteklo. To ze to slo vyvakuovat, pripadne natlakovat dusikem neznamena, ze medium neutece, protoze R134a ma male molekuly a utece kde dusik/vzduch ne.

Mas tam proste drobnou netesnost, ktera se spatne diagnostikuje.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 15.7.2018 , 13:53   Citovat  

Tak problém s klimou nevyřešen. Chvilku jde, pak zase ne, ikdyž ji přepnu na A/C. Občas pomůže, když panel klimy vypnu a zase zapnu. Napadá někoho o jakou závadu může jít. Diagnostika nic neukazuje.
   Návrat  
marek.82 je teď offline  marek.82
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.7.2018 , 16:38   Citovat  

relatko
   Návrat  
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.7.2018 , 17:14   Citovat  

michalb napsal:
Tak problém s klimou nevyřešen. Chvilku jde, pak zase ne, ikdyž ji přepnu na A/C. Občas pomůže, když panel klimy vypnu a zase zapnu. Napadá někoho o jakou závadu může jít. Diagnostika nic neukazuje.
Přeně tak, je to rele klimy. už se mi to stalo na C8G a A7G. Nicméně na dovolenou si beru nahradní s sebou, při mé smůle bych byl za hranicemi bez klimy pořádnej výtlem
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 21.7.2018 , 15:18   Citovat  

Ještě jsem se někde na jiných fórech dočetl, že často odchází čidla tlaku a elektromagnetické spojky. Ale asi zkusím to relátko. Čidlo by se mi asi ale ukázalo u diagnostiky. Máte někdo odkaz na schéma, abych našel to správné relátko? A jaký typ v náhradě?
   Návrat  
Conty je teď offline  Conty
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.7.2018 , 21:02   Citovat  

michalb napsal:
Ještě jsem se někde na jiných fórech dočetl, že často odchází čidla tlaku a elektromagnetické spojky. Ale asi zkusím to relátko. Čidlo by se mi asi ale ukázalo u diagnostiky. Máte někdo odkaz na schéma, abych našel to správné relátko? A jaký typ v náhradě?

Schéma je uvedené n víku boxu s pojistkama (motorový prostor). Označení relé je Ģ8HL-H71, cislo dilu u Honda je 39794-SDA-A05.
   Návrat  
Kub92 je teď offline  Kub92
PříspěvekZaslal: 22.7.2018 , 11:25   Citovat  

Chtěl sem se zeptat. Kdyz s hondou jedu na dvojku pomalu nebo i na trojku a přidám plyn tak auto jako cukne jako kdyby chytlo druhy dech a pak už jede bez cukani. Muze to byt tou klapkou co ovlada plyn? Sory ted nevim jak se tomi rika HaHaaa. Bude stacit to vycistit?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
kopex je teď offline  kopex
PříspěvekZaslal: 23.7.2018 , 19:04   Citovat  

ahojte vospolok Úsměv vedel by niekto poradiť ohľadom problému s hučaním od zadnej nápravy? ...pri jazde okolo 80km počuť od zadnej nápravy dunivý hučiaci zvuk.
Keď som odmontoval koleso, chytil som poloos a tlačil som ňou v smere od kolesa a do diferáku, tak bolo cítiť aj počuť puknutie pri kĺbe poloosi ktorá smeruje asi do ložiska zadného kolesa - netuším ale či to bude vadným ložiskom, alebo chybným kĺbok poloosi? či tá poloos ktorá je pri kolese je vsunutá do ložiska? honda crv III, 2.0, r.v.: 2008 môžem zaslať aj video so zvukom so zvukom.... vopred vďaka za každú radu Úsměv

a.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
a.jpg, 154.35 kB
   Návrat  
marek.82 je teď offline  marek.82
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.7.2018 , 18:17   Citovat  

vymen olej v diferaku nebo jeste udelej proplach, poloosy sezenes v PL, minuly tyden sem kupoval obe zadni za 150zl, tady chteli za kus 1750,-
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 25.7.2018 , 11:22   Citovat  

Ohledně rady s klimou děkuji, bylo to opravdu relé. Klima poslední dva dny nešla vůbec. Když jsem s ním zatřásl, něco v něm i chrastilo. Nedal jsem tam teď originál, ale náhradu od Bosche 0986AH0092. Mám ho z Autokelly za 108-, Snad vydrží.
   Návrat  
neophyte je teď offline  neophyte
PříspěvekZaslal: 14.8.2018 , 16:37   Citovat  

michalb napsal:
Chtěl bych se Vás dotázat, jakou máte spotřebu motorového oleje. Já mám 2.2 i-CTDI, najeto 160000km. Za rok jsem najel asi 8000 km a dolil jsem cca 1,5 l oleje. Nikde mi nic neteče. Používám Mobil Super XE 5W-30. Dík

Ja som za 8 mesiacov najazdil asi 9.000km a dolieval som tiež asi 1,3-1,5l Total Quartz 5w40. Mám nabehaných 235.000km, 2,2diesel verzia origo bez dpf.
   Návrat  
tukkan je teď offline  tukkan
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.8.2018 , 10:47   Citovat  

Mam 2.0 iVtec a na 3000-5000km doplnim 0,5-0,7L oleja. Najma ak idem po dialnici a zvyknem tocit motor ked treba do 7000ot.
   Návrat  
Conty je teď offline  Conty
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.8.2018 , 21:36   Citovat  

Kontrolka SRS/Airbagy

Během dálniční jízdy se nám rozsvítila kontrolka SRS/Airbagů. Přes Honda diagnostiku načteny 3 chyby týkající se airbagů, při mazání vrácena chyba "Smazání selhalo". ¨
Aktuální stav: Kontrolka svítí, diagnostika žádné chyby nenajde.
Plán: pokusit se najít chybu pro vyloučení chyby SRS jednotky (cca 15K).

Má někdo nějakou podobnou zkušenost / nápad?

Díky moc
   Návrat  
rocky33 je teď offline  rocky33
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.8.2018 , 6:53   Citovat  

michalb napsal:
Tak jsem postupoval s přepracováním rozvodů dle odkazu na svém CR-V

tudy odkaz

a vše funguje, jak má.
Kluci, měl bych ještě jeden dotaz. Vyměnil jsem zadní kotouče a desky. Před výměnou mi ruční brzda normálně fungovala a auto mi na ručku drželo i v prudkém kopci. Nyní po výměně, ikdyž jsem najel několik set kilometrů, ručku zatáhnu nadoraz a v kopci mi auto nedrží. Nevíte, kde se dá ruční brzda seštelovat? Má to samostav? Nechápu to, když se ručkou nic nedělalo.Pokud se to bude muset ručně seštelovat, dělá se to od středové konzole u ručky, nebo se to dělá přes kotouče, jak je gumová krytka? Díky za radu.

Ahoj chci vymenit napinací kladku a řemen, chci se zeptat jestli mohu postupovat opravdu podle tohoto navodu a jestli toto opravdu řeší takhle v Hondě, diky.
   Návrat  
činka je teď offline  činka
PříspěvekZaslal: 29.8.2018 , 12:15   Citovat  

Ahoj, mám nově CRV 3g 2008 a trochu mi vadí autorádio. Mám tam obyčejné bez changeru na 1 CD. To bych chtěl vyměnit za dotykovou multimediální navigaci. Máte nekdo zkušenosti s výměnou? Pokud ano za jaký typ popř. kde objednat. Honda
   Návrat  
Leksip je teď offline  Leksip
PříspěvekZaslal: 30.8.2018 , 9:26   Citovat  

Zdravim. Koupil jsem v D Cr-v r2007,3gen. 2.2 d.103 kw, chci se zeptat, zda se v te origo navigaci da nastavit čestina? Dekuji
   Návrat  
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.8.2018 , 13:12   Citovat  

Leksip napsal:
Zdravim. Koupil jsem v D Cr-v r2007,3gen. 2.2 d.103 kw, chci se zeptat, zda se v te origo navigaci da nastavit čestina? Dekuji

Ne Úsměv

BTW pokud by jsi měl zájem můžu ti nabídnout aktualizaci map východní/západní evropa 2018
   Návrat  
JirkaCRV je teď offline  JirkaCRV
PříspěvekZaslal: 30.8.2018 , 19:25   Citovat  

Ahoj já bych měl zájem o aktualizaci! Pošly prosím SZ.
   Návrat  
tukkan je teď offline  tukkan
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.8.2018 , 19:46   Citovat  

činka napsal:
Ahoj, mám nově CRV 3g 2008 a trochu mi vadí autorádio. Mám tam obyčejné bez changeru na 1 CD. To bych chtěl vyměnit za dotykovou multimediální navigaci. Máte nekdo zkušenosti s výměnou? Pokud ano za jaký typ popř. kde objednat. Honda

Nazdar, akakolvek cina, autoradio s androidom alebo Windows CE. v podstate je to +- rovnaky skelet meni sa iba ramik okolo aby to pasovalo do konkretneho typu auta. Cenovo Sk/Cz okolo 300€+ z ciny 150€. Ja mam zatial origo a muziku si pustam cez bluetooth to audio adapter z mobilu. Caka ma investicia do pneu na leto 2019 a setrim aj na spojku tak origos radio je pre mna dostatocne.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.9.2018 , 17:53   Citovat  

činka napsal:
Ahoj už jsem to řešil. Ve zkratce. Hledali jsem s kamarádem v DE a skončilo to objednáním toho samého rádia přímo v Číně přes DE (EU) sklad abychom se vyhnuli clu. Autorádio je komplet s kabeláží. Pouze v čem nastane problém je ve v CRV Exekutive a Top Exekutive a to z důvodů audiosystému. Kabeláž k radiu nebyla připravená k zapínáni subwooferu a k vývodů zvukového signálu k subwooferu, takže jsem musel laborovat ale i tak se mi to povedlo zapojit... Bohužel odkaz na činu je již neaktivní, ale vím, že ty radia potom prodával nějaký člověk na Bazoši... přátele

EDIT:Tady jěště odkaz na ten Bazoš

IMG_20170820_132215.jpg

IMG_20170820_132215.jpg, 246.17 kB

IMG_20170817_121442.jpg

IMG_20170817_121442.jpg, 110.94 kB

IMG_20170819_175348.jpg

IMG_20170819_175348.jpg, 100.62 kB

IMG_20170819_192356.jpg

IMG_20170819_192356.jpg, 73.72 kB
   Návrat  
činka je teď offline  činka
PříspěvekZaslal: 2.9.2018 , 18:48   Citovat  

Dutch napsal:
Ahoj už jsem to řešil. Ve zkratce. Hledali jsem s kamarádem v DE a skončilo to objednáním toho samého rádia přímo v Číně přes DE (EU) sklad abychom se vyhnuli clu. Autorádio je komplet s kabeláží. Pouze v čem nastane problém je ve v CRV Exekutive a Top Exekutive a to z důvodů audiosystému. Kabeláž k radiu nebyla připravená k zapínáni subwooferu a k vývodů zvukového signálu k subwooferu, takže jsem musel laborovat ale i tak se mi to povedlo zapojit... Bohužel odkaz na činu je již neaktivní, ale vím, že ty radia potom prodával nějaký člověk na Bazoši... přátele

EDIT:Tady jěště odkaz na ten Bazoš

Ahoj, dík za radu. Tento typ už jsem viděl. Právě na tom Bazoši. Akorát jsem měl strach co to umí a vydrží. Volal jsem u nás do M+H a tam mě nabízeli značku Zenec. Vypadá moc pěkně ale taky je o X litrů dražší. Asi ještě pošetřím a objednám něco pořádného. Úsměv
   Návrat  
rotker je teď offline  rotker
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.9.2018 , 6:54   Citovat  

s Dutchem to rádio máme už přes rok a šlape na 1. Jediná negativní zkušenost je s příjmem radiového signálu. Origo zesilovač je zřejmě slabý, bude to chtít nějaký externí, mimo město rádio hraje dost blbě. Ale jako navigace, přehrávač pohádek pro malýho, mp3 atd. vše super je to dobrý Dokonce přes USB utáhne i externí HDD, resp. mám k tomu píchlé 250GB SSD a úplná pohoda
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.9.2018 , 7:00   Citovat  

Jj bude stačit externí zesilovač antény a bude super. Nicméně, fakt šlape výborně. Přes USB utáhne bfakt hodně já tam měl na zkoušku 512gb kartu a v pohodě je to dobrý
   Návrat  
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.9.2018 , 13:20   Citovat  

Když už jsme u těch rádií, řeším u pofl CRV Aux

Z výroby bylo v autě orig rádio s Auxem v loketce, nyní je orig rádio pryč a místo něj je klasický 2-din s aux vstupem zezadu, tudíž řeším redukci z orig konektoru (který se zacvakává do orig rádia) na klasický 3,5 jack. Chci zachovat vstup aux v loketce. Zkoušel jsem hledat po netu, ale nemám štestí = má někdo tip nebo je nejlepší ustřihnout konektor a naletovat tam 3,5mm jack? HaHaaa
   Návrat  
Uragan je teď offline  Uragan
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.9.2018 , 0:36   Citovat  

Ahoj, tak po několika letech jsem ze vrátil z5 k Hondě. Akorát asi trochu nešťastně... přivezl jsem si CRV 2,4 benzín rok 2010 v automatu. Ale pár kilometru od domova po ujetí asi 100km začalo něco hučet asi převodovka ale to nevím jistě. Zvuk bych přirovnal jako jízda na zpátečku jen to není tolik slyšet. Nemá s tím někdo zkušenost? Jsem z Děčína pokud by tu okolo byl nějaký odborník tak mohu ukázat...

díky za rady Úsměv
   Návrat  
janicekk je teď offline  janicekk
PříspěvekZaslal: 15.9.2018 , 19:18   Citovat  

Zdravim vas pani po dlhsej dobe, otazka na vas je takato. Viete mi povedat co moze sposobovat trasenie pri rozbiehani bez plynu? Myslel som si, ci to nemoze byt spojka, zaber ma dobry,zatial nesmyka, akurat je hacik v tom ze robi to len ked je vonku nad 25 stupnov a viac. Teraz ked je chladnejsie su rozbehy uplne v pohode. Nemam zatial velku chut do rozobratia spojky,lebo ked to uz otvorim uz ju dam vymenit aj so zotrvakom, aby ma to nedobehlo neskor. Moze to robit spojkovy valec ktory sa v case vraj menil na zaruku? 150000km, ctdi motor. Dakujem za odpovede, prajem pekny vecer.
   Návrat  
rotker je teď offline  rotker
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.9.2018 , 8:01   Citovat  

Uragan napsal:
Ahoj, tak po několika letech jsem ze vrátil z5 k Hondě. Akorát asi trochu nešťastně... přivezl jsem si CRV 2,4 benzín rok 2010 v automatu. Ale pár kilometru od domova po ujetí asi 100km začalo něco hučet asi převodovka ale to nevím jistě. Zvuk bych přirovnal jako jízda na zpátečku jen to není tolik slyšet. Nemá s tím někdo zkušenost? Jsem z Děčína pokud by tu okolo byl nějaký odborník tak mohu ukázat...

díky za rady Úsměv

Jsem taky z Dc a mám taky AT, akorát 2,0. Můžem na to někdy mrknout. Případně mistr Dutch z UL, má taky AT...
Každopádně olej v převodovce jsi měnil? Máš ho tam dost?
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o CR-V 3G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 34, 35, 36  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina