Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 427, 428, 429 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 428 z 486
R4YNE8 je teď offline  R4YNE8
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.11.2018 , 16:53   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
prave to ma smysl ,konecne jim doslo ,ze takovy auto co ho ceka za 5 let investice vetsi nez hodnota auta nema cenu nabizet za cenu auta s polovicnim starim .. horsi spis ,je ze pak kazdy pako co ma oci a nohy muze vlastnit auto a pak to tak na tech silnicich vypada .. zase chtit za ty auta dneska vice jak 4000eur je totalni nesmysl a lidi jsi to konecne uvedomujou..
ja myho za tolik prodal a to mel najeto 160000km a mel LPG za 1200eur + auto po velkym servisu .. nafty by se mely prodavat za pulku tyhle ceny ,ja furt nevim co by lidi za ty prachy taky chtely,ze po 14 letech to bude topka z fabriky ?Samozrejme ,ze to nebude nikdy tak skvely jak na foto ..

Bavíme se o faceliftu, jednom z posledních sedanů, kterých se tolik nevyrobilo a jezdí jich poskromnu a stále jsou to super auta a lidé se ohlédnou, vlastní zkušenost. Osmá generace se podle mě okoukala mnohem dříve a už je hodně "proevropská". Cool

A jelikož má to auto pověst jakou má, tak cena je individuální pojem. Tyhle, s prominutím kecy, o tom, co bude za 5 let potřeba je snad pro každé auto jiné. Jezdí i 30 let stará auta, jezdí i starší auta v dobrém stavu a spotřební věci jsou snad potřeba řešit všude. I nové auto si žádá investice a bude jich kvůli technologiím a asistentům potřeba více. Nechci vytahovat svůj kus, ale když vidím, v jakém je stavu , tak bych ho určitě za 140 000 tisíc nepustil a bylo by to o hodně výš. Takové ty TOP stavy jsou akorát výsměchem a sám jsem se hodněkrát přesdvědčil, že to v inzerci vůbec nic neznamená. To stejné najeté km. Nic neříkající údaj a stejně se bude neustále omílat. Každý má holt jiné představy. Ale vzhledem k podobným všeználkům, si to auto raději nechám a koupím si klidně 3 auto, protože za ty chytrý kecy by mi prodej nestál.

Podle mě je to snad poslední hezká honda. Od té doby to jde s hondou jenom z kopce a co převratného vypustili do světa? Šílenosti typu ufouna (nezaujatým lidem se povětšinou nelibí), HRV (v konkurenci lehce přehlédnutelné) akorát tak snížili prestiž značce. Nové turbo motory, které se v rámci jiných značek ztratí. Taková F20C byl motor, na který se bude dlouho vzpomínat i díky rekordu na výkon z atmosférického motoru. To stejné starší Bčkové řady nebo klidně i K24A3 v rámci své třídy. Ale v tomhle odstavci jsem malinko odbočil.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.11.2018 , 18:52   Citovat  

R4YNE8 napsal:
Bavíme se o faceliftu, jednom z posledních sedanů, kterých se tolik nevyrobilo a jezdí jich poskromnu a stále jsou to super auta a lidé se ohlédnou, vlastní zkušenost. Osmá generace se podle mě okoukala mnohem dříve a už je hodně "proevropská". Cool

A jelikož má to auto pověst jakou má, tak cena je individuální pojem. Tyhle, s prominutím kecy, o tom, co bude za 5 let potřeba je snad pro každé auto jiné. Jezdí i 30 let stará auta, jezdí i starší auta v dobrém stavu a spotřební věci jsou snad potřeba řešit všude. I nové auto si žádá investice a bude jich kvůli technologiím a asistentům potřeba více. Nechci vytahovat svůj kus, ale když vidím, v jakém je stavu , tak bych ho určitě za 140 000 tisíc nepustil a bylo by to o hodně výš. Takové ty TOP stavy jsou akorát výsměchem a sám jsem se hodněkrát přesdvědčil, že to v inzerci vůbec nic neznamená. To stejné najeté km. Nic neříkající údaj a stejně se bude neustále omílat. Každý má holt jiné představy. Ale vzhledem k podobným všeználkům, si to auto raději nechám a koupím si klidně 3 auto, protože za ty chytrý kecy by mi prodej nestál.

Podle mě je to snad poslední hezká honda. Od té doby to jde s hondou jenom z kopce a co převratného vypustili do světa? Šílenosti typu ufouna (nezaujatým lidem se povětšinou nelibí), HRV (v konkurenci lehce přehlédnutelné) akorát tak snížili prestiž značce. Nové turbo motory, které se v rámci jiných značek ztratí. Taková F20C byl motor, na který se bude dlouho vzpomínat i díky rekordu na výkon z atmosférického motoru. To stejné starší Bčkové řady nebo klidně i K24A3 v rámci své třídy. Ale v tomhle odstavci jsem malinko odbočil.

tak u tebe je to furt stejna pisnicka ,ja to beru vseobecne a prumerny kus ma k tvymu mozna daleko ,nevidel jsem ho nazivo , na fotkach je kazdy auto top stav , tyhle auta jsou proste prodrazena nato kolik ty hlavni dily stoji a kolik let maj nemluve o najezdu a kolik lidi to vlastnilo a kolik muze stat dalsiho majitele spatna udrzba a zachazeni predeslich majitelu , je to sice honda ,ale neni to ani perpetum a ani neni vyrobeno z magnezia a zuly ,kazi se a rezne jako spousta jinych aut kdyz se oto clovek nestara .. v UK tyhle auta jsou za cenu sestigecka co se u nas prodavaj , i v slusnem stavu a tak by to melo byt .. relani ceny ne naky fantasmagoria a pak to koupi kluk co jsi nato pujcil a vplacne do 14 letyho auta dalsi kilo aby mel klid .. takovy A8smy jsou taky levnejsi jako A6ky uz jen proto ,ze je servis a opravy drzsi ,je fuk o kolik kuze a tlumeni v kastli je a kolik se jich prodalo ,tak by to melo byt .. ja si taky priplatil za C8G asi o 3000eur vice jako se bezne prodavaj ,ale za kus kterej nema temer zadny znamky uzivani nebo poskozeni kam se jen podivas a najezd 50000km a ne priplacet zato jen proto ,pac se toho malo prodalo nebo pac je to accord a stav bezneho kusu ..
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 17.11.2018 , 19:00   Citovat  

Proč by to tak mělo být? Cenu obvykle určuje nabídka-poptávka... Nevidím důvod proč by ho měl někdo dávat pod cenou jenom proto, že na jiném trhu...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.11.2018 , 19:58   Citovat  

Hellborn napsal:
Proč by to tak mělo být? Cenu obvykle určuje nabídka-poptávka... Nevidím důvod proč by ho měl někdo dávat pod cenou jenom proto, že na jiném trhu...

myslis tu poptavku kde jeden co prodava ma fakt slusnej kus tak da vyssi cenu a pak ostatni co maj vylitany nalesteny vraky pred velkym servisem pozvedaj ceny jen proto ,ze trh ? ten trh u nas je doslova par kusu a od toho se ma odvijet cena ikdyz je nesmyslne odlisna od zahranici ,pritom vetsina kusu prodavanych u nas jsou dovoz z krajin kde jsou ty auta levnejsi .. dle mne nesmysl...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.11.2018 , 21:13  Naposledy upravil R4YNE8 dne 17.11.2018 , 21:36, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Hellborn napsal:

Přesně tak.

Taky nechápu ty neustále narážky na ceny apod. Tak je to snad majetek vlastníka vozu a on si má právo nastavit cenu a zrovna u POFACE Accorda v sedanu a manuálu se jedná o docela nedostatkové zboží. Pokud potřebuji prodat rychle nebo se z nějakého důvodu vozu rychle zbavit, nastavím nízkou cenu. Nikdo ostatní by do toho mluvit neměl, není to přece jeho majetek a buď mám o to dané vozidlo zájem nebo nemám a divám se jinde, klidně v zahraničí, pokud nepotřebuju znát kompletní historii vozidla, a zaplatím si za dovoz nebo počítám s tím, že to prostě nebude na 90%, ale je do toho třeba investovat... Ano, názor mít můžu, ale ten je stejně k ničemu a prodávajícímu akorát přidělá starosti a měl by být k věci nebo upozornit na nějaký fakt, závadu, nedostatek. Ale každý je přece odborník od monitoru a hned ví, že to auto bude vyjěžděné, musí mít nutně stejnou cenu jako nějakej kus poslepovanej z druhovýroby a provozovaný čunětem a diletantem. Podle sebe soudím tebe, jak se říká a mnozí se tím řídí. Ale jsou auta 15 a více let stará, která jsou opravdu v hodně dobrém stavu. Ale takové se většinou hned prodají, dědí nebo si je zkrátka majitelé nechají. Úsměv

DOHCVTEC napsal:
tak u tebe je to furt stejna pisnicka ,ja to beru vseobecne a prumerny kus ma k tvymu mozna daleko ,nevidel jsem ho nazivo , na fotkach je kazdy auto top stav , tyhle auta jsou proste prodrazena nato kolik ty hlavni dily stoji a kolik let maj nemluve o najezdu a kolik lidi to vlastnilo a kolik muze stat dalsiho majitele spatna udrzba a zachazeni predeslich majitelu , je to sice honda ,ale neni to ani perpetum a ani neni vyrobeno z magnezia a zuly ,kazi se a rezne jako spousta jinych aut kdyz se oto clovek nestara .. v UK tyhle auta jsou za cenu sestigecka co se u nas prodavaj , i v slusnem stavu a tak by to melo byt .. relani ceny ne naky fantasmagoria a pak to koupi kluk co jsi nato pujcil a vplacne do 14 letyho auta dalsi kilo aby mel klid .. takovy A8smy jsou taky levnejsi jako A6ky uz jen proto ,ze je servis a opravy drzsi ,je fuk o kolik kuze a tlumeni v kastli je a kolik se jich prodalo ,tak by to melo byt .. ja si taky priplatil za C8G asi o 3000eur vice jako se bezne prodavaj ,ale za kus kterej nema temer zadny znamky uzivani nebo poskozeni kam se jen podivas a najezd 50000km a ne priplacet zato jen proto ,pac se toho malo prodalo nebo pac je to accord a stav bezneho kusu ..

Jo, tak já ho mám jako víkendovku a řeším na něm každou kravinu a detail a u tebe vím, že se o něj taky staráš. Však už se z diskuzí známe. Ale je to stejné, jako bych ti tvrdil, že první Ufouni se prodávají třeba od 90 tisíc a ten tvůj musí stát stejně. Přece nebudu za něj platit dvakrát tolik nebo víc... Dost silně pochybuju, že by si ho vzhledem ke stavu, ročníku takto prodal. Taky ti můžu argumentovat, že je to už přece 8 let staré auto a dle stavu těch prvních ročníku musí i tvoje hnít (vím, že to tak být nemusí). A to si vem, že těch ufounů je mnohem víc a jsou to větší tuctovky než akorďáci. Kort ten pofacelift. Ale nedovolil bych si kritizovat cizí auto, pokud bych ho neznal. Ale holt mamlasové (neberu teď zrovna tebe, myšleno obecně) na FB neustále komentují něco, co jim může být jedno a žijeme v době, kdy si každý může vybírat. Když je někdo tak chytrý nebo ví, kde koupit podobný kus o polovinu levněji, tak ať koupí jinde a nechá si hloupé poznámky. Většinou nekoupí, to je ten problém, jen se potřebuje zviditelnit a povýšit si svoje malé ego. Takový člověk nikdy nemá o to auto zájem a ani by nebyl schopný se přijet podívat a probrat to s prodávajícím na místě. Pusa hloupých žvástů, ale realita neprosto jiná. Ať je to tuningbazar, FB stránky atd. Nechápu to. Teda chápu, závist a zákeřnost některých jedinců. to snad ne
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.11.2018 , 21:31   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
myslis tu poptavku kde jeden co prodava ma fakt slusnej kus tak da vyssi cenu a pak ostatni co maj vylitany nalesteny vraky pred velkym servisem pozvedaj ceny jen proto ,ze trh ? ten trh u nas je doslova par kusu a od toho se ma odvijet cena ikdyz je nesmyslne odlisna od zahranici ,pritom vetsina kusu prodavanych u nas jsou dovoz z krajin kde jsou ty auta levnejsi .. dle mne nesmysl...

Řekl jsi to přesně - doslova pár kusů = je jich málo a kde je něčeho málo, tak to má často vyšší cenu.. Nikomu nikdo nebrání dovézt odjinud.

A brát UK jako bernou minci bych moc nebral... Stačí se podívat na pojistky - moje sestřenka tam platila za Golf III. ročně víc na pojistném než byla pořizovací cena auta... Navíc omezený trh vzhledem k volantu na druhé straně.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.11.2018 , 23:42   Citovat  

Hellborn napsal:
Řekl jsi to přesně - doslova pár kusů = je jich málo a kde je něčeho málo, tak to má často vyšší cenu.. Nikomu nikdo nebrání dovézt odjinud.

A brát UK jako bernou minci bych moc nebral... Stačí se podívat na pojistky - moje sestřenka tam platila za Golf III. ročně víc na pojistném než byla pořizovací cena auta... Navíc omezený trh vzhledem k volantu na druhé straně.

bernou minci ani ne ,ale naky voditko zdravyho rozumu ,kdyz se podivas na jine znacky a jejich ceny a ceny dilu tak cloveku dojde,ze je to zbytecne drahy a mam rad hondy ,ale zadny neznicitlny bezchybny unikaty to nejsou aby mely tolik stat ,ja za myho dal v case kdy staly dve kila dla pres kilo ,s tim ,ze auto chtelo investici ,dneska bych za A7G v takovem stavu nedal ani to kilo,pac vetsina je ve stavu v jakem proste je, porad resime nedostatkove zbozi ,ale porad je jich dost staci jen hledat a za normalni ceny ,na rovinu ,ty co se prodaly v CR se proste na CR trhu neobjevujou ,jak psal R4YNE8 prodalo se jich doslova par a bud se dedi nebo drzi si je majitele a proto ,je u mne zbytek jen prodrazenej dovoz.. z vlastni zkusenosti vim,ze vetsina kusu u nas na trhu jsou uz za zenitem se stavem a otom to je , umele zvedat jejich cenu dle jednoho kusu ze sta je mimo at uz je to bezny jev ceskyho trhu nebo neni ..
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.11.2018 , 0:08   Citovat  

Vodítko zdravého rozumu, když u auta za "200 liber" platíš pojistku 300-400/rok... Navíc to prostě musíš prodat tam, protože mimo to nikdo nekoupí (zkoušel jsem jezdit s volantem vpravo s jedním z Mulderovo krasavců a nic moc..). To sis moc dobrý vzor nevybral...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.11.2018 , 2:39   Citovat  

Hellborn napsal:
Vodítko zdravého rozumu, když u auta za "200 liber" platíš pojistku 300-400/rok... Navíc to prostě musíš prodat tam, protože mimo to nikdo nekoupí (zkoušel jsem jezdit s volantem vpravo s jedním z Mulderovo krasavců a nic moc..). To sis moc dobrý vzor nevybral...

ja narazel na realni hodnotu aut ,o tom co pises jsem vubec nepsal a ani neuvazoval ,ze je to lepsi ..
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.11.2018 , 10:42   Citovat  

Moment, psal jsi jako vodítko zdravého rozumu nebo ne? A jako tohle vodítko si vybereš jeden z nejvíc specifických trhů v Evropě a bereš to jako reálnou hodnotu aut? Neměla by se reálná hodnota pohybovat spíš kolem průměru a ne podle nejlevnějších?

P.S. K těm pojistkám - jak TopGear zkoušel auta pro teenagery, tak BMW 7 stálo 2tis. a pojistka byla 7tis./rok, Liana za 1300 - pojistka 3300/rok... Zlatý naše pojištění...
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.11.2018 , 10:55   Citovat  

Ja neviem či som mal šťastie ale v rodine sme mali 3 ks a7g a že by to auto zožralo peňaženku to ani náhodou . To bratove BMW to je iná kapitola Úsměv Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.11.2018 , 11:04   Citovat  

My měli jen jedno, ale taky normální údržba, vzhledem k pořizovací ceně auta naprosto v pohodě... Akorát ten výfuk za 20... Ale na druhou stranu, pokud vydrží dalších 13let... Crxmann si koupil Infinity a tam má výfuk asi za 60tis...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.11.2018 , 12:04   Citovat  

Hellborn napsal:
Moment, psal jsi jako vodítko zdravého rozumu nebo ne? A jako tohle vodítko si vybereš jeden z nejvíc specifických trhů v Evropě a bereš to jako reálnou hodnotu aut? Neměla by se reálná hodnota pohybovat spíš kolem průměru a ne podle nejlevnějších?

P.S. K těm pojistkám - jak TopGear zkoušel auta pro teenagery, tak BMW 7 stálo 2tis. a pojistka byla 7tis./rok, Liana za 1300 - pojistka 3300/rok... Zlatý naše pojištění...

nepochopil jsi mne ,myslel jsem cenu aut oprti jinym znackam a vsichni vime kolik ktery dily stoji a i osobne znam ne malo kluku co se do accordu vysypalo a nedaly za nej malo diky tomu supr nastaveni trhu ,je rozdil kupovat auto kdyz ma najeto pod kilo a pres dve kila taky jsem prakticky do 130000km nemusel dohromady nic resit vse puvodni ,ale kdyz to zacne tak to stoji zato ,vlastne uz nestoji .. proto jsem accorda taky prodal a proto jsi ho nejspis prodal taky ty a koupil radeji zanovni civic jako ja ..
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.11.2018 , 12:13   Citovat  

markos napsal:
Ja neviem či som mal šťastie ale v rodine sme mali 3 ks a7g a že by to auto zožralo peňaženku to ani náhodou . To bratove BMW to je iná kapitola Úsměv Úsměv

nejspis ano ,vse je vec kusu a predesle pece, coz u hond co melo vice majitelu neni zadny terno , ten mel stesti co mel auto po max dvou lidech ,nejlepe po prvnim majitely ,ale kdyz srovnavas BMW tak jsi srovnej napr. ceny druhovyrobnich dilu stejne znacky u 325i 2003 s accordem 2.4 2003 a poznas v cem je rozdil ..
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.11.2018 , 13:33   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
nepochopil jsi mne ,myslel jsem cenu aut oprti jinym znackam a vsichni vime kolik ktery dily stoji a i osobne znam ne malo kluku co se do accordu vysypalo a nedaly za nej malo diky tomu supr nastaveni trhu ,je rozdil kupovat auto kdyz ma najeto pod kilo a pres dve kila taky jsem prakticky do 130000km nemusel dohromady nic resit vse puvodni ,ale kdyz to zacne tak to stoji zato ,vlastne uz nestoji .. proto jsem accorda taky prodal a proto jsi ho nejspis prodal taky ty a koupil radeji zanovni civic jako ja ..

Proč řešíš cenu Accordů? Ty prodáš Accorda a v tom okamžiku to auto začneš pomlouvat. Co tě vůbec zajímá,za kolik se ty auta prodávají? Cenu auta určuje trh,má přesně takovou cenu,za kolik je ochoten ho někdo koupit. Pokud někdo nacení moc,holt mu bude to auto v inzerátech nebo v bazarech trčet. Myslím že v bazarech trčí úplně jiné plečky než Accord. Mám to auto 4 roky a že bych do něj nějak extra pouštěl peníze,to ne. A to bylo při koupi vizuálně ve stavu,kdy by ho nikdo z vás nekoupil...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.11.2018 , 13:47  Naposledy upravil Hellborn dne 18.11.2018 , 13:56, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

DOHCVTEC napsal:

Hondy obecně ztrácí na ceně pomaleji a trh je holt trh, ten si určí cenu sám. Já prodal kvůli tomu, že Honda u CXg nepočítá s kombíkem, tak jsem šel holt do víceméně nového (salonovka s asi 200km) C9g (UFO jsem už rok předtím).
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.11.2018 , 13:53   Citovat  

Kmóďa napsal:
Proč řešíš cenu Accordů? Ty prodáš Accorda a v tom okamžiku to auto začneš pomlouvat. Co tě vůbec zajímá,za kolik se ty auta prodávají? Cenu auta určuje trh,má přesně takovou cenu,za kolik je ochoten ho někdo koupit. Pokud někdo nacení moc,holt mu bude to auto v inzerátech nebo v bazarech trčet. Myslím že v bazarech trčí úplně jiné plečky než Accord. Mám to auto 4 roky a že bych do něj nějak extra pouštěl peníze,to ne. A to bylo při koupi vizuálně ve stavu,kdy by ho nikdo z vás nekoupil...

nic nepomlouvam ,cti co pisu ,pisu jak to vetsinou je a dle ceho se co odviji .. a psal jsem to samy uz davno kdyz jsem ho mel ne jen ted ..jedna vec co lidi pisou a druha je realita ,takovych jsem uz videl ,co by daly nevim co za takovy kus a porad kdyz se takovej objevy tak nikdo to nechce a to pisu porad , mne se jen nelibi ,jak se na zdejsim trhu umele dzi ceny aut ktery uz zato proste nestoji, jinak je mi to fuk co komu jak dlouho stoji doma ,i takovy znam ,co myslely ,ze prodaj za umele zvedlou cenu a bud to do ted neprodaly nebo padly na ceny o kterych pisu a neni takovych malo co i osobne znam ,napr i marek BB prodava/al svyho type s poface ve slusnem stavu a vetsina to zato auto proste neda ikdyz to muze byt hodne slusny stav .. nerikam ,ze se nikdy neprodaj za takovou cenu ,ale vetsinou proste ne ,tuplem kdyz jsou ve stavu co odpovida 8-14let starymu autu z odpovidajicim najezdem .. co je lepsi a v lepsim stavu neresim ,resim realni hodnotu prumernho kusu oproti jinym znackam a trhum ..
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.11.2018 , 13:58   Citovat  

Aby se ceny nějak uměle držely, tak by je někdo musel nařídit jako kdysi za komančů (pevná cena za m2 v paneláku apod). A to jaksi nikdo nenařídil.
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.11.2018 , 14:22   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
nejspis ano ,vse je vec kusu a predesle pece, coz u hond co melo vice majitelu neni zadny terno , ten mel stesti co mel auto po max dvou lidech ,nejlepe po prvnim majitely ,ale kdyz srovnavas BMW tak jsi srovnej napr. ceny druhovyrobnich dilu stejne znacky u 325i 2003 s accordem 2.4 2003 a poznas v cem je rozdil ..

Já pořád nechápu o co ti jde. Chceš koupit Accorda a štve tě že jsou ceny vysoko? Nebo proč se v tom vrtáš? To jako někdo kdo chce prodat Accorda,tak ho má prodat za nízkou cenu,protože jsou na něj drahé díly,tak aby na to nový majitel měl? Vše to rozpoutala ta dražba. Co se ti nezdá?? Vyvolávací cena 50 tisíc je směšná,nakonec se vydražil za 130 tisíc jestli jsem dobře pochopil. Prostě to koupil někdo,kdo to auto viděl a byl ochoten ty peníze dát. Podle mě to není nijak extra vysoká částka. Auto střední třídy z roku 2008 s benzínovou 2.4,které značky jsou výrazně levnější???
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.11.2018 , 19:28   Citovat  

Kmóďa napsal:
Já pořád nechápu o co ti jde. Chceš koupit Accorda a štve tě že jsou ceny vysoko? Nebo proč se v tom vrtáš? To jako někdo kdo chce prodat Accorda,tak ho má prodat za nízkou cenu,protože jsou na něj drahé díly,tak aby na to nový majitel měl? Vše to rozpoutala ta dražba. Co se ti nezdá?? Vyvolávací cena 50 tisíc je směšná,nakonec se vydražil za 130 tisíc jestli jsem dobře pochopil. Prostě to koupil někdo,kdo to auto viděl a byl ochoten ty peníze dát. Podle mě to není nijak extra vysoká částka. Auto střední třídy z roku 2008 s benzínovou 2.4,které značky jsou výrazně levnější???

to byla aukce , v te koupis kde jaky auto tak levne ,bejt na bazosi v soukromem vlastnicvi stoji 230tis urcite ne li vice ,
mne je to fuk co kdo prodava ,jen me vadi kdyz nekdo dela neco z neceho co proste neni .. dal uz to resit nebudu..
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.11.2018 , 20:07   Citovat  

Trochu oleje do ohně Velmi šťastný

Momentálně jsem s Tourerem za 5let na 1,19,-/km za servis/spotřebák/opravy a ještě nepočítám celolak (ach ten Milano Red zmatenej )a svůj čas. Je to moc? Je to málo?

Nalítáno 214tkm (celkově 344tkm), takže bratru nějakých 250tKč a nelituju jediného halíře. Ano, to auto mi dává, přes svoje některé nedostatky to, co chci.

Ceny na trhu jsou jaké jsou. Jak psali kluci, je to nabídce a poptávce, jako u všech ostatních aut. Otázka je, proč jsou tak "vysoko", proč je poptávka taková? Proč lidi ty auta chtějí? Proč je majitelé neprodávají?
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.11.2018 , 20:19   Citovat  

Jak koukám do garáže, tak mě vyšel Accord na údržbě/opravách/úpravách/práce mechanika na 16.770,- Kč za rok (jeden rok bylo třeba tažné s montáží za 11tis., další rok pneu za 10tis. - takže zbytek roku 5-6tis.) + možná pár set navíc za cenu oleje, ale zas jsem třeba prodal kola...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.11.2018 , 21:31   Citovat  

u mne to bylo cca 1000eur na rok ,mel jsem vetsinu hond co mely +-100000km pri koupy ,ale zadny me tolik nevyslo na servisu krom spackanyho turbo projektu ..
ja vim je to od kusu samozrejme ,ale neslyset to casto tak to neresim ,ale fakt znam dost lidi co takhle dopadly z A7G a kupovaly to jako supr koupy za nemaly penize .. proto mi to tak vadi kdyz si nekdo mysli ,ze kdyz je to accord a poface tak to musi byt drazsi pac je jich malo .. malo jich je ,ale v opravdu slusnem stavu, jinak je jich vic nez dost ..
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.11.2018 , 21:37   Citovat  

Ono je to jasné. Auto jako takové je vysoce spolehlivé, pokud to není auto po velké bouračce nebo někom, kdo šetří každou korunu. Je pravdou, že člověk se nejvíce prohne při řešení karosářských dílů. U poface je to opravdu peklo vůbec sehnat nějaké origo použité, pěkné díly, protože druhovýroba prakticky není. Sem tam se něco objeví na předface, ale také toho nebývá obecně mnoho v dobrém stavu.
Třeba taková maska nebo lipy vyjdou na opravdu nekřesťanské peníze typu cen na luxusní vozy od Lexusu, Infinity, Acury atd a sehnat lze prakticky jen ze zahraničí. Takový dvojkový Superb je ve všem o polovinu, 2/3 lacinější (nechci ty auto srovnávat, jen pro příměr OK ) V tom s Vlastou souhlasím, ale co se týče všeho ostatního, tak je to auto vysoce spolehlivé a je to hlavně kvalitně udělané auto. To je poznat už třeba jen na oko u lakovaného krytu manifoldu a jeho provedení. To mají většinou pouze drahá nebo vyloženě sportovní auta. Radost pohledět do motoru a je to jedna z věcí, kterou dokážu ocenit a někdo si toho nemusí ani všimnout. I takových detailů si všimám a ocením je než jen šedý, matný obyčejný plast jako prakticky všude jinde. Ano, bavím se o K24A3. N22 je přeci jenom jiný a ten nemám, tak ho nechci řešit. Mrk

Za cca 6 let vlastnictví (jsem druhý majitel, již delší dobu než první majitel, po pánovi kousek od Prahy, od kterého mám auto s jasnou historií od 1km) a když nepočítám návštěvy autorizovaného servisu, který mimochodem taky není tak cenově nesnesitelný, jak se tu šíří, tak mě to auto nestálo žádnou závratnou částku. S dražšími kvalitními pneu, kvalitním palivem a spotřebou okolo 9 litrů se počítá. Prostě mi to za to stojí. Je to perfektní volba mezi stále elegantním, praktickým a zábavně řešeným vozem a to se cení. To, že se z toho dneska stalo auto relativně snadno dostupné a některé kusy jsou zhuntované (většina předface prvních ročníků) nebo se z nich dělá něco víc je jedna věc, ale stále si myslím, že třeba ten zmíněný poface sedan zestárl hrozně málo, je jich obecně málo na našich silnicích a jsou neokoukané. Lidé se otáčí. Dokonce se mi nejednou stalo, že za mnou přišli pánové středního věku Cool a ptali se na něj a pochválili mi ho. To se opravdu nestane u všedního auta a člověka to zahřeje u srdce. I taková maličkost v dnešní závistivé a nepřející době. Hihi

Tenkrát nemělo prakticky konkurenci z mého pohledu a chytala se jen podobná Mazda 6 MPS (o něco silnější a pohonem všech kol) nebo BMW řady 3 s atmosférickým šestiválcem a pohonem zadních kol. Ano, Accord je předokolka (pro JPN se dělalo i 4x4 mimochodem), ale hodně dobře naladěná a psal o tom nejeden novinář, stačí si najít dobové recenze. Potom už byly opravdu prakticky sportovní auta typu sedan jako 159 Busso atd. Zkrátka Accorda považuju za legendu ve střední třídě tehdejší doby. Dneska je situace zase jiná, ale beru minulost. Může se tomu třeba někdo smát, nesouhlasit s tím, ale tak to prostě vidím. Zajímavá, starší auta vždycky budou poptávaná a budou mít svoji cenu. VTEC OK
   Návrat  
Wikky je teď offline  Wikky
PříspěvekZaslal: 19.11.2018 , 10:23   Citovat  

Ahoj, stalo se někomu z vás že najednou přestaly svítit dálková světla i když kontrolka svítí jakoby byly zapnutý? Při vypnutých světlech nebo při obrysovkách dám dálková tak se rozsvítí tlumená. Nevíte někdo kde hledat chybu? Díky za rady
   Návrat  
Crash86 je teď offline  Crash86
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.11.2018 , 20:54   Citovat  

U bejvalýho auta mi něco podobnýho dělala páčka pod volantem.

Nemáte někdo zkušenost s výměnou ložiska/ložisek v servu? Dá se nebo je to pakárna? Díky!
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.11.2018 , 22:25   Citovat  

Jen tak pro zajimavost Úsměv

46493074_2375096519198872_2497272154022739968_n.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
46493074_2375096519198872_2497272154022739968_n.jpg, 49.15 kB

46463509_1160774637394036_3007375021652836352_n.jpg

46463509_1160774637394036_3007375021652836352_n.jpg, 54.97 kB

pro-jh-atsx04-lb-bk__t1.jpg

pro-jh-atsx04-lb-bk__t1.jpg, 268.61 kB

P1ATS04C_1__30017.1539399996.jpg

P1ATS04C_1__30017.1539399996.jpg, 107.13 kB
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.11.2018 , 16:19   Citovat  

Ten projektor vo vnútri bude pekný odpad.
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.11.2018 , 19:25   Citovat  

Crash86 napsal:
Nemáte někdo zkušenost s výměnou ložiska/ložisek v servu? Dá se nebo je to pakárna? Díky!

Nedávno jsem to měnil, není to tak těžké, jen to chce trpělivost a pečlivost, je tam uvnitř několik drobných dílů.

Koupil jsem v JPN komplet sadu těsnění a vnitřní stírací břit. Ložisko koupíš bez problémů tady. Je to Hondou oblíbené 6203 Úsměv

Na TyTrubce je pěkný návod, jak na to. Nejdřív na to mrkni a uvidíš sám, jestli to dáš.
   Návrat  
Crash86 je teď offline  Crash86
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.11.2018 , 10:53   Citovat  

Dopis: Díky. Občas je od servopumpy slyšet takové slaboulinké popískávání, tak předpokládám, že to bude právě to ložisko. Asi to má souvislost s nedávným retrofitem řemenu. Jestli se to nezhorší, tak to nechám až na jaro. Ložisko dám SKF a sadu koupím v kampani + další věci, které jsou na odstřel.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 427, 428, 429 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina