Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 437, 438, 439 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 438 z 486
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 24.1.2019 , 17:10   Citovat  

sakybuky napsal:
zajímavé. No když mě se Teda nechce jezdit až do čobolska Velmi šťastný

My si udělali krásný prodloužený víkend na Slovensku,abychom nejeli tam a hned zpátky. Jinak Marek má testovací ECU kterou pošle,ty si je vyměníš,jezdíš na ní a svou pošleš poštou,on ji upraví a pošle zpět a zas je prohodíš a vrátíš mu testovací...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
jano13 je teď offline  jano13
PříspěvekZaslal: 24.1.2019 , 17:16   Citovat  

BeFree napsal:
Jsou tam originaly z Hondy. To uchyceni motoru me taky napadlo, ale vzhledem k tomu, ze vymena poloos hodne pomohla a vibrace omezila, bych se priklanel k tomu, ze bude porad problem nekde tam. Dalsi poznatek - ted v mrazech, kdyz vyjedu rano se zmrzlym autem, jede to uplne normalne. Jak se to pres den ohreje na slunci, vibrace jsou zpatky.

Ahoj. mam ten isty problem, tiez na 2ke od 2-3k rpm, na 3ke tiez ale menej, pisal mi typek, ktoremu to robilo na baworaku, ze mal vymlateny silentblok na ramene....
Pozrem na to asi az po zime, dufam ze to pojde odstranit...ahoj
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
BeFree je teď offline  BeFree
PříspěvekZaslal: 24.1.2019 , 17:45   Citovat  

sakybuky napsal:
No mě to dělá za každého počasí. A jak říkám i na volnoběh když se opru o motor tak cítím jak silné vibruje. Což by nemělo. Nevím asi máš problém jinde. Ale chytla mě u tebe
ta stejná souvislost s těmi otáčkami.

Tak jsem to dnes zkousel schvalne rozklepat a kdyz na dvojku necham otacky cca 2000 a vic slapnu na plyn, auto se rozklepe, ale na 3000 otacek to prestane. Na trojku je to citit jen malicko (spis jen ze o tom vim). Ostatni kvalty jedou v pohode. Ani jednicka pod plynem nic nedela. Uz fakt nevim.
   Návrat  
BeFree je teď offline  BeFree
PříspěvekZaslal: 24.1.2019 , 17:49   Citovat  

jano13 napsal:
Ahoj. mam ten isty problem, tiez na 2ke od 2-3k rpm, na 3ke tiez ale menej, pisal mi typek, ktoremu to robilo na baworaku, ze mal vymlateny silentblok na ramene....

Ahoj. Me hodne pomohla vymena poloos, predtim se to klepalo na vsechny rychlosti. Ale vzhledem k tomu, ze rano kdyz je to zmrzly, neklepe se auto ani na tu dvojku, bych taky sel po nejakym silentu. Ten by mohl mrazem ztuhnout a vibrace jsou pryc. Jak se to ohreje pres den na slunci, trese se to zase.
   Návrat  
TMisa090 je teď offline  TMisa090
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.1.2019 , 18:46   Citovat  

Kmóďa napsal:
My si udělali krásný prodloužený víkend na Slovensku,abychom nejeli tam a hned zpátky. Jinak Marek má testovací ECU kterou pošle,ty si je vyměníš,jezdíš na ní a svou pošleš poštou,on ji upraví a pošle zpět a zas je prohodíš a vrátíš mu testovací...

Má ale pouze na manuál, už jsem s ním domluvený Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.1.2019 , 20:37   Citovat  

TMisa090 napsal:
Má ale pouze na manuál, už jsem s ním domluvený Úsměv

Jasně to vím,ale nemám křišťálovou kouli abych věděl že sakybuky má automat. Navíc kdo rád jezdí a obzvláště s 2.4kou Accordem,pro toho je svezení pár set km na Slovensko potěšením a zpět o to víc...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.1.2019 , 20:45   Citovat  

K těm vibracím,mě taky samozřejmě odešli vnitřní klouby poloos,uto celé vibrovalo snad na všechny kvalty v jakékoli rychlosti. Vyměnil jsem poloosy,koupil jsem čínské od Import poloos. Vibrace zmizeli a zůstali zhruba ty co popisujete. Jen se mi nezdá že by to souviselo s otáčkami motoru,protože zhruba mezi 2-3 tisíci otáček to sice je,ale na na každý kvalt,jen na dvojku. Spíš bych řekl,že je to mezi 25-40 km/h. Po překročení 40 km/h je klid. Myslel jsem že to souvisí s poloosami z Číny. Ale zaujal mě stejný problém který to někomu dělá i s originálními. Dnes jsem se na to zaměřil a dělá to méně,spíš skoro vůbec,jak kdyby se too postupně samo vyléčilo. Myslel jsem že si ty poloosy sedly,ale teď jste mi zase dali do hlavy ten mráz...
   Návrat  
TMisa090 je teď offline  TMisa090
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.1.2019 , 22:07   Citovat  

Kmóďa napsal:
K těm vibracím,mě taky samozřejmě odešli vnitřní klouby poloos,uto celé vibrovalo snad na všechny kvalty v jakékoli rychlosti. Vyměnil jsem poloosy,koupil jsem čínské od Import poloos. Vibrace zmizeli a zůstali zhruba ty co popisujete. Jen se mi nezdá že by to souviselo s otáčkami motoru,protože zhruba mezi 2-3 tisíci otáček to sice je,ale na na každý kvalt,jen na dvojku. Spíš bych řekl,že je to mezi 25-40 km/h. Po překročení 40 km/h je klid. Myslel jsem že to souvisí s poloosami z Číny. Ale zaujal mě stejný problém který to někomu dělá i s originálními. Dnes jsem se na to zaměřil a dělá to méně,spíš skoro vůbec,jak kdyby se too postupně samo vyléčilo. Myslel jsem že si ty poloosy sedly,ale teď jste mi zase dali do hlavy ten mráz...

vibrace můžou dělat vnitřní klouby, dvouhmota, silenty ramen nebo silenty motoru
   Návrat  
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.1.2019 , 22:48   Citovat  

Mám dotaz, jsou u ruznych Tourerů, různě dělené zadni sedačky? Nebo jsou včechny stejně? Já mám dělení hodně na střed. Ale někdo mi tvrdí, že benzinový má 2\3 a 1\3. Což bych potřeboval. Je to možné? Nebo ?
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.1.2019 , 23:05   Citovat  

Já měl 1/3 a 2/3... Ty je máš napůl? To nabízela snad jen Škoda ve Felicii... to mi hlava nebere
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.1.2019 , 0:33   Citovat  

Aqwertzz napsal:
Mám dotaz, jsou u ruznych Tourerů, různě dělené zadni sedačky? Nebo jsou včechny stejně? Já mám dělení hodně na střed. Ale někdo mi tvrdí, že benzinový má 2\3 a 1\3. Což bych potřeboval. Je to možné? Nebo ?

To je hloupost ne? Uprostřed je loketní opěrka,to je jako rozpůlená??
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.1.2019 , 1:11   Citovat  

co ja vim tak vsechny maji deleny sedacky klasicky 60/40 jako jiny auta a to vsechny verze vcetne 4wd ..
nechapu proc by to jiny motorizace mely jinak ,tohle je vseobecni standart uz nakej patek ..

the-honda-accord-tourer-2005-10-1024.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
the-honda-accord-tourer-2005-10-1024.jpg, 112.26 kB
   Návrat  
sakybuky je teď offline  sakybuky
PříspěvekZaslal: 25.1.2019 , 11:36   Citovat  

Hellborn napsal:
Pokud chceš peníze splachovat... Velmi šťastný Jo, žádná firma se neozvala, protože ani netušili, že by sériová jednotka mohla mít několik map a netušili, jak to čipovat (viz. výše Dany). Ale někomu holt např. firma ABCtuning upraví i jednotku, která upravovat nejde... Velmi šťastný Tady psal blog náš člen DaM tudy odkaz

tak to je síla muhehe ta ženska opravdu vedela. to snad ne no ja teda neměl na mysli firmu ABC.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 25.1.2019 , 11:38   Citovat  

Meda napsal:
V Hservisu mi to rozebrali proměřili a natáhli nové kabelysenu si už nepamatuju bylo to v rámci většího servisu,požadavek zněl aby fungovalo odmražování Velmi šťastný ty kabely se tam při otvírání kufru prostě lámou a pak může blbnout u chod ele. otevírání dveří Mrk

No juknu na to.ale asi až za tepla.vy ty zimě se mi to nechce rozebirat Velmi šťastný
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.1.2019 , 11:43  Naposledy upravil Hellborn dne 25.1.2019 , 11:43, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

sakybuky napsal:
tak to je síla muhehe ta ženska opravdu vedela. to snad ne no ja teda neměl na mysli firmu ABC.

Ono to je celkem jedno. K24 holt není turbomotor, kde se zvýší tlak turba a hotovo... Představa, že nějaký čip za pár korun upraví tuhle komplikovanou jednotku je mírně řečeno naivní. Ale Tvoje prachy...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 25.1.2019 , 11:43   Citovat  

RIZ3K9 napsal:
offtopic Bože, proč zas Čobolsko? Co ti udělali? Sebrali ti při rozpadu čokoládu? zmatenej Velmi šťastný

Jinak jde to přes dopravce, a na 7g snad má i náhradní ECU, takže teoreticky, když se domluvíš nemusíš zůstat s nepojízdným autem Velmi šťastný

No jak je vubec naročny přendat řidici jednotku? Tak v praci mame taky čoboli.Oni jsou na to zvyklý ,že jim tak řikame Velmi šťastný
Neni to nijak ve zlém.je to prde..l.Nepamatuji se že by se někdo kvuli tomu urazil Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 25.1.2019 , 11:49   Citovat  

jano13 napsal:

No ja mam ramena fungl lemforder takže od tud voda neteče.podvozek mam plně cajk.a nějak si nedovedu představit ,že by to bylo tim když při stání vozu na neutroš citelně vibruje motor když se o něj opřu.Jako dost mi přijde logicke ,že by to bylo uložení motoru.ale jako jaké když vypadaj super zmatenej čekám na to až odpoví mattik snad bude vědět vic.Vyměnim uložko motoru co se nejvic mění.jinak mě vic zatim nenapadá.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 25.1.2019 , 11:52   Citovat  

BeFree napsal:
Tak jsem to dnes zkousel schvalne rozklepat a kdyz na dvojku necham otacky cca 2000 a vic slapnu na plyn, auto se rozklepe, ale na 3000 otacek to prestane. Na trojku je to citit jen malicko (spis jen ze o tom vim). Ostatni kvalty jedou v pohode. Ani jednicka pod plynem nic nedela. Uz fakt nevim.

jo to mam stejny.nejvic je to znát při dvojce kvaltu.což by bylo logicke když na dvojku ty vibrace do motoru jdou podle meho nejvic.dalši kvalty už s motor tak nenamahaji.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 25.1.2019 , 11:54   Citovat  

Kmóďa napsal:
Jasně to vím,ale nemám křišťálovou kouli abych věděl že sakybuky má automat. Navíc kdo rád jezdí a obzvláště s 2.4kou Accordem,pro toho je svezení pár set km na Slovensko potěšením a zpět o to víc...

jasně že mám manuál Hihi
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 25.1.2019 , 11:58   Citovat  

TMisa090 napsal:
vibrace můžou dělat vnitřní klouby, dvouhmota, silenty ramen nebo silenty motoru

Tak ty vnitrni klouby bych cekal ,že se budou ozyvat až při nastupu vyšších otaček ne?když tomu člověk šlápne.Ja bych se teda přiklonil k tomu uloženi motoru.Měnil jste je někdo?ktery se často měni když už ??
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 25.1.2019 , 12:01   Citovat  

Hellborn napsal:
Ono to je celkem jedno. K24 holt není turbomotor, kde se zvýší tlak turba a hotovo... Představa, že nějaký čip za pár korun upraví tuhle komplikovanou jednotku je mírně řečeno naivní. Ale Tvoje prachy...

No uvidim.možna se na to vytento
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2019 , 0:15   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
co ja vim tak vsechny maji deleny sedacky klasicky 60/40 jako jiny auta a to vsechny verze vcetne 4wd ..
nechapu proc by to jiny motorizace mely jinak ,tohle je vseobecni standart uz nakej patek ..

Tak to asi byl šum. Byl jsem zvyklý na Focuse a tam jsem sundal 2\3 sedačku a moje tam mohla mít cimbal. Tedkom v Accordu at je paradoxně větsi, ikdyz slozím 2\3 sedačku, cimbál tam nedám Smutný
Na druhou stranu ho dám jenom do kufru, bez sklopených sedaček, ale zase vsunutí našikmo do kufru a položení je pro holku náročné.
Je auto v teto cenové relaci s větším kufrem?

50321311_2318998028335662_6964081379298508800_n.jpg

50321311_2318998028335662_6964081379298508800_n.jpg, 153.75 kB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2019 , 0:50   Citovat  

Aqwertzz napsal:
Tak to asi byl šum. Byl jsem zvyklý na Focuse a tam jsem sundal 2\3 sedačku a moje tam mohla mít cimbal. Tedkom v Accordu at je paradoxně větsi, ikdyz slozím 2\3 sedačku, cimbál tam nedám Smutný
Na druhou stranu ho dám jenom do kufru, bez sklopených sedaček, ale zase vsunutí našikmo do kufru a položení je pro holku náročné.

myslis na vysku ,ze jo ,pac jsi nedovedu predstavit ,ze ma fokus vetsi kufr ,je pravda ,ze accord ma obrovskej kufr a z nejnizsi nakladaci hranou jako jsem kde videl ,ale vyska interieru neni velka ,pac accord neni vysoka krabice ,ale spis shooting break ,otazka je co je u tebe vetsi kufr ,sirsi vyssi ?

zase my nerikej ,ze ho tam neda pres kufr na sikmo kdyz sklopis 2/3 sedacek ,nebo normalne na vysku pres zadni bocni dvere za predni sedacky kdyz se vleze do kufru ..
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2019 , 10:26   Citovat  

Cimbál podle velikosti má 80kg, to nenalozi holka sama jenom tak. Pouze pokud neni nakládací hrana a muze ho tam vyvrátit a pak šoupnout dál do auta. A za sedačky taky ne, nemuze to lezet na tunelu. Musí to lezet naplacato strunama nahoru. A do focusu se opravdu vleze se sklopenou dvojitou sedačkou, a do Accorda ne. Rozmer A na obrazku má Focus větší než Accord. Na stojato se prevazi jenom sporadycky.
Jinak nakladací plocha je opravdu nízko, to je parada. A kdyz sloziš ty 2\3 sedacek tak ho tam dáš, ale lezi na podběhu kola a to je zase víceméně špatně.
Nastroj stojí stejně jak to auto, tak to nemůžem huntovat Velmi šťastný

ssrtgerg.jpg

ssrtgerg.jpg, 2.47 MB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.1.2019 , 0:43   Citovat  

Aqwertzz napsal:
Cimbál podle velikosti má 80kg, to nenalozi holka sama jenom tak. Pouze pokud neni nakládací hrana a muze ho tam vyvrátit a pak šoupnout dál do auta. A za sedačky taky ne, nemuze to lezet na tunelu. Musí to lezet naplacato strunama nahoru. A do focusu se opravdu vleze se sklopenou dvojitou sedačkou, a do Accorda ne. Rozmer A na obrazku má Focus větší než Accord. Na stojato se prevazi jenom sporadycky.
Jinak nakladací plocha je opravdu nízko, to je parada. A kdyz sloziš ty 2\3 sedacek tak ho tam dáš, ale lezi na podběhu kola a to je zase víceméně špatně.
Nastroj stojí stejně jak to auto, tak to nemůžem huntovat Velmi šťastný

ta sire bude jen par cm tak co vyrobit nakou mezipodlahu ,dvojity dno kufru nad podbehama a mas vystarano ,nemuze to by slozity treba s OSB desek...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.1.2019 , 10:53   Citovat  

Aqwertzz napsal:

Já moc nechápu,jak můžeš chtít cimbál,který jak vidím je přes celý kufr,dát někam na zadní sedačky a ještě aby ta menší část opěradla se nemusela položit Tak to koukám!
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.1.2019 , 11:27   Citovat  

Kmóďa napsal:
Já moc nechápu,jak můžeš chtít cimbál,který jak vidím je přes celý kufr,dát někam na zadní sedačky a ještě aby ta menší část opěradla se nemusela položit Tak to koukám!

taky bych to chtel videl vtom prostornejsim fokusu Velmi šťastný ja i predesli majitel mel v zadu v aute standartni matraci z postele ,prostornejsi kufr jsem nemel zatim ..
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.1.2019 , 13:13   Citovat  

5 roků jsem jezdil ve Focusu 2006 kombi. Ja a moje vepredu. Syn v autosedacce na svoji sedacce vzadu. A cimbal polozeny na sklopene dvojsedacce a v kufru.
Kdybych udělal tu mezi podlahu, je nakladaci hrana uz vys a kde bych ji dával kdyz bych chtěl sedacky postavit. To není dobrý napad Úsměv
Jestli najdu foto z Focuse nahraju jí.
   Návrat  
Crash86 je teď offline  Crash86
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.1.2019 , 14:17   Citovat  

Jako je pravda,že ty podběhy zabírají hodně místa.

Máš tažný, tak proč nekoupíš nějakej krytej přívěs? Nebo Acco prodej a kup si zpět Ferdu. Nejlépe Transita... za 80 klacků určitě seženeš.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.1.2019 , 14:24   Citovat  

Na té fotce nahoře máš v kufru položený ten cimbál? Jsou z něj sundané asi nohy a je položený strunama nahoru? Vidím že je přes celou šíři kufru,tak jak se sakra může vejít do fokusu vedle zadního opěradla? Leda tak v jiné poloze. Tedy jestli cimbál je tohle tudy odkaz

Ještě k té druhé fotce,chceš tvrdit,že Focus má tu míru A širší,než Accord celý kufr??
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 437, 438, 439 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina